Orijinalini görmek için tıklayınız : Bunlar futbolcu mu?

Metal Gear
09.01.2011, 11:33
Bunlar futbolcu mu!

Bırakın futbolcuyu, bir insan, başka bir insana ya da herhangi bir canlı yaratığa ölümüne tekme atmaz, vurmaz. Ama Sedat, Uğur, Hayrettin, Ziya ve Abdurrahman futbol değil, dövmeye çıkmışlar.

Önceki akşam Beşiktaş ile Sivasspor hazırlık maçı oynadı. Keşke oynanmaz olsaydı. Gloria Otel’in sahası çok yetersiz olduğu için tam orta sahanın yanında çizgiye bir metre mesafeye konulan bankta oturduk. Bırakın futbolcuyu, bir insan, başka bir insana ya da herhangi bir canlı yaratığa ölümüne tekme atmaz, vurmaz. Ama Sedat, Uğur, Hayrettin, Ziya ve Abdurrahman futbol değil, dövmeye çıkmışlar. Önce Sedat tam önümüzde Guti’yi biçti. Hakem sadece faul verdi. Oysa direkt kırmızı kart. Sedat ne desin, “Hocam, siz Beşiktaş’ı korumaya mı yoksa maç yönetmeye mi geldiniz.” İnanamadık, ardından kemik kıranlığa devam etti. Uğur, Ernst’e arkadan çaktı. Abdurrahman Quaresma’ya, Ziya Nobre’ye... Hem de defalarca. Hayrettin de önüne gelene, özellikle Simao’ya... Ben de Schuster’in 1960 futbolu benzetmesini yersiz bulmuştum. Ama Sivaslı bu oyuncular milattan önceki taş devrinin oyuncuları! Yazık, ayıp, günah! Hem de bunu yapan isimler Mecnun Odyakmaz gibi centilmenliği en öne koyan bir örnek başkan ile fair play ruhunu hiç bırakmayan Rıza Çalımbay’ın hocalığını yaptığı takımın oyuncuları.
http://fanatik.ekolay.net/Besiktas-Bunlar-futbolcu-mu_6_YazarDetay_208041_26.htm

Bu nasıl futbol!

“İspanya'da yarım sezonda almadığım darbeyi, burada bir hazırlık maçında aldım. Bu nasıl futbol! Bırakın ligi, ben amatör maçlarda bile sadece rakibine tekme atmak için sahaya çıkan oyuncu görmedim...”

Beşiktaş’ın dünyaca ünlü yıldızı Simao Sabrosa, Siyah-Beyazlı formayla ilk maçında şaşkına döndü. Sivasspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında 1 gol atıp 1 de asist yaparak klasını gösteren Portekizli yıldızın, 90 dakika bitiminde ağzından çıkan sözler ise maalesef futbolla alakalı değildi. Rakibin sertliğinden yakınan Simao, Orhan Yıldırım’a Türkiye’deki ilk izlenimlerini şu sözlerle özetledi:

‘Ben nereye geldim’ dedim!

“İspanya’da yarım sezonda almadığım darbeyi burada bir hazırlık maçında aldım. Bu nasıl futbol! Bırakın ligi, ben, amatör küme maçlarında bile sadece rakibe tekme atmak için sahaya çıkan oyuncu hayatımda hiç görmedim. Sadece ben değil; Ernst, Guti, Quaresma ve Nobre başta olmak üzere, bizim takımda tekme yemeyen arkadaşım kalmadı. İnanın bir ara ‘ben nereye geldim’ diye şaşkınlık yaşadım. Ancak bu durumun özel maçta öne çıktığını söylediler, biraz rahatladım. Fakat futbol bu değil...”

‘Futbol özel bir aşktır...’

Beşiktaş’taki günleri hakkında da kısa bir yorumda bulunan Portekizli süperstar, “Uyum sorunum olmadı. Zaten ben böyle şeylere inanmam. Sonuçta futbol oynuyoruz ve dünyanın neresine giderseniz gidin, futbolun dili hep aynıdır. Tıpkı aşkta olduğu gibi. Futbol bir oyun ve özel aşktır” ifadelerini kullandı.

Orhan Yıldırım - Fanatik Çok Özel
Sivas maçında ne olmuştu?

Bir hazırlık maçı olmasına karşın sahadan kemik sesleri yükselmişti. Sertlik o kadar üst düzeye çıkmıştı ki, Schuster’in yardımcısı Tayfur Havutçu devre arasında Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın yanına giderek, “Hocam bu ne böyle! Söyle şunlara, tekme atıp durmasınlar” diye isyan etmişti.

Çalımbay da Sedat ve Uğur’a ikinci yarıda forma vermemişti.

Beşiktaş maçı geride kaldı ama eğer köşe yazılarına bile konu olacak şekilde sert oynamışsak,gerçekten üzücü.Biz camia olarak zaten Bülent Uygun döneminde yeteri kadar antipatik bir takım olduk.Bu sevimsizliği ortadan kaldırmak isterken,böyle nefret dolu yazılarla karşılmamalıyız.Amacımız her zaman güzel futbol olmalı.Haberi yapanaa da köşe yazısını yazana da kızmıyorum.Ancak biz takım,taraftar,futbolcular olarak bir Sivasspor ve Sivas duruşu sergilemeliyiz diye düşnüüyorum!

Yusuf Çevik
09.01.2011, 11:37
Abi şu 3-4 kişi yüzünden sivasspor laf yiyor bu oyuncular eski kafalı hayrettin sedat ugur abdurahman.ziyaya bişey demiyorum ama böyle oyun olmaz abi hazırlık maçı bu yenılelım sorun olmaz onemlı olan güzel oyun oynamak.ne gereği war adama tekmeyle giriyorsun.ayıp sizin bu yaptığınız şu ugurla sedatı göndermediler gitti.en önemli konya maçımızda adam bizi 10 kişi bırakıyor.hep zararımıza adam.kredisi tükenmedi mi ?

phenom58
09.01.2011, 11:40
Maalesef böyle bir yazıya konu olmak çok üzücü.Sert oynayan futbolcular uyarılmalı ve yine sert oynuyorlarsa ceza verilmeli.

turks
09.01.2011, 11:44
maçı izleyemediğimiz için bir şey diyemem ama bu kadar sert oynadıysak hiç kırmızı kat çıkmamış buda düşündürücü o zaman

mucahit_58
09.01.2011, 11:50
Evet macin ozetini izledim hazirlik macina gore sert oynamisiz dogru ama Boyle bi haber yapmak onlarin sert futbolundan dahami masum. Bunlar futbolcu mu demek te ne bicim yazi!!

Sedati cogu sivassporluda istemiyor ve sevmiyor dengesiz sert guvensiz futbolundan tamam hemfikirim, Hayrettin dogustan dengesiz onu sevmemizin sebebi de bu :) ama sivasimiz her basarisinda o da vardi hemde kaptan olarak hadi o nada tamam kimse k.bakmasin ama ugur apo ve ziyanin futboluna kimse bisey diyemez!!

Futbolun dogasinda var sertlik bu bir hazirlik maci ve bizimkilerin sert olmasi hirstan ve kendini gosterme telasindan. Birakin hazirlik macini halisahada kendi aramizda bile sertlikler hatta sakatlanmalar oluyor bu normal bisey.

Normal olmayan seyse bugune kadar fb gsnin yaptigi transferlere fransiz kalan bjknin gorgusuzlugu ve basin yazarlarinin baskisidir. Simao almeida querasma fernandes guti her ne haltsa yildizlarsa, bunlarda futbolcumu dedikleri kisilerin herbiride Sivassporun bi degeridir ve bunlar futbolcumu dediklerinden hayrettin ve apoyu 2008 ve 2009 sezonlarindan iyi bilirler!

muhendis58
09.01.2011, 11:56
ne yanı hazırlık macı dıye mucadele etmeyecekmı topcular. kım sakatlanmıs futbolun ıcınde var sertlık besıktas yada baskaları ıstedı dıye kız gıbımı oynasalardı. bu yazıyı yazan kısıyı kınıyorum. hıc kımse sıvas ıcın ter doken futbolcular ıcın bu sekılde bahsedemez. buna hak veren sıvaslı kardeslerımızede tek kelıme ıle yazıklar olsun....

alemdarlar
09.01.2011, 11:56
Hayrettin rekor kırar.Diyelim 65 yaşına kadar yaşayacak.Malzemeci yaparlar yinede Hayrettinden vaz geçmezler.Hayrettin sakatlandıktan sonra ve futbola budurumdayken döndükten sonra yorumlar çoğaldı.Düzelecektir ve ikinci yarıyla beraber çıkışa geçecektir.

V1CT0RY
09.01.2011, 11:57
Sen Her Kimsen Yazar mısın Acaba ?

Bu Kadar Sert Oynandı Heriflerin Ayakları Kırıldıda Tek Kırmızı Kart Çıkmaz mı Bay Yazar ?

Hakem Bizi mi Kolladı Yoksa :rolleyes:

yerliturkuaz
09.01.2011, 12:03
Üç büyütülmüşün yandaş medyası yine iş başında tamamen yanlı bir haber. Ne yani karşı takımın oyuncusu al topu git kaleye gol mü at diyecek yok yıldız futbolcu imiş de tekme atılıyormuş da yok yıldız futbolcu imiş de faul yapılıyormuş. Yok simao dert yanıyormuş da. Sivasspor'umuzun aynı dozajda oynadığı futbolu Beşiktaş Manchester United'a karşı oynasın ertesi gün kahraman ilan edilir. Daha şimdiden başladılar hakemleri yanlı olarak etkilemeye psikolojik baskı yapmaya. Anlaşılan Beşiktaş dersine iyi çalışmış.

Siz böyle mücadele edin hırsınız azminizden mücadele gücünüzden hiç taviz vermeyin yiğidolarım sizlerin ve hocamızın sonuna kadar arkanızdayız...

50sekiz
09.01.2011, 12:06
Olmaz olsun böyle maç! (http://haber.gazetevatan.com/olmaz-olsun-boyle-mac/351641/5/Spor) - Vatan

Bu tekmelerle lig bitmez (http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1076268&title=bu-tekmelerle-lig-bitmez) - Zaman

Bu ne sertlik böyle! (http://www.sabah.com.tr/Spor/2011/01/09/bu_ne_sertlik_boyle) - Sabah

B.DUMANLI
09.01.2011, 12:10
Faulü yapanlar sivas seyircisinin istemedigi insanlar.Ziya´ya sasirdim.Allah rizasi icin Sedat´i oynatmayin.Bu psikopat bize küme düsürtecek.Schuster bile Demirören´e sikayet etmis,Sivasspor sert oynadi diye.Hazirlik macinda sert futbola ne gerek var.

akkara58
09.01.2011, 12:12
korkarak oymnayacaksanız gidinde bale yapın erkek oynudur futbol süt kuzusu bunlar yaaa :mad:

ZiDaNe58
09.01.2011, 12:25
takimimizdaki sert oynayan adamlar belli bencede uyarilmalilar tamam sertlik iyidir ama herseyn aşırısı zarar:)

karyola
09.01.2011, 12:29
tamam fanatık yandaş diyelim diger gazeteler hepsı agız bırlıgı etmıs gibi olanı bıtenı yazmis.sertligin savunulacak yanı yok oyundan başka her moka benzemïs.cumle alem gordu taraftar takımında kı dengesız psıkopatları bılmıyormu?

Yiğiter
09.01.2011, 12:30
Olmaz olsun böyle maç! (http://haber.gazetevatan.com/olmaz-olsun-boyle-mac/351641/5/Spor) - Vatan

Bu tekmelerle lig bitmez (http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1076268&title=bu-tekmelerle-lig-bitmez) - Zaman

Bu ne sertlik böyle! (http://www.sabah.com.tr/Spor/2011/01/09/bu_ne_sertlik_boyle) - Sabah

Arkadaşlar bırakın yandaş medyayı falan.Pek çok gazete maçı bırakıp bu konuya dem vuruyorsa,oturup düşünmeli.Sedat'ı ve Hayrettin'i zaten biliyoruz da Ziya'ya ne olmuş.İnşallah Sedat'ı örnek almıyordur.Biz zaten sevimsiz bir görüntü çizdik Bülent Uygun yüzünden.Bizim futbolcumuz "kasap" tabiri ile nitelendirilmemeli.Bir duruşumuz olmalı!

sandal5877
09.01.2011, 12:30
Faulü yapanlar sivas seyircisinin istemedigi insanlar.Ziya´ya sasirdim.Allah rizasi icin Sedat´i oynatmayin.Bu psikopat bize küme düsürtecek.Schuster bile Demirören´e sikayet etmis,Sivasspor sert oynadi diye.Hazirlik macinda sert futbola ne gerek var.

sevgili sivas taraftarı çıkıp bu adamların gazına gelipte elinizin altındaki oyunculara yüklenmeyin.
eyerki bu sertlik varsa adı futbol bunun şimdi hangi takım sert oynamıyor sonuçta bu bir yarış herkez kendini kanıtlamak istiyor

haa bir de ligin ikinci yarısı için bjk yazarları alt yapı oluşturuyor yıldızlara dokunulmasın diye herkez can derdinde kimse kimseyi sert oynadın diye yargılayamaz.

mevrik58
09.01.2011, 12:33
Kardeş yahu bu ne 4-5 futbolcu yüzünden sivas laf yiyor...Anlayamıyorum hazırlık maçı altı üstü kavgaya neden ihtiyaç duymuşlar anlamadım...Streslerini atamamışlar san ki bizimkiler...Ya Sabır Ya Selamet...

subasi29
09.01.2011, 12:35
Eziktas Siz Kibar Feyzomusunuz Sanki Ne Ayah,

sivasfutbol
09.01.2011, 12:35
futbol erkek oyunudur ve doğasında biraz sertlik var büyük takım denilen takımlarda sert oynayan oyuncular vardı hatılradığım kadarıyla onlar yapınca güzel bir anadolu takımı biraz sert oynayınca kakamı oluyor bu yazıyı yazanlar beşiktaşın medyaki kalemşörleri yalakalık yapıyorlar sivasspor sert oynamışta hangi oyuncuları sakatlanmış acaba ...

Yiğiter
09.01.2011, 12:42
Şampiyonluğa oynadığımız ilk sene Konya deplasmanında Yasir,Petkoviç ve adını hatırlayamadığım bir oyuncumuzu Konya'nın bazı kasap oyuncuları yüzünden kaybetmiştik sezon sonuna kadar.Ve o futbolculara hepimiz ciddi manada hakaretler yağdırmıştık.Biraz daha tarafsız gözle bakabilmeli.Tamam Fanatik İstanbul takımlarını destekliyor ona kuşku yok da hırsızın hiç mi suçu yok yahu?

aturk_5834
09.01.2011, 12:44
YANDAŞ MEDYANIN OYUNLARI YİNE DAHA ŞİMDİDEN HAKEMLERİ ETKİ ALTINA ALMAYA ÇALIŞIYORAR. BAHSETTİKLERİ OYUNCULAR FORMASI TEHLİKEDE OLAN HIRLSI OYUNCULAR. KAYBETMEK ÜZERE OLDUKLARI İLK ONBİRDEKİ YERLERİNİ KORUMAK HOCANIN GÖZÜNE GİRMEK İÇİN SERT OYAMIŞ OLABİRLER MAÇI İZLEYEMEDİĞİM İÇİN PEK BİŞEY SÖYLEMEYECEĞİM AMA KENDİNE YAZAR DİYEN BİR ADAMIN "BUNLAR FUTBOLCUMU" DİYEBİLMESİ İÇİN YAPILAN MÜDAHALELERDEN Bİ SAKATLIK YADA KIRMIZI KARTLARIN HAVADA UÇUŞMASI LAZIMDI

cılgınsivas58
09.01.2011, 12:45
üç büyüklerden takımlar bizim futbolculara tekme atınca bişey yok
biz tekme atınca kıyamet kopuyor fb maçında topuz ceyhuna yumruk attı hakem bişey demedi biz tekme atınca kıyamet kopuyor bunlar tamamem üç büyük yalakasıdır!!

Turani58
09.01.2011, 12:49

BU YANDAŞ BASINLARIN ASLİ GÖREVİ BU HEP YALAKLIK YAPMAK,DOĞRUYU GERÇEĞİ YAZMAZLAR NASIL TRAJLARINI ARTIRIRLAR ONA BAKARLAR YUH OLSUN BÖYLE BASINA YUH OLSUN FUTBOLCUMUZA BUNLAR FUTBOLCUMU DİYEN ZİHNİYETE.
SİVASIMIZ YANLIZ DEĞİL BUNU BÖYLE BİLSİNLER.

fatih585858
09.01.2011, 12:49
Formayı yere atan, takım arkadaşını birlik olupta döven adamları göndereceğin yerde ,ihtiyacımız var sizlere dersen bunları yapmaları doğal . Biz burda miladı dolmuş(Sedat,Abdurrahman,Hayre ttin) gönderilmesi gerekir derken, düşmanı olduğumuz için değil sevdiğimiz takıma zararları oldukları için dedik artık ben kendi adıma gönül verdiğim takımda bu adamların oynamasını istemiyorum arkadaş , bana katılmayan olabilir bu benim düşüncem.

adres58
09.01.2011, 12:54
Bu kadar yıldızı alan BJK lıların yandaş medya taraftarı yine iş başına geçti.. Bana sanki 2 sene önceki Şampiyonluk yıllarımızdaki Gaziantep maçı önceki senaryolar getirdi. O zamanda buna benzer şişirmeler olmuştu yanılmıyorsam. Böyle futbolla Şampiyonluk olmaz, Vur kaç taktiği, Bir gol at üzerine yat vs gibi... O senede Zaten taktiğimiz çözülmüştü rakip takımlar tarafından ve yedirmediler maalesef sümen altındaki dosyalar yüzünden. Ben bu söylemimim arkasındaysam onların yandaş kalemşörleride iş başındadır demektir.
Bu maç için münazır değil adamlar altyapı hazırlıyorlar. Hakemlerin ve Hakem komitesinin dikkatini çektirmek maksat. Bakın biz bu oyuncuları aldık görüyorsunuz hallerini dedirtmek istiyorlar. Bu senaryoyu bir kaç kez daha izleyeceğiz merak etmeyin. Kimse bu tarz yazılara aldanmasın taraftar olarak ama maalesef yukarıdakiler bu zokayı yutacaklar.

Ha diyeceksinizki biz sütten çıkmış ak kaşıkmıyız. DEĞİLİZ.... Zaten Sedatın sicili bozuk Hayrettin savruk ve o tarza yatkın oyuncu, lakin bana birisi çıkıpda Abdurrahman kasap, Uğur kasap, Ziya kasap dedirtemez arkadaş. Bu tarz yaklaşım bize karşı hakemleri ön yargıda bırakıyor maalesef. Bu tarz oyunumuz var ama o kadarda abartılı değil. Bakın görün İngiltere Championship deki oynanan futbolu bırakın Premier ligi, bizde olsa bu Lig bir maçta kırmızısız maç oynanmaz. Çok abartıyorlar çok. Yok çıkalım kız gibi kıvıralım artık bitti o günler. Zaten Anadolu takımı ezilmeye mahkum iyiden iyiye boyun eğelim. Unutmayın Asena bile kıvırmıyor artık Şarkı söylüyor şarkı.... :D

cügo58
09.01.2011, 12:58
Herkes o kadar kolay oyuncu gonderiyorki .
forumdaki yazanlara kalsa sivas hemen düset.
Ha sedat kesin gitmeli ona diyecegim.
Keza ugurun da takima faydasi yok.
Ama unutmayalim ki Apo ile hayro ya zor yedek buluruz.
Bu takim bir havayi yakaladiktan sonra hayroda Goze batar Apo da.
Tabiki Son 1 senedir sahaya istedigimiz performansi Yansitmiyorlar ancak ozellikle bu 2 oyuncu ciddi sakatliklar yasadilar.
Siz 2ci yariyi izleyin bakalim. O zaman iyi veya kotu diyebiliriz.

fatih585858
09.01.2011, 13:02
Ayrıca bu yazıda bahsedilen Ziya ve Uğur dışında koskoca yarım sezonda bana takıma yaptıkları katkıyı bahsedin. Hayrettin ve Abdurrahman sakatlıktan başlarını kaldıramıyor,Sedatın kulübe verdiği zararlar ortada bakın arkadaşlar burda koruyucu yazılar yazıyorsunuz ama bu adamların kulübe disiplinsizlik ve taraftarlara yaptıkları saygısızlık ortada lütfen olaylara objektif bakalım.

mucahitbaba58
09.01.2011, 13:11
Besiktasin cakma yildizlarini simdiden karantinaya almislar yazar bozmalari sivasin o kadar hakki yeniyordu comagizlilar nerdeydiniz simdi lak lak otuyorsunuz

yigido selo
09.01.2011, 13:12
arkadaşlar bırakın yandaş medyayı bunlar boş adalar

AYDIN1985
09.01.2011, 13:15
2-2´lik berabere VEZIR OLDUK diye sevinirken, aslinda REZIL olmusuz.

pover58
09.01.2011, 13:16
Bunlar futbolcu mu!

Bırakın futbolcuyu, bir insan, başka bir insana ya da herhangi bir canlı yaratığa ölümüne tekme atmaz, vurmaz. Ama Sedat, Uğur, Hayrettin, Ziya ve Abdurrahman futbol değil, dövmeye çıkmışlar.

Önceki akşam Beşiktaş ile Sivasspor hazırlık maçı oynadı. Keşke oynanmaz olsaydı. Gloria Otel’in sahası çok yetersiz olduğu için tam orta sahanın yanında çizgiye bir metre mesafeye konulan bankta oturduk. Bırakın futbolcuyu, bir insan, başka bir insana ya da herhangi bir canlı yaratığa ölümüne tekme atmaz, vurmaz. Ama Sedat, Uğur, Hayrettin, Ziya ve Abdurrahman futbol değil, dövmeye çıkmışlar. Önce Sedat tam önümüzde Guti’yi biçti. Hakem sadece faul verdi. Oysa direkt kırmızı kart. Sedat ne desin, “Hocam, siz Beşiktaş’ı korumaya mı yoksa maç yönetmeye mi geldiniz.” İnanamadık, ardından kemik kıranlığa devam etti. Uğur, Ernst’e arkadan çaktı. Abdurrahman Quaresma’ya, Ziya Nobre’ye... Hem de defalarca. Hayrettin de önüne gelene, özellikle Simao’ya... Ben de Schuster’in 1960 futbolu benzetmesini yersiz bulmuştum. Ama Sivaslı bu oyuncular milattan önceki taş devrinin oyuncuları! Yazık, ayıp, günah! Hem de bunu yapan isimler Mecnun Odyakmaz gibi centilmenliği en öne koyan bir örnek başkan ile fair play ruhunu hiç bırakmayan Rıza Çalımbay’ın hocalığını yaptığı takımın oyuncuları.
http://fanatik.ekolay.net/Besiktas-Bunlar-futbolcu-mu_6_YazarDetay_208041_26.htm

Bu nasıl futbol!

“İspanya'da yarım sezonda almadığım darbeyi, burada bir hazırlık maçında aldım. Bu nasıl futbol! Bırakın ligi, ben amatör maçlarda bile sadece rakibine tekme atmak için sahaya çıkan oyuncu görmedim...”

Beşiktaş’ın dünyaca ünlü yıldızı Simao Sabrosa, Siyah-Beyazlı formayla ilk maçında şaşkına döndü. Sivasspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında 1 gol atıp 1 de asist yaparak klasını gösteren Portekizli yıldızın, 90 dakika bitiminde ağzından çıkan sözler ise maalesef futbolla alakalı değildi. Rakibin sertliğinden yakınan Simao, Orhan Yıldırım’a Türkiye’deki ilk izlenimlerini şu sözlerle özetledi:

“İspanya’da yarım sezonda almadığım darbeyi burada bir hazırlık maçında aldım. Bu nasıl futbol! Bırakın ligi, ben, amatör küme maçlarında bile sadece rakibe tekme atmak için sahaya çıkan oyuncu hayatımda hiç görmedim. Sadece ben değil; Ernst, Guti, Quaresma ve Nobre başta olmak üzere, bizim takımda tekme yemeyen arkadaşım kalmadı. İnanın bir ara ‘ben nereye geldim’ diye şaşkınlık yaşadım. Ancak bu durumun özel maçta öne çıktığını söylediler, biraz rahatladım. Fakat futbol bu değil...”

Beşiktaş’taki günleri hakkında da kısa bir yorumda bulunan Portekizli süperstar, “Uyum sorunum olmadı. Zaten ben böyle şeylere inanmam. Sonuçta futbol oynuyoruz ve dünyanın neresine giderseniz gidin, futbolun dili hep aynıdır. Tıpkı aşkta olduğu gibi. Futbol bir oyun ve özel aşktır” ifadelerini kullandı.

Bir hazırlık maçı olmasına karşın sahadan kemik sesleri yükselmişti. Sertlik o kadar üst düzeye çıkmıştı ki, Schuster’in yardımcısı Tayfur Havutçu devre arasında Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın yanına giderek, “Hocam bu ne böyle! Söyle şunlara, tekme atıp durmasınlar” diye isyan etmişti.

Beşiktaş maçı geride kaldı ama eğer köşe yazılarına bile konu olacak şekilde sert oynamışsak,gerçekten üzücü.Biz camia olarak zaten Bülent Uygun döneminde yeteri kadar antipatik bir takım olduk.Bu sevimsizliği ortadan kaldırmak isterken,böyle nefret dolu yazılarla karşılmamalıyız.Amacımız her zaman güzel futbol olmalı.Haberi yapanaa da köşe yazısını yazana da kızmıyorum.Ancak biz takım,taraftar,futbolcular olarak bir Sivasspor ve Sivas duruşu sergilemeliyiz diye düşnüüyorum!

amma abartmışsın kardeşim onlar boşmu durdu.ayrıca bize her maçta hertürlü pisligi onlar yapıyor o zaman neden yazmadın.

hunter
09.01.2011, 13:18
it ürür kervan yürür

Ahmet92
09.01.2011, 13:22
Görüyormusunuz nasilda Savunuyor Medya büyük takimlari.

Peki o zaman medyaya soruyorum Fb-Sivasspor macinda , Aziz Yildirim gibi büyük baskan dediginiz adamin ne yaptigini bilmiyormusunuz.

Madem okadar sert oynadik neden kart görmüyoruz?

Yani tüm Türkiyedeki Medya bizi resmen rezil ettmis. E simdi Sivas Gazeteleri bir aciklama yapsin Büyük Takimlarin aleyine.

favori58
09.01.2011, 13:32
Sen de yazarmısın? Ey Orhan Yıldırımmısın nesin! Maçı bende izledim,tamam zaman zaman sertlikler vardı ama senin yazdığın,abarttığın kadar değil,Peki Beşiktaşlı futbolculara yapılan sert faulleri diyorsunda neden darbe sonucu sakatlanan 3 sivaslı futbolcudan söz etmiyorsunuz? Alışmışsınız eyyamcılığa,amigo gibi yazı yazmaya. Lig maçlarında genellikle yaptığını bu maçtada yaptınız ve maçı at gözlüğüyle izlediniz. Eğer Türk futboluna Shuster 1960 lı yılların futbolu diyor sende bunu hak veriyorsan sana yızıklar olsun. Hazırlık maçında bile beraberliği kabullenemiyorsunuz,sizin gibi yazara,gazeteciye yazılar olszu. Sizden amgida olmaz,ancak olsa olsa yalaka olur

yigidocengiz
09.01.2011, 13:35
keşke kırmızı kart görürde tamamen kurtluruz şu sedat denen futbol katilinden

sametkarayün
09.01.2011, 13:38
beyenmiyosan geri git ispanyaya burası türkiye bizim futbolumuz böle...

bassguitar
09.01.2011, 13:45
gayette guzel olmus..şimdi bir kat daha sivassporlu oldum..helal olsun yigidolara..sert oynamıs olabılır sıvasspor ama tam tersi olsa besiktas sert oynasa bunu hangi kalem yazardı???sahsi fikrimdir bu ben istanbul takımlarının hic bir samımıyetine inanmıyorum..medya hakem herseyı lehine kullanmanın dısında bısey yok..

bassguitar
09.01.2011, 13:53
Görüyormusunuz nasilda Savunuyor Medya büyük takimlari.

Peki o zaman medyaya soruyorum Fb-Sivasspor macinda , Aziz Yildirim gibi büyük baskan dediginiz adamin ne yaptigini bilmiyormusunuz.

Madem okadar sert oynadik neden kart görmüyoruz?

Yani tüm Türkiyedeki Medya bizi resmen rezil ettmis. E simdi Sivas Gazeteleri bir aciklama yapsin Büyük Takimlarin aleyine.

haklısın kardesim kulak asmamak lazım bu kendini spor yazarı sayan yanlı medyaya..umrumda deil benim guti.simao.nobre.isine gelmiyosa iyi oynanan ulkeye gider..fener macında resmi lig macında ceyhuna hakemin gozu onunde yumruk atılıyor ve hakem gormemezlikten geliyosa olay burda bıtmıstır.herkes işine bahsın hadi bahalımmmmm..

sefa58
09.01.2011, 14:01
ya bunlar başiktaş hayranları 3 büyük hayranları kardeşim. geçin bu haberleri. tabi sertlik olacak. işine gelmeyince sertlik oldu. sende sert oyna.

kayayatakci
09.01.2011, 14:03
sen yazar degil olsan olsan sivas düsmani ve besiktas yalakisi olursun sivasimi bu kadar kötülemeye hakkin yok be adam.bizde seni yazilarindan süpeleniyoruz onlar futbolcu olamaz diyorsan sende bir yazar olamazsin.tüm sivasi ve sivassporu sevenlere selam.

Salim58
09.01.2011, 14:07
Sadece Sedatı yazmış olsalar olabilir derdim.
Birçok futbolcuyu yazmaları taraflı medya faktörünü ön plana çıkarmış.

Futbolu sert oynayacaksın fakat kasti hareketlerden kaçınacaksın,Karşındaki rakip kim olursa olsun kasti yapılan faulleri hiç tasvip etmem.

Bunlar çikolata çocuğu bukadar abartılı dert yanmaları normal.:)

mucahit_58
09.01.2011, 14:09
daha onceki yazdigim gibi, hele bu yaziyi yazan yazar BJKnin yalakasi. Hele bu yaziya okuyup gaza gelen ve birde bu oyunculari elestiren sivasliligindan suphe etsin.

Bunlar zaten sbizim sevmedigimiz oyunlular yazmisin dumanli. Sedata evet ama diger 4 isim Sivasin ayri ayri onemli degerleridir.

Salim aga aynen katiliyorum sana..

izmirliyigido
09.01.2011, 14:33
YANDAŞ MEDYAYI ŞİDDETLE KINIYORUZ !

Şimdiden Beşiktaş'ı koruma şemsiyesi altına alan YANDAŞ MEDYA kalmeşörlerini şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Maçı hepimiz seyrettik. Sert oynandı tamam, ama sahada böylesine abartıldığı kadar katliam yoktu. Futbol erkek oyunudur ve biraz sert oynanır. Şimdiden Beşiktaş'ı veya sözde büyük takımları korumak amaç ise ortalığı bulandırmanın bir alemi yok. Sizde haklısınız, sizler o kapıdan yemek (!) yiyorsunuz..

Ama siz böyle yaparak Beşiktaş'ı şampiyon yapamazsınız. Beşiktaş yaptığı bu muhteşem transferlerle ancak 5.lik için oynar. Ya da küme düşme hattının dışında kalır.

Ama bizi karalayarak hedefimizden şaşırtamazsınız. Aferin çocuklar, aferin arkadaşlar. Sizi hep böyle hırslı ve tatlı sert görmek istiyoruz. Ancak böyle ısıran bir takım görüntüsü çizersek, rakipler bize göre oynamak zorunda kalır. Hep ezilen ve silik oynayan bizdik.

AYK

mishka
09.01.2011, 14:39
Bir futbolcu devamlı faul yapmayı seçiyorsa performansı rakibiyle mücadele etmek için yeterli değil demektir. Hayrettin Sedat Abdurrrahman için bunları söyleyebiliriz ama Ziya ilk yarıda performası kondiyonuyla göz doldurmuş faul yapmadan da çok rahat rakip atakları etkisiz hale getirebilmiştir. Eğer Ziya da Sedat ve diğer futbolcularını örnek alıyorsa yanlış yapıyor tam tersi örnek alınması gereken profesyonelliğiyle mücadelesiyle Ziyadır.

Ayrıca futbol takımı gibi toplumsal gruplarda olumsuz olan kişiler etkiliyse bütün grubu olumsuz anlamda dönüştürmeye başlar Sedat, Abdurrahman, Hayrettin bu anlamda takımı olumsuz olarak dönüştüren futbolcular, uzun vadede bunun zararını görürürüz. Bir de bizi sevmiyorlar,bize düşmanlar anlayışını bırakalım. unutmayalım şimdi birçoğumuzun nefret ettiği Bülent Uygun yüzünden antipatik bir hale geldik son günlerde gündeme gelen Bülent Uygun vukuatlarını da gözönünde bulundurdumuz aman hiç de haksız sayılmazlar. Bülent Uygun'un Fenerbahçe'ye mesaj verme, orada teknik direktör olma sevdası yüzünden kırdığı camialar yüzünden bırakım başkalarını bazı Sivaslılar dahi Sivaspor'u desteklemiyor. Eğer biz Bursasspor gibi işimize odaklansaydık, polemiklerden uzak dursaydık ve Ertuğrul gibi dört dörtlük bir teknik direktöre sahip olsaydık zaten şampiyon olur ve bütün Anadolu'nun desteğini alırdık. Başarısızlığın sebeplerini dışarıda aramak için kolayıdır. Biz ise zor olanı yapıp kendi içimizde sorunları çözeceğiz ve o keyif aldığımız futbolu oynayan Sivassporu tekrar izleyeceğiz. Rıza gibi kişiliğiyle örnek bir teknik direktörümüzün olması da bunu başaracak gücü bize verecktir.

sandal5877
09.01.2011, 14:45
acaba şampiyonlugu kaçırdıgımız senede bu taraftar böyle olsaydıda sampiyon olabilseydik...
oysa bizi elbirlig iedip yolumuzdan ettiler şükürler olsunki sert oynamışız namussuzluk edipte maçlar satmamışız maçlar satın almamışız
tek yapılan sertlikmiş hangi takım türkiyede futbolu sert oynamıyor
şöyle bir geriye bakın onun için sivasa sahip çıkın sertlik başkaldırışın başlangıcıdır demekki bu takım birşeyleri degiştirmek için çaba sarf ediyor oda ligden düşmemek...

poolat58
09.01.2011, 14:58
KARDEŞ SEDAT ÇIKSIN GİTSİN ONUN MİYADI DOLDU AMA ABDURRAHMAN A KİMSE LAF SÖYLEMESİN O ADAM ŞUAN TAKIMIN EN İYİ OYUNCULARINDAN BİRİ O SAHA DA OLUNCA İLERİ YÜKLENEBİLİYORUZ ÇOK ÇABALIYO ADAM AYRICA ŞAMPİYONLUĞA OYNADIĞIMIZ SENELERDEKİ EMEKLERİNİ DE UNUTMAYALIM.BİRAZ DUYARLI OLUN BİZ KENDİ FUTBOLCUMUZU YERDEN YERE VURUSAK MEDYA DÜNDEN VURUR YAPMAYIN...LÜTFEN...

58MUAMMER58
09.01.2011, 15:15
GÖNÜL isterdiki bizim oyuncularımız bu hazırlık maçında kasaplıklarını .kazmalıklarını degilde futbolculuklarını gösterseydi,futbol oynamaya müsait olmayan zifiri karanlıkta oynanan maçtan bişey olmaz,beşiktaş bundan sonra bizle hazırlık maçı yapmaz,adamlar dünyanın parasını sayıp yıldız futbolcu getiriyor,bizimkilerde onları tekmeliyor,iyiki maç naklen yayınlanmamış,zaten beşiktaşlı yazarlar,sivasspora uyuz oluyor,yorumlarında sivasın adını bile geçirmiyor,bide bu olaydan sonra hepten antipatik olduk.iyiki önemli sakatlık olmamış sevindirici olan bu.defans oyun cuları biraz daha dikkatli olmalılar,şimdiden hakemler baskı altına alınmaya başlandı.aman dikkat.

üçyıldız58
09.01.2011, 15:18
kardeşlerim 2.yarı 13 maç üst üste kazanacaklarya akılları sıra lig öncesi zayıf sivas takımını doldurup moral kazanacaklardı ama yemedi
sonra satılık medyalarıyla konu çarpıtma olayları bizdende birkaçtane dalkavuk buna alet olmuş futbol bu erkek oyunu ne yani gutiye,querasmaya,simoya gelde atmı deselerdi
telafisi olmayan maçlara girdik dişe diş kana kan ben zor durumdayken kimsenin gözünün yaşına bakmamm
birde artık bu sitede bazı kişiler sedata,apdurahmana,ermana,hayr ettine acımasızca eleştiriler yapıyor bu arkadaşları uyarıyorum
lig bitene kadar bir zahmet çenelerini kapatsınlar bu oyuncular bizim oyuncumuz bizimde bu oyunculara ihtiyacımız var

burakkova
09.01.2011, 15:22
bu haber hoşuma gitti.. takımın ne kadar hırslı istekli olduğunu anladım.. :) bale yapmıyorsunuz 8taşlılar.. futbol bu.. erkek oyunu..

calipso
09.01.2011, 15:54
madem bu kadar sert oynadılar hakem niye kartlarını göstermedi ?
maçta eğer beşiktaş sivasa 5 gol atıp şov yaparak yenseydi bunlar yazılacakmıydı ?

üç büzükler ve onun yalaka medyası iletaraftar denen cibilliyetsiz milliyetsizleri geçin bunları...

bunlar 3 büzüklerin son çırpınışları trabzon ardından sivas ve bursanın açtığı yoldan devam eden anadolu futbol devriminin ayak sesleri

birkaç yıl sonra 3 büzükler diye birşey kamayacak istedikleri kadar şöhret getirip milleti uyutmaya çalışsınlar.. atı alan üsküdarı çoktan geçti !!!

PoTt!
09.01.2011, 16:16
haberin doqruLuk payı var Sedat'ın artık bu takım da yeri yok trabzon maçında ''O'' formayı yere atması onu bitirdi o dakika qönderiLmeLiydi oda yetmedi konya maçında öLüm kaLım maçı durduk yere kırmızıyı yedi cıktı oyundan adam daha ne yapsın qitmek istiyor postaLayın qitsin...

HababamHa
09.01.2011, 16:27
BJK yapılan flaş transferlerini korumak için medya desteğini arkasına alarak korumaya çalışıyor.Futbol erkek işi sert oynanır kıvırarak fotbol oynanmazki.

ozledımeskıyı
09.01.2011, 16:28
Basın taraflı yüzünü yine çıkardı fb son yaptığımız kritik lig maçında fb nin şamp yarışında kopmaması adnına yaptığımız maç
ceyhun a atılan yumruk ve m . nas kaleciyle karşı karşıya gelecekken arkadan takılan çelmeye göz yuman basın basit bir hazırlık maçını abartarak yazdığı için burdan kınıyorum ve bu gazetelere kınama mesajları yazıyorum ve sizden yazmanızı rica ediyorum ben de devam edecem

ozledımeskıyı
09.01.2011, 16:31
Yha bu bizim basın yeni gelen yabancılar ağzından haber yapmayı seviyor niang a söyletmişler tekmelerden kalkacak halim kalmadı diye alanzinho muydu ne haltsa o da alışırsın demiş türküye de futbol böyle sivas a özgü bi durum yok 50 yıllık futbolu yeni mi görüyonuz eğer ki 60 ların futbolunu oynuyoruz ve hiç bi haltdan alamıyoz atsaydı 4-5 eğer maçı o kadar iyi okuyosan q7 ye yapılan faul diyo ne faulu gz gazate adam çalımladı orta açtı asist oldu ne saçmalıyonuz teleskop vermek lazım size

münihli_58
09.01.2011, 16:36
Bu Sedat neden hala oynuyor ya anlamiyorum

H58A
09.01.2011, 16:38
SİVAS İÇİN TERİNİ DÖKECEK FUTBOLCULAR ALINMALI FAYDASI OLMAYAN ABDURRAHMAN,SEDAT V.B KİŞİLER GÖNDERİLMELİ

V1CT0RY
09.01.2011, 17:04
Simao Sabrosa Der ki : '' Ben Nereye Geldim.İspanyada Yarım Sezonda Yemediğim Tekmeyi Burda 1 Maçta Yedim.Bunları Amatör Toğçu Yapmaz''...

Ulan Simao musun Ne Karın Ağrısısın.Sen Atletico da Oynarken Barça Maçında Adam Bırakmadınız Sakatlaya Sakatlaya , O Takımda Ben mi Oynuyordum Ahlaksız Herif.Geldim Burda Çamura Yatıp Sezon Başı Hakemleri Etkiniz Altına Almaya Çalışıyorsunuz!!!

Çabuk Alışmışsın Türkiye'ye Tebrikler...

eyuphulagu
09.01.2011, 17:16
Madolyonun 2 tane yüzü var;1. si çuvaldızı önce kendimize sonra başkalarına batırmalıyız..Hatalardan ders çıkarıp futbolumuzu daha ilerilere taşımalıyız...Maçın özetini ben de izledim...Maçta sivassporun sert oynadığı haberleri ne kadar doğru bilmiyorum..Özetlerde bu görüntüler fazla yoktu...Bjk takımı 3 tane yıldız oyuncu transfer ettiği için bu oyuncuların lig başlamadan sakatlanmasını istemiyor..O zamn bende diyorum bu oyuncuları hemen ilk haz. maçında hem de takımı tanımadan oynatmak ne kadar doğru....Sivasspor ne yapacaktı yani bjk 3 tane yıldız aldı diye hiç mücadele etmeyecekti;oyunculara showlarını yapıp kaleye gitmelerine izn mi vercekti..Ya da siz misafirsiniz ,hoşgeldizniz deyip kazndığı her topu rakibe mi verecek ti?Hiç pres yapmayıp her topu kendi kalecisine gönderip kendi yarı alanında mı oynayacak tı?Yok arkdaşlar;dünyada böyle bir şey yok;eğer mücadele edemezsen rakip seni madara eder...Şunu da belitmek gerekiyor;sivassporda forma şu anda bazı oyuncular için aslanın midesinde falan değil daha aşağılarına inmiş durumda..Çünkü hayrettin'in yerine ilk yarı Ziya oynadı ,Sedat takımın zayıf halkası her hareketi olay oluyor,Apo derseniz ilk yarıyı neredeyse karavana geçirdi;skatlıklardan oynyamadı,yerinde Uğur oynuyor...Cihan'in yerine başkaları oynamaya başladı..Ayrıca ilk yarı kadoya giremeyen oyuncuların yerine 5 tane oyuncu tarnsfer edildi ve bu 5 oyuncu ilk 11 için düşünülüyor..Hal böyleyken sivassporda hiçbir oyuncu artık kadroya girebilmek için maçta agrasif oynamak ve formayı kapmak istiyor..Bundan dolayı da ilk maç bu oyuncular açısından kadoya girebilmek için mğcadele maçı oldu..Bundan dolayı bazı sertlikler olabilir..2.yarı sivasspor her maçta agrasif oynamak zorunda ;her takımın iyi transferler yaptığı düşünüldüğünde bütün maçlar final maçı gibi geçecek...Bjk takımı 3 yıldız tarnsferleri yaptı ya zannediyor ki aynı AVEA reklmındaki gibi herkes kaleyi açacak ve yıldızlar da her maçta gol Show yapacak zannediyor..Böyle düşünüyorlarsa çok yanılacaklar çünkü ligin 2. yarısında hiçbir takım açık oynamayacak;maçlar çok zor geçecek;agresif oynayan takımlar ve mücadele eden takımlar puanları alacaklar....Çünkü ülkemizde hiçbir zaman showa yönelik futbol oynanmadı..Bu futbolu oynamaya çalışan takımların durumunu puan tablosuna bakarak daha iyi görebiliriz...

ahmet nl
09.01.2011, 17:25
arkadaslar bu yorum yapan kisi besiktasin bir yerlerini kakldiriyor bu kisi anlasildi besiktasli bu kisiye inanmayin birde yigido olarak kaydolmussun o yigidoyu silde bari bjk yap daha iyi fazla lafa gerek yok bundan sonra boyle kardesim simdiyece efendi oynadikta ne oldu

karşıyakalı
09.01.2011, 17:30
bu haberin dogru olduguna inanmıyorum.adamlar atarflı yazı ve yorumlarla başarısızlıklarına kılıf arıyorlar.lide 17 galibiyet alacak denen takımın yarım sivassporu yenememesi onlar için çok büyük bir acı.buna ancak bööle bir kılıf uydurmaya çalışıyor istanbulun besleme basınından bazıları güya bjk camiasına şirin görünecekler.tüm dertleri bu habermiş objektiflikmiş bunlar hak getire varsa yoksa büyütülmüş takım yalakalıgı yapsınlar tüm çabaları bunun için

sebasteia
09.01.2011, 17:36
Madolyonun 2 tane yüzü var;1. si çuvaldızı önce kendimize sonra başkalarına batırmalıyız..Hatalardan ders çıkarıp futbolumuzu daha ilerilere taşımalıyız...Maçın özetini ben de izledim...Maçta sivassporun sert oynadığı haberleri ne kadar doğru bilmiyorum..Özetlerde bu görüntüler fazla yoktu...Bjk takımı 3 tane yıldız oyuncu transfer ettiği için bu oyuncuların lig başlamadan sakatlanmasını istemiyor..O zamn bende diyorum bu oyuncuları hemen ilk haz. maçında hem de takımı tanımadan oynatmak ne kadar doğru....Sivasspor ne yapacaktı yani bjk 3 tane yıldız aldı diye hiç mücadele etmeyecekti;oyunculara showlarını yapıp kaleye gitmelerine izn mi vercekti..Ya da siz misafirsiniz ,hoşgeldizniz deyip kazndığı her topu rakibe mi verecek ti?Hiç pres yapmayıp her topu kendi kalecisine gönderip kendi yarı alanında mı oynayacak tı?Yok arkdaşlar;dünyada böyle bir şey yok;eğer mücadele edemezsen rakip seni madara eder...Şunu da belitmek gerekiyor;sivassporda forma şu anda bazı oyuncular için aslanın midesinde falan değil daha aşağılarına inmiş durumda..Çünkü hayrettin'in yerine ilk yarı Ziya oynadı ,Sedat takımın zayıf halkası her hareketi olay oluyor,Apo derseniz ilk yarıyı neredeyse karavana geçirdi;skatlıklardan oynyamadı,yerinde Uğur oynuyor...Cihan'in yerine başkaları oynamaya başladı..Ayrıca ilk yarı kadoya giremeyen oyuncuların yerine 5 tane oyuncu tarnsfer edildi ve bu 5 oyuncu ilk 11 için düşünülüyor..Hal böyleyken sivassporda hiçbir oyuncu artık kadroya girebilmek için maçta agrasif oynamak ve formayı kapmak istiyor..Bundan dolayı da ilk maç bu oyuncular açısından kadoya girebilmek için mğcadele maçı oldu..Bundan dolayı bazı sertlikler olabilir..2.yarı sivasspor her maçta agrasif oynamak zorunda ;her takımın iyi transferler yaptığı düşünüldüğünde bütün maçlar final maçı gibi geçecek...Bjk takımı 3 yıldız tarnsferleri yaptı ya zannediyor ki aynı AVEA reklmındaki gibi herkes kaleyi açacak ve yıldızlar da her maçta gol Show yapacak zannediyor..Böyle düşünüyorlarsa çok yanılacaklar çünkü ligin 2. yarısında hiçbir takım açık oynamayacak;maçlar çok zor geçecek;agresif oynayan takımlar ve mücadele eden takımlar puanları alacaklar....Çünkü ülkemizde hiçbir zaman showa yönelik futbol oynanmadı..Bu futbolu oynamaya çalışan takımların durumunu puan tablosuna bakarak daha iyi görebiliriz...

olayı özetleyen güzel bir yorum! beşiktaş dünyalarca borca girdi, yıldız getirdi eee bize de bu yıldızlara yatmak mı düşüyor?

bjk basını şimdiden aman yıldızlar sakatalanmasın diyerek gündem yaratıp, hakemlere mesaj gönderiyor.

ayrıca simao'nun o ifadeleri söylediği bile meçhul. muhtemelen haberi yazan kişi kıçından sallamıştır. yalandan kim ölmüş!

başkasının yalanına dolanına gelmeyelim. futbol erkek oyunudur, çatır çatır oynanır. açın izleyin premier ligi, bundesligayı veya la liga'yı...

birolsvs58
09.01.2011, 17:43
Önce Sedat tam önümüzde Guti’yi biçti. Hakem sadece faul verdi. Oysa direkt kırmızı kart. Sedat ne desin, “Hocam, siz Beşiktaş’ı korumaya mı yoksa maç yönetmeye mi geldiniz.” İnanamadık, ardından kemik kıranlığa devam etti. Uğur, Ernst’e arkadan çaktı. Abdurrahman Quaresma’ya, Ziya Nobre’ye

lan dallama zorunamı gitti yukarıdakiler işlerini çok iyi yapmışlar tam sivaslı gibi bende seni yakalarsam ne yapacağımı tahmin et bakalım sen sivassporumuzu sahipsizmi sanıyorsun ist köpegi

sebasteia
09.01.2011, 17:44
kardeşlerim 2.yarı 13 maç üst üste kazanacaklarya akılları sıra lig öncesi zayıf sivas takımını doldurup moral kazanacaklardı ama yemedi
sonra satılık medyalarıyla konu çarpıtma olayları bizdende birkaçtane dalkavuk buna alet olmuş futbol bu erkek oyunu ne yani gutiye,querasmaya,simoya gelde atmı deselerdi
telafisi olmayan maçlara girdik dişe diş kana kan ben zor durumdayken kimsenin gözünün yaşına bakmamm
birde artık bu sitede bazı kişiler sedata,apdurahmana,ermana,hayr ettine acımasızca eleştiriler yapıyor bu arkadaşları uyarıyorum
lig bitene kadar bir zahmet çenelerini kapatsınlar bu oyuncular bizim oyuncumuz bizimde bu oyunculara ihtiyacımız var

sedat, abdurrahman, erman, hayrettin hepsi bizim futbolcumuz, ligde kalacaksak da, zirveye oynayacaksak da bunlarla yapacağız! başka yolu yok. bu yüzden her ağız açılışında futbolcularımıza kızılması, yerilmesi hoş değil. size katılıyorum

birolsvs58
09.01.2011, 17:45
Bunlar futbolcu mu!

Bu nasıl futbol!

lan dallama zorunamı gitti yukarıdakiler işlerini çok iyi yapmışlar tam sivaslı gibi bende seni yakalarsam ne yapacağımı tahmin et bakalım sen sivassporumuzu sahipsizmi sanıyorsun

Yigido DogaN
09.01.2011, 17:47
noldu cicim canınmı yandıı ..heee
sizi gidi para oyuncuları sızıı burası turkıye hanım evladı oyunlarına yer yok ..neoo ..almelda gelmişş sımao gelmişş qerajma .guti fernadez beyler gelmış dıe oyunmu verelım
yok öylee yiğitçe oyna kaybet yada kazan ama magazın dunyasına rezıl oldugun için şanlı sivasspor camiasına çamur atmayınızz..
siz durun hele bizde artık bı navratıl varkiiii offfff yandınız olum yandınııııızzzzz

mucahitbaba58
09.01.2011, 17:56
Simaonun yemedi trnligini boyle bahaneler uyduruyor ayrica kendni yildiz sanan bjk cakma yildizi

ayazoğlu
09.01.2011, 18:16
Hakemlerin Sivası kollaması Konya macından belli oluyor onu niye yazmıyorsun arkadaş

ayazoğlu
09.01.2011, 18:30
Bunlar futbolcu mu?
Biz odun sanıyorduk 2 Sene önçe ligi 2. tamanlayan takımdı

Caner POLAT
09.01.2011, 18:36
Simaonun yemedi trnligini boyle bahaneler uyduruyor ayrica kendni yildiz sanan bjk cakma yildizi

2 gün önce bana terbiyeden bahsediyodun bu mu senin terbiyen 24 yaşındasın bide

FANATIK YIGIDO
09.01.2011, 18:42
bence bu maci okadar abartmaya gerek yok tabi 8tas yildiz sandiklari oyunculariyla sov yapacaklarini sandilar ama yemedi sunku karsilarinda yigido var neyapsaydik karsilarinda kizgibi oynayipta savmu yaptirsaydik yok oyle sonra medya basin organlari yigidomla dalga gececeklerdi aslinda yazilacak cok sey varda neyse bos seyler bunlar gerek yok.

ayazoğlu
09.01.2011, 18:44
'Nasıl futbol oynandığını görsünler'
'Atom Karınca' Rıza Çalımbay'dan ilginç sözler.

Beşiktaşlılar, Sivas’ın sert futbolundan yakınırken Rıza Çalımbay “Yeni transferler, Türk futbolunun sert ve kolay olmadığını görsünler” dedi.

Antalya’da önceki gün Sivasspor ile karşılaşan ve 2-2 berabere kalan Beşiktaş’ta Quaresma, Guti ve teknik direktör Bernd Schuster rakibin sert futboluna isyan etmişti.

Sivasspor’un hocası Rıza Çalımbay ise bu eleştirilere katılmadığını belirtip “Bu maç sonrası 3 tane futbolcumuz sakatlandı. Sadece sert oynayan Sivasspor değildi. Ayrıca sertlik rakibe değil topaydı. Beşiktaş’ın yeni transferleri de Türkiye’de futbolun sert ve kolay olmadığını görsünler, ona göre tedbirlerini alsınlar” dedi.

Siyah-Beyazlı camiada “Atom Karınca” lakabını alan ve sonrasında da bir dönem Beşiktaş’ın antrenörlüğünü yapan Çalımbay, Kartal’ın yeni transferlerini de yorumladı. Simao’nun mükemmel bir futbolcu olduğunu belirten Çalımbay “Fernandes tipinde Beşiktaş’ta oyuncuların olduğunu söyleyebilirim” diyerek orta saha oyuncusuna eleştiri getirdi. Rıza Hoca, Beşiktaş’ın kadrosunun da çok iyi olduğunu belirtti.(Habertürk)

samor
09.01.2011, 18:53
birazda abartmayalım arkadaşlar onlar beşiktaş onlar kendilerince dokunulmaz onların futbolcuları yere düşmemeli faul yapılmamalı gibi davranılıyor gelmeyin bu oyunlara !!!! biz şampiyonluğa giderken hangi basın bunu yazdı soruyorum size aynı şeyler gerek hazırlık gerekse ligde bizede oldu gelmeyelim bu tür oyunlara bu konu bence açılmamalı kendi klübümüzü kendimiz karalamayalım !!!:mad:

_DeReBeYi_
09.01.2011, 18:56
Helal Size Yigitlerim Vur Kir Parcala Rakip Takim Karsiniza Ciktiginda Dizleri Titresin Helal Olsun Size Bosa Elestirmeyin GSli Barisin Kadire Salladigi Tekmeyi Unuttunuz Heralde Glmis Burda Kendi Topcunuzu Elestiriyonuz

Besyo_cu
09.01.2011, 19:01
Bu yıldız bozuntularına dokunsan evham çıkartacaklar tıpkı İlyas SALMAN'ın sarı mercedes filmi gibi bunlar :D

yigido yakup
09.01.2011, 19:27
bu nasil yazi bu yaziyi yazan herifin derdi ne?sana adamlarin kontratlarini ve lisanslarini gözüne soksa üstüne üstülük birde bu saydigin adamlarin 3 kisii milli formayi giyme serefi tasimis isimler(ugur kavuk,sedat bayrak,hayrettin yerlikaya)

sen bunlara böyle yazi yazarsan sana sormak lazim sen adamimisin?

veya türk milli takimini hayatinda hic takip ettinmi türkiye liginden haberdarmisin hemen 3 günlük yabancilara yagcilik olsun diye böyle yazi yazmak adamlikmi yazarlikmi yoksa yalakalikmi?

böyle yazarlar oldugu sürece türkiye gelene kadar alkolli araba kullanamayan adamlar (GUTI)türkiyeye gelir ne kanun tanir nede kural gider alkollu alkolli polise yakalanir cünkü onlar türkiyede böyle yalakalari vardir onlar kurallara göre degil onlara göre kurallar uygulanmalidir.

akkuzu
09.01.2011, 19:33
Bunlar basınmı,yazarmı,tek gözleri kör,diğer gözleride burunlarının ucunu görüyor.Onlar vurup kırdımı ses yok sen vurursan lanet yağıyor.FANATİK gazetesini yanlı medyaları ve yazarlarını kınıyorum.Biraz sert oynandı diye,bizde çıkıp burada oyuncularımızı eleştiriyoruz,Kayseri maçında hayrettinin ayağını kasti basıp kırınca acaba aynı kişiler çıkıp niye eleştirmedi. o da ayrı bir konu

akkuzu
09.01.2011, 19:41
Madem bu kadar futbol dışı sertlik yaptıysa sivassporlu oyuncular neden hakem müsade etmiş düdüğümü yokmuş,sivassporu sikayet edene kadar gidip hakeme kafa atsalarmış

ZiDaNe58
09.01.2011, 19:44
ben bunların aldıkları parayı alayım günlük 5 öğün tekme sille dayak yemeye razıyım:D:D

samet35
09.01.2011, 20:22
Ziya… Döndürme oğlum vur… Aferin”

“Abdullah… Bas oğlum, bas vur” Aferin”

“Durdur oğlum, geçmesin… Sedat… Aferin Oğlum”

“Hayrettin döndürme, vur oğlum” Aferin koçum

bu tur diyalogların bir hazırlık macında olmasını bırakın normal macta olması bile ayıptır. futbolcuya vurmasını emretmek nasıl bir zihniyettir....

adres58
09.01.2011, 20:43
noldu cicim canınmı yandıı ..heee
sizi gidi para oyuncuları sızıı burası turkıye hanım evladı oyunlarına yer yok ..neoo ..almelda gelmişş sımao gelmişş qerajma .guti fernadez beyler gelmış dıe oyunmu verelım
yok öylee yiğitçe oyna kaybet yada kazan ama magazın dunyasına rezıl oldugun için şanlı sivasspor camiasına çamur atmayınızz..
siz durun hele bizde artık bı navratıl varkiiii offfff yandınız olum yandınııııızzzzz

:D Allah'ta seni güldürsün. Bir insan bu kadar takımına bağlı olur. Cümlelerde biraz sıkıntı olsada heyecanını ayakta alkışlıyorum gardaş :D

Yok öyle hanım evladı gibi oyun oynamak :D

yorumcuyuz
09.01.2011, 20:50
bırakın şu 3 büyütülmüşün paralı kalemşörlerinin ne yazdığını..!bunlar spor yazarı değil forma yazarıdır.yani dikkate almamak gerekir...

yigidocengiz
09.01.2011, 20:51

bu tur diyalogların bir hazırlık macında olmasını bırakın normal macta olması bile ayıptır. futbolcuya vurmasını emretmek nasıl bir zihniyettir....

şunu söyleyim mesajına yanlışlıkla teşekkür ettim bu yüzden de çok üzgünüm.:mad: diyaloglara gelince birader;iş o diyaloglardan ne anladığına bağlı diycemde belliki hiçbişey anlamamışsın.

bir hoca ''bas oğlum vur'' diyebilir pekala ve bundan da kastettiği toptur,futbolcu değildir heralde.bırak insanlara hakaret etmeyide git asıl takımın hangisiyse ona yorum yap,burası SİVASSPORluların sitesi koçum.azımızı bozmadan tadımızı kaçırmadan git.SENİN GİBİ İNSANLARLA UĞRAŞACAK VAKTİMİZ YOK BİRADER...anlayana

revenge58
09.01.2011, 20:54
maç 18:30 da başlayacaktı ama seyircisiz oynanacak diye dışarda bekliyorduk.kalabalık beşiktaşlı taraftarların protestosu sonucu kapılar açıldı.gloria nın 2 sahası var ama en kötüsünde maç oynandı ayrıca antalya da o kadar saha ve stad varken neden burda maç oynandı onu da anlayamadım.19:00 gibi içeri girdik.bizimkiler sert oynuyor diye uyaran bjk li yöneticiler diplerinde paso küfür eden taraftarlarına birşey demediler.maç 2-2 bitince biz gülerek onlar söverek sahadan ayrıldılar

sevda58
09.01.2011, 20:55
Beşiktaş’ın dünyaca ünlü yıldızı Simao Sabrosa...........
Beşiktaş’taki günleri hakkında da kısa bir yorumda bulunan Portekizli süperstar..

Quaresma, Simao, Guti, ve digerleri, bunlar show icin alindi, ve aynen show'a da devam ediyorlar..

Ben nereye geldim’ dedim! bir aglamadigi kaldi , yazik biri su garibana anlatsin oynadigi takimi....:D

Tabi futbolda asiri derecede sertlik olmaz, ama bu yazilanlar kadar abartili olmadi galiba...olsayi bile neden hic kirmizi kart cikmadi onuda sorgulamak lazim....

adres58
09.01.2011, 20:55
Bundan yaklaşık bir ay önceydi hatırlarsınız. Beşiktaşın bir maçında T.Direktör Shuster 1960 ların futbolu diye sitem etmiş akabinde gazeteler rakip takımın oyununa ver yansın etmişlerdi. Basındır bu denildi yazar çizer. Ama bir hafta sonra Beşiktaşın galibiyetine Ajanslar ve gazete manşetlerinin çoğu aynı futbolu oynayan Beşiktaşa şu manşeti attılar 1960 Model Kartal.. Ve o zamanda hiç bir eleştiri olmamıştı.

Maalesef günümüzde basın futbol ilişkisi özellikle kalemi kuvvetliyse o takımı istediği gibi yönlendirmede maharet unsuru olarak görülüyor. Bizde naçizane tepkimizi koyacağız tabi. Ben şahsen bir kaç gazete almıyor İnternet sitelerinden bir tanesine hele hiç girmiyorum!!!
Takılıp kalmayın tepkinizi ya verin benim gibi, yada arkanızı dönün gidin. Çünkü bu yazar ordusu bitmez yazarlarda yazarlar....

kimyamurat58
09.01.2011, 21:03
nerde oynuyor 3 büyükler kızlar ligindemi, yoksa yiğitlerin ligindemi, futbolda kurallar el verdiğince sert oynamak lazım...

yigido yakup
09.01.2011, 21:12

tabiii canimmmm bas demeyecek topu rakibe ver diyecek

durdur demeyecek rakibe otobanin sol tarafi tamamda sag tarafida ac diyecek

döndürme demeyecek adam dönsün gitsin sen onun önüne topu birak sende arkasindan kos diyecek

eeeeee baska bisey daha istiyormusun

kocum bunlar futbol tabiridir hepside kulanilir vede böyle oynamak avrupaliliktir adam döndükten sonra vur düsür demiyor tekme at demiyor

haa birde hazirlik maci diye onlar oynasin nbizimkiler seyretsin degilmi medyada oldugu gibi sahadadami konu mankeni olsunlar.yok öyle yagma futbol oyundur ve kurallari vardir derdi olan gitsin hakeme federasyona yüklensin benim topcumu kimse alcak düsüremez kücümseyemez.

eyuphulagu
09.01.2011, 21:44
Sivassporun 2 yıl üstüste şampiyonluğa oynamasıyla başlayan Anadolu takımların şampiyonluk rüyası geçen yıl Bursasporun şampiyon olmasıyla alevlendi..Artık bundan sonra dönüş yok;olmayacakta...Bundan sonra ve diğer yıllarda artık bjk nın başkanının ve diğer büyüklerin başkanlarının rakipten ve hakemden yakınmalarını sık sık göreceğiz ve dinleyeceğiz...Çünkü artık Anadolu takımları da 3 büyükler kadar olmasa da iyi tarnsferler yapmaya başladılar..Artık sadece 3 büyüklerin parası yok;diğer takımlarında istedikleri transferleri yapabilecek kadar belli bir bütçeleri var..Eskiden sadece 3 büyüklerin saltanatında geçen ligler artık diğer takımların da katılmasıyla daha zorlu geçecek..Eskiden sadece rakibi oyanatmamayı düşünen Anadolu takımları artık deplasmanda dahi kapanmıyorlar;kontrataklarla goller atıyor ve maç kazanıyorlar...Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak..Artık Anadolu takımlarının çuvalla gol yedikleri maçlar geride kaldı...Artık Anadolu takımları da içeri dışarı her maçta galibiyet hedefliyorlar...İşte bjk takımı da Anadolu takımlarının şampiyonluğunu engellemek amacıyla devre arasında 3 tane flaş transferler yaptı..Sivassporla yapılan haz. maçında da herhalde sivasspor nasılsa küme düşmeye oynuyor biz bu takımı rahat yeneriz diye düşünüyorlardı..Ama evdeki hesap çarşıya uymadı ;çünkü sivasspor takımı Rıza hocanın gelmesiyle artık eski sivasspor olmayacağının mesajını ligde vermişti veya yeni transferle vermeye de devam edecek..Maçta rakibin dirençli futbolu bjk yı ürkütmüş olacak ki beyfendiler hemen tepki göstermeye başladılar...Ne yapacak tı sivassporlu oyuncular rakibe buyrunkaleyi açtık istediğiniz kadar gol atın mı diyecekti;yoksa Portekizli oyunculara hoşgeldiniz gelmişken 3-5 gol atında Showlarını yapın mı diyecek ti?Sivasspor takımı artık eski sivasspor değil,ligde de bunu herkes görecek..Yeni gelenlerle takım eğer iyi kaynaşırsa içeri dışarı farketmez bu takım çok can yakacak..Biz bu filmi dah önce görmüştük;sivassporun şampiyonluk verdiği maçlarda da sivassporun sürekli kapanıp sert oynadığı ve kontrataklarla maç kazandığı söylenmişti..Şimdi de sivasspor güçlendikçe sert oynadığı bahanesini üretiyorlar...Onlar üretsin bu takım lig de benzer futbol oynayacak;çünkü Rıza hocanın oynatığı sitem böyle bir sistem;bu sisteme uyanlar takımda oynuyor,uymayanlar kulübe de bekliyor...Sivasspor yeni transferleriyle umarım kısa zamanda uyum yakalayarak ligde kendini üst sıralara taşır...

münihliyigido58
09.01.2011, 21:57
Sert oynayacaksinki, senden daha hizli ve teknik rakibinin oyununu bozacaksin, ve oyunu kendi eline gecirmek icin, zaman zaman faul'da yapacaksin.

Bunu yapmazsan, oyuna nasil hakim olacaksin, maglubiyetten nasil kacacaksin?

Gecen sezon Keita'nin sert oyunu, taktiksel faulleri, zaman zaman kirmizi karta yakin oyun stili, lige tutunmamizin büyük bir payi var.

Onun icin, savasan, sert oynayan, rakibini yoran bir takim görmek istiyorum.
Sertligin sinirlari icinde hareket eden bir Sivasspor basarisiyla herkesi susturur.

yigidoss
09.01.2011, 22:31
Sertlik deyince benim aklıma BJK dan Nobre GS dan Neill FB den Emre geliyor. Tabii milyon dolarlık bebeklere dokunmayacağız. Ohe ne ala. Siz sevgili yiğidolar siz de bu aşşağılık yazarları destekleyebiliyorsunuz ya HELAL OLSUN

samet35
09.01.2011, 22:38
şunu söyleyim mesajına yanlışlıkla teşekkür ettim bu yüzden de çok üzgünüm.:mad: diyaloglara gelince birader;iş o diyaloglardan ne anladığına bağlı diycemde belliki hiçbişey anlamamışsın.

bir hoca ''bas oğlum vur'' diyebilir pekala ve bundan da kastettiği toptur,futbolcu değildir heralde.bırak insanlara hakaret etmeyide git asıl takımın hangisiyse ona yorum yap,burası SİVASSPORluların sitesi koçum.azımızı bozmadan tadımızı kaçırmadan git.SENİN GİBİ İNSANLARLA UĞRAŞACAK VAKTİMİZ YOK BİRADER...anlayana

sen buranın padişahımısında bana git diyebiliyorsun. ayrıca benim yazdıgım yazının hangi satırında hakaret var bunu açıklamanı istiyorum. ayrıca buranın ne sitesi oldugunuda biliyorum merak etme. sen benim sivaslılıgımı tartısamazsın. bu konunun burada açılmasının sebebi spor yazarlarının bu konu ile ilgili haber yapmaları. bunun sebebide saha kenarından gelen bu sesler. kim olsa tepki verir buna. onemli olan olaya tarafsız bakabilmek. ayrıca kimse futbolcusu faul yaptıgında "aferin oglum" demez. dememeli. ondan sonra sivasspor niye antipatik geliyor diyoruz. bulent uygun gitti busefer bu konu geldi. milletin sivasa bakıs acısı degisti...

BOUN
09.01.2011, 22:53
Başkalarının gözüne şirin gözükeceğiz diye oyun sitilimizi değiştirecek değiliz. Sert oynamışız, bak sen! Olmadı balerinler gibi hafif hareketlerle, yumuşak yumuşak kıvırtsaydık! Sertlikten bahseden Bjk'liler milyon dolarlık bebeklerine Türkiye'de ne vaat ettiler bilmiyorum ama Antalya'dan Trabzon'a, Bursa'dan Antep'e hiç bir yerde kimse onlara yatmayacak bunu bilsinler. Geçen yıllarda da Adnan Polat benzer bir cıngar çıkartmıştı, bizim yıldızlarımıza faul yapılıyor diye. Faul oyunun içerisinde var arkadaşlar, kimisi ustaca yapar, kimisi de bizim Sedat gibi gözünün içine baka baka sokar, sonra da başına belayı alır. Bu ligde kalmamız için 17 tane çok zorlu maçımız var, çıkıp kora kor oynamazsak sonumuz belli.

Ayrıca bu vesileyle İstanbul takımlarına karşı olan nefretim bir kez daha tazelendi. Bu nefreti alevlendirip beni kendime getiren gazeteci arkadaşa teşekkür ederim. Bu vesileyle Bursa'nın, sevmesem de Trabzon'un ve Kayseri'nin bu haysiyetsizlerin sıralamada üzerlerinde olmalarından dolayı içimi bir kez daha memnuniyet ve huzur kapladı! Beter olun pislikler!

noname87
09.01.2011, 22:58
Adamlar abartmış da bizimkilerin hiç mi suçu yok her maç böyle bu adamlar özellikle sedat adam terminatör gibi ilk yarı 2 kırmızı gördü bu kafayla giderse 2. yarıda 2-3 tane görür Konya maçını kaybetseydik bugün ne sedat olurdu ne de onu takımda tutan adamlar ama bu adam kral gibi en sonunda başkan yapıcaklar herhalde

Yiğiter
09.01.2011, 23:02
Fanatik gazetesinin ve yazarlarının her zaman İstanbul takımları taraftarı olduğunu hepimiz biliyoruz.Bu yazıyla ve söylemleriyle hakemleri ve federasyonu etkisi altına almaya çalıştıkları da aşikar.Ancak genel bir bakış açısı getirdiğimde futbolda sertliği sevmiyorum.Fauller olacak,sakatlıklar olacak,futbolun içinde var bunlar.Ancak kabul etmeli ki ligimizde kasten faul yapan pekçok futbolcu var.Bu oyuncular Anadolu takımlarda ise çok eleştirilir İstanbul takımlarındaysa sükut edilir.
Bugün Grosicki geldi.İki gün sonra hazırlık maçında Sedat,Yalçın,Belözoğluvari bir futbolcu basit bir hazırlık maçında sakatlasa,iki ay uzak kalsa hepimiz kin kusarız onu sakatlayana,her türlü hakareti yaparız.

yigidocengiz
10.01.2011, 00:32
Hakemlerin Sivası kollaması Konya macından belli oluyor onu niye yazmıyorsun arkadaş

belliki konyalısın birader,baya bi yaran var anlaşıldı.yani o maçtan sonra SİVASın hemde ''hakem'e rağmen o şerefli galibiyetine dil uzatabilecek kadar kendini küçük düşürecek insanlar da varmış...

biz o trabzonlu hakemin tüm provokatif kararlarına rağmen takımımızı 90 dakka destekledik ve alacağımızı aldık ve hakederek aldık ve tabi konyayı eze eze yendik.takdir edebilmek,tebrik edebilmek bir erdemdir.ama misafir olmana ramen sizde bu erdemi göremiyorum ne yazıkki...

migroArmis
10.01.2011, 01:02
Sert oynayacaklar tabi..başka seçeneklerimi war adamların..Bitarafta sedat ve hayrettin karşısında q7 simao guti..nasıl durduracaksın adamı elbetteki sert oynayarak.Sert oynamak derken adama kasılı wursun demiyorum ama o simao halt etmiş ..Yok ispanyada yarım sezonda almadığı darbeyi burda almışta bilmemne..Marstamı futbol oynamış bu muhterem...açıp bi ingiltere ligini seyretsin bakalım adamlar nasıl sert futbol oynuyorlar..Bu yıl cl de valensiya bursa maçında adamlar bizimkileri biçti..Futbolun içinde her türlü taktik ve düşünce wardır.Takımına gore adamına gore sert hücüm defansif taktikleri uygulayabilirsin.Sertlikten yakınan futbolcuya futbolcu demem ben..adam daha ilk günden reklamını yapmış

mucahit_58
10.01.2011, 06:00
Bjk nin showu daha lig baslamadan takiye yapmaya eyyamciliga basladilar bile, bugun Riza Hocanin demeci vardi, ayni sertlik bizede yapildi hatta 3 kisi sakatlandi macta diye, Niye kimse bunlari gormuyor!!!
hadi bu yaziyi yazan bjknin yalakasida bizim icimizden bu yaziya destek verenler kim?

legant
10.01.2011, 06:06
Herkes pay çıkartmali kendine Biz taraftar olarak pay çıkartmalıyız önceMaçlarda karşı tarafın taraftarını insan ewladı gibi görmeden küfürler savuran onunda bizim kardesimiz oldugunu o statda onunda bizim gibi maç izlemeye geldiğini düşünerek başlamalıyız mesela

yigidoyuzz
10.01.2011, 08:17
taraftar statta olsaydı kalabalıktan kemik sesleri çıkmazdı :D:D:D:D::D:D:D

Yusuf Çevik
10.01.2011, 09:11
“Sert futbol oynattığı” gerekçesiyle tepki çeken Sivasspor'un hocası Rıza Çalımbay, eleştirilere tepki gösterdi.

http://resimzade.com/Show.html?i=25923&token=23109 (http://resimzade.com/Show.html?i=25923&token=23109)

Tecrübeli çalıştırıcı, “Herkes bize yükleniyor. Ben hiçbir oyuncuma, ‘Gidin tekme atın’ demem. Ayrıca bu tip davranış gösteren futbolcularımı da kulübeye çekerim. Güzel bir maçtı, zaman zaman sertlikler de oldu. Benim de üç oyuncum sakatlandı, bize de vurdular. Üzerimize gelip, haksızlık yapıyorlar. Kesinlikle bizim art niyetimiz olmaz” dedi.

ZiDaNe58
10.01.2011, 09:49
bosver be riza hocam medyada istanbul yalakası olmus naparsın

samet35
10.01.2011, 10:01
http://www.fotomac.com.tr/Besiktas/2011/01/09/kafkas_da_sertlige_cildirdi

bu konuda basında gecen haberlerden biri...

fedayi
10.01.2011, 10:10
durmak yok yola devam

turks
10.01.2011, 10:17
:rolleyes: bu kadar sert oynadıysak neden hiç kırmızı kart çıkmadı yoksa ligde aleyhimize karar veren hakemler bize hazırlık maçında kıyakmı geçtiler futbol erkek işi kız oyunu değildir tabiki mücadele olacak

eyupkocak
10.01.2011, 10:19
:mad:keşke sakatlasaydık bjk lileri
adamlar oynayamıyo suçu bize yıkıyor kız futbolu oynamıyoz burda

kaptann58
10.01.2011, 10:22
KEŞKE BİR İKİ TANE SAKATLASAYDIK İ.....N BU KADAR YANKI OLMAZDI HELAL OLSUN FUTBOLCULARIMIZA HER ZAMN BÖYLE OLUN

Divriği58
10.01.2011, 10:32
Kümeye oynayan bir takımla 2-2 berabere kalmak zorlarına gitti bahane arıyorlar...Az bile yapmış bizimkiler kırsalardıı...:mad:

eyupkocak
10.01.2011, 10:46
Ama Sivaslı bu oyuncular milattan önceki taş devrinin oyuncuları! Yazık, ayıp, günah! Hem de bunu yapan isimler Mecnun Odyakmaz gibi centilmenliği en öne koyan bir örnek başkan ile fair play ruhunu hiç bırakmayan Rıza Çalımbay’ın hocalığını yaptığı takımın oyuncuları.
sensin mağara adamı la :mad::mad:

CHaTLaK58
10.01.2011, 10:47

Çocuk oynumu oynuyoruz bırakın oynasınlar varsa sert bı hareket hakem versın kartını zaten bunların kız gıbı oynamasından kaybettık şampiyonluğu ..kendılerı sert oynamıyormu ?

eyupkocak
10.01.2011, 10:48
Kümeye oynayan bir takımla 2-2 berabere kalmak zorlarına gitti bahane arıyorlar...Az bile yapmış bizimkiler kırsalardıı...:mad:

hee aynen öylee

CHaTLaK58
10.01.2011, 10:51
ula arkadaş kendılerı yaptıgı zaman hıc bır sey olmuyor sahada hakem var göstersın kartını çocuk oyunumu oynanıyor sahada simao ispanyada görmemiş böyle futbol yememiş orda tekme hassss tekmeden cekınıyorsan oynamayacaksın futbolu....

CHaTLaK58
10.01.2011, 10:56
Orhan Yıldırım bende sana hasssst dıyorum taş devri yalakası :)

Sivaslibey
10.01.2011, 13:08
Riza hocanin bunu demesi güzel oldu. Herkes susuyor diye üzülmüstüm. Bizimde yanli medyaya ihtiyacimiz yok ama en azindan birileri çikip bizi savunmali bu futbolcularda olur, teknik direktörde, yönetimde (Fikret Ünsal hariç tabiki :mad:)

Kokomo
10.01.2011, 14:50
Böyle haysiyetsizce yorumlar yapan İSTANBUL MEDYASI oldukça, daha çok Bursalar Trabzonlar Sivaslar şampiyon çıkacak !

Bu tip tek yanlı ve haksız yorumlar tüm Anadoluda kesin bir İSTANBUL DÜŞMANLIĞI yaratıyor ve düşmanlıkta kendisini ligde gösteriyor ...

yigido34583458
10.01.2011, 17:03
bu orhan denen şahsiyete mail atalım yazdıgı yazıdan dolayı kınayalım bu malı :mad:

ayazoğlu
10.01.2011, 19:52
Biz hızarcı biliyorduk meğerse futbocuymuş bular

akkuzu
10.01.2011, 20:02
Bjk nin showu daha lig baslamadan takiye yapmaya eyyamciliga basladilar bile, bugun Riza Hocanin demeci vardi, ayni sertlik bizede yapildi hatta 3 kisi sakatlandi macta diye, Niye kimse bunlari gormuyor!!!
hadi bu yaziyi yazan bjknin yalakasida bizim icimizden bu yaziya destek verenler kim?

Sözde sivaslı ,Ama içleri bjk,gs,fb,ts diye yanan taraftarlar,bunlar sivassporu sadece tuttukları istanbul yalaka takımlarına yarayan skorlar alındığı zaman sivassporlu olanlar.

ZiDaNe58
10.01.2011, 20:14
istanbul yalakaları..

migroArmis
10.01.2011, 23:39

Kardeşim Siwas kümede kalma mücadelesi wersede demiyelim konuşmayalım boyle telaffuz etmeyelim..Wallahada zoruma gidiyor billahada....

50sekiz
12.01.2011, 01:20
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/makaledetay.aspx?id=475730

Agir toplar da konuyu ele almis.
Adam utanmasa Kasapspor diyecek!

Divriği58
12.01.2011, 01:48
Kardeşim Siwas kümede kalma mücadelesi wersede demiyelim konuşmayalım boyle telaffuz etmeyelim..Wallahada zoruma gidiyor billahada....

Eyvallah gardaş...

fatih585858
12.01.2011, 03:18
http://www.fotomac.com.tr/Besiktas/2011/01/09/kafkas_da_sertlige_cildirdi

bu konuda basında gecen haberlerden biri...

Tolunay kafkas'a bak hele bilmeyende bunun ne biçim bir hoca olduğunu bilmeyecek, bir kere 2 sezon önce biz şampiyonluğa oynadığımız zamanda bu zat kayserinin başındayken adanada oynanan maçta, kendi futbolcusu o zaman bizim takımda oynayan Onur'un ayağını kırıp kırmızı kart görmüştü, ve oyuncusu çıkarken yaptığı hareketten dolayı oyuncusunu tebrik etmişti. Şimdi de maça gidip bjk'nın yalakalığını yapıyor. Herkes t.direktör olabilir ama, adam olamaz.

baycabbar
12.01.2011, 08:13
Arkadaş sen nasıl konuşuyon futbolcular tam havasına girmiş sen plomik yaratıyon.O maçı idare eden bir hakem var.Hadi Sivas Spor 1960 lardan kalma oyun oynuyor hakemidemi 1960 larda hakemlik yapmış biri getirmişler.Simaoymu coarismaymış siz isim peşindesiniz.Takım çıkmış ligin ikinci yarısında nasıl oynuyacağının provasını yapıyor.Sen kalmışsın takımı eleştiriyon.Biz Avrupa maçlarınıda izliyoz nasıl oynandığını görüyoruz.Takımın morelini bozmaya kimsenin hakkı yok senin beşiktaşın sana sen onu nerde savunuyorsan savun ama takım ve taraftar üzerinde plomik yaratma

NİHAT_EKİCİ
12.01.2011, 08:33
BIRAKIN BU BÜYÜK TAKIM YALAKALIĞINI VE KAFANIZA GÖRE EDEBİYAT YAPMAYA. TÜRKİYEDE SİVASSPORDAN ÇOK HAKSIZLIĞA UĞRAYAN YOK AMA O ZAMAN BÖYLE TEPKİ GÖSTERMİYORDUNUZ. OLAYI BU BOYUTLARA TAŞIYANLARI LANETLİYORUM. ÇOK İYİ YAPMIŞ BİZİMKİLER. DEDİĞİN GİBİ OLSAYDI HAKEM 5 KIRMIZI VERİRDİ.

NİHAT_EKİCİ
12.01.2011, 08:36
BUNLAR FUTBOLCUMU DİYENE: EVET BUNLAR HEM FUTBOLCU HEMDE ADAM HEMDE SAPINA KADAR, İÇİMİZDEKİ SİVAS DÜŞMANLIĞINA SOYUNANLARIN SONU FELAKET OLUR.

Hayatcoqqberbat
12.01.2011, 09:07
Ayıp!!!!!!!!!!!!

sivaslihsan
12.01.2011, 09:19
Yazık Bea Sivası Çekemeyenler Böle Şeyler Cıkartıyo Yazık Yazık !!:mad::mad:

savaş2
12.01.2011, 11:10
Abi şu 3-4 kişi yüzünden sivasspor laf yiyor bu oyuncular eski kafalı hayrettin sedat ugur abdurahman.ziyaya bişey demiyorum ama böyle oyun olmaz abi hazırlık maçı bu yenılelım sorun olmaz onemlı olan güzel oyun oynamak.ne gereği war adama tekmeyle giriyorsun.ayıp sizin bu yaptığınız şu ugurla sedatı göndermediler gitti.en önemli konya maçımızda adam bizi 10 kişi bırakıyor.hep zararımıza adam.kredisi tükenmedi mi ?

cok doğru arkaş...bi apo kalsın diğerleri hayrt ,sedat ve ugur bu uçude sertlik oynuyorlar başka yaptıkları yoktur. ama sadece hakemler sedat ı fark edyorlar

esrarengiz
12.01.2011, 20:08
ne yapsinlar aga adamlar cikmislar oynamislar bir soz vardir futbol erkek oyunudur ve ayakta kalan kazanir diye.. ama sivas spor bunu bir futbol maci degilde normal sokak dogusu haline getirdiler.. hadi sedat ugur ok biliyoruzda ziya genc kardesim sana ne oluyor abilerin sana boylemi ogretiyorlar futbolu bunu dusunmek lazim arkadaslar geriden gelen gencler gercekten bunlarimi ornek aliyor

kadirakin58
13.01.2011, 11:01
Sedat'ın ne torpili var anlamadım gitti. Gönderelim şu adamı rahatlıyalım. Sivasspor'a yakışmıyor bu adam. Yönetim taraftarın sesini hiç mi duymuyor.

eroldeger
13.01.2011, 12:11
bjk nın başarısızlığını örtmeye çalışıyorlar kimin neresi kırılmş 3 büyükler yalakalığı yapılıyorlar