Orijinalini görmek için tıklayınız : Kamp bugün başlıyor
SivasSpor.Com 25.12.2010, 01:50 http://www.sivasspor.com/images/stories/idman/idman-kasim-2010.jpg
Sivasspor bugün Antalya kampına başlıyor....
Lige verilen aranın ardından 6 gün izin kullanan futbolcular bugünden itibaren Antalya Side’de bir araya gelerek kamp programına katılacak.
29 Aralık tarihine kadar çalışma yapacak Sivasspor bu tarihten itibaren 3 gün de yılbaşı izni kullanacak.
3 günlük yılbaşı izninin ardından yeniden çalışmalara başlayacak olan Sivasspor 21 Ocak tarihine kadar ara vermeden antrenman ve hazırlık maçları yapacak.
Kamp programına bugün başlayacak olan Sivasspor’un hazırlık maçları da netleşmeye başladı.
Kırmızı beyazlılar Antalya kampında ilk olarak Beşiktaş ile bir hazırlık maçı yapacak.
Daha sonra Sivas’ın 3. ligdeki temsilcisi 4 Eylül Belediyespor ile karşılaşacak olan Yiğidolar, bu müsabakalardan sonra bir 4’lü turnuvaya katılmayı hedefliyor.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın isteği doğrultusunda gerçekleştirilecek bir 4’lü turnuvada ter dökecek Sivasspor hazırlıklarını bu şekilde tamamlayacak.
sivasinsesi gazetesi
yigido_mami_58 25.12.2010, 01:50 inşallah güzel bir hazırlık dönemi olur gönül isterdiki bu transfer olayı hemen gerçekleştirip gelen oyuncularında takıma ısınma ve uyum sürecini daha çabuk atlatmaları açısından güzel olurdu bu hazırlık maçları .
http://www.sivasspor.com/images/stories/idman/idman-kasim-2010.jpg
Sivasspor bugün Antalya kampına başlıyor....
Lige verilen aranın ardından 6 gün izin kullanan futbolcular bugünden itibaren Antalya Side'de bir araya gelerek kamp programına katılacak.
29 Aralık tarihine kadar çalışma yapacak Sivasspor bu tarihten itibaren 3 gün de yılbaşı izni kullanacak.
3 günlük yılbaşı izninin ardından yeniden çalışmalara başlayacak olan Sivasspor 21 Ocak tarihine kadar ara vermeden antrenman ve hazırlık maçları yapacak.
Kamp programına bugün başlayacak olan Sivasspor'un hazırlık maçları da netleşmeye başladı.
Kırmızı beyazlılar Antalya kampında ilk olarak Beşiktaş ile bir hazırlık maçı yapacak.
Daha sonra Sivas'ın 3. ligdeki temsilcisi 4 Eylül Belediyespor ile karşılaşacak olan Yiğidolar, bu müsabakalardan sonra bir 4'lü turnuvaya katılmayı hedefliyor.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda gerçekleştirilecek bir 4'lü turnuvada ter dökecek Sivasspor hazırlıklarını bu şekilde tamamlayacak.
SivasinSesi Gazetesi
şarkışla 58 25.12.2010, 06:29 Ben hazırlık döneminin başlamasını değilde transfer döneminin başlamasını bekliyorum
58akif34 25.12.2010, 07:22 hayırlı ugurlu olsun bakalım yenı transferler kım olcaka ve daha da önemlisi bu oyuncular takıma ne kadar başarı sağlayacak
karşıyakalı 25.12.2010, 08:29 hiç bir zaman sivasspor olarak transferleri tamamlayarak kamp yapamadık.kamp başlar biter ama transfer ler ortada olmaz.kamp biter lig başlar ve transferler ondan sonra gelmeye başlar böylecede kamp yememiş oyuncuların takıma alışması 5-6 hafta sürer ve takıma faydaları olmaz.anlaşılan bu transfer dönemindede yine aynı şeyleri yaşayacagız.yönetim noolur şu araştırma ve inceleme işlerine önceden başlasanızda transferleri kampa yetiştirseniz.
58_babacan_58 25.12.2010, 09:01 ŞİMDİ TRANSFER ZAMANI PATLAT BOMBALARI YİĞİDOM....
Yusuf Çevik 25.12.2010, 09:36 hadi ligin 2.yarısına çok iyi başlarız inşALLAH.
hadi hayırlısı bakalım ....
DoomsDay58 25.12.2010, 10:05 Güzel bir hazırlık dönemi ve yeni transferlerden sonra sezona çok iyi başlamamız lazım
58 SiVaSıM 58 25.12.2010, 12:25 haydi bakalım vira bismilllah
eyupkocak 25.12.2010, 12:28 keşke transfer yapsaydık da onlarda katılsaydı
inşallah işe yarar transferler yaparız :confused:
birolsvs58 25.12.2010, 13:55 hayırlı uğurlu olur inş sadece dua ediyoruz
ATOM KARINCAYA GÜVENİYORUZ
58MUAMMER58 25.12.2010, 16:38 KAMP kimle başlıyacak ,daha kimse alınmadı lig başlıyıncamı transfer yapılacak,ya artık bu yönetimdende artık bişey beklemiyorum,hayırlı olur inşalh.
phenom58 25.12.2010, 16:45 Yeni gelcek oyuncuların takıma uyum sağlaması için transferler kamp bitmeden yapılmalı
esrarengiz 25.12.2010, 16:52 Ben hazırlık döneminin başlamasını değilde transfer döneminin başlamasını bekliyorum
transfer basladi gozum:)) ama bizim klubte ne zaman start verilecek buna dersen bende bilmiyorum...cevreden kimsedende ses cikmadi bi duyumda almadim....
DoomsDay58 25.12.2010, 18:29 KAMP kimle başlıyacak ,daha kimse alınmadı lig başlıyıncamı transfer yapılacak,ya artık bu yönetimdende artık bişey beklemiyorum,hayırlı olur inşalh.
Arkadaşım yabancı oyuncular alınsa bile kampa katılmayacaklar yabancılar yıl başından sonra 2. etapda kampa giricekler
sebasteia 25.12.2010, 20:07 Arkadaşım yabancı oyuncular alınsa bile kampa katılmayacaklar yabancılar yıl başından sonra 2. etapda kampa giricekler
evet, aynen böyle. rıza hoca da zaten yabancıların yılbaşından sonraki etaba katılacaklarını söylemişti. yapacağımız 6 transferin de yabancı olacağını düşünürsek muhtemelen yeni transferler yılbaşının hemen ertesinde kampa dahil olacak.
eroldeger 25.12.2010, 21:41 erman yoksa bende yokum
eroldeger 25.12.2010, 21:42 gidecekler içinde erman yoksa bende yokum
kaptann58 25.12.2010, 21:53 YİNE TRANSFER YAPAMAYACAĞIZ ŞİMDİYE EN AZINDAN NETLİK KAZANIRDI KİMLERİN GELECEĞİ KAMPIN BİTMESİNE DOĞRU YİNE NERDE BELEŞ UCUZ HEYECANI BİTMİŞ TOPCU VARSA KAMPA GETİRİRİZ ÖNEMLİ OLAN YAPTIĞIN TRANSFERLERİ KAMPA KATILMASI TAKIMA UYUM SAĞLAYIP LİGE HAZIR HALE GELMESİ MALESEF YİNE YANLIŞ POLİTİKALR DEVAM EDİYOR HAYIRLISI DİYELİM BUCA KADAR OLAMADIK DÜNKÜ BUCA...
yusuf_yusuf 25.12.2010, 22:14 inş ya haydı bıslmılah inş ii olur ehrsey
hepimiz merakla yeni transfer haberlerini bekliyoruz..görünen o ki ne olacaksa yılbaşından sonra olacak.. bize genç dinamik direkt takıma girecek ilk 11 de oynayacak oyuncu lazım.. bizi tekrar hayal kırıklğına uğratmayın lüfen !!!! :mad:
birolsvs58 26.12.2010, 13:15 Başkanımızı çok seviyoruz lakin başkanımızın transfer konusunda hiç begenmiyoruz başkanım neyi bekliyorsun transferin son gününümü
niye çekiniyorsun biz senden messiyi drogbayı istemiyoruzki gerekli yerlere takfiye biran öncealki takıma uyum sağlasın hocada işini yapsın şimdi neyi araştıyorsunuz anlamakta zorlanıyoruz 1,5 senedir nereye takfiye gerektigini sivastaki karğalar dahi ezberledi :D
cılgınsivas58 26.12.2010, 20:29 2.yarıda işalllah daha iyi bir sivasspor izleriz
|