Orijinalini görmek için tıklayınız : "58 GENÇLİK" BAYRAK KAMPANYASI

Kaptan-58
15.02.2005, 12:16
58 GENÇLİK OLARAK BAŞTA İSTANBUL VE SİVAS TAKİ TARAFTARLARIMIZ OLARAK TÜM TÜRKİYE VE DÜNYADAKİ TARAFTARLARIMIZI KIRMIZI-BEYAZ SİVASSPOR BAYRAĞIMIZI ASMAYA DAVET EDİYORUZ... ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLEYEN TAKIMIMIZI BAYRAK ASARAK DESTEK VERELİM. NE KADAR FAZLA VE BÜYÜK TARAFTARIMIZ OLDUĞUNU HERKESE GÖSTERELİM.. BİZ DEV BAYRAKLARIMIZI BUGĞNDEN İTİBAREN ASMAYA BAŞLIYORUZ....

SAYGILARIMIZLA
58 GENÇLİK YÖNETİM KURULU

"""""" VATAN 58 MEKAN 34 """""

***** ÜÇ BÜYÜK DEVRİ KAPANDI TEK BÜYÜK SİVAS *****

"*"*"* 58 GENÇLİK TARAFTAR DERNEĞİ "*"*"*

puar
15.02.2005, 12:35
evette gardas daha erken....hele bi şampiyon olalım....

İNANDIK SİZE BU SENE GÖRMEK İSTERİZ ŞAMPİYONLUKLAR İÇİNDE....ŞAMPİYON OLUNCA , TÜM TÜRRKİYE....İNLEYECEK EN BÜYÜK SİVAS DİYEE

ÇOK ŞÜKÜR SİVASLIYIZ

Yildizeli
15.02.2005, 13:12
hep destek tam destek asin asinda gorsunler dost dusman kim bilelim bizlerde amsterdama asalim herkes bilsin geliyor yigidolar 58 genclige selam olsun saygilar hollandadan

Kaptan-58
15.02.2005, 13:56
GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ.... KİMSE TUTAMAZ BU SİVAS I ÇIKARIN BAYRAKLARI ANLASINLAR FARKIMIZI.....

VATAN 58 MEKAN 34

58 GENÇLİK

BROTHERS58
15.02.2005, 15:02
SELAM 58 GENÇLİK BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZİN DEVAMINI VE DERNEGİNİZE ÇALIŞMALARDA BASARILAR DİLİYORUM.
SİZLERDEN BİR RİCAM BOĞAZI ÜÇ YILDIZLA DONATMANIZ KİMİN NEKADAR ASMA İMKANI ,YERİ VARSA ASSIN.
BEN ANTALYADA ÜÇ YILDIZI EN MERKEZİ ASMAYA SÖZ VERİYORUM.

CAGLAYAN
15.02.2005, 15:05
Arkadaslar Bayrak asma Kampanyasinin manasini cogumuz anlamamisiz demekki!!!bu Kampanyaya Katilmak isteyenler icin ben size Sivasspor Basin Sözcüsü Fikret Ünsalin demecini vermek istiyorum .

Sivasspor Basın sözcüsü Fikret Ünsal, Bayrakların bugünden itibaren asılmasına karar verdiklerini söyledi.
Ünsal, ”Önceki gün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında bayrak asılması
konusunuda görüştük. Yönetim Kurulu olarak, Belediye Başkanı ile de görüşerek Bayrakların bugünden itibaren asılması için karar aldık. İsteyen herkes kendi reklamını da yaparak Sivasspor bayraklarını bugünden itibaren asabilecek. Sivas ’ı Kırmızı Beyazlı renklerle süslemenin zamanı geldi. Asılacak her bayraktan Belediye Başkanlığı tarafından 100 YTL alınacak. Alınacak olan bu paralar ise Sivasspor Kulübüne verilecek. Böylece maddi konularda da bize kolaylık sağlanmış olacak. Bütün Sivaslıların Bayraklarını asarak şehri bayram yerine çevirmesini istiyoruz”dedi.

FatihSoner58
15.02.2005, 15:15
Slm arkadaslar cok iyi dusumussunuzde, ben Hollandada yasiyorum. Burda Sivasspor bayraklari yok. Sizlerden ricam nolur bana yardimci olun. Sivasspor bayragi, formasi sapkasi vs.vs. istiyorum. butun masraflar karsilanacak.. Hadi desteginizi goregim.. Sivasliyada bu yakismazmi..
Herkese selam..

Kaptan-58
15.02.2005, 17:22
58 GENÇLİK OLARAK İSTANBUL UN ANADOLUNU YAKASINI KIRMIZI-BEYAZ RENKLİ SİVAS BAYRAKLARIYLA DONATIP ADETA KIRMIZI-BEYAZA BOYİCAZ.......

ASIN BAYRAKLARI SİVAS GELİYOR......

VATAN 58 MEKAN 34

ÜÇ BÜYÜK DEVRİ KAPANDI TEK BÜYÜK SİVAS

58 GENÇLİK TARAFTAR DERNEĞİ

BROTHERS58
15.02.2005, 17:41
Arkadaslar Bayrak asma Kampanyasinin manasini cogumuz anlamamisiz demekki!!!bu Kampanyaya Katilmak isteyenler icin ben size Sivasspor Basin Sözcüsü Fikret Ünsalin demecini vermek istiyorum .

Sivasspor Basın sözcüsü Fikret Ünsal, Bayrakların bugünden itibaren asılmasına karar verdiklerini söyledi.
Ünsal, ”Önceki gün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında bayrak asılması
konusunuda görüştük. Yönetim Kurulu olarak, Belediye Başkanı ile de görüşerek Bayrakların bugünden itibaren asılması için karar aldık. İsteyen herkes kendi reklamını da yaparak Sivasspor bayraklarını bugünden itibaren asabilecek. Sivas ’ı Kırmızı Beyazlı renklerle süslemenin zamanı geldi. Asılacak her bayraktan Belediye Başkanlığı tarafından 100 YTL alınacak. Alınacak olan bu paralar ise Sivasspor Kulübüne verilecek. Böylece maddi konularda da bize kolaylık sağlanmış olacak. Bütün Sivaslıların Bayraklarını asarak şehri bayram yerine çevirmesini istiyoruz”dedi.

Abi ben kendi adıma antalyada bir seyler yapacagım.Ama Sivastakileri tabiki kampanyaya destek olmaya cagırıyorum.
HER ZAMAN DESTEK TAM DESTEK!

1967_DERNEK_10UR
15.02.2005, 18:17
58 GENÇLİK YÖNETİMDEN İZİN ÇIKTI SİVAS'TA BAYRAK ASILAMAYA BAŞLANIYOR.SİZDE İSTANBULDAN BİR BAYRAK GÖNDERİN ASTIRIN GÜZEL OLUR

1967_DERNEK_10UR
15.02.2005, 18:20
SELAM 58 GENÇLİK BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZİN DEVAMINI VE DERNEGİNİZE ÇALIŞMALARDA BASARILAR DİLİYORUM.
SİZLERDEN BİR RİCAM BOĞAZI ÜÇ YILDIZLA DONATMANIZ KİMİN NEKADAR ASMA İMKANI ,YERİ VARSA ASSIN.
BEN ANTALYADA ÜÇ YILDIZI EN MERKEZİ ASMAYA SÖZ VERİYORUM.ANTALYA'LI YİĞİDOLAR ASIN ANTALYA'YA BAYRAĞIMIZI GÖRELİM SİZİ YİĞİDOLAR

Kaptan-58
15.02.2005, 18:30
HERŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN.....

VATAN 58 MEKAN 34

58 GENÇLİK

Kaptan-58
16.02.2005, 11:22
HER TARAF KIRMIZI-BEYAZ OLACAK HERKES GÜCÜMÜZÜ ANLAYACAK.....

VATAN 58 MEKAN 34

58 GENÇLİK

3yildizli
16.02.2005, 12:19
Ben İzmir'de Karşıyaka'da evimin balkonuna SİVASSPOR bayrağını astım bile.

İzmir'de ki Sivas'lılarla bir organize yapabilirsek büyük bir bayrağı Karşıyaka'nın merkezi bir yerine asalım istiyorum...

Kaptan-58
16.02.2005, 14:00
BAYRAKLAR İÇİN 58 GENÇLİK OLARAK HEP DESTEK TAM DESTEK..

VATAN 58 MEKAN 34

58 GENÇLİK

Kaptan-58
17.02.2005, 10:49
BAYRAKLARI ASMAYA BAŞLADIK.. İSTANBUL U KIRMIZI-BEYAZ YAPICAZ..... :D

VATAN 58 MEKAN 34

58 GENÇLİK

SORU - GÖRÜŞ - ÖNERİLER İÇİN : ist_58genclik@hotmail.com

SONMEZ
17.02.2005, 11:21
BEN DE İST. B.ŞEHİR BEL.'NİN ÖNÜNE VE

İKİTELLİ BAŞAKŞEHİR'E

DEV Bİ BAYRAK ASMAYA ÇALIŞACAĞIM...

AH BİR BULSAM...

Kaptan-58
17.02.2005, 11:36
SÖNMEZ ABİ HEP DESTEK TAM DESTEK...... :)

VATAN 58 MEKAN 34

58 GENÇLİK

SORU - GÖRÜŞ - ÖNERİLERİNİZ İÇİN: ist_58genclik@hotmail.com

Kaptan-58
18.02.2005, 11:48
HAYDİ BAYRAK ASMAYA.....

VATAN 58 MEKAN 34

58 GENÇLİK

ist_58genclik@hotmail.com