Orijinalini görmek için tıklayınız : Ünsal'dan Schuster'e gönderme


50sekiz
10.01.2011, 13:12
http://www.hurriyet.com.tr/_np/0128/12390128.jpg

A.A.

10 Ocak 2011

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, “Beşiktaş ile Antalya'da yaptığımız hazırlık maçı, 60'ların futbolunu oynayan takımın Beşiktaş, 2011'in modern futbolunu oynayan takımın ise Sivasspor olduğunu gösterdi” dedi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile cuma günü Antalya'da yaptıkları ve 2-2 berabere kaldıkları hazırlık maçının ardından basında “Sivasspor'un sert futbol” oynadığı yönündeki açıklamalara tepki gösterdi.
Sivasspor'un başarılı futbolunun göz önünde bulundurulmadığını, oynadığı güzel futbolun sertlik olarak değerlendirildiğini ifade eden Ünsal, şunları söyledi: “Beşiktaş'ın ünlü futbolculardan kurulu kadrosu, Sivasspor karşısında umduğunu bulamayınca, Sivasspor'u tebrik edecekleri yerde, takımımızın başarılı ve güzel futbolunu sertlik olarak değerlendirip feryadı-figan etmeleri doğrusu bizi şaşırttı. Bu maçta ciddi hakem hataları oldu ama bu hataların yüzde 90'ı Beşiktaş'ın lehineydi. Sahadan 3 sakatla ayrılan Sivasspor olduğu ve zorunlu değişiklik yapmak zorunda kaldığı halde, Beşiktaş teknik direktörü Schuster'in maçı izleyenleri şaşırtan beyanatlar vermesini doğrusu çok yadırgadık. Yıldız isimlerle takviye ettiği mükemmel kadrosuyla Schuster, Sivasspor karşısında 5-6 farklı bir galibiyet bekliyordu ama umduğunu bulamadı. Karşısında çok diri bir Sivasspor buldu, bu maçta galibiyeti kaçıran taraf da takımımız oldu.”

Alt yapıdan yetiştirdikleri genç oyuncu Ziya Erdal'ın Beşiktaş maçında çok iyi bir futbol oynadığını belirten Ünsal, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma'nın karşısında Ziya'nın çok başarılı bir şekilde mücadele ettiğini ifade ederek, şöyle devam etti: “42 dakika Ziya'ya karşı oynayıp 1 kere bile geçemeyen ve zorunlu olarak kanat değiştiren Ouaresma başta olmak üzere Beşiktaş'ın yıldız oyuncuları, maç sonrası, milli takıma uzun yıllar hizmet edeceğine inandığımız sol bek oyuncumuz Ziya başta olmak üzere futbolcularımızı tek tek tebrik etti. Beşiktaşlı futbolcular, Ziya'ya performansından dolayı forma verme yarışına girdiler. Hal böyleyken sahadan hiç sakat vermeden ayrılan Beşiktaş mı sert futbol oynamış oluyor, Schuster'in tabiriyle 60'ların futbolunu oynamış oluyor, yoksa sakatlıklardan dolayı 3 zorunlu değişiklik yapan, ağzı-burnu kanayarak sahadan ayrılmak zorunda kalan Mehmet Nas'ın takımı Sivasspor mu 60'lı yılların futbolunu oynuyor.”

SCHUSTER'E “60'LARIN FUTBOLU” GÖNDERMESİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'e “60'ların futbolu” göndermesi yapan Ünsal, “Beşiktaş ile Antalya'da yaptığımız hazırlık maçı, 60'ların futbolunu oynayan takımın Beşiktaş, 2011'in modern futbolcunu oynayan takımın ise Sivasspor olduğunu gösterdi” dedi.

Beşiktaşlı yazarlara da tepki gösteren Ünsal, “Biz Schusterle birlikte Beşiktaş'ın oynadığı futbolu koro halinde eleştirip, Sivasspor'un oynadığı futbolu ve öne çıkan genç oyuncularını alkışlamalarını beklediğimiz Beşiktaşlı yazarların, Sivasspor'u ağır bir şekilde eleştirmelerini Beşiktaş açısından bir zafiyet olarak görüyoruz. Onlar, Sivasspor'u vicdansızca eleştireceklerine, yıldızlar topluluğu Beşiktaş'ı eleştirseler takımlarına daha faydalı olurlar. Kimse unutmasın, güneş balçıkla sıvanmaz. Beşiktaşlı yazarlar gerçekleri dile getirsinler, onların görevi Schuster'in hatalarını örtmekse buyursunlar yollarına devam etsinler ama oynadıkları takımlara iftira etmesinler” diye konuştu.
Maçların naklen yayınının önemine de dikkati çeken Ünsal, “Bu maçın naklen yayınlanma imkanı olsa ne bunlar konuşulurdu, ne teknik direktör Schuster'in fütursuzca beyanatları konuşulurdu, ne de bu eleştirel yazılar kaleme alınabilirdi. Onun için naklen yayınların kıymetini iyi bilmeliyiz” dedi.

SİVASSPOR LİGİN TOZUNU ATTIRACAK

Beşiktaş karşısındaki Sivasspor'dan övgüyle bahseden Ünsal, “Beşiktaş maçında seyrettiğimiz Sivasspor, ikinci yarıda bu ligin tozunu attıracaktır” diye konuştu.

Teknik direktör Rıza Çalımbay ve teknik heyetin daha Antalya kampının ilk 15 gününde çok iyi bir takım yarattığını, yeni transferlerin takıma adapte olmasıyla Sivasspor'un çok daha iyi olacağını anlatan Ünsal, “Beşiktaş maçı bize gösterdi ki, Rıza hoca fizik-kondisyon üstünlüğü çok fazla olan, savaşan bir takım yaratmış. Bu ekip karşısında büyük takımlar da dahil olmak üzere herkesin işi zor. İnanıyorum ki ilk yarıyı 15 puanla 15'inci sırada bitiren Sivasspor, ikinci yarının en flaş takımı olacak ve ligi kesinlikle üst sıralarda tamamlayacak” dedi.

Kaynak (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/16726679.asp)

yiğidobaytar58
10.01.2011, 13:19
fanatik te rıza hocanın beşiktaş maçı tepkisi var onu beğenelim ark. karaktersizler hep olumsuz yorum yapmış....tepkisiz kalmayın yigidolar...en azından yorum yazmasanız da haberi beğenin ...kanınma dokundu çok fark var beğenmiyenlerle beğenenler arasında...

yigidoyuzz
10.01.2011, 13:28
Valla ziyaya Laf söylemeyin gberdirik haa öyle bi yıldız hiçbi takımda yok ona saygı duyun !!!! BEŞİKTAŞ GALATASARAY FENERBAHÇE ve spor toto lig ekiplerii

turks
10.01.2011, 13:35
:)fikret ünsal konuş bu sefer arkandayız

furky.b
10.01.2011, 13:40
ya bu adam yine cok konusuyor, yine atip tutuyor , diger takimlarin ve insanlarin sivasspora antipatigini sagliyor

ayna26
10.01.2011, 13:44
Basın sözcüsünün görevi takımın basınla olan irtibatını sağlamak ve basına takımla ilgili açıklamalrı yapmak olduğuna göre, BJK lehine yapılan ulusal basındaki haberlerde Sivassporlu futbolcuları eleştirenlere karşılık olarak F.Ünsal güzel bir cevab vermiş oldu.Bu lig İstanbul takımlarının ligi değil bu lig Türkiyenin ligi bu yüzden herkes tüm takımlara aynı mesafade olmalı ve hakkaniyetten ödün vermemeli.Sayın F.Ünsalı tebrik ediyorum, yapıcı ve destekleyici açıklamaları için.

şarkışla 58
10.01.2011, 13:45
Yok yok bu sefer konuş başkan konuş :D

mucahit_58
10.01.2011, 13:47
ya bu adam yine cok konusuyor, yine atip tutuyor , diger takimlarin ve insanlarin sivasspora antipatigini sagliyor

Gardas bu adamı kimse sevmiyor biz dahil tamam ama bu yorum yapılmaz be bu jabere son 5 senedeki en güzel en doğru en haklı basın açıklamasını yaptı hayatında ilk kez.

mucahit_58
10.01.2011, 13:49
Basın sözcüsünün görevi takımın basınla olan irtibatını sağlamak ve basına takımla ilgili açıklamalrı yapmak olduğuna göre, BJK lehine yapılan ulusal basındaki haberlerde Sivassporlu futbolcuları eleştirenlere karşılık olarak F.Ünsal güzel bir cevab vermiş oldu.Bu lig İstanbul takımlarının ligi değil bu lig Türkiyenin ligi bu yüzden herkes tüm takımlara aynı mesafade olmalı ve hakkaniyetten ödün vermemeli.Sayın F.Ünsalı tebrik ediyorum, yapıcı ve destekleyici açıklamaları için.

+1 aynen katılıyorum

Salim58
10.01.2011, 13:52
ya bu adam yine cok konusuyor, yine atip tutuyor , diger takimlarin ve insanlarin sivasspora antipatigini sagliyor

Siz bu yorumu yaparken fotoya bakarakmı, konu başlığını okuyarakmı, yoksa konunun tamamını okuyarakmı yorum yaptınız, doğrusu merak ettim.;)

eyupk
10.01.2011, 13:56
ağzına yüreğine sağlık Fikret ÜNSAL, bjkye iyi kapak oldu bu cevap.

eyupk
10.01.2011, 14:00
bjkli futbolcular bizim 3 futbolcumuzu sakatlıyor buna birşey demiyorlar nedense. sivassporumuzla uğraşıcağınıza gidin bizi yenemeyen yıldız futbolcularınızla uğraşın. fikret ünsalında dediği gibi eğer 60lı futbol oynayan varsa o da bjkdir.

B.DUMANLI
10.01.2011, 14:03
Herseyden önce basin sözcüsü oldugunu ,hatirlayip Sivasspor´un haklarini savunmasi benim oldugu kadar cogu taraftarida memnun etmistir.Iste söyle biraz Sivasspor´un haklarini savunmak gerekli.Susmamak gerekli.Gönül isterdiki transferleride aciklasaydi ,taraftarla paylassaydi.Fakat onu yapmadi.

Murad_Kelleci58
10.01.2011, 14:14
Ya kardeşim.. Ne diye zamansız bir şekilde konuşuyorsun ki anlamıyorum.. Ligde başarılı olurken, mütevazi olmasını beceremediğimiz için, herkeste bir antipati oluştu camiamız için.. Bülent Uygun lokomotif sende onun pofpoflayanıydın.. Şimdi bakıyorum meydanda tek kaldın ama gereksiz ve lüzümsuz demeçlerinle yine ortamı geriyorsun.. Bırak şu işi de hem sen rahatla kendine zaman ayır.. hem yönetim rahatlasın.. hem camia rahatlasın.. hemde bizlerde derin bir ohhh çekelim.. Ne olur Allah aşkına bırak yaaa.

karşıyakalı
10.01.2011, 14:32
arkadaş bu taraftarada bi türlü yaranılmıyor.adam konuşuyor niye konuştun konuşmuyor niye konuşmuyor.bırakın artık bu tarz yorumları .kimse fikret ünsalı sevmek zorunda degil ama şu anda sivassporumuzun basın sözcüsü olarak saygı duymak zorundadır .en azından sivasspora hizmet etmektedir.içerik olarak bu konuşması dogrudur ve yapılması gereklidir çünki 2 gündür medyada adamlar ööle bir sivasspor imajı oluşturdularki bu bize lig başladıgında zarar verebilir hakemler bu yalan ve taraflı haberlerden etkilenebilirler. Basın sözcüsü olarak fikret beyin böyle bir açıklama yapması kaçınılmaz olmuştur ve çok dogru bir açıklamadır..ha yanlış açıklamalar yaptıgı zaman tabiki karşısında oluruz bir taraftar olarak ancak körü körünenede fikret ünsal düşmanlıgı yapmak hiç te dogru bir davranış olmadıgı kanaatindeyim.üstelik dogruyu kim söylerse söylesin dogrudur.

DoomsDay58
10.01.2011, 14:34
Bu konuda haklı.

eyupk
10.01.2011, 14:36
FİKRET ÜNSAL SİVASSPORA ÇOK EMEĞİ DOKUNMUŞ KİŞİDİR, SİVASSPOR SEVDALISIDIR. FİKRET ÜNSAL NE YAPIYORSA SİVASSPORUMUZ İÇİN YAPIYOR. TEPKİ GÖSTERMENİZE BİR ANLAM VEREMİYORUM, FİKRET ÜNSAL'A TEPKİNİZ YERSİZDİR.

Ahwettt
10.01.2011, 14:39
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ''Beşiktaş ile Antalya'da yaptığımız hazırlık maçı, 60'ların futbolunu oynayan takımın Beşiktaş, 2011'in modern futbolunu oynayan takımın ise Sivasspor olduğunu gösterdi'' dedi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile cuma günü Antalya'da yaptıkları ve 2-2 berabere kaldıkları hazırlık maçının ardından basında ''Sivasspor'un sert futbol'' oynadığı yönündeki açıklamalara tepki gösterdi.

Sivasspor'un başarılı futbolunun göz önünde bulundurulmadığını, oynadığı güzel futbolun sertlik olarak değerlendirildiğini ifade eden Ünsal, şunları söyledi:

''Beşiktaş'ın ünlü futbolculardan kurulu kadrosu, Sivasspor karşısında umduğunu bulamayınca, Sivasspor'u tebrik edecekleri yerde, takımımızın başarılı ve güzel futbolunu sertlik olarak değerlendirip feryadı-figan etmeleri doğrusu bizi şaşırttı. Bu maçta ciddi hakem hataları oldu ama bu hataların yüzde 90'ı Beşiktaş'ın lehineydi. Sahadan 3 sakatla ayrılan Sivasspor olduğu ve zorunlu değişiklik yapmak zorunda kaldığı halde, Beşiktaş teknik direktörü Schuster'in maçı izleyenleri şaşırtan beyanatlar vermesini doğrusu çok yadırgadık. Yıldız isimlerle takviye ettiği mükemmel kadrosuyla Schuster, Sivasspor karşısında 5-6 farklı bir galibiyet bekliyordu ama umduğunu bulamadı. Karşısında çok diri bir Sivasspor buldu, bu maçta galibiyeti kaçıran taraf da takımımız oldu.''

Alt yapıdan yetiştirdikleri genç oyuncu Ziya Erdal'ın Beşiktaş maçında çok iyi bir futbol oynadığını belirten Ünsal, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma'nın karşısında Ziya'nın çok başarılı bir şekilde mücadele ettiğini ifade ederek, şöyle devam etti:

''42 dakika Ziya'ya karşı oynayıp 1 kere bile geçemeyen ve zorunlu olarak kanat değiştiren Ouaresma başta olmak üzere Beşiktaş'ın yıldız oyuncuları, maç sonrası, milli takıma uzun yıllar hizmet edeceğine inandığımız sol bek oyuncumuz Ziya başta olmak üzere futbolcularımızı tek tek tebrik etti. Beşiktaşlı futbolcular, Ziya'ya performansından dolayı forma verme yarışına girdiler. Hal böyleyken sahadan hiç sakat vermeden ayrılan Beşiktaş mı sert futbol oynamış oluyor, Schuster'in tabiriyle 60'ların futbolunu oynamış oluyor, yoksa sakatlıklardan dolayı 3 zorunlu değişiklik yapan, ağzı-burnu kanayarak sahadan ayrılmak zorunda kalan Mehmet Nas'ın takımı Sivasspor mu 60'lı yılların futbolunu oynuyor.''

-SCHUSTER'E ''60'LARIN FUTBOLU'' GÖNDERMESİ-
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'e ''60'ların futbolu'' göndermesi yapan Ünsal, ''Beşiktaş ile Antalya'da yaptığımız hazırlık maçı, 60'ların futbolunu oynayan takımın Beşiktaş, 2011'in modern futbolcunu oynayan takımın ise Sivasspor olduğunu gösterdi'' dedi.

Beşiktaşlı yazarlara da tepki gösteren Ünsal, ''Biz Schusterle birlikte Beşiktaş'ın oynadığı futbolu koro halinde eleştirip, Sivasspor'un oynadığı futbolu ve öne çıkan genç oyuncularını alkışlamalarını beklediğimiz Beşiktaşlı yazarların, Sivasspor'u ağır bir şekilde eleştirmelerini Beşiktaş açısından bir zafiyet olarak görüyoruz. Onlar, Sivasspor'u vicdansızca eleştireceklerine, yıldızlar topluluğu Beşiktaş'ı eleştirseler takımlarına daha faydalı olurlar. Kimse unutmasın, güneş balçıkla sıvanmaz. Beşiktaşlı yazarlar gerçekleri dile getirsinler, onların görevi Schuster'in hatalarını örtmekse buyursunlar yollarına devam etsinler ama oynadıkları takımlara iftira etmesinler'' diye konuştu.

Maçların naklen yayınının önemine de dikkati çeken Ünsal, ''Bu maçın naklen yayınlanma imkanı olsa ne bunlar konuşulurdu, ne teknik direktör Schuster'in fütursuzca beyanatları konuşulurdu, ne de bu eleştirel yazılar kaleme alınabilirdi. Onun için naklen yayınların kıymetini iyi bilmeliyiz'' dedi.




-SİVASSPOR LİGİN TOZUNU ATTIRACAK-
Beşiktaş karşısındaki Sivasspor'dan övgüyle bahseden Ünsal, ''Beşiktaş maçında seyrettiğimiz Sivasspor, ikinci yarıda bu ligin tozunu attıracaktır'' diye konuştu.

Teknik direktör Rıza Çalımbay ve teknik heyetin daha Antalya kampının ilk 15 gününde çok iyi bir takım yarattığını, yeni transferlerin takıma adapte olmasıyla Sivasspor'un çok daha iyi olacağını anlatan Ünsal, ''Beşiktaş maçı bize gösterdi ki, Rıza hoca fizik-kondisyon üstünlüğü çok fazla olan, savaşan bir takım yaratmış. Bu ekip karşısında büyük takımlar da dahil olmak üzere herkesin işi zor. İnanıyorum ki ilk yarıyı 15 puanla 15'inci sırada bitiren Sivasspor, ikinci yarının en flaş takımı olacak ve ligi kesinlikle üst sıralarda tamamlayacak'' dedi.
Kaynak AA

Ali Selim
10.01.2011, 14:41
İlk defa fiko sana katılıyorum eğer dövüşe gideceksek bende varım valla :)

yigido yakup
10.01.2011, 14:46
cok güzel ve yerinde aciklama yapmis bu aciklamayi elestirenlerin sivassporlulugundan süphe duyarim.

adamlar bize her sekilde saldiracak bizi asagiliyacak bizde onlari alkislayackmiydik?

tskler fikret ünsal cok aciklamani yersiz bulsamda bu defa cok yerinde ve yerli bir aciklma

50sekiz
10.01.2011, 14:49
60'ların futbolunu oynayan takımın Beşiktaş, 2011'in modern futbolcunu oynayan takımın ise Sivasspor olduğunu gösterdi

Aradan 40 yil da gecse Fikret Ünsal bu isi ögrenemiyecek gibi görünüyor...
Ne dediginiz degil, nasil dediginiz önemlidir.
F. Ünsal taraftar agzi ile demec veriyor, sivri dil, igneleyici laflar yerine halbuki söylemek istedigi seyi daha diplomatik dille anlatsa Sivasspor kulübünü böyle antipatik yapmaz.

Beşiktaş maçında seyrettiğimiz Sivasspor, ikinci yarıda bu ligin tozunu attıracaktır

Dejavu??
Bu cümleler bana tanidik geliyor..
Bknz: Cuk diye oturdu!

Murad_Kelleci58
10.01.2011, 15:14
Aradan 40 yil da gecse Fikret Ünsal bu isi ögrenemiyecek gibi görünüyor...
Ne dediginiz degil, nasil dediginiz önemlidir.
F. Ünsal taraftar agzi ile demec veriyor, sivri dil, igneleyici laflar yerine halbuki söylemek istedigi seyi daha diplomatik dille anlatsa Sivasspor kulübünü böyle antipatik yapmaz.



Dejavu??
Bu cümleler bana tanidik geliyor..
Bknz: Cuk diye oturdu!

Kesinlikle katılıyorumm.. Ama burdaki arkadaşlarda zannediyorlar ki, bu adama gıcığımız var.. Bu adama gıcık olunmaz ancak uyuz olunur.. Mahalle ağzı ile konuştuğu sürece daha çok antipati toplayacağız bu kesin.. Neyse Padişah devri değil.. Yoksa tiz zamanda kellesi alınsın fermanı verilmişti bile..

KaNgAlLıYiGiDoO
10.01.2011, 15:30
Yaawww murotto gulmek istedigim zaman acip bu yorumlarini okuyorum senin Vallahi cok gulduruyosun boyle dewam sana yakisan bu. Bu yoruma cwp yazacaksin biliyorum. N yazacaginida biliyorum simdiden sen gülll

58 SiVaSıM 58
10.01.2011, 15:53
işte sen böyle açıklamalar yap fiko reis

xadox
10.01.2011, 15:54
sayin fikret ünsal simdi neyi yanlis söylemisde elestiriyorsunuz anlamadim, belki bazilarinin babasi yasinda olan bir insana fiko diye itap etmekde saygiziligin ta ötesi. biz yigidolara yakisiyormu acaba, beyler birakin artik elestirmeleri . yönetim , futbolcular , taraftarin artik bu durumdan sonra kenetlenmenin zamanidir , desdek olmayan lütfen köstek olmasin bari, yönetim gereken transferleri yapiyor, artik bence söz bizde yani taraftarda ,

Turan 59
10.01.2011, 16:21
Şikerci 8taş,siz bari konuşmayın.

fatihtuztas
10.01.2011, 16:26
Arkadaş zaten İstanbul takımlarının şakşakçı yazarları olduğu sürece Anadolu takımlarının başarıları göz ardı edilir.

hunter
10.01.2011, 16:27
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal Schuster'i kızdıracak açıklamalar yaptı.. 2. yarı öncesi iddialı mesajlar gönderdi...

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ''Beşiktaş ile Antalya'da yaptığımız hazırlık maçı, 60'ların futbolunu oynayan takımın Beşiktaş, 2011'in modern futbolunu oynayan takımın ise Sivasspor olduğunu gösterdi'' dedi.


Ünsal, yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile cuma günü Antalya'da yaptıkları ve 2-2 berabere kaldıkları hazırlık maçının ardından basında ''Sivasspor'un sert futbol'' oynadığı yönündeki açıklamalara tepki gösterdi.

Sivasspor'un başarılı futbolunun göz önünde bulundurulmadığını, oynadığı güzel futbolun sertlik olarak değerlendirildiğini ifade eden Ünsal, şunları söyledi:

''Beşiktaş'ın ünlü futbolculardan kurulu kadrosu, Sivasspor karşısında umduğunu bulamayınca, Sivasspor'u tebrik edecekleri yerde, takımımızın başarılı ve güzel futbolunu sertlik olarak değerlendirip feryadı-figan etmeleri doğrusu bizi şaşırttı. Bu maçta ciddi hakem hataları oldu ama bu hataların yüzde 90'ı Beşiktaş'ın lehineydi. Sahadan 3 sakatla ayrılan Sivasspor olduğu ve zorunlu değişiklik yapmak zorunda kaldığı halde, Beşiktaş teknik direktörü Schuster'in maçı izleyenleri şaşırtan beyanatlar vermesini doğrusu çok yadırgadık. Yıldız isimlerle takviye ettiği mükemmel kadrosuyla Schuster, Sivasspor karşısında 5-6 farklı bir galibiyet bekliyordu ama umduğunu bulamadı. Karşısında çok diri bir Sivasspor buldu, bu maçta galibiyeti kaçıran taraf da takımımız oldu.''

Alt yapıdan yetiştirdikleri genç oyuncu Ziya Erdal'ın Beşiktaş maçında çok iyi bir futbol oynadığını belirten Ünsal, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma'nın karşısında Ziya'nın çok başarılı bir şekilde mücadele ettiğini ifade ederek, şöyle devam etti:

''42 dakika Ziya'ya karşı oynayıp 1 kere bile geçemeyen ve zorunlu olarak kanat değiştiren Ouaresma başta olmak üzere Beşiktaş'ın yıldız oyuncuları, maç sonrası, milli takıma uzun yıllar hizmet edeceğine inandığımız sol bek oyuncumuz Ziya başta olmak üzere futbolcularımızı tek tek tebrik etti. Beşiktaşlı futbolcular, Ziya'ya performansından dolayı forma verme yarışına girdiler. Hal böyleyken sahadan hiç sakat vermeden ayrılan Beşiktaş mı sert futbol oynamış oluyor, Schuster'in tabiriyle 60'ların futbolunu oynamış oluyor, yoksa sakatlıklardan dolayı 3 zorunlu değişiklik yapan, ağzı-burnu kanayarak sahadan ayrılmak zorunda kalan Mehmet Nas'ın takımı Sivasspor mu 60'lı yılların futbolunu oynuyor.''

Sivaslibey
10.01.2011, 17:07
Aslan Fikret Ünsal, iste bu kez sonuna kadar arkandayim. Bizim Fikret Ünsal'dan zaten bekledigimiz budur. Takimi medyada sahiplenmek, çünkü bunu yapan baska kimse yok Sivas için. Her ne kadar konusmalarini begenmesemde bu kez çok güzel ve yerinde konusmus. Helal olsun !!! Benden tam puan aldi.

Bu Portekizliler Ingiltere liginde oynasalar böyle demeç verirlermiydi acaba, dansöz diye adamlarlan dalga geçerlerdi.

Ha belkide bizimkiler biraz dikkatsizce davranmislardir ama Ziya öyle harektlerde hiç bulunmadi simdiye kadar ayrica maç sonunda bizden 3 futbolcu sakatlaniyor neden acaba ????

akkara58
10.01.2011, 17:24
mejnun başkan bu adamı sözcü diye nasıl yanında tutuyor hayret birşey yaa !!!! :mad::mad::mad:

ZiDaNe58
10.01.2011, 17:26
ilkkez doğru düzgün bi açıklama geldi fikret ünsaldan:D helal olsun

Turan 59
10.01.2011, 18:13
Türkiye'de şikenin ağa-babası Beşiktaş'tır.

Turan 59
10.01.2011, 18:14
Şikeciler ne zamandan beri dürüst olmuştur.

yiğido8658
10.01.2011, 18:27
zaten bizi çeken yok yıldız futbolcu transfer etmeyle bu işler yürümez kendileri daha iyi bilir zorlarına gidiyo yazılacak çok şey var ama biz terbiyemizi bozmayalım inşallah ligi öttürecez

Turani58
10.01.2011, 18:41
Büyk dediğimiz takımlar böyle futursuzca çıkışlar yaparak yalaka yazarlarında desteğiyle hakemleri etki altına almaktır.Asıl niyetlerini gizliyorlar.Bu yaptıkları sözde filaş transferlerle küçük gördükleri takımlara bolca gol atacaklarını sanıyorlardı,gördülerki yarımkalmış sivasspora bırak fark atmayı yenemediler.Acıları bundandır.
Fikret Ünsal Aga çok yerinde açıklama yapmıştır.Tebrik ederiz aga seni.Susmak yok; Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

msck58
10.01.2011, 18:59
Sivasspor basın sözcüsünün bu antipatik açıklamaları emin olun ki Sivasspor'un
gönüllerdeki yerini biraz daha sarstı. Şu bilinmelidir ki Sivassporun şampiyonluk mücadelesi verdiği dönemde tüm yurtta hem Sivasspor'a hemde Sivas'a bakışlar değişmiş, her yerde Sivas ve Sivasspor konuşulmaya başlanmışken, BÜYÜK DÜŞÜNÜR'ün bilgece sarfettiği anlamsız açıklamalar neticesinde bu sempati bir anda antipatiye dönüştü.
Bugün İnternet sitelerinde ''hangi takımın düşmesini istersiniz'' konulu bir anket düzenlense emin olun açık ara önde oluruz Sivasspor olarak.
Camia olarak Sivaslı olarak çizilen karizmayı nasıl kurtarırız, Sivasspor'u eski günlerine nasıl getiririz,kaybettiğimiz sempariyi nasıl geri kazanırız, tüm ülkede Sivasspor'u ve Sivas'ı nasıl gündemde tutarız çabası içinde olmamız gerekirken YAHU BİZE NE 1960 LARIN ,YOK 2011 LERİN FUTBOLU TARTIŞMASINA GİRMEK!
Acaba bu açıklamaların ardından internet üzerinden yapılan haberlerin yorumlarını okudunuz mu? Ne gereği var bu tür antipatik açıklamaların anlamış değilim.
Sayın Başkanımızın ağzından ne olursa olsun asla seviyesi alt sınırda değil ortalarda dahi kalacak açıklamalar duymamışken bu tür talihsiz açıklamaların yapılması Hem Sivas'a , hem de Sivasspor'a zarar vermekten başka ne işe yarar; anlamış değilim.

HAYATTA Kİ EN BÜYÜK GAYEMİZ SİVAS İKEN ,BU GAYEMİZİ ZİRVEYE TAŞIYACAK OLAN SİVASSPOR İKEN DAHA OLUMLU , DAHA MANTIKLI AÇIKLAMALAR YAPILMASI GEREKMEZ Mİ?

Allah korusun olur da Bank Asya'ya düşecek olursak Sivaslıların haricinde kaç kişi üzülür?

sibur
10.01.2011, 19:25
yok abı bız bırakın super lıgtekı takımları barcelona ya,real madrıd e 5-6 tane atmıs oldugunu düşünelim bu adam yıne de konusmasın..madem yonetım göndermıyo bu adamı bu adam kulüpten hiç çıkmasın basına poz vermesın..furky.b isimli üyenın de dediği gibi diğer takımlardan ve taraftarlardan antipati topluyoruz...yorumlarını ayna karsısında yapsın fikret bey

Turani58
10.01.2011, 19:42
siz ne demek istiyorsunuz yazılanlar ve futbolcularımıza yapılanlar ortada.Düpedüz hakaret ediyorlar biz hakkımızı savunmayacakmıyız.ne derlerse eyvallah mı diyeceğiz.Biraz mantıklı olun beyler.
Fikret Ünsal doğrusunu yaptı helal olsun.

GuVeN
10.01.2011, 20:07
Helal olsun Fikret Ünsal,yedirme hakkımızı kimseye.Yanlı medyaya takımımızı yedırmeme adına tam zamanın da ve cok guzel bır uslupla bızlerı temsıl ettıgınız ıcın tesekkurlerımı ve saygılarımı sunarım.Ziya ile ilgili verdiğiniz bilgilerden dolayıda tüm yiğidoların koltukları kabarmışdır emınım..

GuVeN
10.01.2011, 20:12
Ayrıca bu konu altında bıle Fıkret Unsal'ı elestırenlerede söyleyebilecek birşey bulamıyorum. Bellı kı bu adam agzıyla kuş tutsa bazılarına yaranamayacak!!!Yapılan bazı yorumlar tek kelımeyle ayıp.Silsek taraf ilan edılıyoruz o yuzden kendı adıma bu arkadaslara bu mesajı yazma geregını hıssettım bır taraftar olarak. Bu konu altında bıle boyle konusanların ben artık Sivasspor'luluğundan şüphe etmeye başlayacağım!

blacksky
10.01.2011, 20:17
Ligin dibinde yasam mucadelesi veriyoruz adam cikmis ona buna laf sokuyor.. alt tarafi bir hazirlik maci birader.. ne kasiyorsunuz bu kadar?.. buradakilerde cikmis yok besiktas şikeciymis.. yok fikret unsal'in arkasindaymisiz bilmem ne.. sikeci besiktas kac puanimizi calmis bizim? hangi macimizi satin almak istemis? sikceyse sikeci? bize ne? birakin su fenerbahce yalakaligini.. gecen sene bursaya yenildiler diye burada birilerinin cani acimis.. sacma sapan asilsiz iddialar pesinde lak lak edip duruluyor.. uyanin beyler takim sampiyonluga oynamiyor.. o kendimizi anadolu devi zannedip "bizans" a kafa tuttugumuz donemler geride kaldi.. kendi isimizi bakip haril haril calismamiz lazim.. taraftar ve camia olarakta buna odaklanmaliyiz.. sehir olarak konsantre olmadan hic bir sey basaramayiz.. adam cikmis o kadar sacma bir zamanda o kadar sacma bir hedef sasirtma yoluna gitmis ki pes diyorum.. biraz zekanizi kullanin.. biraz stratejik dusunun allah askina.. her okuduguna laf yetistirerek yonetici olunmuyor.

blacksky
10.01.2011, 20:18
Ayrıca bu konu altında bıle Fıkret Unsal'ı elestırenlerede söyleyebilecek birşey bulamıyorum. Bellı kı bu adam agzıyla kuş tutsa bazılarına yaranamayacak!!!Yapılan bazı yorumlar tek kelımeyle ayıp.Silsek taraf ilan edılıyoruz o yuzden kendı adıma bu arkadaslara bu mesajı yazma geregını hıssettım bır taraftar olarak. Bu konu altında bıle boyle konusanların ben artık Sivasspor'luluğundan şüphe etmeye başlayacağım!

Icraat mi simdi bu? Schuster'e laf sokmak yoneticilik basarisi mi? neyini tebrik edecez? bize ne schuster'den bize ne besiktas'tan.. antreman macindan 1 hafta sonra cikip cengaverlik taslamakla kulubun haklarini mu savunmus oluyor yani? geciniz bunlari.. geciniz.

HababamHa
10.01.2011, 20:26
Basın sözcümüz gerçekten güzel konuşmuş.Durmak yok devammmmm

eyupk
10.01.2011, 20:32
FİKRET ÜNSALIN KONUŞMALARI BAZI TARAFTARLARIMIZIN ZORUNA GİDİYOR NEDENSE (BEN BU KİŞİLERİN SİVASSPOR TARAFTARLIĞINDANDA ŞÜPHE EDİYORUM AMA NEYSE). ADAM DOĞRULARI KONUŞUYOR NEDEN ZORUNUZA GİDİYOR ANLAMIYORUM.

GuVeN
10.01.2011, 20:52
Icraat mi simdi bu? Schuster'e laf sokmak yoneticilik basarisi mi? neyini tebrik edecez? bize ne schuster'den bize ne besiktas'tan.. antreman macindan 1 hafta sonra cikip cengaverlik taslamakla kulubun haklarini mu savunmus oluyor yani? geciniz bunlari.. geciniz.

Bana görede siz geçin bunları.Sizinle sabaha kadar konuşsak ortayı bulamayız. Mesajınızdan olaya nasıl bir açıyla bakdığınız ortada. Alt üstü hazırlık maçı ne olacak dıyosun ama medyada herkez Sivas'lı oyuncularda ne kasaplık bıraktı ne bırsey. Dunyadan haberın olsun oyle yorum yap bari be kardeşim. Fikret Ünsal görevının geregını yerıne getırmıstır. Beğensenızde begenmesenızde.

vkorkut
10.01.2011, 21:42
Arkadaşlar şunu bilmeliyizki her yörenin kendisine has bir şivesi vardır bu yüzden hiçbir kimse bir başkasına yalakalık yapmak için kırıtmaz. Hemşerimiz Fikret Ünsalda kendi şivesi ile cevap vermektedir. İlla birilerine yalakalık için kırıtmadığı aşikardır yani lafın kısası Sivaslıdır. Beşiktaşa gelince bu bir futbol oyunudur gol yememek için savunma yapmak, gol atmak için hücum yapılır ve bu oyunda bunların gerçekleşmesi için her oyuncu üzerine düşeni yapar. birilerinin milyon dolarlık oyuncularına sizin yıldızlığınız yeter buyrun sivas kalemize teşrif ederseniz bir gol atarmısınız dememizimi bekliyorlardı, yanlı spor yazarlara soruyoruz bir anadolu kulübü bu kadarmı gözünüze batıyor....

sbuyruk
10.01.2011, 22:49
fanatik te rıza hocanın beşiktaş maçı tepkisi var onu beğenelim ark. karaktersizler hep olumsuz yorum yapmış....tepkisiz kalmayın yigidolar...en azından yorum yazmasanız da haberi beğenin ...kanınma dokundu çok fark var beğenmiyenlerle beğenenler arasında...

işte linki:
http://fanatik.ekolay.net/Soz-savunmanin-Asla-izin-vermem_3_Detail_246_208182.htm

Djamoka
10.01.2011, 23:13
ya bu adam yine cok konusuyor, yine atip tutuyor , diger takimlarin ve insanlarin sivasspora antipatigini sagliyor


Ya kardeşim.. Ne diye zamansız bir şekilde konuşuyorsun ki anlamıyorum.. Ligde başarılı olurken, mütevazi olmasını beceremediğimiz için, herkeste bir antipati oluştu camiamız için.. Bülent Uygun lokomotif sende onun pofpoflayanıydın.. Şimdi bakıyorum meydanda tek kaldın ama gereksiz ve lüzümsuz demeçlerinle yine ortamı geriyorsun.. Bırak şu işi de hem sen rahatla kendine zaman ayır.. hem yönetim rahatlasın.. hem camia rahatlasın.. hemde bizlerde derin bir ohhh çekelim.. Ne olur Allah aşkına bırak yaaa.

Aradan 40 yil da gecse Fikret Ünsal bu isi ögrenemiyecek gibi görünüyor...
Ne dediginiz degil, nasil dediginiz önemlidir.
F. Ünsal taraftar agzi ile demec veriyor, sivri dil, igneleyici laflar yerine halbuki söylemek istedigi seyi daha diplomatik dille anlatsa Sivasspor kulübünü böyle antipatik yapmaz.

mejnun başkan bu adamı sözcü diye nasıl yanında tutuyor hayret birşey yaa !!!! :mad::mad::mad:

Sivasspor basın sözcüsünün bu antipatik açıklamaları emin olun ki Sivasspor'un
gönüllerdeki yerini biraz daha sarstı. Şu bilinmelidir ki Sivassporun şampiyonluk mücadelesi verdiği dönemde tüm yurtta hem Sivasspor'a hemde Sivas'a bakışlar değişmiş, her yerde Sivas ve Sivasspor konuşulmaya başlanmışken, BÜYÜK DÜŞÜNÜR'ün bilgece sarfettiği anlamsız açıklamalar neticesinde bu sempati bir anda antipatiye dönüştü.
Bugün İnternet sitelerinde ''hangi takımın düşmesini istersiniz'' konulu bir anket düzenlense emin olun açık ara önde oluruz Sivasspor olarak.
Camia olarak Sivaslı olarak çizilen karizmayı nasıl kurtarırız, Sivasspor'u eski günlerine nasıl getiririz,kaybettiğimiz sempariyi nasıl geri kazanırız, tüm ülkede Sivasspor'u ve Sivas'ı nasıl gündemde tutarız çabası içinde olmamız gerekirken YAHU BİZE NE 1960 LARIN ,YOK 2011 LERİN FUTBOLU TARTIŞMASINA GİRMEK!
Acaba bu açıklamaların ardından internet üzerinden yapılan haberlerin yorumlarını okudunuz mu? Ne gereği var bu tür antipatik açıklamaların anlamış değilim.
Sayın Başkanımızın ağzından ne olursa olsun asla seviyesi alt sınırda değil ortalarda dahi kalacak açıklamalar duymamışken bu tür talihsiz açıklamaların yapılması Hem Sivas'a , hem de Sivasspor'a zarar vermekten başka ne işe yarar; anlamış değilim.

HAYATTA Kİ EN BÜYÜK GAYEMİZ SİVAS İKEN ,BU GAYEMİZİ ZİRVEYE TAŞIYACAK OLAN SİVASSPOR İKEN DAHA OLUMLU , DAHA MANTIKLI AÇIKLAMALAR YAPILMASI GEREKMEZ Mİ?

Allah korusun olur da Bank Asya'ya düşecek olursak Sivaslıların haricinde kaç kişi üzülür?

yok abı bız bırakın super lıgtekı takımları barcelona ya,real madrıd e 5-6 tane atmıs oldugunu düşünelim bu adam yıne de konusmasın..madem yonetım göndermıyo bu adamı bu adam kulüpten hiç çıkmasın basına poz vermesın..furky.b isimli üyenın de dediği gibi diğer takımlardan ve taraftarlardan antipati topluyoruz...yorumlarını ayna karsısında yapsın fikret emmi

Ligin dibinde yasam mucadelesi veriyoruz adam cikmis ona buna laf sokuyor.. alt tarafi bir hazirlik maci birader.. ne kasiyorsunuz bu kadar?.. buradakilerde cikmis yok besiktas sikciymis.. yok fikret unsal'in arkasindaymisiz bilmem ne.. sikeci besiktas kac puanimizi calmis bizim? hangi macimizi satin almak istemis? sikceyse sikeci? bize ne? birakin su fenerbahce yalakaligini.. gecen sene bursaya yenildiler diye burada birilerinin cani acimis.. sacma sapan asilsiz iddialar pesinde lak lak edip duruluyor.. uyanin beyler takim sampiyonluga oynamiyor.. o kendimizi anadolu devi zannedip "bizans" a kafa tuttugumuz donemler geride kaldi.. kendi isimizi bakip haril haril calismamiz lazim.. taraftar ve camia olarakta buna odaklanmaliyiz.. sehir olarak konsantre olmadan hic bir sey basaramayiz.. adam cikmis o kadar sacma bir zamanda o kadar sacma bir hedef sasirtma yoluna gitmis ki pes diyorum.. biraz zekanizi kullanin.. biraz stratejik dusunun allah askina.. her okuduguna laf yetistirerek yonetici olunmuyor.


Konuya bakıp yazılanlar okunduğunda yazılanların konuya değil de başka bişey düşünülerek yazıldığı belli.

Bende dahil Sitedeki arkadaşlarımızın %99'u Fikret Ünsal'dan hoşlanmaz. Ama şu açıklamasına yapılan yorumlara bakıldığında niyet ya şahsi ya da yazmak için yazıldığı izlenimi veriyor.

Orda yazılanların okunduğu da şüpheli zaten.

KEŞKE ŞU FORUMDA FACEBOOK'TAKİ GİBİ "ŞU ÜYENİN YAZDIĞI YORUMLARI GÖSTERME" SEÇENEĞİ OLSA...

Murad_Kelleci58
10.01.2011, 23:47
Konuya bakıp yazılanlar okunduğunda yazılanların konuya değil de başka bişey düşünülerek yazıldığı belli.

Bende dahil Sitedeki arkadaşlarımızın %99'u Fikret Ünsal'dan hoşlanmaz. Ama şu açıklamasına yapılan yorumlara bakıldığında niyet ya şahsi ya da yazmak için yazıldığı izlenimi veriyor.

Orda yazılanların okunduğu da şüpheli zaten.

KEŞKE ŞU FORUMDA FACEBOOK'TAKİ GİBİ "ŞU ÜYENİN YAZDIĞI YORUMLARI GÖSTERME" SEÇENEĞİ OLSA...

evet fikret efendi ile şahsi sorunlarım var.. Ondan uyuzum adama.. nasıl görmezden gelirsiniz Bülen Uygun ile Fikret efendinin başarılı olduğumuzda bizi antipatik gösteren demeçlerini.. O demeçlerin bize beddua olarak geldiğini nasıl görmezden gelirsiniz.. derdini anlatmanın daha ölçülü ve daha etkili yönnleri dudurken adam sallayıp duruyor.. Ne oldu arkadaşlar başınıza saksı mı düştü..?? İstenmeyen adam ne oldu da aranılan adam oldu..?? Ya göründüğün gibi ol, yada olduğun gibi görün.. Gerisi fasa fisodur...

Murad_Kelleci58
10.01.2011, 23:52
Türkiye'de şikenin ağa-babası Beşiktaş'tır.

Şike'nin ağası babası belli ise.. Burda niye mevzu bahis yapıyorsunuz.. Gidersiniz federasyona elinizde belgeleriniz varsa korsunuz masanın üzerine.. Sanki şikeyi yaparken yanında sizde vardınız galiba.. Bırakın efendim bu işleri biz kendi işimize bakalım.. Bize ne başka takımların ne halt yediklerinden..

şarkışla 58
11.01.2011, 00:33
Bu olayda bütün medya hangi gazeteyi açarsanız açın bizi yerden yere vurdular.Birinin çıkıp SİVASSPOR u savunması gerekiyordu ve Futbol Şube Sorumlusu çıktı savunmamızı yaptı ve gerekliydi,doğruydu,yerindeydi .

KaNgAlLıYiGiDoO
11.01.2011, 11:46
evet fikret efendi ile şahsi sorunlarım var.. Ondan uyuzum adama.. nasıl görmezden gelirsiniz Bülen Uygun ile Fikret efendinin başarılı olduğumuzda bizi antipatik gösteren demeçlerini.. O demeçlerin bize beddua olarak geldiğini nasıl görmezden gelirsiniz.. derdini anlatmanın daha ölçülü ve daha etkili yönnleri dudurken adam sallayıp duruyor.. Ne oldu arkadaşlar başınıza saksı mı düştü..?? İstenmeyen adam ne oldu da aranılan adam oldu..?? Ya göründüğün gibi ol, yada olduğun gibi görün.. Gerisi fasa fisodur...

Sen kimsinki sahsi sorunun olsun. Bu adamla ilgili senin yorumlarini okumak istemiyorum. Sacma sapan seyler yazip duruyosun sallama adam...

Djamoka
11.01.2011, 12:13
evet fikret efendi ile şahsi sorunlarım var.. Ondan uyuzum adama.. nasıl görmezden gelirsiniz Bülen Uygun ile Fikret efendinin başarılı olduğumuzda bizi antipatik gösteren demeçlerini.. O demeçlerin bize beddua olarak geldiğini nasıl görmezden gelirsiniz.. derdini anlatmanın daha ölçülü ve daha etkili yönnleri dudurken adam sallayıp duruyor.. Ne oldu arkadaşlar başınıza saksı mı düştü..?? İstenmeyen adam ne oldu da aranılan adam oldu..?? Ya göründüğün gibi ol, yada olduğun gibi görün.. Gerisi fasa fisodur...

Şike'nin ağası babası belli ise.. Burda niye mevzu bahis yapıyorsunuz.. Gidersiniz federasyona elinizde belgeleriniz varsa korsunuz masanın üzerine.. Sanki şikeyi yaparken yanında sizde vardınız galiba.. Bırakın efendim bu işleri biz kendi işimize bakalım.. Bize ne başka takımların ne halt yediklerinden..

Zaten niyet belli. Madem şahsi sorununuz var o zaman şahsi platformda halledin problemlerinizi. Şahsi problemim var deyip burdan sallamak neye sığar ona siz karar verin.

Yok şahsi değil de kuluple alakalı bi durumunuz varsa bu açıklamasında sizin söylediklerinizi hakedecek bi söylem yok.

Sevmesek te adam söylediklerinde yerden göğe kadar haklı. En doğrusunu söylemiş. Doğru söyleyenin her zaman arkasında oluruz. İster mahalle ağzı ister janjanlı ağzı. Önemli olan ne söylediği.

Sizin gündemle pek alakanız yok ki günlerdir hakkımızda çıkan haberlere takmamışsınız. Basın sorumlusu olarak gayet yerinde bir açıklama yaptı.

favori58
11.01.2011, 13:34
Belki doğru sözler söylemiş olabilir ama inanın, doğru ve güzel şeyler Fikret ünsalın ağızına yakışmıyor. İşim gereği sık sık Sivas dışına gidiiyorum,bu adam yüzünden Sivasspor'un yenildiğine sevinenler olduğunu gördüm. Benim dayılarım Tokat'ta onlarda aynı şeyleri söylüyor.
Sivasspor'un haklı olduğu konulanda bile konuşmasın,ondan başka bu işi yapacak adammı yok be?
Mecnun Başkanımızda bu adamın yüzünden maçlara gelmeyenlerin olduğunu bile bile neden hala bekletiyor anlamıyorum.

Del Piero
11.01.2011, 14:42
bu konuda sonuna kadar arkandayız fikret ünsal helal olsun gereken cevabı en güzel şekilde vermişsin

izmiriyigidosu
11.01.2011, 15:05
çok doğru söylemişsin ilk defa bi yazısını beğendim fikret abinin gerçekleri doğru ifade etmiş inş dediği gibi 2. yarıda yükselişe geçeriz

cılgınsivas58
11.01.2011, 15:08
bu sefer haklı.....

ready
11.01.2011, 17:49
evet fikret efendi ile şahsi sorunlarım var.. Ondan uyuzum adama.. nasıl görmezden gelirsiniz Bülen Uygun ile Fikret efendinin başarılı olduğumuzda bizi antipatik gösteren demeçlerini.. O demeçlerin bize beddua olarak geldiğini nasıl görmezden gelirsiniz.. derdini anlatmanın daha ölçülü ve daha etkili yönnleri dudurken adam sallayıp duruyor.. Ne oldu arkadaşlar başınıza saksı mı düştü..?? İstenmeyen adam ne oldu da aranılan adam oldu..?? Ya göründüğün gibi ol, yada olduğun gibi görün.. Gerisi fasa fisodur...

Fikret ünsalın bazı basına verdigi beyanatları kimine göre dogru kimine göre yanlış herkesin fikrine saygı duymak gerekir ama yanlış ama dogru fikret ünsalı isteyen sever istemeyen sevmez şahsi sorunların varsa o insanı bulursun yüzüne karşı söylersin ortamı germeye ne hacet

Murad_Kelleci58
11.01.2011, 18:10
Sen kimsinki sahsi sorunun olsun. Bu adamla ilgili senin yorumlarini okumak istemiyorum. Sacma sapan seyler yazip duruyosun sallama adam...

Sen kimsin.. Fikret kim.. Sen onun avukatımısın.. Siz benim anlattığımı anlamayacak kadar anlayış yoksunu iseniz.. Benim söyleyecek sözüm yok.. Sen doğrusun ya hep doğruları yazıyorsun... Daha düne kadar gitsee zil çalıp oynayacağınız birine yaptıklarınız yorumlarınızı unuttunuz galiba.. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.. Silah mı dayıyorumda kafana benim yorumlarımı zorla okuyorsun.. Asıl saçma ve sallama adamlar sizsiniz..

Murad_Kelleci58
11.01.2011, 18:13
Fikret ünsalın bazı basına verdigi beyanatları kimine göre dogru kimine göre yanlış herkesin fikrine saygı duymak gerekir ama yanlış ama dogru fikret ünsalı isteyen sever istemeyen sevmez şahsi sorunların varsa o insanı bulursun yüzüne karşı söylersin ortamı germeye ne hacet

benim kimseyle şahsi sorunum yok.. kardeşim.. Daha düne kadar her konuşmasında her basın açıklamasında dğlar deviren adam ne oldu da, şimdi cici oluverdi gözünüzde.. Bu konu ile ilgili yorumlarımı baştan okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.. Daha da anlamıyorsanız benimde yapacağım birşey yok.. Kapasite meselesi derim ve geçerim...

Murad_Kelleci58
11.01.2011, 18:18
Zaten niyet belli. Madem şahsi sorununuz var o zaman şahsi platformda halledin problemlerinizi. Şahsi problemim var deyip burdan sallamak neye sığar ona siz karar verin.

Yok şahsi değil de kuluple alakalı bi durumunuz varsa bu açıklamasında sizin söylediklerinizi hakedecek bi söylem yok.

Sevmesek te adam söylediklerinde yerden göğe kadar haklı. En doğrusunu söylemiş. Doğru söyleyenin her zaman arkasında oluruz. İster mahalle ağzı ister janjanlı ağzı. Önemli olan ne söylediği.

Sizin gündemle pek alakanız yok ki günlerdir hakkımızda çıkan haberlere takmamışsınız. Basın sorumlusu olarak gayet yerinde bir açıklama yaptı.

Kardeşim benim kimseyle şahsi sorunum yok.. Eğer bu konu ile ilgili ilk yazımdan bu yana okursan anlatmak istediğimi anlarsınız.. Bu sözler birşeyi ima etmek adına söylenmiş sözlerdir.. Yani bu adamın çok gereksiz ve tersiz çıkışlarda bulunduğunu farklı bir şekilde anlatmak adına"evet şahsi sorunum var" diyorum.. Artık burdaki espriyi anlamıyorsanız yapacak birşeyim yok.. Unutmayun daha düne kadar doğru söylediği konularda bile adamın "kellesini isterük" yazı ve yorumlarınızı ne de çabuk unuttunuz.. Ne dğişti.. Değişen sizmisinizi benmiyim???

emin kara
11.01.2011, 19:04
cok güzel ve yerinde aciklama yapmis bu aciklamayi elestirenlerin sivassporlulugundan süphe duyarim.

adamlar bize her sekilde saldiracak bizi asagiliyacak bizde onlari alkislayackmiydik?

tskler fikret ünsal cok aciklamani yersiz bulsamda bu defa cok yerinde ve yerli bir aciklma

Bravo gardaş yerinde bir yazı olmuş düşüncelerine katılıyorum bu sözlerin yanında başka söze ne hacet diyorum

vvv5858vvv
11.01.2011, 19:41
Kardeşim benim kimseyle şahsi sorunum yok.. Eğer bu konu ile ilgili ilk yazımdan bu yana okursan anlatmak istediğimi anlarsınız.. Bu sözler birşeyi ima etmek adına söylenmiş sözlerdir.. Yani bu adamın çok gereksiz ve tersiz çıkışlarda bulunduğunu farklı bir şekilde anlatmak adına"evet şahsi sorunum var" diyorum.. Artık burdaki espriyi anlamıyorsanız yapacak birşeyim yok.. Unutmayun daha düne kadar doğru söylediği konularda bile adamın "kellesini isterük" yazı ve yorumlarınızı ne de çabuk unuttunuz.. Ne dğişti.. Değişen sizmisinizi benmiyim??????

Çok garip derdin ne bilmiorum ama senin niyetinde bozuk eğer çok yürekliysen gidersin yüzüne konuşurşun burda sallamak kolay erkekliği benim sana öğretmeme gerek yok sanırım senin yaptığın ahmakça ahlaksızca eleştirmek burda organize işler çevirip yürütülen işlerden herkesin haberi war ama kuduruolar şimdi senin gibi ;)

Murad_Kelleci58
11.01.2011, 20:48
Çok garip derdin ne bilmiorum ama senin niyetinde bozuk eğer çok yürekliysen gidersin yüzüne konuşurşun burda sallamak kolay erkekliği benim sana öğretmeme gerek yok sanırım senin yaptığın ahmakça ahlaksızca eleştirmek burda organize işler çevirip yürütülen işlerden herkesin haberi war ama kuduruolar şimdi senin gibi ;)

Benim amacım üzüm yemek.. Bağcıyı dövmek değil.. Ama sen ve senin gibiler bunu anlayamıyorsa bu benim suçum değil.. Ayrıca senin derdin ne onuda ben bilmiyorum..Asıl ben senin erkekliğine tüküreyim.. terbiyesiz ve ahlaksız gibi söylemlerinin sana daha şık düştüğünü düşünen insanlarda olabileceğini düşün. Bundan şüphen olmasın.. Ortada senle alakalı birşeyler yokken hariçten gazel okuma..Benim kimseyle özelliklede şahsi bir durumum yok.. Bunu hala anlamamak adına hala fütursuzca yazıyorsan buda senin ne kadar bilgili ve ulema olduğunu ..!! gösteriri mamafi..Son sözüm Muhatabım değilsin.. Hakkımıda helal etmiyorum sana.. bunuda bil..

Djamoka
11.01.2011, 23:12
Kardeşim benim kimseyle şahsi sorunum yok.. Eğer bu konu ile ilgili ilk yazımdan bu yana okursan anlatmak istediğimi anlarsınız.. Bu sözler birşeyi ima etmek adına söylenmiş sözlerdir.. Yani bu adamın çok gereksiz ve tersiz çıkışlarda bulunduğunu farklı bir şekilde anlatmak adına"evet şahsi sorunum var" diyorum.. Artık burdaki espriyi anlamıyorsanız yapacak birşeyim yok.. Unutmayun daha düne kadar doğru söylediği konularda bile adamın "kellesini isterük" yazı ve yorumlarınızı ne de çabuk unuttunuz.. Ne dğişti.. Değişen sizmisinizi benmiyim??????


Siz hala kafanızıın dikine gidip hayal dünyanızdaki senaryoyla yaşıyorsunuz. Burda bu konuda Fikret Ünsal'ın sözlerine destek verenlerin büyük çoğunluğu (bende dahil) hala o kişiden hoşlanmıyorlar zaten.

Ama sizin gibi olamıyoruz maalesef. Çünkü yiğidin hakkını yiğide ver sözünün gereğini yerine getiriyoruz.

Sivassporumuza bu konuda yapılan haksızlığa birinin karşı bi ses vermesi gerekiyordu, o da basın sözcüsü olarak yerine getirdi. Bizde kendisini BU KONUDA destekliyoruz.

Herşeye bilecen, herşeye negatif, herşeye kendi açısından bakılan yorumlara artık tahammülümüz kalmadı...

Nadanla sohbet zordur bilene, çünkü nadan ne gelirse söyler diline....

Murad_Kelleci58
11.01.2011, 23:32
Siz hala kafanızıın dikine gidip hayal dünyanızdaki senaryoyla yaşıyorsunuz. Burda bu konuda Fikret Ünsal'ın sözlerine destek verenlerin büyük çoğunluğu (bende dahil) hala o kişiden hoşlanmıyorlar zaten.

Ama sizin gibi olamıyoruz maalesef. Çünkü yiğidin hakkını yiğide ver sözünün gereğini yerine getiriyoruz.

Sivassporumuza bu konuda yapılan haksızlığa birinin karşı bi ses vermesi gerekiyordu, o da basın sözcüsü olarak yerine getirdi. Bizde kendisini BU KONUDA destekliyoruz.

Herşeye bilecen, herşeye negatif, herşeye kendi açısından bakılan yorumlara artık tahammülümüz kalmadı...

Nadanla sohbet zordur bilene, çünkü nadan ne gelirse söyler diline....

Muhatabım değilsin...

Djamoka
11.01.2011, 23:43
Muhatabım değilsin...

O yüzden mi cevap veriyorSUN...

Murad_Kelleci58
12.01.2011, 00:00
O yüzden mi cevap veriyorSUN...

.............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .......................bilmem anlatabildim mi

Djamoka
12.01.2011, 00:09
.............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .......................bilmem anlatabildim mi

Nadanla sohbet zordur bilene, çünkü nadan ne gelirse söyler diline....

SEN şimdi bunu anlamazsın.

Cahil ile sohbet zordur bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline....

Murad_Kelleci58
12.01.2011, 00:13
Nadanla sohbet zordur bilene, çünkü nadan ne gelirse söyler diline....

SEN şimdi bunu anlamazsın.

Cahil ile sohbet zordur bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline....

acıyorum sana..

oNuR
12.01.2011, 00:25
Konu ikili tartışmalara dönerse kilitlemek zorunda kalacağım

Djamoka
12.01.2011, 00:29
acıyorum sana..

Kendini çekiç zanneden, gayrini çivi bellermiş...:D

Djamoka
12.01.2011, 00:50
Konu ikili tartışmalara dönerse kilitlemek zorunda kalacağım

Kusura bakmayın. Bazı saçmalıklara göz yumamayınca size de rahatsızlık verdik. Bu konuda daha da cevabım olmaz zaten. Ama bizim yazılar yüzünden forumdaki diğer arkadaşların yorum hakları kısıtlanmasın. Konu açık kalabilir...

Divriği58
12.01.2011, 01:09
Klitlede bitsin.. Hatta konuyuda kapatın lütfen..

yaşının büyüklüğüne ver cahille cahil olmamak lazım derler.site içinde bu gibi tartışmalar biz yiğidolara yakışmaz.uzatmaya gerek yok bu konuyu burda kapansın..hadi hayırlı akşamlar

xadox
12.01.2011, 01:35
Sen kimsin.. Fikret kim.. Sen onun avukatımısın.. Siz benim anlattığımı anlamayacak kadar anlayış yoksunu iseniz.. Benim söyleyecek sözüm yok.. Sen doğrusun ya hep doğruları yazıyorsun... Daha düne kadar gitsee zil çalıp oynayacağınız birine yaptıklarınız yorumlarınızı unuttunuz galiba.. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.. Silah mı dayıyorumda kafana benim yorumlarımı zorla okuyorsun.. Asıl saçma ve sallama adamlar sizsiniz..



sacma ve sallama adamlar sizsiniz derken kimi kast ediyorsun ?

baycabbar
12.01.2011, 07:27
Takımın oyunundan Başkan memnun Hoca memnun Sadece karizmasısı cizilen Beşiktaşın hocasıyla sözde yıldızları memnun değilmiş.Tabiki olmazlar.Gayet doğal Gerekli cevabı hocamız verdi Fikret beyde onu pekiştiren güzel şeyler söylemiş.Zaman birlik zamanı başkalarını ne dediği önemli değil bizim ne yapyığımız ne yapacağımız önemli arkadaşlar.

Murad_Kelleci58
12.01.2011, 10:03
sacma ve sallama adamlar sizsiniz derken kimi kast ediyorsun ?

Kardeşim senle alakalı bir durum yok.. Üstüne alınma.. Anlayan anlamıştır..

V1CT0RY
12.01.2011, 10:26
Bu Demecinden Dolayı Fikret Ünsal'ı Eleştirenlerin Sivassporluluğundan Şüphe Ederim...

Karşıdan İnanılmaz Derecede Saldırı Gelecek , Futbolcularımıza Futbolcu Değil , Amatör Beyinliler vb. Yakıştırmalar Yapılacak , Bizde Oh Ne Ala Memleket Diyeceğiz Öyle mi? Yok Öyle Dava...

Basın Sözcümüz Fikret Abi'nin Verdiği Basın Açıklamasının Son Noktasına Kadar Katılıyor ve Bu Demecinden Ötürü Kulübümüzü , Camiamızı ve Futbolcularımızı Sahipsiz Yalnız Olmadığını , Her Ne Şart Altında Olursak Olalım Onurumuzdan Taviz Vermeyeceğimizi Duyan DUymayana Belirtmiş Oldu...

Gelelim Bu Yazıyı Eleştirenlere...
Bu Forumda Bu Yazıyı EleştirenlerinAralarında Bjk li Tanıdıklarım Var :)
Siz Önce Sadece Sivassporlu Olun , Sonra Benim Takımımın Yöneticisini Topçusunu Yada Kapıdaki Köpeğini Eleştirin...

Sizi Kaale Bile Almaya Gerek Yok...

Rallim58
12.01.2011, 10:30
Arkadaşlar, herkes herkese sempati duyacak, sevecek diye birşey yok.. Anladık ve kabul de ettik, ama anlaşılmayan; Sivassporumuzun hakkını savunma adına yapılan gerek sözlü açıklamalar gerekse yazılı açıklamaların detayına bakmaksızın, söyleyen veya yazan kişiye bakarak yorum yapılmasıdır....

En hafifinden "ayıptır", günahtır, yazıktır. Yüzyüze gelindiğinde söylenilmeyecek sözlerin sarfedilerek "gıybet" edilmesi ne insanlığa, ne kişiliğe, ne de Sivaslıya yakışır.

Zaman zaman, köşe yazılarıyla sitede konuk olan Abdullah Yiğit kardeşim de, Sivassporumuzun basın sözcüsü olan, aynı zamanda Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevini de yürüten Fikret Ünsal bey de açıklamalarında, "Sivassporumuzun hakkının savunulması" odaklı açıklamalar olmasına rağmen, maalesef bazı taraftarlarımız (birkaç üye) endirek saldırı mekanizmalarını devreye sokmaya çalışmaktadırlar.

Lütfen arkadaşlar, Çoğunuzun babası yaşında olan Fikret Ünsal beye, çoğunuzun da ağabisi yaşında olan Abdullah Yiğit kardeşimize "önyargılı yorum" yapmayınız.

Lütfen... "Size, nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranmaya özen gösteriniz"

HababamHa
12.01.2011, 15:29
Rallim58

Çok güzel özetlemişsiniz teşekkürler.

Sevmesende saygı göstereceksin saygı göstermiyorsan susacaksın.

Eskiden büyüğe saygı vardı bunuda kaybediyoruz artık yazık....