Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 2. yarı başarılı olacak
SivasSpor.Com 05.01.2011, 12:38 http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.nailfikret.JPG
Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal Sipas TV spor müdürü Nail Sertakan`ın hazırlayıp sunduğu Futbol Analiz programında, Sivasspor`da ki son durumu ve ara transferdeki son gelişmeleri değerlendirdi.
Ünsal konuşmasında 2010 yılının Sivasspor için iyi geçmediğini, mevcut kadroyu iyi kullanamadıklarını, rıza hocanın Sivasspor’a geç geldiğini, en büyük isteğinin stadyuma gelen taraftarların mutlu olmasını istediğini, ikinci yarıda Sivasspor’un başarılı olacağını, ara transferde biri kaleci olmak üzere 5 transfer yapacaklarını alınacak futbolcuların oynayacak durumda ilk 11’ de yer alması gerektiğini söyledi.
Ünsal ayrıca, Rıza Hocanın maç içerisindeki hamlelerinin çok iyi olduğunu, seyircinin bilinçli olduğunu, Bilica’yı Fenerbahçe’nin vermediğini, Servet’in gündeme hiç gelmediğini, Tabata’yı başkanın Yıldırım Demirören’den istediğini Başkan’ın da söz verdiğini, alınacak 4 futbolcunun stoper, orta saha, sağ sol kanat, oyuncuların olacağını, alınacak yabancı futbolculardan 1 tanesinin Arjantinli diğerlerinin ise Brezilyalı olacağını, bu futbolcuların hocamızın listesinde olan futbolcular olduğunu, söyledi.
Ünsal Son olarak, kulüp olarak parasal sıkıntılarının olmadığını bu sene hakemleri sevmediğini hakemlerin performanslarıyla sınıfta kaldığını, iş adamlarından gerekli desteği alamadıklarını tüm Sivaslı’ların Sivasspor’un kıymetini bilmelerini istedi.
sipastv
fikreta amcam yine döktürmüş :D
herkes ayri telden caliyor.
riza hoca 2 forvetten habsetmisti. biirsi uzun boylu birisi hizli olacak demisti.
basinsözcüsü forvetleri unuttu olsa gerek ya da tuzlu geldi :D
mustafa_kavak58 05.01.2011, 12:42 hayret ya hep ayni duydumuz haberler forvet alinmicakmiki ????
bugünde transferler aciklanmassa daha da 1 ay girmem siteye :mad:
Harput0658 05.01.2011, 12:54 Fikret Bey'in söylediklerine anlam veremiyorum :) Gönderilecekler listesinde Fikret Beyin ismi yok mu :):)
Hatırlıyorsanız ilk yarıyı lider bitirdiğimiz ilk yıl, Çıkıp "hedefimiz kümede kalmak" demişti. O zaman puanımız 37 di :)
Tuhaf tuhaf açıklamalar yapıp duruyor. Hiçbirşeyden haberi yok gibi. Neden konuşturuyorlarkı.
Ali Selim 05.01.2011, 12:58 BU adam acaba ne işle uğraştığını biliyormu ya basın sözcüsü olduğunu biri bu adama hatırlatsın FİKRET amcaaaaa sen basın sözcüsüsün kahvede okey masasında sohbet etmiyorsun hoca forvet diyor bu orta sahayı daha geçemedi
Ali Selim 05.01.2011, 12:59 bu adamın söylediği hangi söz doğru çıktı diye hesapladım eksileri artıları bastırdı buda demek oluyorki 4 brz 1 arj işi yattı :)))
sevgili fikret ünsal bu ligde başarılı olmanın tek yolu iyi oyuncu almaktır. eger mendoça gibi miadını doldurmuş bı oyuncuya bıle bonservisini al gel diyorsak biz hiç bir şekilde bu ligde kalamayız. başarıya aç oyuncular almayı hiçmi akıl edemıyoruz. antepe bak wagneri aldı adamlar. konyann 3-4 transferi var. saglam 4 tane adam alsanız bize yetecek.. faty papy i tabzona kaptırmıstık su an serbest neden alınmıyor? yıldıray baştürk serbest neden alınmıyor? tsabala neden alınmıyor? bılıca servet neden alınmıyor:? biraz insafa gelın eyy yöneticilerr..
hasan5884 05.01.2011, 13:14 geçen senende aynısını söylüyordun fikret bey sen git bak nasıl düzelecek takım...sanki bizde zeka gerilemesi var geçen sene söyledikerini tekrarlamış sadece..
Riza Calimbay: 1 stoper, 2 orta saha, 1 sağ kanat, 2 forvet (hepsi yabanci olacak)
Fikret Ünsal: 1 kaleci, 1 stoper, 2 orta saha, 1 sağ sol kanat
simdi bu aciklamalardan hangisi dogru???
Biri forvet diyor digeri kaleci diyor. Biri sag kanat diyor digeri sol kanat
ZiDaNe58 05.01.2011, 13:34 sen diyosan kesin gelir basarı fikret unsal:Dsimdi bi saglam oh cektim:D
eyupkocak 05.01.2011, 13:36 eee sorun ne ünsal bey transfer yapınsana ozaman neyi bekliyorsunuzz:mad::mad:
mustafa_kavak58 05.01.2011, 13:39 Riza Calimbay: 1 stoper, 2 orta saha, 1 sağ kanat, 2 forvet (hepsi yabanci olacak)
ikiside dogru degil
fatih585858 05.01.2011, 13:39 Basın Sözcüsüne kaldıysa bu takım küme düşer arkadaş, Fikret beye kaldıysa ona göre takımın transfere dahi ihtiyacı yok. Bu sözünü kafadan uydurmuyorum, bir tv kanalına bağlanıp söylemişti.
Respect58 05.01.2011, 13:44 Rıza hoca 6 tane transfer yapılacağını söyledi..Fikret Ünsal 5 diyor..Transfere yönetim mi karar veriyor yoksa teknikdirektör mü? Alacağınız adamlar ne zaman gelecek? Kampa katılacak mı? Sonra uyum sağlayamadılar falan diye bahane üretmeyin! Siphiwe Tshabalala ne zaman gelecek?Daha ayrıntılı bir açıklama yapıp Sivasspor taraftarının merakını,endişesini gidermek bu kadar zormu?
kaptann58 05.01.2011, 13:54 FİKRET İŞİNE GÜCÜNE GİT YAPASCAN İŞLERİNİ YAP SENİN KADAR BİZDE BİLİYORUZ HANGİ TRANSFERLE BAŞARILI OLACAN YİNE SAÇMALAMISSIN PARASAL SIKINTI YOKMUŞ GİZRİN BİRAZ SIKINTIYADA İYİ TOPCULAR ALIN HAYRET BİŞEY KONUŞMAK KOLAY ORDAN HERKES TAKIR TAKIR ADAM ALIYOR MEHMET ÇAKIRI NİYE ALMADINIZ KİRİTA BOŞTA BETOYU BUCA ALDI ZURİTA BOŞTA EN AZINDAN BU LİGİN FUTBOLCULARI MADEM İYİ TPOCU ALINMAYACAK NEDEN GÖNDERDİNİZ O KADAR TOPCUYU
kaptann58 05.01.2011, 13:55 ŞABALALA DİYE TARAFTARI UYUTTUNUZ BİRAZ PARAYA KIYINDA ADAM GİBİ ADAMLAR ALION AZ ALIN KALİTELİ ALIN DERS ÇIKARMADINIZ HALA YAŞADIKLARIMIZDAN
hey gidi hocanın söylediğinden haberi olmayan başka havalar çalan sayın ünsal,lige yeni çıktığımızda şöyle bir demeciniz olmuştu;sayın başkanın daha önceden fenerbahçeli olması ile ilgi bir gazeteci sorunca sizde cevap olarak;o bizim eski sevgilimizdi ama yeni sevgilimiz sivasspor gibisinden laflar etmiştiniz.işte o günden beri size inanılmaz düzeyde kızgın ve gıcığım.belki okursunuz diye yazıyorum benim eski sevgilimde yeni sevgilimde sivasspordur.siz malesef basın sözcüsü olduğunuz için hepimiz adına konuşmuş gibi oldunuz.tekrarlamak isterim başkan hariç hiçbirinize güvenmiyorum.
karşıyakalı 05.01.2011, 14:01 bu gündemem gelem hiç bir oyuncuyla anlaşmayacaklar.gidip nerede ucuz adam varsa onları alıp gelecekler yine benden söylemesi
favori58 05.01.2011, 14:18 Arkadaşlar sizi bilmiyorumda ben eğer Sivasspor'un maçlarına gitmezsem bu adam ve bunun gibi bir kaç kişinin yüzünden gitmem. Başkan Mecnun Otyakmaz yıllardır bu Fikret Ünsal'da ne buldu. Yıllardır yönetimde Allah aşkına şu ana kadar Sivasspor'a ne verdi,ama birde Sivasspor'dan aldıklarını söyleyin. 7 sülalesine kombine verdiği gibi oğullarının sürdüğü saltanatta cabası
Ne olur Başkanım Yiğidolar adına yalvarıyorum artık düşürün şun adamı yakanızdanda Sivasspor kurtulsun.
Yenminle söylüyorum,Sivas içinde olduğu gibi Sivas dışındada bu adam yüzünden bize gıcık gidenler var.
Kırdığı kırkı geçti bu adama daha ne kadar tahammül edilecek
Duy bizim feryadımızıda şu adamı gönder büyük başkan...
Eyvahh yine bu adam konştuysa işimiz yaş. Her konuşmasında bir pot kırıyor. Her konuşması sivasspora antipati topluyor.Sayın başkan bu haline nasıl katlanıyor hiç anlamış değilim.Zaten Sivassporu yiyp bitirp bu hale getiren sizler değilmsiniz.Kaç yıldır hani transferi para veripte yaptınız.Bunca zmandır beleş topçu alarak kulübü milyonlarca lira zarara uğtarrınız
nese arhadaşlar bize transfer gelsinde ister defans olsun ister kaleci bu önemli değil önemli olan canlarıy başlarıyla oynamaları
arkadaşlar ben fanatikte okudunda sandro da silva mendoça sivassporda diye yazdı bu haberle ilgili bir bilginiz varmı
arkadaşlar ben fanatikte okudunda sandro da silva mendoça sivassporda diye yazdı bu haberle ilgili bir bilginiz varmı
Genrçlerbirliği'nin eski futbolcusu 28 yaşındaki SandroDa Silva Mendonça'nın Sivasspor'la iki yıllık için prensip alaşması yaptığı öne sürüldü. Dün bir spor gazetesinde çıkan haber sonrasında Sivasspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada,Sandro'nun listelerindeki bir futbolcu olduğunu ancak anlaşma diye birşeyinde sözkonusu olmadığı belirtildi. Sanrdro ile görüşen Sivasspor yönetiminin " Kulübünden bonservisini al gel öyle anlaşalım" dediği ve bu nedenlede haber beklendiği ifade edildi.
Sivasspor'un İkinci Yarı Hazırlıkları Sürüyor
Sivasspor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor. İdman sayısının 2'den 3'e yükseltildiği Kırmızı-beyazlılarda futbolcuların neşeli olması dikkat çekti.
Sivasspor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor. İdman sayısının 2'den 3'e yükseltildiği Kırmızı-beyazlılarda futbolcuların neşeli olması dikkat çekti.
Sivasspor'un Manavgat kampı neşe içerisinde geçiyor. 2'den 3'e çıkan idman sayısı ve idmanların temposunun artması futbolcuların neşesini etkilemiyor. Yabancı oyuncularının da katılımıyla tam kadro çalışmalarını sürdüren Sivasspor, bir taraftan da eksik bölgelere transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sivasspor'un, otel sahasında yaptığı idmanda Brezilya usulü yumurtalı, unlu doğum günü partisi vardı. Sivasspor'un altyapısından yetişen ve defansın sol tarafında görev yapan Ziya Erdal'ın (22) doğum günü olması
nedeniyle kaptan Mehmet Yıldız tarafından Brezilya usulü kutlama yapıldı. Kafasına dökülen un ve yumurtalar nedeniyle bir anda neye uğradığını şaşıran genç Ziya şaşkınlığı üzerinden kısa sürede atarken, yumurtalardan nasibini alan kaleci Ramojiç'in kızdığı gözlendi.
Kale, stoper, orta saha, sağaçık ve forvete takviye yapmayı planladıklarını belirten Sivasspor İdari Menajeri Kerem Atılmaz, "25 Aralık tarihinde Manavgat Sueno Beach Otelde başladığımız kampımız yılbaşı nedeniyle verilen 2 gün izinden sonra tekrar devam etmeye başladı. İznin ardından yabancı oyuncularımızda kampa iştirak ettiler. Dünden itibaren günde 3 antrenman yapıyoruz Şuan futbolcularımızda herhangi bir eksiğimiz yok. Başkanımız devamlı transfer görüşmeleri yapıyor. İstanbul'a karargah kurulmuştu.
Zaten bugün itibariyle resmi transfer günü başladı ama bir kaç güne kalmaz eksik olan mevkilerde resmi transfer yavaş yavaş başlayacağını düşünüyorum. Ayın 21'ine kadar burada olacağımızı düşünüyorum çünkü 23'ünde İstanbul'da Galatasaray ile ikinci yarının ilk maçını oynayacağız" diye konuştu.
Sivasspor'un İkinci Yarı Hazırlıkları Sürüyor başlıklı ve Sivasspor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor. İdman sayısının 2'den 3'e yükseltildiği Kırmızı-beyazlılarda futbolcuların neşeli olması dikkat çekti
herkes forvet var diyor fikret bey bahsetmiyo allah allhah........................ .....
ozledımeskıyı 05.01.2011, 15:21 Sivasspor kulubünün duvarında ,Bizde Transfer Günü Yarındır, yazınısa rastlandı.
Anlayan artık anladı...
cılgınsivas58 05.01.2011, 15:21 kime inanak şaşırdım rıza hoca forvet alcaz diyor basın sözcümüz forvet yok diyo bu ne ya :mad:
cılgınsivas58 05.01.2011, 15:23 gs maçına kadar transfer yaparmıyız acaba?*??
yigidocengiz 05.01.2011, 15:39 ben bu röportajı izlemiştim.adam iyice uçtu ya.yönetim isterse hacanın fikrini almadan transfer yapar hatta hiçbi konuda danışmayabilir diyo.azından çıkanların ne anlama geldiğini biliyor mu acaba,başkan hiç mi görmüyosun bunları ya...
Ne gelen var ne ses ne soluk bekliyoruz
sezonun ikinci yarısında başarılı olacağı söyleniyor takımın, şu anki durum analizine göre mi yoksa geçmişte elde edilen başarılara göre mi söyleniyor bu.transfer diye diye yanan taraftarların gönlüne henüz su serpilmemişken başarıdan bahsediliyor, ama başarılı olunacağının kanıtı ne?yeni oyuncular mı alındı yoksa eskilere rağbet var da biz mi bilemiyoruz.giden gitti eskiler geri gelmeyeceğine göre ne yapacağız, bizler de "hümeyranın sessiz gemi" adlı şarkısını mırıldanırız kimbilir.
58 SiVaSıM 58 05.01.2011, 15:59 fikret show devam ediyor adam 1 arjantin 2 brezilya dior gündemdeki isimler polonylaı grosicki nijeryalı eneramo neyse yinede en hayırlısı neyse o olsun
58Sivaslilar 05.01.2011, 17:00 Taraftarin tansüyonu düsürmek icin sacma sapan aciklama yapmis transfer filan hala ortada bir sey yok ya yani Hoca hesabi doslar alis veriste görsün bunlara kargalar bile güler:rolleyes::D:D:D
58Sivaslilar 05.01.2011, 17:06 Is adamlarinin sponsor olmadigini dert yaniyor kardesim is adamlari basarili olanlara sponsor olur sizin basariniz ne daha dört transferleri bile beceremediniz;):rolleyes::roll eyes:
Mamadou Diallo 05.01.2011, 17:11 Kalecide mi yabancı olacak
Kalecide mi yabancı olacak
yok sanmam...kaleci yerli bir transfer olacaktır
Arkadaşlar sizi bilmiyorumda ben eğer Sivasspor'un maçlarına gitmezsem bu adam ve bunun gibi bir kaç kişinin yüzünden gitmem. Başkan Mecnun Otyakmaz yıllardır bu Fikret Ünsal'da ne buldu. Yıllardır yönetimde Allah aşkına şu ana kadar Sivasspor'a ne verdi,ama birde Sivasspor'dan aldıklarını söyleyin. 7 sülalesine kombine verdiği gibi oğullarının sürdüğü saltanatta cabası
Ne olur Başkanım Yiğidolar adına yalvarıyorum artık düşürün şun adamı yakanızdanda Sivasspor kurtulsun.
Yenminle söylüyorum,Sivas içinde olduğu gibi Sivas dışındada bu adam yüzünden bize gıcık gidenler var.
Kırdığı kırkı geçti bu adama daha ne kadar tahammül edilecek
Duy bizim feryadımızıda şu adamı gönder büyük başkan...
...................boyle kişiler yüzunde takım bu duruma geldi ..hic dikkate almıyorum boylrni
Riza Calimbay: 1 stoper, 2 orta saha, 1 sağ kanat, 2 forvet (hepsi yabanci olacak)
Gardaş gayet basit...
Fikret Beyin kalecisini ve Sol kanat oyuncusunu forvete geçirirsek bu iş tamamdır... İkiside aynı olur :D
Şaka bir tarafada bu açıklamalar arasında zaman farkı olduğunu düşünüyorum. İki farklı zamanda olabilir. Yada dil sürşmesidir. Yoksa kalecimizin bir kaç pozisyon haricinde iyi olduğunu düşünüyorum...
Gardaş gayet basit...
Fikret Beyin kalecisini ve Sol kanat oyuncusunu forvete geçirirsek bu iş tamamdır... İkiside aynı olur :D
Şaka bir tarafada bu açıklamalar arasında zaman farkı olduğunu düşünüyorum. İki farklı zamanda olabilir. Yada dil sürşmesidir. Yoksa kalecimizin bir kaç pozisyon haricinde iyi olduğunu düşünüyorum...
Ben alinacak kalecinin yerli ve yedek kaleci olarak alinacagini düsünüyorum, yani akinin yerine!
birolsvs58 05.01.2011, 20:01 sabredelim bekleyelim f ünsala güveniyoruz
2 yıldan beri taraftara kan kusturup mide krampları geçirttiniz , sizin zihniyetiniz belli, ayn ı terane olacak , kaliteli topçu beklemiyorum ben.. yönetime istifa desen yerine geçecek kimse yok.. sahipsiz bir takım .. küme düşmeye mahkum..
alınacak 4 futbolcunun stoper, orta saha, sağ sol kanat, oyuncuların olacağını, alınacak yabancı futbolculardan 1 tanesinin Arjantinli diğerlerinin ise Brezilyalı olacağını
Benim bu aciklamadan cikarttiklarim:
sag kanat ---------- sol kanat
------- orta saha (SANDRO)-------
-----------kaleci (yerli)
kanatlardan birisi Arjantinli digeri Türk
Holigann 05.01.2011, 20:39 Arkadaşlar terbiyesizliğin suyunu çıkarmayın...
Konuyla ilgili konuşacaksanız konuşun. Kalkıp sevmiyorsunuz diye, saçma sapan şeyler yazıp duruyorsunuz.
Site yönetimi buna izin vermesin lütfen... Bağımsız taraftar sitesı olmamız herkesin burada kafasına göre terbiyesizlik yapmasını gerektirmiyor. Adam sorulan sorulara açıklık getirmis ne var bunda?. Çogu kişi konuyu bıle okumadan, saçma sapan şeyler yazıyor.
Beğenmediğiniz Fikret Ünsal'dan farkınız ne acaba? Dangur dungur konuşan adamlar, kimseyi beğenmiyor, ohh.. ne guzel iş ya...!
Ben yönetimimize güveniyorum, transfer sezonu yeni açıldı, ellerinden geleni yapacaklardır, yapmaya da mecburlar, klüp menfaatlerı açısından. Eminim ki yönetimde bunun farkındadır.
Herkes işini yapmaya calışıyor, belli ki bazılarının işleri de burada boş boş konuşmak...!
Elbeyliliyiz 05.01.2011, 20:53 Bu sivassporu ne yapin edin ayaga kaldirin yahu sizde takimi birtürlü kuramadiniz. Önce sattiniz sayin uygunla!
ZiDaNe58 05.01.2011, 20:57 biz sivassporun kıymetini biliyoruzda acaba siz bu takıma ve taraftara kıymet veriyormusunuz?? 2 yıldır kaçtane futbolcu bonservis ücreti verilerek transfer edildi? nerde cürük carık yaşını doldurmus bonservisi elinde adam varsa tutup getirdiniz bumudur sivassporun kıymetini bilmek..Herzaman suçu birilerine atıyolar bide kabullenin hatanızı ne var yanii iş adamlarıymıs hic ihtiyacımız yok is adamlarına fln bizim yeterince paramız var kasamızda ama paraya kıyılmıyor nedense..
B.DUMANLI 05.01.2011, 21:25 Bu transfer sezonundaki sessizlik pek hayra elamet degil.Ayni gecen yilki gibi olacak.Transferin sonuna dogru Taider kalitesinde oyuncu alirlar.Biz Sivas seyircisine ucuz transferleri layik gören köhnemis zihniyeti KINIYORUM.Klüp borcsuz ,harcsiz diye gurur duyuyorlar.Diger taraftan tabelada altdan 4.´yüz BAZI FUTBOLCULAR CIKIYOR DEMEC VERMEKDEN CEKINMIYOR.Hala 2. devre daha baska olacagini kastediyorlar,yüzleri bile kizarmiyor.Nasil olacak bu is .Su andaki kadroyla ne köy olur ne kasaba.Allaha cok sükür Hayrettin´in alternativi Ziya var,yoksa hepten mahvolurduk.Bu yil cok zor bir yil olacak bizim acimizdan.
ankastre 05.01.2011, 21:47 Arkadaşlar terbiyesizliğin suyunu çıkarmayın...
Konuyla ilgili konuşacaksanız konuşun. Kalkıp sevmiyorsunuz diye, saçma sapan şeyler yazıp duruyorsunuz.
Site yönetimi buna izin vermesin lütfen... Bağımsız taraftar sitesı olmamız herkesin burada kafasına göre terbiyesizlik yapmasını gerektirmiyor. Adam sorulan sorulara açıklık getirmis ne var bunda?. Çogu kişi konuyu bıle okumadan, saçma sapan şeyler yazıyor.
Beğenmediğiniz Fikret Ünsal'dan farkınız ne acaba? Dangur dungur konuşan adamlar, kimseyi beğenmiyor, ohh.. ne guzel iş ya...!
Ben yönetimimize güveniyorum, transfer sezonu yeni açıldı, ellerinden geleni yapacaklardır, yapmaya da mecburlar, klüp menfaatlerı açısından. Eminim ki yönetimde bunun farkındadır.
Herkes işini yapmaya calışıyor, belli ki bazılarının işleri de burada boş boş konuşmak...!
Holigan arkadaşımıza katılıyorum. Altına imza atarak ilave yapmak istiyorum...
Transfer sezonu başlamadan birtakım balon haberler söylentilere inanan bazı akl-ı evveller, Sivasspor yönetimimizi yerden yer vurmaya, simitçiye görev versen bunlardan daha iyi transfer yapacağının iddiasına, biri şunu susturun diyor diğeri ağzına bant atıyor, bir diğeri basın sözcümüz konu hakkında neden açıklama yapmıyor diyor, açıklamalar yapılıyor, ardından "konuyu okumadım bu gıcığın resmini görünce olumsuz yazdım" gibi yorumlar vs. vs. çoğaltabilecek nice örnekleri burada görüyoruz.
Hepimiz malum stresli ortam ve bölgeden uzaklaşmak için; yerinde olumlu transferler yapılmasından yanayız ve o müjdeli haberi bekliyoruz. Öyle sanıyorum ki yönetimin aldığı; "imza atılmadan kimse konuşmayacak" prensip kararına riayet ediliyor. Buna saygı duymak gerekir ve saygı da duymak zorunluluğumuz vardır. Haaaa beğenmiyorsan, varsa gücün, kudretin, imkanın, başkan söyledi ya "hodri meydan" buyurun aday olup siz yapın. Ama maksat eğer "bağcıyı dövmek" ise ayıp oluyor demek hafif kalır. Belki evladının yaşından bile küçük kardeşlerimiz, yazdıklarına, söylemlerine biraz daha dikkat etsin lütfen.
Lütfen hepimizin amacı, gayesi Sivassporun başarısı değil mi? Her zaman slogan haline getirdiğim söylemi yineliyerek sözlerime son veriyorum.
"SİVASSPOR KİMSEYE BAKİ DEĞİLDİR, HERKES GELİR-GİDER DEĞİŞİR...
DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY YİĞİDODUR, SİVASSPORDUR VE BAKİDİR..."
yigidocengiz 05.01.2011, 21:55 Kalecide mi yabancı olacak
yok canım zannetmem öyle birşey de yapmazlar heralde!!!
vvv5858vvv 05.01.2011, 23:13 bu kadar sacma bi sistem görmedim neye hizmet edilio bilende bilmeyende konuşuo nasıl görmemezlikten gelio bu site yönetimi acaba kendileri hakkında ufacık eleştirilere tepki gösterip silinen konular warkken yönetimden biri eleştirilio hemde sapur supur sekilde susuolar yada uyarı yok saçma sapan yazı yazanlar sizlere diorum 2 haftada bi mac olur sivasta gelmezsiniz sivassporu buralara getiren mecnun baskan ve yönetim(fikret ünsalda dahil)herşey yolundayken sesleri cıkmazdı şimdi ne iş?? ne oluo ne bitio bilmezsiniz.ha bu arada sizin babanızın dedenızın nasıl konustugunu unutursunuz öle sallama sallama eleştirirsiniz konuşma şeklini şimdi benim bu yazdıklarımda silinirse anlarımki site yanlı tutumda bulunuo bakalım ne olacak merakla bekliorum.yeni deilim ama üye olmuodum 6 yıldır takip ediorum bu siteyi
MOS-BY-58 05.01.2011, 23:42 arkadaslar, takip ettigim kadariyla cogunluk tshabalala'yi istiyor. bence de olsa fena olmaz. ama sadece burada yazmakla olacak is degil. yönetime mesajin daha saglam ve israrci gitmesi gerek. Bence Sivas'taki yigidolar organize olup yaratici ve düzeyli bir "tshabalala eylemi" düznlesinler. ne bileyim haftalik yarim saatlik tshabala yürüyüsü veya tshabalala oturma eylemi gibi. mesela üzerinde "hepimiz tshabalalayiz" yazan pankart ve/veya t-shirtler ile... veya tshabalala maskeleriyle. ama tek tip olarak.
eminim bu konuda daha da ses getirecek fikirleri olan cikabilir. uygun görülürse yetkisi olan bir arkadas buna iliskin ekstra forum da acsin.
hem bu sekilde Sivas'ta taraftarlik olgusunun gelismedigini düsünenlere de ayrica bir mesaj gitmis olur. Tshabalala alinana kadar eyleme devam edilsin.
Bunun üzerine Tshabalala getirilebilirse bence süper bomba transfer olur. Yigido yaratciligiyla bu eylem uluslararasi ses getirecek hale getirilebilirse harika olur. Ayrica bu sayede bu kadar istendigini gören Tshabalala da olumlu anlamda etkilenecektir.
kadirakin58 06.01.2011, 02:54 takımdan gönderilecekler listesinde ilk sırada Fikret Ünsal yer alsın lütfen. Başkan'ım duy sesimizi, sivasspor'un doğru düzgün aklı başında bir basın sözcüsüne ihtiyacı var.
favori58 06.01.2011, 07:53 Bu kadar eleştiri,bu kadar tepkiden sonra F.Ünsal artık yine yönetime girerse valla söyleycek bir şeyimiz olmaz. Başkanım ne olur şu yönetimi bi elden geçir.
Birde ricam,transferleri basın yazmıyor,sizden açıklama bekliyoruz. Transfer yok mu,yoksa varda açıklmamak mı istemiyorsunuz
kaptann58 06.01.2011, 07:54 arkadaslar, takip ettigim kadariyla cogunluk tshabalala'yi istiyor. bence de olsa fena olmaz. ama sadece burada yazmakla olacak is degil. yönetime mesajin daha saglam ve israrci gitmesi gerek. Bence Sivas'taki yigidolar organize olup yaratici ve düzeyli bir "tshabalala eylemi" düznlesinler. ne bileyim haftalik yarim saatlik tshabala yürüyüsü veya tshabalala oturma eylemi gibi. mesela üzerinde "hepimiz tshabalalayiz" yazan pankart ve/veya t-shirtler ile... veya tshabalala maskeleriyle. ama tek tip olarak.
eminim bu konuda daha da ses getirecek fikirleri olan cikabilir. uygun görülürse yetkisi olan bir arkadas buna iliskin ekstra forum da acsin.
hem bu sekilde Sivas'ta taraftarlik olgusunun gelismedigini düsünenlere de ayrica bir mesaj gitmis olur. Tshabalala alinana kadar eyleme devam edilsin.
Bunun üzerine Tshabalala getirilebilirse bence süper bomba transfer olur. Yigido yaratciligiyla bu eylem uluslararasi ses getirecek hale getirilebilirse harika olur. Ayrica bu sayede bu kadar istendigini gören Tshabalala da olumlu anlamda etkilenecektir.
ARKADAŞIMA SONUNA KADAR KATILIYORUM
Sezon basinda, "Transferler CUK diye oturdu" diyen kimdi aceba ?:D
Sezon basinda, "Transferler CUK diye oturdu" diyen kimdi aceba ?:D
http://www.sivasspor.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7326&Itemid=1
buyur fazla uzakta aramaya gerek yok
eleştiri yapılırken mantıklı ve makul eleştiri yapmak lazım ve terbiye ve nezaket kuralları içerisinde eleştiri yapmamız lazım. iş olsun diye laf olsun diye bişeyler yazıyor olmak için yazmak yanlış.
edipalperen58 06.01.2011, 12:50 Kimse beğenmiyor yönetenleri bir zamanların kocelispor,adanaspor,erzurumsp or milyonlarca dolar borçlarından dolayı kapılarına kilit vuruluyor hepimiz konuşmaya geldiğimiz zaman çok güzel konuşuyoruz bir diğerlerinin stad gelirlerine birde bizimkine bak bu kadar sivaslı var diyoruz bir forma reklamı bile bulamıyoruz sivas başbakının kalesi diyoruz o kadar millet vekilin var bir stad yaptıramıyoruz kişileri eleştirmeyi bırakalımda biz ne yapıyoruz ona bakalım
sezon başlamadan öncede dünya kupasında oynayan bir stoper ve kaleci alacağız demişti,letonya dünya kupasında oynadıda benmi gözden kaçırdım ramoviç hangi takımın kalesindeydi bizim televizyon karıncalıymış seçememişim demekki :)
şarkışla 58 06.01.2011, 21:51 Tabi hepimizin amacı 2.Yarı ile birlikte daha zor olacak ligde daha fazla puanlar alıp ligde kalmak
Dark Force 06.01.2011, 22:59 İnşallah eski sivassporu en kısa zamanda görürüz
HababamHa 07.01.2011, 09:37 Arkadaşlar terbiyesizliğin suyunu çıkarmayın...
Çok güzel yazmışsın Holigann kardeşim teşekkürler.
Ünsala hakaret etmek dalga geçmek yönetimle dalga geçmektir, Bunu bir bilebilseler...
|
|