Orijinalini görmek için tıklayınız : Stadyum Çilesi.. Destek Lütfen!
sivasfutbol 15.01.2011, 17:41 Merhaba, arkadaşlar 2-3 yıldır sayın başbakanın sözü ile Sivas'ta bir stadyum yapılacağı konusunda çalışmalar yapılmıştı. Projeler hazırlanmış ve en uygunu seçilmişti. Fakat kimsenin üstelemesi, destek vermemesi üzerini unutulup gitmişti. :mad:
Bugün(15.01.2011) GS'nin yeni stadyumunun açılışını izlerken neden Sivas'a modern bir stadyum yapılmıyor diye düşündüm. TOKİ kamunun katkılarıyla çalışıyor. Yani bizim verdiğimiz vergilerden TOKİ de faydalanıyor. İşin kötü yanı bir çok şehre stadyum yapılırken, Sivas'a 2-3 yıl önce verilen söz hala tutulmıyor. Ayrıca beni en çok üzense Trabzon'a yapılacak olan stadyum.. Ben artık sıkılmaya başladım bu işten. Tepkimizi koyalım!
Sizden istediğim sadece aşağıda vereceğim adresten başbakanlık müşavirlerine ulaşabiliriz. Eğer imkanınız varsa telefon açın, yoksa mail adresinizden e-posta ile ulaşın. Bu benim sorunum veya benim çıkar elde edeceğim bir konu değil. Her şey Sivas ve Sivas Spor için. Destekleriniz esirgemeyin LÜTFEN.. :rolleyes:
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/pPrincipalClerk.aspx
yigidoyuzz 15.01.2011, 17:46 çok guzel konuya değinmişsin tebrikler
furkancfc 15.01.2011, 17:50 Bencede herkesi yüklenmesi lazım. Bizden sonra söz verilenlerin stadı yapılmaya baslanacak bizimkide hala tık yok.
valla bu siyasiler sivas sınırlarından çıkana tamam yapacaz edecez milletin ağzına iki parmak bal ellerine birer şeker sivas dışına çıktımmıydı hiçbiri yok, bizim millet vekillerinde iş yok hepside çok pasif kalıyorlar, artık ne hikmetse biz burda istediğimiz kadar g....zü yırtalım bu iş olmaz bu açılan kaçımcı stadyum konusu keşke sonuç alacağımızı bilsekte bu konu yüzkez açılsa
Daha yeni Kanal d de sporbakani konustu pojeler uzeri ve
konya antep Antalya trabzon malataya gibi sehirleri saydi ve malesef sivAsimizi saymadi.
Demekki suan sivas ne yazikki planda degil...
adalı harun 15.01.2011, 18:21 saymamaları normal bu hükümet sivasa ne yaptıki statyum yapsın
bu sehir gayserinin alt beledyesi beyler
uyanın artık
arkadaslar tt arena nın acılısında spordan sorumlu bakan açıklama yaptı. trabzona yapıyoruz, malatyaya yapacaz sivasa yapacaz dedi. inşallah yakında yapılacak destek verelim:)
ayazoğlu 15.01.2011, 18:32 Daha yeni Kanal d de sporbakani konustu pojeler uzeri ve
konya antep Antalya trabzon malataya gibi sehirleri saydi ve malesef sivAsimizi saymadi.
Sivas A...K...P...si için çantada keklik ne olsa oy verirler hesabında
Sivas A...K...P...si için çantada keklik ne olsa oy verirler hesabında
Arkadas Ben yanlis duymusum arkadaslar bana soyledi sivasida saymis rahat olun :D
A.Turan Korkmaz 15.01.2011, 19:06 Daha yeni Kanal d de sporbakani konustu pojeler uzeri ve
İlk önce Sivas'ın adı söylendi o konuşmada. Tamamını dinleyememişsiniz anlaşılan. Ama stadın kapasitesi, uygun bir yere ve en kısa zamanda yapılması konusunda kamuoyu oluşturmalıyız. Bu çabalara destek olalım.
eyuphulagu 15.01.2011, 19:10 Stat yapılmasına yapılır da önemli olan bizim istediğimiz kapasitede modern bir stadın yapılmasıdır..30bin ve üzeri kapasitede stat yapılmadıktan sonra yapılan stadın hiç önemi yok..Son aldığım duyumlara göre 3.lig takımı Çorum'a da TOKİ 25bin kapasiteli stat yapacakmış..Çorum'un eski stadı TOKİ ye verilecek;TOKİ de Çorum'a 25bin kapasiteli modern bir stta yapılacakmış..ÇorumBel.tr de bu konuda haber var;Stadın projesini de gördüm;animasyon filmini de izledim..Durum böyleyken Trabzon'a ,Bursa ya 40000 üzeri kapasitede stat yapılacakken,Erzurum'a 25bin kapasiteli stat yapılıp kış üniversite oyunlarına yetiştirilirken Sivas'a 3 sene önce söz verilip de verilen sözün arkasında durulmaması gerçekten çok üzücü...İnşallah Trabzonlu Bakanımız verdiği sözü tutar...Trabzon'a yapılması düşünülen stat 42 bin seyirci kapasiteli ve inşşatının tabelası da asılmış durumda..Durum böyleyken TOKİ nin bize karşı size 20bin-25 arası kapasiteli stat yeter mantığını da anlamak çok zor..Zaten 4 Eyül stadımız şu anda 17binkapasiteye de yapılan tadilatla ulaşmış durumda..Eğer bize 30binin üzerinde stat yapılmayacaksa yeni yapılacak stadında hiçbir esprisi yok...YA 30BİN KAPASİTELİ MODERN BİR STAT YAPILSIN YA DA STADIMIZA DOKUNULMASIN...EĞER 30BİN VE ÜZERİ KAPASİTELİ STAT YAPILMAYAKSA ESKİ STADI TOKİYE VERMENİN DE HİÇBİR ANLAMI YOK...
sivasfutbol 15.01.2011, 19:12 arkadaslar tt arena nın acılısında spordan sorumlu bakan açıklama yaptı. trabzona yapıyoruz, malatyaya yapacaz sivasa yapacaz dedi. inşallah yakında yapılacak destek verelim:)
Eğer stadyum yapılacak ise öncelikle Sivas'ta gerekenlerin yapılması gerekir. Biz yıllardır avutulduk yeter artık.
1 ligde olmiyan Malatya ya Sivas'dan Önce stad yapilirsa yaziklar olsun !
ZiDaNe58 15.01.2011, 19:40 söz verirler sivastan cıktıkları anda unuturlar:)
Daha yeni Kanal d de sporbakani konustu pojeler uzeri ve
Bakan Faruk Özak bizzat Sivasıda söyledi yiğido.
Bakan Faruk Özak bizzat Sivasıda söyledi yiğido.
Kusura bakmaIn kardesler orasini kacirmisim tam yemek yiyordum bagislayin:D
ne kadar sapurdatiysam duymamisim:D:D
s_mayster 15.01.2011, 19:57 Daha yeni Kanal d de sporbakani konustu pojeler uzeri ve
demekki tam dinlememişsin hemşerim... ben bakanın ağzından şimdi trabzona yapıyoruz sonra sivas var sırada dedi.. bunu çok net bi şekilde duydum trabzondan hemen sonra sivas ı söyledi hatta bende duyunca çok sevindim kendi kendime.. :D :D
ahmetcelik 15.01.2011, 20:12 Evet Bakan Canli yayin da acikladi siralam söylemedi ben öyle anlamadim sadece Tranzonda deniz doldurma isi basladi.
Ama Sivas a Stad yapacagiz dedi bizimki tranzon dan daha önce yapilip biter yeterki SIVASSPORUN yönetimi biraz daha fazla bu isin pesini takip ederse.
Demin Kanal D de canli ya yainda izledim adamlar, daha dogrusu gelatinsarayin yönetimi stadi yaptirmak icin sürekli BASBAKANI rahatsiz etmisler.
Ama isin esas ayibi o kendini bilimez gs taraftari Sayin BASBAKANIMIZ Stada acilislara katilmak üzere girdi diye anons yapilinca yuh sesleri yükseldi sürekli tekrar etdi.
YUHHHHHHH gatasaraya. NANKÖRLER.
GÖZÜNÜZE DIZINIZE DURSUN.
SIVASSPOR INSALLAH BU NANKÖRLERE HADINI BILDIRECEK.
BÜYÜK BASKAN DURMA CALIS.
Bordobereli58 15.01.2011, 20:19 kardesim stadi madi bosverin oyuncu alin oyuncu
B.DUMANLI 15.01.2011, 20:23 Spordan sorumlu bakani sivas´dada yapilacak dedi bu dogru.Fakat M.ALI BRANT basbakana soru sordu,bundan sonra nerelere stadyum yapmayi düsünüyorsunuz dedi.Oda bu soruyu duymamazlikdan gelerek,Türk Telekom Arena yapilan kavsaklar sayesinde 52000 kapasiteli bu stadyumu ,10 -15 dakika arasinda bosaltilma özelligine sahip olacak dedi.Bakan ve basbakan ayri telden caliyorlar.Soruyu duymamazlikdan gelmesi hayra alamet degil.
ahmetcelik 15.01.2011, 20:28 DUMANLI lütfen olayi saptirma.
Yahu internet ortaminda hemen bir link bulup buraya ekletme bize.
sen belki yanlis algiliyorsun, veya yaniliyorsun.
Öyle olmadi sorular karisdi basbakan dan haric toki baskani da acilis konusmasinda Türk Telekom arena da o 40 000 Nankörlere seslenerek söyle niye olay saptiriyorsunuz.
BIZ HAIN DEGILIZ. BIZ NANKÖR DEGILIZ.
B.DUMANLI 15.01.2011, 20:50 DUMANLI lütfen olayi saptirma.
Yahu internet ortaminda hemen bir link bulup buraya ekletme bize.
sen belki yanlis algiliyorsun, veya yaniliyorsun.
Öyle olmadi sorular karisdi basbakan dan haric toki baskani da acilis konusmasinda Türk Telekom arena da o 40 000 Nankörlere seslenerek söyle niye olay saptiriyorsunuz.
BIZ HAIN DEGILIZ. BIZ NANKÖR DEGILIZ.
Ben sadece son olarak sunu söylemek istiyorum.Yasimdan ötürü belki bu stadyumu ben göremiyebilirim,fakat senin torunlarin görür umarim.
ahmetcelik 15.01.2011, 21:23 Allah Ömrünü uzun etsin insallah sende görürsün.
Ben görmesemde torunlarim görsün bundan gurur duyarim.
kardesim stadi madi bosverin oyuncu alin oyuncu
stadı bosver, sunu bosver,bunu bosver böyle düşünürsek tabi stad yapmazlar. stadı devlet yapıyo. oyuncuyu yine al sen. öncelik stad
sivası söyledi bakan yanlız kaç kişilik stad yapılacak orası karanlık.
değil e-mail,telefon başbakanla direk görüşülse dahi olmaz bir adam sözünün eri değilse ne yapalım, sivaslı ne yapsın
1 ligde olmiyan Malatya ya Sivas'dan Önce stad yapilirsa yaziklar olsun !
yapılır abi sivas sahipsiz
58MUAMMER58 15.01.2011, 22:35 STAD konusu daha öncede gündeme geldi ,maalesef biarpa boyu yol alamadık,söz verildiğinin üzerinden 1 yıldan fazla oldu,yazışmalar bürokrasi filan,hali hazırda proje yok ortada,eğer 30000 binden 1 kişi ekşik yapılacaksa kesinlikle hiç kazma vurmasınlar,herşey başbakanın iki dudağının arasında ,sivasa layık olsun bu stad başlayın dese iş tmm.ben çok ihtimal vermiyorum 30000 bin kişilk stad yapılacağına,bana kalsa 35 bin kişilik olsun isterim,şimdi yaw biz 15 bini bulamıyoruz 35 bin kişilik stadı neyapacaz diyenleri duyar gibi oluyorum,zaten sivasın asıl sorunuda bu küçük düşünen küçük kafalı insanlar,ve bu küçük beyinlilerin sectiği küçük beyinli vekilller,yılardır buşehrin ciğerini söktüler,baska yere tasıdılar,demir madenin çıkarıldığı şehirde demirçelik fabrikası yapmadılar.bu sehirdeki vagon fabrikasını,et balık kurumunu ,bölge müdürlüklerini,kaldırıp başka yerlere taşıdılar,dikimevini kaldırdılar,kars. yozgat. sivas şeker fabrikası aynı anda proğrama alındı ,yozgatınki karsın ki bitirildi,sivas a kazma bile vurmadılar,korkarım stad konusuda buna dönecek,trabzon 3 yıl sonra 45 bin kişlk stadda maçlarını oynar,malatya .çorum.afyon,eskişehir, yeni stadlarında maçlarını oynar ,bizde seyrederiz.acaba diyorum,sivastan birdelikanlı adam,şirket çıkıpta 4 eylül stadının yeri karşılığında belediyeyle,ortak bu 35 bin kişilik stadı yapamazmı??????
neden daha önce bu fikir aklımıza gelmedi?
yigidocengiz 15.01.2011, 22:47 peki kapasitesi ne kadar olacakmış arkadaşlar onuda söylediler mi?? yani 20-25 bin kişilik yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi,kafalarına çalınsın projeleri
57babasivas 15.01.2011, 23:01 verdikleri sözü unutuyorlar bursaspor bile şimdi yeni sattat yapiliyor ama bize 3 sene oldu aşa yukari bir kazma yok ortata bu konuyu açan arkadaşimizin elini öpmek lazim kimse ilgilenmiyor traftarlarimiz bile yok sayilir hepsi oturmaya gidiyor busne bi yeniçeriler ortaya çikti onlarda olmasa bagiran yok
Bugün spordan sorumlu Devlet Bakanına sorular sorulurken dikkati çekti. Aklımda kaldığı kadarı ile Stadyumları yapıyoruz. Projelerimiz devam ediyor. Sivas projemiz de devreye girecek gibi kelamlar etti. Demekki bizimde bilmediğimiz bazı gelişmeler var. Bakalım ne zaman müjdeli bir haber alacağız.
Divriği58 15.01.2011, 23:03 Evet Bakan Canli yayin da acikladi siralam söylemedi ben öyle anlamadim sadece Tranzonda deniz doldurma isi basladi.
Ama Sivas a Stad yapacagiz dedi bizimki tranzon dan daha önce yapilip biter yeterki SIVASSPORUN yönetimi biraz daha fazla bu isin pesini takip ederse.
Demin Kanal D de canli ya yainda izledim adamlar, daha dogrusu gelatinsarayin yönetimi stadi yaptirmak icin sürekli BASBAKANI rahatsiz etmisler.
Ama isin esas ayibi o kendini bilimez gs taraftari Sayin BASBAKANIMIZ Stada acilislara katilmak üzere girdi diye anons yapilinca yuh sesleri yükseldi sürekli tekrar etdi.
Galatasaray taraftarı ne yaptıgını bilir.eğer başbakanı ıslıkladılarsa demekki bişey bildikleri vardır.
migroArmis 15.01.2011, 23:08 Arkadaşlar...
Sivasa stad yapılmamasının en büyük nedeni bence çok farklı...nümüzdeki yıllarda Türkiyenin alacağı herhangi bir organizasyonda kim ne stad yaparsa yapsın bu organizasyon istanbul bursa izmir ankara trabzon ve g.Antep gibi şehirlere werilecektir.Burada İstanbul dünya nezdinde metropol bir kent olduğu için sorgusuz sualsiz maç werilecek ve stadlar yapılacaktır.Geriye kalan şehirlerinde bolgesel yapısı büyüklük ve takım başarısı gibi kriter baz alınarak stad inşaatlarına buralardan başlayacaklardır.G.Antebin herhangi bir başarısı olmayıp çok büyük bir kent olmasa bile blgesel konumu itibari ile güneydoğu kısmı gzardı edilmesin diye belki maçlar werilecek we ihtimal dahilinde olduğu için burayada stad yapılacaktır.Sivasın bu konudaki en büyük şansızlığı ise iç andoluda başkente yakıon oluşudur olası bir organizasyonda Ankara Sİvasın nüne geçecektir diye düşünüyorum.Bu nedenle; tamamen benim fikrimdir her kim Sivasa soz wermiş olsada ben yakın zamanda Sivasa yeni bir stad yapılacağını sanmıyorum.Aslında bu anlattıklarımın rnekleri gün gibi ortada...istanbulda olimpiyat türk telekom stadları yapıldı..Bursaya şubat ayında başlanması kararlaştırılan büyükşehir timsah arena yapılıyor ki galatasarayın stadından proje olarak iki misli büyüklükte gibi(102 donüm)..İzmire bakın ATATÜRK stadı var...yani bu çark zaten işliyor...Sivas iki konuyu halledebilirse bir çok şehrin nüne geçip bu stadı devlete yaptırır.Birincisi süperligde kafaya oynayıp ben dahil sizlerinde arzuladığı şampiyonluğu alacak ikincisi Bütün Sivas halkı içindeki istanbul sempatizanlığını bırakarak(olanlar için soylüyorum)futbola bakış açısını değiştirip organize olup o stadı yüzde doksan doluluk oranında oynayacak...Hiç bir kardeşim bana kızmasın bunlar olmazsa ben Sivasa herhangi bir stad yatırımının olacağını sanmıyorum ..eğer yaparlarsada mewcut stadın sağını solunu değiştirip kapasitesini 3-5 bin arttırarak yaparlar..Stad istendiği zaman 6-10 bin kişiye oynanıyor neden yapalım stadı diye sormazlarmı..ben bu konuda daha once bir yorum yapmıştım ..Mevcut şartlarda gorebildiğim kadarıyla Sivasspor 35-40 bin kişilk stadı kaldıramaz..ama ilerleyen yıllarda bunu başarabilir..Bursada bile 45 bini 1 yıldır kararlaştıramadılar acaba doldurabilirmiyiz diye(türkiyenin doluluk oranına sahip en yüksek stadı olmasına karşı)
Belki bana kızan gorüşlerime katılmayan bir çok kardeşim vardır Ama ortadaki gerçekler çok açık ve net.Ben aslında bu yorumu stadın yapılıp yapılmaması için değilde Sivas şehrinin futbola yaklaşma Sivassporu sahiplenme we bu takımı layık olduğu yerlere taşıması için yaptım .Sivaslılar bunu başardığı zaman stad da yapılır en iyisinden zlenen günlerde gelir........
ne kadar çok ümitsiz olsamda stad konusunda yinede başbakanlığa bir e mail attım.
"Hayırlı günler sayın Başbakanım, bugün Galatasarayın yeni stadının açılışı gerçekleştirildi, sayın Başbakanım biz Sivaslılarada 35 30 bin kişilik stad sözü vermiştiniz iki üç sene önce, halen stad konusunda bir gelişme olmaması bizi çok üzüyor, biz Sivassporlular olarak verilen sözün tutulmasını iştiyoruz, stadımızın yapılmasını iştiyoruz sayın Başbakanım. inanıyorumki mesajımızı cevapsız bırakmıycaksınız." bu mesajı yazıp gönderdim, aslında bütün sivaslılarımız e mail yağmuruna tutmalı başbakanlığı.
İki ay sonra Başbakan'ın verdiği sözün 3. yılı.Ancak hala somut bir adım atılmış değil.Gelişme varsa bilmiyoruz ama en azından ortada bir proje bile yok herhalde.Spordan sorumlu bakan Sivas'ın adını anmış..Bir parmak bal çalıp bizi susturmak mı bu?Başbakan'a yapılan nankörlüğü de gördük.Ne diyelim!
eyuphulagu 15.01.2011, 23:43 Arkadaşlar...
Sivasa stad yapılmamasının en büyük nedeni bence çok farklı...nümüzdeki yıllarda Türkiyenin alacağı herhangi bir organizasyonda kim ne stad yaparsa yapsın bu organizasyon istanbul bursa izmir ankara trabzon ve g.Antep gibi şehirlere werilecektir.Burada İstanbul dünya nezdinde metropol bir kent olduğu için sorgusuz sualsiz maç werilecek ve stadlar yapılacaktır.Geriye kalan şehirlerinde bolgesel yapısı büyüklük ve takım başarısı gibi kriter baz alınarak stad inşaatlarına buralardan başlayacaklardır.G.Antebin herhangi bir başarısı olmayıp çok büyük bir kent olmasa bile blgesel konumu itibari ile güneydoğu kısmı gzardı edilmesin diye belki maçlar werilecek we ihtimal dahilinde olduğu için burayada stad yapılacaktır.Sivasın bu konudaki en büyük şansızlığı ise iç andoluda başkente yakıon oluşudur olası bir organizasyonda Ankara Sİvasın nüne geçecektir diye düşünüyorum.Bu nedenle; tamamen benim fikrimdir her kim Sivasa soz wermiş olsada ben yakın zamanda Sivasa yeni bir stad yapılacağını sanmıyorum.Aslında bu anlattıklarımın rnekleri gün gibi ortada...istanbulda olimpiyat türk telekom stadları yapıldı..Bursaya şubat ayında başlanması kararlaştırılan büyükşehir timsah arena yapılıyor ki galatasarayın stadından proje olarak iki misli büyüklükte gibi(102 donüm)..İzmire bakın ATATÜRK stadı var...yani bu çark zaten işliyor...Sivas iki konuyu halledebilirse bir çok şehrin nüne geçip bu stadı devlete yaptırır.Birincisi süperligde kafaya oynayıp ben dahil sizlerinde arzuladığı şampiyonluğu alacak ikincisi Bütün Sivas halkı içindeki istanbul sempatizanlığını bırakarak(olanlar için soylüyorum)futbola bakış açısını değiştirip organize olup o stadı yüzde doksan doluluk oranında oynayacak...Hiç bir kardeşim bana kızmasın bunlar olmazsa ben Sivasa herhangi bir stad yatırımının olacağını sanmıyorum ..eğer yaparlarsada mewcut stadın sağını solunu değiştirip kapasitesini 3-5 bin arttırarak yaparlar..Stad istendiği zaman 6-10 bin kişiye oynanıyor neden yapalım stadı diye sormazlarmı..ben bu konuda daha once bir yorum yapmıştım ..Mevcut şartlarda gorebildiğim kadarıyla Sivasspor 35-40 bin kişilk stadı kaldıramaz..ama ilerleyen yıllarda bunu başarabilir..Bursada bile 45 bini 1 yıldır kararlaştıramadılar acaba doldurabilirmiyiz diye(türkiyenin doluluk oranına sahip en yüksek stadı olmasına karşı)
Belki bana kızan gorüşlerime katılmayan bir çok kardeşim vardır Ama ortadaki gerçekler çok açık ve net.Ben aslında bu yorumu stadın yapılıp yapılmaması için değilde Sivas şehrinin futbola yaklaşma Sivassporu sahiplenme we bu takımı layık olduğu yerlere taşıması için yaptım .Sivaslılar bunu başardığı zaman stad da yapılır en iyisinden zlenen günlerde gelir........
Zaman zaman sitemizde mesajlarını okumuştum..Şimdi böyle ciddi bir konuda,hem de seni hiç ilgilendirmeyen bir konuda Sivas'la ilgili gereksiz ve kaynaksız bir yorum yapıyorsun...Türkiye'de şu anda kaç tane ilçeye kaç tane küçük çaplı şehire ne kadar kapasitede stat yapıldığını biliyor musun?Ş. Urfa,Erzurum gibi 3. ligde olan illere 25,3obin kapasiteli statlar yapılmış durumda..3.ligdeki Erzurum'a 25 bin kişilik modern bir statyumun inşaatı bitmiş durumda..50binlik Rize'ye 17000 kişililk modern bir stat yapıldı..3.ligdeki Ordu nun ilçesi Ünye nin statının tribünleri tek tek yıkılarak 15binlik stata yapılıyor...Alanya'ya 15 binkapasiteli stat geçen yıl bitirildi..En son da 3.ligdeki Çorum'a modern 25 bin kişlik stat yapılacağı haberleri kendi belediye sitelerinde yayınlandı..Stadı toki yapacakmış..Durum böyleyken kalkmış Sivas şöyle böyle ,Sivas'a düşük kapasiteli stat yapılmalı ya da eski stadın kapasitesini artırın diye bir de akıl veriyorsun...Öyle ya da böyle bu stat Sivas'a yapılacak..Sivas'ın hiçbir ilden aşağı kalır bir durumu da yok...Bizi herhangibir ilin durumu da ilgilendirmiyor...Bir stat yapılırsa ne için yapılır;dünyada çok sayıda büyük sttalar var;hatta bazı statlar varki,örneğin Villareal gibi 50bin nüfüsu olan bir ilçe takımın bile 27bin kişilk stadı var,hem de 2 yıl önce yapıldı...Bir stat bir ilin yaklaşık 40-50 senelik ihtiyacını karşılamakta;yani geleceğe yapılan ciddi bir yatırımdır...Modern bir statta futbolun dışında konser,sergi ,toplantı gibi etkinlikler yapılarak kulübe gelir de sağlanmaktadır...Sivassporda artık modern bir sttada sahip olup hem tarftarına güzel bir maç izletmek hem de gelirlerini artırmak istiyor..Böyle sttayuma er veya geç sahip olacağız ..Buna inanıyorum ki hiç kimse mani olamayacak;ÇÜNKÜ 6. ŞEHİR VE ONUN YİĞİDOLARI HER ŞEYE LAYIK..
Arkadaşlar...
Bursa'yada İstanbul yakın o zaman Bursayada 45 40 binlik stat yapılmaz. Şimdi sen dersinki biz şampiyon olduk tabiki yapıcaklar. Görüşlerinizi hoş bulmadım şayet kusura bakmayın.
yukariekecikliy 16.01.2011, 00:02 ARKADASIM COK IYI BIR KONUYU ACMISSINDA BU SITAT SOZU VERILELI (3)YIL OLDU TRABZONUN ISMI DAHI YOKTU BIZE SOZ VERILDIGINDE TRABZONUN STADINI YAPILACAK YER DOLDURULUYOR SIZ NEDEN BAHSEDIYOR SUNUZ BIZ KIMSEYE BIR SEY DEMEYE HICMI HIC HAKKIMIZ YOK ( BIZIM KIZACAGIMIZ SIVASTAN ONLARI MELCISE EL KALDIR INDIR DIYEMI GONDERDIK BU SIVASIN KADERINDENMIDIR NEDIR BUNLAR MILLET VEKILIYIM DEMEKTEN HICMI SIKILMIYORLAR ACABA BIRDE UTANMADAN CIKIP SIVASA BILMEM KAC TANE ACILIS YAPMISLAR ACILISTA NEYMIS EFENDIM ILK ORETIM OKULUYMUS VAY BE SIZINGIBI MILLET VEKILINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NE DEYIM BEN BIR SIVASLI OLARAK SIZDEN UTANIYORUM NEDENMI SIVASTAN GOTURDUGUNUZ IS YERLERINIDE GURURLANARAK ANLATIN UTANMAYIN ZATEN SIZDE UTANACAK YUZ OLSAYDI O AK PARTIDE KALMAZDINIZ HA SUNUDA SOYLEYIM 2006 SECIMLERINDE AK PARTIYE OY MERMEK ICIN TURKIYEYE GELDIM AMA SIVASINAN OYNADIGINIZ ICIN O VERDIGIM OYLARA COK UZULUYORUM AMA SIZIN SIVAS MILLET VEKILLERI SUYUNUZ ISINDI INSALLAHDA OYLE OLUR (SIVASLIGIBI SIVASLILARA SAYGILARIMLA FRANSADAN IYI GECELER )
muhsin koçak 16.01.2011, 01:24 Daha yeni Kanal d de sporbakani konustu pojeler uzeri ve
Saydı gardaş saydı,eleştirelim tamam da yalan konuşmayalım lütfen.
Saydı gardaş saydı,eleştirelim tamam da yalan konuşmayalım lütfen.
Gardaş yanlış duymuş olmayasın.... Sivasında adını zikretti.. Çünkü bende duydum..
tonusluyum 16.01.2011, 03:59 Arkadaşlar...
kısacası tarafta hak etmiyor elimizdekinin hakkını dahi veremiyoruz biz stadı sadece görsel bi sembol olarak istiyor taraftar. önce bu stadın bize yetmediğini göstermemiz lazım ki bu önümüzdeki 10 yılda imkansız 5 milyonluk bilete burun kıvırıyo millet ve yeni stad istiyor
58CeZa58 16.01.2011, 05:19 BENIM TEK BI DIYECEGIM VAR ODA
BIZ BI BU STADI DOLDURALIM SONRA
GIDIPTE YENI STADYUM ISTIYORUZ DIYEBILIRIZ
YOKSA UNUTUN
HERKEZE BELESE STADMI OLUR
TRABZON DOLDURUYOR STADI BIZ DEGIL
NÜFÜSÜ KATMIYALIM BU KONUYA
TABI BI YANDANDA SÖZ VERILDI AMA YERINE GETIRILMEDI
VE O SÖZ VERILDIGI ANDA SIVASSPOR SAMPIYONLUGA OYNIYORDU
SIMDI ISLER DEGISDI GALIBA VAZ GECTILER O YÜZDEN
Sivasımızın adı sadece yukarılarda oldugu zaman degıl her ne sartta olursa olsun devamlı gundemde olmalı stat bızım ıcın yenıden dogus olacak ınsallah gerceklersır...
B.Demirci 16.01.2011, 08:46 30 Bin kişilik satadyumda 5 bin kişiyle maç seyrederiz ne güzel ferah ferah. :)
zaraliilyas 16.01.2011, 08:51 30 Bin kişilik satadyumda 5 bin kişiyle maç seyrederiz ne güzel ferah ferah. :)
çok güzel bir yaklaşım.tebrık ederım kardeş seni..:):):)
sıvas tarıhınde gorulmemıs kazıgı yemek uzere .
Bursasporlu arkadaşa neden kızıyorsunuz anlamıyorum. Adam haklı. Siz hangi maçta, içerde dışarda farketmez, stadı hıç hınç doldurup rakip takıma baskı kurdunuz.
biz stad isteriz diyorsunuz çünkü diğer şehirleri kıskanıyorsunuz. Bence onların memleket davalarını kıskanın önce. Beğenmediğimiz gayseri dırabzon memleketine sahip çıkıyor. Bursa diyorsunuz, bursa büyükşehir belediye başkanı o stad için neler yaptı haberiniz var mı?
Bizim vekiller febe beresi ile Sivas maçına gelecek tıynette adamlar. Bunun aynısını bursada dırabzonda yapsın ya, sıkıysa.
Bizim toplumsal reflekse ihtiyacımız var. Bunun da bir topluma yerleşmesi 3 5 yılla olacak şey değil. Biz önce taraftar nedir, futbol kültürü nedir önce bunları eni konu bileceğiz.
Ve her şeyden önemlisi bencil olmaycağız. Şahsi işlerimizin memleket meselesinin önüne koymayacağız, fedakarlık denen şeyin sözlüklerde kalmadığını göstereceğiz.
Şimdi bakan ya da öbürü bize dese ki yahu sen ne vakit 17 bini bir arada gördün de 35 bin diyorsun? Cevabınız nedir? Hem de yerel siyasetçileriniz bu kadar berbatken.
Ben Bursasporlu arkadaşa katılıyorum.
Yusuf Çevik 16.01.2011, 10:48 Dünde dediler programda sivasa felan yaptıracağız stat felan ne zaman laf var icraat yok.
yigidocengiz 16.01.2011, 10:53 30 Bin kişilik satadyumda 5 bin kişiyle maç seyrederiz ne güzel ferah ferah. :)
arkadaşlar saçmasapan yorum yapmayın ALLAH aşkına ya.bu stadı sadece maçlara gidelim,havamız olsun diye mi istiyoruz...
bugün SİVASa 30-35 bin kişilik stadın yapılması demek;yeni yolların yapılması,yeni çevre düzenlemelerinin yapılması,şehrin daha genişlemesi ve büyümesi anlamına gelir.buna mukabil belki stadın yanına 5 yıldızlı bir veya iki otel yapılabilir.
ayrıca yabancı futbolculara 35 bin kişilik stadı gösterseniz mi daha etkili olur transferde yoksa şuanki mevcut stadımızı mı?
kaldıki tek yürek olmalıyız söylemlerimizde;başbakan şu yazdıklarınızı okusa sittin sene bu şehre öyle modern bi stat yaptırmaz,o yüzden ağzımızdan çıkan cümlelerel,söylediklerimize dikkat edelim lütfen
arkadaslar bu stad sivasa her ne olursa olsun yapılmalı. sivasın geleceği için yapılmalı.
yapılınca sivas gelişecek. yukarıda arkadasın dediği gibi oteller yapılacak transfer ettiğimiz oyuncular stadı gösterince koşarak gelecek. sivasın gelişmesine cok yardımcı olacak. sivas spor sayesinde bu kadar ilerledi. gelişmemiz açısından cok önemli. lütfen destek verelim ve sivasımza stadı kazandıralım...
sivas sehrimiz iç anadolu da yozgat ile birlikte yıllardır hep yalnız bırakılmıs bır sehırdır.bıze uvey evlat muamelesı yapıyorlar yaptılar şimdiye kadar...ben tepkımı her alanda ortaya koyuyorum bu iş bireysel bişeydır..Arkadas : bazı kulüpler siyaset tarafından beledıyeler tarafından beslenıyorsa bu ülkede,ve benım verdıgım vergıler ıle TOKİ cincon a,trabzona,bursaya olaganustu stad yapıyosa iş sivasa gelince kapasıte 20000 oluyorsa benım tepkım yıne aynı olacak..benden ve ailemdekı bıreylerden hiçbir zaman A-K-P hükümeti hiçbir zaman oy alamayacaktır....olay bu kadar basıttır
Yeni stadın gerekliliğini hala anlayamamış,"canım ,daha bu stadı dolduramıyoruz,yenisini ne yapacağız" diyenler yorum yapmak yerine gitsin 4 Eylül belediye maçlarını seyretsin.!
YENİ STAD İŞTEMEYENLER SİVASIMIZIN GELİŞMESİNİ İŞTEMEYENLERDİR. SİVASIMIZDA MİLLİ MAÇLAR OYNANSA KÖTÜMÜ OLUR, AVRUPA KUPALARININ SİVASIMIZDA OYNANSA KÖTÜMÜ OLUR. BOŞUNA BANA SİVASLIYIM DİYEREK KONUŞMAYIN.
30 Bin kişilik satadyumda 5 bin kişiyle maç seyrederiz ne güzel ferah ferah. :)
BOŞUNA SİVASLIYIM DİYE GEÇİNME. SENİN GİBİLER SİVASIMIZIN GELİŞMESİNİ İŞTEMEYEN KİŞİLERDİR. SİVASIMIZDA MİLLİ MAÇLAR OYNANSA KÖTÜMÜ OLUR, AVRUPA KUPALARI OYNANSA KÖTÜMÜ OLUR. BURAYA GELİPTE SİVASLI SÜSÜ VERME KENDİNE.
Kibrisli 16.01.2011, 12:44 Evet Bakan Canli yayin da acikladi siralam söylemedi ben öyle anlamadim sadece Tranzonda deniz doldurma isi basladi.
Ali Sami Yen arazisi satilip yeni stad yapiliyor, halktan vergi alinip stada metro yapiliyor, metrodan ücret alinip taraftarlar stada götürülüyor. Para hep halktan çıkıyor ama cikip adam "ben yaptim" diyor. AKP mitingine cevireceklerdi, tepkide tam dozundaydi, küfür etselerdi haksiz duruma düsecekti bu taraftar ama sadece ıslıklandı bu da normaldir, nankörlükle alakası yoktur, Ali Sami Yen stadının yeri en değerli arsalardan birisi aynı şey bizim stad için de geçerli eğer bizim arsanın bedelinin karşılığını ödemeden ucuza kapatmaya çalışırsa TOKİ ben de Sivasspor taraftarı olarak o başbakanı da TOKİ başkanını da yuhlarım haberiniz olsun, öncelik Sivas'ın Sivasspor'un büyümesidir eğer bize 29.999 kişilik stad yapsınlar Sivasspor taraftarı'da tepki vermezse asıl o zaman nankörlük yapmışlardır Sivasspor'a nankörlük, GS taraftarı da eğer orada protesto etmeselerdi bu kez de Ali Sami Yen'e nankörlük etmiş olacaklardı...
B.DUMANLI 16.01.2011, 13:13 1959 yilinda sivas akdegirmen mahallesinde dünya´ya geldim.Sivas Kongre lisesi Mezunuyum.1979 yilindan beri yurt disindayim.Bunlari yazmamdaki gaye Sivasspor kuruldugu zaman okuldan arkadaslarla Sivasspor´un maclarina giderdik.Sivas´a Beykoz,Göztepe,Karagümrük,Vefa v.s.gibi takimkar geldiginde sevincimiz sonsuz olurdu.Ozamanlar stadyum tiklim tiklim dolardi.Sayet bu gün stadyumlar dolmuyorsa bunun tek sebebi,Sivas´in göc veren bir sehir olmasindan kaynaklaniyor.Merkezden göc oluyor,bunun karsiliginda kirsal kesimden Sivas´ada bir göc söz konusu oluyor.Iste bu kirsal kesimden gelenler yeterli ilgiyi göstermiyor.Sosyo ekonomik acidan Sivas zayiflatilirken ,bas ucumuzdaki Kayseri´ye yönelik yatirim ve is imkanlari cogalmis ve cogalmakda.Birakin sivas´a yatirimi dikimevi gibi tesisleride elimizden almislar.Kayseri´yi adeta anadolu´nun Paris´i haline getirmisler.Stadyumlarinida yapmislar,o stadyum dolar veya dolmaz önemli degil .Yaparkende bu zaten göz önüne alinmamis.Ic anadolu bölgesinde iki sehir var ,yillardan beri geri birakilmak istenmis biri YOZGAT,digeri SIVAS.Bu iki sehir´in kaderi nedense degismemistir.Belediye olarak bir seyler yapilmistir sehir´in cehresi degismistir.Ama bu göcü durdurmaya yetmemistir.Cünki is imkanlari yok denecek kadar azdir.Biz Sivas´lilar adeta dagilmisiz ,gerek Türkiye icinde,gerekse dünya yüzünde.Hal böyle oluncada dagilmis topluma hükmetmek kolaydir misali,bilhassa ABDÜLLATIF SENER´in ak partiden ayrilmasindan sonra ,Sivas´in musluklari kapatilmistir.Birde Muhsin Yazicioglu´nu zamansiz kaybetisimiz,Sivas´i kaderiyle basbasa birakmistir..Yani hersey eskiye dönmüstür.Sözüm ona, komsumuz olan Kayseri belkide böyle bir stadyumun bize yapilmasindan rahatsizlik duymaktadir.SAYGILARIMLA.
favori58 16.01.2011, 13:43 Stadyumla ilgili yapılan yorumları dikkatle okudum. Ne hikmetse sanal alemde çok iyiyiz,ama iş icraata geldiği zaman kimsenin çıtı çıkmıyor. Arkadaşlar,Sivas'ta 15-20 tane gazete var,3 tanede televizyon,başbakana ulaşamıyorsanız bunlara ulaşın ve " Neden yeni tesis konusunda görevini yapmıyorszunuz" diye sorun Allah aşkına! Bizim taraftarlar olarak asıl tepki göstereceğimiz kişi Başbakan filan değil,Sivas basını ve Sivaslı vekillerdir. Biz basını harekete geçireceğiz,onlarda Sivaslı vekilleri,ama bakoyrum kimsenin gıkı çıkmıyor. Trabzon tesisleri bizden nice sonra gündeme geldi,ancak şu anda harıl harıl dozerler çalışıyor. Böyle giderse daha çok elaleme bakıp dururuz. Kimse kusura bakmasın birazda suçu kendimize bulalım. Hangimiz AK parti il Başkanını bu yönde sıkıştırdık? Hangimiz Milletvekillerine bu yönde tepkimiz veya talebimiz oldu?
Bu taraftar dernekleri ne iş yapar? Niçin taraftarı bu konuda organize etmiyor?
Uzun lafın kısası,bu konuda en az kızılıcak ve tepki gösterilecek kişi Başbakandır. İlk önce kendimize sonrada Sivas basınına tepki gösterilmeli..
Milletvekili gondeririz, malesef ki uzulerek soyluyorum hic bir haltta yaramazlar. Cok merak ediyorum acaba bu milletvekili ismini almis sahislar bu konuyu ne derecede takip ediyorlar? 2008 de stad sozu verildi, 2009 da yer tespiti yapilmis ve temeli atilmasini bekliyorduk, 2010 gecti geldik 2011’e halen bir civi bile cakilmadi.. soz verilen diger iller bizden once stadlarina kavusur, biz ise izleriz.
Bazi uyelerimiz derki, buyuk stadi napacagiz, su anki stadi bile dolduramiyoruz falan filan. Her zaman derdim yine diyorum ‘’ Biz sivaslilar olarak gelecegimizi hic dusunmedigimiz gibi Sivasimizinda gelecegini dusunmuyoruz!’’ sivassporumuzun adina yakisir gibi bir stadimiz olmasini istemeyiz mi, elbette isteriz ama su ileri geri dusunenler, zaten boyle dusunceler degilmi bu halimiz. Ne yani 30 bin kisilik stadi layik gormuyormusunuz Sivas halkina?? Yoksa bize cok mu luks, haketmiyormuyuz? Eger konya, antep, antalya’ya buyuk bir kapasitede stad yapilirsa bizede 20/25 binlik yapilirsa, sapkamizi onumuze alip dusunmemiz lazim
MOS-BY-58 16.01.2011, 15:16 sayin basbakanim, stad yapilsin, gönül rahatligiyla tüm yigidolar adina söz veriyorum protesto etmicez, yuhlamicaz. size en gicik olan yigido bile en fazla sessiz kalmayi tercih edecektir.
Ali Sami Yen arazisi satilip yeni stad yapiliyor, halktan vergi alinip stada metro yapiliyor, metrodan ücret alinip taraftarlar stada götürülüyor. Para hep halktan çıkıyor ama cikip adam "ben yaptim" diyor. AKP mitingine cevireceklerdi, tepkide tam dozundaydi, küfür etselerdi haksiz duruma düsecekti bu taraftar ama sadece ıslıklandı bu da normaldir, nankörlükle alakası yoktur, Ali Sami Yen stadının yeri en değerli arsalardan birisi aynı şey bizim stad için de geçerli eğer bizim arsanın bedelinin karşılığını ödemeden ucuza kapatmaya çalışırsa TOKİ ben de Sivasspor taraftarı olarak o başbakanı da TOKİ başkanını da yuhlarım haberiniz olsun, öncelik Sivas'ın Sivasspor'un büyümesidir eğer bize 29.999 kişilik stad yapsınlar Sivasspor taraftarı'da tepki vermezse asıl o zaman nankörlük yapmışlardır Sivasspor'a nankörlük, GS taraftarı da eğer orada protesto etmeselerdi bu kez de Ali Sami Yen'e nankörlük etmiş olacaklardı...
Bu ülkede yıllardır bekleyen yatırımalr var,25 yıldır bitirilememiş yapılar varken böyle büyük bir yapıyı kısa sürede bitirmek başarıdır.Galatasaray düpedüz nankörlük etti.Halkın vergisiyle yapılmış laflarını bırakalım.Halkın vergisiyle yapıldıysa yine senin takımına yapıldı yahu,ne demeye yuhalıyorsun.Sivaslı,Erzurumlu ,Konyalı çıksın yuhalasın benim vergimle GS'ye stat yapıyorsun diye,ama bir GS'li neden yuhalar?İktidardan memnun değilsen eğer,bu tepkinin yeri orası değildir,nankörlük alasını ettiler..
yigido_sampiyon 16.01.2011, 16:09 Bu ülkede yıllardır bekleyen yatırımalr var,25 yıldır bitirilememiş yapılar varken böyle büyük bir yapıyı kısa sürede bitirmek başarıdır.Galatasaray düpedüz nankörlük etti.Halkın vergisiyle yapılmış laflarını bırakalım.Halkın vergisiyle yapıldıysa yine senin takımına yapıldı yahu,ne demeye yuhalıyorsun.Sivaslı,Erzurumlu ,Konyalı çıksın yuhalasın benim vergimle GS'ye stat yapıyorsun diye,ama bir GS'li neden yuhalar?İktidardan memnun değilsen eğer,bu tepkinin yeri orası değildir,nankörlük alasını ettiler..
hocam peki tepkinin yeri nere olmalı?
üniversitede protesto etme, stadyumda etme, açılış töreninde etme...vs Bu kişi başbakan...eğer halk önüne çıktıysa ortam nere olursa olsun tepkiyle karşılalaşabilir bu gayet normaldir...bunu çok anormal bir olaymış gibi göstermek halka yapılan bir saygısızlıktır bana göre...
bunun en iyi örneğini Sivasta görüyoruz...Sivasa stad konusunda ve diğer yatırımlar konusunda bütün herkes hükümete ve diğer kurumlara versaysın ediyor ama Türkiyede ne çok oyuda Sivastan alıyor aynı kişiler yıllarca milletvekili oluyor!!!!
protestoyu ve tepkileri kendisine bir saygısızlık gibi anlıyan devlet büyüklerimiz oldukça hiçbir işte ileri gidemeyiz ve gidemiyoruz...
Kibrisli 16.01.2011, 16:54 Bu ülkede yıllardır bekleyen yatırımalr var,25 yıldır bitirilememiş yapılar varken böyle büyük bir yapıyı kısa sürede bitirmek başarıdır.Galatasaray düpedüz nankörlük etti.Halkın vergisiyle yapılmış laflarını bırakalım.Halkın vergisiyle yapıldıysa yine senin takımına yapıldı yahu,ne demeye yuhalıyorsun.Sivaslı,Erzurumlu ,Konyalı çıksın yuhalasın benim vergimle GS'ye stat yapıyorsun diye,ama bir GS'li neden yuhalar?İktidardan memnun değilsen eğer,bu tepkinin yeri orası değildir,nankörlük alasını ettiler..
Şimdi birşey söyleyeceğim bir inşaat mühendisi geliyor diyor ki bana bu çok değerli arazini ver, bende sana daha değersiz bir yerde senin arazinden aldığım paranın bir kısmı ile yeni güzel bir ev ve oranın yollarını yapayım diyor sen de tamam diyorsun sonra gelip sanki sen hiçbir şey yapmamışsın, o mühendise o araziyi vermemişsin gibi tamamen kendi gücü ile yapılmış gibi gösterim propogandasını yapıyorsa, kendi reklamını yapıyorsa sen kızmaz mısın???
Nankörlük dediğin şu Ali Sami Yen 416 Milyon Liraya satıldı,Aslantepe de 310 Milyon'a yapıldı, Kalan 100 milyon ve artı vergilerle yollar yapıldı, şimdi bu hava atmanın, bu reklamın gereği nedir? Spora siyaset bulaştırmak, o ortamda kendi reklamlarını yapmak, TOKİ başkanının konuşması yenir yutulur cinsten değildi diyor Ultraslan başkanı, eğer protesto etmeselerdi Ali Sami Yen stadına NANKÖRLÜK etmiş olurlardı...
Aynı şekilde 4 Eylül Spor Kompleksi artı Atatürk Spor Salonu'nun bedelinin, hakettiği bedelin 1 lira altında olursa TOKİ tarafından verilen para bende protesto ederim ya da bize bir stad yapıp gelipte biz yaptık biz olmasak yapılmazdı diye parti propagandası yaparlarsa "Bizim verdiğimiz Sivas'ın en değerli arsaları ne olacak?" diye sorar ben de ıslıklarım, sen ıslıklamazsın ben ıslıklarım çünkü sanki bize bahşetmişler de, onlar olmasa olmazmış gibi göstermeleri halinde susmak 4 Eylül Stadına ve Atatürk Spor Salonuna NANKÖRLÜK yaptığımız anlamına gelir...
Adnan Polat'ta açıklama yapmış "Protesto edenleri stada almayacağız" diye :) Stadı nasıl dolduracaklar o zaman çünkü neredeyse tüm stad protesto etmiş :)
Şimdi birşey söyleyeceğim bir inşaat mühendisi geliyor diyor ki bana bu çok değerli arazini ver, bende sana daha değersiz bir yerde senin arazinden aldığım paranın bir kısmı ile yeni güzel bir ev ve oranın yollarını yapayım diyor sen de tamam diyorsun sonra gelip sanki sen hiçbir şey yapmamışsın, o mühendise o araziyi vermemişsin gibi tamamen kendi gücü ile yapılmış gibi gösterim propogandasını yapıyorsa, kendi reklamını yapıyorsa sen kızmaz mısın???
Nankörlük dediğin şu Ali Sami Yen 416 Milyon Liraya satıldı,Aslantepe de 310 Milyon'a yapıldı, Kalan 100 milyon ve artı vergilerle yollar yapıldı, şimdi bu hava atmanın, bu reklamın gereği nedir? Spora siyaset bulaştırmak, o ortamda kendi reklamlarını yapmak, TOKİ başkanının konuşması yenir yutulur cinsten değildi diyor Ultraslan başkanı, eğer protesto etmeselerdi Ali Sami Yen stadına NANKÖRLÜK etmiş olurlardı...
Aynı şekilde 4 Eylül Spor Kompleksi artı Atatürk Spor Salonu'nun bedelinin, hakettiği bedelin 1 lira altında olursa TOKİ tarafından verilen para bende protesto ederim ya da bize bir stad yapıp gelipte biz yaptık biz olmasak yapılmazdı diye parti propagandası yaparlarsa "Bizim verdiğimiz Sivas'ın en değerli arsaları ne olacak?" diye sorar ben de ıslıklarım, sen ıslıklamazsın ben ıslıklarım çünkü sanki bize bahşetmişler de, onlar olmasa olmazmış gibi göstermeleri halinde susmak 4 Eylül Stadına ve Atatürk Spor Salonuna NANKÖRLÜK yaptığımız anlamına gelir...
Adnan Polat'ta açıklama yapmış "Protesto edenleri stada almayacağız" diye :) Stadı nasıl dolduracaklar o zaman çünkü neredeyse tüm stad protesto etmiş :)
Bu iş bu kadar kolaydı,bugüne kadar niye kimse yapamadı?Sanki 3 liraya ekmek alıp,3.5 liraya satıyor.Bu bir yatırımdır,dev bir yatırımdır.Başbakan,Sivas'a sözünü tutmamıştır.protesto etmesi gereken birisi varsa biziz.Adamlara devasa bir stat yapılmış neyi protesto ediyorlar anlamıyorum!Statdın yapılmasında büyük emeği geçmiş birisi,bu mutlu gününüzü paylaşmak istiyor ve siz tepki gösteriyorsunuz.Anlaşılır gibi değil!
hocam peki tepkinin yeri nere olmalı?
üniversitede protesto etme, stadyumda etme, açılış töreninde etme...vs Bu kişi başbakan...eğer halk önüne çıktıysa ortam nere olursa olsun tepkiyle karşılalaşabilir bu gayet normaldir...bunu çok anormal bir olaymış gibi göstermek halka yapılan bir saygısızlıktır bana göre...
bunun en iyi örneğini Sivasta görüyoruz...Sivasa stad konusunda ve diğer yatırımlar konusunda bütün herkes hükümete ve diğer kurumlara versaysın ediyor ama Türkiyede ne çok oyuda Sivastan alıyor aynı kişiler yıllarca milletvekili oluyor!!!!
protestoyu ve tepkileri kendisine bir saygısızlık gibi anlıyan devlet büyüklerimiz oldukça hiçbir işte ileri gidemeyiz ve gidemiyoruz...
Tabi ki tepki verilecek..Ancak sen çıkacaksın yumurtaları adamın kafaya atacaksın,mutlu gününü paylaşmaya geleni kapıdan kovacaksın.Bu bir tepki değildir.Kime yapılırsa yapılsın.Adama saygın yoksa oturduğu makama saygı duyacaksın! Grev ve toplu yürüyüş hakları var insanların,yumurta fırlatma hakları yok!
kadirakin58 16.01.2011, 17:13 Ben onu bunu değil de GS taraftarlarını anlamıyorum. Önce bir teşekkür edin başbakana, sizin stadyumu yapan firma işi yarıda bırakmış, başbakan olaya el atmış TOKİ'ye "bitir bu işi" demiş. Daha GS'li vefasızlar nezaketen teşekkür etmeden başbakanı ıslıklamaya başlıyorlar. Utanmaları gerekli. Prostesto demokratik haktır ama nezaketen teşekkür etmek, ufacık da olsa biraz alkış yapmak çok mu gelmiş bu taraftarlara, hiç mi insanlıkları nezaketleri yokmuş GS taraftarlarının. Yazıklar olsun böyle adamlara.
Sadede gelirsek, inşallah ligde bu yıl ortalarda bitirirsek biz de spor bakanlığına teşviği vermiş oluruz. Sivasspor'a ikinci lige düşecek takım gözüyle bakarlarsa stadyum yapmazlar. Biz sivasspor olarak kendi vazifemizi yapalım, ligi ortalarda bitirelim sonra pas'ı bakanlık alınca güzel bir stad yapacaklardır Sivas'ımıza inşallah.
mustafaarslan 16.01.2011, 17:33 sivasın nufusu 335 bin yapılmak istenen stad 20 bin kişilik
trabzonun nufusu 220 bin Yapımı devam eden 40 binlik stad http://2.bp.blogspot.com/_iZux4kDbhpc/TJsRnK_gfNI/AAAAAAAABV4/MM7xZSI8Vo4/s400/akyazi.jpg
işte size adalet ve kalkınma partisinin adaleti.....
ayazoğlu 16.01.2011, 18:12 Arkadas Ben yanlis duymusum arkadaslar bana soyledi sivasida saymis rahat olun :D
Sivas,ı da sayar ama sdat olmaz asla
İşin ilginç yanı ne biliyor musunuz arkadaşlar. Sayın Başbakanın iyice dikdatörleşmesi. Yapılan Aslantepe deki Türk Telekom Arena stadyumunda aldığı tepkilerden sonra ki yaptığı açıklamada " bir kuruş bile koymamıştır galatasaray camiası ki daha sözleşmeleri bile imzalamadık" diye gözdağı vermesi çok içler acısıdır. Halkın parasıyla yapılan ve yapmak zorunda olanlar halkın parasıyla halka gözdağı veriyor olmalarına ses çıkarmayacaksak bize de yapılsa stadyumun ne anlamı kalabilir ki. Yarın bu tehdit bizim stadyumunda yapıldığında bize karşı yapılmayacağı ne malum. Halk artık bilinçli bir şekilde hareket edip kendi güçleri ile seçtikleri vekillere bir gözdağı vermelidir. Gücünü halktan aldıklarını iddia eden bu dikdatörleşen iktidara artık bir ders verme zamanı gelmedi mi? Bugün Sivaslılar olarak Galatasaray Klubünün yapmış olduğu tepkiye sahip çıkmakla beraber bizlere söz verenlerin kaçamak oynayanlara tepki koymalıyız. Stadyum bizim anlımızın teriyle kazanıp devletimize verdiğimiz vergilerle yapılacak olmasına engel olan insanlara hatırlatmak gerekmez mi " o zaman ne diye oturuyorsun o devletin başında " senin işin halkın taleplerini yerine getirmek değil mi diye sormayacak mıyız?
Konu başlığı ne tartışılan konu ne? Yok nankördü, olur mu canım ne nankörü haddini bil...
Buradaki yorumlar dahi bizi özetliyor.
Sahi konu başlığı neydi? Kim duyamadım, hıı evet haklısın, nerde o kışlar...
sivasa 20.000 kişil stad yapılır işte akp söyledigini yapıyor işde size stat diye seçim öncesi de reklamını yapar oyları kapar
ayazoğlu 16.01.2011, 18:40 İşin ilginç yanı ne biliyor musunuz arkadaşlar. Sayın Başbakanın iyice dikdatörleşmesi. Yapılan Aslantepe deki Türk Telekom Arena stadyumunda aldığı tepkilerden sonra ki yaptığı açıklamada " bir kuruş bile koymamıştır galatasaray camiası ki daha sözleşmeleri bile imzalamadık" diye gözdağı vermesi çok içler acısıdır. Halkın parasıyla yapılan ve yapmak zorunda olanlar halkın parasıyla halka gözdağı veriyor olmalarına ses çıkarmayacaksak bize de yapılsa stadyumun ne anlamı kalabilir ki. Yarın bu tehdit bizim stadyumunda yapıldığında bize karşı yapılmayacağı ne malum. Halk artık bilinçli bir şekilde hareket edip kendi güçleri ile seçtikleri vekillere bir gözdağı vermelidir. Gücünü halktan aldıklarını iddia eden bu dikdatörleşen iktidara artık bir ders verme zamanı gelmedi mi? Bugün Sivaslılar olarak Galatasaray Klubünün yapmış olduğu tepkiye sahip çıkmakla beraber bizlere söz verenlerin kaçamak oynayanlara tepki koymalıyız. Stadyum bizim anlımızın teriyle kazanıp devletimize verdiğimiz vergilerle yapılacak olmasına engel olan insanlara hatırlatmak gerekmez mi " o zaman ne diye oturuyorsun o devletin başında " senin işin halkın taleplerini yerine getirmek değil mi diye sormayacak mıyız?
Güzel yorum çok beğendim
Havadan sudan konuşan arkadaşlara da bilinçli halktan yanıt portrelerini sunacağım. Bu verilen cevaplara kaçınız hayır diyeceksiniz bakalım.
hadi canım sende
YPACAKSINIZ TABİ Kİ GÖREVİNİZ !!!AMA çıkıpta 600 Trilyon u cebinizden vermiş gibi anlatmayın...Vermiştir diyenlere söylüyorum bu paranın ucu nerden geliyor bi düşünsünler bakalım
biz bu stadı alırken verdiğimiz alisamiyen stadından hiç bahsetmiyosunuz tabi
Sence
Galatasaray Ali Sami Yen Stadı'nın yeri kimlere verilecek onları konuşmuyorsun (Tokiye olmasın sakın)
bir fenerli olarak
kesinlikle protestoların dogru buluyorum stad açmaya geliyosun orda icratlarını anlatıyosun senın görevin zaten hizmet etmek orda herkes senın siyasi düşünceni taşımak zorunda değil zaten sen övmüyceksin kendini bırak kamuoyu yapsın o işi öyle stad açılışında kendi reklamını yapamazsın bu klupler senın partinden tam 100 yaş büyük....
çok yazık
başbakanın amacı bu durumu ak partiye mal etmekti. helal olsun taraftara
Grup Toplantısı
Ne var bunda? Her gittiğin yerde alkışlanmak zorunda değilsin. Grup toplantısında seni alkışlarlar, hatta sen alkışlayacakları yeri hatırlatırsın. Ama bazen seni yuhalayanlar da olur doğaldır. Yatırımı devlet yapar, sen dediğin gibi sadece hizmetkarsın. Padişahın ulufe dağıtması değil bu kamu yatırımı. Böbürlenme.
demokrasi
demokrasi için evet isteyenler neden kızıyor şimdi,gayet demokratik bir protestoydu bu,bu arada yapılan protesto galatasaray camiasının bir organizayonu değildir halkın kendi iradesidir.evet başbakanım galatasarayın bir kuruş parası olmayabilir ama sizinde yoktu ama şimdi maşallah..
propoganda
73 milyonun parası ile kendi propogandalarınıı yapmaları yanlış
Peki ya Ali Sami Yen?
Devlet o stadı bedavaya yapmadı. karşılığında istanbulun gobeginden daha değerli bir arazi verildi devlete. O toki başkanı varya o toki başkanı once konusmasını ogrensin. gelmiş 50.000 Galatasaraylının onunde Galatasaray klubune hakaret edecek vede kimse ses cıkartmayacak oyle mi?
GS Para vermedi
ama karşılığnda 460 milyon euroluk arazi verdi Toki'ye. Ayrıca oraya yapılan yatırımlar bizlerin ödediği vergiler ile yapıldı ki çocukluğumuzdan beri yapılan bir reklam vardır. "Ödediğiniz vergiler size yol, su, elektrik olarak döner" diye. bizim ödediğimiz vergiler ile stad yapıldı. 460 milyon euroluk arazi ve vergiler=Aslantepe stadyumu nokta...
sıvas'ın çıkarına olacak bır ıs gormedım.sivas ozelleştırme kapsamında öncelıklı ıller arasına alınmış .kalkınacak teşvik alan illerden degil.
migroArmis 16.01.2011, 19:26 Zaman zaman sitemizde mesajlarını okumuştum..Şimdi böyle ciddi bir konuda,hem de seni hiç ilgilendirmeyen bir konuda Sivas'la ilgili gereksiz ve kaynaksız bir yorum yapıyorsun...Türkiye'de şu anda kaç tane ilçeye kaç tane küçük çaplı şehire ne kadar kapasitede stat yapıldığını biliyor musun?Ş. Urfa,Erzurum gibi 3. ligde olan illere 25,3obin kapasiteli statlar yapılmış durumda..3.ligdeki Erzurum'a 25 bin kişilik modern bir statyumun inşaatı bitmiş durumda..50binlik Rize'ye 17000 kişililk modern bir stat yapıldı..3.ligdeki Ordu nun ilçesi Ünye nin statının tribünleri tek tek yıkılarak 15binlik stata yapılıyor...Alanya'ya 15 binkapasiteli stat geçen yıl bitirildi..En son da 3.ligdeki Çorum'a modern 25 bin kişlik stat yapılacağı haberleri kendi belediye sitelerinde yayınlandı..Stadı toki yapacakmış..Durum böyleyken kalkmış Sivas şöyle böyle ,Sivas'a düşük kapasiteli stat yapılmalı ya da eski stadın kapasitesini artırın diye bir de akıl veriyorsun...Öyle ya da böyle bu stat Sivas'a yapılacak..Sivas'ın hiçbir ilden aşağı kalır bir durumu da yok...Bizi herhangibir ilin durumu da ilgilendirmiyor...Bir stat yapılırsa ne için yapılır;dünyada çok sayıda büyük sttalar var;hatta bazı statlar varki,örneğin Villareal gibi 50bin nüfüsu olan bir ilçe takımın bile 27bin kişilk stadı var,hem de 2 yıl önce yapıldı...Bir stat bir ilin yaklaşık 40-50 senelik ihtiyacını karşılamakta;yani geleceğe yapılan ciddi bir yatırımdır...Modern bir statta futbolun dışında konser,sergi ,toplantı gibi etkinlikler yapılarak kulübe gelir de sağlanmaktadır...Sivassporda artık modern bir sttada sahip olup hem tarftarına güzel bir maç izletmek hem de gelirlerini artırmak istiyor..Böyle sttayuma er veya geç sahip olacağız ..Buna inanıyorum ki hiç kimse mani olamayacak;ÇÜNKÜ 6. ŞEHİR VE ONUN YİĞİDOLARI HER ŞEYE LAYIK..
Konunun beni ilgilendirip ilgilendirmediğinin kararını siz weremezsiniz.Bursasporluysam(h er daim onur we gurur duyarız)Bursaspor logosu altında yorum yapıyorsam Sivasta yaşamıyorsam Sivasla uzaktan yakından bir alakam yoksa bu Sivassporu desteklemediğimi gostermez.Bunun tartışmasını değil siz burada hiç kimseyle yapmam ama bilineki en az sizin kadar Sivassporu sewiyor we destekliyorum.Buda bu konunun sizi ilgilendirdiği kadar benide ilgilendirdiğini gosterirAynı şekilde benim taraftar sitem Texas a bir Sivaslının gelip Bursayla ilgilendiğini gorsem ben onur duyarım..Bunu bir geçelim......Yorumumu bir daha gozden geçirirseniz benşm Sivasa stad yapılmasın diye bir soylemimin olmadığını gorursunuz.Ben Sivasa neden stat yazpmazlar onun gerekçelerini yazdım.Bu gerekçeler benim kafamdan uydurduğum şeyler değil.Türkiyenin siyasetin gerçekleridir Kendi ağzınızla soylemissiniz alanyada erzurumda stadlar yapılıyor diye...alın size bolgesel ispatı...Orda burdaki 15000 lik stadların modernliği tartışılır ki o modern diye tabir ettiğiniz stadı Sivasa yapmaya kalksalar siz dahil bir çok kardeşim buna kapasitesi nedeniyle karşı çıkacaktır.Konuyu fazla dağıtmadan anlatmak istediğim şeyi yanlış anladığınızı belirtmek için bu yorumu yaptım..Bana kızdığınız belli..Sivas stadını doldurmuyor diye yazdığım için kızıyorsanız istediğiniz kadar kızın..o stad dolana kadar Sivas şehri layık olduğu yere gelene kadar yapıcı ama acı olan her gerçeği Anadolu ewladı Sivası sewen bir Bursalı kardeşiniz olarak buraya yazacak bunuda her daim paylaşmaktan çekinmeyeceğim ...Saygılar...
eyupkocak 16.01.2011, 19:37 :mad:evet çok ince bir noktaya değinmişin kardeşim acaba stad sözünü veren başbakan neden sözünde durmuyor:mad:
stad hakkımızz en gs yardımcı olduğu kadar bizede yardıcı olsun
SADAKA DEĞİL HAKKIMIZI İSTİYORUZ SUÇ MUUU
sivasfutbol 16.01.2011, 19:48 Arkadaşlar sizden ricam konunun dışında siyasi tartışmaları bir yana bırakıp. Bize destek verin, başbakanlığa telefon açın veya mesaj gönderin..
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Zaman zaman sitemizde mesajlarını okumuştum..Şimdi böyle ciddi bir konuda,hem de seni hiç ilgilendirmeyen bir konuda Sivas'la ilgili gereksiz ve kaynaksız bir yorum yapıyorsun...Türkiye'de şu anda kaç tane ilçeye kaç tane küçük çaplı şehire ne kadar kapasitede stat yapıldığını biliyor musun?Ş. Urfa,Erzurum gibi 3. ligde olan illere 25,3obin kapasiteli statlar yapılmış durumda..3.ligdeki Erzurum'a 25 bin kişilik modern bir statyumun inşaatı bitmiş durumda..50binlik Rize'ye 17000 kişililk modern bir stat yapıldı..3.ligdeki Ordu nun ilçesi Ünye nin statının tribünleri tek tek yıkılarak 15binlik stata yapılıyor...Alanya'ya 15 binkapasiteli stat geçen yıl bitirildi..En son da 3.ligdeki Çorum'a modern 25 bin kişlik stat yapılacağı haberleri kendi belediye sitelerinde yayınlandı..Stadı toki yapacakmış..Durum böyleyken kalkmış Sivas şöyle böyle ,Sivas'a düşük kapasiteli stat yapılmalı ya da eski stadın kapasitesini artırın diye bir de akıl veriyorsun...Öyle ya da böyle bu stat Sivas'a yapılacak..Sivas'ın hiçbir ilden aşağı kalır bir durumu da yok...Bizi herhangibir ilin durumu da ilgilendirmiyor...Bir stat yapılırsa ne için yapılır;dünyada çok sayıda büyük sttalar var;hatta bazı statlar varki,örneğin Villareal gibi 50bin nüfüsu olan bir ilçe takımın bile 27bin kişilk stadı var,hem de 2 yıl önce yapıldı...Bir stat bir ilin yaklaşık 40-50 senelik ihtiyacını karşılamakta;yani geleceğe yapılan ciddi bir yatırımdır...Modern bir statta futbolun dışında konser,sergi ,toplantı gibi etkinlikler yapılarak kulübe gelir de sağlanmaktadır...Sivassporda artık modern bir sttada sahip olup hem tarftarına güzel bir maç izletmek hem de gelirlerini artırmak istiyor..Böyle sttayuma er veya geç sahip olacağız ..Buna inanıyorum ki hiç kimse mani olamayacak;ÇÜNKÜ 6. ŞEHİR VE ONUN YİĞİDOLARI HER ŞEYE LAYIK..
senin gibi düşünen insanlar yüzünden sivas şehri yeri geliyor antipatik oluyor yeri geliyor yobaz oluyor..isteyen istedegi şehir konuda yorum yapabilir bir bursalı sivas ve sivasspora dair konularda yorum yapıyorsa bunun tasası sana düşmememeli
eyupkocak 16.01.2011, 20:14 Konunun beni ilgilendirip ilgilendirmediğinin kararını siz weremezsiniz.Bursasporluysam(h er daim onur we gurur duyarız)Bursaspor logosu altında yorum yapıyorsam Sivasta yaşamıyorsam Sivasla uzaktan yakından bir alakam yoksa bu Sivassporu desteklemediğimi gostermez.Bunun tartışmasını değil siz burada hiç kimseyle yapmam ama bilineki en az sizin kadar Sivassporu sewiyor we destekliyorum.Buda bu konunun sizi ilgilendirdiği kadar benide ilgilendirdiğini gosterirAynı şekilde benim taraftar sitem Texas a bir Sivaslının gelip Bursayla ilgilendiğini gorsem ben onur duyarım..Bunu bir geçelim......Yorumumu bir daha gozden geçirirseniz benşm Sivasa stad yapılmasın diye bir soylemimin olmadığını gorursunuz.Ben Sivasa neden stat yazpmazlar onun gerekçelerini yazdım.Bu gerekçeler benim kafamdan uydurduğum şeyler değil.Türkiyenin siyasetin gerçekleridir Kendi ağzınızla soylemissiniz alanyada erzurumda stadlar yapılıyor diye...alın size bolgesel ispatı...Orda burdaki 15000 lik stadların modernliği tartışılır ki o modern diye tabir ettiğiniz stadı Sivasa yapmaya kalksalar siz dahil bir çok kardeşim buna kapasitesi nedeniyle karşı çıkacaktır.Konuyu fazla dağıtmadan anlatmak istediğim şeyi yanlış anladığınızı belirtmek için bu yorumu yaptım..Bana kızdığınız belli..Sivas stadını doldurmuyor diye yazdığım için kızıyorsanız istediğiniz kadar kızın..o stad dolana kadar Sivas şehri layık olduğu yere gelene kadar yapıcı ama acı olan her gerçeği Anadolu ewladı Sivası sewen bir Bursalı kardeşiniz olarak buraya yazacak bunuda her daim paylaşmaktan çekinmeyeceğim ...Saygılar...
eyvallah kardeşim
altuntas58 16.01.2011, 20:40 Havadan sudan konuşan arkadaşlara da bilinçli halktan yanıt portrelerini sunacağım. Bu verilen cevaplara kaçınız hayır diyeceksiniz bakalım.
hadi canım sende
YPACAKSINIZ TABİ Kİ GÖREVİNİZ !!!AMA çıkıpta 600 Trilyon u cebinizden vermiş gibi anlatmayın...Vermiştir diyenlere söylüyorum bu paranın ucu nerden geliyor bi düşünsünler bakalım
biz bu stadı alırken verdiğimiz alisamiyen stadından hiç bahsetmiyosunuz tabi
Sence
Galatasaray Ali Sami Yen Stadı'nın yeri kimlere verilecek onları konuşmuyorsun (Tokiye olmasın sakın)
bir fenerli olarak
kesinlikle protestoların dogru buluyorum stad açmaya geliyosun orda icratlarını anlatıyosun senın görevin zaten hizmet etmek orda herkes senın siyasi düşünceni taşımak zorunda değil zaten sen övmüyceksin kendini bırak kamuoyu yapsın o işi öyle stad açılışında kendi reklamını yapamazsın bu klupler senın partinden tam 100 yaş büyük....
çok yazık
başbakanın amacı bu durumu ak partiye mal etmekti. helal olsun taraftara
Grup Toplantısı
Ne var bunda? Her gittiğin yerde alkışlanmak zorunda değilsin. Grup toplantısında seni alkışlarlar, hatta sen alkışlayacakları yeri hatırlatırsın. Ama bazen seni yuhalayanlar da olur doğaldır. Yatırımı devlet yapar, sen dediğin gibi sadece hizmetkarsın. Padişahın ulufe dağıtması değil bu kamu yatırımı. Böbürlenme.
demokrasi
demokrasi için evet isteyenler neden kızıyor şimdi,gayet demokratik bir protestoydu bu,bu arada yapılan protesto galatasaray camiasının bir organizayonu değildir halkın kendi iradesidir.evet başbakanım galatasarayın bir kuruş parası olmayabilir ama sizinde yoktu ama şimdi maşallah..
propoganda
73 milyonun parası ile kendi propogandalarınıı yapmaları yanlış
Peki ya Ali Sami Yen?
Devlet o stadı bedavaya yapmadı. karşılığında istanbulun gobeginden daha değerli bir arazi verildi devlete. O toki başkanı varya o toki başkanı once konusmasını ogrensin. gelmiş 50.000 Galatasaraylının onunde Galatasaray klubune hakaret edecek vede kimse ses cıkartmayacak oyle mi?
GS Para vermedi
ama karşılığnda 460 milyon euroluk arazi verdi Toki'ye. Ayrıca oraya yapılan yatırımlar bizlerin ödediği vergiler ile yapıldı ki çocukluğumuzdan beri yapılan bir reklam vardır. "Ödediğiniz vergiler size yol, su, elektrik olarak döner" diye. bizim ödediğimiz vergiler ile stad yapıldı. 460 milyon euroluk arazi ve vergiler=Aslantepe stadyumu nokta...
Güzel bir konu acılmış yapılan yorumları tek,tek okudum pek çok yorumu beğendim ama bu yorum benim hislerimin tercümanı oldu çok beğendim eline emeğine sağlık kardeşim öyle halkın parasıyla böbürlenmek yok herkes haddini bilmeli
migroArmis 16.01.2011, 21:08 kısacası tarafta hak etmiyor elimizdekinin hakkını dahi veremiyoruz biz stadı sadece görsel bi sembol olarak istiyor taraftar. önce bu stadın bize yetmediğini göstermemiz lazım ki bu önümüzdeki 10 yılda imkansız 5 milyonluk bilete burun kıvırıyo millet ve yeni stad istiyor
İşte bu soylediğini ben we benim gibi Sivasta yaşamayan fakat Sivasın başarısını geleceğini düşünen kişiler soylediği zaman yanlış anlaşılıyor..''Bu stadın bize yetmediğini gstermemiz lazım'' cümlen aslında her şeyi zetliyor...Teşekkür ederim
migroArmis 16.01.2011, 21:10 Bursa'yada İstanbul yakın o zaman Bursayada 45 40 binlik stat yapılmaz. Şimdi sen dersinki biz şampiyon olduk tabiki yapıcaklar. Görüşlerinizi hoş bulmadım şayet kusura bakmayın.
Yok ben şampiyon olduğumuzu soylemeyeceğim...istanbula yakın demişssin doğrudur..Bursaya stad yapılmasının nedenlerinden biride olası bir organizasyonda istanbula yakın oluşudur zaten....
DoomsDay58 16.01.2011, 22:43 Sivasa stad yapılcak madem söz verdiler bu iş tamamlanıcak varmı başka yolu ?
Bu ülkede yıllardır bekleyen yatırımalr var,25 yıldır bitirilememiş yapılar varken böyle büyük bir yapıyı kısa sürede bitirmek başarıdır.Galatasaray düpedüz nankörlük etti.Halkın vergisiyle yapılmış laflarını bırakalım.Halkın vergisiyle yapıldıysa yine senin takımına yapıldı yahu,ne demeye yuhalıyorsun.Sivaslı,Erzurumlu ,Konyalı çıksın yuhalasın benim vergimle GS'ye stat yapıyorsun diye,ama bir GS'li neden yuhalar?İktidardan memnun değilsen eğer,bu tepkinin yeri orası değildir,nankörlük alasını ettiler..
Kusura bakma ama yanlış konuşuyorsun, o stad Başbakanın parasıyla değil halkın parasıyla yapıldı. Protesto konusuna gelince, madem laik demokratik bir ülkede yaşıyoruz protestolar ve gösteriler normal karşılanmalı, bu halk neden sence Başbakanı protesto etti onuda hiç düşündün mü? halkımız boşu boşuna kimseyi protesto etmez. bak Sivasımızıda ne hale getirdiler ne fabrika bıraktılar ne sanayi, resmen geriliyor Sivasımız, neyse daha çok şey söylerimde boşveriyorum.
yigidocengiz 16.01.2011, 23:30 Ali Sami Yen arazisi satilip yeni stad yapiliyor, halktan vergi alinip stada metro yapiliyor, metrodan ücret alinip taraftarlar stada götürülüyor. Para hep halktan çıkıyor ama cikip adam "ben yaptim" diyor. AKP mitingine cevireceklerdi, tepkide tam dozundaydi, küfür etselerdi haksiz duruma düsecekti bu taraftar ama sadece ıslıklandı bu da normaldir, nankörlükle alakası yoktur, Ali Sami Yen stadının yeri en değerli arsalardan birisi aynı şey bizim stad için de geçerli eğer bizim arsanın bedelinin karşılığını ödemeden ucuza kapatmaya çalışırsa TOKİ ben de Sivasspor taraftarı olarak o başbakanı da TOKİ başkanını da yuhlarım haberiniz olsun, öncelik Sivas'ın Sivasspor'un büyümesidir eğer bize 29.999 kişilik stad yapsınlar Sivasspor taraftarı'da tepki vermezse asıl o zaman nankörlük yapmışlardır Sivasspor'a nankörlük, GS taraftarı da eğer orada protesto etmeselerdi bu kez de Ali Sami Yen'e nankörlük etmiş olacaklardı...
kardeşim burası bir forum elbette,ama burada sporla alakalı yorumlar yapın lütfen,siyasi görüşleriniz size kalsın...
başbakanı yuhalamaktan bahsetmişsin;hadi gs'lileri anladık,onlar istanbulda yetişmiş(stada gelenler için konuşuyorum)zengin çocukları vs.ama biz anadolu çocuğuyuz...
bir başbakan benim şehrime güzel bir eser bırakacak,bende ona siyasi görüşünden dolayı hakaret edecem,saygısızlık yapacam öylemi.böyle yapmayı bırak bunu yapana müsaade edecem öylemi.
biz ne zamandan beri misafiri hakaretle gönderdik,ne zaman evimize gelen misafiri kırdık incittik.SİVAS bizim evimiz,biz de SİVASlıyız ve her zaman bize yakışanı yaparız.emin ol hiçbir SİVASlı senin saygısızlığına ve NANKÖRlüğüne müsaade etmez...
kusura bakma böyle demek istemezdim ama kimse bana nankör diyemez,isterse 10000 kişilik stat yapsın başbakan(şunuda söyleyim bu şehre 35 bin kişilik stat yapılmasını benden çok isteyemezsin)Ama o ayrı şey senin tavrın apayrı...
hiçbir SİVASlı sana ve senin gibilere müsaade etmeyecek bunu bilmiş ol.
sivasfutbol 17.01.2011, 15:45 Desteklerinizi bekliyoruz..
Kusura bakma ama yanlış konuşuyorsun, o stad Başbakanın parasıyla değil halkın parasıyla yapıldı. Protesto konusuna gelince, madem laik demokratik bir ülkede yaşıyoruz protestolar ve gösteriler normal karşılanmalı, bu halk neden sence Başbakanı protesto etti onuda hiç düşündün mü? halkımız boşu boşuna kimseyi protesto etmez. bak Sivasımızıda ne hale getirdiler ne fabrika bıraktılar ne sanayi, resmen geriliyor Sivasımız, neyse daha çok şey söylerimde boşveriyorum.
Madem bu iş bu kadar kolaysa,tüm illerde statlar çok değerli yerlerde her ile yeni modern statlar yapılsın.Madem stat arazisini satıp başka yere yenisini yapmak bu kadar kolay!Neyi bekliyoruz!
Niye Başbakan'ı protesto ettiklerini düşündüm ama düşündüğümü söylersem forum iyice siyasileşir.gerek yok!
Benim nefret ettiğim siyasiler yok mu?Var.
Ama o kişi benim mutlu günümü paylaşmaya geliyorsa,misafirim oluyorsa başımın üstündedir!
eyuphulagu 17.01.2011, 17:19 eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
senin gibi düşünen insanlar yüzünden sivas şehri yeri geliyor antipatik oluyor yeri geliyor yobaz oluyor..isteyen istedegi şehir konuda yorum yapabilir bir bursalı sivas ve sivasspora dair konularda yorum yapıyorsa bunun tasası sana düşmememeli
Hazır Bey ya da İngilizce adınızla Ready Bey...Yazdığım yazı seni niye ilgilndiriyor anlamış değilim..Önce Sen ismini Türkleştir delikanlı gibi gerçek adınla ortaya çık ondan sonra adam gibi yorum yap..Beni tanıyan herkes nasıl bir insan olduğumu ,nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu herkes biliyor..2.olarak Yobaz kelimesini sana iadeli tahaüdlü iade ediyorum..Sana şunu soruyorum:Başka bir siteden bir arkadaşın ;hem de Başka şehirden bir kişinin avukatlığını yapmak sanAmı kaldı?Seni terbiyeli ve seviyeli yazmaya davet ediyorum...3.Olarak bininüzerinde bu sitede mesaj yazdım;şu zamana kimseyi ne kırdım ne de hakaret ettim..Bu arkadaşın yazdığı yazıyı bence iyi okumamışsın önce bir kaç defa oku sonra ondan sonra daha sağlıklı yorumlar yap...4. olarak mesleğim gereği bu zamana kadar çok sayıda kişiyi eğittim ve eğitmeye de devam ediyorum..İstersen sana da aynı eğitimi verbilirim..5.olarak seni muhatap olarak kesinlikle kabul etmiyorum..Çünkü senin dilini kullanırsam senin durumuna düşmüş olurum..6.olarak Bu zamana kadar hep Sivas şehrini ve güzelliklerini her yerde savundum ve savunmaya devam edeceğim...Sivas şehrine ve sivasspora yapılacak en büyük kötülük kendi hemşerine hakaret etmektir..
üçyıldız58 17.01.2011, 18:18 Stat yapılmasına yapılır da önemli olan bizim istediğimiz kapasitede modern bir stadın yapılmasıdır..30bin ve üzeri kapasitede stat yapılmadıktan sonra yapılan stadın hiç önemi yok..Son aldığım duyumlara göre 3.lig takımı Çorum'a da TOKİ 25bin kapasiteli stat yapacakmış..Çorum'un eski stadı TOKİ ye verilecek;TOKİ de Çorum'a 25bin kapasiteli modern bir stta yapılacakmış..ÇorumBel.tr de bu konuda haber var;Stadın projesini de gördüm;animasyon filmini de izledim..Durum böyleyken Trabzon'a ,Bursa ya 40000 üzeri kapasitede stat yapılacakken,Erzurum'a 25bin kapasiteli stat yapılıp kış üniversite oyunlarına yetiştirilirken Sivas'a 3 sene önce söz verilip de verilen sözün arkasında durulmaması gerçekten çok üzücü...İnşallah Trabzonlu Bakanımız verdiği sözü tutar...Trabzon'a yapılması düşünülen stat 42 bin seyirci kapasiteli ve inşşatının tabelası da asılmış durumda..Durum böyleyken TOKİ nin bize karşı size 20bin-25 arası kapasiteli stat yeter mantığını da anlamak çok zor..Zaten 4 Eyül stadımız şu anda 17binkapasiteye de yapılan tadilatla ulaşmış durumda..Eğer bize 30binin üzerinde stat yapılmayacaksa yeni yapılacak stadında hiçbir esprisi yok...YA 30BİN KAPASİTELİ MODERN BİR STAT YAPILSIN YA DA STADIMIZA DOKUNULMASIN...EĞER 30BİN VE ÜZERİ KAPASİTELİ STAT YAPILMAYAKSA ESKİ STADI TOKİYE VERMENİN DE HİÇBİR ANLAMI YOK...
eyüp kardeş eline yüreğine sağlık senin gibi aklı selim insanlarımız olduğu sürece bu memleketi kimse oy deposu olarak görmeyecek bir elma şekeriyle kandırılan çocuk gibi görmeyecek
eğer başbakansan sivasda seçim öncesi 35.000 kişilik stad spor kompleksi söz verdiysen o söz ağzından çıktıysa kıvırmayacaksın
trabzona örtülü ödenekten para jet hızıyla stad birç çok ile ilçeye modern stadyum sivasa geldinmi bürokrasiyi aşamıyoruz bunu biz yemeyiz
senin stad yaptığın iller en az oy aldığın iller bütün yatırımlarında siyasi
eğer sivasa 35.000 kişilik stad yapılmazsa yazıklar olsun sana yazıklar olsun bizim oy verip gönderdiğimiz vekillerimize
bir sözümde sivasa bu stad yeter diyen hemşerilerime zamanında rahmetlik eski belediye başkanımız süleyman çanka yahyabey caddesinde ,hikmet ışık caddesinde ,ulu camiden maliyeye giden yolda genişletme yapmak için bir çok eve yıkım kararı aldı
bazı geri kafalı sivaslılar belediyeyi bastı silahlar çekildi ama süleyman çanka geri adım atmadı yollar açıldı
o zaman herkes ya bu adam manyak bu yolları ne yapacağız dediler o zamandan bu zamana 25 yıl geçti sivasa bu yollar yetmiyor
biz sivas insanı olarak ne zaman bugünün muhasebesini yapmayı bırakıp yüzümüzü geleceğe yöneltip geleceğin planını yapacağız anlamış değilim
ister chp,li ister mhp,li ister akp,li ister bbp,li olsun hem fikir olmalıyız kazanan biz, kazan sivas olacak neticede
saygılar
Kibrisli 17.01.2011, 18:38 kardeşim burası bir forum elbette,ama burada sporla alakalı yorumlar yapın lütfen,siyasi görüşleriniz size kalsın...
başbakanı yuhalamaktan bahsetmişsin;hadi gs'lileri anladık,onlar istanbulda yetişmiş(stada gelenler için konuşuyorum)zengin çocukları vs.ama biz anadolu çocuğuyuz...
bir başbakan benim şehrime güzel bir eser bırakacak,bende ona siyasi görüşünden dolayı hakaret edecem,saygısızlık yapacam öylemi.böyle yapmayı bırak bunu yapana müsaade edecem öylemi.
biz ne zamandan beri misafiri hakaretle gönderdik,ne zaman evimize gelen misafiri kırdık incittik.SİVAS bizim evimiz,biz de SİVASlıyız ve her zaman bize yakışanı yaparız.emin ol hiçbir SİVASlı senin saygısızlığına ve NANKÖRlüğüne müsaade etmez...
kusura bakma böyle demek istemezdim ama kimse bana nankör diyemez,isterse 10000 kişilik stat yapsın başbakan(şunuda söyleyim bu şehre 35 bin kişilik stat yapılmasını benden çok isteyemezsin)Ama o ayrı şey senin tavrın apayrı...
hiçbir SİVASlı sana ve senin gibilere müsaade etmeyecek bunu bilmiş ol.
Sevgili gardaşım nerede siyaset yapılacağını ya da yapılmayacağını çok iyi bilirim ben sen ona takılma... Ama spora siyaset karışmasın diyorsan önce o çok savunduğun başbakandan Trabzonspor'a yollanan örtülü ödenek parasını sorun, geçen sene Diyarbakırspor neden düşürülmedi onu sorun, Aslantepe'de neden propaganda yaptı onu sorun ve yine sorun 35000 kişilik stad sözü verip neden yapmıyor Sivas'a onu sorun... Ev sahipliği, misafirperverlik ayrı hakkını istemek ayrı ben Sivas'ın hakkını savunuyorum ve savunacağım bunu da siz dahil kimse engelleyemez engellemeye çalışırsanız da benden de aynı tepki ile karşılaşırsınız... Siz 4 Eylül stadının hakkı değerde daha ucuza kapatılmasına izin verip susarsanız asıl bunun adı Sivasspor'a 4 Eylül'e nankörlük olur ve hak savunmak yerine başbakanı alkışlamak ise en iyi bakış açısı ile yağcılık olur... Biz anadolu çocuğuyuz demişsiniz heralde ben de başka birşey çocuğu değilim ben memleketime yardımım olsun diye İzmir'de işimi gücümü bırakıp kalktım Sivas'a döndüm, kaç kişi bunu yapabiliyor??? Örneğin siz hangi mantıkdasınız doğduğunuz yer mi doyduğunuz yer mi? Ben doğduğum yer dedim döndüm... Ve şu anda Sivas'ta işsizim... Bu takımın peşinden Kayseri'den Yozgat'a Denizli'den Manisa'ya Eskişehir'den Bursa'ya, Tokat'a, Hatay'a Ali Sami Yen'e peşinden gittim ve hala gidiyorum bu ön verilerden sonra benim yaptığımın siyaset değil Sivas'ın Sivasspor'un hakkını savunmak olduğunu anlarsınız... Haaa ben kah maraton'da, kah VIP'de kah kale arkasında oturuyorum ve nerede olursam olayım FB beresi ile gelen vekili ıslıklıyor yuhluyorum umarım birgün orada olursunuz da Sivas'a hiçbir desteği olmayan o vekilleri tüm stadla birlikte siz de ıslıklarsınız ki o vekiller artık o stada giremiyor...
Bu arada bence hiçbir Sivas'lı ve Sivasspor'lu adına konuşmayın çünkü bence benimle aynı görüşte olan (AKP'ye oy vermesine rağmen) sizin bile düşünemeyeceğiniz kadar çok taraftar var...
boşuna stadyum beklemeyin. oy çıkmazsa ve iktidarı pofpoflamazsanız stadı falan unutun. bakınız galatasaraya nerdeyse stad ellerinden gidiyor. biz kendi imkanlarımızla yetinelim boşverin.bu stad bize yeter. önce verirler sonra almaya çalışırlar.
migroArmis 17.01.2011, 23:06 Hazır Bey ya da İngilizce adınızla Ready Bey...Yazdığım yazı seni niye ilgilndiriyor anlamış değilim..Önce Sen ismini Türkleştir delikanlı gibi gerçek adınla ortaya çık ondan sonra adam gibi yorum yap..Beni tanıyan herkes nasıl bir insan olduğumu ,nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu herkes biliyor..2.olarak Yobaz kelimesini sana iadeli tahaüdlü iade ediyorum..Sana şunu soruyorum:Başka bir siteden bir arkadaşın ;hem de Başka şehirden bir kişinin avukatlığını yapmak sanAmı kaldı?Seni terbiyeli ve seviyeli yazmaya davet ediyorum...3.Olarak bininüzerinde bu sitede mesaj yazdım;şu zamana kimseyi ne kırdım ne de hakaret ettim..Bu arkadaşın yazdığı yazıyı bence iyi okumamışsın önce bir kaç defa oku sonra ondan sonra daha sağlıklı yorumlar yap...4. olarak mesleğim gereği bu zamana kadar çok sayıda kişiyi eğittim ve eğitmeye de devam ediyorum..İstersen sana da aynı eğitimi verbilirim..5.olarak seni muhatap olarak kesinlikle kabul etmiyorum..Çünkü senin dilini kullanırsam senin durumuna düşmüş olurum..6.olarak Bu zamana kadar hep Sivas şehrini ve güzelliklerini her yerde savundum ve savunmaya devam edeceğim...Sivas şehrine ve sivasspora yapılacak en büyük kötülük kendi hemşerine hakaret etmektir..
Aslında sizinle polimiğe girme gibi bir niyetim yok.Anlayamadığım anlamakta zorlandığım bir kaç şey war...Yukarıda benim yorumumu bir kaç defa okunmasını istemişsiniz.Ne war benim yorumumda?Yazmış olduğum cümleler benim kişisel gorüşümdür,bana gore Türkiyenin gerçekleridir...Buna katılırsınız weya katılmazsınız elbette saygı duyarım..Ama şunu bilmenizi isterim ki içinde acı gerçekler olan şeyleri ortbas ederek burada polyannacılık yapmakla sadece sizleri değil kendimide kandırırım ..Bunuda yapmayacağıma gore ben bana gore doğru bildiğim her şeyi her daim olduğu gibi buraya yazmaya dewam edeceğim..Aslında bu konu çok fazla onemlide değil .Ben burada benim yazdıklarıma insanlar katılsın veya teşekkür etsin diye yorum yazmıyorum..Yani karşıt gorüşlere çok fazla takılmam...takıldığım bir nokta warki size bunu soylemeden geçemeyeceğim..İki yorumunuzda da benden ''Sivas dışından ''''Sivaslı olmayan'' hatta bir keresindede ''seni ilgilendirmeyen'' gibi cümlelerle bahsetmişsiniz..Sivaslı olmayıp başka bir kendi şehrinin takımına gonül werip SİVASI CAN-I GONÜLDEN DESTEKLEYEN kişi weya kişilerin Sivasspora zararımı wardır veya Sivası destekleyemez şampiyonluğunu gormek isteyemezmi ki ısrarla boyle bir ayırımcılığa gerek duyuyorsunuz.Eğer hal boyleyse bunun nedeni nedir..Sivassporun iyi günlerini başkalarıda isteyemezmi boyle bir ihtimal yokmudur?Diğer arkadaşın size wermiş olduğu cewabı ben aylar once yılda olmustur belki burada başka bir başlıkta yazmıştım..Siz we sizler gibi düşünen kardeşlerimiz farkında olmadan Sivası antipatik hale sokuyor diye..Benim için geçerli değil bu bana işlemez çünkü ben Sivassporu ve buradaki tüm kardeşlerime saygı ve sewgiyle bakıyor her şeyden onemlisi Sivassporun başarısını kendi takımım Bursasporla eşdeğerde tutuyorum..dediğim gibi bana işlemez ama unutulmamalı ki Sivasa sempatiyle bakan yüzbinlerce insan war.....
Ali Selim 18.01.2011, 08:50 Yav Arkadaş Şu Türkiye cumhuriyetinde bütün illere ve ilçelere stad yapılır birtek sivasa yapılmaz bizim başımızda bizi savunacak birtane büyük yokki savunsun sivasın birtane milletvekili yokki olanlar sadece ceblerini düşünüyor vede şakşakçılık yapıyor stadı isteme görevi sadece sivassporun şanlı ve vefalı yiğidolarına düşüyor ancak bizim tepkilerimizle bir yerlere varabiliriz. Ben adımımı attım BİMERE başbakana yazdım. Sıkıntılarımızı ve verdiği sözü hatırlattım bence ilgisiz kalmayıp bütün taraftar olarak birşeyler yapmalıyız
Sivas'a yeni stadyum yapılıp yapılamamasına ilişkin bu forumda çeşitli yorumlarda bulunulmuş, her türlü düşünce ortaya atılmış.önemli olan stadyumun yapılması değilmidir?kim ne derse desin, kim nasıl yorum yaparsa yapsın o stad yapılacaktır.Sivasın psoyansiyeli her türlü stadı kaldırır, bakmayın siz şu anki duruma.Sivas dışındaki illerde spor adına yapılanlara bakacak olursak mazi itibari ile Sivas onların çok üzerinde, şöyle ki; Sivas süper ligde oynayalı 5-6 yıl oldu, bu süre zarfında tesisleşmeyi Türkiye şartlarının üstüne çıkardı, bakıyoruz uzun süredir ligde oynayan takımlara onlarda kısa süreli böyle bir tesisleşme yok.Her önüne gelen yok sivasa ikinci bir stada ihtiyaç yokmuş yok stad dolmazmış falan filan, bu düşünceyi savunanlara sormak gerek olimpiyat stadyumu kaç kez ful çekmiş?burada şunu söylemek daha mantıklı diye düşünüyorum, herkes stad yapımı ile ilgili düşüncesini söylerken kısa vadedeki sonuçlarından ziyade uzun vadedeki sonuçları ile ilgili düşünceleirni söylesinki bu stadın uzun vadede ne gibi katkılarının olacağını görebilsin.stad, sadece spor amaçlı kullanılmaz, onun etrafındaki kompleksleri de hesaba kattığında sosyal ve kültürel faaliyetleri için de bir buluşma yeri olduğu aşikardır.Bize stad sözü vermişse Başbakan mutlaka bu sözünün arkasında durur ve o stad yapılır ama bugun ama yarın, hızlandırmakta bizlerden ziyade bizi temsizl eden vekillerde, onların durumları da zaten ortada!!!! beklemekten başka yapacak bir şey yok...
astaravisa 18.01.2011, 14:04 5 YILDA SADECE TABELASI DİKİLDİ
Trabzonspor'da 13 Mart 2006 günü, dönemin Başkanı Nuri Albayrak tarafından hazırlatılan ve o dönemde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olan Mehmet Ali Şahin'e tanıtımı yapılan Akyazı Projesi'nin aradan geçen 5 yılda sadece tabelası dikilebildi. Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilen dolgu ve tahkimat ihalesini 36 milyon 950 bin liraya alan Öztaş-Sistem iş ortaklığı adlı firmaya yer tahsisi yapıldı. Bunun üzerine dolgu çalışmalarına başlayan firma 660 dönümlük deniz dolgusunu 540 gün içerisinde tamamlamayı amaçlıyor.
PROJE İÇERİSİNDE 40 BİN KİŞİLİK STAT YAPILACAK
Galatasaray'a Türk Telekom Arena Stadı'nı yapan TOKİ'den ihaleyi alan şirketin dolgu için iş makineleri ile Maçka İlçesi'nden denize dolgu malzemesi taşıyacağı belirtildi. Proje kapsamında; 40 bin kişilik stadın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası, 3 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, 1 adet doğal, 1 adet sentetik yüzeyli çim futbol sahası, 6 adet açık tenis kortu, 1 adet 3 bin seyircili centerkort (izleyici alanları bulunan tenis kortu), kamp eğitim merkezi binası ile çevresinde 3 adet doğal çim yüzeyli futbol sahası, 1 adet açık basketbol, voleybol ve tenis sahası ile sporla ilgili diğer sosyal donatı alanlarının yer alacağı spor kompleksi yapılacak. ŞENER: "Trabzon'un VİZYONU DEĞİŞECEKTİR"
Başkan Sadri Şener, Akyazı Projesi'nin artık bir hayal olmadığını belirterek, "Bu proje tamamlandığında Trabzon'un vizyonu değişecektir. Bizde modern bir stadımız ve tesisimiz olsun istiyoruz. Bu yapıldığında da gerçekleştirenlere her türlü teşekkürü yapacağız. Akyazı Projesi tamamlandığında Trabzon'da bir bayram havasının yaşanacağını düşünüyoruz. Deniz doldurularak yapılacak olan projenin içerisinde stadın yanı sıra yapılacak olan spor komplekslerine de Trabzon'un fazlasıyla ihtiyacı var" dedi.
--------------------------
trabzona 5 senede ancak tabela dikenler bize ne zaman stat yapar Allah bilir...
hayır haberi görünce ayrı bir şok oldum.
sadece stat değil yapılacak diğer işlere bakarmısınız :confused:
jaguar19 18.01.2011, 14:51 Millet bize stad sözü verildi ama ts ye yapılıyor demiş.
Şunu yaziyim de bu işlerin nasıl yürüdüğü hakkında fikriniz olsun.
Stad sözü nasıl ts den önce sivasa verildiyse ama ts ye daha önce yapılıyorsa
aynı söz ts ye de daha önce verilmişti ama önce gs ye yapıldı.
Ts'ye bilmem kaç senedir stad yapılacak deniyordu hiçbişey yapılmadı bu arada gs ye stad yapılacak dendi bütün ihaleler hızlıca yapıldı , bürokratik engeller teker teker kaldı kısa sürece dev gibi stadı diktiler oraya.
Kim daha öncelikdeyse ona göre yapılıyor bu stad.
Gs nin önceliği vardı daha fazla kesime hitap ediyordu dandik ve eski bir stadda oynuyordu ve kiralama dönemi bitiyordu kimse ts ye verilen söze bakmadı önceliği gs ye verdiler.
2. öncelik ise doğal olarak ts ye yapılacak stad.
Yine gs deki durum gibi ts daha fazla kişiye hitap ediyor, 22 bin kişilk stad kapasitesi bazı maçlarda yetmiyor, düzelte düzelte stad yamalı bohça olmuş
hedefler daha büyük vs vs...
Toki sırayla yapılıyor bu işleri ts stadı ne zaman biter bilmiyorum 3 yıl desek ben sivas stadının 3 yıldan önce başlayacağını sanmıyorum.O stad ne zaman biter işte o zaman 1.5...2 senede dikerler stadı.
Bir de bursa stadı var bence bursa da stadı hakediyor, bursanın stadını kim yapacak bilmiyorum eğer bunu da toki yapmaya kalkarsa sivasın başı biraz daha ağrıyabilir.
sivasfutbol 19.01.2011, 20:26 Destek olun lütfen :(
ahmetcelik 19.01.2011, 20:52 Biraz mantik yeter.
Trabzon stadina basladilar deniz dolduruluyor.
Koskaca TÜRKIYE CUMHURIYETI Sivas in stadina basliyamiyormu???
Ne mantik trabzonun stadinin 3 senede bitecegi sonra sivas a siragelecekmis.
YUH allahtan birileri devlet idare etmiyor.
Yapmayi isteyen hemen KAZMAYI VURUR ise baslar.
TAHMINIM BAGZI INSANLAR KISKANCLIKTAN BAHANE UYDURUYOR.
BU STAD YAKIN ZAMAN DA BASLIYACAK O KADAR.
jaguar19 19.01.2011, 21:04 Kardeş sen Türkiyeyi Abd falan sandın heralde.
Bi basketbol stadı bitmeden, bi futbol sahası, bu bitmeden 2 tane daha...
Bu ne zenginlik böyle...
Bahsedilen projeler öyle basit şeyler değil, gs stadı 600 trilyon tuttu dile kolay yahu, tsninki bu dev tesislerle bilrlikte 300..350 trilyon tutacak belki de bursa stadı var sivas stadı var yermi bunları aynı anda yapmak.
Toki bu işleri şirketleri dağıtacak da takas edilen arsalar üzerine yapılar yapılacak da ekonomik olarak çevirecek kendini.Ondan sonra diğerine kaynak ayrılacak.
Böyle bişey olması için olimpiyatları ülkemize almamız gerekiyordu ki milyarlarca dolar para aynı anda projelere aksın aynı anda 2..3 stad yapılsın.Ama bizi redettiler ayrılacak fon da hikaye oldu.
Keşke bir proje bitmeden diğerine başlansa...
DEMOKRATİK HAKLARIMIZI KULLANMALIYIZ, ŞİMDİLİK E MAİL YOLUYLA HAKKIMIZI ARAYALIM, EĞER BU YARAR SAĞLAMAZSA DİĞER SEÇENEKLERİ GÖZDEN GEÇİRELİM. LÜTFEN DESTEK OLALIM E MAİL ATALIM. SİVASIMIZIN GELİŞMESİNİ İŞTEMİYORMUSUNUZ, MİLLİ MAÇLAR SİVASIMIZDA OYNANSIN İŞTEMEZMİSİNİZ, AVRUPA KUPALARI SİVASIMIZDA OYNANSIN İŞTEMEZMİSİNİZ?
arslan35 19.01.2011, 22:24 HAK VERİLMEZ ALINIR.
Kardeş sen Türkiyeyi Abd falan sandın heralde.
Bi basketbol stadı bitmeden, bi futbol sahası, bu bitmeden 2 tane daha...
Bu ne zenginlik böyle...
Bahsedilen projeler öyle basit şeyler değil, gs stadı 600 trilyon tuttu dile kolay yahu, tsninki bu dev tesislerle bilrlikte 300..350 trilyon tutacak belki de bursa stadı var sivas stadı var yermi bunları aynı anda yapmak.
Tamam Bu Arkadaş Çözümü Sunmuş , 50 Yıl Sonra Bize Sıra Gelir...
Zaten Biz Stadımızdan Memnunuz :) Bursaya Yapsınlar Stad.Herkes Rahatlasın...
yeniceri_can 20.01.2011, 01:01 bu adamlar düştüğü yerden bir avuç toprak almadan kalkmayan adamlar..Galatasaray'a stad yaptılar.600 trilyon harcamışlar.Toki başkanı bundan önceki yaptıgı açıklamada 1 milyar dolar ile cumhuriyet tarihinin en büyük ihalesini gerçekleştireceğiz dedi ,şimdiki Ali Sami Yen stadının yeri için.görenler varsa bilirler Ali Sami Yen stadının yerini.babalarının hayrına yaptırmışlar gibi ortaya düştüler.
Bizimle anlaşamadıkları tek nokta ,stadın yeri yetmezmiş gibi şehrin en merkezi yerindeki Atatürk spor salonunun yerini istiyorlar.Bende GSİM müdürünün yerinde olsam bende karşı çıkardım.
jaguar19 20.01.2011, 02:20 Tamam Bu Arkadaş Çözümü Sunmuş , 50 Yıl Sonra Bize Sıra Gelir...
Zaten Biz Stadımızdan Memnunuz :) Bursaya Yapsınlar Stad.Herkes Rahatlasın...
Biraz objektif düşünürseniz siz de anlarsınız stadın ne zaman yapılacağını,
Bursa stadının daha önce yapılabilme ihtimalini ama neyse
Staddan ne derece memnun olduğunuz staddaki seyirci sayısından belli zaten.
Siz bu staddan ne kadar memnunsanız! ne kadar az ilgi gösterirseniz bu yeni stadın yapımı o kadar uzayacak bunu çoğu kişi biliyor aslında ama bir söze kanıyorsunuz.
Bilmiyor musunuz bu ülkede ne sözler sakız gibi çiğnendi!
Sözün senet olduğunu devirler geçti.
Neyse mail falan da atın da ilk önce şu stadı şöyle 10..15 maç hınca hınç doldurun her maç hem stad dışında hem de içinde pankartla tezahüratla tepkinizi koyun, bence en büyük etkiyi bu gösterecektir.
Sen stadı doldurmuyorsun mail gönderiyorsun neye yarar?
Demezlermi adama 16 bin kişilik stadı doldurmuyosun 30 bin kişilik stad senin neyine diye.Dolmalı o stad.
Bu stad önünde sonunda yapılacak, ne zaman yapılacağını da sivaslıların takımına bağlılığı belirleyecek, o bağlılığı gösteremeyeceksen milletin gıcır gıcır stadlarına bakar bakar durursun.
Herseyin hayirlisini dileyelim, hayirlisi olsun insallah...
mustafaarslan 20.01.2011, 11:17 E- postamızı gönderdik inş dikkate alırlar.
ileti gönderen arkadaşla kesinlikle kapasitesi 35 binden aşagı olursa yapılmasın daha iyi diye belirtilsin ...
mustafaarslan 20.01.2011, 11:19 Buda çektiğm iletinin kopyası..
Sayın Başbakanım 3 yıl önce sivasa geldiğinizde 35 bin kişilk stad sözü verdiniz.bu güne kadar bir çivi çakılmadı .TT arena stadına 600 trilyon lira harcadınız sahada pretesto edildiniz ama sivasa her gelişinizde alkışlanıyorsunuz.Sivasın sizi bu kadar sevmesinin karşılıgı bu mu, kaldı ki sivastan nufusu çok daha küçük olan şehirlere 40-45 binlik stad yapılırken (trabzonun nufusu 220 bin yapımı devam eden 45 binlik stad ayrıca denizi doldurularak yapılacak denizi doldurmaya harcanacak para sivasa yapılacak stadın maliyetinden fazla)
Ayrıca şu anda ki stadımızın yeri sivasın en kıymetli yeri, burda devletin tek kuruş kaybı da olmayacak
SAYIN BAŞBAKANIM SİVAS HALKI OLARAK SİZİ ÇOK SEVİYORUZ .BİZE 35 - 40 BİNLİK KİŞİLİK STAD YAPTIRIN !!!
********* ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM ********
Mustafa ARSLAN
Siz bu staddan ne kadar memnunsanız! ne kadar az ilgi gösterirseniz bu yeni stadın yapımı o kadar uzayacak bunu çoğu kişi biliyor aslında ama bir söze kanıyorsunuz.
Neyse mail falan da atın da ilk önce şu stadı şöyle 10..15 maç hınca hınç doldurun her maç hem stad dışında hem de içinde pankartla tezahüratla tepkinizi koyun, bence en büyük etkiyi bu gösterecektir.
Demezlermi adama 16 bin kişilik stadı doldurmuyosun 30 bin kişilik stad senin neyine diye.Dolmalı o stad.
Bu stad önünde sonunda yapılacak, ne zaman yapılacağını da sivaslıların takımına bağlılığı belirleyecek, o bağlılığı gösteremeyeceksen milletin gıcır gıcır stadlarına bakar bakar durursun.
Emirlerin Gözümüz Başımız Üstüne Ama Kaçırdığın Bir Nokta Var , Bu Konudaki İlk Mesajımı Oku Arkadaşım, Ne mail Ne Tepki Biz Stad İstemiyoruz Dedik O Kadar...
Bana Maval Okumuşsun Kusura Bakma;
65 Bin Nufuslu Rizenin Maç Başı Seyirci Ortalaması 3400 Resmi Rakamlar , Yeni Yapılan Stad Kaç Bin Kişilik ?? Sen Yaz :)
Kasımpaşanın Seyirci Ortalaması 1900 , Yaptıkları Genişletmelere Bakarsak O Rakamlarıda Yazarsan Seviniriz...
Yani Braya Gelip Yok Sivas Seyircisi Stada Gitmiyor , Stad Doldurmuyor Neyine Onların Stad Cart Curt Ivır Zıvır Yazılar İnan Komik...
Fenerbahçe Hermaç 55 Bine mi Oynuyor?
Beşiktaş 32 Bine mi?
ya da Kayseri 30 Bine mi?
vs vs
Yani Şuraya Geleceğim , Verilen Örneklerinle Sonuca Gitme Yöntemin Çok Saçma.Ben 18 Yıldır Aralıksız Maça Giderim Stadımdanda Memnunum...
Bu Arada T.C. Başbakanı Verdiği Sözü Yiyorsa Protesto , Eylem , Miting Gülünç Gelir Bana...O Sebeple Stad Konusunda En Güzel Yöntem Gelmeyen Sıramızı Başkalarına Savmaktır...
@ Victory
Biseyi ama karistiriyorsun.
Türkiye'de 3 tür stat yapiliyor.
1- FB gibi kendi paranla
2- Eski stadin yerini satip oradan aldigin para ile yenisini yapiyorsun (Rize, Kayseri) örneginde oldugu gibi.
3- Eski stadi veriyorsun Toki sana baska yerde yeni stat yapiyor.
1 ve 2 üsülü stat yapmak istersen zaten sorun yok ama 3 usülü yapmak istersen böyle Basbakanin agzindan cikacak lafa bakarsin..
Rize ve Kayseri türü stat yapman icin eski stadin yeri kiymetli olmasi gerekiyor, yani oradan aldigin para yeni stat icin yetmesi gerekiyor. Kayseri ve Rize örneginde bu hesap tuttu ama Trabzon,Sivas vs. gibi sehirlerde bu hesap tutmuyor o yüzden 3 nolu yöntemle iis TOKI ye bakiyor..
@ Victory
Biseyi ama karistiriyorsun.
Türkiye'de 3 tür stat yapiliyor.
1- FB gibi kendi paranla
2- Eski stadin yerini satip oradan aldigin para ile yenisini yapiyorsun (Rize, Kayseri) örneginde oldugu gibi.
3- Eski stadi veriyorsun Toki sana baska yerde yeni stat yapiyor.
1 ve 2 üsülü stat yapmak istersen zaten sorun yok ama 3 usülü yapmak istersen böyle Basbakanin agzindan cikacak lafa bakarsin..
Rize ve Kayseri türü stat yapman icin eski stadin yeri kiymetli olmasi gerekiyor, yani oradan aldigin para yeni stat icin yetmesi gerekiyor. Kayseri ve Rize örneginde bu hesap tuttu ama Trabzon,Sivas vs. gibi sehirlerde bu hesap tutmuyor o yüzden 3 nolu yöntemle iis TOKI ye bakiyor..
Dostum , Ben O Örneği Yukardaki Arkadaş Stadı Doldurabiliyor musunuz da Yeni Stad İstiyorsunuz İmalarında Bulunmuş Ona Binayen Yazdım...
Kayseri , Rize Her Zaman Stadını Dolduruyor mu ki Büyük Stad Yapıp Stadda Oynuyorlar...
Anlatmak İstediğim Budur...
Maddi durum,ekonomik yapı bizi ilgilendirmez.Babşbakan ağzıyla bu sözü duymuşsak gerisi boş!
migroArmis 20.01.2011, 13:44 Biraz objektif düşünürseniz siz de anlarsınız stadın ne zaman yapılacağını,
Bursa stadının ismi geçtiği için belirtme gereği duydum..Stadın yapılma ihtimali diye bir olay kalmadı toki ile anlaşma bitti proje tasarım belirlendi.. Şubat ayında kazma wuruluyor..45 bin kapasite Büyükşehir Timsah Arena adı altında yapılıyor..Eski Atatürk stadını da CL için kapasitesini 26 bine çıkartmışlardı..İşin güzel bir boyutuda her iki stadıda kullanabilecekler...Darısı en kısa sürede Sivasın başına....
mustafaarslan 20.01.2011, 14:31 Hazır Bey ya da İngilizce adınızla Ready Bey...Yazdığım yazı seni niye ilgilndiriyor anlamış değilim..Önce Sen ismini Türkleştir delikanlı gibi gerçek adınla ortaya çık ondan sonra adam gibi yorum yap..Beni tanıyan herkes nasıl bir insan olduğumu ,nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu herkes biliyor..2.olarak Yobaz kelimesini sana iadeli tahaüdlü iade ediyorum..Sana şunu soruyorum:Başka bir siteden bir arkadaşın ;hem de Başka şehirden bir kişinin avukatlığını yapmak sanAmı kaldı?Seni terbiyeli ve seviyeli yazmaya davet ediyorum...3.Olarak bininüzerinde bu sitede mesaj yazdım;şu zamana kimseyi ne kırdım ne de hakaret ettim..Bu arkadaşın yazdığı yazıyı bence iyi okumamışsın önce bir kaç defa oku sonra ondan sonra daha sağlıklı yorumlar yap...4. olarak mesleğim gereği bu zamana kadar çok sayıda kişiyi eğittim ve eğitmeye de devam ediyorum..İstersen sana da aynı eğitimi verbilirim..5.olarak seni muhatap olarak kesinlikle kabul etmiyorum..Çünkü senin dilini kullanırsam senin durumuna düşmüş olurum..6.olarak Bu zamana kadar hep Sivas şehrini ve güzelliklerini her yerde savundum ve savunmaya devam edeceğim...Sivas şehrine ve sivasspora yapılacak en büyük kötülük kendi hemşerine hakaret etmektir..
Özellikle Türkce hassasiyetin için tşk
abdurrahman 20.01.2011, 14:44 arkadaşlar bu konu ancak gazetelere çıkarsa mesele hallolur. büyük gazetelerden birine bu konuyu açmamız lazım. tayyip i sevmeyen bi gazeteye mail atarak(tayyip söz verdi ancak stad yapılmıyor diye,) tayyipin sözünde durmadığını yazan bir başlik olursa stat için gerekli adımlar atılır diye düşünüyorum
abdurrahman 20.01.2011, 14:47 biz böyle yazarak meseleyi halledemeyiz.... bizi temsil eden pısırık vekillerimiz mecliste yatmaya gidiyor zaten..... tv yada gazeteye çıkması lazım bu konunun...(tayyip i sevmeyen gazeteler hürriyet-milliyet-habertürk-posta gibi büyük gazeteler)
migroArmis 31.01.2011, 00:41 Bursa stadının ismi geçtiği için belirtme gereği duydum..Stadın yapılma ihtimali diye bir olay kalmadı toki ile anlaşma bitti proje tasarım belirlendi.. Şubat ayında kazma wuruluyor..45 bin kapasite Büyükşehir Timsah Arena adı altında yapılıyor..Eski Atatürk stadını da CL için kapasitesini 26 bine çıkartmışlardı..İşin güzel bir boyutuda her iki stadıda kullanabilecekler...Darısı en kısa sürede Sivasın başına....
Kendi yazımıza bir düzeltme yapalım....Toki ile anlaşma bitti demiştik...Biz Timsah Arenayı toki ve büyükşehir yapacak diye biliyorduk lakin Bursaspor Stadını Bursa Büyükşehir Belediyesi yapıyor...Devletin herhangi bir desteği olmayacak ....Toki işin içinde yok..
|
|