Orijinalini görmek için tıklayınız : Diallo 4 ay yok!
SivasSpor.Com 07.01.2011, 01:44 http://img337.imageshack.us/img337/4274/3160f.jpg (http://img337.imageshack.us/i/3160f.jpg/)
Sivasspor için kötü haber önceki gün geldi.
Sakatlığı nedeniyle İstanbul'a tedaviye giden Diallo'nun yapılan kontroller sonrasında çapraz bağlarında kopma olduğu tespit edilirken,en az 4 ay sahalardan uzak kalacağı da belirtildi. Bu şok haber üzerine harekete geçen Sivasspor,bir yabancı kontenjanı daha açmak için Diallo'nun sözleşmesini dondurdu. Sivasspor şimdi hesapta olmayan iyi bir stoper transfer etmek zorunda kaldı.
Hürdoğan
Büyük şanssızlık ,umarım bu Blica ile ilgili olumlu bi durum oluşurda Blica' yı alabılırız.
yiğidobaytar58 07.01.2011, 01:51 Hala bi tane bile oyuncuya imza attırmamış yönetim , bunların cezasını umarım bize çektirmez...
Defansta İVANOVS la çok iyi anlaşan ve buna rağmen hala DİALLO yu kesip SEDAT a direten teknik heyet artık bu gidişle stoper olarak MEHMET YILDIZI oynatır.... Mehmet son haftalarda forvet değil nerdeyse ön libero oynuyo gidiydi.... bide tutmuş farklı özelliklerini kullanıyorum diyodu RIZA hocamız...artık şimdide defansa koyar MEHMET YILDIZ ı....DİALLO da yok transferde yok ....
ALLAH sonumuzu hayretsin...
Hala bi tane bile oyuncuya imza attırmamış yönetim , bunların cezasını umarım bize çektirmez...
Defansta İVANOVS la çok iyi anlaşan ve buna rağmen hala DİALLO yu kesip SEDAT a direten teknik heyet artık bu gidişle stoper olarak MEHMET YILDIZI oynatır.... Mehmet son haftalarda forvet değil nerdeyse ön libero oynuyo gidiydi.... bide tutmuş farklı özelliklerini kullanıyorum diyodu RIZA hocamız...artık şimdide defansa koyar MEHMET YILDIZ ı....DİALLO da yok transferde yok ....
ALLAH sonumuzu hayretsin...
Bi yarını bekleseydınız,eleştri bombardımanına tutmadan önce teknık heyetle yönetımı.Yakın zamanda transferler acıklanacak büyük ihtimal,bu sessizlik hayırlı bir sessizlik,gereksiz eleştrilere bence şu dakıkada hıc gerek yok.
yiğidobaytar58 07.01.2011, 02:04 Bi yarını bekleseydınız,eleştri bombardımanına tutmadan önce teknık heyetle yönetımı.Yakın zamanda transferler acıklanacak büyük ihtimal,bu sessizlik hayırlı bir sessizlik,gereksiz eleştrilere bence şu dakıkada hıc gerek yok.
eleştiri bi haktır değil mi, sence yazdıklarımın hangisi yanlış....atı alan üsküdarı geçti , sadece biz transfer yapamadık....Ben bugüne kadar yönetimin yaptığı transferleri göz önüne alarak yaptım eleştirimi... yaptım ki bi tane sivasspor yöneticisi görürde sivassporun taraftarı takımı için çabalıyo....bizimde artık keseyi biraz zorlamımız lazım desinler..
HER ŞEY HOŞ HER ŞEY GÜZELL dimi ,ELEŞİRİLECEK HİÇ BİŞEY YOK....
ONDAN SONRA 4 EYLÜLE GİDİP YIKILIP EVİMİZE DÖNEN BİZ OLUYORUZ...
YİGİDOKENTLİ 07.01.2011, 02:06 valla bu habere cok üzüldüm diallo defans büyük işler yapiyordu diallonun yerine kaliteli bir isim alimali.
eleştiri bi haktır değil mi, sence yazdıklarımın hangisi yanlış....atı alan üsküdarı geçti , sadece biz transfer yapamadık....Ben bugüne kadar yönetimin yaptığı transferleri göz önüne alarak yaptım eleştirimi... yaptım ki bi tane sivasspor yöneticisi görürde sivassporun taraftarı takımı için çabalıyo....bizimde artık keseyi biraz zorlamımız lazım desinler..
Konuyu saptırmayın,eleştirilecek birşey yok demıyorum,bende kendımce bu kadar mutlu haberler almışken yarının heyecanını yaşasak daha ıyı olur dıye fıkrımı belırttım,yoksa size eleştirmeyın dıye uyarıda bulunmak gıbı bı nıyetım oldugundan degıl;) Belki yarın açıklanacak isimlerden sonra boşuna yüklenmişiz diye düşünebiliriz. Sizin mesajınızı alıntıladım ama bu eleştrim aslında genel bi eleştri,sitede gereksiz bir panik havası var gerçekten. ilk yarı bitmeden ikinci yarı gerekli bütün takviyeler yapılacaktır diye bastıra bastıra demeç veren teknik heyet ve yönetim şu an suskunsa bu, işini gizlilikle kararlı bir şekilde yürütüldüğünü gösteriyor bana göre.
B.DUMANLI 07.01.2011, 02:16 Bilhassa bu yil defansda cok basariliydi.Cok yazik oldu.Alinacak olan kisinin birde uyum sorunu olacak.
yiğidobaytar58 07.01.2011, 02:29 Konuyu saptırmayın,eleştirilecek birşey yok demıyorum,bende kendımce bu kadar mutlu haberler almışken yarının heyecanını yaşasak daha ıyı olur dıye fıkrımı belırttım,yoksa size eleştirmeyın dıye uyarıda bulunmak gıbı bı nıyetım oldugundan degıl;) Belki yarın açıklanacak isimlerden sonra boşuna yüklenmişiz diye düşünebiliriz. Sizin mesajınızı alıntıladım ama bu eleştrim aslında genel bi eleştri,sitede gereksiz bir panik havası var gerçekten. ilk yarı bitmeden ikinci yarı gerekli bütün takviyeler yapılacaktır diye bastıra bastıra demeç veren teknik heyet ve yönetim şu an suskunsa bu, işini gizlilikle kararlı bir şekilde yürütüldüğünü gösteriyor bana göre.
bak sayın hocam eleştirenler transfer yok diye mi eleştiriyo sizce,,bence eleştirilerin kökenini incelemek lazım...herkez biliyoki transfer yapılacak... AMAA öyle gözden düşmüş ve yaşı kemale ermiş( çok yetenekli olabilir o ayrı ) uyuncular alınmasın diye çabalıyor millette...
Bundan önceki transferlerimize bak ,alınan oyuncu SAİDO VE SEDAT YEŞİLKAYA ... ...
Bu yüzden bu kadar eleştiri yapılıyo....yani burada objektif bakmak lazım...
58isML58 07.01.2011, 02:42 bak sayın hocam eleştirenler transfer yok diye mi eleştiriyo sizce,,bence eleştirilerin kökenini incelemek lazım...herkez biliyoki transfer yapılacak... AMAA öyle gözden düşmüş ve yaşı kemale ermiş( çok yetenekli olabilir o ayrı ) uyuncular alınmasın diye çabalıyor millette...
Bundan önceki transferlerimize bak ,alınan oyuncu SAİDO VE SEDAT YEŞİLKAYA ... ...
Bak arkadasim bu konuda sana katiliyorum, transfer yapmak icin transfer yapilmamali.........
bak sayın hocam eleştirenler transfer yok diye mi eleştiriyo sizce,,bence eleştirilerin kökenini incelemek lazım...herkez biliyoki transfer yapılacak... AMAA öyle gözden düşmüş ve yaşı kemale ermiş( çok yetenekli olabilir o ayrı ) uyuncular alınmasın diye çabalıyor millette...
bu sefer boyle olmayacagını bıldıgım ıcın ben daha ıyımser bakmayı secıyorum..
yiğidobaytar58 07.01.2011, 02:51 Bak arkadasim bu konuda sana katiliyorum, transfer yapmak icin transfer yapilmamali.........
inş. YÖNETİM bu sefer yüzümüzü güldürüR şu transfer konusunda...valla en son PETKOVİÇ geldiğinde heyecanlanmıştım transfer olarak,bide ERMAN KILIÇ ( onun için verilen HERVE TUM u saymazsak ) başka hatırlamıyorum...
Tabi ismi olmayıp gelip bizde güzel oynayanlar ayrı tabiki....
yiğidobaytar58 07.01.2011, 02:53 bu sefer boyle olmayacagını bıldıgım ıcın ben daha ıyımser bakmayı secıyorum..
İNŞALLAH HOCAM ....
ÇILGIN ADAM DİALLO. GECEN YIL DİYARBAKIRDA STOPER OLMASINA RAGMEN FORWETTEN GÖNDEREMİOLARDI :) YENİLGİYİ HAZMEDEMİYO. GEÇMİŞ OLA!!!
ZiDaNe58 07.01.2011, 06:31 Vay anasını ya diallo en begendgm futbolcularin basında geliyodu gecmis olsun diallo umarım 4 aydan kisa bi surede donersin sahalara
mucahit_58 07.01.2011, 06:37 sansa bak transfer bekliyoduk bu transfer haberini golgeliyecek bi haber bu sezon iyi 3-4 oyuncudan biriydi umarim yerini doldurabiliriz.
abi bizim defans oyuncusu almamız şart oldu hemde 2 tane
şarkışla 58 07.01.2011, 07:16 Yine-yeni-yeniden SEDAT.....:D
Divriği58 07.01.2011, 07:37 işe giderken sabah sabah bi ümitle pc yi açtım gene baktım.akşam 11 gıbı gelırım eve ozaman gene heycanla açıcam umarım ımzalar atılmış olur çok heycanlıyım :D
HababamHa 07.01.2011, 08:03 Bu haber kötü oldu,İnşaallah yeri dolar.
Çok kötü bir haber ! İnanılmaz üzüldüm ...
Defansa şimdi 2 adet yabancı gerekli ...
çok geçmiş olsun,o yüreğiyle oynayan bir adam.sözüm ona yabancı ama yerli arkadaş haybeye kart görüp takımını yalnız bırakırken o görevini en iyi şekilde yapmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir profesyonel.gerçekten çok üzüldüm çok ihtiyacımız olacağı bir dönemde sakatlandı.şimdi mecburen bir stoper daha alacaklardır.
beğenmediğimiz sedat şimdi değerli olacak desenize
zaralı19 07.01.2011, 09:44 çok üzülüdüm bu habere en sevdiğim futbolculardan biriydi inş en kısa zamanda dönersin yiğidom
58_babacan_58 07.01.2011, 09:50 İnşallah yine sedata kalmayız yönetim acilen 2 tane stoper transfer etmesi lazım,fizik gücü iyi ve yetenekli olması lazım,dilallonun sakatlanmasına açıkçası çok üzüldüm ya
kadirakin58 07.01.2011, 10:10 zaten kadro yetersizliğinden büyük sıkıntıdayız, bir de diallo'nun sakatlığı çok kötü olmuş. İşin güzel tarafı ama şu ki sözleşmesini dondurabilmişiz. Sezon başladıktan sonra bu sakatlık olsaydı sözleşmesini donduramayacağımız için daha fazla ödeme yapmamız gerekecekti.
izmiriyigidosu 07.01.2011, 10:30 geçmiş olsun yiğidomuza gerçekten severek izlediğim oyunculardan birisi inş uzun sürmez sakatlığı bir an evvel döner yeşil sahalara
yönetimi çok eleştirmiye başladık acaba sebebi nedir isim yapmış oyuncumu bekliyoruz yada yönetimmi biraz yavaş davranıyor ...biz elbet bu takımın gerçek sahipleriyiz elbet eleştiri olacak elbet canımız çok yandı biraz doz artacak ama şunu unutmuyalım mecnun başkandan daha fazla sivassporlu degiliz hiç birimiz.yönetimdeki insanlardan daha fazla ne maddi ne manevi destek olmuyoruz bunu unutmadan dozunu aşmadan eleştiri yapalım ve bekliyelim .bazen hepimiz beklentimizin karşılaanmadıgını görünce haddimizi aşan laflar ediyoruz ama bu son derece yanlış.daha fazla dikket etmeliyiz.sonra kayyumda kaldıgımız günlere geri dönmüyelim sadece temenni edelim.ileri asla gitmiyelim.sitede bazı ajan tabir edilen insanlar var onlar bizi dolmuşa bindiriyor bizde hemen ver yansın ediyoruz lütfen dikkat.sivaslının sivaslıdan başka dostu varmıki akıllı olmalıyız birlik olmalıyız yönetime ve takıma sahip çıkmalıyız.bizim bilmedigimiz yönetimin ve teknik heyetin bildigi şeyler olabilir.her şey ortaya dökülmez her şey gündeme gelmez belki.biz taraftarlıgımızı bilip destek olmalı ve yeri gelincede akıllı eleştirilerimizi yapmalıyız.bana sorsanız ben sedatı ermanı m yıldızı ve apo hatta hayrettini bile hemen kovardım takımdan ancak dedigim gibi bizim bilmedigimiz işler var demekki bekliyecegiz....diallo ya geçmiş olsun dilerim işimiz dahada zor artık kaldık kazma sedatın eline gene neyse belki murat oynar orda.
kayayatakci 07.01.2011, 11:12 Tüm yigidolara selam ...insallah bekedigimiz gibi olur iyi futbolcular aliriz.ama diallo bence son zamanlarda sivasin en iyi oyuncusuydu ve cok iyi oynuyordu gercekten cok yazik olmus büyük kayip bence. umarim cabucak düzelir gecmis olsun diyelim yönetim kontratini donduracakmis insallah tamamen göndermezler yüregi ile oynayan oyunculara cok ihtiyacimiz var.
FANATIK YIGIDO 07.01.2011, 11:52 sabirsizlikla yeni transferleri beklerken diallodan gelen haber bizi acikcasi sok etti defansta cok guven veriyodu cok buyuk kayip umarim sonu zita gibi olmaz
dialloya gecmis olsun, insallah tez zamanda iilesir... zaten sivasspora yariyan oyuncular sakatlanir.. insallah transferlerde defansa iy oyuncular alinirki sirtimizi saglam yasliyalim
57babasivas 07.01.2011, 12:05 tam formunu tumuştuki sakatlandi
57babasivas 07.01.2011, 12:07 niye sözleşmesini donduruyorlar anlamadim sanki 10 tane yabanci futbolcu var demeki 10 yabanci futbolcu olcaki takimda diollonun sözleşmesini donduruyorlar
eyupkocak 07.01.2011, 13:30 kötü olmuş la büyük şanssızlık zaten defans sıkıntılıydı :confused:
bu adam da müzmin sakat.
diyarbakirda kiralik oynarken de hep sakatti.
adalı harun 07.01.2011, 14:31 iyi adamdı görev adamı idi oynadığı maçlarda başarılı oldu bakkal kadroya almıyordu sokak satıcısı oldu
profofesyenellik açısından diger topçularımıza örnek biriydi yedekliği içine sindiren girdiginde başarılı olan biriydi
acil sifalar
münihli_58 07.01.2011, 15:09 Olamaz yaaaaa. Defanstaki en önemli oyunculardan biri..OFFF Gecen senede Kiralik edilmisti simdi yine takimdan ayri...Nolur Diallo cabuk iyiles. Allah acil sifalar versin
Diallo Hem Defansta Hemde Beklenmedik Çıkışlarıyla Ofansta Takıma İnanılmaz Katkı Sağlayan Bir Oyuncumuzdu.
Çok Talihsiz Oldu Bu Sakatlık...Yerine Transfer Şart Oldu.Malum Defans Hattımız Biraz Arızalı...
ozledımeskıyı 07.01.2011, 15:38 eleştiri bi haktır değil mi, sence yazdıklarımın hangisi yanlış....atı alan üsküdarı geçti , sadece biz transfer yapamadık....Ben bugüne kadar yönetimin yaptığı transferleri göz önüne alarak yaptım eleştirimi... yaptım ki bi tane sivasspor yöneticisi görürde sivassporun taraftarı takımı için çabalıyo....bizimde artık keseyi biraz zorlamımız lazım desinler..
Evet ransfer yapmaşız
Manisa t.d değişikliği yatı bizim gibi takımlarına takvi yok mu sizce?
Eskişehir 5 futbolcusun gönderdi sezeri sayarsak 2 sini de sattı transfer yapmadı t.d değişikliği yaptı
Bursa forvet eksiklikler apaçık ortada 2 çok kaliteli transfer yapacaz dedi ertuğrul sağlam onlarda da ses yok
Ankaragücü sorunlar nedniyle
G.birliği resmi bir transferi yok
Buca Beto yu aldı kest
Kasımpaşa yı saymazsınız zaten yapacak durumları yok sanırım
Karabük 3 oyuncu alıyolardı 1 tane yaptılar vs vs vs
TABİ BUNLARI SAYMAZSAN BİZDEN BAŞKA TRANSFER YAPMAYA YOK Dİ Mİ AMA YHA?
58MUAMMER58 07.01.2011, 15:40 DİALLOYA acil şifalar dilerim,çok geçmiş olsun,şuanda sivassporun en formda ve kaliteli oyuncusuydu,inşallh enkısa zamanda sahalara döner bıraktığı yerden devam eder,biz adam almaya çalışırken ,elimizdekindende olduk.stoper mevkiine şimdi 1 değil 2 adam almak zorundayız.çok üzüldüm.takım defansında büyük kayıp bence.
cılgınsivas58 07.01.2011, 15:44 sözleşmesinin dondurulması yerine kamananın sözleşmesini fesetmek daha iyi olurdu dialloyada üzüldüm defansın en iyisiydi
Mamadou Diallo 07.01.2011, 16:14 En formda oyuncumuzdu defanstan iyi oyun kuruyordu inşallah yeni gelen arkadaş iyi uyum sağlar Diallo takımın en eskilerinden ligi iyi biliyor işini iyi yapıyordu bütün toplar onda birikiyordu.yazık oldu neyse gelecek sezona inşallah.
58 SiVaSıM 58 07.01.2011, 16:17 allah kahretsin en adam akıllı defansımızda oda gitti şimdi mutlaka iyi bir defans lazım
phenom58 07.01.2011, 16:21 Diallo bu sene defansta çok iyiydi büyük şanssızlık olmuş
subasi29 07.01.2011, 17:06 Herseyde vardir Bir Hayir !!!
fatih585858 07.01.2011, 17:09 Bence diallo'yu sezon sonunda takımdan göndermek lazım. Zaten vasatın çok üstünde olan bir futbolcu değildi ,birde bu sakatlıktan sonra takıma iyi bir katkısı olacağını düşünmüyorum. Ve Diallo' ya geçmiş olsun diyorum.
zkrllh58 07.01.2011, 18:03 bu kötü haber işte
Diallo Sivasspor için her zaman elinden gelenin en iyisini yapmıştır.Yüreğiyle oynadı.Bunu tarafatrın sevgisini kazanmakla taçlandırdı.Kendisine acil şifalar diliyoruz.Umarım yönetim ona vefasızlık yapmaz!
Dark Force 07.01.2011, 23:38 Klüp bulabilirse gönderilmeli sezonu kapatmış artık
Klüp bulabilirse gönderilmeli sezonu kapatmış artık
Kesinlikle karşıyım. Biz bu kadar nankör bir takım olmamalıyız. Diallonun eksikliği hem tecrübe takımı tanıma hemde mevki olarak aranacaktır. Bir şekilde orta yol bulunup sakatlığının geçmesini beklemeliyiz. Taraftarın çok sevdiği oyuncular bir şekilde hep kaybettik. İstisnalar hariç şimdiye kadar hep böyle olmadımı??? Muhtemelen sözleşmesi dondurulacak ve seneye sapsağlam bir Diallo gelecek.
şarkışla 58 08.01.2011, 07:28 Yine Sedata mı kalacağız.......Aklıyla oynayan ve mücadele eden bir adamdı büyük kayıp.
B.DUMANLI 08.01.2011, 10:37 Diallo´nun sözlesmesi donduruldu ,baska bir takimada gidemez,su anda sivasspor´un sözlesmeli oyuncusu olarakda görünmüyor.Bu yüzden 4 yabanci alindi.Diallo´nun olmayisi büyük bir kayip.Bakalim yeniler nasil olacak.
burak58as553 08.01.2011, 11:27 Ben böyle işin......................
bozkurt187 09.01.2011, 15:33 iste bu gercekten cok kötü bir haber en sIkIntIlI oldugumuz bölgede büyük sakatlik
Diallo 4 ay yok yazmasaydı da Sedat 44 ay yok yazsa ne olurdu sanki :)
dedebali58 09.01.2011, 18:23 yol uzun,ilk yarı sonunda son üçe kalmamak için ne kadar dua ettik,bu yolda
birçok engel çıkacaktır.Yönetim veteknik heyet bunlara hazırlıklı olmalı.Dialloya geçmiş olsun.inşallah yerine oynayanlar onu aratmaz.
poolat58 10.01.2011, 11:34 Diallo gerçekten çok iyi bir oyuncuydu kötü olmuş Allah acil şifalar versin.ama şimdi yeni transferle birlikte takımda stoper fazlalığı var şu sedatı gönderin be abi artık yeter ya:D
Sivaslibey 10.01.2011, 12:03 Diallo gerçekten çok iyi bir oyuncuydu kötü olmuş Allah acil şifalar versin.ama şimdi yeni transferle birlikte takımda stoper fazlalığı var şu sedatı gönderin be abi artık yeter ya:D
Sedat göndersek ancak bedavaya gönderebilirik hatta bizden para talep edebilir girmek için. Ayrica kendiside demisti, Sivas'ta mutluyum çünkü maddi sikinti yasamiyoruz diye. Adam'in keyfi yerinde.
Su an göndermek pek bir sey ifade etmez. Ama sene sonunda kesin gönderilir, en kötü spor toto lig'e çikacak bir takim onu alir tecrübeli diye merak etme sen. Onun artik eski Sedat olmadigini Mecnun baskanda görüyordur, Riza hocada.
Zaten Forma sansi Bulamıyordu... Alismasi Baya zaman alcak
|