Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Sivasspor'un peşindeki Polonyalı

halilim5858
29.12.2010, 01:32
Sivasspor bir süredir peşinde olduğu Polanyalı Milli futbolcu 22 yaşındaki Kamil Grosicki'yle anlaştı,ancak tek sorun kulübü Jagiellonia Bialystok oldu.
3 kez Polonya Milli takımı formasını giyen sağ kanat oyuncusu Kamil Grosicki,kulübünün daha önce belirlediği 1 milyon euro bonservis bedelini 1,5 milyona çıkardığı,Sivasspor'un ise 900 bin euro önerdiği belirtiliyor. Genç futbolcuya daha öncede Türkiye'den Kayserispor ve Bursaspor'un talip olduğu,ancak kulübüyle anlaşamadığı belirtildi.

KAMİL GROSİCKİ KİMDİR?

ADI SOYADI: Kamil GROSİCKİ
YAŞI: 22
UYRUK: Polonya
MİLLİ SAYISI: 3
MEVKİİ: Orta saha forvet
BOY: 1.77
KİLO: 69
KULÜBÜ: Jagiellonia Bialystok
SÖZLEŞME BİTİŞ TAR: 30.06.2012

Kaynak Hürdogan

zaral
29.12.2010, 02:14
neredeyse lig bittiğinden beri yorum yazmıyorum sebebide etraftaki bilgi kirliliği bigün o geliyo bigün bu gidiyo mesela beşiktaşın göndereceği üçlü nerdeyse en az ikişer üçer takıma transfer oldular ama bi haber geliyor hocamız diyor ki kulüp bu oyuncuları resmen satışa çıkarmamış bile shabalala devre arası diyolardı adamın adı bile geçmiyo bilica deniyodu kulübü bırakmıyor deniyo bu benim duyduğum ikinci polonyalı daha öncede pawlowski diye bi adam gelecek deniyordu kamp başladı bile 3-4 gün içinde eksik oyuncularda gelecek e biz hani tam kadro olacaktık ayın 2 sinde hee inşallah bu 3-4 günde bu transferler olurda tam kadro başlarız ama daha doğru düzgün hocadan yada kulüpten oyuncu adı bile duyamıyoruz umarım transferde yine sona kalıp ıvır zıvır adamlar alınmaz tabata deniyo ve adam için gazeteler 750 000 € para istiyo diyo 6 aylık kira deniyo buda sırf oyuncunun kendi istediği rakam lan biz tarihimizde böyle bi para verdiğimizi hatırlamıyorum ki bırak 6 aylık kira olmasını biz bonservis olarak bile verdiysek lütfen hatamı düzeltin neyse bence yine geç kaldık transferede bakın ankaragücü hürrüyeti mehmet çakırı ve 2-3 adamı daha yolladı neden bunlar alınmaz ki gidip ille antin kuntin adamlar peşindemi koşmalıyız biz Herkese Saygılar...

furky.b
29.12.2010, 02:20
Hurdogan Iyi Calmis ;)
Burada Orijnali..:

TURKEY/ SIVASSPOR,Eyes on Grosicki

28 Dec| Norbert Szamota Source: wspolczesna.pl
Sivasspor is another Turkish side linked with Polish forward Kamil Grosicki. Jagiellonia Białystok's striker was earlier linked with Bursaspor and Kayserispor.

www.footballpress.net

münihliyigido58
29.12.2010, 03:14
önünüzde büyük bir sivasli gazete var, ve sözdeki oyuncunun ismi Grosicki diye geciyor.
önünüzde yine cok kücük bir taraftar var, münihliyigido58 ve onun bilgilerine göre sözde edilen ve sivassporun asil ilgilendigi oyuncu 500.000 avro'ya kontratinda serbest kalabilen slawomir peszczak'di. hersey gine gayet garibime gitmeye basladi....
grosicki forvet oyuncusu, peszczak ise sag kanat. bence sag kanat daha önemli.

artik bilemiyecegim ama insallah en hayirlisi olur. grosicki olursa sevinirim, peszczak olursa, polonski olursa... herneyse. bu takima 3-4 takviye lazim bu biliniyor.

sivaslitaner58
29.12.2010, 06:39
insallah gelir bakalim nasil bir oyuncu

suçatı58
29.12.2010, 07:27
Ya arkadaşlar yoksa yine üç az vetrdik beş fazla oldu diye parasız transfer peşindemiyiz ya. Kardeş bu bir yatırım ya. İyi oyuncuya çok para verir alırsın maç kazandırır. HER GALİBİYETE KAÇ PARA VERİYOR FEDERASYON.

favori58
29.12.2010, 07:36
Çılgın Türk;
Galiba Türkiye dışında fazla durduğun için Türkçen ve anlayışın az! Hürdoğan'ın haber başlığında bir anormallik yok. Sen nasıl okumak ve anlamak istiyorsan anla ama başlık doğru olmuş. Ayrıca,bizim için önemli olan haber değilmi? Başlıkta başka anlam olsa bile böyle bir haber için teşekkür etmemiz gerekmez mi? Sonuçta adamlar araştırma haber yapmışlar

Yusuf Çevik
29.12.2010, 07:46
bi kerede sorun çıkmasa

babapiton
29.12.2010, 09:01
her seferinde sorun çıkıyor bizim biran önce transferi bitirip takım'ın kaynaşması için uğraşmalıyız eger bu hızla giderse transferler ilk 5 hafta verim alamayız bizim öyle bir lüksümüz yok ilk 5 hafta çok önemli

yigidoyuzz
29.12.2010, 09:32
walla yabancı sitede açıklanmış bu oyuncu KAMİL GROSİCKİ sivssporun 15 puanda oldugu butun seceresini yazmışlar adamlar küme de kalmayı oynadıklarını gecenki senelerde şampiyonluga oynadıgını KAMİL GROSİCKİ nin de bu savaşta çok büyük katkı saglayacagını yazmışlar adam 10 numara giyiyormus valla iyi olur inşallah !!

yigidoyuzz
29.12.2010, 09:41
işte videoları
http://www.youtube.com/watch?v=VSB8acpVd8g&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=khOnu2MQptQ
http://www.youtube.com/watch?v=e6oW4L4_
http://www.youtube.com/watch?v=gM2Bc-Rxkns&feature=relatedrelated
http://www.youtube.com/watch?v=FeNv7QFjSYs&feature=related

yigidoyuzz
29.12.2010, 09:42
http://www.youtube.com/watch?v=gaYSYajMVrE&feature=related
bu oyuncu guzel savunma arkasına sızıyor !

Respect58
29.12.2010, 09:56
Bu transfer döneminde diğerlerine göre daha iyi futbolcularla ilgileniyoruz ancak hiç biri ile anlaşılamadı daha..Bu adam gelirse büyük iş başarmış olur yönetim..Tabatada gelirse bu ikiliyi düşünemiyorum..

ZiDaNe58
29.12.2010, 10:16
Gene 3-5 kurusun kurbani olcz oyle gorunuyo arkadaslar..ders alindigni sanmiyorum gecen 2 sezondan

mucahit_58
29.12.2010, 10:22
Gene 3-5 kurusun kurbani olcz oyle gorunuyo arkadaslar..ders alindigni sanmiyorum gecen 2 sezondan

aynen katiliyorum hicmi su transferleri sezon icinde arastirip ilk 10 gunde noktalayip calismalara erken baslayamayacagiz tum takimla ya.

Çılgın Türk
29.12.2010, 10:56
Çılgın Türk;
Galiba Türkiye dışında fazla durduğun için Türkçen ve anlayışın az! Hürdoğan'ın haber başlığında bir anormallik yok. Sen nasıl okumak ve anlamak istiyorsan anla ama başlık doğru olmuş. Ayrıca,bizim için önemli olan haber değilmi? Başlıkta başka anlam olsa bile böyle bir haber için teşekkür etmemiz gerekmez mi? Sonuçta adamlar araştırma haber yapmışlar

Nasil anormallik yok?
Bak sana bir örnek vereyim: Ahmet`in pesindeki Yabanci
soru: kim kimin pesinde?
cevap: Yabanci, Ahmet`in pesinde!

Bir elestiri de site yönetimine.
Nicin her elestiri siliniyor?
Seviyeli elestiriye nicin acik degilsiniz?
Baslikta hata bulmak bunu burda yazmak yasak mi?
Gördügüm kadariyla elestiri istenmiyor, her seye amin demek gerekiyor anlasilan.
Muhtemelen birazdan bu yaziyi da siler birileri

@favori58
Kimin hangi habere tesekkür edecegine sen degil o kisi karar verir!
Ben haberde tesekkür edecek bisey bulamadim cünkü bu haberi okumadan 15 saat önce Polanya kaynakli sitelerden oyuncu ile ilgilendigimizi ve teklif verdigimizi ve teklifi kabul etmediklerini okumustum yani benim icin yeni haber degildi. Dikkatimi ceken sadece basliktaki hata idi onu da zaten yazdim burada.

calipso
29.12.2010, 12:15
"İşte Sivasspor'un peşindeki Polonyalı"

gerçekten anlatım yanlış ters olmuş :D

admin arkadaşlar bi el atında düzeltin şu başlığı

58 SiVaSıM 58
29.12.2010, 13:17
bide sprun çıkmasın be kardeşim bide becerin şu işi yeter be bak yıldırım demirörene nerdeyse messiyi alacaz:mad::mad:

eyupkocak
29.12.2010, 13:23
ne kadar acayip biri geldi diyor biri gelmedi kafam karıştı beaa:(

Çılgın Türk
29.12.2010, 13:28
Polanya sitesi teklifin 750.000 Avro oldugunu bu teklfi az bulduklarini onlarin 1 milyon istediklerini yaziyor.

http://www.polskieradio.pl/43/265/Artykul/285792,Poczatek-goracej-transferowej-zimy

bassguitar
29.12.2010, 14:06
ver 700_800 bin al Hurriyetle mehmet cakir i.bitsin olay,nasil bir yoneticiliktir anlamak zor.2 senedir yapilan yanlislarla yonetim istifayi hak etmistir

ozledımeskıyı
29.12.2010, 15:11
g .antep gidiyo brezilya milli takımına çağrılmış adamı alıyo başka bomba patlatmak üzere biz daha birini bitirecez hoca 2 defans 2 orta saha 2 forvet istedi biz daha brini yapamadık hadi ama umutlar sönmeye başlyacak 2 ocak swniyor inşallah sonra 4-5 ... gitmez

kadromuz yeterli diye f ünsal açıklama yaparsa sakın şaşırmayın

p

aldı

Çılgın Türk
29.12.2010, 15:41
önünüzde büyük bir sivasli gazete var, ve sözdeki oyuncunun ismi Grosicki diye geciyor.
önünüzde yine cok kücük bir taraftar var, münihliyigido58 ve onun bilgilerine göre sözde edilen ve sivassporun asil ilgilendigi oyuncu 500.000 avro'ya kontratinda serbest kalabilen slawomir peszczak'di. hersey gine gayet garibime gitmeye basladi....

artik bilemiyecegim ama insallah en hayirlisi olur. grosicki olursa sevinirim, peszczak olursa, polonski olursa... herneyse. bu takima 3-4 takviye lazim bu biliniyor.

Polanya siteleri Slawomir ile Köln`ün anlastigini yaziyor.
Senin yazdigin gibi sözlesmesinde 500.000 avroluk madde varmis

münihliyigido58
29.12.2010, 15:43
http://www.sport1.pl/Sivasspor-zamierza-kupic-Kamila-Grosickiego-/a98563

Artik her gün Kamila Grosicki'nin Sivasspor'a transferi gerceklesebilir.

Pazartesi gecesi ve Sali ögleni Türkler Jagiellonia'li menajerlerle bonservis icin pazarliyorlardi.

"Türkler bize önerilerini sundu, bizde bizim beklentilerimizi illetik.
Simdi top Sivassporlu yöneticilerde" - Jagiellonia baskani Cezary Kulesza

Respect58
29.12.2010, 15:48
http://spor.milliyet.com.tr/sivasspor-kamil-grosicki-nin-pesinde/spor/spordetay/29.12.2010/1332481/default.htm

Evet bu haber ulusal basınada sıçradı..Teklif edilen ve istenen rakamlar arsında uçurumlar var.Eğer doğruysa bu rakamlara kaliteli oyuncu almak hayal olur..Böyle gelmiş böyle gider..Boşuna bir beklentiye girmemek lazım...

ozledımeskıyı
29.12.2010, 15:53
Sivasspor'un Polonyalı orta saha oyuncusu Kamil Grosicki'yi transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.
Polonya'nın spor.onet internet sitesinde yer alan haberde kırmızı beyazlı takımın 22 yaşındaki milli futbolcunun transferi için Jagiellonia Bialystok Kulübü'yle yaptığı görüşmelerde henüz sonuca ulaşamadığı ifade edildi. Sivasspor'un Grosicki için 250 Bin Euro önerdiği Polonya kulübünün ise 1 Milyon Euro'da direttiği bildirildi. Jagiellonia'nın genç oyuncusuna sezon başında çok iyi bir teklifle gelmesine rağmen Yunan takımı Aris'e satmadığı, öncelikle bu futbolcusunu Polonya'ya kiralamayı düşündüğü kaydedildi.

Burdaki rakamlar doğruysa hiç şansımız yok bu ne saçmalık 4 de 1 i fayatını mı önerdik .., tsahabalala da böyle olmuştu adamlar diyo ankara bizdiyoz..........

münihliyigido58
29.12.2010, 15:56
hayir siz ters ceviriyorsunuz, yada yerel gazeteler...

sivasspor 750.000 bialystok ise 1.000.000. yani suanki fark 250.000. polonya basini bu rakamlari sundu.

münihliyigido58
29.12.2010, 15:59
ayrica milliyet komple uydurmus. öbür polonyali kaynakta sezon basinda aris selanik cok kötü bir teklif yapmis, ve sivassporumuzun teklifi ilk kez istediklerine yakinmis diye yaziyordu.
millet, milliyet gazetesine kanmayin. sivasspor düsmanlari hepsi.

ozledımeskıyı
29.12.2010, 15:59
işte videoları
http://www.youtube.com/watch?v=VSB8acpVd8g&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=khOnu2MQptQ
http://www.youtube.com/watch?v=e6oW4L4_
http://www.youtube.com/watch?v=gM2Bc-Rxkns&feature=relatedrelated
http://www.youtube.com/watch?v=FeNv7QFjSYs&feature=related

2. viseo yu izledim bu adam bize gelmez

münihliyigido58
29.12.2010, 16:00
Polanya siteleri Slawomir ile Köln`ün anlastigini yaziyor.
Senin yazdigin gibi sözlesmesinde 500.000 avroluk madde varmis

umarim onunlada ilgilenilmis olabiliriz. ama artik bilemiyecegiz

cügo58
29.12.2010, 16:10
Adami biraz arastirdim ve biraz zor gibime geliyor.
Adam bu Sene 15 macta 6 gol ve 3 Assist yapmis.
Üstelik polonyanin suanki liderinde Top kosturuyor.
Bunlari duyunca zor gibi gözükiyor ama hayirlisi.

karyola
29.12.2010, 16:26
boyle s2ndirik klüpler transferleri çıkmaz hale getıriyorlar.

sivaslıadem
29.12.2010, 18:05
resmi olarak acıklanmadığı sürece hiç bir transferhaberini okumayacağım

birolsvs58
29.12.2010, 19:01
kesinleşmiş bir şey olmadan insanların kafasını karıştırmayalım olacağıda yok zaten işallah bu kabus biran evvel biterde bizde rahatlarız bu taraftara sivaslılara çok yazık oluyor ayıptır

birolsvs58
29.12.2010, 19:05
kardeşim dağdan taş söksen bundan kolaydır 2senedir buneya geliyorlar gidiyorlar istikrar yok işi bilen yok saldım çayıra mantığıla

Divriği58
29.12.2010, 23:19
Sivasspor Kamil Grosicki'nin peşinde

Sivasspor'un Polonyalı orta saha oyuncusu Kamil Grosicki'yi transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.
Polonya'nın spor.onet internet sitesinde yer alan haberde kırmızı beyazlı takımın 22 yaşındaki milli futbolcunun transferi için Jagiellonia Bialystok Kulübü'yle yaptığı görüşmelerde henüz sonuca ulaşamadığı ifade edildi. Sivasspor'un Grosicki için 250 Bin Euro önerdiği Polonya kulübünün ise 1 Milyon Euro'da direttiği bildirildi. Jagiellonia'nın genç oyuncusuna sezon başında çok iyi bir teklifle gelmesine rağmen Yunan takımı Aris'e satmadığı, öncelikle bu futbolcusunu Polonya'ya kiralamayı düşündüğü kaydedildi.

Çılgın Türk
30.12.2010, 00:51
Kamil Grosicki`ye Bursaspor, Kasimpasa,Kayserispor, Sivasspor`dan sonra bugün de Ankaragücün`den teklif gelmis ama teklif ettikler para daha azmis.
Galiba yakinda bütün Süper Lig takimlari teklif verecek diye espiri yapmislar:)

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101230/SPORT02/114131050

hiko58
30.12.2010, 06:33
EN DOĞRUSU TARAFTARLAR KENDİ ARALARINDA BİR KAMPANYA BAŞLATSIN.bir futbolcuda taraftardan kampanyası. bir hesap açılsın ve tüm taraftarlar bu hesaba ellerinden ne geliyorsa yatırsınlar. 5 lira 10 lira neyse. herkes gücüne göre. bizde taraftar olarak takıma kendi istediğimiz bir futbolcuyu alalım. kardeşim bu futbolcuda bizden size diyelim. hadi bakalım ADMİN kardeş benden teklif. yapalım şu işi varmısınız.

4eylül
30.12.2010, 07:30
hepsi yalan tabata denildi esese gitti yine hüsran yine azap inanmam resmi sözleşmeye imza atılmadıkca

eroldeger
30.12.2010, 07:30
benim kafama kamil ismi takıldı acaba babasıtürkmü

ozledımeskıyı
30.12.2010, 12:34
yha 250.000 avro yu basın daha alın düzgün adam görelim illerde çok daha yüksek fayatlara satabileceğmiz bir adam fazla para versek zarar değil çok kar edebiliriz yönetim yalarvasak alacaksan yalvaralım düzgün adam alllllllllllllllll

Kamil Grosicki... Polonya’nın Jagiellonia Bialystok takımında forma giyen genç orta saha oyuncusu Anadolu kulüplerinin gözdesi oldu. ‘Son Şampiyon’ Bursaspor ile Kayserispor ve Sivasspor, 22 yaşındaki futbolcuyu renklerine katmak için düğmeye bastı. Bialystok’ta forma giydiği 45 karşılaşmada 10 gol atan ve takımının en önemli silahı olan yıldız oyuncu için kulübü de piyasayı açtı. Polonya ekibinin Başkanı Cezary Kulesza, Türk takımlarının kendilerine resmi tekliflerde bulunduğunu belirterek, “Ancak henüz tatmin edici bir rakamla karşılaşmadık. Bize teklifte bulunan kulüpler arasındaki farkları tartışmak anlamsız. Kamil bizim için çok önemli bir oyuncu, ama iyi bir fiyat ödenirse, para için satabiliriz. Hala Türk kulüpleriyle pazarlık halindeyiz” ifadelerini kullandı.

Türk pazarını fethetti!
Polonya gazetelerinden Wspolczesna da bu habere geniş yer ayırdı. “Kamil Grosicki Türk pazarını fethediyor” başlığıyla verilen haberde, “Türkler çılgınca bu oyuncuyu kadrolarına katmak için yarışıyor. Sivasspor 700 bin Euro önerdi. Kayserispor ise fiyatı artıracak” ifadeleri kullanıldı. umarımm alırızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzz ben çok heycanlandım umut iştee

münihliyigido58
30.12.2010, 16:28
benim kafama kamil ismi takıldı acaba babasıtürkmü

Kamil ismi slavlarin kulandigi hristiyan usullü bir isim.
Fransizca versiyonu Camille, almancasi ve latincesi Camillus, ispanyolcasi Camillo...
Cok eski bir hristiyan piskopos olan Aziz Kamile hitap ediyor.

Ismin arab/türk/müslüman versiyonun baska bir tarihcesi ve manaasi var.

Ahmet92
30.12.2010, 16:40
Benimde bir Polo Arkadasim var onun adida Kamil.

ayazoğlu
30.12.2010, 17:48
Hem anlaşıyor hemde sorun var olmaz

münihliyigido58
30.12.2010, 18:35
durumu biraz daha arastirdim.
Kamil ismi en fazla Polonya'da, Cek Cumhuriyetinde ve Slovakyada bu yazilisla kulaniliyor. Camillus latin kökenli bir isimdir, manaasi ise "en üstün olan" seklinde cevirilebilir.

Ingiliz Prensi Charles'in haniminin ismi mesela CAMILLA Parker-Bowles'dir.

Kamil ismi arab ve islamiyete gecen milletlerde görünür, yine "en degerli, en üstün" seklinde cevirilebilir.

ozledımeskıyı
30.12.2010, 18:37
yha alamayız ama umut kendimizi kandırıyoz kı hep aynı eliimizden gelen bu kadar diyip kenara çekiliyo olmaz kendinize guvenın alın şunu yeter buca bile betoyla zuritayı aldı
yeterrrrrrr duzgun trabsfer delırttınız benııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııı ııı

esrarengiz
30.12.2010, 22:30

senin dedigin gibi kardes grosicki forvet oyuncusu peszczak ise kanat oyuncusu ..bende haberi okurken garibime gittii zaten adam sag kanat oyuncu ile anlasmaya calisio diyor ama adamin kimligini yazarken orta saha forvet diyor bu ne kadar arastirmaci bir gazetecelik anlayisi anlamadim resmen bu haber calinti hazir gibime geldii:)) ama transferde gec kaldik bunu gayet iyi biliyorum hayirlisi

yigidocengiz
30.12.2010, 22:56
yine hayal kırıklığına uğradım.dünyada bu kadar beceriksiz başka bir yönetici kadrosu var mıdır gerçekten çok merak ediyorum