Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyük Başkan ve Yönetime Teşekkürler...
DOGU_BEY 19.01.2011, 20:45 Özellikle bu transfer döneminde Sivasspor belki de tarihinin en yoğun ve masraflı transfer dönemini yaşadı.Yapılan transferlere baktığımız zaman hemen hepsinin belli bir düzeyde maliyetinin olduğu hatta bazılarının kulübümüzü maddi yönden aşacak düzeyde bulunduğunu görüyoruz. Yani başta başkanımız ve yönetimimiz gerçekten de bu transfer döneminde hakikaten büyük fedakarlıklar ve emekler sarfederek bu transferleri gerçekleştirdiler.Rıza Hocanın da bu konuda katkıları ve ısrarcı olması da ayrıca teşekküre değer bir durumdur.
Yapılan transferlere genel olarak baktığımızda genç oyunculara yöneldiğimizi ve bu transferlerin sadece bu sene için değil gelecek sezonlar için de yapıldığını görmekteyiz. Bu da gösteriyor ki bu takım bu kötü günlerden kurtulduktan sonra ilerleyen yıllarda yeniden zirveye oynama arzusunda...Özellikle Kamil Grsosicki ve Michael Eneramo gibi transferlerle bize bu mesajı veren Başkanımıza,yönetimimize ve Rıza Hocaya teşekkürler...
Artık sıra biz taraftarda, elimizden gelenin en iyisini yapmakta...Osman Seçilmişin, ardından Mecnun Başkanın Sivassporu devraldığı günlerdeki coşkulu taraftarı ve tribün ortamını geri getirmekte...
Ben inanıyorum ki bu takım 2.devre çok çok rahat ligde kalacak ve gelecek sezonlardan itibaren yeniden zirveye oynayacaktır...Saygılarımı sunarım...
ZiDaNe58 19.01.2011, 20:49 söylediklerinin altına imzamı atıyorum HAYALKAFE:) iyi konusmussun yönetimimiz gercektende cok iyi bi iş cıkartıı basta mecnun baskan olmak üzere emeği gecen herkese tesekkürler..insallah verilen paraların karşılıgını alırz futbolcularmızdan..
58 SiVaSıM 58 19.01.2011, 20:50 inşallah kardeşim inşallah acı acı geliyoruzzzzzzzzz
s_mayster 19.01.2011, 20:53 evet yönetime ve başkanımıza çok çok teşekkürler... onlar bu ara dönemde ellerinden geleni yaptılar. şimdi sıra rıza hocamızın taktikleri ve gelen futbolcularla bereber tüm futbolcularımızın takımı, sivası benimseyip canla ve başla oynamaları, bu takımı,başkanımızı,teknik direktörümüzü gururlandırıp üst seviyelere hak ettiği seviyelere taşımakta....
DoomsDay58 19.01.2011, 20:53 Çok haklısın hayalkafe .
Öncelikle böyle güzel bi konuyu buraya taşıyan HAYALKAFE kardeşime teşekkür ederim.
Gerçekten hem Başkan hemde yöneticilerimiz transfer konusunda büyük bi başarı göstererek hiç tahmin edemeyeceğimiz transferler yaptılar.
Yönetim bu konuda üzerine düşeni yaptı,Şimdi sıra sahada futbolculara trübünde biz yiğidolara büyük görevler düşüyor.Ben inanıyorumki bu takım güzel bi yerde bu sezonu tamamlayacak ve gelecek yıl çıtayı dahada yükseltecek.
Transferde başta başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim...
karşıyakalı 19.01.2011, 21:08 bence bu transferlerde rıza hoca faktörü etkili olmuştur.çünki yönetim aynı fakat transfer anlayışı çok farklı.mesut hoca vizyonu olmayan birisi oldugu için günü kurtarmak adına yaşlı oyuncuları aldırarak takımın geleceginide sabote edercesine yaşlı oyuncuları takıma toplatmıştır.ancak rıza hoca gelecegi olan bir hoca olarak takımın geleceginide düşünerek genç ve yetenekli oyunculara yönlendirmiştir transfer politikasını.buda gösteriyorki rıza hoca anlık degil uzun süre bu takımın başında olmayı düşünmektedir.teşekkürler rıza çalımbay teşekkürler mecnun başkan ve yönetim kurulu
58MUAMMER58 19.01.2011, 21:31 ARA TRANSFER döneminde takımlarında yıldız olan oyuncuları almak her takıma nasip olmaz,saolsun başkan ve yönetim bunu başardı,butransferlerin yapılmasında rıza hocanında ısrarcı olması etkli oldu bence. emeği geçen herkese yürekten çok teşekkür ederim,ancak şunuda demeden geçemiyeceğim,keşke zamanında,50 bin € vermemek için otomoyossiyi,100 bin €ero vermemek için karim saidiyi,elden kaçırmasaydık,şimdi çok büyük paralara butransfer leri yapmamış olurduk,hemde ligde iyiyerlerde olurduk,
korkulu rüya görmezdik.
mesut_tncsvs 19.01.2011, 21:32 Başkan'a Teşekkürler Bunun Karsılığı artık deplasmanda Bize ayrılan yerlerin Dolup takıma 90 Dakika Destek cıkılarak ödenir...
Çılgın Türk 19.01.2011, 21:32 arkadaslar abartmayin diger takimlar kimleri almis bir bakin.
mesela kümede kalmada rakibimiz konyaspor kimleri transfer etti bi bakin.
taraftari beles transferlere alistirdilar simdi 4 futbolcuya para verildimi herkes ooo müthis transfer, büyük baskan falan filan demeye basladi.
bende diyorum ki simdiye kadar akliniz nerdeydi? niye milleti 30 yas üstü belese getirdiginiz futbolcularla avuttunuz?niye 2 senedir taraftara küme düsme korkutusu yasattiniz, yasatiyorsunuz?
Bekle bizi dırabizon, az kaldı gayseriye................;)
ahhguzum 19.01.2011, 21:50 İNŞALLAH TRANSFERLER İYİ BAŞLAR İYİ OLACAK BEN İNANIYORUM
şarkışla 58 19.01.2011, 21:53 Bazı arkadaşları anlamakta zorlanıyorum.Sizi ne mutlu eder,kim alınırsa mutlu olursunuz.Sanki sınırsız bütçesi olan,imkanları çok,hersene yıldız transfer yapan ama bu sene yapamayan bir takımız da hala şikayet durumundayız.SİVAS a oyuncu getirmek çok mu kolay sanıyorsunuz.Herşey parayla da bitmiyor.Gelecek topçu yabancı okul istiyor,sosyal hayat istiyor,eğlence mekanları istiyor..vs.... Şunu da belirteyim,biz transfer yaptık ama rakiplerimizde yaptı yani ikinci devre güllük gülistanlık olmayacak.....
yiğidobaytar58 19.01.2011, 21:56 aynen katılıyorum arkadaşımıza.....TEŞEKKÜRLER YÖNETİM VE TEKNİK HEYETİMİZE....ESKİ SİVASSPORU YENİDEN İSTİYORUZ...
Tesekkurler hayalkafe, gercekten artik taraftarlar stadyumu doldurmalilar, yonetim gorevini yerine getirdi, sira bizlerde...
Hadi yigidolar, hadi sivassporum... Getirin bize o eski gunlerii...
kağanhan58 20.01.2011, 21:33 aynen katılıyorum hayalkafe başkan ve yönetim bu sefer iyi iş çıkardı, sıra artık futbolcularda ve taraftarda
karadavut58 20.01.2011, 21:42 Buyuk baskana buyuk tessekkurler
arkadaslar abartmayin diger takimlar kimleri almis bir bakin.
taraftari beles transferlere alistirdilar simdi 4 futbolcuya para verildimi herkes ooo müthis transfer, büyük baskan falan filan demeye basladi.
bende diyorum ki simdiye kadar akliniz nerdeydi? niye milleti 30 yas üstü belese getirdiginiz futbolcularla avuttunuz?niye 2 senedir taraftara küme düsme korkutusu yasattiniz, yasatiyorsunuz?
Bende size katılır gibiyim,sevgili başkanımıza söylenecek bir söz yok allah ondan razı olsun.Ama bence bu kadar abartılacakta bir durum yok.Sadece olması gerekenler oldu
58müco58 20.01.2011, 23:29 Arkadaşlar fikirlerinize ve düşüncelerinize sonuna kadar saygım var ancak; şunu lütfen unutmayalım sivasdan başka sivas yok, transfer için emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ALLAH hepsinden razı olsun bu işler yoğun bir emek ve kulis ister tamam diğer takımlar da transfer yaptı ama göreceğiz Allah'ın izni ile kimin doğru kimin yanlış yaptığını, anlaşılan bizimkiler bayağı biir ders almışlar geçmiş hatalardan. Bize düşen takıma sonunua kadar desdek olmak iyi ve kötü günde hep destek tam desdek çünkü yukarıda dediğim gibi sivas dan başka sivas yok, dışarıda yaşamayan ne demek istediğimi anlamaz lütfen birbirimize kırıcı olmadan eleştirelim yoksa herkes aynı şeyi düşünüp söyleyecek diye bir şey yok o zaman hayatın tadı kalmaz, herkese herşeyi beğendiremezsiniz, bu arada hayalkafe kardeş sana da sonsuz teşekkürler emeklerin için ALLAH razı olsun. Antalya maçında stadın fül dolması lazım gösterelim aleme takım nasıl desteklenirmiş,, yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkürler..
yigidoss 20.01.2011, 23:36 arkadaslar abartmayin diger takimlar kimleri almis bir bakin.
Arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. Bu gün bu haldeysek şimdiye kadar yapılan ucuz ve saçma sapan transferler yüzündendir. 10-15 tane 50.000 -100.000 verip mantıksız transferler yerine 3 tane kaliteli topçu getirilseydi bu gün bu hallere düşmezdik.
Arkadaşların bazıları fakir edebiyatı yapıp yönetimi günahsız gibi gösteriyor ama; bir arkadaşımızın da dediği gibi Karim Saidi, Razzak Omotoyossi vb. topçular şehiri beğenmedikleri için değil 3-5 kuruşa kıyılmadığı için getirilemedi ya da tutulamadı.
Yani kısacası tabbii ki benim fikrim; yapılan transferlerden herkes gibi ben de memnunum ancak çooook büyük işler yapmadı sevgili yönetimimiz yılardır yapması gerekeni yaptı. Neyse geç te olsa akıllarının başına gelmesi güzel bir şey. Umarım verimli olur transferler de biz de artık 2 senelik kabustan uyanırız.
yigidocengiz 21.01.2011, 00:03 İNŞALLAH dediklerin çıkar kardeşim,yani çok rahat ligde kalırız ve bir dahada böyle kabuslar yaşamayız.
keşke bu transferler sezon başında yapılmış olsaydı.İNŞALLAH iş işten geçmemiştir.hepsinden de azami derecede faydalanırız İNŞALLAH
serserilerin_prensi 21.01.2011, 01:28 :D:Dbelkide düşünüyorlardır ula biz ne yaptık o paraya kaç tane öküz alırdık:Dişin espirisi yönetimi kutluyorum belki limiti zorladılar ama iyi iş çıkardılar...teşekkürler başkanım... teşekkürler rıza hocamm...:):rolleyes:
Tarih kimleri yazar?
Tarih hayal edeni yazar
Hayallerinin pesinden gideni...
Kendine guveneni...
yurekli olani...
yuregini koyani yazar
Tarih inani yazar
Gercekten isteyeni...
inat edeni...
imkansizi deneyen...
vazgecmeyeni yazar
Tarih hic durmadan calisani...
En yukaridakini yazar
Basarili olani...
basariyi paylasani
Buyuk Baskansin:D
.....kısacası yönetim tam anlamıyla görevini yerine getirmiştir.şimdi sıra biz taraftarlarda bizlerde ellerimizde geleni yapalım..
..... tribünlerde boşluk bırakmayalım.. sahamızda ve deplasmanlarda aleyhimizde Mac esnasında kasıtlı yanlış karar veren hakemlere tepkimizi aynı anda ve hep beraber olsun DERİM......................... .......................
effenberg 21.01.2011, 11:28 Tabiki her seye ragmen yönetime tesekür ederim bir taraftar olarak ama!!
Son iki sezondur alinan futbolculara bakacak olursak isapet edilmis dogru düzgün transfer yok denilecek kadar azdir bu teknik ekipin veya yönetimin sucu olsun fark etmez cöpe giden Sivassporun paralari..
Simdi alinan futbolcular insallah isabet olur ve Ligi iyi bir yerde bitiriz bir cuval paralar yine cöpe gitmez..
ben çok mutluyum baliliden bilicadan sonra en iyi transferler olduğu kanısındayım inşaallah yararlı olacaklar
sivasfutbol 21.01.2011, 11:45 başkanımızı seviyoruz ve teşekkür ediyoruz..
DOGU_BEY 21.01.2011, 20:47 arkadaslar abartmayin diger takimlar kimleri almis bir bakin.
Galiba sen de bu takımın şampiyonlar ligine kadar yükseldiğini, Türkiye Kupasında yarı finalde elendiğini çabuk unutmuşssun...Kısmen haklı olabilirsin, özellikle geçen sezon çok yanlış transferler yapılmış olabilir, ama bunu sadece transfere bağlamamak lazım o dönem tam bir bunalım ve kaos dönemiydi.Bugün ise artık yapılacak iş takıma destek vermektir.Ayrıca bu sene yapılan transferlerle geçen senekiler asla kıyaslanamaz, zaten kalite farkını göreceksiniz...Ayrıca büyük başkanın bu kulüp için geceli gündüzlü çalıştığını unutmayın...Hepimiz sözde lafta çok şey söylüyoruz ama icraata gelince hiçbirimiz taşın altına elini koymuyor nedense???
Transferlerin kolay yapılmadığını da herkes bilmeli, bu işler öyle basit işler değil...
B.DUMANLI 21.01.2011, 20:53 Önce bu camurdan bir cikalimda varsin baskana sadece TESEKKÜR borcumuz olsun.
sebasteia 21.01.2011, 21:18 Galiba sen de bu takımın şampiyonlar ligine kadar yükseldiğini, Türkiye Kupasında yarı finalde elendiğini çabuk unutmuşssun...Kısmen haklı olabilirsin, özellikle geçen sezon çok yanlış transferler yapılmış olabilir, ama bunu sadece transfere bağlamamak lazım o dönem tam bir bunalım ve kaos dönemiydi.Bugün ise artık yapılacak iş takıma destek vermektir.Ayrıca bu sene yapılan transferlerle geçen senekiler asla kıyaslanamaz, zaten kalite farkını göreceksiniz...Ayrıca büyük başkanın bu kulüp için geceli gündüzlü çalıştığını unutmayın...Hepimiz sözde lafta çok şey söylüyoruz ama icraata gelince hiçbirimiz taşın altına elini koymuyor nedense???
Transferlerin kolay yapılmadığını da herkes bilmeli, bu işler öyle basit işler değil...
üstat takma bir kaç çıkıntıyı, sitede kendilerini yönetimi kötülemekle vazifelendirmiş veya vazifelendirilmiş ve bu site yönetimiyle, kulüp yönetimini birbirine düşürmek için bilerek ve isteyerek fesatlık olsun diye yazanlar var. onlar da biliyorlar transferleri, eşek değiller ama bilmemezlikten geliyorlar. maksat fitne fesat!!!!!!!!!!!
eyupkocak 21.01.2011, 21:38 hakikaten yönetimi tebrik etmek lazım düşme potasındaki takıma transfer zor oluyor
SALDIR SİVASSPOR OOOLEEYYY
A.Turan Korkmaz 22.01.2011, 20:29 .....kısacası yönetim tam anlamıyla görevini yerine getirmiştir.şimdi sıra biz taraftarlarda bizlerde ellerimizde geleni yapalım..
..... tribünlerde boşluk bırakmayalım.. sahamızda ve deplasmanlarda aleyhimizde Mac esnasında kasıtlı yanlış karar veren hakemlere tepkimizi aynı anda ve hep beraber olsun DERİM......................... .......................
Tribünlerimizin de istenen düzeye gelmesi gerekiyor.
Örneğin, Bankasya takımlarında bile Maraton tribünlerinde taraftar gruplarının amigolarına yüksekçe bir yer yapılmış, bir davulcu ile bir yönlendirici oraya çıkıp tribün tezahüratını yönetiyor.
Tamam transferlerimiz mükemmel, hoca,teknik heyet, takımın hırsı,arzusu herşey harika. Ya biz? Maça gelenler?
Yönetim taraftar grupları ile ilgilenmeli,tribün desteği mutlak sağlanmalı. Bizim taraftarımız maalesef rahatına düşkün. Kendi haline bırakılırsa çekirdeğini çitler, oturduğu yerden maçı izler.
Ama iyi yönlendirilirse , gaza getirilirse de maçı ayakta, 12. adam gibi adeta rakibe basarak oyuna katılır, maçı alır çıkar.
İşi sırf postacıya bırakmayalım. En azından maraton tribününe o amigo vincinden alalım.
Tribünlerimizin de istenen düzeye gelmesi gerekiyor.
Örneğin, Bankasya takımlarında bile Maraton tribünlerinde taraftar gruplarının amigolarına yüksekçe bir yer yapılmış, bir davulcu ile bir yönlendirici oraya çıkıp tribün tezahüratını yönetiyor.
Tamam transferlerimiz mükemmel, hoca,teknik heyet, takımın hırsı,arzusu herşey harika. Ya biz? Maça gelenler?
Yönetim taraftar grupları ile ilgilenmeli,tribün desteği mutlak sağlanmalı. Bizim taraftarımız maalesef rahatına düşkün. Kendi haline bırakılırsa çekirdeğini çitler, oturduğu yerden maçı izler.
Ama iyi yönlendirilirse , gaza getirilirse de maçı ayakta, 12. adam gibi adeta rakibe basarak oyuna katılır, maçı alır çıkar.
İşi sırf postacıya bırakmayalım. En azından maraton tribününe o amigo vincinden alalım.
Sivasspor taraftarı özelliklede maratonun büyük bir bölümü adam bir elinde çekirdek bir elinde çayla maç seyrediyor ayaga kalkıyorsun otur hemşehrim maçı göremiyorum diyor sırf iş yerinde ev ortamındaki strsi atmak için maça geliyor sırası geldigi zaman hakeme kötü oynadıgını düşünen kendi topçusuna agıza alınmayacak küfürler edebiliyor..biz bu insanlardan taraftar profili yaratmaya çalışıyoruz
tekdoktirin 22.01.2011, 23:25 bence de teşekkür ler gereini yaptılar iyi takım olduk artık sanırım seneye işallah kafaya oynarız ve öyle olacak
kadirakin58 22.01.2011, 23:58 yönetim devre arasında elinden geleni yaptı. tabi eneramo transferinde tunusdaki yasemin devrimi de bize biraz yardımcı oldu :) bu sezon ligi dağıtıcaz inşallah, yeter ki kendimize güvenelim.
Divriği58 23.01.2011, 02:28 Ah be tam kadro çıksaydık gs karşısına ne guzel olacaktı..ERMAN KILIÇ formda umutluyum ermandan
Yusuf Çevik 23.01.2011, 07:54 Teşekkürler Herkeze.
şarkışla 58 23.01.2011, 08:56 Yönetim geçde olsa gerekli transferlerin bir kısmını yaptı.Artık görev bize düşüyor her maçına gidip tribünleri doldurup bas bas bağıracağız SİVAS-SİVAS-SİVAS diye
HababamHa 23.01.2011, 11:35 Büyük başkana ve yönetim kuruluna güzel transferlerinden dolayı teşekkür ederim..
|
|