Orijinalini görmek için tıklayınız : lorant dogru mu yaptı ??

emreOKOCHA
31.10.2005, 01:14
werner lorant caykur rize macı sonrasında yapılan basın toplantısında TRT nin tecrubeli spikeri LEVENT özçeliğin sivasspor un 11 haftada 12 gol atıp 7 gol yemesi sizce az degil mi sorusu uzerine bu soruyu bana soranlar futboldan anlamıyor dedi..ki 3 hafta once buna yakın bi soruya ki bende cok tasvip ettim bu cevabı hayal gormeyelim elimdeki kısıtlı kadroya gore bunu yapabiliyoruz dedi.lorantın medyayayla ters dusmesini dogru buluyor musunuz?Acaba basında sivassporun fazla yer bulamamasının nedeni LORANT MI?LORANTIN sivassporu layıgıyla yonettigine inanıyorum ama BASINI!!!!!goruslerinizi bekliyorum...

puar
31.10.2005, 01:31
İLGİNÇ AÇIKLAMALAR....AMA LORANTI HALA ÇEKEMİYORLAR...BU BELLİ...

GeCeVeMaVi58pRf
31.10.2005, 01:54
kıskanıyorlar ya sivassporu lige yeni çıkmasına ragmen fırtına gibi esiyoruz ya bazı mevkileri korkutmus olamlı sivasın bu basarısı hocamızın arkasındayız önemli olan 3 puan tek gollede olsa 3 puan alalım gerisi yalan

gercek58li
31.10.2005, 02:03
Bu savas puan savasi,gol savasi degil.Goller bunun sadece süslemesi.
Biz her maci alalimda 1-0 alalim!

Dağcı
31.10.2005, 08:36
Takımımızın mali durumu belli. Şu an ki kadro'nun yapacağı bundan daha iyi olamaz. Ama devre arası bir iki transfer ile daha iyi olacağız.

CÜSSKB-Aynur
31.10.2005, 09:34
Evet, hocamızın tepkisini çok yerinde buldum. Çünkü önyargılı bir yaklaşımdı.
Bize puan olarak en yakın olanlardan, K.erciyes 12, Beşiktaş 11,
Trabzonspor 12, Gençlerbirliği 10 gol atmışlar. Bunların içinde en az gol
yiyende biziz.

Arif Coşkun
31.10.2005, 10:14
Maç spikerinin sorma tarzını bende beğenmedim. Lorant bencede gerekeni yapmıştır.

drummer
31.10.2005, 11:57
az gol yiyoruz ama golde atamıyoruz.
dün rizede savunma ağırlıklı oyundan sonra 85. dakkada bir golyedin oturdun
sonuç 1-0 yenik 3 puan gitti.
az gol yedin .
ben hala aynı görüşteyim,defans futbolu bizi bir yere götürmez.
sadece az gol yersin ama bir tanede yersen puanlar gitti.

kayseriye bakın daha dünki çocuk ertuğrul nasıl koşturuyor takımı.

muRTix1
31.10.2005, 12:20
okachacığım tabiki mantıklı bizim taktiğimiz defans tabiki az gol yiyip az gol atacağız punlara bakıcaksın her maçtan sonra bunu sormmanın bi anlamı yok bence işte bu en sevdiğim

süper sivas
31.10.2005, 13:19
yiyende biziz.

evet arkadaşlar yenileceğiz tabi 4büyük denilen takımlar bile yeniliyor hocamız bence bize tercüman oluyor neden başarımızı değilde kaç gol atmışız kaç tane yemişiz onu soruyorlar lorant hocamızın tavırını yerınde buldum

Kolay kazanılan zaferler ucuzdur. Kazanmaya değer olanlar ise zorlu bir savaşın sonunda gelir.

HakkıTİMUÇİN
31.10.2005, 13:25
Bence bi yerde hata yapıyoruz....

Hem Ulusal basın bizimle ilgilenmiyor diye dert yanıyoruz..Ondan sonrada Sivas Hakkında soru soran gazetecilere tepki veriyoruz...

üstelik tepki verdiğimiz insan bu Türkiyedeki spor basın çalışanları arasında en düzeyli, bilgili ve aklı başında bir adam...

Neden hemen artniyet arıyoruz..Adam sivasın maçını seyretmeye gelmiş ve Sivasla ilgili kendi tespitini aktarmış (aslında tüm spor yorumcuları bu şekilde düşünüyor)...basın toplantısını lorant yapıyor...Elbetteki Sivassporla ilgili sorular olacak bu çok normal..

Basınla ilişkiler çok önemlidir...Ülkemizde basının, Milli Takım teknik Direktörünün bile değişmesinde çok büyük rol oynadığını unutmayalım !!! Sorulan sorular Lorant'ın hoşuna gitsede..gitmesede bence lorantın biraz daha yumuşak cevaplar vermesi gerekir.

Serkan-58
31.10.2005, 13:30
eger farkindaysaniz.ulusal medya Lorantla yapmis oldugu reportajlarda devamli tahrik etmeye calisiyor.takimi ve hocamizi cok kücük görüyorlar!
Hocamizin cikislari bu yönden.
LORANT´in tepkileri dogrudur ve Destekliyoruz.
HEP DESTEK TAM DESTEK

GuNaY
31.10.2005, 13:33
Aslında kıvrak zekası ile çok daha güzel açıklamalar yapabilir... Bizi göklerede çıkarmasın, dibe vurdurmasın.. Medya bu hangi soruyu soracağı belli olmuyor!

BROTHERS58
31.10.2005, 13:41
BİZ 3.OLSAKTA LİDER OLSAKTA BU SORUYU SORACAKLAR BU FUTBOLDAN COK ANLAYANLAR,NİYE ONLARA MALZEME YOK SİVASTA HERKES ELİNDEN GELENİ YAPIYOR.BİZİM ALDIGIMIZ PUANLARA İNANMIYORLAR AMA ATTIGIMIZ VE YEDİĞİMİZ GOLÜN AZLIGINA İNANIYORLAR ÇÜNKÜ ONLARA TEK MALZEME AZ ATMAMIZ.
LORANTIN DÜNKÜ OYUNU RİZEYE BENCE GEREKSİZDİ YANİ RİZE MAÇINDA BİR YANLIS OLABİLİR AMMAA DİĞER BÜTÜN MAÇLARDA OYNANMASI GEREKTİĞİ GİBİ OYNATTI TAKIMI.

deli_yigido
31.10.2005, 14:10
Bence Sivasspor'u bu lıgde görmek onları ....
Yediremiyorlar bence...

emreOKOCHA
31.10.2005, 21:31
Bence bi yerde hata yapıyoruz....

Hem Ulusal basın bizimle ilgilenmiyor diye dert yanıyoruz..Ondan sonrada Sivas Hakkında soru soran gazetecilere tepki veriyoruz...

üstelik tepki verdiğimiz insan bu Türkiyedeki spor basın çalışanları arasında en düzeyli, bilgili ve aklı başında bir adam...

Neden hemen artniyet arıyoruz..Adam sivasın maçını seyretmeye gelmiş ve Sivasla ilgili kendi tespitini aktarmış (aslında tüm spor yorumcuları bu şekilde düşünüyor)...basın toplantısını lorant yapıyor...Elbetteki Sivassporla ilgili sorular olacak bu çok normal..

Basınla ilişkiler çok önemlidir...Ülkemizde basının, Milli Takım teknik Direktörünün bile değişmesinde çok büyük rol oynadığını unutmayalım !!! Sorulan sorular Lorant'ın hoşuna gitsede..gitmesede bence lorantın biraz daha yumuşak cevaplar vermesi gerekir. dogru soze ne denir arkadasım super bi yorum yapsın bende aynı dusuncedeyim tebrikler sana .....sevgilerlerle jay jay okocha;)

muRTix1
31.10.2005, 21:39
la okacha msn açsana olum öldünmü kaldınmı bilmiyoruz

ErdalGüler
31.10.2005, 22:00
Aslında Sivasspor basında yer buluyor ancak herkesin istediği reyting uğruna ve tiraj kaygısı taşıyan gazete ve televizyonların vermeyişi... Oysa ki ben düzeyli yayın yapan televizyon kanalları ile gazetelerden sık sık sivas haberlerini görüyorum(Tabii böyle kanallar ve gazeteler çok az.). O yüzden bir süre sonra sivas gerekli olan zinciri kıracak ve tüm gazete ve televizyon kanalları yayın yapmak zorunda kalacaktır, tiraj uğruna....

4eylülcehennemi
31.10.2005, 22:47
valla kim nederse desin biz keşke bütün maçlarımızı alsakda 1-0 alsak boşverin bunları önümüzdeki fener maçına bakalım düşünün feneri devirirsek tüm türkiyenin medyasına otururuz BİR BULUT KAYNIYOR SİVAS ELİNDEN.............

koyulhisar
31.10.2005, 23:29
Aslında Lorant'ı elbet çekemedikleri belli ama yinede o insanlar işlerini yapıyorlar onlara daha farklı cevap vermek gerekli..

1967_DERNEK_10UR
02.11.2005, 18:30
werner lorant caykur rize macı sonrasında yapılan basın toplantısında TRT nin tecrubeli spikeri LEVENT özçeliğin sivasspor un 11 haftada 12 gol atıp 7 gol yemesi sizce az degil mi sorusu uzerine bu soruyu bana soranlar futboldan anlamıyor dedi..ki 3 hafta once buna yakın bi soruya ki bende cok tasvip ettim bu cevabı hayal gormeyelim elimdeki kısıtlı kadroya gore bunu yapabiliyoruz dedi.lorantın medyayayla ters dusmesini dogru buluyor musunuz?Acaba basında sivassporun fazla yer bulamamasının nedeni LORANT MI?LORANTIN sivassporu layıgıyla yonettigine inanıyorum ama BASINI!!!!!goruslerinizi bekliyorum...
CEAVAP ÇOK NORMAL..ÇÜNKÜ ;BİZDE DÜNYANIN EN İYİ FORVETLERİ YOK VE MÜTAVAZİ BİR KADROYA SAHİBİZ..ATTIĞIMIZ 12 GOLDE AZ BİR GOL SAYISI DEĞİL..ELİNDE VARDA LORANTIN YOKMU DEDİ SANKİ

candan58
02.11.2005, 18:39
arkadaşlar sorun şu aslında medya kendine göre renkli,şovmen bir adam arıyo
hikmet karaman gibi yılmaz vural gibi böyle olmayınca lorant sert mizaçlı dolayısıyla adamı sevmiyolar.bence bu ama şu fener maçı bence bir dönüm maçı hem basına iyi bir mesaj hemde türkiyeye sivasın ne olduğuna dair aman arkadaşlar herhangi bir tahriğe kapılmayalım sivasımızı en iyi şekilde temsil edelim.

1967_DERNEK_10UR
02.11.2005, 18:47
LORANT İŞİNİ İYİ YAPIYOR..BASIN FAZLA ÜSTÜNE GELMESİN..

capkin sivasli
02.11.2005, 18:48
antrenorumuzu ellemeyin sakin superligde bak kac puanimiz var gollere bakmayin yaa

58hayati
02.11.2005, 19:07
arkadaşlar tüüüüüm yıgidolr desdek vermeli sayın loranta . meyve veren ağaç taşlanır şu şu fenerbahçeyi 4 eylulde bir husrana uğratalımda ,gorsunler . o zaman loranttan nasıl bahsedecekler görecekler . 1 / 0 olsun az olsun guzel olsun gardaş yiğido selam

kabze
02.11.2005, 21:03
süper ligdeki ilk senemiz olduğu için ve başarılı olduğumuz için kıskanıyolar
ŞAMPİYON GELDİK ŞAMPİYON GİDECEĞİZ

FATIMA
02.11.2005, 21:23
yiyende biziz.

RAKİPLERİMİZİ ZORLUYORUZ,EEE ONLARINDA SİNİRLERİ BOZULUYOR:DHOCADA GEREKEN CEVABI VERMİŞ...

erhan5834
02.11.2005, 21:47
BOŞVERİN YA ÇEKEMİYOLAR NASILSA KABULEDECEKLER LORANTI SORUN DEĞİL

Erdal58
08.11.2005, 01:34
3 büyüklerin yalakaligini yapan satilmis spor yazarlarini dikkate almiyalim biz sivaslilar olarak LORANT HOCAMIZIN tam destekcisi olalim bir laf vardir it ürür Sivas spor isini bilir :)))

UMTçarşı
08.11.2005, 13:49
BENCE LORANT BİLMİYOR BU İŞİ KARDEŞİM TAMAM KADRO MÜTEVAZİ ,DAR,PARA YOK,ADAMLAR BUNLAR
İYİDE ZATEN DEFANS YAPMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY BİLMEYEN BİR TAKIM YAPTIN SİVASI TAMAM ANLADIKDA BARİ BÜYÜK MAÇLARDA OYNAYINDA SALDIRINDA ZEVK ALALIM FENERE KARŞI İLK 10 DAK SÜPERDİK GOLDE GELDİ NE OLDUYSA ONDAN SONRA OLDU FENERE YENİLSEN NE OLUR Kİ NE KAYBETCEN KİM SANA BİR ŞEY DİYECK...
TÜRK FUTBOLUNU GELİŞMESİNİ ENGELLEYENLER BUNLAR YENİLMEYEYİMDE NE OLURSA OLSUN MANTIĞI
LORANT-DAUM-LUCESKU-RIZA V.B...

5841
08.11.2005, 14:07
bence bıldıginin en güzelini yapıyo.rakıplere taş sokturuyo. bunuda alkışlamak gerek. en korkulan takım olduk bundan iyisi can saglıgı.bu karar iyi karar.

muRTix1
08.11.2005, 14:07
umut bence taktik gayet iyiydi ikinci yarı 3-4 tane forvetle oynadık mehmet yıldız çok etkisizdi bence gerektiği kadar saldırdık defansta açıklar vermesek 3 golde yemezdik 2 golde atamazdık 2-2 den sonra defansa çekilip 1 puan kurtarmamız gerekirdi

Dağcı
08.11.2005, 14:19
Bu maçta gördük ki Sivasspor sadece defans yapmıyor, ofansif olarak da çok iyi oynayabiliyor. Bundan sonraki maçlarda daha güzel Sivasspor izleyeceğiz.