Orijinalini görmek için tıklayınız : 2-2 bizi yanıltmasın

SivasSpor.Com
10.01.2011, 15:15
http://www.sivaslilar.net/foto/mustafa-ates.jpg

Mustafa Ateş/ Sivaspostası

Bu skor yanıltmasın.
Süper ligde ilk hafta kazandık.
Bu galibiyet bizi yanlışa sevk etti.
Hatalarımızı kapattı.
Eksiklerimizi yok saydık.
Ligde bizde varız dedik.
İki teknik adamla ligin yarısını zor tamamladık.
Nefes nefese kaldık.
Teknik adamların ömür yetmedi.
Mesut hoca üzgün gitti.
Hatalarını, yanlış transferlerini kendi de gördü.
Yönetim ders alacağını söyledi.
Devreye umutlarla girildi.
Bağıra bağıra isimler lanse edildi.
Bilica, Tabata, Fink haber metinlerinde kaldı.
Olmayacak transferlerle günler geçirildi.
Yurt dışında bazı futbolcular izlendi.
Kendileri ile anlaşıldı.
Takımları sorun çıkarttı.
Menejerler daha çok kazanmak için özel çaba sarf etti.
Sivasspor neticede 3 yabancı futbolcu ile her konuda anlaştı.
Gönderdikleri futbolcular hala takım bulamadı.
Kaçı gider , kaçı geri döner hala belli değil.
Sivasspor, ilk hazırlık maçında Beşiktaş’la oynadı.
Sonucu çok önemli olmayan maç 2-2 berabere sona erdi.
Yiğido öne geçti.Geriye düştü.Durumu Hayrettin’le kurtardı.
Yenseydik.İnan düşünürdüm.
İyi ki berabere kaldık.
Yoksa her şey yine tozpembe olurdu.
Hatalar görülmezdi.
Sivasspor’a yeni katılan yabancı futbolculardan çok şey bekliyoruz.
Jakup Navratil, Thomas Rada, Kamil Grosicki, Sandro Mendonça hayırlı olsun

50sekiz
10.01.2011, 15:17
güzel objektiv yazi olmus.
bazi yazarlar bu yazidan ders alsin :rolleyes:

turks
10.01.2011, 15:22
:) valla bu saatten sonra bi hazırlık maçıyla takım yanılgıya düşerse bizi hiç kimse kurtaramaz aynı hırs istek ve arzu ile ilk macımızda telekom arena da galip gelmek adına canını dişine takmaları lazım futbolcuların kötü bi tecrübe oldu ilk yarı ve geçen sezon yeteri kadar tücribe edinmiş olmamız lazım diye düşünüyorum ve inşallah yeni transferlerimizinde uyumu ile gerçek sivassporu izleme imkanına sahip olacağız bence yönetimimiz bu transferlerle geçmişden ders almış gibi geldi bana onun için ayağımız yere sağlam basmalı

DoomsDay58
10.01.2011, 15:24
Mustafa Ateş güzel bir yazı yazmış ellerine sağlık aynı hatalara tekrar düşülmemeli.

kiNgSiZe58
10.01.2011, 15:27
tshabalala transferi yine yatti galiba.. alamiyacan oyuncuyu üzerinden neden geldi gelicek, ocakta gelicek diyorsun sayin fikret ünsal.kacan balik büyük olur.

58 SiVaSıM 58
10.01.2011, 15:52
haklısın mustafa ateş

B.DUMANLI
10.01.2011, 16:03
Alti üstü bir hazirlik maci macin 2-2 berabere bitmesi,neden bizi rehavete düsürsünki?Nealaka.Yeni transferlerini sahaya süren BJK ,biz degil.Biz yeni transferlerle su anda ne durumdayiz ,onu bilmiyoruz.Riza hoca herseyin farkindadir.Rehavete düsecek zamanmi,hic birseyin telafisi olmayan maclar yapacagiz.

Salim58
10.01.2011, 16:17
Adı üstünde hazırlık maçı bu maçlardan alınacak sonuçlar ne olursa olsun,Önemli olan bu maçlarda eksiklerimizi görüp bu eksiklikleri giderip lige öyle başlamalıyız.Zorlu bir ikinci yarı bizi bekliyor,Kaybedilecek puan ve puanların telafisi yok........

Yusuf Çevik
10.01.2011, 16:26
abi oynanan oyuna bakıyoruz.. isterse yenilsin ama nasıl oynadığı önemli.

fatihtuztas
10.01.2011, 16:28
Ya arkadaşlar tabi ki bu skor bizi yanıltmasın, hem normal bir hazırlık maçı, niye skor bu kadar büyütülüyor ki, hazılık maçında bu tip skorlar zaten oluyor.

Sivaslibey
10.01.2011, 17:14
Mustafa bey artik dilimiz yandi bir kere, bu hataya bir daha düsmeyiz yigidolar olarak. Su an biz halen 15. siradayiz.

Bu oyuncular zaten seneye iyi bir kadro hazirlamak için alindilar. Sezon sonuna daha çok var ve çok çetin geçecek elbet.

Bu sene yine kümeye oynariz büyük ihtimal. Sezon sonunda yine transfer olur herhalde çünkü bizdeki Türk oyuncular yeterli degil bence zirve için. 2-3 futbolcu daha almak lazim seneye.

Bu sezon orta siralarda bitirirsek bizim için basaridir bu bir buçuk sezon sonrasi.

ZiDaNe58
10.01.2011, 17:28
döktürmüssün mustafa ates ağzına sağlık söyledklerinin hepsine 100 de 100 katılıyorum..bu skor bizi yanıltmasın..

ayazoğlu
10.01.2011, 18:50
Ne oldu Dünya yıkıldı altında SİVAS mı kaldı takımın kendine güveni gelmiş Rıza hocayla bunda yanılacak bir durum yok

karahisarli
10.01.2011, 20:37
cok önemli bir ayrinti ama sivasin zaten riza hocayla cikista oldugunu düsünüyorum...