Orijinalini görmek için tıklayınız : Gözler yerli transfere çevrildi
58^SiVaS^58 31.12.2010, 00:22 Dış transferde şu ana kadar istediğini yapamayan Sivasspor,ağırlığı yerlilere vermeye başladı. Tabata için kulübü Beşiktaş'la her konuda anlaşan Sivasspor,Eskişehirspor'un devreye girip Sezer Öztürk'ü öne sürerek pazarlığa oturması,Beşiktaş yönetiminin verdiği sözüde unutturdu!
Tabata'yı transfer etmek için Beşiktaş yönetimiyle görüşen ve anlaşan Sivasspor yönetimi,daha sonra futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı sırada,Eskişehirspor'un devre girmesiyle zor durumda kaldı. Beşiktaş'ın uzun zamandır aklında olan Sezer Öztürk'ü devreye sokan Eskişehir bu büyük kozuyla Sivasspor'un bir adım önüne geçti.
BÜLENT UYGUN ETİK DAVRANMIYOR
Sivasspor'un gündeme getirdiği Tabata transferinde araya girmemesi ve Sivasspor'un işini zorlaştırmaması istenen Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un önce “ Sivasspor varsa biz olmayız “dediği,ancak sonradan Sezer Öztürk'ü ortaya sürerek Beşiktaş'ı ikna etme yoluna girdiği belirtildi
TABATA TRANSFERİ BALON
Öte yandan dün bazı gazetelerde “ Tabata Sezer'e karşılık Eskişehirspor'a gitti” şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Beşiktaş'ın Sezer'le,Eskişehirspor'un da Tabata ile ilgilendiği,ancak böyle bir transferin henüz gerçekleşmediği ifade edildi.
İKİ YERLİ İLE YAKIN TEMAS
Transfer çalışmalarına ara vermeyen Sivasspor,listesinde olan 3 yerli transferden 2'siyle anlaşmak üzere. Şu anda sıcak temas içindeki iki futbolcudan birisinin takımında kaptan ve ileriye dönük ,diğerinin ise golcü olduğu belirtiliyor. Her iki futbolcuyla da büyük oranda anlaşma sağlandığı da gelen haberler arasında.
´Sivas Hürdogan´
kimmis bu anlasilan iki yerli?
nasil is anlamadim.
a) yönetim süper calisiyor ve anlastigi oyuncularin fiyatinin artmamasi ve talipleri cogalmasin diye müthis bir gizlilikle yürütüyor calismalarini
b) yönetim berbat calisiyor, millet haril haril anlastigi oyunculari basina tanitip imza attirirken, bizde daha netlesen isim dahi yok
site yönetimi bu konuda bir oylama yapsada bari bu sayfaya girip-ciktikca oyalanacak biseyler bulsak
Çılgın Türk 31.12.2010, 01:00 * Dün Istanbul`dan Sivasa oyuncu gelmiyor diye dert yanildi.
* Bugün Bülent Uygun suclu oldu.
* Yarin A.Y. ne yazacak merak etmeye basladim :D
Forvet oyuncusu büyük ihtimalle Mehmet Yilmaz.
*
insallah degildir......
58MUAMMER58 31.12.2010, 01:40 YERLİ transferlerden,mehmet çakır,hürriyet,adem sarı,sezer badur,işe yarıyacak oyuncular,insallh gelecek olanlar hayırlı olurlar.
merakla bekliyoruz.
büyük ihtimal sezer badur ve adem sari
Çılgın Türk 31.12.2010, 01:48 büyük ihtimal sezer badur ve adem sari
Oyunculardan birisinin takiminda kaptan oldugu yaziyor.
Senin tahmin ettigin 2 oyuncuda takiminda kaptan degil..
her söylenen dogru ciksaydi.......
kimler gelirdi simdiye kadar....
Çılgın Türk 31.12.2010, 01:59 her söylenen dogru ciksaydi.......
kimler gelirdi simdiye kadar....
+ birde paraya kiyilsa kimler gelirdi kimler :D
53374020SİVAS 31.12.2010, 09:14 ÇOK ACELECİSİNİZ.BU İŞLER KOLAY DEĞİL.SİVASA HER FUTBOLCUYU GETİREMEZSİN.GELEN FUTBOLCU PROFESYONEL.BABASININ HAYRINA OYNAMAZ.ALACAĞINA BAKAR.İLK YILLARDA MAYA TUTTU İŞLER YOLUNDAYDI.ŞİMDİ BOZULDU DİYE HEMEN SUÇLAMAYIN ALLAH AŞKINA.BEKLEYELİM GÖRELİM.AMA YÖNETİM DE SON DERECE PROFESYONEL OLMALI.SAYGILAR
Şu anda sıcak temas içindeki iki futbolcudan birisinin takımında kaptan ve ileriye dönük ,diğerinin ise golcü olduğu belirtiliyor
şöyle bi bakalım ligimizdeki 30-35 yaş üstü oyunculara :D
Birisi G.antep eski kaptanı Erman Özgür, diğeri de mehmet Yılmaz olmasın
Respect58 31.12.2010, 09:21 Hani transferler yabancı olacaktı? Tabi yabancılar tuzlu geldi yine eski sisteme döndük değil mi?Alacağınız adamlar yine boşta kalmış 35lik genç yeteneklerdir..
Turan 59 31.12.2010, 09:25 Bülo burada da mı önümüze çıktın ? Bülo,Bursa'da antika topçular var onlarıda alsana.
şarkışla 58 31.12.2010, 09:34 ts den Sezer-Zafer Yelen-E.Şehirden Adem-Ank.Gücünden M.Çakır-Aydın KARABULUT-Olabilecek isimler
mucahit_58 31.12.2010, 09:52 kimmis bu anlasilan iki yerli?
nasil is anlamadim.
a) yönetim süper calisiyor ve anlastigi oyuncularin fiyatinin artmamasi ve talipleri cogalmasin diye müthis bir gizlilikle yürütüyor calismalarini
b) yönetim berbat calisiyor, millet haril haril anlastigi oyunculari basina tanitip imza attirirken, bizde daha netlesen isim dahi yok
site yönetimi bu konuda bir oylama yapsada bari bu sayfaya girip-ciktikca oyalanacak biseyler bulsak
haklisin sonuna kadar gardas
mucahit_58 31.12.2010, 09:55 ts den Sezer-Zafer Yelen-E.Şehirden Adem-Ank.Gücünden M.Çakır-Aydın KARABULUT-Olabilecek isimler
aydin defans oyuncusu gardas onu gec digerleri yakim isimler ama takiminda kaptan diyor m cakir ve adem galiba
her gün birşeyler yazılıp çiziliyor ama ortada hiçbirşey yok Allah sonumuzu hayreylesin.
mehmetaydın58 31.12.2010, 10:11 ya arkadaş hergün herkes kafasına göre birilerini transfer ediyor aydın karabulut iki hafta oldu karabüke transfer olalı
mucahit_58 31.12.2010, 10:14 ee icraatin olmadigi yerlerde her kafadan bi ses cikmasi cokta anormal degil.
Divriği58 31.12.2010, 11:47 *Mehmet çakır
*Adem sarı
*Sezer Badur
Gibi futbolcular var alınabılırler.ama bıızmkıler gıder MEHMET YILMAZ ı alır:D
Divriği58 31.12.2010, 11:49 Her çıkan habere ınanmayın mehmet çakır vs..bıızm takıma guven olmaz transfer donemınde.forvet alıcaz derler Kaleci alırlar
B.DUMANLI 31.12.2010, 12:07 Imzalar 5 Ocak´da atilacagi düsünülecek olursa ,daha cok erken fakat yönetimin daha önceki ara transferlerdeki basarisizligi bu yilda tekrarlanacakmis gibi geliyor bana.
DoomsDay58 31.12.2010, 13:40 Yine hayırlısı olsun diyelim....
eskibektaşlı 31.12.2010, 13:50 * Dün Istanbul`dan Sivasa oyuncu gelmiyor diye dert yanildi.
Mehmet Yılmaz , Yeni bir İbrahim Şahin dir,üstelik dahada yaşlısı, o zaman İbrahim Şahin neden bırakıldı ki,
Ancak bu dedikoduya inanmak istemiyorum....... Kurtulmak için çırpınan bir takıma böyle oyuncular almak düşüşü hızlandırır... Bize koşan, kendini ispata aç yüreğini ortaya koyacak oyuncular lazım. Orta sahadan geriye dönemeyen, kaptırdığı topun arkasından seyreden oyuncular lazım değil.......
fatih585858 31.12.2010, 14:04 Arkadaşlar şu mesajı lütfen yönetimden tanıdıkları olan varsa lütfen iletsin. Ankaragücünden Mehmet Çakır ve Meye şu an bonservisleri ellerinde, eğer sakatlık veya başka bir problemleri yoksa ,takımımıza alınmalılar. Hem ligi tanıyorlar hem de ocak ayında kolay kolay hiçbir kulüp iyi futbolcusunu göndermek istemez. Rıza hocamız inşallah bu futbolcuları almayı düşünür.
SIVAS58FOREVER 31.12.2010, 14:11 Hala Sezer Badur diyen arkadaşlara şaşıyorum doğrusu, geçen sene en fazla ihtiyacımız olan dönemde başkanın karşısına çıkıp ben takımdan ayrılmak istiyorum diyen bir adamdan bu sene geri dönüp kurtarıcı olmasını bekleyenlere şaşıyorum.
eyupkocak 31.12.2010, 14:16 kimseyi alaadılar e iş alamadık alıyorlarmıyorlar mı ne işşş
s_mayster 31.12.2010, 15:04 bu yönetim ne yapar..???? transfer tarihinin bitimine 1-2 gün kalaya kadar bekler.. sonrada ortada kalan kimsenin istemediği en ucuz yada bonservisi elinde futbolcu denemeyecek bir iki kişiyi alır getirir.. zaten takımların çoğu alacaklarını şimdiden aldı imzalarını çoktan attırdı..:confused:
ozledımeskıyı 31.12.2010, 15:20 ts den Sezer-Zafer Yelen-E.Şehirden Adem-Ank.Gücünden M.Çakır-Aydın KARABULUT-Olabilecek isimler
snn daha dünya dan haberin yok aydın karabulutu karabük kaptı bile iyi adam olur da biz alabilir miyiz ?
cılgınsivas58 31.12.2010, 15:28 es es sezeri satmıyor bana göre tabata sivasa gelmek istemiyor forvet oyuncusu adem sarı olabilir iyi futbolcu
ya şu sezer badur ne amaçlı gündeme taşınıyor anlamadım adam yarasa zaten gitmezdi yada gönderilmezdi.kaldıki oyuncu olsa orda oynatırlardı .daha ne diye ikide bir gündeme geliyor anlamak mümkün degil.murat erdogan 10 tane sezer eder bu yönetim onu almadı sezerimi alacak alsa zaten bişey bilmiyorlar demektir.
Yönetime yöneşik eleştirilerimizi şimdilik saklayalım.Eğer bu takımı kurtaracak trnsferler yapılmazsa ağzımızdan zehrileri akıtırız!
mordumann 31.12.2010, 16:08 türkiye liginde futbolcu almak premier ligden futbolcu almaktan daha zor taban fiyat 3-4 milyon eurodan başlıyor,ts 2 milli polonyalıyı toplam 2 milyon euro verip alabiliyor bizde en dandik adam 2 milyon euro.karabük emenike için 8 milyon euro istiyordu,yabancı liglerin 2. liglerinde transfer yapsak daha iyi
ZiDaNe58 31.12.2010, 16:12 Harbi ya bahaneleride hazir 'bulent uygun' :D adamin adı cıkmıs basimiza tas dusse ondan bilecez birakalim onu bunuda takima faydali olabilecek transfrler yapin sivassporu buralara getiren yonetimdr tekrardan ayaga kaldirack olanda yonetimdir.
kiNgSiZe58 31.12.2010, 16:21 Yigide akill sermayedir diyorum ama bizim transfer yönetiminde bunu göremiyorum
hasan5884 31.12.2010, 16:28 hani transferlerde hepsi yabancı olacaktı şimdi yerli olcak diyor...valla biri bizi sallıyo gibi
birolsvs58 31.12.2010, 18:58 * Dün Istanbul`dan Sivasa oyuncu gelmiyor diye dert yanildi.
aman kardeşim ALLAH yazdıysa bozsun ne mehmeti
birolsvs58 31.12.2010, 19:05 büyük ihtimal sezer badur ve adem sari
çok iyi olur işallah alırlar
yigidocengiz 31.12.2010, 20:11 İNŞALLAH kaptan olan ayhan değildir:D
migroArmis 31.12.2010, 23:41 YERLİ transferlerden,mehmet çakır,hürriyet,adem sarı,sezer badur,işe yarıyacak oyuncular,insallh gelecek olanlar hayırlı olurlar.
merakla bekliyoruz.
Resmi sözleşme ortada yok ama haber şu şekilde...Ankaragücü'nden toplam 1.2 milyon TL birikmiş alacağı olan Hürriyet'in bu paradan vazgeçtiği, Cim Bom'un ayrıca Başkent kulübüne 300 bin TL daha ödeyerek bonservisini aldığı öğrenildi.
Deneyimli oyuncuyla son yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 2.5 yıllık sözleşme yapılacağı kaydedildi.
Hürriyet'e sezonun ikinci yarısı için 450 bin TL, önümüzdeki sezon ise 1.1 milyon TL ödeneceği bildirildi.
Bence büyük bir ihtimalle gider bu adam g.s ye....
|