Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğido bomba peşinde
SivasSpor.Com 12.01.2011, 08:58 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sslogo.jpg
Transferin hareketli takımlarından olan Sivasspor'un çok önemli bir yabancı forvetin peşinde olduğu iddia edildi.
Ara transfer döneminde şu ana kadar 4 yabancı futbolcuyu kadrosuna katan Sivasspor'un, yabancı bir forveti daha renklerine bağlamak üzere harekete geçtiği öğrenildi. Ara transfer döneminde teknik direktör Rıza Çalımbay'ın transfer listesinde yer alan isimlerle görüşmeler yapan kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticiler, şu ana dek 2'si Çek, 1'i Polonyalı, 1'i ise Brezilyalı olmak üzere 4 yabancı futbolcuyu Sivasspor'un kadrosuna kattı.
Çek Cumhuriyeti takımlarından Victoria Plzen'den stoper Jakub Navratil (26) ve ön libero Tomas Rada (27) ile Polonya'nın Bialystok takımından sağ açık ve forvet arkası oynayabilen Kamila Grosicki (22) ve bir dönem Gençlerbirliği ve Hacettepe'de de forma giyen gole dönük orta saha oyuncusu Brezilyalı Sandro Da Silva Mendonça (27) ile sözleşme imzalayan Sivasspor'un, yabancı bir forveti daha renklerine bağlamak üzere harekete geçtiği öğrenildi.
Sivasspor'un kadrosuna dahil etmeyi planladığı bu yabancı oyuncunun, şu ana dek kadrosuna kattığı 4 oyuncuya nazaran daha fazla ses getirecek bir isim olduğu belirtildi.
Bu yabancı oyuncuların yanı sıra Beşiktaş'tan genç kaleci Korcan Çelikay'ı (23) da kadrosuna dahil eden Sivasspor, ara transfer döneminin en gözde takımları arasında yer aldı.
-YABANCI SAYISI 10'A YÜKSELDİ-
Bu 4 transferle yabancı futbolcu sayısı 10'a yükselen Sivasspor'da, forvet oyuncusu transfer edilmesi halinde kadrodaki bir yabancı oyuncunun gönderileceği belirtiliyor.
Gabonlu orta saha oyuncusu Bruno Zita Mbanangoye, Kamerunlu orta saha oyuncusu Alioum Saidou ve Tunuslu orta saha oyuncusu Nabil Taider ile yollarını ayıran Sivasspor'un kadrosunda, şu anda yeni transferler Jakub Navratil (Çek Cumhuriyeti), Tomas Rada (Çek Cumhuriyeti), Kamila Grosicki (Polonya), Sandro Da Silva Mendonça'nın (Brezilya) yanı sıra kaleci Sead Ramoviç (Bosna Hersek), stoperler Mamadou Diallo (Gine) ve Deniss İvanovs (Letonya), orta saha oyuncusu Souleymane Keita (Mali) ve golcü oyuncular Yannick Kamanan (Fransa) ve Ricardo Pedriel Suarez (Bolivya) bulunuyor. Kadrodaki yabancı isimlerden birinin gönderilmemesi halinde ise Sivasspor'un yerli bir forvet arayışına gireceği ifade ediliyor.
Önceki sezonlarda yabancı transferinde tercihini genellikle Brezilyalı ve Afrikalı oyunculardan yana kullanan kırmızı-beyazlı ekip, bu sezon ara transfer döneminde şu ana dek 3'ü Orta Avrupa'da, 1'i ise Brezilya'da top koşturan oyuncuları kadroya dahil etti.
Çalımbay'ın, Çek ve Polonyalı futbolcuların, Türk futboluna uyum sağladığını ve Türkiye'de başarılı olduğunu düşünerek bu oyuncuları kadroya dahil ettiği öğrenildi.
yigidoyuzz 12.01.2011, 09:00 HAYALKAFE sen bilin be kardeşim kim ne neci bi araştırsan yaa çok merak ediyorum benim beklediğim tek mevki forvet sesimizi duy basın sözcümüz hayalkafe
Yusuf Çevik 12.01.2011, 09:02 Bakalım kimmiş alırız güzel bir transfer inşALLAH.
ZiDaNe58 12.01.2011, 09:09 bende umitlym o bombadan hadi bkalm ins takima faydali olacak bi golcü alınır
sivaslihsan 12.01.2011, 09:15 Bu konuda Hayal Cefen Bi Haber Bekliyoruz En Kısa Zamanda Bize döner Hayal Cafe Bundan Eminim İnş gerçektende ses Getirecek Birini geTirler Sivassporuma vE Rıza HocaYa Güveniyroum inş Hayırlısı Bakalım Zaman Neyi Getirecek ;)
yıldızelii8 12.01.2011, 09:18 ALLAH merak ettim şimdi
Respect58 12.01.2011, 09:31 "Belkide bu yazıyı yazdığım saatlerde yabancı santraforunda işi tamamen bitmişte olabilir"
Abdullah Yiğit'in yazısından alıntı.Belkide bugün acıklanır.Hadi hayırlısı..
eyupkocak 12.01.2011, 09:56 tam da eksiğimizdi forvet baklım kim gelecek :)
sivaslihsan 12.01.2011, 09:58 Hayırlısı inş bakalım
PETKOVİC 12.01.2011, 12:19 Boboyu alırmışız :)
sivaslihsan 12.01.2011, 12:39 Boboyu alırmışız :)
Hadi Cnm Sende..
mühendisburak58 12.01.2011, 12:56 sivasspor birine 8 milyon vermiş ama gelmemiş.bu o adam olmasın.
http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=3313
FANATIK YIGIDO 12.01.2011, 13:20 yeni forvet kesinlesirse takimdan ayrilacak yabanci oyuncu kamananmi yoksa sezonu kapadan diallomu olacak?
mucahit_58 12.01.2011, 13:36 Dialloyu donduracaklar gidecekse sezon sonuna belli olur
PETKOVİC 12.01.2011, 14:12 Hadi Cnm Sende..
bravo zeki insan :D
stutgart58 12.01.2011, 14:14 10 yabancı oyuncu kontenjanı dolgu için bombaları ben size söylim....ya NECATİ ATEŞ ya da FATİH TEKKE..bakın burya yazdımm....
PETKOVİC 12.01.2011, 14:14 pardon bu link.
http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=3313
valla o paraya 4 tane kaliteli yabancı alırız ya biz kaldı ki 500 bin euroların hesabını yapan bir kulübüz
Nondayi alsinlar, adam gs en golcü adamiydi. vede efendi biriydi.
münihli_58 12.01.2011, 14:20 Bu Transferlerden sonra iyi Oyuncu gelecegine inaniyorum artik:)
Mamadou Diallo 12.01.2011, 14:21 Yaw futbolcu falan gönderilmeyecek ya daha ya keita ya da kamanandan biri gidecek deniyor.halbuki diallo'nun sözleşmesi dondurulacak.
Yapılan transferleri gördükten sonra içim o kadar müsterih ki. Ne heyecan ne telaş. Teknik kadro ve yönetim o mevki için de takımımıza layık bi oyuncu transfer edeceklerdir.
Ahhh. ahhhh. Keşke sezon başı olsaydı.....
kezman olma ihtimali var.kezman sivasa faydalı olurmu bilmiyorum ama ses getirecegi kesin.sormayın kaynak filan yok salladım.kezman boştaymış.
cılgınsivas58 12.01.2011, 15:01 iyi bir forvet olsun hava toplarına hakim
sivaslihsan 12.01.2011, 15:21 ya dialloyunun sözleşmesi donacak yada kamanan yada keita gidicek ;)
sivaslihsan 12.01.2011, 15:22 iyi bir forvet olsun hava toplarına hakim
zaten var kardeş Suarez Hava toplarına Mütüş Hakim bize hızlı bi forvet lazım hızlı ve cabuk
HababamHa 12.01.2011, 15:23 Kimi alacaklar acaba merak etmeye başladım...
58 SiVaSıM 58 12.01.2011, 15:51 eddie johnshon diyolardı bi aralar makukulada olabilir haydi bakalım bekliyoruz
revenge58 12.01.2011, 15:56 eddi johnson un sivas da ne işi var kardeş zaten arizalı makakula hiç olmaz.yapılan transferler çok flaş olmaya bilir ama bence mevkii bakımdan önemli oyuncular ayrıca doğu avrupalı oldukları için sivas ın hava şartlarına çabuk alışırlar
serkan_ozcan58 12.01.2011, 16:10 diallonun sözleşmesi dondurululdu resmi sitede açıklandı beyler
Sivassporda bütün futbolcu kardeşlerimiz bomba gibi sporculardır.Yeni gelecek olanlarda süper ligde tahribat gücüne katkı yapacak kardeşler olacaktır mutlaka.Mecnun Odyakmaz gibi bir başkan,Rıza Hoca gibi bir teknik direktör varken ve kendine inanmış futbolcular ile pimi çekilmiş bir Sivassporu herkes görecektir :)
herqeLe58 12.01.2011, 17:28 galatasaraydan mehmet batdal bosta olan mateja kezman besıktastan alı kucık manisadan arıza makukula yada sımpson veya da shabanı nonda bunlardan bırını alsak cok super olur
Mamadou Diallo 12.01.2011, 17:45 zaten var kardeş Suarez Hava toplarına Mütüş Hakim bize hızlı bi forvet lazım hızlı ve cabuk
Almıyak mı forvet ne diyon yani bi kee gol sıkıntımız var.
AYDIN1985 12.01.2011, 17:56 bana öyle geliyorki, bu bomba ne bugün nede yarin patlamayacak, sanki bir aciklama yapilip forvet konusu haftaya belli olacak denilecekmis gibi bir his var icimde. yeni alinan oyuncularda´da öyle olmustu, bugün yarin dendi, ama Allaha sükür alindilar.
Insallah tez vakitte belli olur.
bizde genelde forvet ve santrafor hep karıştırılır biz şimde hangisini alacağız forvet mi santrafor mu? bence asıl ihtiyacımız santrafor forvet oyuncumuz cok kamanan, erman, suarez, mehmet yıldız, kamil:) bunlar hep forvet zaten
ayazoğlu 12.01.2011, 18:21 Rıza hoca en iyisini alır takımda takım olur
kezman adı ortada dolaşıyodu ama bilmiyorum bence memet varken aynı tip bi kezman ne kadar faydalı olur bilemiyorum
subasi29 12.01.2011, 18:28 Hadi Patlatin Su Bombayida Dosta Dusmana Mahcup Olmayalim :D
58MUAMMER58 12.01.2011, 19:28 HAYIRLISI OLSUN,bakalım nasıl bir bombaymış göreceğiz.inşallah beklediğimize deger kaliteli bir golcü olur.
kazım taşyürek 12.01.2011, 19:28 bana göre sivasspor defans oyuncusu alması gerekiyor. defans bilica dan sonra çöktü.. sivassporun ortasaha ve oyuncuların iyi olduğunu düşünüyorum..
forvete hiç gerek yok derim .. defansı cok iyi koruyabilen vede uzun hizlı top çıkaran bir defans oyuncusu lazım bu benim fikrim saygılar..
yigido yakup 12.01.2011, 19:39 bana göre sivasspor defans oyuncusu alması gerekiyor. defans bilica dan sonra çöktü.. sivassporun ortasaha ve oyuncuların iyi olduğunu düşünüyorum..
forvete hiç gerek yok derim .. defansı cok iyi koruyabilen vede uzun hizlı top çıkaran bir defans oyuncusu lazım bu benim fikrim saygılar..
senin fikrine yönetim uydu vede navretil vede rada yi kadroya katti.
VOLKANBABA0058 12.01.2011, 19:42 ARKADAŞLAR SON FORVETİMİZ BELLİ OLDUMU BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.
ethembey 12.01.2011, 19:45 yok daha degil hic bir haber yok
eyuphulagu 12.01.2011, 19:52 Bazı sitelerde sivassporun daha önce de adı geçen Fulham'ın ABD li oyuncusu Eddie JOHNSON'a teklif götürdükleri yazıyor..Haberin kaynağı belli değil;söylenti de olabilir gerçek te...Bu oyuncunun sözleşmesi Mayıs 2011 de bitiyormuş...Bu oyuncu 2009 da Galler'in Cardif City takımına 2010 da ise Yunanistan ın Aris takımına kiralık gitmiş..ABD milli takım oyuncusu youtube de videoları da var..Bakalım bu haber doğru çıkacak mı yoksa sadece söylentiden ibaret mi?Goal.com da da bu oyuncu ile ilgili yorum yapan birisi sivassporun bu oyuncu ile ilgilendiğini söylemiş..Haydi Hayırlısı..
VOLKANBABA0058 12.01.2011, 20:11 İNŞALLAH KALİTELİ BİR OYUNCU ALIRIZ.
Bazı sitelerde sivassporun daha önce de adı geçen Fulham'ın ABD li oyuncusu Eddie JOHNSON'a teklif götürdükleri yazıyor..Haberin kaynağı belli değil;söylenti de olabilir gerçek te...Bu oyuncunun sözleşmesi Mayıs 2011 de bitiyormuş...Bu oyuncu 2009 da Galler'in Cardif City takımına 2010 da ise Yunanistan ın Aris takımına kiralık gitmiş..ABD milli takım oyuncusu youtube de videoları da var..Bakalım bu haber doğru çıkacak mı yoksa sadece söylentiden ibaret mi?Goal.com da da bu oyuncu ile ilgili yorum yapan birisi sivassporun bu oyuncu ile ilgilendiğini söylemiş..Haydi Hayırlısı..
Gardaş çok sıkı ayağıma bastın ayağını çekte acımasın :D
Kibrisli 12.01.2011, 21:14 Eddie Johnson'u ben de duydum, sözleşmesinin bitmesi fiyatının 1 M € olmasına rağmen daha ucuza alınabileceğinin göstergesi inanılmaz da yeterli bir forvet ve kuvvetli... Umarım duyumlarımız gerçek çıkar...
hamzagorlern8 12.01.2011, 21:43 bn adem sarıyı yter buluyorum şimdilik:D
asabibaba 12.01.2011, 21:59 Baba'yı alırız.. :)
baba değil bobo murat yanlış yazmışın :D:D:D:D
yigidocengiz 12.01.2011, 22:57 illede eneramo diyorum başkada bişey demiyorum...bu arada 4 milyon euro verdikleri futbolcu eneramoymuş duyduğuma göre.İNŞALLAH gelir.
mucahitbaba58 12.01.2011, 23:04 Bazı sitelerde sivassporun daha önce de adı geçen Fulham'ın ABD li oyuncusu Eddie JOHNSON'a teklif götürdükleri yazıyor..Haberin kaynağı belli değil;söylenti de olabilir gerçek te...Bu oyuncunun sözleşmesi Mayıs 2011 de bitiyormuş...Bu oyuncu 2009 da Galler'in Cardif City takımına 2010 da ise Yunanistan ın Aris takımına kiralık gitmiş..ABD milli takım oyuncusu youtube de videoları da var..Bakalım bu haber doğru çıkacak mı yoksa sadece söylentiden ibaret mi?Goal.com da da bu oyuncu ile ilgili yorum yapan birisi sivassporun bu oyuncu ile ilgilendiğini söylemiş..Haydi Hayırlısı..
bu haberine muhsin hocanin parmaginin olacagindan supheliyim aga
Divriği58 12.01.2011, 23:53 Hadi Patlatin Su Bombayida Dosta Dusmana Mahcup Olmayalim :D
Biz zaten burda canlı bombayız biraz daha forveti beklersek sabırdan biz patlıcaz:D
VOLKANBABA0058 13.01.2011, 09:01 Eddie Johonson haberi doğrumu arkadaşlar
şimdi bomba falan başlık atılıyor sonradanda millet bomba bumuydu deyince kızıyorlar bırakın bombayı falan sivasspora faydalı olacak genç çalışkan gol atacak birisi olsun bize yeter. abartmaya gerek yok. bomba oyuncu alacak güçte değiliz. gol atmayı bilsin yeter.
diallo'nun sözleşmesi sakatlığından dolayı donduruldu
yani bomba transferde iyice yol katedildi
demekki meçhul yabancı meşhur olmaya yakın
Boboyu alırmışız :)
Alırsak şaşma:)Aldığım sağlam bir duyuma göre Bobo ile görüşülüyor...
sandal5877 13.01.2011, 12:11 Kezman olmasında çunkü kezman artık sivasta top oynayacak biri deyil o eski, kezman deyil zaten alınınacak oyuncu %99hızlı güçlü biri olacak bu Rıza hocanın sisteminde var çalıştırdıgı takımlara bir göz atarsak herşey belli olur yıldız veya pedriel in yanına hızlı biri....
münihliyigido58 13.01.2011, 12:43 benim duyumlarima göre, forvet transferindede cok sayida opsiyonlarimiz var, ve en az dört isimle yakindan ilgileniliyoruz. Bunlarin ikisi yabanci Süper Lig forveti ve kalitelerini daha önce ispatlamislar. Bütce 1,5 Milyon Euroymus. Bonservis ve alacaklarimi, yoksa sirf bonservisimi onu ögrenemedik. Bobo bu isimlerin arasinda.
2011'de bitecek kontrati büyük soru isaretleri birakiyor. Besiktas onun kontratini uzatabilirse, kiralik gelme ihtimali cok düsük degil, ama sirf kontenjani bosaltmak icin gönderilmez. Iyi bir teklifde yinede gönderilebilir, cünkü ilk 11'e girme ihtimali, Almeida transferi ve 4-5-1 taktiksel sistemin uygulanmasiyla agir tehlikede.
Bobo'nun Sivas'a gelme ihtimali %1
Adam 6 ay sonra bosta, istedigi takima cok iyi fiyata imza atar.
Istanbul takimlari disinda yabanci takimlar bile sirada bekliyor..
AYDIN1985 13.01.2011, 12:54 benim duyumlarima göre, forvet transferindede cok sayida opsiyonlarimiz var, ve en az dört isimle yakindan ilgileniliyoruz. Bunlarin ikisi yabanci Süper Lig forveti ve kalitelerini daha önce ispatlamislar. Bütce 1,5 Milyon Euroymus. Bonservis ve alacaklarimi, yoksa sirf bonservisimi onu ögrenemedik. Bobo bu isimlerin arasinda.
2011'de bitecek kontrati büyük soru isaretleri birakiyor. Besiktas onun kontratini uzatabilirse, kiralik gelme ihtimali cok düsük degil, ama sirf kontenjani bosaltmak icin gönderilmez. Iyi bir teklifde yinede gönderilebilir, cünkü ilk 11'e girme ihtimali, Almeida transferi ve 4-5-1 taktiksel sistemin uygulanmasiyla agir tehlikede.
niy bütce 1,5 milyona düsmüs, eneramo´ya 4 milyon teklif etmislerdi. gardas bu haberin yazili bir kayangi varmi yoksa birindenmi duydun???
Yıldız bir oyuncu almak çok tehlikeli bence onun yerine yıldız adayı iyi kumaş sahibi oyuncu alınmalı Eneramo olsa muhtesem olacaktı :mad:
Tekke Konya ile parasal konuda anlasamamis.
Belki Tekke'ye de teklif götürürler?!
AYDIN1985 13.01.2011, 13:08 bana öyle geliyorki, bu bomba ne bugün nede yarin patlamayacak, sanki bir aciklama yapilip forvet konusu haftaya belli olacak denilecekmis gibi bir his var icimde. yeni alinan oyuncularda´da öyle olmustu, bugün yarin dendi, ama Allaha sükür alindilar.
dün böyle yazmistim, bakalim bugün bomba patlayacakmi???
not: ben bugün aciklanmasini istiyorum.
muhendis58 13.01.2011, 13:14 bence fatih tekke
Mamadou Diallo 13.01.2011, 14:25 Sivasspor'un gözü Hollanda'da
Ara transfer döneminde şu ana kadar 4 yabancı futbolcuyu kadrosuna katan Sivasspor'un, Nac Breda takımının tecrübeli savunma oyuncusu Tyrone Loran'a teklif götürdüğü öğrenildi.
Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın transfer listesinde yer alan isimlerle görüşmeler yapan kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticiler, şu ana dek 2'si Çek, 1'i Polonyalı, 1'i ise Brezilyalı olmak üzere 4 yabancı futbolcuyu Sivasspor'un kadrosuna kattı. Rıça Çalımbay'ın listesinde bulunan bir diğer futbolcunun ise Hollanda ekiplerinden Nac Breda takımının güçlü savunma oyuncusu 30 yaşındaki Tyrone Loran olduğu öğrenildi. Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan futbolcu için girişimlere başlayan Sivasspor kulübünün bu transferi bitirmek için görüşmeleri hızlandırdığı gelen haberler arasında.
DHA
Mamadou Diallo 13.01.2011, 14:27 Fatih Tekke%51 bence Forvet oyuncusunu yerli alcaz gibi geliyor bakınsana 1 tane daha yabancı stoper alıyoruz kesin değil ama bence forvet yerli ve Fatih Tekke yüksek ihtimal.
mucahitbaba58 13.01.2011, 14:31 Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın transfer listesinde yer alan isimlerle görüşmeler yapan kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticiler, şu ana dek 2'si Çek, 1'i Polonyalı, 1'i ise Brezilyalı olmak üzere 4 yabancı futbolcuyu Sivasspor'un kadrosuna kattı. Rıça Çalımbay'ın listesinde bulunan bir diğer futbolcunun ise Hollanda ekiplerinden Nac Breda takımının güçlü savunma oyuncusu 30 yaşındaki Tyrone Loran olduğu öğrenildi. Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan futbolcu için girişimlere başlayan Sivasspor kulübünün bu transferi bitirmek için görüşmeleri hızlandırdığı gelen haberler arasında.
herqeLe58 13.01.2011, 15:02 kezman olma ihtimali var.kezman sivasa faydalı olurmu bilmiyorum ama ses getirecegi kesin.sormayın kaynak filan yok salladım.kezman boştaymış.
bencede kezman olabilir ama sivasspor da iş yapmaz gibime geliyor
herqeLe58 13.01.2011, 15:02 Tekke Konya ile parasal konuda anlasamamis.
Belki Tekke'ye de teklif götürürler?!
bitmiş topcuyu napalım karDes
Radyospor Haber Aktif programında Erdem Soncul’un sorularını yanıtlayan Sivasspor’un antrenörü Rıza Çalımbay: "Dört yabancı transferi gerçekleştirdik. Bir forvet alıp transfere nokta koyacağız" dedi.
Çalımbay yerli oyuncu transfer etmenin zorluğundan bahsederek; "Yerli oyuncular çok pahalı, bu yüzden transfer politikamızı yabancı futbolcular üzerine kurduk" diye söyledi.
Deneyimli teknik adam Çek ve Polanyalı futbolcuların Türkiye’de daha başarılı olduğunu söylerken: ‘’Doğu Avrupa’dan gelen futbolcular ülkemizde daha çok başarılı oluyorlar. Bizde ikinci devre bu yönde transferler yaptık. Forvet transferinide bu bölgede yetişmiş oyuncular üzerine kuruyoruz’’ dedi.
Transferde çok geç kaldık
Transferde geç kaldıklarını da söyleyen Rıza Çalımbay; ‘’Transferde çok geç kaldık. Yaptığımız transferlerde takıma geç katıldı. Yinede iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bütçemize uygun, deneyimli bir isim kadromuza katmayı planlıyoruz. Umarım bu transferi gerçekleştiririz’’ şeklinde konuştu.
Sivasspor devra arasında dört yabancı futbolcu transfer etmişti. Bu oyuncular Çek Cumhuriyeti takımlarından Victoria Plzen'den Jakub Navratil ileTomas Rada, Polonya'nın Bialystok takımından Kamila Grosicki ve bir dönem Gençlerbirliği ve Hacettepe'de de forma giyen Brezilyalı Sandro Da Silva Mendonça.
http://www.radyospor.com/News.aspx?ID=136201
1 Forvet transferi yapilacakken, stoper haberi cikmasi cok sacma ?
Yoksa yönetim yerli forvetemi yoneldi ? Adem Sari, Fatih Tekke, Necati Ates ??
Eger boyleysede, Adem Sari ve Necati ye Hayir demem..
Fakat Tyrone Loran'i cok gereksiz buluyorum, Insallah haber den Ötesi olmaz..
Kendim Hollanda'da yasiyorum ve Hollanda liginin takimlari hep acik oynarlar ve cok gol atip da okadar cabukta gol yerler.
Hollanda liginden heleki 30 yasina gelmis bir stoper'e kessinlikle karsiyim, ve basarisiz olacagina inanirim !!
AYDIN1985 13.01.2011, 15:55 Sivasspor'un gözü Hollanda'da
Ara transfer döneminde şu ana kadar 4 yabancı futbolcuyu kadrosuna katan Sivasspor'un, Nac Breda takımının tecrübeli savunma oyuncusu Tyrone Loran'a teklif götürdüğü öğrenildi.
Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın transfer listesinde yer alan isimlerle görüşmeler yapan kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticiler, şu ana dek 2'si Çek, 1'i Polonyalı, 1'i ise Brezilyalı olmak üzere 4 yabancı futbolcuyu Sivasspor'un kadrosuna kattı. Rıça Çalımbay'ın listesinde bulunan bir diğer futbolcunun ise Hollanda ekiplerinden Nac Breda takımının güçlü savunma oyuncusu 30 yaşındaki Tyrone Loran olduğu öğrenildi. Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan futbolcu için girişimlere başlayan Sivasspor kulübünün bu transferi bitirmek için görüşmeleri hızlandırdığı gelen haberler arasında.
DHA
bence bu haber dogru degil, cünkü alinacak yabanci forvet ile yabanci kontenjani dolmus olacak.
AYDIN1985 13.01.2011, 16:00 Radyospor Haber Aktif programında Erdem Soncul�un sorularını yanıtlayan Sivasspor�un antrenörü Rıza Çalımbay: "Dört yabancı transferi gerçekleştirdik. Bir forvet alıp transfere nokta koyacağız" dedi.
Çalımbay yerli oyuncu transfer etmenin zorluğundan bahsederek; "Yerli oyuncular çok pahalı, bu yüzden transfer politikamızı yabancı futbolcular üzerine kurduk" diye söyledi.
Deneyimli teknik adam Çek ve Polanyalı futbolcuların Türkiye�de daha başarılı olduğunu söylerken: ��Doğu Avrupa�dan gelen futbolcular ülkemizde daha çok başarılı oluyorlar. Bizde ikinci devre bu yönde transferler yaptık. Forvet transferinide bu bölgede yetişmiş oyuncular üzerine kuruyoruz�� dedi.
Transferde çok geç kaldık
Transferde geç kaldıklarını da söyleyen Rıza Çalımbay; ��Transferde çok geç kaldık. Yaptığımız transferlerde takıma geç katıldı. Yinede iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bütçemize uygun, deneyimli bir isim kadromuza katmayı planlıyoruz. Umarım bu transferi gerçekleştiririz�� şeklinde konuştu.
Sivasspor devra arasında dört yabancı futbolcu transfer etmişti. Bu oyuncular Çek Cumhuriyeti takımlarından Victoria Plzen'den Jakub Navratil ileTomas Rada, Polonya'nın Bialystok takımından Kamila Grosicki ve bir dönem Gençlerbirliği ve Hacettepe'de de forma giyen Brezilyalı Sandro Da Silva Mendonça.
http://www.radyospor.com/News.aspx?ID=136201
ben daha önce bu yabanci forvet transferi BANA GÖRE anca haftaya belli olur diyordum, simdi ondanda süphe ediyorum. Insallah korktugumuz gibi olmaz.
forvet beklerken bir stoperden bahsediliyor..
http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/sivasspor-loranin-pesindeSXHBQ219552SXQ
sedatı göndermek lazım bu takımdan
Mamadou Diallo 13.01.2011, 17:42 forvet beklerken bir stoperden bahsediliyor..
http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/sivasspor-loranin-pesindeSXHBQ219552SXQ
sedatı göndermek lazım bu takımdan
Sedatı gönderirsen elinde yerli stoper kalmıyor.Fazla yabancı stoper ii değil.
Mamadou Diallo 13.01.2011, 17:43 bence bu haber dogru degil, cünkü alinacak yabanci forvet ile yabanci kontenjani dolmus olacak.
Forvetin yabancı olduğu da kesi değil türkiyeden tanınmış bir forvet alabiliriz demişti rıza hoca.
AYDIN1985 13.01.2011, 17:47 Forvetin yabancı olduğu da kesi değil türkiyeden tanınmış bir forvet alabiliriz demişti rıza hoca.
tamamda oda yabanciymis ama, bazi arkadaslar bobo oldugunu söyledi.
Mamadou Diallo 13.01.2011, 17:48 1 Forvet transferi yapilacakken, stoper haberi cikmasi cok sacma ?
Yoksa yönetim yerli forvetemi yoneldi ? Adem Sari, Fatih Tekke, Necati Ates ??
Eger boyleysede, Adem Sari ve Necati ye Hayir demem..
Fakat Tyrone Loran'i cok gereksiz buluyorum, Insallah haber den Ötesi olmaz..
Kendim Hollanda'da yasiyorum ve Hollanda liginin takimlari hep acik oynarlar ve cok gol atip da okadar cabukta gol yerler.
Hollanda liginden heleki 30 yasina gelmis bir stoper'e kessinlikle karsiyim, ve basarisiz olacagina inanirim !!
Adem ve Necati kesinlikle gelmez gelsede iyi bir santrfor değiller heleki 31 yaşına gelmiş bir forvete kesinlikle karşıyım ve başarısız olacağına inanıyorum.
Arkadaşım sizde futbolcu beğenmiyormusunuz stoper dediğinin yaşı 27-32 arasında en iyi dönemleridir.keşke gelse faydalı olacaktır.oldukçada sağlam bir stoper.
Mamadou Diallo 13.01.2011, 17:51 tamamda oda yabanciymis ama, bazi arkadaslar bobo oldugunu söyledi.
Bu habere sadece gülüyorum Boboyu ne kulüpler istiyor Sivas'a mı gelecek kendimizi kandırmayalım heleki soğuk ve düşme potasındaki bir takıma hayatta gelmez gitse bile Belediyeye gider.Alacağımız forvet %51 yerli ama Yabancı oladabilir ancak bu kesin Bobo değil!!!
Yusuf Çevik 13.01.2011, 17:56 Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor'un Nac Breda takımının tecrübeli savunma oyuncusu Tyrone Loran'a teklif götürdüğü bildirildi.
http://resimzade.com/Show.html?i=25941&token=16899 (http://resimzade.com/Show.html?i=25941&token=16899)
Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın transfer listesinde yer alan isimlerle görüşmeler yapan kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticiler, şu ana dek 2'si Çek, 1'i Polonyalı, 1'i ise Brezilyalı olmak üzere 4 yabancı futbolcuyu Sivasspor'un kadrosuna kattı.
Rıza Çalımbay'ın listesinde bulunan bir diğer futbolcunun ise Hollanda ekiplerinden Nac Breda takımının güçlü savunma oyuncusu 30 yaşındaki Tyrone Loran olduğu öğrenildi.
Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan futbolcu için girişimlere başlayan Sivasspor kulübünün bu transferi bitirmek için görüşmeleri hızlandırdığı gelen haberler arasında.
AYDIN1985 13.01.2011, 17:57 korkma yusuf seni dövmeyecegiz :D:D:D
58akif34 13.01.2011, 17:59 bence doğru haber degıl o kadar defans oyuncusu ne olacak tursumu vuracaz
ZiDaNe58 13.01.2011, 17:59 sağır sultan bile duydu bu haberi sen ondanda sağırmışsın bire yusuf:D:D
AYDIN1985 13.01.2011, 18:01 bence doğru haber degıl o kadar defans oyuncusu ne olacak tursumu vuracaz
tursu dedinde aklima dal tursusu geldi, nasilda güzel tursu ama, tursunun krali bence :D
sivasta olsamda yesem :D
AYDIN1985 13.01.2011, 18:09 Bu habere sadece gülüyorum Boboyu ne kulüpler istiyor Sivas'a mı gelecek kendimizi kandırmayalım heleki soğuk ve düşme potasındaki bir takıma hayatta gelmez gitse bile Belediyeye gider.Alacağımız forvet %51 yerli ama Yabancı oladabilir ancak bu kesin Bobo değil!!!
gardas dedigim gibi, bunu bazi arkadaslar söyledi ben degil.
bu haber pek inandirici gelmedi bana.
eger ivanovs'u göndermeyi planliyorlarsa o zaman baska tabii...
eyuphulagu 13.01.2011, 18:19 Bu haberin doğruluk derecesi nedir ?Çünkü sivassporda şu anda Sedat,Murat ,Rada,Navratil ve İvanovs olmak üzere 5 tane stoper var..Ayrıca bu mevkide Hayrettin bile oynuyor..Bence bu haber sivasspor çek oyuncularla anlaşmadan önce gerçekleşmiş olabilir..Sivassporun forvet aradığını bugün Rıza Hoca Radyosporta açıklamış ve Doğu Avrupa ülkelerinden oyuncu alacağız demiş..Hoca niye Doğu Avrupa sorusuna ;çünkü Polonya,Çek Cumhuriyeti gibi Doğu Avrupa ülkelerinden gelen oyuncular ülkemizde daha başarılı oluyorlar ;onun için biz de bu ülkelerden forvet almayı düşünüyoruz demiş..
nonda olabilir mi? Duşunulen forvetler arasında hazır kıta,ligimizi de tanıyor.
Kibrisli 13.01.2011, 21:16 Patryk Malecki olmasın
eyuphulagu 13.01.2011, 21:33 Patryk Malecki olmasın
Bahsettiğiniz oyuncu kanatlarda oynayan bir oyuncu;bizim şu anda kanattan ziyade forvete;golcüye ihtiyacımız var..Rıza hoca uzun boylu ve siratli bir golcü alacaklarını bugün Radiyospora söylemiş..Bu oyuncu golcü değil,forvet arkasında yani 2. golcü durumunda ayrıca boyu da kısa bir oyuncu...Sivasspor diğer 4 trasferde olduğu gibi yine bizi ters köşeye yatırararak kimsenin aklına gelmeyen bir forvet alacak...Bir an önce forvet transferi yapılmalı ki gelen oyuncu da takımla antremanlara katılıp takıma uyum sağlasın...Takımla antermanlara fazla çıkmadan maçlara çıkmak zorunda kalacak bir golcü sivassporda uyum sorunu yaşayabilir...Onun için kim gelecekse bir an önce gelsin de takımda ,hocada,taraftar da rahat bir nefes alsın
AYDIN1985 13.01.2011, 21:40 bana öyle geliyorki, bu bomba ne bugün nede yarin patlamayacak, sanki bir aciklama yapilip forvet konusu haftaya belli olacak denilecekmis gibi bir his var icimde. yeni alinan oyuncularda´da öyle olmustu, bugün yarin dendi, ama Allaha sükür alindilar.
bugünde aksam oldu, galiba hakli ciktim :D
ama keske olsaydi
Kibrisli 13.01.2011, 21:45 Bahsettiğiniz oyuncu kanatlarda oynayan bir oyuncu;bizim şu anda kanattan ziyade forvete;golcüye ihtiyacımız var..Rıza hoca uzun boylu ve siratli bir golcü alacaklarını bugün Radiyospora söylemiş..Bu oyuncu golcü değil,forvet arkasında yani 2. golcü durumunda ayrıca boyu da kısa bir oyuncu...Sivasspor diğer 4 trasferde olduğu gibi yine bizi ters köşeye yatırararak kimsenin aklına gelmeyen bir forvet alacak...Bir an önce forvet transferi yapılmalı ki gelen oyuncu da takımla antremanlara katılıp takıma uyum sağlasın...Takımla antermanlara fazla çıkmadan maçlara çıkmak zorunda kalacak bir golcü sivassporda uyum sorunu yaşayabilir...Onun için kim gelecekse bir an önce gelsin de takımda ,hocada,taraftar da rahat bir nefes alsın
Hay Allah araştırdığımda her yerde forvet olarak görmüştüm ama siz söyleyince tekrar baktım hakkaten açık kanat oyuncusuymuş bir oyuncu daha buldum ama onu da almamız imkansız gibi çok pahalı ama tam Rıza hocanın dediği gibi birisi...
yigidocengiz 13.01.2011, 22:52 bomba falan umrumda değil kardeşim bizi şu mehmete bağımlılıktan kurtarsın da başka bişey istemem
biktim artik beklemekten hep bos laflar bos bir forvet olmasin yine hamer bouazza gibi durust caliskan genc ve yetenekli bir forvet istiyoruz ;)
Hadi başkan son bir hamlen kaldı. Takım taş gibi oldu. Al iyi bir forvet takım tamamlansın, içimiz rahat olsun artık :)
stutgart58 14.01.2011, 00:39 sistem 4-3-3 oynayabilirz...
.............................. ......ramovic................. ...........................
abdruahmn.............navratil .................sedat........ .............ziya
........rada.................. .kadir...................cihan yılmaz...............
....grosicki................YE Nİ FORVET...............kamanan.. ...........
esentepeli58 14.01.2011, 17:10 bu bomba maytap olmaz inşallah :mad:
B.DUMANLI 14.01.2011, 18:47 Günler geciyor yakinda GS macina cikacagiz,forvet hala ortada yok.Su anda sahip oldugumuz forvet oyunculariyla bu isin yürümiyecegi ortadayken ,daha ne bekleniyor.
VOLKANBABA0058 14.01.2011, 18:53 arkadaşlar bu transferi çok merak ediyoruz bilgilendirirseniz sevinirim.
2. oldugumuz senenin ardından bomba diye 3. ligden forvet almıştık şanlı urfa belediyeden ibrahimi... bu yönetimin bomba anlayışı fıss arkadaslar boşa ümitlenmeyelim
selimdelen 14.01.2011, 19:23 sistem 4-3--1-2oynayabilirz...
.............................. ......ramovic................. ...........................
abdruahmn.............navratil .................dennis....... ..............ziya
........rada.................. ........sauleymane keita..............kamanan
.............................. .........mehmet yıldız........................ ...............
........................grosic ki..........................su rez.............
kamanan hariç digerlerinin takıma cok faydalı olacagı kacınılmaz gorunuyor lakin eski formunda kamanan ve cabuk adapte olmus takıma uyum saglamıs bır grosicki ile coşarız lay layyyy layyy layyyyy LAAAAAAAAAAAYYYY oooOOOOOOO SİVASSSSS
yigido_sefa 14.01.2011, 22:31 fatih tekke gelebilir haberiniz olsun...:):)
wormSivas 14.01.2011, 22:31 iyi birinin alsinlar
Bomba ellerinde patlamasın sonra.....
alperen2009 14.01.2011, 23:02 samuel eto olmasin:)
Sivasspor'da etkili forvet arayışı devam ediyor. Kısa süre önce 4 yabancı,birde yerli futbolcuyu renklerine bağlayan Sivasspor,şimdide iyi bir forvet için çalışma yapıyor.
Alınacak olan forvetin yabancı olacağı kesinlik kazanırken,Romanya'nın Stau Bükreş ve Hollanda liginde oynayan iki ayrı forvetle yakın temas kurulduğu belirtildi.
Öte yandan,bazı spor gazetelerinde Sivasspor'un yeni bir stoper aldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı,bu tür haberleri genellikle menajerlerin kasıtlı yaptırdığı da hatırlatıldı.
Hürdogan
BENCE ilgilenen oyuncu Marius Niculae
insallah ilgilendigimiz oyuncu bükres teki stancu dur. ama almaya gücümüz yetermi orasini bilmem.
Biri Bizi Oyalıyor Beyler... Bir parmak bal çalıp agzımıza duruyorlar 7 gün kaldı ligin başlamasına biz daha transfer yapacaz
Bordobereli58 15.01.2011, 02:26 bu saatden sonra patlasa patlasa atom bombasi patlar xD
Konyaspor, Eski Futbolcumuz Ertugrul Arslani renklerine baglamis !! Biz Uyuyalim.. :D
http://www.transferdonemi.com/?p=312
bence bizim takıma bi kaçtane daha sivaslı olmalı ben adem sarının takımımızda olmasını çook isterim
DoomsDay58 15.01.2011, 12:23 Bükreşin forvetlerinin hepsi iyi oyuncular gibi duruyor tabi izlemedim ama Stancu genç ve golcü birisi 32 maçta 17 gol atmış alınırsa faydalı olabilir.
Mamadou Diallo 15.01.2011, 12:52 bu futbolcu Marius Bilasco veya Bogdan Stancu olabilir mi?
ZiDaNe58 15.01.2011, 13:00 bombanın felan patlaycagı yok umutlar tukeniyo agırdan..
Respect58 15.01.2011, 13:03 Steaua Bükreşdeki Bogdan Stancu nun cok sağlam istatistiği var ancak ona o parayı bizim yönetim vermez.23 yaşında çok yönlü bir futbolcu.Bomba denilebilecek bir oyucu..
Steaua Bükreşdeki Bogdan Stancu nun cok sağlam istatistiği var ancak ona o parayı bizim yönetim vermez.23 yaşında çok yönlü bir futbolcu.Bomba denilebilecek bir oyucu..
eee, baslik ney kardes ???
SerkanToptas 15.01.2011, 13:14 kim olabilir ki ibrahinoviç olacak değil ya?
karşıyakalı 15.01.2011, 13:29 Steaua Bükreşdeki Bogdan Stancu nun cok sağlam istatistiği var ancak ona o parayı bizim yönetim vermez.23 yaşında çok yönlü bir futbolcu.Bomba denilebilecek bir oyucu..
gardaş eneramoya 4-5 milyon euro veren bu adamada verir diye düşünüyorum.
karşıyakalı 15.01.2011, 13:30 fatih tekke gelebilir haberiniz olsun...:):)
gelmesin bizim işimize yaramaz adam kaç aydır maç yapmıyor ve hazır degil.bize hemen takıma koyacak oyuncu lazım
Mamadou Diallo 15.01.2011, 13:33 Bence bu futbolculardan biri kesinlikle Bogdan Stancu bomba bu olsa gerek ama hollandada ki kim bilinmiyor Eneramoya 4-5 milyon euro veren bu futbolcuya hayli hayli vermesi gerekir.Eneramodan daha kaliteli.
Respect58 15.01.2011, 13:35 eee, baslik ney kardes ???
Bomba var bomba var..Bana göre o oyuncu bombadır sana göre Makukula yönetime göre fatih tekke.Göreceli bir kavram..
Respect58 15.01.2011, 13:38 gardaş eneramoya 4-5 milyon euro veren bu adamada verir diye düşünüyorum.
Nerede okudum bilmiyorum ama yönetimin bu transfere 1.5 milyon avro para harcayacağı yazıyordu..Bu adamın değeri 3.7 milyon artı alacağı para ile 5-6 milyonu bulur.Çok zor görünüyor...
Mamadou Diallo 15.01.2011, 13:39 sistem 4-3-3 oynayabilirz...
abdruahmn.............navratil .................sedat........ .............ziya
........rada.................. .kadir...................cihan yılmaz...............
....grosicki................YE Nİ FORVET...............kamanan.. ...........
Bu takımda vazgeçilmeyen 2 futbolcu biri Sedat onu yazmışsın tamam 2.si Mehmet.Kale çizgisinde golde kaçırsa bu takımın as foveti.Kamanan yerine yeni transfer.Kadirle Radanın yerini değiştir.Cihanın yerinede Mehmet Nası koy tamam.Ama takım 4-3-3 oynamaz 4-4-2 içerdeki maçlarda sistem bu yani.
Mamadou Diallo 15.01.2011, 13:43 Bence Sivassporumuz GS MAÇINA ŞU 11LE ÇIKACAK.
--------------------------------Ramovic-------------------------------------
-Abdurahman----------Navratil-------------------Hayettin---------------Ziya-
----------------------------------Rada--------------------------------------
Grosicki---------------Kadir---------------------Mehmet Nas-----------Erman
--------------------------------Mehmet Y.----------------------------------
Bomba var bomba var..Bana göre o oyuncu bombadır sana göre Makukula yönetime göre fatih tekke.Göreceli bir kavram..
kardes, stancu hepimize göre bomba. insallah forvet adayi bu olur.
bu arada yine haber kirliligi basladi. kimisi eneramoya 4-5 milyon veren bunuda alir diyor, kimiside yönetim bu transfere 1.5 milyon ayirmis diyor.
gecen transferlerde oldugu gibi, kesin anlasma olmadan bir isim ögrenemeyecegiz galiba, yada hayalkafe bir duyumunu bizle paylasacak. ama oda bak yalan haber verdi demesinler diye, hersey kesinlesmeden birsey demiyor...
Yusuf Çevik 15.01.2011, 14:07 Sivasspor'da etkili forvet arayışı devam ediyor. Kısa süre önce 4 yabancı,birde yerli futbolcuyu renklerine bağlayan Sivasspor,şimdide iyi bir forvet için çalışma yapıyor.
Alınacak olan forvetin yabancı olacağı kesinlik kazanırken,Romanya'nın Stau Bükreş ve Hollanda liginde oynayan iki ayrı forvetle yakın temas kurulduğu belirtildi.
Öte yandan,bazı spor gazetelerinde Sivasspor'un yeni bir stoper aldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı,bu tür haberleri genellikle menajerlerin kasıtlı yaptırdığı da hatırlatıldı.
babapiton 15.01.2011, 14:28 Stau Bükreş te Araştırdım bizim alabileceğimiz gerek form durumu olsun gerek yaş olsun en uygunu "Bogdan Stancu"
Doğum tarihi: 28.06.1987
Doğduğu il: Piteşti -
Boyut: 1,82
Uyruk: - Romanya
Pozisyon: Forvet - Ofans Yön
Ayak: sag ayak
Piyasa değeri: 7.289.000 TL-3.700.000 €
2008– Steaua Bucureşti 72 maçta 32 Gol !!!!
yigidoyuzz 15.01.2011, 15:19 patlaycam ya nerede bomba tam bomba olmasada olur anti tank mayını olsun oda yeter :D
eyupkocak 15.01.2011, 15:25 gerçekten de kaç gündür nekl,yoz dk oldu yıl :)
HababamHa 15.01.2011, 15:27 Bomba patlamış olsa sesini ta buradan duyardım demekki daha patlamadı.:)
VOLKANBABA0058 15.01.2011, 15:31 arkadaşlar dönüp dolaşılıp 1 haftadır aynı haber yayınlanıyor.aynı haberleri okumaktan bıktık,vay diallo 4 ay yok vay sivasspor bomba peşinde vb hep aynı haberler lütfen yeni haberler mantıklı haberler yazalım.
galatasaray onbiri
Ramaviç
Uğur Rada Navratil Ziya
Kadir
Grosicki Sandro Erman
Suarez M.Yıldız
Kezman bonservisi elinde geri doniyormus turkiye'ye
habere göre Eskisehirsporla anlasacakmis..Insallah bizim kulub supriz yapmaz :S
http://www.transferdonemi.com/?p=385
AYDIN1985 16.01.2011, 17:28 Kezman bonservisi elinde geri doniyormus turkiye'ye
habere göre Eskisehirsporla anlasacakmis..Insallah bizim kulub supriz yapmaz :S
http://www.transferdonemi.com/?p=385
ah keske bizimkiler alsa kezmani, en azindan ligimizi biliyor, simdi alinacak yabanci bir forvet öyle sip diye oynayamaz ve hoca oynatmaz diye düsünüyorum. HAYIRLISI OLSUN INSALLAH
candeniz 16.01.2011, 17:52 BenceSivas forvet lazım çünkü ileride mehmet yıldız gibi top tutan oyuncu lazım fenerbahce maçında gördük sivas 3-4 atagı nerydeyse oldu daha fazla sivasspor acil ileride top tutan oyucu alamsı alzım bide sol kanata tshabalala yıda almasını öneriyorum sol kannta iyi oynuan oyuncu ondan sivas acil 2 tane oyuncu alzım birisi top tutan biride sol kanat futbolcusu
Eneramo ya geri donmusuz..http://www.transferdonemi.com/?p=390
Sivasspor sitesinde okudugum bir arkadasin sanirim ''kibrisli'' nickli arkadasin dedigi gibi Tunusdaki Olaylarin Yúzunden Tunusda Oynamamak Icin Teklife Sicak Bakmisdir :) ve oncekinden daha ucuza kapmis olabilcegimiz ihtimaller arasinda..
Yigido DogaN 16.01.2011, 22:55 galatasaray onbiri
Ramaviç
Uğur Rada Navratil Ziya
Kadir
Grosicki Sandro Erman
Suarez M.Yıldız
yanlış bir kadrooo
futbol bilgilerini kontrol et
apo duruken ugur olmazz...ayrıcaa rada önlıbero kadırle bırlıkte oynarlar navratılın yanında mutlaka ısıran bır solayaklı..yaniii... hayrtetin olacak..solbek zaten bankomuz ziya..
.............................. .............................. .............................. ................... apo navratil hayrettin ziya
kadir rada.
onundekilerde aynen senın yazdıkların olabılır..ama defans anlayısı mutlaka benım yazdıklarım gıbı olacaktır..
yanlış bir kadrooo
futbol bilgilerini kontrol et
apo duruken ugur olmazz...ayrıcaa rada önlıbero kadırle bırlıkte oynarlar navratılın yanında mutlaka ısıran bır solayaklı..yaniii... hayrtetin olacak..solbek zaten bankomuz ziya..
.............................. .............................. .............................. ................... apo navratil hayrettin ziya
kadir rada.
onundekilerde aynen senın yazdıkların olabılır..ama defans anlayısı mutlaka benım yazdıklarım gıbı olacaktır..
Bir kere Rıza Hoca Uğurun performansından çok memnun. Onu şu an için kesmesi bana göre imkansız. İkincisi Hayrettini stoperde oynatması da mümkün değil. Beşiktaş maçını örnk verebilirsin belki. ama o maçta zaten kampa ilk katılan yerlilerle çıkmak zorundaydı. o yüzden oynattı. stoperde uyum olsun diye navratil rada ikilisini tercih eder. radayı ön liberedo şimdilik denemez.
|