Orijinalini görmek için tıklayınız : ENERAMO...NİHAYET!!!

DOGU_BEY
17.01.2011, 18:38
Sağlam kaynaklardan aldığım bilgiye göre Michael ENERAMO %99,9 SİVASSPORDA! Sivasspor uzun süredir peşinde koştuğu Eneramoya nihayet kavuşuyor.Çok büyük bir aksilik çıkmazsa Eneramo yarın(yani SALI günü veya ondan sonraki gün ) imzaya geliyor.Haber sağlamdır.Tunustaki şu anki durum da bu transferi hızlandıran bir faktör olmuştur.Mizhael Eneramo transferinden sonra Sivasspor hem yabancı hem yerli transferini noktalayacaktır.(Çok çok küçük bir ihitimal yerli transferi olabilir ama zor...)Michale Eneramo şimdiden Sivasspora hayırlı olsun!!!

ZiDaNe58
17.01.2011, 18:40
çokk şükürr:))sende olmasan nerden alacaz bu bilgileri HAYALKAFE Allah senden razı olsun:))

hunter
17.01.2011, 18:41
hadi hayırlısı bakalım sivassporumun böyle bir santrafora çok ihtiyacı vardı :) :) :)

karşıyakalı
17.01.2011, 18:43
çok ugraştırdı ama inşallah takıma faydalı olur.tüm transferlerle birlikte takımı ligde bırakacaklarını umut ediyorum

sametkarayün
sen varya sivasspora basın sözcüsü olcak adamsın:))))

gencharitacı
kralsın hayalkafe :)

asdera58
:) hayırlı olsun hayal kafe yönetimden biri olmasın :):)

canberat
17.01.2011, 18:44
ALLAH UTANDIRMASIN SİVASSPORUMUZA HAYIRLI OLSUN

ayazoğlu
17.01.2011, 18:44
İşallah çok iyi haber

babapiton
17.01.2011, 18:45
Sezonu Bu haberle sende kapatıyon seni özlüyeceğiz :D bu arada hayırlı olsun inşallah yarın gelir istanbul'a çarşamba takımla çalışmalara başlar...

50sekiz
17.01.2011, 18:45
Ayni seyi dün Sipas Tv'de yazdi.

asabibaba
17.01.2011, 18:46
Sağlam kaynaklardan aldığım bilgiye göre Michael ENERAMO %99,9 SİVASSPORDA! Sivasspor uzun süredir peşinde koştuğu Eneramoya nihayet kavuşuyor.Çok büüyk bir aksilik çıkmazsa Eneramo yarın(yani SALI günü veya ondan sonraki gün ) imzaya geliyor.Haber sağlamdır.Tunustaki şu anki durum da bu transferi hızlandıran bir faktör olmuştur.Mizhael Eneramo transferinden sonra Sivasspor hem yabancı hem yerli transferini noktalayacaktır.(Çok çok küçük bir ihitimal yerli transferi olabilir ama zor...)Michale Eneramo şimdiden Sivasspora hayırlı olsun!!!

biz senden daha önce haber bekledik ama neyseeeeee:D;):confused::)

ZiDaNe58
17.01.2011, 18:51
bu transferide beğenmeyen olursa pess artıkk...

58müco58
17.01.2011, 18:51
sivasımıza hayırlı olur inşaallah harika transferler yaptık emeği geçen herkese çok ama çoook tşk.leeeerrrrrr

<Sivasspor58>
17.01.2011, 18:52
Haber burda da var
http://www.olayspor.net/genel/sivasspor/sivasspor-eneramo%e2%80%99yu-bitiriyor.htm

ahmetcelik
17.01.2011, 18:53
SEVGILI HAYALKAFE HÜRDOGANDA CIKAN BU HABERE NE DIYELI??????????

Sivasspor transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadro ile girmeyi hedefleyen Kırmızı-beyazlı, transfer listesinde bulunan Tunuslu 24 yaşındaki Michael Eneramo ile görüşüp prensip anlaşması yaptı. Nijerya asıllı ve Tunus'un Esperanca takımında oynayan Michael Eneramo ile görüşen ve 1 milyon Euro'ya anlaşan Sivasspor yönetimi,daha sonra futbolcunun anlaşılan rakamın üzerine çıkıp 1 milyon 200 bin euro istemesi Sivasspor'u kızdırdı.
Bu gelişmeler üzerine Sivasspor yönetimi genç futbolcuya " Teklifimizi yaptık,sende kabul ettin,eğer bu parayı kabul ediyosan kapımız açık,yoksa güle güle" diyerek son sözünü söyledi.

TABATA YENİDEN GÜNDEMDE
Öte yandan,Eskişehirspor'un devreye girmesiyle,neredeyse kopma noktasına gelen Tabata transferin de beklenmedik gelişmeler yaşanmaya başlandı.
Eskişehirspor'un Tabata konusunda Beşiktaş'la anlaşamamasından sonrada Tabata'nın rotayı tekrar Sivasspor çevirdiği belirtildi.
Beşiktaşlı Tabata konusunda bir kaç gün içerisinde kesin sonucun alınacağı da belirtildi.

50sekiz
17.01.2011, 18:55

kagit üzerinde begenmekle olmuyor.
gösterecegi performansa bakacagiz.
adam haftalardir antrenman yapmadi, mac yapmadi o yüzden milli takima bile davet edilmedi.
bakalim form tutamasi ne kadar sürecek, adaptasyonu nasil olacak, hep beraber görecegiz.

karyola
17.01.2011, 18:56
hayırlı ugurlu olsun.tepe tepe kullanalım .

ZiDaNe58
http://www.youtube.com/watch?v=qd0N1qJ1QhY

85200258
Yönetim bu yıl ara transferde üstüne düşen görevi yaptı. Sıra futbolcularda...

Keşke bu transferler Rıza Çalımbay dahil (Gerçi sezon başında Rıza'nın gelmesi zordu ama..) sezon başında yapabilseydik..

85200258
17.01.2011, 18:58
SEVGILI HAYALKAFE HÜRDOGANDA CIKAN BU HABERE NE DIYELI??????????

Sivasspor transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadro ile girmeyi hedefleyen Kırmızı-beyazlı, transfer listesinde bulunan Tunuslu 24 yaşındaki Michael Eneramo ile görüşüp prensip anlaşması yaptı. Nijerya asıllı ve Tunus'un Esperanca takımında oynayan Michael Eneramo ile görüşen ve 1 milyon Euro'ya anlaşan Sivasspor yönetimi,daha sonra futbolcunun anlaşılan rakamın üzerine çıkıp 1 milyon 200 bin euro istemesi Sivasspor'u kızdırdı.
Bu gelişmeler üzerine Sivasspor yönetimi genç futbolcuya " Teklifimizi yaptık,sende kabul ettin,eğer bu parayı kabul ediyosan kapımız açık,yoksa güle güle" diyerek son sözünü söyledi.

TABATA YENİDEN GÜNDEMDE
Öte yandan,Eskişehirspor'un devreye girmesiyle,neredeyse kopma noktasına gelen Tabata transferin de beklenmedik gelişmeler yaşanmaya başlandı.
Eskişehirspor'un Tabata konusunda Beşiktaş'la anlaşamamasından sonrada Tabata'nın rotayı tekrar Sivasspor çevirdiği belirtildi.
Beşiktaşlı Tabata konusunda bir kaç gün içerisinde kesin sonucun alınacağı da belirtildi.

Bana Hürdogan'ın haberine mi inanırsın yoksa hayalkafeye mi diye sorsalar düşünmeden Hayalkafe dedim. hangi gazetenin önceden söyledigi 10 haberin 9 u dogru çıktı???

GuVeN
17.01.2011, 18:59
Yönetım ve teknık heyete teşekkür ederiz. Bu Eneramo ile ilgili bir bilgiye sahip değilim umarım verılen paraya değebılecek bir oyuncudur. Camıamıza hayırlı ugurlu olsun.

Yigido DogaN
17.01.2011, 18:59
eyvallah topragım sagolasın
ama transfer kapanmamalıydı yerlı merli neyse yaf
allaha emanet ol hayal bi tanışsak yav istanbuldaysan tabii :)

Yigido DogaN
17.01.2011, 19:03

begenmeyen çok çıkar hemsom
sen bı görr oo messiyi getirsen yav bunun kıcı buyuk ayagı kısa burnu küt ne kılıflar bulurlar bu begenme özürlüler
begenmeyenlere duyrulur..en başta bjk ardından trabzon ve gaziantep ilgilenmiş direk olarak..düşünün artık önemini

serkan_ozcan58
17.01.2011, 19:03
çok sükür forumda senden alacağımız haber dışında transfer haberlerine inanamıyoruz tesekkurler hayalkafe şimdiden hayırlı olsun eneramo...

münihli_58
17.01.2011, 19:05
Sivasin Emenikesi geldi uleeeeeeeeeeeeeeng :D

57babasivas
17.01.2011, 19:14
rıza hoca oldukça salam transferler görcez

Kibrisli
17.01.2011, 19:15
Ben dedim değil mi Tunus'daki Yasemin Devrimi bize Yasemin kokusu getirecek diye, Kamanan'da da aynısını yapmıştık o zaman da İsrail-Lübnan savaşı sayesinde Kamanan gelmişti:)

AYDIN1985
17.01.2011, 19:15
sagol bizim hayalkafemiz, Allah razi olsun.

yalniz bazi arkadaslar, hayalkafe sen basin sözcüsü olman lazim, yönetimden olman lazim diyor (bende isterim) ama eger sen birgün yönetime girersen, ben inaniyorumki bu haberleri bize veremezsin, gizlilik acisindan

57babasivas
17.01.2011, 19:16
sivasli işadamlari destek vermiyor rıza hoca geldi üstüne düşeni yapti bide üstüne yaşli deyil genç transferler yapti yaş siniri iyice düştü bu çok iyi oldu 90 dakka oynayacak futbolcular var önceki gibi 30 dakka lik deyil rıza hoca çok iyi transferler yapti

sivaslihsan
17.01.2011, 19:17
Allah razi olsun senden HAYALKAFE Eneramoda hayirli olur inş sivassporumuza

57babasivas
17.01.2011, 19:18
evet tunusta olaylar büyümeseydi gelmezdi bende büyüdünü gördümde tamam dedim bu adam bize gelcek dedim

57babasivas
17.01.2011, 19:19
kamanda gitti yalansa ozaman daha iyi olur ileride çok iyi adamlarimiz oldu defasta ayni ilk maçimizdaki alcamiz puan bizi yukari götürür

57babasivas
17.01.2011, 19:21
artil yok öyle kolay puan sivas gelen atiyordu giden atiyordu gelin şimdi atin artik çok iyi transferlerimiz oldu ilk defa böyle transfer yapti yönetim busene paraya kiydilar

57babasivas
17.01.2011, 19:22
12 13 adamlarimiz yok diyordular şimdi geldiler

58_babacan_58
17.01.2011, 19:22
inşallah doğrudur ama imzayı atmadan hiç bir habere inanmıyorum artık ..

mucahitbaba58
17.01.2011, 19:23
Sivasspor camiamiza hayirli olsun dilerim verim aliriz bu adamdan

Salim58
17.01.2011, 19:24
Haydi hayırlısı, başka bi aksilik çıkmazda birde imza atarsa çok hoş olur.

57babasivas
17.01.2011, 19:25
artik skor degiştircek adamlarimiz var sonradan oyuna giripde ilk yarida olmadi için yorulan adamin yerine skor degiştircek adam sokamiyorduk girdi gibi sonuyordular şimdi hem genç hemde yetenekli transferlerimiz var bundan sonra daha güzel transferlerimiz olcak ama yinede ortasaya 1 bilemediniz 2 yerli oyuncu alinmaliydi bitmemeliydi transferver ama çok para harcadiklari için alamazlar gibime geliyor

mühendisburak58
17.01.2011, 19:27
umarım takıma uyum sağlar ve boş transfer olmaz.

s_mayster
17.01.2011, 19:30
akşam akşam alınabilecek en güzel haberlerden biriydi.. emeğine sağlık hayalkafe gerçekten en çabuk ve en doğru haberleri senden aldık.. face te bi sayfa açta senin hayranların olarak sürekli seni takipte olalım :D şimdi sivas nasıl bi 11 sergileyecek sahada gerçekten merakla bekliyorumm...

hamzagorlern8
17.01.2011, 19:31
şimdi ne söylesek boş bakıp göreceğiz iyi mi kötü:D:D:D:D

kangalli58yasin
17.01.2011, 19:39
harika bir transfer oldugunu kanitlar insallah eneramo !!
eger dogruysa o zaman gercekten yönetimi tebrik ediyom !
ancak kamanan birde girtmesin iste o zaman havalara girecegim hemde nasil :D

zgR
17.01.2011, 19:42
sukurler olsun eneramoyu bize kavusturana.Allah senden razi olsun hayalkafe sayende rahata katvustuk.ins eneramo takimimiza faydali olacaktir.yonetimin uzerine duseni yaptigini dusunuyorum sira bizde yigidolar.kazamiz mubarek olsun haydi stada yigidolar

Akartuna58
17.01.2011, 19:45
tesekkür ederiz hayalkafe helal olsun

burakpaşa
17.01.2011, 19:46
sen varya sivasspora basın sözcüsü olcak adamsın:))))

doğru söze ne hacet

yigido selo
17.01.2011, 19:47
hayelkafe 10 numarasın..................... .....

yusuf_yusuf
17.01.2011, 19:56
inş ya çok sukru sonunda ya

yigidoss
17.01.2011, 20:08
HAYALKAFE sen bizim her şeyimizsin. Allah razı olsun sen de olmasan biz ne yaparız

subasi29
17.01.2011, 20:08
Nihayet Cok Guzel Bir Haber Duyduk :) Hayalkafe Sagol Gardas

Bayram Akar
17.01.2011, 20:11
Cümle Alem Futbolcu görsün:)

58müco58
17.01.2011, 20:31
begenmeyen çok çıkar hemsom
sen bı görr oo messiyi getirsen yav bunun kıcı buyuk ayagı kısa burnu küt ne kılıflar bulurlar bu begenme özürlüler
begenmeyenlere duyrulur..en başta bjk ardından trabzon ve gaziantep ilgilenmiş direk olarak..düşünün artık önemini

aynen kardeş altına imzamı atarım nede çok futbol profu varmış beee şu sivas da

xremix
17.01.2011, 20:34
hayırlıı uğurlu olsunnn

58 SiVaSıM 58
17.01.2011, 20:38
süper bir haber gol sıkıntımız kalmaz bence eneramonun gelmesiyle

DoomsDay58
17.01.2011, 20:44
Bilgilendirdiğin için çok sağol takımımıza hayırlı uğurlu olsun.

ahmet4158
17.01.2011, 20:44
şimdi rıza hoca srt tv de söyledi enerama daha belli değilmiş ama gelirse iyi olur ve kamananın buca ya gideceğide yalan haber şimdilik

Turani58
17.01.2011, 20:46
Sağlam kaynaklardan aldığım bilgiye göre Michael ENERAMO %99,9 SİVASSPORDA! Sivasspor uzun süredir peşinde koştuğu Eneramoya nihayet kavuşuyor.Çok büüyk bir aksilik çıkmazsa Eneramo yarın(yani SALI günü veya ondan sonraki gün ) imzaya geliyor.Haber sağlamdır.Tunustaki şu anki durum da bu transferi hızlandıran bir faktör olmuştur.Mizhael Eneramo transferinden sonra Sivasspor hem yabancı hem yerli transferini noktalayacaktır.(Çok çok küçük bir ihitimal yerli transferi olabilir ama zor...)Michale Eneramo şimdiden Sivasspora hayırlı olsun!!!

Bazan sırrıgadem oluyorsun,sonra ortaya bir çıkıyorsun pir çıkıyorsun bizi bu kadar bekletmenin ne anlamı vardı yine de teşekkür ederim.
İnşallah bir pürüz çıkmadan sözleşmeyi imzalar yerinde bir tıransfer camiamıza hayırlı uğurlu olsu.
Bekle lig sivasspor geliyor tozunu atmaya.

calipso
17.01.2011, 20:59
adam boğa gibi kuvvetli ve hızlı.. inşallah takıma çabuk uyum sağlar ve faydalı olur

ertugrulss
17.01.2011, 21:00
Çok şükür şu adamı getirdik! Valla çok merak ettim bu adamı herkes bekliyordu inşallah umulduğu gibi çıkar;) Bu arada sitenin haber müdürü Hayalcafe olmalı:D sağolsun;)

hasan5884
17.01.2011, 21:29
hayalkafe yine bombayı batlattın sayende birşeyler öğreniyoruz..

4EYLÜL1919
17.01.2011, 21:33
Sağlam kaynaklardan aldığım bilgiye göre Michael ENERAMO %99,9 SİVASSPORDA! Sivasspor uzun süredir peşinde koştuğu Eneramoya nihayet kavuşuyor.Çok büyük bir aksilik çıkmazsa Eneramo yarın(yani SALI günü veya ondan sonraki gün ) imzaya geliyor.Haber sağlamdır.Tunustaki şu anki durum da bu transferi hızlandıran bir faktör olmuştur.Mizhael Eneramo transferinden sonra Sivasspor hem yabancı hem yerli transferini noktalayacaktır.(Çok çok küçük bir ihitimal yerli transferi olabilir ama zor...)Michale Eneramo şimdiden Sivasspora hayırlı olsun!!!

SELAM YİĞİDOLAR.BAKIN ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM.YAPILAN EN İYİ TRANSFER.SÜPER LİG OYUNCU GÖRECEK..VE İNANIN BİR YIL SONRA İSTEYENİ ÇOK OLACAK.SİVASSPOR YÖNETİMİNİ KUTLUYORUM.HIZLI TEKNİK VE SÜRATLİ OYUNCU MİCHAEL ENERAMO"ÇOK CANLAR YAKACAK BU FUTBOLCUMUZ.:)

bassguitar
17.01.2011, 21:37
İnsallah hayırlısı olur ama az once ENEREMO nun kulubunun resmi internet sitesi ne baktım.ENEREMO icin bi anket yapmişlar.sonuclar.ocak ayında gonderilmeli %54..hazirana kadar kalmalı%12..yeni sozlesme yapılmalı %34 olarak devam ediyor.yani buyuk bi cogunluk ocak ayında gonderilmesinden yana.bilginize.

murat_n
17.01.2011, 21:38
Hayırlı uğurlu olsun. sevgili Hayalkafe' yede teşekkür ediyoruz.

şarkışla 58
17.01.2011, 21:42
Balili den sonra hızlı forvetimiz olmadı.Özellikle defansın arkasına atılan hızlı toplarda pozisyon bulamıyorduk.Eneramo alınırsa özellikle kontraatak futbolunu iyi oynarız.Öne geçtiğimiz maçlarda bu adam sayesinde açılan rakibe karşı daha fazla pozisyon üretebiliriz.

MOS-BY-58
17.01.2011, 21:42

gardas sen hersey güzel de sen nick'ini "FENOMEN" falan koysaydin daha cok uyardi sana. ya da "EL FENOMENO" :-)

yiğidobaytar58
17.01.2011, 21:45
böyle sağlam kaynakların olması siteye bağlılığımı artırıyor...sağol HAYAL KAFE ....

Sivasssporlu58
17.01.2011, 21:46
Sonunda bizimde bir yirtici Emenikemiz oldu :) , hayirli ugurlu olur insallah .

kağanhan58
17.01.2011, 22:20

teşekkürler hayalkafe durdun durdun yine bomba bi haberle döndün sana güveniyoruz, Eneramo hayırlı olsun takımımıza

Sivaslibey
17.01.2011, 22:21
Artik Hayalkafe bize küsüp gitti diyordumki yine bombayi o patlatti. Ne varsa vallah sende var. InsAllah artik bir zahmet bay Eneramo imzalayi verir.

Hayal Kamanan'da son durum ne, saglam bir haberin varmi kardes ??

yigidocengiz
17.01.2011, 22:21

eyvallah kardeş ALLAH razı olsun yüreğim serinledi valla...

DoomsDay58
17.01.2011, 22:23
eyvallah kardeş ALLAH razı olsun yüreğim serinledi valla...

senin kesin imza atacak dediğin transfere noldu kardeş çok savunuyodun :D

yigidocengiz
17.01.2011, 22:24
İnsallah hayırlısı olur ama az once ENEREMO nun kulubunun resmi internet sitesi ne baktım.ENEREMO icin bi anket yapmişlar.sonuclar.ocak ayında gonderilmeli %54..hazirana kadar kalmalı%12..yeni sozlesme yapılmalı %34 olarak devam ediyor.yani buyuk bi cogunluk ocak ayında gonderilmesinden yana.bilginize.

ya bi dur be basguitar bi dur be babacan...sevincimi kursağımda bıraktın.ama şunu da unutmamak lazım rıza hoca bu adamı ısrarla istediğine göre kumaşu kalitelidir diye düşünüyorum.İNŞALLAH yanılmam.:confused:

yigidocengiz
17.01.2011, 22:25
senin kesin imza atacak dediğin transfere noldu kardeş çok savunuyodun :D

kim imza atacak demişim bi hatırlatta bileyim babacan

DoomsDay58
17.01.2011, 22:26
kim imza atacak demişim bi hatırlatta bileyim babacan

premier ligde oynayan bi oyuncuydu adını şimdi hatırlamıyorum fulhamda oynuyor :D

Ahmet92
17.01.2011, 22:30
premier ligde oynayan bi oyuncuydu adını şimdi hatırlamıyorum fulhamda oynuyor :D

Hammeur Boazza yi diyorsun galiba 2 mac oynayip ayrilmisti Sivasspordan.

Ahmet92
17.01.2011, 22:31
Eneramo Sivassporumuza Hayirli Ugurlu olsun , insallah biran önce imza atilir bizde yönetimin yapmis olduug iyi Transferlerden dolayi alkislariz tebrik ederiz.

adres58
17.01.2011, 22:34
Bienvenue sur le Eneramo Sivas

rmznshn
17.01.2011, 22:36
Nasıl bir golcü?
Sivassporun süper ligdeki 6 yılına baktığımızda forvet için ne isimlerin gelip geçtiği görüyoruz. Balili, Atilla Birlik, Anderson, Cvetkov, Tum, Ersen Martin, Kamanan, Mehmet Yıldız, İbrahim Şahin, Ersen Martin ve Suarez. Bu isimlere baktığımızda bir sezonda 15 gol ve üzeri atan henüz çıkmamış. Bunun sebebi acaba her sezon gol atmaya değil de gol yememeye çalışan bir Sivasspor olmamız mı yoksa takım oyunu oynamaya çalışan bir takım olduğumuz için gol yükünü herkes çekiyor. Veya yukarıda saydığım isimlerin hiçbirinin ceza alanı içinde iyi bir golcü olmamaları mı?
Bence cevap üçüncüsü.
Daha eskilere gidersek Sivassporun üçüncü ligde şampiyon olduğu zamandan bu yana Cvetkov hariç ceza alanı içinde gol yüzdesi yüksek olan bir golcüsü olmadı. Üçüncü ligde şampiyon olduğumuzda 26 golle Halil, 16 golle Muharrem var. Ve bu iki oyuncu hemen hemen bütün gollerini ceza alanı içinden atarlardı.
Sivassporun hep bir golcüye ihtiyacı vardı yıllarca. Hem de gol yüzdesi yüksek bir golcüye. Yani ayağına düştün mü affetmeyecek bir golcüye. Bana sanki bu Eneramo bizim aradığımız tarzda bir golcü gibi geliyor.
Şu an için kaç paraya gelmiş kaç lira alacakmış çok ilgilendir miyor beni. Beni ilgilendşren kısmı gelirse eğer takıma sağlayacağı katkıi atacağı goller. Zaten tribünleri çoşturan bir yapısı da var. Ki Sivasspor taraftarının da böyle bir futbolcuya da ihtiyacı vardı. Umarım imzayı atar ve bir an önce takıma katılır. Ben yerinde bir transfer olacağını düşünüyorum.

MeXeS58
17.01.2011, 22:37
hayırlı olsun inşallah katkı sağlar ayrıca bu devre arasında yapılan transferle gelecek yılında kadrosu oluşturuldu yavaş yavaş

DoomsDay58
17.01.2011, 22:39
Hammeur Boazza yi diyorsun galiba 2 mac oynayip ayrilmisti Sivasspordan.

Yok artık Lebron James kardeş :D Eddie Johnson oyuncunun ismi yiğidocengiz çok iddalıydıda ona hatırlattım konuyu :D

xadox
17.01.2011, 22:40
hayirli olsun, yeni transfelerimiz videolardan taniyoruz ve iyi futbolcu olduklarindan süpemiz yoktur ben yinede sivasspor formasi altinda gösterecekleri perfomansina bakarim, insallah en kisa zamanda uyum saglarlar ve bize maksimum katkilari olur, allah utandirmasin..

hayalkafe kardesimizede tesekkür ederim. sygilar

Yiğiter
17.01.2011, 22:42
Nasıl bir golcü?
Sivassporun süper ligdeki 6 yılına baktığımızda forvet için ne isimlerin gelip geçtiği görüyoruz. Balili, Atilla Birlik, Anderson, Cvetkov, Tum, Ersen Martin, Kamanan, Mehmet Yıldız, İbrahim Şahin, Ersen Martin ve Suarez. Bu isimlere baktığımızda bir sezonda 15 gol ve üzeri atan henüz çıkmamış. Bunun sebebi acaba her sezon gol atmaya değil de gol yememeye çalışan bir Sivasspor olmamız mı yoksa takım oyunu oynamaya çalışan bir takım olduğumuz için gol yükünü herkes çekiyor. Veya yukarıda saydığım isimlerin hiçbirinin ceza alanı içinde iyi bir golcü olmamaları mı?
Bence cevap üçüncüsü.
Daha eskilere gidersek Sivassporun üçüncü ligde şampiyon olduğu zamandan bu yana Cvetkov hariç ceza alanı içinde gol yüzdesi yüksek olan bir golcüsü olmadı. Üçüncü ligde şampiyon olduğumuzda 26 golle Halil, 16 golle Muharrem var. Ve bu iki oyuncu hemen hemen bütün gollerini ceza alanı içinden atarlardı.
Sivassporun hep bir golcüye ihtiyacı vardı yıllarca. Hem de gol yüzdesi yüksek bir golcüye. Yani ayağına düştün mü affetmeyecek bir golcüye. Bana sanki bu Eneramo bizim aradığımız tarzda bir golcü gibi geliyor.
Şu an için kaç paraya gelmiş kaç lira alacakmış çok ilgilendir miyor beni. Beni ilgilendşren kısmı gelirse eğer takıma sağlayacağı katkıi atacağı goller. Zaten tribünleri çoşturan bir yapısı da var. Ki Sivasspor taraftarının da böyle bir futbolcuya da ihtiyacı vardı. Umarım imzayı atar ve bir an önce takıma katılır. Ben yerinde bir transfer olacağını düşünüyorum.

Güzel bir konuya değinmişsiniz.Süper Ligde bir Cvetkov vardı gol kaçırmayan.Onun dışında bitirici bir forvetimiz olmadı!

yigidocengiz
17.01.2011, 22:43

ady jonshon muydu acaba.ben nerde oynadığını bile bilmiyorum.kaldıki böyle bi adamla ilgileniyormuş bizimkiler öylemi falan demiştim,heralde onu diyosun...

DoomsDay58
17.01.2011, 22:45
ady jonshon muydu acaba.ben nerde oynadığını bile bilmiyorum.kaldıki böyle bi adamla ilgileniyormuş bizimkiler öylemi falan demiştim,heralde onu diyosun...

evet adı johnson

yigidocengiz
17.01.2011, 23:05
evet adı johnson

yok babacan sen yanlış anlamışsın,yani ben kesin ilgileniyo filan demedim,tam aksine bi arkadaşımdan duymuştum ve teyit edilmesi için forumda yazmıştım o kadar...

zkrllh58
17.01.2011, 23:07
hayrli ugurlu olsun

eskibektaşlı
17.01.2011, 23:41
Arkadaşlar anlamadım gitti TV58 de spor aktif programında Bucaspor kulüp başkanı Şeref Üstündağ la telefon bağlantısı yapıldı ,Başkan telefonda kamanan ile ilgili haberlerin gerçek olmadığını ifade etti ve zaten 2 forvet aldık bundan sonrası için gücümüz yetmez dedi. Buna rağmen dünkü haberlere ilave olarak İzmir deki yeni asır gazetesi Kamanan ile ilgili aşağıdaki haberi yeni verdi.
Acaba Sivasspor yönetimini uyandırmadan adı geçen özel maddeden istifade ederek transfer edebilirlermi ?
--------------------------------------------------------------------------

BUCA FRANSIZ KALMADI
Giriş tarihi : 17.01.2011, Pazartesi 17:22 Güncelleme : 17:51 Golcü arayan Fırtına, Sivas'ta çocuğunu göndereceği Fransızca eğitim veren okul bulamayan Kamanan'ı, büyük kent takımı avantajını kullanarak renklerine bağladı

Golcü arayan Fırtına, Sivas'ta çocuğunu göndereceği Fransızca eğitim veren okul bulamayan Kamanan'ı, büyük kent takımı avantajını kullanarak renklerine bağladı

Bucaspor transferde "büyük kent" takımı olmanın avantajıyla önemli bir adım attı. Sarı-lacivertliler, Sivas'ta çocuğunu gönderebileceği Fransızca eğitim veren okul bulamadığı için sıkıntı yaşayan Kamanan'ı, önce bu sorununu çözerek ikna etti, ardından sözleşmesindeki özel maddeyi işleterek bonservis bedeli ödemeden transfer etti. İki sezon önce Sivasspor'a transfer olan ve 3 sezonda kırmızı-beyazlı takımda 55 maç oynayıp, 13 gol atan Kamanan'a teklif yapan Bucaspor, Fransız futbolcudan, "Çocuğumun okul sorununu çözün, geleyim" yanıtını aldı. İzmir'de Fransızca eğitim veren okullar olduğu için bu konuda zorlanmayın Fırtına, Kamanan'ı bonservis bedeli ödemeden transfer etmenin yollarını aradı.
Bu noktada devreye, çok iyi derecede Fransızca konuşan Bucaspor Avukatı İnanç Dinçsoy girdi. Sarı-lacivertli ekibin bayan avukatı, Kamanan'ın sözleşmesini en ince ayrıntısına kadar inceleyerek, Fransız futbolcunun serbest kalmasını sağlayacak maddeyi buldu. Kamanan'ın sözleşmesinde "çocuğunun eğitimiyle ilgili" özel bir madde vardı. Bunu işleten Dinçsoy, Kamanan'ın serbest kalmasını sağladı. Bu sayede Fransız futbolcu, Bucaspor'a gelmeyi kabul etti. Çocuğunun eğitimi için kulüp değiştiren ilk oyuncu Kamanan değil. Daha önce Kayserispor'dan Manisaspor'a gelen Makukula da aynı nedenle kulübünden ayrılmıştı. Trabzonspor'da sezona fırtını gibi başlayan Teofilo'nun da Türkiye'den kaçarcasına ayrılmasında çocuklarının yaşadığı okul problemi önemli rol oynadı.
ŞERAFETTİN ÇIRACI

Divriği58
17.01.2011, 23:47
Enaramo transferın de pürüz çıkmış ve bununla ılgılı rıza hoca askıya alındıgına dair açıklama yapmış...bilgisi olsan varsa daha detaylı anlatsın

58isML58
17.01.2011, 23:50
Gardas herzamanki gibi Allah senden razi olsun, eger sen dediysen tamamdir sali gunu yada carsamba gunu imzali fotosunu insallah goruruz sivasspor.com da :D

50sekiz
17.01.2011, 23:54
Enaramo transferın de pürüz çıkmış ve bununla ılgılı rıza hoca askıya alındıgına dair açıklama yapmış...bilgisi olsan varsa daha detaylı anlatsın

sormasi ayip kaynak? :)

50sekiz
17.01.2011, 23:55
Arkadaşlar anlamadım gitti TV58 de spor aktif programında Bucaspor kulüp başkanı Şeref Üstündağ la telefon bağlantısı yapıldı ,Başkan telefonda kamanan ile ilgili haberlerin gerçek olmadığını ifade etti ve zaten 2 forvet aldık bundan sonrası için gücümüz yetmez dedi. Buna rağmen dünkü haberlere ilave olarak İzmir deki yeni asır gazetesi Kamanan ile ilgili aşağıdaki haberi yeni verdi.
Acaba Sivasspor yönetimini uyandırmadan adı geçen özel maddeden istifade ederek transfer edebilirlermi ?
--------------------------------------------------------------------------

BUCA FRANSIZ KALMADI
Giriş tarihi : 17.01.2011, Pazartesi 17:22 Güncelleme : 17:51 Golcü arayan Fırtına, Sivas'ta çocuğunu göndereceği Fransızca eğitim veren okul bulamayan Kamanan'ı, büyük kent takımı avantajını kullanarak renklerine bağladı

Golcü arayan Fırtına, Sivas'ta çocuğunu göndereceği Fransızca eğitim veren okul bulamayan Kamanan'ı, büyük kent takımı avantajını kullanarak renklerine bağladı

Bucaspor transferde "büyük kent" takımı olmanın avantajıyla önemli bir adım attı. Sarı-lacivertliler, Sivas'ta çocuğunu gönderebileceği Fransızca eğitim veren okul bulamadığı için sıkıntı yaşayan Kamanan'ı, önce bu sorununu çözerek ikna etti, ardından sözleşmesindeki özel maddeyi işleterek bonservis bedeli ödemeden transfer etti. İki sezon önce Sivasspor'a transfer olan ve 3 sezonda kırmızı-beyazlı takımda 55 maç oynayıp, 13 gol atan Kamanan'a teklif yapan Bucaspor, Fransız futbolcudan, "Çocuğumun okul sorununu çözün, geleyim" yanıtını aldı. İzmir'de Fransızca eğitim veren okullar olduğu için bu konuda zorlanmayın Fırtına, Kamanan'ı bonservis bedeli ödemeden transfer etmenin yollarını aradı.
Bu noktada devreye, çok iyi derecede Fransızca konuşan Bucaspor Avukatı İnanç Dinçsoy girdi. Sarı-lacivertli ekibin bayan avukatı, Kamanan'ın sözleşmesini en ince ayrıntısına kadar inceleyerek, Fransız futbolcunun serbest kalmasını sağlayacak maddeyi buldu. Kamanan'ın sözleşmesinde "çocuğunun eğitimiyle ilgili" özel bir madde vardı. Bunu işleten Dinçsoy, Kamanan'ın serbest kalmasını sağladı. Bu sayede Fransız futbolcu, Bucaspor'a gelmeyi kabul etti. Çocuğunun eğitimi için kulüp değiştiren ilk oyuncu Kamanan değil. Daha önce Kayserispor'dan Manisaspor'a gelen Makukula da aynı nedenle kulübünden ayrılmıştı. Trabzonspor'da sezona fırtını gibi başlayan Teofilo'nun da Türkiye'den kaçarcasına ayrılmasında çocuklarının yaşadığı okul problemi önemli rol oynadı.
ŞERAFETTİN ÇIRACI

Bu adamin sözlesmesinde ne cok madde varmis :D
Gecen sene de Bursa transfer edecek sözlesmesinde 350 bin euroyu getiren takima gider diye bir maddeden söz ediliyordu

58hsn58
18.01.2011, 00:24
Hadi hayirlisi olsun insallah... Hayalkafe sanada bi tesekkur borcumuz var:) biran once imzayi atsinda takima uyum saglamaya baksin.. Insallah yaptigimiz transferler iy cikarda su kara gunleri geride birakiriz..

baycabbar
18.01.2011, 07:13
Sivas Spora ve Sivas hakkına hayırlı uğurlu olsun.İnşallah hepsinde olduğu gibi buda hevesimizi kırmazlar.

yorumcuyuz
18.01.2011, 07:23
Hayalkafe seni basın sözcüsü yapalım malum fikret ünsaldan basın sözcüsü olmas :)

Örükcülü
18.01.2011, 07:26
Öncelikle, resmi siteden ve yönetimden bile daha hızlı ve sağlıklı haberler aktardığın için teşekkürler HAYALKAFE kardeşim. Millet sayende haberleri net ve doğru şekilde öğreniyor.

Eneramo'ya gelince de, bence isabetli bir transfer olacak. İnşallah ileride gol gücümüz artacak, Mehmet ile, Suarez ile Kamanan satılmazsa Kamanan ile iyi bir ikili oluşturacaklar.. Teşekkürler başkan.

karyola
18.01.2011, 07:42
ne fransız okuluymus gönder sımıtcı huseyının yanına fransızcanın kralını ogretsın:D

eskibektaşlı
18.01.2011, 07:56
Arkadaşlar,
Bu sabah da Yeniasır TV haberlerini canlı olarak izledim, haberlerin sonunda verdiği Spor haberlerinde Kamanan ın bucaspora transferinin gerçekleştiğini
ve bu transferin birde hikayesi var diyerek çocuğunun fransız okulu olayını anlattı.

-Bu haber eğer gerçekse ve yönetimin haberi yoksa kötü,
-Eneroma nın transferi nedeniyle Kamanan a yol verdilerse ayrı bir konu,

ama bana ilk seçenek ağır basıyor gibi geldi.sadece gazete haberi olsaydı uydurma olabilirliliği vardı ancak, Yeniası TV söyleyince gerçek olma ihtimali
ağır basıyor......

Yeniasır TV yi izleme imkanına sahip olanlar yayın akışına bakarak haberleri izlerse tekrar aynı haberi verebilirler. belkide 13.00 haberleri....

Salim58
18.01.2011, 08:01
Arkadaşlar,
Bu sabah da Yeniasır TV haberlerini canlı olarak izledim, haberlerin sonunda verdiği Spor haberlerinde Kamanan ın bucaspora transferinin gerçekleştiğini
ve bu transferin birde hikayesi var diyerek çocuğunun fransız okulu olayını anlattı.

ama bana ilk seçenek ağır basıyor gibi geldi.sadece gazete haberi olsaydı uydurma olabilirliliği vardı ancak, Yeniası TV söyleyince gerçek olma ihtimali
ağır basıyor......

Yeniasır TV yi izleme imkanına sahip olanlar yayın akışına bakarak haberleri izlerse tekrar aynı haberi verebilirler. belkide 13.00 haberleri....

Akşam tv58 e canlı yayına telefonla bağlanan Bucaspor başkanı böyle bir transerin gündemlerinde olmadığını açıkladı.

Yusuf Çevik
18.01.2011, 08:05
Hayırlı Olsun Bakalım inşALLAH bi aksilik çıkmaz.

4eylül
18.01.2011, 08:23
dün akşam 3 yerel tvye canlı bağlanan rıza hoca kamananın gideceği yönünde bir açıklama yapmadı ayrıca sivaslı olan buca futbol sübe sorumlusu canlı bağlantıda bu konusa bir şey söylemedi başkanlarıda canlı yayında bahsetmedi

eskibektaşlı
18.01.2011, 08:39
Arkadaşlar ,
evet TV58 i sonuna kadar bende izledim, Şeref üstündağın konuşmasınıda,
ancak gece yarısı Yeniasır gazetesinin Salı günü baskısı çıktığı için internetten gazeteyi okudum Kamanan'ın transfer edildiğini yazıyordu, hatta Sayın, Abdullah yiğit'i telefonla aradım durumu anlattım, oda böyle birşeyin olamayacağını daha yeni Şeref Üstündağla v e Yönetim klurulundan bir yetkili ile konuştuklarını ifade etti,

Ancak buradaki endişem Kulüpten habersiz özel bir maddeye dayanarak transfer olabilirmi ?

İşin kötüsü sabah 7.30 Yenasır TV haberlerinde diğer mesajımda belirttiğim gibi transfer haberini tekrarladı, gazete olsa asparagas haber diyelimde ,TV haberi olunca baya endişeliyim.......

Sivaslibey
18.01.2011, 09:50
Arkadaşlar ,
evet TV58 i sonuna kadar bende izledim, Şeref üstündağın konuşmasınıda,
ancak gece yarısı Yeniasır gazetesinin Salı günü baskısı çıktığı için internetten gazeteyi okudum Kamanan'ın transfer edildiğini yazıyordu, hatta Sayın, Abdullah yiğit'i telefonla aradım durumu anlattım, oda böyle birşeyin olamayacağını daha yeni Şeref Üstündağla v e Yönetim klurulundan bir yetkili ile konuştuklarını ifade etti,

Ancak buradaki endişem Kulüpten habersiz özel bir maddeye dayanarak transfer olabilirmi ?

İşin kötüsü sabah 7.30 Yenasır TV haberlerinde diğer mesajımda belirttiğim gibi transfer haberini tekrarladı, gazete olsa asparagas haber diyelimde ,TV haberi olunca baya endişeliyim.......

Neden endiselniyorsunuzki anlamadim. Kamanan iki sezondur Sivasspor'a ne yapti ne katti ??? Hiç bir sey.

Onun bizde oynamasi bence gereksiz.

Tataroglu58
18.01.2011, 10:44
Hadi Hayırlısı Olur İnşallah Helal Olsun Sana HayalCafe Tşk :)

mehmetcik58
18.01.2011, 10:53
Arkadaşlar sivassporun sitesinden Michael ENERAMO sivassporla anlaştığı haberini duyunca googleden bu oyucunun resimlere bakıyım dedim bi site dikkatimi çekti meğerse bu oyuncu GS'la resmen anlaşmış resmide var ve nedense bu oyuncuyu GS'da göremedik Tunus ligindeyse GS neden sitesinde anlaştı yazmışlarki işte aşağıdaki resimdende anlaşılacağı gibi Sivasspor eğer bu oyuncuyu aldıysa süper bi yıldızı aldık demektir. Eğer gerçekten kaynak doğruysa ve alındıysa Sivassporumuza hayırlı olsun.

http://img152.imageshack.us/img152/7352/eneramo.jpg

Kaynak site : http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=1869578

Salim58
18.01.2011, 10:53
Neden endiselniyorsunuzki anlamadim. Kamanan iki sezondur Sivasspor'a ne yapti ne katti ??? Hiç bir sey.

Onun bizde oynamasi bence gereksiz.

Fazla birşey yapmadığı doğruda belki bundan sonra yapabilir umudu var Yiğido.

Yoksa Kamanan'ın kara kaşına kara gözüne bakmıyoruz,Oynadığı değil oynayacağı futbola bakıyoruz.Rıza hoca da demekki gelecek için umutlu ki yollanmadı...

mehmetcik58
18.01.2011, 11:01
Michael ENERAMO Süper bi forvet yönetimi tebrik ediyorum ve sivasspor taraftarı olarak teşekkür ediyoruz artık süper bi golcümüz oldu GS'ya gitmeyip Sivasspora geldi helal olsun...

sivasfutbol
18.01.2011, 11:17
helal olsun mecnun başkan a...

58hsn58
18.01.2011, 11:23
Arkadaşlar sivassporun sitesinden Michael ENERAMO sivassporla anlaştığı haberini duyunca googleden bu oyucunun resimlere bakıyım dedim bi site dikkatimi çekti meğerse bu oyuncu GS'la resmen anlaşmış resmide var ve nedense bu oyuncuyu GS'da göremedik Tunus ligindeyse GS neden sitesinde anlaştı yazmışlarki işte aşağıdaki resimdende anlaşılacağı gibi Sivasspor eğer bu oyuncuyu aldıysa süper bi yıldızı aldık demektir. Eğer gerçekten kaynak doğruysa ve alındıysa Sivassporumuza hayırlı olsun.

Fotomontaj yapmislar yigido...

stain
18.01.2011, 11:43
Arkadaşlar,

ağır basıyor......

kamananın bir kızı var oda 2 yaşında anca var onu kreşler bile almaz kardeş çocuk konuşmayı bilmiyor ki okula gitsin amma yaptınız ha:)

daha 15 gün önce kamanan anne kucağı denen şeyin içinde götürüyordu kızını :)

nightmare58
18.01.2011, 11:51
kamananın bir kızı var oda 2 yaşında anca var onu kreşler bile almaz kardeş çocuk konuşmayı bilmiyor ki okula gitsin amma yaptınız ha:)

daha 15 gün önce kamanan anne kucağı denen şeyin içinde götürüyordu kızını :)

Valla ben kamananın kızını biliyorum taş çatlasın 4 yaşındadır Tia olması lazım ismi de başka kızı falan da yok herhalde okul için erken haber uydurma geliyor bana

xadox
18.01.2011, 12:25

:) o forma galatasaray formasi degil , oynadigi takimin formasi

sinansakru
18.01.2011, 12:34
Hadi eneramo yav

sinansakru
18.01.2011, 12:36
:) o forma galatasaray formasi degil , oynadigi takimin formasi

OO SİTE FOOTBALL MANAGER FORUM SİTESİ :D

sivaslihsan
18.01.2011, 12:42
Eneramo Bugun İstanbula gelmesi Bekleniyomus Yani Bu Saatlerde gelebilir Eneramo Her An Sivassporlu Olabilir KAYNAK:hürdogan

calipso
18.01.2011, 12:51
Fotomontaj yapmislar yigido...

aynen photoshop lu resimler :D

namso58
18.01.2011, 13:15
konyaspor a golcünün kralını yedirdiler polonyalı robak ı eneramo yla avunmaya çalışıyorsunuz videolara baktımm sıradan basit bir oyuncu, robak ın videolarına baktımmm kral golcüü bu lafımıda iyi ezberleyinnn robakk ses getirecekkk eneramoyada bol bol laf söyleyeceğizzz ... asıl oyuncuyu sivasımız kaçırdı hemde çok büyük bir balık kaçırdıııı....sevgilerimlee

yigidoyuzz
18.01.2011, 13:38
eneramo hayırlı olsun tşkler hayalkafe

SempaticH
18.01.2011, 14:07
gerçekten kamanan kamanan ne verdi 2 senedir 1 gol attı hepsi o birde koşmuyor sanki arkadan çeken var onun için iyi olmuş bence valla gelen de iyi olursa hiç te aranmaz kamanan siz gelen forvet dua edin iyi olsun yoksa kamanan bitti yada oynamıyor

Sivaslibey
18.01.2011, 14:17
Fazla birşey yapmadığı doğruda belki bundan sonra yapabilir umudu var Yiğido.

Yoksa Kamanan'ın kara kaşına kara gözüne bakmıyoruz,Oynadığı değil oynayacağı futbola bakıyoruz.Rıza hoca da demekki gelecek için umutlu ki yollanmadı...

Sen buna inaniyormusun Salim abi. Kamanan'in oynamasi gereken dônemler geçti artik. Iki sene üst üste sampiyonluga kosarken Kamanan nerdeydi. Ne zamanki Mehmet Yildiz söndü, Kamanan bitti.

Bize savasçi futbolcu lazim, Emenike tarzi veya Ibrahim Akin gibi bitirici oyuncular. Takimda Alex, Guti gibi sürekli ona muhtesem pas çikaracak oyuncular olsa tamam derim ama yok, Kamil daha çok orta yapan bir tipi var, araya kosu pasi atan bir tip oyuncuya benzemiyor videolarina bakarsak.

Ben Kamanan kötü demiyorum ama Sivasspor'a yakismiyor. Pedriel ondan daha faydali bizim için.

Gitmek isterse bence gönderilmeli. Sene sonuna kadar 3 forvet bize yeter eger Eneramo'da gelirse tabii.

Seneyede artik bir iki takviye yapilir Anadolu Üsküdar veya A2'den. Artik bizimde oyuncular çikarmamiz lazim. Asil transfer Ziya gibi oyuncular.

yigidoturan
18.01.2011, 14:39
inşallah kaynağın doğrudur şimdiden sivasspora hayırlı olsun iyi bi transfer

phenom58
18.01.2011, 15:12
Enaramo transferi takımımıza hayırlı olsun, bizi erken bilgilendirdiğin için çok teşekkürler HAYALKAFE

Mamadou Diallo
18.01.2011, 15:15
Bence 2. yarının takımı Konya ve Sivasımız olacak adamla ne topçular aldılar so olarak Hull Cityde foma giyen Kamil Zayatteyle anlaşmış.

sawyer5892
18.01.2011, 15:22
konyaspor a golcünün kralını yedirdiler polonyalı robak ı eneramo yla avunmaya çalışıyorsunuz videolara baktımm sıradan basit bir oyuncu, robak ın videolarına baktımmm kral golcüü bu lafımıda iyi ezberleyinnn robakk ses getirecekkk eneramoyada bol bol laf söyleyeceğizzz ... asıl oyuncuyu sivasımız kaçırdı hemde çok büyük bir balık kaçırdıııı....sevgilerimlee

gözünde fazla büyütme kardeş konyayı bizide küçümseme takımımız iyi robak istediği kadar iyi olsun bir oyuncu ne kadar iyi olursa olsun tek basına birşey yapamaz sen grosickinin ortalarıyla eneramonun atacağı golleri bekle düsünme bunları :)

cılgınsivas58
18.01.2011, 15:24
bu haberi duymayı özlemiştim!!!

sivaslihsan
18.01.2011, 15:27
gözünde fazla büyütme kardeş konyayı bizide küçümseme takımımız iyi robak istediği kadar iyi olsun bir oyuncu ne kadar iyi olursa olsun tek basına birşey yapamaz sen grosickinin ortalarıyla eneramonun atacağı golleri bekle düsünme bunları :)

Aynen Baba sana katılıyorum Sivassporu Ceemeyenler Böle Şeyler Cıkarıyo ...Eneramo türkiyenin 1 numaralısı olacak Sende Bu sözümü Unutma namso58

asabibaba
18.01.2011, 15:33
http://www.sivasolay.com/spor/son-yiido-michael-eneramo-13919.html

Salim58
18.01.2011, 15:36

http://resimzade.com/Show.html?i=25988&token=51811 (http://resimzade.com/Show.html?i=25988&token=51811)

burakpaşa
18.01.2011, 15:44
arkadaşlar yapmayın. hatırlayın kamanan sağda memet ortada tum solda. bu 3lü takımların kabusuydu bir zamanlar. nede çabuk unuttunuz. umarım eneromo tum un yokluğunu doldurur. yine aynı 3 lü can yakar

ozledımeskıyı
18.01.2011, 15:52

kardeşim 2 haftab
nınö
önce ki röportajıydı sen nerdesin
askıyıa alınmış tı şimdi askı indirildi ordaki forma da eneramo ya giydirilecek:D

ozledımeskıyı
18.01.2011, 15:57

robak ın yaşına bak bi daha söyle aynı şeyi ayrıca madem çok ii oyuncu talibi neden sadece konyaydı eneramo yu gir tümsüperlig taraftr sitelerine söyle tanırlar eneramo ya da sırandan diyosan artık yuh adamın fizikiyle alacağı faulller yeter erman da takarr :Dorda faydası bu olsa yeter :D ayrıca makukula dan neyi eksik ?

<Sivasspor58>
18.01.2011, 15:58
Forvet arayışlarını sürdüren Sivasspor transferde son bombayı patlattı. Yiğidolar, Nijaryalı gol makinesi Eneramo’yu renklerine bağladı.

SİVAS OLAY / SPOR

Ligin ilk yarısında forvet hattında sıkıntılar yaşayan ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın isteği doğrultusunda 26 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu Michael Eneramo renklerine bağladı. Pazartesi akşamı İstanbul’a gelen futbolcuyla her konuda anlaşan Yiğidolar, Acıbadem Hastanesi’nde ki sağlık kontrollerinin Eneramo’yu Sivasspor’a bağlayan 2,5 yıllık sözleşmeye imza attırdı.

Michael Eneramo Kimdir?

1985 doğumlu ve 1.87 santimetre boyunda olan Michael Eneramo, Geçen sezon Afrika Şampiyonlar Ligi’nde attığı 5 golle gol kralı olmuş ve Tunus Profesyonel 1. Ligi’nde 14 gol atmış. Bu sezon ise ligde 10 maçta 7 golü atan Eneramo, 10 kez yer aldığı Nijerya milli takımında ise 3 attı.

blackangel
18.01.2011, 16:00
Yiğido’nun son bombası Eneramo.

Ara transfer döneminde renklerine kattığı futbolcularla adından sıkça söz ettiren ve rakiplerine korku salan Sivasspor, transferin son bombasını patlattı.

Uzun süre görüşülen Nijeryalı forvet oyuncusu Michael Eneramo’yu İstanbul’a getiren kulüp yönetimi yaptıkları sözleşmeyle Eneramo’yu renklerine bağladılar.

1985 doğumlu, 1.87 boyundaki Michael Eneramo’nun Sivasspor’a çok katkı sunacağını düşünen yöneticiler, teknik direktör Rıza Çalımbay’ın talepleri doğrultusunda futbolcuyu renklerine bağladıklarını söylediler.

asabibaba
18.01.2011, 16:27

Yusuf Çevik
18.01.2011, 17:03
http://resimzade.com/Show.html?i=25989&token=51811 (http://resimzade.com/Show.html?i=25989&token=51811)
Forvet arayışlarını sürdüren Sivasspor transferde son bombayı patlattı. Yiğidolar, Nijaryalı gol makinesi Eneramo’yu renklerine bağladı.

Ligin ilk yarısında forvet hattında sıkıntılar yaşayan ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın isteği doğrultusunda 26 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu Michael Eneramo renklerine bağladı. Pazartesi akşamı İstanbul’a gelen futbolcuyla her konuda anlaşan Yiğidolar, Acıbadem Hastanesi’nde ki sağlık kontrollerinin ardından Eneramo’yu Sivasspor’a bağlayan 1,5 yıllık sözleşmeye imza attırdı.

Michael Eneramo Kimdir?

1985 doğumlu ve 1.87 santimetre boyunda olan Michael Eneramo, Geçen sezon Afrika Şampiyonlar Ligi’nde attığı 5 golle gol kralı olmuş ve Tunus Profesyonel 1. Ligi’nde 23 maçta 13 gol atmış. Bu sezon ise ligde 10 maçta 7 golü atan Eneramo, 10 kez yer aldığı Nijerya milli takımında ise 3 attı.

Dua
18.01.2011, 17:03
Hayirli ugurlu olsun:D

nightmare58
18.01.2011, 17:05
yav arkadaş haberi veren arkadaş 1.5 yıl dedi haberde 2.5 yıl yazıyor hangisi doğru?

kurtun58
18.01.2011, 17:06
hayirli olsun sivasima

atabey58
18.01.2011, 17:07
sivas sporuma hayırlı uğurlu olsun. inşallah bizlere çok faydası olur. hadi SİVAS SPOR UM ARTIK BİZLERİ BİRAZ SEVİNDİR.....

wyldz58
18.01.2011, 17:08
:D:D:Dvalla artık forvete kimi koycak rıza hoca şaştiii :)))9:):):):)

canberat
ALLAH UTANDIRMASIN SİVASSPORUMUZA HAYIRLI UGURLU OLSUN İLK GOL GALATASARAYA OLSUN

MeXeS58
kesın ımza atılmış mı???

edipalperen58
1,5 değil 2,5 yıllık anlaşma sağlandı

candan1975
18.01.2011, 17:15
iyi olur inşallah

eyupk
18.01.2011, 17:17
Flaş flaş flaş… Eneramo resmen Sivasspor'da
2011-01-18

http://www.infosfoot.net/fr/articles/eneramo2.jpg

Sivasspor'un bir süredir transfer etmek için uğraştığı Nijerya asıllı Tunuslu futbolcu ile resmen anlaşmaya varıldı.
Ara transfer döneminde flaş transferler gerçekleştiren Sivasspor'un son bombası Michael Eneramo oldu. Kırmızı-beyazlı takım bir süredir anlaşmaya çalıştığı Nijerya asıllı Tunuslu oyuncu Eneramo ile dün akşam saatlerinde el sıkıştı. Sivasspor'la 1,5 yıllığına anlaşan 26 yaşındaki forvet Eneramo bugün sağlık kontrolünden geçecek. Ardından takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Hürdoğan

eyupk
18.01.2011, 17:18
Hürdoğan güvenilir bir gazete, 1.5 yıllığına anlaşıldı Eneramoyla

nightmare58
18.01.2011, 17:19
biri daha açmış aynı konuyu

byemgineer
18.01.2011, 17:20
HAYIRLI UGURLU OLSUN YIGODOLARIMIZA, INSALLAH LIGE GS YI DEVIRMEKLE BASLAR ENERAMO GARDASIMIZ....

58isML58
18.01.2011, 17:21
Arkadas getirmissin bolesi bi oyuncuyu buraya attirsana 3 senelik imzayi, simdi adam iyi oynuycak 1.5 sene sonra hic bi para kazandirmadan elini kolunu sallaya sallaya baska takima gidecek Sivasspor'dan aldigi parada yanina kar kalacak.
Attir 3 senelik sozlesmeyi bak ne kadar paraya geri satarsin eger oyuncunun uyum suresi uzun surerse bide o war.

eyuphulagu
18.01.2011, 17:22
sivasspora hayırlı uğurlu olsun...Sözleşmesi eğer 1.5 yıllık ise niye bu kadar kısa süre için anlaşıldı acaba;kulüp mü böyle istedi,oyuncu mu?Yakında bunu da öğreniriz..Umarım sözleşme sonunda uzatma maddesi de vardır..

byemgineer
18.01.2011, 17:22
HAYIRLI OLSUN GARDASIMIZ TAKIMIMIZA....

58müco58
18.01.2011, 17:23
sivassporumuza hayırlı ve uğurlu olsun ALLAH utandırmasın emeği geçenlere sonsuz teşk.ler, acaba gs maçında kadroda olur mu ?

eskibektaşlı
18.01.2011, 17:23
Resmi imza atılsaydı spor kanalları haber olarak geçer, sivassporun resmi sitesinde
duyurulurdu.

Keşke imza atılsa ,ancak haber beklentiyi gerçekleşmiş gibi sunulmuş.
anlaşıldıysa bugün yarın resmi açıklama yapılması gerekiyor, taraftarımız da çok beklenti yaratıldı çünkü......

ozledımeskıyı
18.01.2011, 17:24
brabo yani 24 yazdınız 25 oldu şimdi de 26 yazıyo karar verin adam 25 inden gün aldı :D hayırlı uğurlu olsun resmi olarak dendiğine göre o zmn şüphe yok ztnHAYALKAFE söylediğnde bnm şüphem yoktu. Form tutması zmn alacaktır artı idman yapmalı özel olarak bir antröörle teofilo ya öyle olmuştu ts de özel çalışılmıştı antrenman eksiğini kapamak için

ozledımeskıyı
18.01.2011, 17:26
2 konu açılmış aynı haberekapayoon 1 ini yazı turayla sivasspor forması nasıl duracak acaba XXXL olması lazım bu kalıba :D

ZiDaNe58
18.01.2011, 17:29
hayırlı uğurlu olsun camiamıza..kaç yıllık anlaşma sağladığımızı bilen yokmu tam olarak?

58müco58
18.01.2011, 17:32
inşaallah takıma çabuk uyum sağlar, harika bir transfer teşekkürler büyük başkan

<Sivasspor58>
18.01.2011, 17:32
Resmi imza yarın atılacakmış.

Hürdoğan > 1.5 yıl diyor

Sivas Olay Gazetesi> Haberi duyuran ilk site oldu ve 2.5 yıl diyor.

Her neyse zaman pek önemli değil önemli olan böyle bir transferi başarmak.

mucahitbaba58
18.01.2011, 17:33
vayy durusuna kurban yigido gibi durmus :D bu adam cok can yakacak insallah

50sekiz
18.01.2011, 17:34
1.5 sene cok sey ifade ediyor...
adam kendini garantiye almis.

mustafa_kavak58
18.01.2011, 17:40
ne zaman imzayi atacak acaba bilen varmi sivasspor formasiyla bi görseydik

münihliyigido58
18.01.2011, 17:41
Flas Flas Flas herkes ayni konuyu aciyor!!!!!

Ahmet92
18.01.2011, 17:43
Sivasspor aradığı golcüyü Tunus'ta buldu...

Sivasspor Emenikesi'ni buldu!

Haber: Hilmi SEVER

Sivasspor uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Nijeryalı golcü Michael Eneramo'yu renklerine bağladı. Son iki sezonu Tunus Ligi takımlarından Esperance'de geçiren ve ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Eneramo, Sivasspor'un ligin ikinci yarısındaki en büyük gol silahı olacak.

İstanbul'a getirilen ve 1,5 yıllık anlaşma sağlanan Eneramo ile yarın resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor.

Tunus Ligi'nde oynadığı 95 maçta 60 gol atan Nijeryalı golcünün bonservisi elindeydi. Sivasspor'un ikna çabaları ise ikinci yarının başlamasına kısa bir süre kala sonuç verdi. Yıllık 1,5 milyon avronun üzerinde bir ücret talep eden golcü oyuncu, Tunus'ta çıkan olayların da etkisiyle fiyatında indirime gitti ve Sivasspor bu transferi noktaladı.

25 yaşında ve 1,87 boyunda olan Eneramo, güçlü fiziği ve süratiyle dikkat çekiyor. Karabükspor'dan Emenike'yi andıran oyun yapısıyla ligin ikinci yarısında adından çokça söz ettirecek gibi gözüküyor.

Sporx.com

cügo58
18.01.2011, 17:47
arkadaslar sporx.com daki yazinin altini herkes yazmis.
acayip bir adama benziyor diye :D
herkes begeniyor :D..
korkmaya basladi rakipler :D

MeXeS58
18.01.2011, 18:04
Orta Afrika’nın futbol cenneti Nijerya’da doğan ancak futbol hayatını kuzey Afrika’da, Tunus’ta sürdüren bir isimden. Michael Eneramo’dan. 26 Kasım 1985 yılında Nijerya’da doğan Eneramo. Futbol hayatına da bu ülkede başladı. Nijerya’nın Lobi Star takımında yetişip oynadıktan sonra dikkatleri çekmeye başlamıştı. 19 yaşına kadar burada oynadıktan sonra bir başka Afrika takımı Esperance Tunus takımının yolunu tutacaktı. Eneramo çoğu Afrikalı oyuncu gibi güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. Forvet mevkisinde oynayan Eneramo aynı zamanda teknik oyunu, bitirici vuruşları ve hava hakimiyeti ile de fazlası olduğunu belli ediyor.

Nijerya ulusal takımına da seçilmeye başlaması aslında onun kariyerini ilerlettiğinin bir göstergesi. Tunus’ta ise çok sevilen bir oyuncu. Çünkü oynadığı oyunla Tunus liginin altını üstüne getirmiş vaziyette. Buraya kadar baktığımızda bu özelliklere sahip, aynı yollardan geçmiş çok daha tanıdık bir isim var aslında; Abdul Kader Keita. O da Tunus’ta başarılı bir süre geçirip çeşitli Arap takımlarında oynadıktan sonra Fransa’nın yolunu tutmuştu. Ondan sonraki hikayeyi biliyoruz zaten. Eneramo da ilk geldiği yıllar Cezayir ve Suudi Arabistan’da bir pişme süresi geçirdikten sonra Tunus ekibinin vazgeçilmezi olmuş vaziyette. 1,87 boyunda olan Eneramo tabi ki hava toplarına da hakim. Aynı zamanda top sürüşü ve tekniği bu boydaki bir oyuncudan beklenmeyecek derecede iyi sayılabilir. Ligde takım arkadaşı Oussama Darragi ile birlikte dikkat çeken iki oyuncudan birisi. Darragi’yi başka bir makalede inceleyeceğiz. Ancak Eneramo’yu bizim için mantıklı kılan en büyük özelliği bu sene sonunda sözleşmesinin bitecek olması. Tabi bu durumda Fransa’daki bazı kulüpler peşine düşmüş durumda. Keita ile hemen hemen benzer yollardan geçen ve takımımızın forvet ihtiyacı olan bir dönemde bu seçeneklerle gayet mantıklı olduğunu düşündüğüm bir isim Eneramo.

Yaşının da genç olması sebebiyle ilerleyen zamanda değerinin çok daha artacağını düşünüyorum. 2009 yılında önderdiğimiz bu oyuncunun yazısı, mevcut forvet ihtiyacından dolayı güncellenmiş ve tekrar gündeme alınmıştır.

Turan Solak/ ScoutGS

bır donem ğs de ılgılenmıs bu futbolcuyla ve onun hakkında araştırma yapmışlar bende bunu internetten buldum ve sızınle paylaşmak ıstedım.

zgR
18.01.2011, 18:16
hayirli ugurlu olsun vatana millete

sivaslitaner58
18.01.2011, 18:31
insallah faydasi olur eneramonun sivassporumuza

oguzhan_1616
18.01.2011, 18:31
Arkadas getirmissin bolesi bi oyuncuyu buraya attirsana 3 senelik imzayi, simdi adam iyi oynuycak 1.5 sene sonra hic bi para kazandirmadan elini kolunu sallaya sallaya baska takima gidecek Sivasspor'dan aldigi parada yanina kar kalacak.
Attir 3 senelik sozlesmeyi bak ne kadar paraya geri satarsin eger oyuncunun uyum suresi uzun surerse bide o war.

Öncelikle hayırlı olsun.

Arkadaş sana katılıyorum bence de en az 3 yıllık mukavele imzalanmalı eğer gerçekten iyi bir oyuncuysa.

Sivasspor'dan aldığı parada yanına kar kalacak demişssin ? Ne demek oluyor bu?Sivasspor'dan aldığı para zarar mı olsaydı adama ?

" 1.5 sene sonra hic bi para kazandirmadan elini kolunu sallaya sallaya baska takima gidecek [[[Sivasspor'dan aldigi parada yanina kar kalacak.]]]"

İlginç

Besyo_cu
18.01.2011, 18:33
Neden sadece bir buçuk yıl ?

yigidocengiz
18.01.2011, 18:34
ALLAHa şükürler olsun,süperlige çıktık çıkalı iyi bi forvet alabildik sonunda. İNŞALLAH faydasını görürüz

oguzhan_1616
18.01.2011, 18:41

Arkadaş sen kulüpte Transfer Komitesinde bir yönetici misin :) Çaktırmadan burada bize hep transfer haberleri veriyorsun .

cansivas58
18.01.2011, 18:42
slm tüm yiğidolar

cansivas58
18.01.2011, 18:43
videolarına baktım vallahi süper biri kara tren maşalllah

57babasivas
18.01.2011, 18:44
evet geldi 2buçuk yıllık sözleşme imzaliyacakmiş

57babasivas
18.01.2011, 18:44
gol makinasi geldi işte bu

57babasivas
18.01.2011, 18:45
gol sikintimiz bitçek ihşallah

57babasivas
18.01.2011, 18:46
artik ikinci yari yukari dogru çikçaz bundan çok eminim

cansivas58
18.01.2011, 18:48
şahlanıp geliyor yiğidonun sesi
çekilin önünden değmesin yeli[[LIST]
öyle bir sevgiyi arttı bitmedi/LIST]
sıkı dur süper lig SİVAS geliyor

57babasivas
18.01.2011, 18:54
geliyoz gümür gümmür artik bekle bizi ikinci yari ilk yaridan daha iyi geliyoz

Mamadou Diallo
18.01.2011, 19:08
Sivas bombayı patlattı!

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıda üst sıralara tırmanmayı hedefleyen Sivasspor, Tunus'un Esperance Sportive takımında forma giyen Nijeryalı golcü Michail Eneramo ile anlaşma sağladı. Sivasspor kulübü, golcü oyuncuyla yarın sözleşme imzalanacağını açıkladı.

Ligin ilk yarısında forvet hattında sıkıntılar yaşayan Sivasspor, 4 yabancı transferinin ardından teknik direktör Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda 26 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu Michael Eneramo'yu da renklerine bağladı. Dün akşam İstanbul'a gelen futbolcuyla her konuda anlaşan Yiğidolar, Acıbadem Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından sözleşme için masaya oturacak. Sivasspor'un Eneramo ile yarın 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Yabancı sayısının 10'a ulaşması nedeni ile Sivasspor'un, kadrosundaki oyunculardan biriyle yollarını ayıracağı öğrenilirken, bu ismin Kamanan veya Keita olabileceği ileri sürüldü. 1985 doğumlu ve 1 metre 87 santimetre boyundaki Michael Eneramo, Geçen sezon Afrika Şampiyonlar Ligi'nde attığı 5 golle gol kralı olmuş ve Tunus Profesyonel Birinci Ligi'nde 23 maçta 13 gol atmıştı. Bu sezon ise ligde 10 maçta 7 golü bulunan Eneramo, 10 kez yer aldığı Nijerya Milli Takımı'nda ise 3 gole imza attı.

Mamadou Diallo
18.01.2011, 19:11
yABANCI SAYISI 10 DİYOR AMA:

Ramovic
Ivanovs
Rada
Navratil
Keita
Grosicki
Sandro
Pedriel
Eneramo

(Diallo'nun sözleşmesi donduruldu.Kamanan da büyük ihtimal Bucaya gidecek.Gitmese bile tam 10 oluyor.)

57babasivas
18.01.2011, 19:22
önemli deyil artik gelen oyuncu kamandan daha iyi ama kalirsa ikinci yari çoşçaz

57babasivas
18.01.2011, 19:23
şimdi artik daha güçlü bir sivas var

DOGU_BEY
18.01.2011, 19:25
sağlık kontrolünün ardından resmi imza atılacak haber kesindir , şüpheniz olmasın HOŞ GELDİN MİCHAEL ENERAMOOOOOOOOOOOOO

karşıyakalı
18.01.2011, 19:28
sağlık kontrolünün ardından resmi imza atılacak haber kesindir , şüpheniz olmasın HOŞ GELDİN MİCHAEL ENERAMOOOOOOOOOOOOO
kaç yıllık anlaşılmış bu konudada bilgilendirirsen seviniriz

oguzhan_1616

2.5 yıllık anlaşma yapıldı değil mi ?

DOGU_BEY
kaç yıllık anlaşılmış bu konudada bilgilendirirsen seviniriz

tam net öğrenemdim ama 1,5 yıl olma ihtimali yüksek...

oguzhan_1616
18.01.2011, 19:29
tam net öğrenemdim ama 1,5 yıl olma ihtimali yüksek...

fanatik'te ki haberde 2.5 yıl olduğu yazıyor

DOGU_BEY
18.01.2011, 19:34
fanatik'te ki haberde 2.5 yıl olduğu yazıyor

inşallah 2,5 yıldır öyle olamsı daha da iyi olur dediğim gibi kesin bilgi alamadm benim duyduğum 1,5 yıl

özmen58nadim
18.01.2011, 19:34
Ligin ikinci yarısında düşme potasından uzaklaşmak isteyen Sivasspor, bu kapsamda ara transfer döneminde kadrosunu güçlendiriyor. Ara transfer döneminde Beşiktaş'tan kaleci Korcan Çelikay (23), Çek Cumhuriyeti takımlarından Victoria Plzen'den stoper Jakub Navratil (26) ve ön libero Tomas Rada (27), Polonya'nın Bialystok takımından sağ açık ve forvet arkası oynayabilen Kamila Grosicki (22), Brezilya'nın Coritiba FC Kulübü'nden gole dönük oyuncu Sandro Da Silva Mendonça'yı (27) transfer eden Sivasspor, forvet arayışları kapsamında Tunus'un Esperance Sportive takımında forma giyen Nijeryalı golcü Michael Eneramo ile de anlaşmaya vardı.

Ligin ikinci yarısının ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Sivasspor'un anlaşma sağladığı Nijeryalı golcünün, İstanbul'a geldiği ve takımla birlikte idmana çıktığı belirtildi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın isteği üzerine transfer edilen 1985 doğumlu golcü oyuncunun, yarın İstanbul'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra Sivasspor ile sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Eneramo ile 2,5 yıllık sözleşme imzalanmasının planlandığı ifade edildi.

Bu transferle birlikte Sivasspor'un kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı 10'a yükseldi. Sivasspor'un kadrosunda yeni transferler Michael Eneramo, Jakub Navratil, Tomas Rada, Kamila Grosicki, Sandro Da Silva Mendonça'nın yanı sıra kaleci Sead Ramoviç (Bosna Hersek), stoper Deniss İvanovs (Letonya), orta saha oyuncusu Souleymane Keita (Mali) ve golcü oyuncular Yannick Kamanan (Fransa) ve Ricardo Pedriel Suarez (Bolivya) bulunuyor.

Sakatlığı nedeniyle 4 ay sahalardan uzak kalacak Gineli savunma oyuncusu Mamadou Diallo'nun sözleşmesini ise sezon sonuna kadar donduran Sivasspor, yine Gabonlu orta saha oyuncusu Bruno Zita Mbanangoye, Kamerunlu orta saha oyuncusu Alioum Saidou ve Tunuslu orta saha oyuncusu Nabil Taider ile yollarını ayırmıştı.

bekçi
18.01.2011, 19:43
selam arkadaşlar haber 7 com biraz önce futbolcunun alındığını duyurdu.HAYIRLI OLSUN YİĞİDOLARAAAAAAAAAA

bekçi
18.01.2011, 19:44
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR SİVASSPORUMUZA Michail Eneramo BRAVO YÖNETİME

ahmetcelik
18.01.2011, 19:45
ENERAMO WELCOM TO HELL.

WE ARE THE CHAMPIONS.

YO´ll NEVER WALK ALONE SIVASSPOR.

bekçi
18.01.2011, 19:45
HABER 7 COM YAZDI BİRAZ ÖNCE

bekçi
18.01.2011, 19:47
HABER 7 DE VERDİ SON DAKİKA OLARAK YİĞİDO SAĞOL

DOGU_BEY
18.01.2011, 20:48
Birçok siteye verildi haberi resmi açıklama büyk ihitmal yarın gelecektir zira sağlık kontrolünden sonra site en son açıklar.Benim aldığım duyumlarda 1,5 yıllık anlaşma deniliyordu bazı sitelerde ise 2,5 yıl deniliyor.İnşallah bu kez yanırlım ve tabi ki de anlaşma 2,5 yıl olur :) şimdiden hayırlı olsun...

furky.b
18.01.2011, 20:49
-------------------------Alisan-----------------------

Abdurrahman----Sedat Bayrak----Navratil-----------Ziya

---------------------Rada-----Kadir--------------------
Grosicki-------------------------------------------Erman

------------Mehmet yildiz---------Eneramo--------------

Oyunun gidisatina görede 4-1-2-2 oynanabilir, Orta Alanda Sandro veya Grosicki, Savunmaya Mehmet Nas. Kanatlari Kullanacagimiz Zaman Pedriel - Eneramo daha mantikli..

DOGU_BEY
18.01.2011, 20:51
Birçok siteye verildi haberi resmi açıklama büyk ihitmal yarın gelecektir zira sağlık kontrolünden sonra site en son açıklar.Benim aldığım duyumlarda 1,5 yıllık anlaşma deniliyordu bazı sitelerde ise 2,5 yıl deniliyor.İnşallah bu kez yanırlım ve tabi ki de anlaşma 2,5 yıl olur :) şimdiden hayırlı olsun...

bir eklemde daha Eneramo transferiyle artık yerli yabancı transferimiz kapanmıştır.Belki çok ama çok küçük bir ihitmal çok uygun şartlar olursa yerli bir oyuncu düşünülebilir.Ama dediğim gibi transfer artık bitti.

DOGU_BEY
18.01.2011, 20:55
Ayrıca resmi imza ve resmi açıklama çok büyük ihitmalle yarın olacak...

taraf
18.01.2011, 21:01
hayal sagol gardaş sen bizi kurtardın haber beklemekten allah razı olsun artık resmi siteyi deyil seni takip ediyorum

muhendis58
18.01.2011, 21:03
sevgili kardesim hayalkafe sana tşkler . senden bir bilgi istiyorum gs mac bıletınden bılgın varmı

B.DUMANLI
18.01.2011, 21:04
HAYALKAFE ;söyledigin transferlerin hepsi böylelikle bir bir gerceklesmis oldu.Tebrikler.

kağanhan58
18.01.2011, 22:34
HAYALKAFE ;söyledigin transferlerin hepsi böylelikle bir bir gerceklesmis oldu.Tebrikler.

aynen kardeş, tebrikler hayalkafe tartışmasız transfer habercimiz sendin verdiğn tüm haberlerde tam isabet eneramo bile oldu harika valla

HALIL
18.01.2011, 23:49
ya hayalkafe gardas sen kesin sivasspor kulubunun icinden birisisin nasil biliyorsun medyadan once herseyi gazetecimisin:D eneramo dedin dogru cikti

57babasivas
19.01.2011, 00:47
evet transfer merketete ismi yaziyor fiyati 2 200 000

57babasivas
19.01.2011, 00:47
zaten bi dogru bilgi veren hayel kafe var başkada yok

57babasivas
19.01.2011, 00:48
artik saglam transferlerle lige başliyacaz

necati
19.01.2011, 08:01
http://img828.imageshack.us/img828/4788/sivassporw.png

necati
19.01.2011, 08:02
yeni takım hakkında sizlerinde görüşlerini bekliyorum arkadaşlar

davulcu
19.01.2011, 12:47
2011 yılına en iddaalı ve en doğru haberlerinle damganı vurdun tebrikler ve teşekkürler hayalkafe iyiki varsın

nejmi58
19.01.2011, 14:09
_______________Eneramo________ _____________|_____Kamanan___S uarez___M.Yildiz
________Erman___Sandro_____Kam il____________|________M.Nas__ ______Cihan
_____________Rada_____Kadir___ ______________|_______________ Keita
_Hayrettin___Navratil___Sedat_ __Abdurrahman____|___ Ziya___Murat___Ivanovs___Ugur
_______________Ramovic________ ______________|_______________ Korcan

necmettin_akcay
19.01.2011, 14:24
http://img828.imageshack.us/img828/4788/sivassporw.png

çok güzel bir 11 oluşmuş buy arada hayalkafeyi tebrik ediyoruz dedikleri birbir çıktı helal olsun bu zamanda bu kadar doğru haber elde etmesi büyük başarı çok çok teşekkürler

DOGU_BEY
19.01.2011, 15:32
resmi site de en sonunda açıkladı anlaşma 1,5 yıllık olacak(bu verdiğim bilgi de doğru çıktı çok şükür) ve bu akşam imzalanıyor.işte resmi sitedeki açıklama ve linki:

Forvet arayışlarını sürdüren Sivasspor’umuz, Nijaryalı golcü Eneramo’yu renklerine bağladı.

Sivasspor’umuz, Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay’ın isteği doğrultusunda 26 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu Michael Eneramo renklerine bağladı. Genel Menejerimiz Oray Baykal eşliğinde Kadıköy Acıbadem Hastanesin’de sağlık kontrollerinden geçen Eneramo kendini Sivasspor’a bağlayan 1,5 yıllık sözleşmeyi akşam imzalayacak.

Michael Eneramo Kimdir?
1985 doğumlu ve 1.87 santimetre boyunda olan Michael Eneramo, Geçen sezon Afrika Şampiyonlar Ligi’nde attığı 5 golle gol kralı oldu. Tunus Profesyonel 1. Ligi’nde 23 karşılaşmada 13 gol attı. Bu sezon ise ligde 10 maçta 7 golü atan Eneramo, 10 kez yer aldığı Nijerya milli takımında ise 3 gol attı.

http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber/michael-eneramo-resmen-sivasspor-da

existence
19.01.2011, 15:35
Sivasspora, galatasaray maçı dönüşünde havaalanında bir karşılama töreni tertip etsek nasıl olur arkadaşlar. birisi bunla ilgili bi konu açsada organize olsak. takıma ve yeni gelenlere moral veririrz. Herkes transferlerini havaalanında karşılıyor.

poolat58
19.01.2011, 16:15
http://www.dailymotion.com/video/x8509o_michael-eneramo_sport
eneramo nun süper v gollerini bu linkten izleyebilirsiniz. valla emenike halt etmiş eneramo nun yanında bu adam estirecek süperligde....:)

mevrik58
19.01.2011, 17:05
Adam süper oynuyor...Bu transferi yapmamız iyi oldu,şimdi bir tanede yerli alırsak iyi olur...