Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR'DA SICAK GELİŞME

Sayfa : [1] 2

taraf
31.12.2010, 18:11
SİVASSPOR DA SICAK GELİŞME

Sivasspor rotasını Tunus ve Polonya’ya çevirdi.
İkinci yarı hazırlıklarını Side’de Teknik Direktör Rıza Çalımbay gözetiminde sürdüren Sivasspor’da transferlerin isimleri Pazartesi gününden itibaren belirlenmeye başlayacak.
Bir süre önce Varşova’ya giderek Polonyalı Grosicki ile görüşen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Kamil Grosicki’den vazgeçmediklerini ve ikinci bir teklifte bulunduklarını söyledi.

ENERAMO YİĞİDO OLACAK
Polonyalı Kamil Grosicki ile ilgili görüşmeler sürerken, Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın vermiş olduğu rapor doğrultusunda Tunuslu Eneramo’da Sivaspor’un gündeminde.
Tunus’ta Esperanca takımında oynayan 24 yaşındaki Michael Enaramo Sivasspor’un gol bölgelerindeki sıkıntısını gidermiş olacak. Sivasspor Yönetimi Enaromu ile ilgili olarak resmi teklifte bulundu.

PAZARTESİ BOMBALAR PATLAYACAK
İkinci yarı için transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdüren Sivasspor’da yeni transferle ilgili Pazartesi günü isimler açıklanacak. Polonyalı Kamil Grosicki ve Tunuslu Michael Enaromu’nun yanı sıra bir yabancı ve 2 yerli futbolcu daha Sivasspor forması ile buluşacak

taraf
31.12.2010, 18:12
http://www.dailymotion.com/video/x8509o_michael-eneramo_sport

baya iyi adama benziyo

cılgınsivas58
31.12.2010, 18:16
işallah pazartesini bekliyoruz<< haber doğruysa tabi<<

AYDIN1985
31.12.2010, 18:19
pazartesini iple cekiyoruz. Insallah sabretmemize degecek.

DoomsDay58
31.12.2010, 18:19
Bu haber beni heycanlandırdı :D inşallah doğrudur ve yüzümüz güler artık şu transfer konusunda.

ayazoğlu
31.12.2010, 18:20
Haha nekadar bekleyeceğiz biraz daha gayret

babapiton
31.12.2010, 18:20
Yine ümitlendirdiler bizi inşallah bu sefer olur ikiside çok iyi oyuncular eğer alacakları defansta bunlar gibi kaliteliyse bizim sırtımız yere gelmez ;)

hunter
31.12.2010, 18:21
doğru haber gibi gelmedi ama hayırlısı olsun sivassporum için

atabey58
31.12.2010, 18:24
kesinlikle inanmıyorum bizim yönetim nerde beleş nerde işi bitmiş nerde bonservisi beleş olan oyuncu peşinde sanmıyor tşahalaba mıydı neydi ismi nerde hani transfer ikinci yarı gerçekleşiyordu ne oldu.

Respect58
31.12.2010, 18:28
Eneramo ve Grosicki ikiside süper eğer defansada Bilica yıda alırsak eğer ki birde Tabata gelirse ikinci yarı bu ligin tozunu attırırız.Alınacak yerli oyuncuları saymıyorum bile.Pazartesini iple çekiyorum..

ayazoğlu
31.12.2010, 18:32
Bület Uygun görmesin bir uygunsuzluk yapar mutlaka

eyuphulagu
31.12.2010, 18:36

baya iyi adama benziyo

Bu oyuncu bundan yaklaşık 2 hafta önce sivassporun gündemiydi;hatta İstanbul'a bile gelip başkanla görüşmüş ama anlaşamamış haberlerini sağır sultan bile duydu...Yani M. Eneramo bize yabancı isim değil...2.olarak haberde bir hata var;Çünkü haberde oyuncudan Tunuslu diye bahsedilmiş ama bu oyuncu Nijerya kökenli bir oyuncu ve son dünya kupasında da mili takımın kadrosundaydı;bazı maçlarda da oynatıldı...3.olarak allnigeriasoccer.com sitesinde en son olarak bu oyuncunun Rusya takımlarından Ç. Moskova ve D.Moskova'nın gündeminde olduğu haberi de yer aldı..Son olarak 15 gün önce istanbul'a gelip Sİvasspor başkanı ile görtüğüne dair haberler oldu..Ama anlaşma olmamış ki açıklama da yapılmadı...Ayrıca bu oyuncunun menejerleri sivasspor dışında nerdeyse süper ligin bir çok takımına hatta 4 büyüklere teklif etmişler ama nedendir bilinmez bu oyuncuyla kimse bizim dışımızda ilgi göstermemiş...Yeni Ülke gazetesinin 15 gün öncesine dayanan bu haberi yeniym,iş gibi tekrar gündeme getirnesi de çok ilginç...Keşke bu oyuncuyu alabilsek ama şimdilik çok da kolay gözükmüyor...

ozledımeskıyı
31.12.2010, 18:43
doğru haber gibi gelmedi ama hayırlısı olsun sivassporum için

bi anda tüm şevkimi kırdın:D:D:D

ozledımeskıyı
31.12.2010, 18:49
arkadaşar bu haberin gerçek olduğunda emin olmak için neler vermezdim umarım gerçektir ki bu oyuncular 1 yabancıyla beraber ofansta sorunu çözer fakat mecnun başkandan hiç böyle açıklama duyduğumu hatırlamıyorum bu yüzden kimse çok umutlanmasın illaki tansfer yapılacakktır isim olarak biz bilmesek de olur yeter ki takım için her şeyini veren genç dinamik oyuncu olsun

birolsvs58
31.12.2010, 18:55
işallah patlar nebombaymış

phenom58
31.12.2010, 19:04
haberin doğru olduğuna pek inanmadım ama inşallah doğrudur

ozledımeskıyı
31.12.2010, 19:12
ne bom bamymış umarım elimizde patlamaz

mustafa58aa
31.12.2010, 19:32
göle sugelenekadar kurbağanın gözüpatlarmış bizimde beklemekten gözümüzpatladı ikiyıldır ahadüştük aha düşeceğizil oyuncu alıyor bizde kulübede değil türübünde oturanları topluyoruz bedava diye yeter artıkbizi oyaladığınız biraz paraya kıyında oyuncu alın yayıncıkuruluştan dünyanın parasını alıyorsunuz

58akif34
31.12.2010, 19:40
Bu habere bayıldım wallaaaaa

yigidocengiz
31.12.2010, 20:04
Bu adam emenikenin kopyası be,İNŞALLAH kamil de gelir bu adam da.

ZiDaNe58
31.12.2010, 20:11
hadi bakalım pazartesiyi iple cekeceğiz ozaman:D cok heyecanlandırdı bu haber bizleri pazartesi sabahndan itibaren gece yarısına kadar burdayız:Dinsallah bos haber değildir

karyola
31.12.2010, 20:25
transferle bızzat başkan ılgılenıyor.gecen seneler bahane hazırdı stdyum yapılmasına yogunluk verılmıstı bedelını halen oduyoruz.

58MUAMMER58
31.12.2010, 20:41
İNŞALLH haberler doğrudur,gerçekleşene kadar ,formayı giyip poz verene kadar inanmam,rakiplerimiz çatır çatır transfer yapıyor,bucanın aldığı adamlara bakın ,transferler kampa yetişir inşallah,daha takıma kaynaşmaları sorunu var,inşallh hayırlı olur.pazartesiye kadar sabırsızlıkla bekliyecez artık.

ozsivasli58
31.12.2010, 21:19
hayırlısı ALLAH"tan

57babasivas
31.12.2010, 21:35
bu haber 100 100 dogrudur pazertesi imza atilmasini bende bekliyordum tahmin dogru herde çünkü hepsi yıl başindan sonra gelce için yabancilarin dogru olasilig yüksek

58_SEMİH_58
31.12.2010, 22:02
Fikret Ünsal Tshabalala transferinin Ocak ayına kaldıgını söylemişti :rolleyes:

Yiğiter
31.12.2010, 22:26
Fikret Ünsal Tshabalala transferinin Ocak ayına kaldıgını söylemişti :rolleyes:

Ocak ayına daha 34 dakika var.34 dakika sonra eleştiririz.:D

adres58
31.12.2010, 22:33
Esperance Sportive de Tunusia (Esperanza Kulübü) Resmi web sayfasında Michael Eneramo hakkında taraftarların yada site yönetiminin açmış olduğu bir anketi gördüm.
Burada Eneramo nun geleceği hakkında oy vermişler. Az bir oran (%11) Haziran ayında yapmış olduğu sözleşmenin sonuna kadar kalmasını istemiş, Yine az bir oran(%25) kulübü ile yeni bir sözleşme yapmasını istemiş. Çok sayıda (% 63) üye ise Ocak ayında gitmesi gerektiğini belirtmiş. (Tercüme hatası yapmadıysam eğer)

Hayırlısı olsun diyelim Fakat oyuncu sağlam. Kanat oyuncusu seri ve uzun boylu fuleli. Tek handikapı oynadığı ligin uluslararası bir hiviyetinin olmaması. Ligleri aynı Arjantin Calasura ve Apertura ligine benzer bir lig. Tek devreli oynanıyor Çünkü incelem yapmama göre 13 maçta lig şampiyonu belirleniyor. Diğer sezonda (Aynı sene içinde) bir lig daha oynanıyor. enteresan bir lig yani. Neyse oyuncu izlediğim kadarı ile iyiye benziyor. Elden kaçmazsa tabi..

KAYNAK (http://www.e-s-tunis.com/EST/news/index.html)

canberat
31.12.2010, 22:33
İNŞALLAH ŞU SENENİN SON GÜNÜNDE DOGRUDUR SİVASSPORUMUZA HAYIRLAR VESİLEA OLMASINI DİLERİM SANA GÜVENİYORUZ BAŞKANIMIZ VE HOCAMIZ RIZA ÇALIMBAY

canberat
31.12.2010, 22:45
Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

Yigido DogaN
31.12.2010, 22:59
arkadaşlar pazartesi en az 4 transferimiz belli olacakkkk
merak etmeyinizz ikinci yarı enaz gol yıyen ve en cok galıp gelen takımlardan olacagızz merak etmeyın rahat olunuzzz.

DOGU_BEY
31.12.2010, 23:13
Arkadaşalr en son alabildiğim haberleir kısaca özetliyorum.Daha kesin bilgiler pazartesi itibarıyla netleşecektir:

1-Eneramonun transferinin gerçekleşme ihitimali yüzde 80 hatta 90. Onunla yapılan ilk görüşmelerde anlaşılmıştı fakat daha sonra menejerlerin fiayt yükseltmes nedeniyle transfer askıya alınmıştı.Ancak son aldığm haberde eneramonun tekrar gündeme alıdnığı ve çok büüyük ihitimalle bu sefer anlaşma sağlandığını öğrendim.

2-Eneramodan hariç bir başka Nijeryalı oyuncuyla daha görüşülüyor ama isim ve oynadığı mevkii hakkında bilgm yok

3-Polonyalı Kamil Grosicki transferinde görüşmeler olumlu yönde sürüyor.Sivassporun en son 800-850 bin euoroya kadar çıktığnı öğrendm. Menejerler oyun yapmaz ve Türkiyeden başka bir kulüp devreye girmezse bu transferin de gerçeklşem ihitimali yüksek

4-Diğer görüşülen polonyalı Pawlovsky işinden ise büyük ihitimalle vazgeçildi.Çünkü arada büyük uçurum oluşmuş(para konusunda)

5-Yabancı kaleci trasferinden vazgeçildi yerli bir kaleci alınacak ama isim öğrenemedm.

6-Adem Sarının gelme ihitimali yüskek

7-Ceyhunun Kasımpaşaya Akının Manisaya gitme ihitimalleri var, Ceyhun Manisayla da görüşüyor.

8-Güney Amerikadan bir oyuncunun da takip edildiği bilgisi geldi (Bu oyuncu daha önce burda dedğim Uruguaylı ofansif ortsaha Mirabaje de olabilir gazetelerde adı egçen brezilyalı 20 yaşındaki Davi Ceara da olabilir)

9-Tabata konusunda girişimler sürüyor Eskişehir de isitiyor ama Sezeri vermeleri zor bir de Tabata evet derse Beşiktaşla zaten anlaşılıdı iş Tabataya bağlı bu arada Fink konusunda yeni bir gelişme yok.

10-Bilica işi şu an hala askıda Fener yabancı transferi yaparsa -ki büyük ihitimal yapacak- o an Bilicanın gitmesi kesinleşir bu kesinleşirse Bilica yüzde 100 Sivassporda olur. Ayrıca Biliacadaki bu durum düşünülerel Servet de yeniden güdenme alındı.(Bu arada Sivassporla ilgili değil ama transfer piyasasının içinde olan kaynaklardan aldığm haberi de paylaşayım:Ronaldinhonun Fenere gelme ihitimali yüksek :) )

11- Eskişehirden Bülent Kocabey ve Doğa adı geçen futbolcular arasında.

12-Son olarak bana söylenen şu haberi aynen burda sizinle paylaşıyorum:Pazartesinden itibaren yeni transferler özellikle de yabancılar kampta olursa kimse şaşırmasn!!

13-Bu arada Arnavut defans oyuncularından sanırım vazgeçildi onlarla ilgili de yeni bir gelişme yok
*Son haberleri kesinleştirir kesinleştirmez forumda ayrı bir başlık açıp sizlerle paylaşcağım.Saygılar...

şarkışla 58
31.12.2010, 23:17
Valla bir nefeste okudum teşekkürler

ZiDaNe58
31.12.2010, 23:20
hadi bakalım hayırlısı..senide yorduk hayalkafe saolasın:))insallah patlar bombalar en kısa zamanda

akkara58
iyi hoş diyonda hayalkafe kardeş bu yönetim para harcamazz kamil transferiinde 1 milyona kadar çıkıldıı onuda belirtiyim...

AYDIN1985
hayal(im) Kafe(m) sagolasin, Allah seni basimizdan eksik etmesin.

Respect58
31.12.2010, 23:21
HAYALKAFE'yi Sivasspor'umuzun basın sözcüsü olarak görmek istiyorum. :D:D:D:D

Yigido DogaN
31.12.2010, 23:21
Valla bir nefeste okudum teşekkürler

sagolll amaa pawlovskiuye üzüldüüm
keşke olsaydıı o brezilyalıyı muhsin hoca zamanında getırmiştik begenilmeyerek geri gönderilmiştii galibaa
hayırlısı

şarkışla 58
31.12.2010, 23:22
Artık bu yönetim para harcamaz laflarını bırakın .Para harcamaya mecburlar,sonuçlarını gördüler mecburlar.

ZiDaNe58
31.12.2010, 23:24
bende ümitliyim bu sefer valla.elleri mecbur paraya kıymaya baska careleri yok süperligde kalmak istiyorsak transfer saartt..

sebasteia
31.12.2010, 23:25
HAYALKAFE'yi Sivasspor'umuzun basın sözcüsü olarak görmek istiyorum. :D:D:D:D

allah biliyor tam ben fikret ünsal istifa etsin, yerine hayalkafe geçsin diye buraya yazacaktım, foruma bir baktım ne göreyim! :D

iki yiğido aynı şeyi düşünüyorsa o zaman doğru bellidir diyorum ve yine de diyeceğimi diyorum:

fikret ünsal istifa etsin, yerine hayalkafe geçsin! :D

furky.b
31.12.2010, 23:28
Beyler Bunlar Vakit Kazanmak Icin, Taraftari Oyalamak Icin Yapilan Yalan Haberlerdir..
Nedense Ayni Haberler Tekrarlaniyor.. Ilk Basda Olmiyor Vazgeciliyor Alinamiyor, Ve O Kisi Hakkinda Yeniden Transfer Haberi Yapiliyor Bukadar Sacma Olamaz ;)
Pazartesi gunu , bu gunlerden farkli olmicak gorursunuz ;) Gelirse belcika 2. liginden mbemba sinifinda bir oyuncu , hic sasirmayin ;)
Uyariyorum !! Yine UMUTLARA KAPILMAYIN SEVGILI YIGIDOLAR !!!!
PAZARTESI HIC BIRSEY OLMIYACAK. AHA BURAYADA YA-ZI-YO-RUM!!!

sebasteia
31.12.2010, 23:31
Beyler Bunlar Vakit Kazanmak Icin, Taraftari Oyalamak Icin Yapilan Yalan Haberlerdir..
Nedense Ayni Haberler Tekrarlaniyor.. Ilk Basda Olmiyor Vazgeciliyor Alinamiyor, Ve O Kisi Hakkinda Yeniden Transfer Haberi Yapiliyor Bukadar Sacma Olamaz ;)
Pazartesi gunu , bu gunlerden farkli olmicak gorursunuz ;) Gelirse belcika 2. liginden mbemba sinifinda bir oyuncu , hic sasirmayin ;)

kardeş burası özgür bir ülke

inanıp inanmama konusunda özgürsün! :)

biz inandık mutlu olduk. :D

taraf
31.12.2010, 23:36

ARKADAŞIM KONUYU SİTE YÖNETİMİ VEYA KULÜP YÖNETİMİ AÇMIYOR
BİZDE SENİN GİBİ SİVASSPOR TARAFTARIYIZ BİZİM KİMSEYİ OYALAMAK
GİBİ BİR NİYETİMİZ YOK GELEN HABERLERLE SEVİNİYOR VE ARKADAŞLARIMIZLA PAYLAŞIYORUZ PAZARTESİ BİR ŞEY OLUR VEYA OLMAZ
BİZİM NİYETİMİZ BELLİ PAYLAŞMAK

asabibaba
31.12.2010, 23:36
EN BÜYÜK HAYAL KAFE BAŞKA BÜYÜK YOKTUR:D:):rolleyes:

DOGU_BEY
31.12.2010, 23:42

hocam benim amacım şov yapmak ya da hava atmak değil aldğım sağlam bilgileri burada arkadaşlarımla paylaşmak tabi ki siizn fikrinize de saygı duyuyorum ama kafadan uydurma yazmıyorum bunları pazartesi olamsın da salı olsun ne oalcak? yeter ki bir an önce gerçekleşssin ama dediğim gibi sağlam bilgiler almadan yazmam yine de görüşlerinize saygı duyuyorum

taraf
31.12.2010, 23:46
hocam benim amacım şov yapmak ya da hava atmak değil aldğım sağlam bilgileri burada arkadaşlarımla paylaşmak tabi ki siizn fikrinize de saygı duyuyorum ama kafadan uydurma yazmıyorum bunları pazartesi olamsın da salı olsun ne oalcak? yeter ki bir an önce gerçekleşssin ama dediğim gibi sağlam bilgiler almadan yazmam yine de görüşlerinize saygı duyuyorum

AYNI FİKİRDEYİM HAYALKAHVE

ederecep
31.12.2010, 23:47
[QUOTE=taraf;679462]SİVASSPOR DA SICAK GELİŞME

İkinci yarı hazırlıklarını Side’de Teknik Direktör Rıza Çalımbay gözetiminde sürdüren Sivasspor’da transferlerin isimleri Pazartesi gününden itibaren belirlenmeye başlayacak.
Bir süre önce Varşova’ya giderek Polonyalı Grosicki ile görüşen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Kamil Grosicki’den vazgeçmediklerini ve ikinci bir teklifte bulunduklarını söyledi.

ENERAMO YİĞİDO OLACA

http://www.youtube.com/watch?v=qd0N1qJ1QhY iyi adam alın hemen

yigidocengiz
01.01.2011, 00:15
hayalkafe;la kardeşim yeni yıla girdiğimiz anda bombayı patlattın.İNŞALLAH SİVASla ilgili verdiğin güzel haberlerin(en azından güzel olduğunu düşünüyoruz,yoksa futbolcular hakkında hiçbi bilgimiz yok)hepsi gerçekleşir.bunların yanınada bilica gelirse harbiden bomba olur o zaman

atrium58
01.01.2011, 00:29
Yeni yılın ilk güzel ve umut dolu haberlerini veren hayalkafeye teşekkürler..

Çılgın Türk
01.01.2011, 00:54
7-Ceyhunun Kasımpaşaya Akının Manisaya gitme ihitimalleri var, Ceyhun Manisayla da görüşüyor.

Boluspor, Süper Lig takımlarında Sivasspor’da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Ceyhun Eriş’le anlaştı.

http://www.bolugazetesi.com.tr/haber.asp?Kimlik=1935

furky.b
01.01.2011, 01:01

Zaten Kardesim, Ben Sana Kisisel Olarak Bisey Demedim..
Benim Tepkim Yönetime, Sana Degil..
Sonucta Bu Haberi Gorup Paylasmissin.. Ellerine Saglik..
Ama Her Saatte Bir Girip Haber Varmi Diyen Bakanlardandan Biriside Benim.
Fakat Yonetimin Bu tutumu cok canimi sikiyor.
Gecen Seneye Benziyen Olaylari Tekrar Yasiyoruz, Basta Guzel Futbolcular Cikiyor..Sonunda gelen C alternatifi.
Mesajimi Yanlis Anlama Kardes, Sonucta Senin Mesajlarini ve Bilgilendirmelerini Takdir Edip Okiyanlardan Birisiyimdir.

sarsılmaz
01.01.2011, 01:23
Sivasspor için her geçen zaman bir kayıp ve bu kayıp zamanda taraftar olarak bizlerde eriyoruz İnşallah haberler doğru çıkarda Sivas'a Sivasspor a yakışır oyuncular transfer edilir bizde yeniden hayal kırıklığı yaşamayız.

Yusuf Çevik
01.01.2011, 07:13
aynı emenıke gıbı kosuyor :D hayırlısı bakalım

yigidoyuzz
01.01.2011, 07:42
EĞER YÖNETİM BU İKİ FUTBOLCUYA İMZA ATTIRIRSA PARAYA KIYMAYA BAŞLAMIŞLAR DİYECEM HİÇ PARAYA KIYMIYORLAR YÖNETİM PARAYA KIY:D:D:D

yigidoyuzz
01.01.2011, 07:44
BU ADAMA BEŞİKTAŞTA TALİP OLMUŞTU YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM

BEŞİKTAŞ EMEMİKEDEN DAHA İYİSİNİ BULDU DIYE MANŞET ATMIŞLARDI İNŞALLAH YÖNETİM BİRAN EVVEL İMZAYI ATTIRIR !

yigidoyuzz
01.01.2011, 07:59
valla bence ENORAMAYA NE İSTİYORLARSA VERSİNLER KIYSINLAR PARAYA
YÖNETİMMM SESİMİZİ DUYYYYYY

hasan5884
01.01.2011, 08:50

baya iyi adama benziyo

işallah sorun olmadan trasferi olur hayırlı olur sivasspor a umarım....

Yusuf Çevik
01.01.2011, 09:36
Arkadaşlar sizce 2. yarı ne olur üst sıralara oynarmıyız yoksa düşmeyemi ??

stain
01.01.2011, 09:42
BU ADAMA BEŞİKTAŞTA TALİP OLMUŞTU YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM

BEŞİKTAŞ EMEMİKEDEN DAHA İYİSİNİ BULDU DIYE MANŞET ATMIŞLARDI İNŞALLAH YÖNETİM BİRAN EVVEL İMZAYI ATTIRIR !

valla kardeş beşiktaşın 14 tane yabancısı varken nasıl olurda bu oyuncuyla ilgilenir anlamam yani bu haberi nerden duyduysan yanlış adamların forvetlerine bakarsan bu adamın yedek kadrosuna bile giremeyeceğini anlarsın

bobo , almeida, nobre , ali kuçik , holosko

yani anlıyacağın holosko nun bile gitmesi gündeme gelirken holoskoyu bırakıp enemaroyu alacak değiller herhalde:)

eroldeger
01.01.2011, 09:43
rıza hoca ermanda ısrar ederse kesin düşeriz bir kenara yazın

yigidoyuzz
01.01.2011, 09:45
şuan hiç bir şey söylenmiyor tahmin bile edilmiyor Yönetim inşallah paraya kıyar futbolcu alır Syn Basın Sözcümüz her zaman borcumuz yok şöle böle diyor ama transfer konusuna girince sanki Teknik heyetimiz basın sözcusu gibi kendisi anlatıyor öncelikle paraya biraz kıysınlar cömert olsunlar dagıtsınlar bu zamana kadar cimri tutum içinde ne oldu bu seferindede cömert olsunlar bide böle bakalım sivassporun haline ne olacak ne olmuyacak akıllı ve tekniği yüksek oyuncular alınsın kamp'a biran önce katılıp kaynaşsın alışsın biz her zamn son güne bırakıyoruz transferi sonra futbolcu alışmadı felan filan bence
YÖNETİM PARAYA KIYSIN
FİKRET ÜNSAN BASIN SÖZCÜMÜZ BİRAZ ÇIKIP AÇIKLAMA YAPSIN
TEKNİK HEYETİN İSTEDİĞİ FUTBOLCULAR BİRAN EVVEL ALINSIN
BİZDE TARAFTARIZ KARDA KIŞDA YAĞMURDA ÇAMURDA YANINIZDAYIZ VE YİNE YANINIZDA OLALIM !

stain
01.01.2011, 09:46

erman son maçlardaki performansını gösterdiği vede dahada artırdığı müddetçe bu takımı sırtlar

takım yapılacak olan transferlerle daha iyi yerlere gelir ve ilk 5 -6 haftada alıncak 6-7 puan takımın ligde kalacağını göstermiş olur

lige galatasaray ve antalya galibiyetiyle başlarsa avrupa kupalarını bile zorlar:)

ZiDaNe58
01.01.2011, 09:47
Suanda bisey dusunemiyoruz yapilacak olan transfrlerdn sonra dusuncelerimiz netlik kazancak:D

eroldeger
01.01.2011, 09:51
bizim yönetimden fazla birşeybeklemeyin futbol bilgileri kıt ermanı alıp tumpu ver ibirsürü para vermedilermi ikiyıldır sivasta düş memeye oynuyoruz herşey ortada bunlardan iyi bir icrat beklemeyin allah herşeyin hayırlısını versin

yigidoyuzz
01.01.2011, 09:53
inşallah transferler yine pahalı diyip almamazlık yapmazlar gecen sene tsbalala almadılar onun bonservisine verecemiz paranın 10 katını kaybettik yazık oluyor süperlige para yagıyor sivasspor şemsiye açmış bize gelmesin diye bekliyor

sebasteia
01.01.2011, 09:59
bizim yönetimden fazla birşeybeklemeyin futbol bilgileri kıt ermanı alıp tumpu ver ibirsürü para vermedilermi ikiyıldır sivasta düş memeye oynuyoruz herşey ortada bunlardan iyi bir icrat beklemeyin allah herşeyin hayırlısını versin

ya lanet olsun her mesajında erman erman, yeter kardeşim! ben de kızardım erman'a ama iki haftada 4 puan getirdi bize! biraz da futbolculara destek olun ama! hep köstek hep köstek olmaz ki!

bütün mesajların erman üzerine kurulu, erman sana bir şey mi yaptı yoksa???

şarkışla 58
01.01.2011, 10:02
2.yarıdaki maçlar daha zor geçecek.İlk yarıda takımlar genelde işi fazla ciddiye almazlar.Ama hani bir söz var ya yumurta ..... ağzına geldiğinde işin ciddiyetini anlarlar.Onun için herkes özellikle can derdinde olanlar K.Paşa dahil herkes canını dişine takacak ve puan gerçekten aslanın midesinde olacak.Ben üst sıraları geçtim hedefimiz ligde kalmak

karşıyakalı
01.01.2011, 10:12
hayalkafe artık sen taraftarın tek haber kaynagısın .hergün taraftara bilgi vermeni bekliyoruz .

cılgınsivas58
01.01.2011, 10:38
yapılan transferlere göre değerlendirmek lazım

phenom58
01.01.2011, 10:50
Eğer doğru düzgün transfer yapmassak maalesef 2. yarı çok zor geçebilir ama iyi transferler yaparsak ligi orta sıralarda bitirebilirz

babapiton
01.01.2011, 10:56
Bursaspor’un transferi için yoğun mesai harcadığı Kamil Grosicki’ye sürekli yeni talipler çıkıyor. ‘Sport.pl’nin haberine göre iki Yunanistan takımının yanında Ankaragücü de genç oyun kurucuya talip oldu. Bialystok kulübü başkanı Cezary Kulesza birçok teklif aldıklarını belirterek, “Türklere teklifimizi ilettik. İkinci kez aramadılar ama transfer döneminin bitmesine daha uzun zaman var. Bekleyip göreceğiz” dedi.

Grosicki'nin takımı yöneticileri futbolcuyu pazarlamayı biliyor adamlar açık arttırma yapıyor resmen işimiz gerçekten zor tabi balonda olabilir bu haber

turks
01.01.2011, 11:17
:rolleyes:umarım pazartesi, yüzümüz güler

yurtsall
01.01.2011, 11:19
arkadaşlar ENERAMO VİDEOSUNU İZLEDİM EMENİKE TARZI FUTBOLCU AMA NERDE OYNUYOR BU HANGİ MEVKİ?

Mamadou Diallo
01.01.2011, 11:31
SİVASSPOR DA SICAK GELİŞME

ENERAMO YİĞİDO OLACAK
Polonyalı Kamil Grosicki ile ilgili görüşmeler sürerken, Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın vermiş olduğu rapor doğrultusunda Tunuslu Eneramo’da Sivaspor’un gündeminde.
Tunus’ta Esperanca takımında oynayan 24 yaşındaki Michael Enaramo Sivasspor’un gol bölgelerindeki sıkıntısını gidermiş olacak. Sivasspor Yönetimi Enaromu ile ilgili olarak resmi teklifte bulundu.

PAZARTESİ BOMBALAR PATLAYACAK
İkinci yarı için transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdüren Sivasspor’da yeni transferle ilgili Pazartesi günü isimler açıklanacak. Polonyalı Kamil Grosicki ve Tunuslu Michael Enaromu’nun yanı sıra bir yabancı ve 2 yerli futbolcu daha Sivasspor forması ile buluşacak

http://www.yeniulke.net/?msec=Spor&ssec=futbol&isec=12879

Bu Eneramo nijeryalı ayrıca katarda oynuyor.Tunuslu deil.

Çılgın Türk
01.01.2011, 11:39
Eneramo 5 ocakta takimi Esperance`e geri dönecekmis.

2 hafta önce Gaziantepspor`da antrenmanlarda denenmis.

Haber bugüne ait

http://thenationonlineng.net/web3/football-golf-boxing/23407.html

babapiton
01.01.2011, 11:42
Eneramonun Takımının Sitesine girdim anket vardı Eneramo Gitsinmi Kalsınmı Anketi Yapılıyor Sonuçlar şöyle

http://img338.imageshack.us/img338/6660/anketr.png

Türkçe Meali

http://img59.imageshack.us/img59/3539/ankettr.png

Şuan En yüksek oy %64 le Ocak Ayında Gitsin

%11 Haziran ayında yaptığı Sözleşme kadar dursun

%25 Sözleşmesi Uzatılsın

Neden Böyle Sonuç Çıktı Bilinmez madem bu kadar iyi oyuncu taraftar neden %64 istemiyo belkide taraftar bizim bilica olduğu gibi bu oyuncuyu kendi takımlarında tutamıyacaklarını düşünüp bari para kazansın kulup diyordur,inşallah bu transfer gerçekleşir ne olursa olsun tam bir Spor Toto Süper Ligde Başarılı olacakilecek bi oyuncu Mehmet Kadar Olmasada Güçlü en az Pedriel Kadar iyi kafa vuruşları var,Kamanan Kadar Hızlı daha ne olsun

Mamadou Diallo
01.01.2011, 11:46
Eneramonun Takımının Sitesine girdim anket vardı Eneramo Gitsinmi Kalsınmı Anketi Yapılıyor Sonuçlar şöyle

http://img338.imageshack.us/img338/6660/anketr.png

Türkçe Meali

http://img59.imageshack.us/img59/3539/ankettr.png

Şuan En yüksek oy %64 le Ocak Ayında Gitsin

%11 Haziran ayında yaptığı Sözleşme kadar dursun

%25 Sözleşmesi Uzatılsın

Neden Böyle Sonuç Çıktı Bilinmez madem bu kadar iyi oyuncu taraftar neden %64 istemiyo belkide taraftar bizim bilica olduğu gibi bu oyuncuyu kendi takımlarında tutamıyacaklarını düşünüp bari para kazansın kulup diyordur,inşallah bu transfer gerçekleşir ne olursa olsun tam bir Spor Toto Süper Ligde Başarılı olacakilecek bi oyuncu Mehmet Kadar Olmasada Güçlü en az Pedriel Kadar iyi kafa vuruşları var,Kamanan Kadar Hızlı daha ne olsun

Bu anketi iyi bir futbolcu olmasa yapmazlar öyle her futbolcuya anket yapılmaz bence çok yararlı olur nijeryalı futboılcular türkiyede ii oynuyor.

fatih585858
01.01.2011, 11:55
Transferler gerçekleşmeden, ümitlenmemekte fayda var. Sonra hayalırıklığı yaşanılıyor.

DoomsDay58
01.01.2011, 12:06

Erman bu güne kadar iyi performans göstermemiş olabilir ama bundan sonrada kötü oynayacak diye bir kural yok ve bu son haftalardaki performansını sürdürürse bu takımda sürekli ilk 11 de oynar eğer sürdürmesse sezon sonu zaten gönderilir.

B.DUMANLI
01.01.2011, 12:11
Video görüntülerine bakarak,o kisi hakkinda iyi futbolcu demek bilmem ne kadar dogrudur.Kamanan´in videosuda cok güzeldi.Kamanan Istanbul´da GS´ya karsi kendini gösterdi,bizde demistik tam isabetli transfer.Sonuc hayali sükut.Takim oyununa fazla katkisi olmuyor.Kamanan kalsada,gitsede önemli degil ayni,M .Yildiz gibi .Seyirci ve bilhassa yeni genclik M.Yildiz´dan BIKTI ,YENI BASARILAR VE YENI YÜZLER GÖRMEK ISTIYOR.Bu isteklerindede haklilar.17 haftanin iki haftasi oyna sonra sermayeden ye.Yok öyle yagma.Eneramo icin yapilan anket tabiki düsündürücü .Seyirci herzaman haklidir demekki memnun degillerdi.Yapilan transferlerden teknik kadro ve yönetim sorumludur.M.YILDIZ gibi oda defansa yardim etmeye kalkarsa vay halimize .

ozledımeskıyı
01.01.2011, 12:21
Bu oyuncu bundan yaklaşık 2 hafta önce sivassporun gündemiydi;hatta İstanbul'a bile gelip başkanla görüşmüş ama anlaşamamış haberlerini sağır sultan bile duydu...Yani M. Eneramo bize yabancı isim değil...2.olarak haberde bir hata var;Çünkü haberde oyuncudan Tunuslu diye bahsedilmiş ama bu oyuncu Nijerya kökenli bir oyuncu ve son dünya kupasında da mili takımın kadrosundaydı;bazı maçlarda da oynatıldı...3.olarak allnigeriasoccer.com sitesinde en son olarak bu oyuncunun Rusya takımlarından Ç. Moskova ve D.Moskova'nın gündeminde olduğu haberi de yer aldı..Son olarak 15 gün önce istanbul'a gelip Sİvasspor başkanı ile görtüğüne dair haberler oldu..Ama anlaşma olmamış ki açıklama da yapılmadı...Ayrıca bu oyuncunun menejerleri sivasspor dışında nerdeyse süper ligin bir çok takımına hatta 4 büyüklere teklif etmişler ama nedendir bilinmez bu oyuncuyla kimse bizim dışımızda ilgi göstermemiş...Yeni Ülke gazetesinin 15 gün öncesine dayanan bu haberi yeniym,iş gibi tekrar gündeme getirnesi de çok ilginç...Keşke bu oyuncuyu alabilsek ama şimdilik çok da kolay gözükmüyor...
kardeşim istanbul a gelen eneramo değil traore dendi bi kere hem şu istanbul gelme saçmalığı ne oluyormuş anlamadım oyuncuyla bir şey konuşulacaksa oyncunu kubüne gidip konuşulur yoksa adam her transfer teklifinde o ülkeden o ülke ye koşaca mk yani?

ozledımeskıyı
01.01.2011, 12:27
benim duyduklarıma göre de pazertesi değil çarşamba açklanacak transferler ayrıca bizim takım transfer tapmıcak diyen ya da rtada kalmış 2ADAMI ALACAK DİYEN ARKADAŞLAR kampta war 13 kişi diallo deniss kamanan pedriel ramovic
eeee 18 kişi oldu 24 dedi rıza hoca olmadı 22 23 olsun rıza hoca gereksiz transfer yapacağına hiç yapmazz.... bence b sefer transfer için her zamankinden sabırlı olmalıyız

ozledımeskıyı
01.01.2011, 12:31
arkadaşlar şu tshabalala meselesini kapatın mesut çakkalın tranfer isteğiydi ayrıca rıza hoca nın röportajında uyum sağlayacak adamlar diyordu g.afrika dan bahsediyoz sonra türkiye nin en soğuk şehirlerinden birinden gerç eneroma da tunus da ooynuyo :D:D:D

Divriği58
01.01.2011, 12:32
Video görüntülerine bakarak,o kisi hakkinda iyi futbolcu demek bilmem ne kadar dogrudur.Kamanan´in videosuda cok güzeldi.Kamanan Istanbul´da GS´ya karsi kendini gösterdi,bizde demistik tam isabetli transfer.Sonuc hayali sükut.Takim oyununa fazla katkisi olmuyor.Kamanan kalsada,gitsede önemli degil ayni,M .Yildiz gibi .Seyirci ve bilhassa yeni genclik M.Yildiz´dan BIKTI ,YENI BASARILAR VE YENI YÜZLER GÖRMEK ISTIYOR.Bu isteklerindede haklilar.17 haftanin iki haftasi oyna sonra sermayeden ye.Yok öyle yagma.Eneramo icin yapilan anket tabiki düsündürücü .Seyirci herzaman haklidir demekki memnun degillerdi.Yapilan transferlerden teknik kadro ve yönetim sorumludur.M.YILDIZ gibi oda defansa yardim etmeye kalkarsa vay halimize .

Mehmet yıldız gibi sivasspor da 1 tane daha futbolcu olsa belkı boyle olmaz. Mehmet oynamadıgı zaman takımın halı ortada. Mehmet çok hırslı ve hucum hattında gol atmasa bıle 2 futbolcuyu tutuyor gol atmamızı saglıyor. Mehmetı bugun satsalar 10 un üstünde kulup talip olur.Sen mehmetı bulmuşsun bıde yenılık istiyorsun. onu mehmete degıl yonetıme soyle. 3kuruşluk adamları getırıp futbolcu aldık dıyorlar.ortasahanın bel kemiği sedat yeşilkayaydı çok tecrübelı die alındı gördükk...

ozledımeskıyı
01.01.2011, 12:43
Eneramo 5 ocakta takimi Esperance`e geri dönecekmis.

2 hafta önce Gaziantepspor`da antrenmanlarda denenmis.

Haber bugüne ait

http://thenationonlineng.net/web3/football-golf-boxing/23407.html

hayır da anlamadığım iş şubir takımın sözleşmeli futbolcusunu nasıl alıp deniyor alt yapıya oyuncu mu seçiyosun?

SempaticH
01.01.2011, 12:44
inşallah olur ama biraz zor geliyor banada videosunu izledim orda hareketleri falan iyi ama burda uyum sağlarmı o var tabii işleri olurmu ?

mucahitbaba58
01.01.2011, 13:33
Ates olmayan yerden duman cikmazmis

mucahit_58
01.01.2011, 16:04
Arkadaşalr en son alabildiğim haberleir kısaca özetliyorum.Daha kesin bilgiler pazartesi itibarıyla netleşecektir:

1-Eneramonun transferinin gerçekleşme ihitimali yüzde 80 hatta 90. Onunla yapılan ilk görüşmelerde anlaşılmıştı fakat daha sonra menejerlerin fiayt yükseltmes nedeniyle transfer askıya alınmıştı.Ancak son aldığm haberde eneramonun tekrar gündeme alıdnığı ve çok büüyük ihitimalle bu sefer anlaşma sağlandığını öğrendim.

2-Eneramodan hariç bir başka Nijeryalı oyuncuyla daha görüşülüyor ama isim ve oynadığı mevkii hakkında bilgm yok

3-Polonyalı Kamil Grosicki transferinde görüşmeler olumlu yönde sürüyor.Sivassporun en son 800-850 bin euoroya kadar çıktığnı öğrendm. Menejerler oyun yapmaz ve Türkiyeden başka bir kulüp devreye girmezse bu transferin de gerçeklşem ihitimali yüksek

4-Diğer görüşülen polonyalı Pawlovsky işinden ise büyük ihitimalle vazgeçildi.Çünkü arada büyük uçurum oluşmuş(para konusunda)

5-Yabancı kaleci trasferinden vazgeçildi yerli bir kaleci alınacak ama isim öğrenemedm.

8-Güney Amerikadan bir oyuncunun da takip edildiği bilgisi geldi (Bu oyuncu daha önce burda dedğim Uruguaylı ofansif ortsaha Mirabaje de olabilir gazetelerde adı egçen brezilyalı 20 yaşındaki Davi Ceara da olabilir)

9-Tabata konusunda girişimler sürüyor Eskişehir de isitiyor ama Sezeri vermeleri zor bir de Tabata evet derse Beşiktaşla zaten anlaşılıdı iş Tabataya bağlı bu arada Fink konusunda yeni bir gelişme yok.

10-Bilica işi şu an hala askıda Fener yabancı transferi yaparsa -ki büyük ihitimal yapacak- o an Bilicanın gitmesi kesinleşir bu kesinleşirse Bilica yüzde 100 Sivassporda olur. Ayrıca Biliacadaki bu durum düşünülerel Servet de yeniden güdenme alındı.(Bu arada Sivassporla ilgili değil ama transfer piyasasının içinde olan kaynaklardan aldığm haberi de paylaşayım:Ronaldinhonun Fenere gelme ihitimali yüksek :) )

12-Son olarak bana söylenen şu haberi aynen burda sizinle paylaşıyorum:Pazartesinden itibaren yeni transferler özellikle de yabancılar kampta olursa kimse şaşırmasn!!

13-Bu arada Arnavut defans oyuncularından sanırım vazgeçildi onlarla ilgili de yeni bir gelişme yok
*Son haberleri kesinleştirir kesinleştirmez forumda ayrı bir başlık açıp sizlerle paylaşcağım.Saygılar...

ister inanin bu gardasimizin yazdiklarina ister inanmayin ama saygili olun sov yapmak felan ne demek? Kac kere adamin getirdigi haberleri takip ettiniz? Bu sitede en guvenilir erken kaynak merkezidir gerisini bilmem, SAGOL EMEKLERINE SAGLIK HAYALKAFE

bassguitar
01.01.2011, 16:10
transfer dogruda yildiz lafi hikaye..belki iyi topcudur orasini bilemeyiz ama anlasilan apar topar bi transfer

ozledımeskıyı
01.01.2011, 17:01
PAZARTESİ EN NEFRET ETTİĞİM GÜNDÜR AMA HAFTA SONU BİİR ÖNCE BİTSİN TRANSFER HABERLERİ GELSİN İSTİYORUM HAYALKAFE SAĞOOL UMARIM GROSİCKİ GELİR EN ÇOK ONUN GELMESİNİ İSTİYORUM YENİ HABERLERİN İÇİ SABIRSIZLANIYORUZ HAYALKAFE

EN CANLI KAYANAK KOD ADI :HAYALKAFE :D:D:D

münihli_58
01.01.2011, 17:02
Bu ikisi gelirse Tabataya gerek yok. Bilica'da gelmeyecekmis zaten oraya birini bulursak tamamdir:D

MESSİ58
01.01.2011, 17:09
KESİN TRANSFERİ BİTEN 5 KİŞİ VAR ARKADAŞLAR RAHAT OLUN BİR İKİ GÜN İÇİNDE AÇIKLANACAK .

Yiğiter
01.01.2011, 17:49
KESİN TRANSFERİ BİTEN 5 KİŞİ VAR ARKADAŞLAR RAHAT OLUN BİR İKİ GÜN İÇİNDE AÇIKLANACAK .

İp ucu?............
:)

B.DUMANLI
01.01.2011, 18:12
Bu sitede HAYALCAFE gibi transfer haberlerini ileten ikinci kisi varmi.Hepsi bir calismanin ürünü.Dedigi transferlere garanti kendiside vermiyor zaten .Her sey para meselesi ve karsilikli görüsmeler sonucu iki tarafin uzlasmasi.Uzlasma saglanamazsa HAYALCAFE ne yapsin.

DoomsDay58
01.01.2011, 18:50

Büyük Adamsın Vesselam :D. Sende olmasan doğru düzgün transfer haberi alamıycaz Allah senden razı olsun kardeş.

eyupkocak
01.01.2011, 19:08
inşallah dediklerini yaoabilirler yönetimden somut adımlar bekliyoruz hata şansımız yok beee :mad:

kimyamurat58
01.01.2011, 19:09
ben transferde çok güzel işlerin yapıldığını sanıyorum... böyle sağlam başkan ve teknik direktör bir çok takımda yoktur...

B.DUMANLI
01.01.2011, 19:37
Herkes Pazartesi belli olur transferler diyor ama ,ben ara transfer´ín baslangic tarihi olan 5 Ocak´dan önce aciklanacagini tahmin etmiyorum.Yani imzadan önce aciklanma yapilmaz.Buna herkes hazirlikli olsun.

Çılgın Türk
01.01.2011, 21:46
hayır da anlamadığım iş şubir takımın sözleşmeli futbolcusunu nasıl alıp deniyor alt yapıya oyuncu mu seçiyosun?

http://www.gaziantepsporlular.com/index.php?option=com_content&view=article&id=725:eneramo-qolmadq&catid=42:manset-haberler&Itemid=107

Bu haberde izlendi begenilmedi yaziyor.
Yabanci kaynakta denendi yaziyor.
Bu haberlerden hangisi dogru artik ona herkes kendisi karar versin..

canberat
01.01.2011, 22:09
İNŞAALLAH haber dorudur adam fena gözükmüyor haydi başkanım

kağanhan58
01.01.2011, 23:17

teşekkürler hayalkafe bu dediklerinden özellikle eneramo olsun başka bişey istemem o adam süper bence

yigidocengiz
01.01.2011, 23:54
valla artık neye inanacağımı bilmiyorum desem yeridir yani.bugün de bişeyler duydum ne kadar doğru bilmiyorum.artık imzalar atılana kadar hiçbi yorum yapmayacam.acayip bi bilgi kirliliği var çünkü

Çılgın Türk
02.01.2011, 01:11
Eneramo takimindan ayriliyormus.

Eneramo`nun yerine bugün Lok. Moskova`dan Draman Traore`yi transfer etmisler.

DoomsDay58
02.01.2011, 08:37
Eneramo takimindan ayriliyormus.

Eneramo`nun yerine bugün Lok. Moskova`dan Draman Traore`yi transfer etmisler.

Kardeşim Draman Traore yi Kasımpaşa zaten transfer etti.

Çılgın Türk
02.01.2011, 09:55
Kardeşim Draman Traore yi Kasımpaşa zaten transfer etti.

Kasimpasa'ya gitti diye kimden nerden duydun/okudun bilmiyorum.
Ama benim ekledigim haber resmi siteye ait.
Esperence Resmi sitesi acikladi..

http://www.e-s-tunis.com/EST/news/news.php?id=6251

DoomsDay58
02.01.2011, 10:16

Draman Traore Kasımpaşada istersen transfermark'tan da bakabilirsin.

adres58
02.01.2011, 10:20

Ayrıca Traore Sağ kanat oyuncusu diye biliyorum. Yani Eneramonun mevkisi ile aynı. Ayrıca orta sahada oynayabiliyor. Kasımpaşanın bu oyuncuyu transferi nerden duyuldu nereye yayıldı bilemem ama, bize çok iyi transferler geliyor. Bunu bir kenara yazın. Ayrıca süpriz bir isimde var. Hayalkafeyi bekleyip duymak lazım :D

B.DUMANLI
02.01.2011, 10:25
Ayrıca Traore Sağ kanat oyuncusu diye biliyorum. Yani Eneramonun mevkisi ile aynı. Ayrıca orta sahada oynayabiliyor. Kasımpaşanın bu oyuncuyu transferi nerden duyuldu nereye yayıldı bilemem ama, bize çok iyi transferler geliyor. Bunu bir kenara yazın. Ayrıca süpriz bir isimde var. Hayalkafeyi bekleyip duymak lazım :D

TRAORE Kasimpasa´nin oyuncusuydu zaten yeni transfer olmadiki.Ilk yari bize karsi oynamadi,cünki kart cezalisiydi.

calipso
02.01.2011, 11:02
kimler geldi kimler geçti bu transfer piyasasından .. gelenleri gördük saidou ile ceyhun :D.. o yüzden geleceklerden de fazla umutlanmıyorum

B.DUMANLI
02.01.2011, 12:10
kimler geldi kimler geçti bu transfer piyasasından .. gelenleri gördük saidou ile ceyhun :D.. o yüzden geleceklerden de fazla umutlanmıyorum

Bu takimin küme düsmemesi lazim,sayet düsersek bir daha cikamayiz.Yönetim bunun farkinda ,bu ara transfer digerlerinden cok farkli olacak.Hastalik ortada.COK CABUK GOL YIYORUZ VE GOL ATAMIYORUZ.Iste yönetim buna care bulacak,transferleri mutlaka yapacaktir.

subasi29
02.01.2011, 13:38
Neyse Canim Sunun Surasinda Pazartesine Ne Kaldi !!!

EneS ElmaS
02.01.2011, 16:23
Her defasinda ayni hatayi yapiyoruz. Bir kerede Transferleri erkenden halletsek ve o yeni gelen oyuncular Kampa katilip takima alismis olsa daha mantikli olmazmi? Takimin birbirine en kaynasip ve en hizli sürede uyum sagladigi yerlerdir kamplar.
Transferler yine son güne birakilacak ve oyuncu tutmazsa, "takima alisamadi" denilecek. Ne zaman hatalarimizdan ders cikaracagiz cok merak ediyorum..

taraf
02.01.2011, 16:26
ARKADAŞLAR YÖNETİM SÜPRİZ YAPABİLİR SEYİRCİNİN ÇOK İSTEDİGİ ADAMI ALDIK DİYEBİLİR KAYNAK OLARAK BİR ŞEY SÖYLEYEMEM AMA SÜPRİZE HAZIR OLUN DERİM

Respect58
02.01.2011, 16:37
ARKADAŞLAR YÖNETİM SÜPRİZ YAPABİLİR SEYİRCİNİN ÇOK İSTEDİGİ ADAMI ALDIK DİYEBİLİR KAYNAK OLARAK BİR ŞEY SÖYLEYEMEM AMA SÜPRİZE HAZIR OLUN DERİM

Abi milletti gizemli bi konuşma şekli sardı.Anlamdım ne iştir..Ya tam söyleyin yada hiç bahsetmeyin.İyice sabırsızlandırıyorsunuz insanları...

calipso
02.01.2011, 16:37

ben messiyi çok istiyordum, o mu geliyor acaba :D

taraf
02.01.2011, 16:50
ARKADAŞLAR GİZEMLİ KONUŞMA DEYİL BAZI İSİMLERİ ARAŞTIRIRKEN FORMLARDAKİ YAZILARI OKUYORUZ BAZI FORMLARDA BİR FUTBOLCUNUN İSTANBULDA OLDUGUNU YAZMIŞ ARKADAŞLAR ŞİMDİ BU FORMDAKİ YAZIYI KAYNAK OLARAK GÖSTERMEK SAÇMA OLUR FUTBOLCUNUN İSMİNİ AÇIKLAMAKDA DOGRU OLMAZ AMA DOGRUYSA BİZİM HEPİMİZİN İSTEDİGİ BİR İSİM İNŞALLAH DOGRUDUR

YÖNETİMDEN TANIDIGIM KİMSE YOK YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN

akkara58
02.01.2011, 17:00
ben söliyim kaynağını scoutgs.com

kadirakin58
02.01.2011, 17:25
inşallah doğru haberdir, bu taraftarın böyle haberlere ihtiyacı var. tabi böyle haberlerin gerçekleşmesine daha fazla ihtiyacı var :)

akkara58
02.01.2011, 17:29
ben ümidimi kestimm gardaşşş bu yöneticiilerrrr para harcamaz nerde boş topçu var gider alır bak demedi demeyim mehmet yılmaz boştaymış gider alırlarr mehmet çakırda boşta hürriyette boştaa 3 den birini kesin alırlarr amaa 3 nüde alsınlar derim en azından tecrübelilerrr almanya 6. liginden adam alınacağına bunlar alınsın !!!! BEN ÖYLEE PARA VERİPP İYİ TOPÇU ALACAK YÖNETİM VE DİRAYET GÖREMİYORUM KENDİLERİNDEE LANET OLSUN HEPSİNEE !!!

okan küsgün
02.01.2011, 17:44
Wikipedia da Sivasspor a transfer olduğuna dair haber var...
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Eneramo

MESSİ58
02.01.2011, 19:25
ben messiyi çok istiyordum, o mu geliyor acaba :D

DİLEK KAPILARIN AÇIKMIŞ KARDEŞİM:) GELDİM GELDİM BEN GELDİM HADİ HAYRIMI GÖRÜN:))

eyuphulagu
02.01.2011, 19:57
DİLEK KAPILARIN AÇIKMIŞ KARDEŞİM:) GELDİM GELDİM BEN GELDİM HADİ HAYRIMI GÖRÜN:))

Messi 58 ağzından baklayı çıkar artık..Dün galiba 5 kişiyle kesin anlaşılmış diyordun..Artık isimleri açıklamanın zamanı gelmedi mi?

DoomsDay58
02.01.2011, 20:08
TRAORE Kasimpasa´nin oyuncusuydu zaten yeni transfer olmadiki.Ilk yari bize karsi oynamadi,cünki kart cezalisiydi.

Düzeltmişler Kasımpaşada görünmüyor şimdi.

58akif34
02.01.2011, 20:20

hayırlı ugurlu olsun

sivaslımuho
02.01.2011, 20:22
inşallah 2 yerlı oyuncu guzel oyuncular olur

sawyer5892
02.01.2011, 20:48
ARKADAŞLAR GİZEMLİ KONUŞMA DEYİL BAZI İSİMLERİ ARAŞTIRIRKEN FORMLARDAKİ YAZILARI OKUYORUZ BAZI FORMLARDA BİR FUTBOLCUNUN İSTANBULDA OLDUGUNU YAZMIŞ ARKADAŞLAR ŞİMDİ BU FORMDAKİ YAZIYI KAYNAK OLARAK GÖSTERMEK SAÇMA OLUR FUTBOLCUNUN İSMİNİ AÇIKLAMAKDA DOGRU OLMAZ AMA DOGRUYSA BİZİM HEPİMİZİN İSTEDİGİ BİR İSİM İNŞALLAH DOGRUDUR

YÖNETİMDEN TANIDIGIM KİMSE YOK YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN

tshabalala mı yoksa istanbula gelen oyuncu :)

sabri58058
02.01.2011, 20:49
hayırlı olsun trasferımız ısallah ıyı futbolcudur:D

Yiğiter
02.01.2011, 20:54
Wikipedia güvenilir değil..

58_SEMİH_58
02.01.2011, 21:00

hayırlı ugurlu olsun
Wikipedia sitesindeki bilgileri herhangi birinin bile degiştirme gibi bir şansı var :)
Messi hakkındaki bilgilere Sivassporla anlaştı gibi bir yazı ekliyebiliriz :D
Bu siteye fazla güvenmeyin.

ZiDaNe58
02.01.2011, 21:23
biz ne kadar konussakta bos..imzaları bekliyoruz en kısa zamanda

Yigido DogaN
02.01.2011, 21:41
Wikipedia da Sivasspor a transfer olduğuna dair haber var...

dostum orada 01.1o 2011 tarihi verilmiş anlamı ne acabaa

Djamoka
02.01.2011, 21:49
dostum orada 01.1o 2011 tarihi verilmiş anlamı ne acabaa

10 Ocak 2011 itibariyle Sivasspor'da diye yazıyor. Artık ne kadar doğru bilemiyoruz.

münihliyigido58
02.01.2011, 21:50
ingilizcede ilk önce ay, sonra gün, sonra sene verilir...

----> yani 1/10/11 bizim anlayisla 10.01.2011. Eneramo bu habere göre takimimiza ayin onunda katilacakmis. Ama Vikipedi bir kaynak olmadigi icin, herkes ne isterse onu yazdigi icin, ben bu haberi simdi vikipedi sayfasindan siliyorum, ayrica ingilizceside cok berbat.

yigidocengiz
02.01.2011, 22:01
kardeşim geldiyse bile bi futbolcu gelmiştir.yani nolucakki,biraz gerçekçi olalım,bize en az üç tane kaliteli yabancı lazım.unutmayın ilk 4 maçımız bizim kaderimizi belirleyecek ve bu takımlardan iki tanesi şampiyonluğa biri,avrupaya katılmaya diğeride üst sıralara oynuyor.

yani bu saatten sonra tek başına messide gelse yetmez arkadaşlar acı ama gerçek böyle...

uzun lafın kısası bizim 4-5 kaliteli transfer yapmamız gerek.ve bu adamların takıma uyum sağlaması için de dua etmekten başka bişey gelmez elimizden diye düşünüyorum

MESSİ58
02.01.2011, 22:05
Messi 58 ağzından baklayı çıkar artık..Dün galiba 5 kişiyle kesin anlaşılmış diyordun..Artık isimleri açıklamanın zamanı gelmedi mi?

ŞUANDA İSİMLERİ AÇIKLAMAM DOĞRU OLMAZ YÖNETİMİN SÖLEMESİ LAZIM ONLARDA 1-2 GÜN İÇİNDE AÇIKLAMA YAPCAKLAR RAHAT OLUN YAAA STRES YAPMAYA GEREK YOK HERŞEY BEKLEDİĞİMİZDENDE GÜZEL OLACAK EMİN OLUN.....

Çılgın Türk
02.01.2011, 22:09
Kamil Grosicki'nin Aris takimina transferi bitmek üzere.

Taraflar 850 bin avroda anlasmaya varmislar gibi görünüyor.
Haberde Sivasspor' dan gelen teklifinin 700 bin avro olduguna deginmisler.

http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110102/EKSTRAKLASA/598975156

rapge
02.01.2011, 22:18
Şimdi yarın itibariyle transferler kesin olarak açıklanıyormu?Açıklanıyorsa saat kaçta.Yoksa yine açıklıcaz şu tarihte diyipte açıklamıcaklar geçirceklermi böyle böyle diye diye?

Sivaslibey
02.01.2011, 22:26
411: New Year PSL gossip

Torrealba: Set for loan move

Knowledge Musona will resist the urge of joining a European suitor in January.

MacBeth Sibaya's contract with Rubin Kazan has ended.

SuperSport United are planning to replace AWOL goalkeeper Emille Baron with former Bafana Bafana stopper Rowen Fernandez.

Kaizer Chiefs are keen to send Nkosinathi Nhleko and Jose Torrealba out on loan as they are surplus to requirements.

Anthony Laffor has continued to dismiss reports claiming he will join Mamelodi Sundowns from SuperSport United.

A report conducted by SuperSport.com suggests that Golden Arrows midfielder Philani Shange has allegedly failed a doping test and will be punished severely by SAFA.

Teko Modise is eager to secure regular game time and could look away from Orlando Pirates to achieve that aim.

SuperSport want to lure 'OJ' Mabizela to Pretoria from Platinum Stars as a replacement for Bongani Khumalo.

Bernard Parker's move to English Championship side Leicester City depends on the price FC Twente put on the Bafana Bafana striker's head.

Reneilwe Letsholonyane is close to agreeing a contract extension with Kaizer Chiefs.

Turkish club Sivasspor are still keen on the services of Siphiwe Tshabalala and plan to increase their offer to Amakhosi.

Gordon Igesund has handed Lerato Chabangu a lifeline at Moroka Swallows by offering the attacker another chance to win a contract.

Chiefs are expected to allow Thabang Rooi and David Mathebula to search for alternate clubs as they struggle for game time.

Posted: 01/01/11 17:01
.
http://www.football365.co.za/story/0,22162,14340_6629510,00.html

Sivaslibey
02.01.2011, 22:28
Demekki yönetim halen Tshabalala konusunda ciddi ciddi kararli. InshAllah Eneramo, Tshabalala birde Tshabalalanin orta sagsini alirlarsa deymeyin keyifimize !!!

Yiğiter
02.01.2011, 22:45
Bir ay önce Fikret Ünsal,Tshabalala'nın çok büyük ihtimalle Ocak ayında imza atacağını ancak önceki sözleşmesi gereği önümüzdeki sezon oynayabileceğini söylemişti.Yani Tshabalala'yı önümüzdeki sezon izleyeceğiz!

Sivaslibey
02.01.2011, 22:49
Bir ay önce Fikret Ünsal,Tshabalala'nın çok büyük ihtimalle Ocak ayında imza atacağını ancak önceki sözleşmesi gereği önümüzdeki sezon oynayabileceğini söylemişti.Yani Tshabalala'yı önümüzdeki sezon izleyeceğiz!

Iyide para verdikten sonra neden gelecek seneyi bekleyelimki. Onlar ara transfere girmedilermi Güney Afrika'da ?

BOUN
02.01.2011, 22:51
Iyide para verdikten sonra neden gelecek seneyi bekleyelimki. Onlar ara transfere girmedilermi Güney Afrika'da ?

Kardeş para vermediğimiz için önümüzdeki seneyi bekleyeceğiz. Sözleşmesi bitecek ve biz de bonservis ödemeden alacağız. :)

Çılgın Türk
02.01.2011, 22:52

Bu haber ile senin anlattigin arasinda baglanti yok.
Senin dedigini bende duydum TV 58 de.
Orada F. Ünsal Tshabalala'nin 2011 de sözlesmesinin bitecegini, kendisi ile prensipte anlasildigini, devre arasinda, yani sözlesmesinin bitimine 6 ay kala, 2011/2012 sezonu icin imza atacagini söylemisti.

Güney Afrika kaynakli haberde tekliften söz ediliyor.
Teklif haberi dogru ise devre arasi transferi icindir.
6 ay sonrasi icin teklife gerek yok (Tabii F. Ünsal'in dedigi gibi gercekten sözlesmesi Mayis 2011'de bitiyorsa)
Transfermarkt.de ye göre 2012 de bitiyor!!
F. Ünsala göre 2011'de
Hangisi dogru bunun cevabini en gec 6 ay sonra görecegiz..

eyuphulagu
02.01.2011, 22:59
Fikret Ünsal SİPAS TV. ye açıklamalar yapmış:Arjantin ve Brezilya'dan oyuncu alacağız diyor...Eğer dediği doğruysa(ben doğru olduğunu düşünüyorum)Sivasspor çok büyük sürpriz isimlerle anlaşacak demektir..Bu oyuncuları büyük ihtimalle yarın yada en geç 2 gün içinde açıklacağız diyor..Transferler bitmiş arkadaşlar yönetim yine taraftarı ters köşeye yatırdı..Alıncak oyuncular büyük ihtimalle Sivasspor eski TEK.DİREK.M.ERTUĞRAL tarafından izlenen isimler..2.olarak sivaspor demekki Avrupa'dan düşünülen oyuncuları almayacak...Transferler 2 G.Amerikalı 1 tane de Arjantinliymiş..Kim olduklarını da H.kafe iyi biliyor ama açıklamıyor..M.Enaramo transferi bitti haberi de balon haber çıkabilir..İnşallah doğrudur..Çünkü bu oyuncuyu çok beğendim...Yönetim yine yapacağını yaptı bizleri yine ters köşeye yatırdı..Ne umduk ne bulacağız bilmiyorum...

Çılgın Türk
02.01.2011, 23:17
Eneramo önce "tamam" dedi, sonra...

Sivasspor transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadro ile girmeyi hedefleyen Kırmızı-beyazlı, transfer listesinde bulunan Tunuslu 24 yaşındaki Michael Eneramo ile görüşüp prensip anlaşması yaptı. Nijerya asıllı ve Tunus'un Esperanca takımında oynayan Michael Eneramo ile görüşen ve 1 milyon Euro'ya anlaşan Sivasspor yönetimi,daha sonra futbolcunun anlaşılan rakamın üzerine çıkıp 1 milyon 200 bin euro istemesi Sivasspor'u kızdırdı.
Bu gelişmeler üzerine Sivasspor yönetimi genç futbolcuya " Teklifimizi yaptık,sende kabul ettin,eğer bu parayı kabul ediyosan kapımız açık,yoksa güle güle" diyerek son sözünü söyledi.

TABATA YENİDEN GÜNDEMDE
Öte yandan,Eskişehirspor'un devreye girmesiyle,neredeyse kopma noktasına gelen Tabata transferin de beklenmedik gelişmeler yaşanmaya başlandı.
Eskişehirspor'un Tabata konusunda Beşiktaş'la anlaşamamasından sonrada Tabata'nın rotayı tekrar Sivasspor çevirdiği belirtildi.
Beşiktaşlı Tabata konusunda bir kaç gün içerisinde kesin sonucun alınacağı da belirtildi.

Kaynak: Hürdogan

-------------------------------------------
Yazar transferin Esperence Tunis kismina deginmemis.
Zaten Eneramo ile anlasmak yeterli degil, kulübü ile anlasmakta gerekiyor cünkü Eneramon' nun daha kulübü ile 6 aylik sözlesmesi var.
Gaziantep bu oyuncuya talip oldugunda Bonservisi icin 2 milyon avro istenildigi yaziyordu...

taraf
03.01.2011, 12:44
arkadaşlar sabır gerekiyor biz burada bekliyemiyoruz transfer işi ile ilgili yöneticileri düşünün bide resmen psikolojik savaş veriyolardır bence
burdan bütün arkadaşlara biraz daha sabır diyorum

stutgart58
03.01.2011, 13:58
eeee...pazartesi oldu hani tık yok..ya bırakın ya.adam gibi transfer yapmadınız..yakında 2.lige düşecez sayenizde..ozaman mı alacaksınız....kayserinin mütiş kadrosu var adamlar bide amrabatı aldılar....trabzon o kadronun üstüne giti transferler yaptı..bjk yi filan söymelyorum bile..konya fatik tekkeyi aldı....kasımpaş yusuf şimşeki aldı....bizikiler uyyuoo..kümeye düşücez bu adım gibi eminim..

yigidoyuzz
03.01.2011, 15:25
aha pazarteside bitti şimdi nolacak başka günemi kaldı artık şu gun söyle olacak bugun böyle olacak sıkıldım artım olmayacak şeylere olacak diye konu açmayalım arkadaşlar zaten sabırsızlıkla bekliyoruz transferi 2 sezondur yanlış transfer polıtikası beni iyice gerdi merak ediyoruz doğru haber yazın birazda !!!!:mad:

kimyamurat58
03.01.2011, 15:37
26 yaşındaki orta saha oyuncusuyla da görüşen Çalımbay’ın Doğa’yı ikna ettiği belirtilirken, Kırmızı-Beyazlı yönetimin de Eskişehir’in kapısını çalacağı ifade edildi. Bu arada ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Yiğidolar’ın keyfi yerinde... Rıza Çalımbay bu dönemi iyi geçireceklerini kaydedip, “Taraftarlarımızın yüzünü güldürecek bir takım ortaya çıkaracağız” dedi.

Mamadou Diallo
03.01.2011, 22:09
Arkadaşlar edindiğim transfer bilgilerine göre

Rizeden kaleci Ramazan
Orta sahaya Doğa,Bülent K.,Grosicki.Güven,Adem
Forvete Eneramo ve Adem Sarı
Stoper Tefik Osmani

Transfer listesindeki oyuncular.
Doğa Bülent Eneramo %90 imzalayacaklarmış.

Yigido DogaN
04.01.2011, 00:19

Rizeden kaleci Ramazan
Stoper Tefik Osmani

tefik osmaniden emınmısınız eger bu gercekse supper olur

Divriği58
04.01.2011, 02:12
tefik osmaniden emınmısınız eger bu gercekse supper olur

Teydık osmani kım?

Divriği58
04.01.2011, 02:13

Rizeden kaleci Ramazan
Stoper Tefik Osmani

Kaynak neresı kardeş

B.DUMANLI
04.01.2011, 04:18
Bu günki fanatik´de gencler´in eski oyuncusu da silva ile anlasildigini yaziyor.Nederece bu haber dogrudur oda tartisilir.Fanatik atmasyon haberlerle sayfalarini dolduruyor.

SIVAS58FOREVER
04.01.2011, 09:31
Sandro bu kez Sivasspor'da
Üç sezon boyunca formasını giydiği Başkent ekipleriyle başarılı bir performans yakalayan Sandro da Silva Mendonça, Sivasspor ile 2 yıl için prensip anlaşmasına vardı.
04 Ocak 2011, Fanatik

Kasım Öktem
04.01.2011, 10:02
http://foto.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/1/4/fft1mm1299776.jpg

Üç sezon boyunca formasını giydiği Başkent ekipleriyle başarılı bir performans yakalayan Sandro da Silva Mendonça, Sivasspor ile 2 yıl için prensip anlaşmasına vardı.

Türkiye Süper Ligi’nde forma giydiği son takım olan Gençlerbirliği ile sözleşmesi 30 Haziran 2010’da sona eren oyuncu, 2010-2011 sezonunda ülkesi Brezilya’da Coritiba FC’ye transfer oldu.

Kaynak: Fanatik

Tataroglu58
04.01.2011, 10:07
Hadi Hayırlısı İnşallah :)

50sekiz
04.01.2011, 10:09
2 yillik anlasma olmaz. tff sadece sezonu kaplayan anlasmalara izin verir.
o yüzden anlasma muhtemelen 1,5 seneliktir.

hunter
04.01.2011, 10:22
başkanın ağzından çıkmadıkça resmi imza atılmadıkça inanmayın bu haberlere

AYDIN1985
04.01.2011, 10:27
http://foto.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/1/4/fft1mm1299776.jpg

Türkiye Süper Ligi’nde forma giydiği son takım olan Gençlerbirliği ile sözleşmesi 30 Haziran 2010’da sona eren oyuncu, 2010-2011 sezonunda ülkesi Brezilya’da Coritiba FC’ye transfer oldu.

Kaynak: Fanatik

özür diliyerek soruyorum, bu adam simdi bizimlemi anlasti, yoksa memlekete gidip Cortiba Fc´yle mi anlasti??? anlamadim

50sekiz
04.01.2011, 10:32
özür diliyerek soruyorum, bu adam simdi bizimlemi anlasti, yoksa memlekete gidip Cortiba Fc´yle mi anlasti??? anlamadim

http://br.sambafoot.com/jogadores/1670_Sandro.html

http://www4.transfermarkt.de/de/sandro/profil/spieler_37429.html

taraf
04.01.2011, 10:40
Polonya basınında çıkan haberlere göre, Bursaspor, Kayserispor, Ankaragücü ve Sivasspor bu oyuncuyla ilgileniyor.
Bu takımlar arasında Grosicki’nin kulübüne 700 bin avro teklif eden Kayserispor en istekli kulüp görünümünde.

Grosicki’nin Türkiye’ye gelmesinin yolundaki en önemli engel ise Yunanistan’ın Aris kulübü. Selanik temsilcisi Grosicki için 900 bin Avroluk bir teklif yapmış durumda. Bu teklifin peşin ödeme olması Jagiellonia’yı cezbediyor.

22 yaşındaki Kamil Grosicki, 2009’da Legia Varşova’dan Jagiellonia’ya kiralanmış ve büyük başarı sağlayınca aynı sene bonservisi alınmıştı. Polonya Milli Takımı’nda da oynayan Grosicki, yazın Aston Villa’dan da teklif almış, ancak İngiliz kulübü Jagiellonia ile anlaşamayınca bu transfer gerçekleşememişti.

yigidoyuzz
04.01.2011, 10:45
valla aksam tv kanallarınıda izledim böyle bir medya olamaz sporaktif olsun futbol analiz olsun ikiside transfer konusunda bir bilgisi yok Sivasspor.com a ney paylaşılıyorsa onu alıp yayınlıyorlar valla bu site olmasa onlarda olmaz adam bir antalyaya gider bir göruntu çeker bi röpartaj yapar ama Bu Yıl Spor Aktif ve Futbol Analizde sınıfta kaldılar medya anlayışları bir sitede ne yazıyorsa onu yayınlıyorlar röpörtaj yok göruntu yok adamlar ne bulurlarsa onunla avunuyorlar medya dediğin gider antalyaya çekim yapar röpartaj yapar haa transferi açıklamadılarsa bir video çekip bizii mutlu ederler !

AYDIN1985
04.01.2011, 10:48
Polonya basınında çıkan haberlere göre, Bursaspor, Kayserispor, Ankaragücü ve Sivasspor bu oyuncuyla ilgileniyor.
Bu takımlar arasında Grosicki’nin kulübüne 700 bin avro teklif eden Kayserispor en istekli kulüp görünümünde.

Grosicki’nin Türkiye’ye gelmesinin yolundaki en önemli engel ise Yunanistan’ın Aris kulübü. Selanik temsilcisi Grosicki için 900 bin Avroluk bir teklif yapmış durumda. Bu teklifin peşin ödeme olması Jagiellonia’yı cezbediyor.

22 yaşındaki Kamil Grosicki, 2009’da Legia Varşova’dan Jagiellonia’ya kiralanmış ve büyük başarı sağlayınca aynı sene bonservisi alınmıştı. Polonya Milli Takımı’nda da oynayan Grosicki, yazın Aston Villa’dan da teklif almış, ancak İngiliz kulübü Jagiellonia ile anlaşamayınca bu transfer gerçekleşememişti.

kamil icin biz ne teklif ettik, bilen varmi???

AYDIN1985
04.01.2011, 10:49
valla aksam tv kanallarınıda izledim böyle bir medya olamaz sporaktif olsun futbol analiz olsun ikiside transfer konusunda bir bilgisi yok Sivasspor.com a ney paylaşılıyorsa onu alıp yayınlıyorlar valla bu site olmasa onlarda olmaz adam bir antalyaya gider bir göruntu çeker bi röpartaj yapar ama Bu sene de Spor Aktif ve Futbol Analizde sınıfta kaldılar medya anlayışları bir sitede ne yazıyorsa onu yayınlıyorlar röpörtaj yok göruntu yok adamlar ne bulurlarsa onunla avunuyorlar medya dediğin gider antalyaya çekim yapar röpartaj yapar haa transferi açıklamadılarsa bir video çekip bizii mutlu ederler !

gardas bence onlar biliyor ama söylemiyorlar, belki söylenmemesi istenmistir.

taraf
04.01.2011, 10:49
kamil icin biz ne teklif ettik, bilen varmi???

son bildigim 850 diye biliyorum

yigidoyuzz
04.01.2011, 10:51
ya tamam biliyor olsunlar söylemiyor olsunlar adam bi göruntu çekmek için gitmezmi şehrinin takımın yanında bulunmazmı anlamadım gitti !

Kasım Öktem
04.01.2011, 10:58

Haberde değişiklik olmasın diye direkt aktardım.

2010 Haziranında Sözleşmesi sona erince Coritiba'ya transfer olmuştu.
Şimdi Brezilya Serie A takımlarından Avai'de

yigidoyuzz
04.01.2011, 11:07
dün Futbol Analiz prgramının sunucusu syn nail bey hiç bir takım transfer yapmadı felan filan diyor adamın dış medyadan bile haberi yokki ona yazıyorum şimdi kimler kimleri almışlar görelim

TRABZONSPOR Pawel Brozek ve Piotr Brozek kardeşler
MANİSASPOR Sezer badur
KONYASPOR Mariusz Pawelek ( kaleci )
KAYSERİSPOR Nordin Amrabat ( FORVET )
İSTANBUL B.B Gökhan ünal ve zapotchi
ANTALYASPOR Mehmet Yılmaz ve İbrahim dağaşan
ve daha neler neler

AYDIN1985
04.01.2011, 11:12
son bildigim 850 diye biliyorum

gardas bu kamil eger gercekten kaliteli birisi ise paraya kiysin alsinlar tabi diger para yüzünden anlasilamayan futbolcularida alsinlar, Sonucta Sivasspor güclenmis olacak, güclenince galibiyetler alacak, galibiyetler alincada galibiyet pirimi alacak ve bu oyunculara verilen paralari burdan geri kazanmis olacak, öyle degilmi arkadaslar???

50sekiz
04.01.2011, 11:15
IBB: Gökhan Ünal
Kayserispor: Emir Kujovic, Nordin Amrabat
BJK: Manuel Fernandes, Simao, Hugo Almeida
Konyaspor: Barbaros Barut, Mariusz Pawelek
Antalyaspor: Ibrahim Dagasan, Mehmet Yilmaz, Ali Turan
TS: Pawel Brozek,Piotr Brozek, Mehmet Çakır
Bucaspor: Zurita, Pavel Londak
Gaziantep: Wagner
Karabük: Aydin Karabulut

Bu listeyi forumda bir arkadas yapmis ben de Ali Turan'i ekledim.
Diger takimlar da transfer yapmadi laflari büyük bir YALAN.

AYDIN1985
04.01.2011, 11:16
Doğa ile görüşecek
Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor'un talip olduğu oyuncusu Doğa ile görüşme yapacağını açıkladı. Uygun,...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor'un talip olduğu oyuncusu Doğa ile görüşme yapacağını açıkladı. Uygun, "Eğer Doğa gitmek istiyorsa izin veririm. Ancak burada kalmak isterse de ondan faydalanacağız. Ligin ikinci yarısında hedeflerimiz çok büyük. Eskişehirspor taraftarlarının istediği düzeye mutlaka gelecek" diye konuştu.

fotomac

Murad_Kelleci58
04.01.2011, 11:43
dün Futbol Analiz prgramının sunucusu syn nail bey hiç bir takım transfer yapmadı felan filan diyor adamın dış medyadan bile haberi yokki ona yazıyorum şimdi kimler kimleri almışlar görelim

TRABZONSPOR Pawel Brozek ve Piotr Brozek kardeşler
MANİSASPOR Sezer badur
KONYASPOR Mariusz Pawelek ( kaleci )
KAYSERİSPOR Nordin Amrabat ( FORVET )
İSTANBUL B.B Gökhan ünal ve zapotchi
ANTALYASPOR Mehmet Yılmaz ve İbrahim dağaşan
ve daha neler neler

TRABZONSPOR Pawel Brozek ve Piotr Brozek kardeşler evet resmen anlaştılar..
KONYASPOR Mariusz Pawelek ( kaleci ) prensipte anlaşıldı.. İmza yok
KAYSERİSPOR Nordin Amrabat ( FORVET ) prensipte anlaşıldı. imza yok
İSTANBUL B.B Gökhan ünal - evet resmen anlaşıldı.. İmzalar atıldı
Zapo; konusu hala kesinleşmiş değil.. Prensip anlaşması bile olmadı.
ANTALYASPOR Mehmet Yılmaz ve İbrahim dağaşan - resmen anlaşıldı ve imzalar atıldı.
MANİSASPOR Sezer badur - Tüm kaynakları ve spor sitelerini inceledim.. Böyle bir tansferi geçin görüşmenin bile olmadığını söyleyebilirim.. Buda senin muhabirliğindeki asparagas haberin olması

Murad_Kelleci58
04.01.2011, 11:47
O kadar çok bilgi kirliliği varki ; herkes kendince aklındakileri bir bir sıralıyor.. Daha transfer sezonu da açılmadı üstelik.. Bence tüm ay boyuncada yazılıp çizilecek.. Bizde afaki transferler adına yorumlar ve eleştiriler yapacağız.. Bir ay içinde değil ama transferin son gününde daha çok hareketli geçecek ve takke düşecek ve kel görünecektir. Özellikle transferin son günü; tüm takımlar tüm anlaşmalarını son gün yapacaklardır.. Çünkü her sene aynı şeyler oluyor..

akifesk
04.01.2011, 11:48
paty papy yi alabiliriz arkadaşalr. trabzon sözleşmesını feshetmıs. iyi bir orta saha oyuncusu. kleberson gıbı ara pasları var.

karşıyakalı
04.01.2011, 11:52
beyler bu adam kaliteli bi adam olsa cavcav gençlerbirliginden bu oyuncuyu bırakmazdı.demekki tırışka bi adamki cavcav bıraktı.ucuz diya bizim yönticilerde hemen aldılar demekki

adres58
04.01.2011, 11:54
Bu adam geldiği takdirde siz Kadirin performansını seyredin. Çünkü 2 sene beraber oynamışlarıd yabii yanılmıyorsam.

50sekiz
04.01.2011, 11:55
MANİSASPOR Sezer badur - Tüm kaynakları ve spor sitelerini inceledim..

Sansini bir de burada dene :)
TIKLA (http://fanatik.ekolay.net/Sezere-kiralik-olarak-Manisa-yolu-gozuktu_3_Detail_287_207405.ht m)

mustafa_kavak58
04.01.2011, 12:08
insallah gelmez ligde 1 mac oynamis bu sene bize faydali olacagini zanetmiyom :confused::confused:

mordumann
04.01.2011, 15:33
sezerin manisa işi kesin değilse kesinlikle alınmalı.bizim oyuncumuz dışarda adam aramaya gerek yok.

Yiğiter
04.01.2011, 15:43
Konyaspor,Portsmouth'dan John Utaka ile anlaştı..

burakkova
04.01.2011, 15:45
yine bilinmedik kendini ispatlamamış adamlarla uğraşacağız galiba.. eskişehir'den sağdan soldan döküntü adam toparlayacağız.. takım kendine çok güveniyor ama işimiz çok zor bence..

DoomsDay58
04.01.2011, 15:47
Konyaspor,Portsmouth'dan John Utaka ile anlaştı..

Konta kalite takılıyor :D

bassguitar
04.01.2011, 15:49
Türkiye Süper Ligi’nde forma giydiği son takım olan Gençlerbirliği ile sözleşmesi 30 Haziran 2010’da sona eren oyuncu, 2010-2011 sezonunda ülkesi Brezilya’da Coritiba FC’ye transfer oldu. FANATİK GAZETESİ

babapiton
04.01.2011, 15:50
BaLoNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kibrisli
04.01.2011, 15:56
Taraf Gazetesinin yalan haberlerine döndü transfer haberleri...

50sekiz
04.01.2011, 15:59
her haber dogru olacak diye bisey yok.
okursunuz, inanir veya inanmazsiniz.
butür dedikodular da olmasa burada zaman hic gecmez :D

karşıyakalı
04.01.2011, 17:11
pazartesini iple cekiyoruz. Insallah sabretmemize degecek.

gardaş şuan salı akşamı hala ses seda yok
yaprak kımıldamadı transferde:)

AYDIN1985
04.01.2011, 17:16
gardaş şuan salı akşamı hala ses seda yok
yaprak kımıldamadı transferde:)

Vallaha gardas ne diyeyim, demekki netlesmesini bekliyorlar. ben umuyorumki, yilbasinda gavurlar nasil güm güm bombalari patlattiysa, bizde yakinda ard arda bombalari patlatacagiz.

armutçayırlı
04.01.2011, 17:44
inşallah sivas spor için hayırlı olur...:)

savaş2
04.01.2011, 19:05

Rizeden kaleci Ramazan
Stoper Tefik Osmani

GUVEN İ HATIRLIYAMADIM

Murat ARICI
04.01.2011, 19:24
GÖZÜNÜZ AYDIN TRANSFER HABERİ BELYENLER Üç sezon boyunca formasını giydiği Başkent ekipleriyle başarılı bir performans yakalayan Sandro da Silva Mendonça, Sivasspor ile 2 yıl için prensip anlaşmasına vardı.

Respect58
04.01.2011, 21:17
http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/kamil-grosicki-wyjade-bo-w-polsce-mnie-sie-boja_165985.html

Yigido DogaN
04.01.2011, 21:20
http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/kamil-grosicki-wyjade-bo-w-polsce-mnie-sie-boja_165985.html

galiba eneramoyla birlikte 10 ocakta kamptalar

cügo58
04.01.2011, 21:23
Benim anladim ayin 10una kadar kararini vercekmis. Teklier varmis tr ve Yunanlardan ve en Yakini sivasspor . Turk Ligi daha güclü diyor galiba. Polonyacadan almacaya cevirdim ve anladim bu kadar eger dogruysa.

adres58
04.01.2011, 21:24

Polonyadan uzaklaşıp Türkiyedeki ilginç takıma gideceğim diyor.... Ayrıca karar vermem için ayın 10 unu bekleyeceğim. Korkarımki Polonyadaki son günlerim. Türk ligi Leh (polonya liginden) daha kaliteli. Ben ordan Avrıpa için ilerisine gideceğim.

Benim yarım yamalak tercümem bu şekilde daha çok şeyler diyor ama anladıysam Kamil olayım :D:D

taraf
04.01.2011, 21:30
Kamil Grosicki: Polonya korkarım çünkü bırakacağım

Kamil Grosicki , futbol , röportaj

Masanın üzerinde kahve. Jagiellonia Bialystok forvet Kamil Grosicki sürprizler kendi deyimleri

Galeri (1 / 1) daha Okumak da Kamil Grosicki transfer (RÖPORTAJ) üzerinde telefon bekliyor

Kamil Grosicki (23 l.) Türk ve Yunan çeşitli kulüplerin hedefi oldu. Bunlardan birine transfer tespit var. Yakın, Türk Sivassporu Jagiellonia rağmen forvet için o ilginç teklif beklediğini itiraf ediyor. Gelecekteki 10 Ocak kadar karar verilmelidir.

Önerme çok, ama onların dizlerine takımların isimleri devrilmesi vermedi ...

Kamil Grosicki: - Bu doğrudur, ama hala zaman var. ilginç bir teklif Belki de bir tür ve o zaman doğru seçim yapmak mümkün olacak. Türkiye'nin olmamalıdır.

- Neden bu kadar endişeli terk edilir?

- Ben piłkarsko büyümek istiyorum. Ben farklı, daha iyi bir lig şansını denemek istiyorum.

- Türk ligi Polonya daha fazla gelişecek?

- Türkiye'nin tarihinde yürürlüğe girmiştir bile, ben bu lig bizim daha güçlü olduğuna inanıyorum ve bu çok daha fazlasını öğrenmek için olabilir.

- Onlar sadece ekonomik kaygılarla değil temel nedeni terk etmek arzusu?

- Ve sen yarım milyon kazanmak zorunda, eğer sizinle birlikte gitmek için karar verdi?

- Avrupa renkte görünür ve Sławek Peszce sonra boşalan oldu Lech gitmek için düşünmüyor musunuz?

- Merak ettim. Hatta bu konuyla ilgili ön görüşmeler edildi. Ama Lehçe kulüpleri de tıpkı benim gibi, geçmişte sorunlar vardı inatçı oyunculara yapmaya korkuyorlar da.

Bu yüzden, ne diyebilirim? onlara korku ve meşgul oyuncular yurt dışından devam edelim

Yiğiter
04.01.2011, 21:33
Bu ligde bizden daha ilginci yok.Kesin bizde..:D

adres58
04.01.2011, 21:36

Ankaragücüde ilginç :D

sivasfutbol
04.01.2011, 21:59
sezon başında olduğu gibi yine yaşlı bedava oyuncu arıyorlar transfermi yaptınızki beşiktaşla ayın yedisinde hazırlık maçı yapmaya kalkıyorsunuz bülent bizi fenere ezdiriyordu rıza hocada beşiktaşa ezdirecek sivasspor deneme tahtasımı oldumu bu kadro ile bşiktaş bize en az 5 atar oyuncularında moral motivasyonunu bozmanın alemi yok sivasspor bu maçı iptal etmeli oyuncumu aldınızki hazırlık maçı yapmaya kalkıyorsunuz yeter artık türkiyeye madara edeceksiniz bizi heleki hamsi kafalılar nette dalga geçmeye başlarlar bence 4 eylül belediye ile yapın veya üsküdar ile yapın çünkü bizim rakiplerimiz onlar olsa gerekir fikret ünsal sipas tv deki konuşmasını sonuna kadar izledim bizim yani sivassporun tranfere ihtiyacı yokmuş gibi bir hava takınmış konuştu bir yerlere mesajlar vermeye çalıştı böyle giderse herhalukarda bank asya yolcusuyuz gibi ALLAH yardımcımız olsun...

furky.b
04.01.2011, 22:23
Benim Hollandacaya Cevirdigimde, Kisaca Ozetliyim.

Turk Liginden Ve Yunan Liginden Teklifler Aldigini.
Bunun En Iyi Teklifini Turkiyeden Sivasspor'un yaptigini, Fakat Kendisi 10 Ocak'a kadar bekliyecekmis karar icin ;)

Yigido DogaN
04.01.2011, 22:51

BİZDEN İLGİNCİ OLURMU HİÇ...
İKİ YIL ŞAMPIYONLUK KOVALA SONRA İKİ YILDA DÜŞMEMEK İÇİN..
:)
AL SANA İLGİNÇ TAKIM

subasi29
04.01.2011, 22:58
Yapilacak Transferler Cok Onemli Keza Tehlike Kapida Bekliyor !!

Djamoka
04.01.2011, 23:08
Bekleyecez bakalım. Şu saat itibariyle ara transferde başladı resmi olarak. Elbet bu transfer dönemi de sona erecek.

Yönetimin kafasındaki düşünceler ne bilemiyoruz ama hepsi eninde sonunda belli olacak. Alacakları oyuncular gelecek. Kampa yetişeceklermi bilmiyoruz ama İkinci yarı başlayacak.

Geçen yıl ara transfer döneminde de sezon başı hata yaptık ama ara transferde hatamızı düzeltecez dediler fos çıktı. Sezon sonunda geçen sezon hata yaptık bu sezon başında hatamızı düzeltecez dediler fos çıktı. Şimdi yine aynısını diyorlar. Bakalım ne kadar haklı çıkacaklar. Allah vere de biz haksız çıkalım yönetim haklı çıksın. Çünkü ben stadyumda perişan halde çileden çıkıp yönetim istifa diye bağıran taraftar görüntüsü istemiyorum.

calipso
04.01.2011, 23:19
hadi bakalım yine iyiyiz..fikret amca açıklama yapmış :D
stoper, orta sağa, sag ve sol kanata yabancılardan 1'i arjantinli diğerleri brezilyalı 4 oyuncu alıyoruz.
http://sipastv.com/haberdetay.asp?ID=3051

yigidoyuzz
05.01.2011, 09:31
Sandro Sivasspor'da iddiası

Genrçlerbirliği'nin eski futbolcusu 28 yaşındaki SandroDa Silva Mendonça'nın Sivasspor'la iki yıllık için prensip alaşması yaptığı öne sürüldü. Dün bir spor gazetesinde çıkan haber sonrasında Sivasspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada,Sandro'nun listelerindeki bir futbolcu olduğunu ancak anlaşma diye şeyinde sözkonusu olmadığı belirtildi. Sanrdro ile görüşen Sivasspor yönetiminin " Kulübünden bonservisini al gel öyle anlaşalım" dediği ve bu nedenlede haber beklendiği ifade edildi.

kaynak http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=3096

yigidoyuzz
05.01.2011, 09:39
adamlar hala beleş oyuncu arıyorlar demek ki bon servisini eline al gel demişler yazıklar olsun iki yıldır ne çekiyor bu taraftar hala işin gırgırındalar !

akademik5858
05.01.2011, 09:43
bu nasıl iştir anlayamadım. o geldi bu gitti, şunu aldık şunu verdik... hani? ortada hiç bir şey yok. beğenmediğimiz bülent uygun bile çatır çatır transfer yapıp millete duyuruyor. bizde hala tık yok. Allah korusun yine yanı şeyleri yaşıyacaz gibi geliyor bana. bize sonuç lazım sonuç. hani, kimi aldın, kime imza attırdın? yine havanda su dövüyorlar. ayıp ya.

akademik5858
05.01.2011, 09:49
yiğidoyuzz kardeşime aynen katılıyorum. burası süper lig. para vermezsen oyuncu da alamazsın. para vermeden aldığın oyuncularda aha işte böyle olur. bakın bank asya ligine. adamlar ne top oynuyor. kellelerini koltuklarının altına alıp mücadele ediyor. böyle bir kurtlar sofrasında sen süper ligde oynama şansını yakalamışsın. kıracaksın sıracaksın, ne yapıp edip adam gibi futbolcu alacaksın, başka yolu yok bu işin. Sivas şehri için sivassporun süperlig de kalması şarttır. sivasspor bizim dışarıya açılan yüzümüz. millet ağzını açmış sivas düşsün diye bekliyor. namerde fırsat vermemek için bari Allah aşkına yapın şu transferleri, lütfen....

murat_n
05.01.2011, 09:59
Bir taraftan Basın sözcüsü 4 brezilyalı 1 arjantinli diyor diğer taraftan kamil groscki aldı başını gidiyor. Hadi artık imzaları görelim kim geliyor.

yigidoyuzz
05.01.2011, 10:27
la gardaş allahını seven şu basın sözcusu anmasın sinir oluyorum onun dediklerini mehele bile almıyorum gecen sene kayseri maçına gittik orada röpartaj yapıyordu yanına gittik dedik kayserililer biletleri almış içeri giremiyoz yardımcı ol dıye bıze ne dese benim de biletim yok nerede oturacagımı bende bilmiyorum diyen kendi yazıklar olsun bu adama deger verenlere !!:mad::mad::mad:

kimyamurat58
05.01.2011, 11:57
sözde basın sözcüsü olan bu arkadaş 2 gün önce sipas tv de yaptığı konuşmada hiç de hoş olmayan bir üslupta rıza hoca hakkında konuştu, yönetim teknik heyete ve futbolculara moral verecek açıklamalar yapmazsa kim yapacak....

50sekiz
05.01.2011, 12:08
sözde basın sözcüsü olan bu arkadaş 2 gün önce sipas tv de yaptığı konuşmada hiç de hoş olmayan bir üslupta rıza hoca hakkında konuştu, yönetim teknik heyete ve futbolculara moral verecek açıklamalar yapmazsa kim yapacak....

tam olarak ne dedi?

gurbet kusu
05.01.2011, 12:09
insallah dag fare dogurmaz

58^SiVaS^58
05.01.2011, 12:40
Resmi transfer sezonu bugün itibariyle başlıyor. Sivasspor’da transfer çalışmaları konusunda bugün net bir açıklamanın bekleniyor. Kırmızı beyazlıların hangi futbolcuları takıma katacağı merak konusu.

Bugün itibariyle başlayan transfer sezonunda resmi açıklamaların bugün internet sitesi yoluyla kamu oyuna yapılması bekleniyor.
Ligin tatile girmesiyle birlikte transfer çalışmalarına başlayan Sivasspor'da bir çok futbolcunun ismi takımla anılmıştı.
Başta Beşiktaş kulübü olmak üzere çok sayıda kulüp ile görüşen sivasspor'da transferlerin de bugünden itibaren resmiyete kavuşması bekleniyor.
Yönetimin bugün itibari ile bir açıklama yapacağı ve gerek görüşülen gerekse de anlaşma sağlanan futbolcuların isimlerini açıklaması bekleniyor.
TABATA ve FİNK
NETLEŞECEK
Taraftarların büyük bir merakla beklediği isimlerin bugün netleşmesi bekleniyor. Daha önce Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Tabata ve Fink'i resmen istemişti.
Beşiktaş'ın yeni transferlerini İstanbul'a getirmesinin ardından bu iki oyuncunun gözden çıkarılması transfer komitesini harekete geçirdi.
Her iki futbolcuyla da görüşen Sivasspor yönetiminin bu iki transferi de bugün olumlu yada olumsuz netleştirmesi beklenecek.
TSHABALALA
GÜNDEMDEN
DÜŞTÜMÜ?
Öte yandan geçtiğimiz sezon transfer listesinin başında yer alan fakat yüksek bonservis bedeli nedeniyle bir türlü alınamayan Güney Afrikalı oyuncu Tshabalala konusunda hiçbir bilginin gündemde bulunmaması dikkat çekiyor.
Geçtiğimiz günlerde siyahi futbolcunun İngiltere'de oynamak istediğini belirtmesi de bu transfer konusunda akıllarda soru işaretleri bıraktı.
İMZA TÖRENİ
ANTALYA'DA
Transferi gerçekleşecek futbolcuların imza törenlerinin Antalya'da yapılacağı öğrenildi.
Kampı bölmek istemeyen Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın imza törenlerinin Antalya'da gerçekleştirilmesini istemesi yönetim tarafından uygun görüldü.
Yiğidolar yeni transferlerine Antalya kampında imza attıracak.

´Sivasin Sesi´

hasan5884
05.01.2011, 12:52
TABATA eskişehir le anlaşmış tv8 haberine göre

fedayi
05.01.2011, 13:00
artık su transferler resmiyete kavussun ya

58akif34
05.01.2011, 13:04
tamamda imza atacaklar kım nerede ne zaman gelecek burada anlatılanları herkes bılıyor zaten siz bilmediklerimizi söyleyin ki bizde tamam siz gazetecisiniz işinizi hakkıyla yaptınız diyelim boş yere harcadığınız kağıda yazık

yigidoyuzz
05.01.2011, 13:08
:mad:ben öncelikle FaNatik gazatesini kınıyorum es-es in transfer haberini bilerek bize ayrılmış sivassporr sayfasında resmen yiğidolara hakarettir bu olayı şiddetle kınıyorum !:mad:

hasan5884
05.01.2011, 13:10
bugünde ses çıkmayacak gibi yönetimden.. :(

ZiDaNe58
05.01.2011, 13:23
transfer yaptınızda imza toreni duzenlemeniz kaldı..daha cook bekleriz

B.Demirci
05.01.2011, 13:37
Üç sezon boyunca formasını giydiği Başkent ekipleriyle başarılı bir performans yakalayan Sandro da Silva Mendonça, Sivasspor ile 2 yıl sözleşme imzaladı. (Fanatik)
Kim bu Sandro da silva.. Bilen varmı ?

karahisarli
05.01.2011, 13:49
yönetim transfer konusunda cok yavas oldugu kadarda etkisiz bu kadar beklemenin ardindan iyi transferler yapilmiyor basari nasil saglanacak bilmiyorum ligin kalitesi yükseliyor artik kulüpler transfer icin para veriyor cünkü galibiyet basina para aliniyor buna ragmen ucuz transfer pesinde kosulacaksa bende heves falan kalmadi arkadaslar

taraf
05.01.2011, 15:17
Sivasspor'un İkinci Yarı Hazırlıkları Sürüyor

Sivasspor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor. İdman sayısının 2'den 3'e yükseltildiği Kırmızı-beyazlılarda futbolcuların neşeli olması dikkat çekti.

Sivasspor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor. İdman sayısının 2'den 3'e yükseltildiği Kırmızı-beyazlılarda futbolcuların neşeli olması dikkat çekti.
Sivasspor'un Manavgat kampı neşe içerisinde geçiyor. 2'den 3'e çıkan idman sayısı ve idmanların temposunun artması futbolcuların neşesini etkilemiyor. Yabancı oyuncularının da katılımıyla tam kadro çalışmalarını sürdüren Sivasspor, bir taraftan da eksik bölgelere transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sivasspor'un, otel sahasında yaptığı idmanda Brezilya usulü yumurtalı, unlu doğum günü partisi vardı. Sivasspor'un altyapısından yetişen ve defansın sol tarafında görev yapan Ziya Erdal'ın (22) doğum günü olması
nedeniyle kaptan Mehmet Yıldız tarafından Brezilya usulü kutlama yapıldı. Kafasına dökülen un ve yumurtalar nedeniyle bir anda neye uğradığını şaşıran genç Ziya şaşkınlığı üzerinden kısa sürede atarken, yumurtalardan nasibini alan kaleci Ramojiç'in kızdığı gözlendi.
Kale, stoper, orta saha, sağaçık ve forvete takviye yapmayı planladıklarını belirten Sivasspor İdari Menajeri Kerem Atılmaz, "25 Aralık tarihinde Manavgat Sueno Beach Otelde başladığımız kampımız yılbaşı nedeniyle verilen 2 gün izinden sonra tekrar devam etmeye başladı. İznin ardından yabancı oyuncularımızda kampa iştirak ettiler. Dünden itibaren günde 3 antrenman yapıyoruz Şuan futbolcularımızda herhangi bir eksiğimiz yok. Başkanımız devamlı transfer görüşmeleri yapıyor. İstanbul'a karargah kurulmuştu.
Zaten bugün itibariyle resmi transfer günü başladı ama bir kaç güne kalmaz eksik olan mevkilerde resmi transfer yavaş yavaş başlayacağını düşünüyorum. Ayın 21'ine kadar burada olacağımızı düşünüyorum çünkü 23'ünde İstanbul'da Galatasaray ile ikinci yarının ilk maçını oynayacağız" diye konuştu.
Sivasspor'un İkinci Yarı Hazırlıkları Sürüyor başlıklı ve Sivasspor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor. İdman sayısının 2'den 3'e yükseltildiği Kırmızı-beyazlılarda futbolcuların neşeli olması dikkat çekti.

B.Demirci
05.01.2011, 15:35
Üç sezon boyunca formasını giydiği Başkent ekipleriyle başarılı bir performans yakalayan Sandro da Silva Mendonça, Sivasspor ile 2 yıl sözleşme imzaladı. (Fanatik)

Salim58
05.01.2011, 15:43

Bunu dünden beri 20 kişi yazmıştır belki.:)

Bu konuda net bi açıklama henüz yok yiğido......

calipso
05.01.2011, 16:59
hadi diğer mevkileri geçtimde, stoper çok önemliydi.. stoper ne zaman gelecekte kale ile defans ile uyum sağlayacak.. hiç düşünmezmi bu adamlar pes pes pes !!!!

DOGU_BEY
05.01.2011, 17:43
4 yabancıyla KESİN olarak anlaşma yapıldığını öğrenmiş olmakal birlikte isim konusunda net bir bilgi alamadım.Sebebi ise hala bazı mevkiler için 2-3 alternatifin hazırda bekletilmesi..

1-Eneramo işini sorduğumda yine yüzde 90 transferin tamam olduğunu öğrendim.Zaten eski takımı da forvet mevkine Traore diye bir oyuncu almış, paylaşım ve forum sitelerinde de bunu doğrulayan bilgilere ulaştım.

2-Kamil Grosocki transferinin bitme ihtimalinin yüksek olduğunu öğrendim.(Yalnız bu adama hem Türkiye'den hem diğer Avrupa liglerinden çok teklif varmış.)Grosockinin ülkesinde Türkiyeye gideceğim şeklinde açıklamalarının olduğunu ve yine forum sitelerinde bunları doğrulayan bilgilerin olduğunu öğrendm.

3-Gelecek 2 Brezilyalı olduğu basın sözcüsü tarafından söylenmişti.Bunlardan biri bugün site de ve diğer spor sitelerinde de söylenen Sandro Mendonça (bu transfer çok kesin gibi) diğer Brezilyalı ise Tabata.Bence boşuna Brezilya liglerinden oyuncu aramayın.Bir ara gazetlerde adı geçen Davi Ceara gündemde değil.Mirabaje ise menejerler tarafından önerilen bir isim.

4-Stoper mevkii için Arjantinli bir oyuncuyla görüşülüyormuş ama Bilica faktörü de göz önünde hala tutuluyor.

5-Transfer edilecek bir de yerli kaleci olacak ama isim alamadım.

6-Haber kaynaklarım yarından itibaren en kesin bilgilerin hatta resmi açıklamaların bile gelebileceğini söyledi.(Bu arada Auxerreden Alain Traore konusu sanrım askıda o konuyla ilgili yeni bir gelişme ve haber yok)

subasi29
05.01.2011, 17:46
Tesekkurler Hayalkafe Guzel Seyler Yazmissin,

DoomsDay58
05.01.2011, 17:47
4 yabancıyla KESİN olarak anlaşma yapıldığını öğrenmiş olmakal birlikte isim konusunda net bir bilgi alamadım.Sebebi ise hala bazı mevkiler için 2-3 alternatifin hazırda bekletilmesi..

1-Eneramo işini sorduğumda yine yüzde 90 transferin tamam olduğunu öğrendim.Zaten eski takımı da forvet mevkine Traore diye bir oyuncu almış, paylaşım ve forum sitelerinde de bunu doğrulayan bilgilere ulaştım.

2-Kamil Grosocki transferinin bitme ihtimalinin yüksek olduğunu öğrendim.(Yalnız bu adama hem Türkiye'den hem diğer Avrupa liglerinden çok teklif varmış.)Grosockinin ülkesinde Türkiyeye gideceğim şeklinde açıklamalarının olduğunu ve yine forum sitelerinde bunları doğrulayan bilgilerin olduğunu öğrendm.

3-Gelecek 2 Brezilyalı olduğu basın sözcüsü tarafından söylenmişti.Bunlardan biri bugün site de ve diğer spor sitelerinde de söylenen Sandro Mendonça (bu transfer çok kesin gibi) diğer Brezilyalı ise Tabata.Bence boşuna Brezilya liglerinden oyuncu aramayın.Bir ara gazetlerde adı geçen Davi Ceara gündemde değil.Mirabaje ise menejerler tarafından önerilen bir isim.

4-Stoper mevkii için Arjantinli bir oyuncuyla görüşülüyormuş ama Bilica faktörü de göz önünde hala tutuluyor.

6-Haber kaynaklarım yarından itibaren en kesin bilgilerin hatta resmi açıklamaların bile gelebileceğini söyledi.(Bu arada Auxerreden Alain Traore konusu sanrım askıda o konuyla ilgili yeni bir gelişme ve haber yok)

Bakalım kimler olacak bu 4 yabancı.(bilgiler için teşekkürler HayalKafe)

yigido yakup
05.01.2011, 17:48
tesekkürler haylakafe sen olmasan haberi nerden alacagiz.biraz daha bekleyecegiz insallah alinacak oyuncular sivaslilarin yüzünü güldürür

DOGU_BEY
05.01.2011, 17:59

bunlara birkaç yeni bilgi daha ekleyeyim zita gitti saidou gitti s.yeşilkaya gitti kamananın durumu şu an kritik

adem sarı ve doğa isimleri ilgilenilen yerli isimler arasında.

Yiğiter
05.01.2011, 18:01
Sabır taşı olduk taraftar olarak.Beklediğimize değer inşallah!

subasi29
05.01.2011, 18:02
Insallah Bekledigimize Degecek !!

Tuncay
05.01.2011, 18:24
Kim gelirse gelsin yeterki sivas icin ter doksun.

ZiDaNe58
05.01.2011, 18:29
saolasın hayalkafe sayende en azndan ümit besliyoruz:=)en kısa sürede atılır ins imzalar..

nejmi58
05.01.2011, 19:55

sana birsey demiyorum, sende bizim icin ugrasiyorsun birseyler ögrenmek icin, bu emeklerin icinde cok tesekkür etmekle beraber su noktaya deginmeden gecemedim;
4 isim kesin deniliyor ama hala eneramo kesin degil; zira fiyatta problem var
grosicki kesin degil, hala avrupadan diger teklifler var deniliyor, karar veremiyor
tabata kesin degil cünkü hala sezer ile takasi gündemde ve bu dahada güclü bir ihtimal
bilica kesin degil, fener hala adami yollamakta kararsiz
sandro bile kesin degil cünkü bonservisini alabilmismi acaba???

PEKI SORUYORUM O ZAMAN; KESIN OLAN KIM

kesin olan 2. veya 3. sinif yabancilar, eger bu ismi gecenleri ikna edemezlerse kesin olan arnavut, makedon liglerinden siradan yabancilar gelebilir...

yazik; türkiyede kulübleriyle problem yasayan kaliteli oyunculari bir bir kaciriyoruz, onlari alsaydik, disaridan adam aramazdik. hürriyet, m.cakir....

hasan5884
05.01.2011, 19:57
yönetim transfer konusunda cok yavas oldugu kadarda etkisiz bu kadar beklemenin ardindan iyi transferler yapilmiyor basari nasil saglanacak bilmiyorum ligin kalitesi yükseliyor artik kulüpler transfer icin para veriyor cünkü galibiyet basina para aliniyor buna ragmen ucuz transfer pesinde kosulacaksa bende heves falan kalmadi arkadaslar

en güzel şekilde yorumlamışsın kardeş

babapiton
05.01.2011, 20:29
wikipedia da kamil grosicki sivasspor'da gözüküyor...

yigidocengiz
05.01.2011, 22:19
hayalkafe azından bal damlıyo valla kardeş,ama İNŞALLAH dediğin gibi kaliteli oyuncular gelir.şu davi ceara da gelse süper olurdu ama bundada vardır bi hayır diyelim...

yigidocengiz
05.01.2011, 22:21
wikipedia da kamil grosicki sivasspor'da gözüküyor...

ya iki sene öncede omotoyossi gözüküyodu noldu yalan oldu gitti.bence imza atılmadan bu tür haberlere fazla itibar etmemek lazım.yani keşke dediğin gibi olsa kardeşim ama o transferin zora girdiği söyleniyor.

kağanhan58
06.01.2011, 00:14

bunlara birkaç yeni bilgi daha ekleyeyim zita gitti saidou gitti s.yeşilkaya gitti kamananın durumu şu an kritik

adem sarı ve doğa isimleri ilgilenilen yerli isimler arasında.

bakalım bu haberlerinden hangileri çıkacak yerli kaleci olayını bilmişssn şu eneramoyla grosicki de bi gelse

MOS-BY-58
06.01.2011, 00:19
arkadaslar, takip ettigim kadariyla cogunluk tshabalala'yi istiyor. bence de olsa fena olmaz. ama sadece burada yazmakla olacak is degil. yönetime mesajin daha saglam ve israrci gitmesi gerek. Bence Sivas'taki yigidolar organize olup yaratici ve düzeyli bir "tshabalala eylemi" düznlesinler. ne bileyim haftalik yarim saatlik tshabala yürüyüsü veya tshabalala oturma eylemi gibi. mesela üzerinde "hepimiz tshabalalayiz" yazan pankart ve/veya t-shirtler ile... veya tshabalala maskeleriyle. ama tek tip olarak.

eminim bu konuda daha da ses getirecek fikirleri olan cikabilir. uygun görülürse yetkisi olan bir arkadas buna iliskin ekstra forum da acsin.

hem bu sekilde Sivas'ta taraftarlik olgusunun gelismedigini düsünenlere de ayrica bir mesaj gitmis olur. Tshabalala alinana kadar eyleme devam edilsin.

Bunun üzerine Tshabalala getirilebilirse bence süper bomba transfer olur. Yigido yaratciligiyla bu eylem uluslararasi ses getirecek hale getirilebilirse harika olur. Ayrica bu sayede bu kadar istendigini gören Tshabalala da olumlu anlamda etkilenecektir.

Sivaslibey
06.01.2011, 00:35
Sport News
C’est fini entre l’EST et Eneramo

http://www.shemsfm.net/actualite/actualites_sport-news/c-est-fini-entre-l-est-et-eneramo/13

05-01-2011 18:28
http://www.shemsfm.net/uploads/content/original/20110105183143__eneramo.jpg

L’attaquant nigérian Mickael Eneramo quitte l’Espérance Sportive de Tunis après une résiliation de contrat à l’amiable. L’ex buteur des « Sang et Or » a plusieurs contacts en Arabie Saoudite (Ahly Jeddah), en Belgique et en Turquie. Eneramo a récemment refusé l’offre du club turque Sivasspor.

Oyuncunun kontrati fesh edilmis anlasmali olarak kulubüyle. Sivasspor'un yaptigi teklifi kabul etmemis tabi bu zaten bize sizan bir haber olmustu. InsAllah baska makul bir teklif vermislerdir, Arabistan'a gidecegini sanmam, muhtemelen ya Belçika olur ya Türkiye.

eyuphulagu
06.01.2011, 00:37
Enaramo ile ilgili yeni haberler var..Eneramo hala kulübü Esperance yetkilileri ile görüşmemiş...Adamlar ondan haber bekliyorlarmış..05.01.2011 tarihli allnigeriasoccer sitesinde yer alan bir habere göre Enaramo hala Esperance yetkilileri ile görüşmemiş..Adamlar onu sorumsuzlukla suçluyorlar ve kendileri ile görüşmelerini istiyorlar...Haberi çevirdim ama tam anlayamadım:1-Haberde Enaramonun sözleşmesi feshedildi mi diyor yoksa Sözleşme geçen hafta feshedildi midiyor belli değil..2- Yine haberde Eneramo yerine alınan Malili oyuncudan da bahsediliyor..Malili ile Eneramo gelmediği için sözleşme imzalayamadık mı demek istiyor onu da çevirmem rağmen anlayamadım...Fransızcası iyi olan bir arkadaş güzelce türkçeye çevirsin haberi tam öğrenelim..3-Esperance sitesinin forum kısmında Esperance yönetiminden alınan haber göre Enaramonun serbest kalması için kulübe 1milyon dolar ödenmesi gerektiği belirtilmiş;yani Enaramonun serbest kalması için 1milyon euro kulübe ödenir diye bir madde varmış sözleşmesinde..Yine aynı sitedeki haber göre bu 1milyon euronun bir kulüp tarafından ödendiğine dair haberler var...4-Koora.com arap sitesinin birhaberine göre Nabil Taider Esperance ile anlaşmak üzereymiş..Sitede Nabil için sivassporla görüşüleceği ve bu oyuncunun kiralanmak istendiği haberleri de var...Bu haber güzel ..çünkü sivasspor belki Nabil i Esperance ye kiralayarak Eneramo nun 1milyon dolar verilirse serbest kalır madesini de bedavaya getrerek karşılıklı takas yapabilir diye düşünüyorum...5-Başka bir sitede de Enramo'nun eğer sivasspor ve diğer takımların teklifini beğenmezse tekrar eski takımına dönebileceği haberleri de var..İnşallah kabak tadı veren SİVASSPOR-ENARAMO Flörtü mutlu sonla biter..İNŞALLAH BU OLAY AMOYOTİSSİ OLAYINA DÖNMEZ...

Yiğiter
06.01.2011, 13:36
Buca Antep'ten Beto'yu kiraladı.Konya Gökhan Emreciksin'i kadrosna kattı!

taraf
06.01.2011, 13:38
Spor Toto Süper Lig 2. yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Sivasspor'umuz ikinci hazılık maçını Arnavuktluk takımı Skënderbeu Korçë ile 10 Ocak 2011 Pazar günü saat 15:00'de yapacaktır.

taraf
18.01.2011, 21:15
dünya varmış sonunda bu transfer dönemide böylelikle bitmiş oldu ve kanaatim oki transfer dönemi bizim için iyi geçti tranfer haberlerinde bizi habersiz bırakmayan hayalkave ye burdan teşekkür ederim

TÜM YİGİDOLARA HAYIRLI UGURLU OLSUN YENİ TRANSFERLERİMİZ

57babasivas
18.01.2011, 21:34
geldikler işte ama tediniz tahrihte deyil