BROTHERS58
15.02.2005, 15:31
TÜRKİYE YENİ BİR SÜPER BÜCÜRLE TANIŞACAK.İLHAAAAAN UMMAAAAK.
İKİNCİ DEVREDEKİ OYUNU,YÜKSELEN PERFORMANSI İLE İLHAN'I TEBRİK EDİYORUZ.SİZLERDEN İLHAN HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM. :D :!: :!:
Yildizeli
15.02.2005, 16:10
daha basarili olmasini diliyorum basarilar dilerim onlara ihtiyacimiz var tam destek saygilar sevgiler
serhankaburcuk
15.02.2005, 16:27
İnsallah dahada basarılı olacak ....
çok güzel yakıştırma yapmışsınız .
roberto carlos degilde
bayern münihli ze robertoyu animsatiyor bana
solak,kivrak,hizli cok seri,ortalari cok tehlikeli !
hastayim senin stiline ilhan !!!!
aman kaptirmayalim bu oyunculari seneye hepsi birer yildiz olacak !!!
BROTHERS58
15.02.2005, 17:11
roberto carlos degilde
bayern münihli ze robertoyu animsatiyor bana
solak,kivrak,hizli cok seri,ortalari cok tehlikeli !
hastayim senin stiline ilhan !!!!
aman kaptirmayalim bu oyunculari seneye hepsi birer yildiz olacak !!!
3 yıldız bende sevdiğim için r.carlos diye yazdım.z roberto 2 gün sonra unutulur r.carlos iyi bence.ayrıca ilhan kaptırlmaz umarım.
BROTHERS58
28.02.2005, 21:10
YİĞİDOLAR İLHAN PAZAR GÜNÜ SAKATLIĞINA RAĞMEN NASILDI SİZCE, BAKIN İYİLEŞSİN TOPU BUSEFER KORNERDEN NASIL GOLE ÇEVİRİYOR.
HADİ ROBERTO İLHAN SENİNLEYİZ...
ilhan zaten kendini bu sene ispatladı sakatlığıda geçerse yoluna kaldığı yerden dewam eder inşallah
______________________________ ___________
victory
ilhan....... tek kelimeyle harikasın koçum,canımızsın bizim.vallahi şu anda süper ligde rahat oynayabilecek oyuncularımız arasında inşalah süper ligde bizimle birlikte mücadele eder.ayrıca m.yıldız,m.ali,ertuğrul,serkan ,can,hayrettin,yusuf,yasir,ufu k... bu isimler kesinlikle takımımızda kalmalılar süper lig heyecanını birlikte yaşamalıyız...
1.nci lige cıkalım bizde bitane topcu bırakmazlar hepsini kaparlar 2 sene önce gene çogu gitmisti umarım aynısı gibi olmaz çünkü süper ligde kalıcı olmasını istiyorum SİVASSPORUN.