Orijinalini görmek için tıklayınız : Bekleneni veremediler

50sekiz
11.01.2011, 13:27
Bekleneni veremediler

A.A.
11 Ocak 2011

Sivasspor'un yollarını ayırdığı 10 isim arasında yer alan Ceyhun Eriş, Sedat Yeşilkaya ve Alioum Saidou'nun Sivasspor macerası kısa sürdü.

Sivasspor'a sezon başında transfer olan tecrübeli oyuncular Ceyhun Eriş, Sedat Yeşilkaya ve Alioum Saidou'nun kırmızı-beyazlı ekiple yolları ayrıldı. Süper Lig'de birçok takımın formasını giyen ve gittikleri takımlarda istikrar sağlayamayan Eriş ve Saidou, Sivasspor'da beklenen performansı sergileyemedi.

Sezona iyi bir başlangıç yapan ve Sivasspor'un Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçta adeta yıldızlaşan Ceyhun Eriş, kırmızı-beyazlı forma altında 1'i Ziraat Türkiye Kupası'nda, 15'i ligde olmak üzere 16 resmi maça çıktı. Ligde 2 kez gol atma sevinci yaşayan Eriş, 5 kez de sarı kartla cezalandırıldı.

Sezon başında transferin son gününde Sivasspor kadrosuna dahil olan Kamerunlu oyuncu Aioum Saidou ise sadece 4 lig maçında forma giydi.

Sezon başında Kasımpaşa'dan transfer edilen Sedat Yeşilkaya ise 1'i Ziraat Türkiye Kupası'nda, 6'sı ligde olmak üzere 7 resmi maçta şans buldu. Sedat, bu maçlarda 2 kez sarı kartla cezalandırıldı.

SİVASSPOR KALESİNİ YILLARDIR KORUYAN AKIN İLE DE YOLLAR AYRILDI

Bu 3 oyuncunun yanı sıra yıllardır Sivasspor'un kalesini başarıyla koruyan ve Sivasspor'un ikinci ligi şampiyon olarak tamamladığı kadroda yer alan Akın Vardar ile de yolların ayrıldığı kaydedildi. Sivasspor'a uzun yıllar hizmet eden ve camia tarafından sevilen bir isim olan Akın'ın ayrılışı, camianın büyük bir kesimi tarafından üzüntüyle karşılandı.

Ceyhun, Sedat Yeşilkaya, Saidou ve Akın'ın yanı sıra golcü oyuncu İbrahim Şahin, Gabonlu orta saha oyuncusu Bruno Zita, Tunuslu Nabil Taider, genç oyuncular Ferhat Bıkmaz, İbrahim Yay ve Kaan Timuçin Konuk ile de yolların ayrıldığı, tüm oyunculara gönderilme kararının tebliğ edildiği, futbolcuların takım aradığı kaydedildi.

Gönderilen oyunculardan İbrahim Şahin'in Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor ile resmi sözleşme imzaladığı, İbrahim Yay'ın ise Tarsus İdmanyurdu takımına kiralık olarak verildiği, diğer oyuncuların da bazı kulüplerle görüşmelerinin sürdüğü, kimi oyuncuların görüştüğü takımlarla anlaşma aşamasında olduğu ifade edildi.

mm1970
11.01.2011, 13:50
asıl gidecek sedat yok ortada ne işi var sıvasta

Harput0658
11.01.2011, 14:09
Akın'la Ferhat Bıkmazın gitmesine üzüldüm.

ZiDaNe58
11.01.2011, 14:15
bunlar gelirken bi beklentisi olan varmıydı ki?

B.DUMANLI
11.01.2011, 15:27
Bekleneni vermeleri zaten beklenemezdi,yas göze alindiginda.Sahada birseyler ypmaya calistilar fakat bunda muaffak olamadilar.Bir bölümü zaten takimdan hala ayrilmamis.

Ahwettt
11.01.2011, 15:37
Zaten gençler hariç diğerlerinin transfer edilmesi hata idi. Şimdi bunlara verilen paraya yazzık günah değilmi?Ceyhuna Sedata ve Saidoya verilen para ile genç ileriye dönük gelecek vaad eden bir futbolcu alınsaydı yada 3 ne verilen para ile birtane iyi futbolcu alınsaydıki rahatlıklarla alınırdı belkide bir kaç maçta Sivassporumuza faydası olurdu bu durmlarda düşmez idik, yan gelip yatarak ve krallar gibi tesilerde yaşam için spor yaparak Sivassporun parasını alıp gittiler

calipso
11.01.2011, 16:28
asıl gidecek sedat yok ortada ne işi var sıvasta

sedatında gönderileceği zaman var merak etme .. ben yönetimin ve hocanın bu konuda bir planı olduğunu düşünüyorum.. yeni gelen defanslar iyi çıkarsa sezon sonu sedatla yollar ayrılacaktır

şarkışla 58
11.01.2011, 16:34
Diallo nun 4 ay olmayacağı bir ortamda Sedat a ihtiyacımız var.Alınan stoperler iyi çıkarsa yedek olur,çıkmazsa 11 de oynar.

58 SiVaSıM 58
11.01.2011, 16:52
ben zaten ceyhun hariç bunların alınmasına bi anlam veremedim saidou nasıl laınır ben anlamadım zaten akında çok amatörleşmeye başlamıştı çoook iyi oldu bşde sedattan kurtulursak süper olacak

Turan 59
11.01.2011, 17:24
İsabetli karar verilmiş.Gönderilmeleri iyi oldu.

58_SEMİH_58
11.01.2011, 17:26
Birçok alt milli takımda oynayan Ferhat için tam bir fiyasko.Akın artık miladını doldurmuştu.Ceyhun bildigimiz Ceyhun'dan birazda olsa farklıydı Sivas'ta.SEdat yeşilkaya ve Saido anlam veremedigim 2 isim.

Divriği58
11.01.2011, 17:52
Gönderılecek isimler isabetli olmuş

ZiDaNe58
11.01.2011, 18:02

boşversene ferhatda futbolcumu hayrettinin yoklugunda kaç maçta oynadı ama hic bi ışık göremedk..ziya formayı sırtına gecirdiği ilk maçta herkesin beğenisini topladı..ferhat bank asya futbolcusu ordan öteye gidemez..

herqeLe58
11.01.2011, 19:16
akının gıtmesıne uzuldum dıgerlerı dogru karar saıdou hıc takıma gırdımı acaba bos yere geldi gidiyor

savaş2
11.01.2011, 21:17

...akının emeğı coktu takıma vede daha cok faydalanabilirdik
... ferhat ise geleciği olan bir futbolcuydu ikisininde takımda kalmasını cok isterdim..

savaş2
11.01.2011, 21:22
sedatında gönderileceği zaman var merak etme .. ben yönetimin ve hocanın bu konuda bir planı olduğunu düşünüyorum.. yeni gelen defanslar iyi çıkarsa sezon sonu sedatla yollar ayrılacaktır

sedat sezon sununa kadar 5 kırmızı 15 sarı alır......vede 9 puanımıza sepep olur derim...DİKKATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT

akkuzu
11.01.2011, 21:35
Ferhatın Alt milli takımlarda oynaması neye yarar ki Sivassporda şans bulmasına rağmen başarılı olamadı.Oysa hiç milli oynamamış ziya ilk formayı aldığından bu güne üstüne futbol koyarak 10 tane Ferhat eder duruma geldi vede formayı daha vermeyecek şekilde futbol oynuyor.Gidenlerden hiç üzülecek futbolcu yok tam isabet olmuş.

Turan 59
11.01.2011, 22:20
GİDENLER :

1-Akın
2-Ceyhun
3-Zita
4-İbrahim ŞAHİN
5-Saidou
6-Rahman
7-Ferhat
8-Sedat YEŞİLKAYA hatırladılarım bu kadar.Hepsi de tam isabet.

DOGU_BEY
11.01.2011, 22:25
GİDENLER :

1-Akın
2-Ceyhun
3-Zita
4-İbrahim ŞAHİN
5-Saidou
6-Rahman
7-Ferhat
8-Sedat YEŞİLKAYA hatırladılarım bu kadar.Hepsi de tam isabet.

abi burda tek ve belki de en önemli bir eksik var Sedat Bayrak!

DoomsDay58
11.01.2011, 22:29
abi burda tek ve belki de en önemli bir eksik var Sedat Bayrak!

Yeni forvetle ilgili haberler yokmu kardeş.

DOGU_BEY
11.01.2011, 22:32
Yeni forvetle ilgili haberler yokmu kardeş.

benim açtığım konunun içerisine birkaç birşey yazdım ama somut ve net bir bilgi şu an yok

Yiğiter
11.01.2011, 23:31
Duygusallığa gerek yok.Akın uzun yıllar biizmle beraberdi ama artık performansı yeterli değil!

50sekiz
11.01.2011, 23:35
Bu oyuncularin cogu ile daha resmi olarak yollar ayrilmadi.
Kendilerine kulüp bulmalari bekleniyor. Bulamazlarsa ceplerine paralari konulup tek tarafli sözlesme fesih yoluna gidilecektir..
Saidou ve Nabil Taider bile hala Sivasspor'un lisansli oyunculari.

EneS ElmaS
11.01.2011, 23:38
Ceyhun beklenilenden cok fazlasını verdi. Umarım ne yapıp edip takımda tutulur..

Divriği58
12.01.2011, 00:13
Ara transfer dönemini en iyi şekilde değerlendirip kadrosunu güçlendirmek ve ligde üst sıralara tırmanıp rahatlamak isteyen Sivasspor, transferde hareketli günler geçirecek.

AA'nın verdiği habere göre ara transfer döneminde Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın transfer listesinde yer alan isimlerle görüşmeler yapan kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticiler, şu ana dek Jakub Navratil, Tomas Rada, Kamilla Grosicki ve Mendonça ile sözleşme imzaladı.

Avrupa'dan ünlü bir forvet oyuncusunu daha kadrosuna katmaya hazırlanan Sivasspor'da yabancı sayısının 10'a yükselmesi de sıkıntı yarattı.

10 oyuncu ile yollar ayrıldı

Ara transfer döneminde Sivasspor tam 10 oyuncusu ile yollarını ayırdı. Bu futbolcular arasında yer alan arasında yer alan Ceyhun Eriş, Sedat Yeşilkaya ve Alioum Saidou'nun Sivasspor macerası kısa sürdü. Ayrıca Sivasspor kalesini yıllardır koruyan Akın Vardar'ın takımdan ayrılması camiada bazı kesimler tarafından üzüntü ile karşılandı.

FANATIK YIGIDO
12.01.2011, 00:23
takimdan ayrilan oyuncular takimin 100de 40 kalitesini dusuruyodu yedek kulubesi okadar kalitesizdiki oyuna giren oyuncu cikan oyuncuyu aratiyodu artik yeni transferlerle yedek kulubeside cok kaliteli olacak takimda rekabet artacak oyuna sonradan giren oyuncu bile cikan uyuncuyu aratmayacaktir:)

Dark Force
12.01.2011, 00:27
Ceyhunun gidişine çok sevindim takıma yakışmayan bir oyuncuydu...

yigidocengiz
12.01.2011, 00:37
bence ceyhun bu takıma çok şeyler verebilirdi ama mehmetin kompleksleri yüzünden harcandı bu kadar basit

baycabbar
12.01.2011, 08:53
Takım biraz gençleşti demi.

sivaslihsan
12.01.2011, 09:20
Hepsinin yolu acık olsun

savaş2
12.01.2011, 11:00
bence ceyhun gitmemeli kısa süre maclarda kalsada yararlı olur takıma
....cunkü sakatlar olacaktır usta bir futbolcudur..muhamed ali gönderdik ama arar olduk...bazı oyuncular koşmadan ve teknikleri oluşu ile takıma yarar saglarlar