Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray Maçı İçin Taksim'de Buluşalım
mesut_tncsvs 19.01.2011, 21:00 İstanbul'daki Yiğidolar Galatasaray Maçı İçin Saat 16:00'da taksimde toplanıyoruz.Maça toplu halde gidilicek Birlik ve beraberlik İçinde Takımımızı Desteklemeye Varım Diyorsan Taksim'de Bulusalım detaylı Bilgi için
http://www.facebook.com/event.php?eid=133549813375761
mesut_tncsvs 19.01.2011, 21:20 Arkadaslar Tek Gitmeyin maca Ulasımda Büyük sorunlar olusucagı için Gslılarla karkı karsı gelip herhangi bir taskınlığa karsı toplu halde gidilicektir...
alemdarlar 19.01.2011, 21:21 Toplu halde gidemeyen kesinlikle ikişer veya üçer gruplarla da gidebilir.Bu çağrıyada kulak veriniz ayrıca.Yeni stadlarda oynanan maçlarda bazı olaylar reklam amaçlı veya hava amaçlı için bile bile yapılmakta.Malzeme olmayın ve geri vites olmasın.Toplu hale gidiniz.Metroyu tek başınıza kullanmayınız.Dediğim gibi bu konudaki sese de kulak veriniz.
Mesut kardeşle özelden irtibata geçiniz.
Mesut abi hakkınızı helal edin yine gelemiycem gibi, gerçekten öğrencilik çok zor, öğrenci olan bilir.
alemdarlar 19.01.2011, 21:27 Bir önceki son deplasmanda dediğim gibi,bilet konusunda zorlanan öğrenci kardeşler tekrar arayabilirler.Numaram aynı ve aktif...
mesut_tncsvs 19.01.2011, 21:28 Mesut abi hakkınızı helal edin yine gelemiycem gibi, gerçekten öğrencilik çok zor, öğrenci olan bilir.
Eyüp kardes Bir maca'da gel artık:) nsl sivaslısın sen istanbulda oturup maca bile gelmiyorsun... macın tarihi belli Özelden bana ulas
Eyüp kardes Bir maca'da gel artık:) nsl sivaslısın sen istanbulda oturup maca bile gelmiyorsun... macın tarihi belli Özelden bana ulas
abim Allah biliyorki çok iştiyorum gelmek, nasıl takımımın maçına gelmek iştememki abi. ama olmadımı olmuyor para malesef.
mac gunune yetisebilirsem havaalanindan taksime gecip size katilacm ins arkadaslar.ucak saatini ve isleri ayarlamaya calisiyorum,dua edin isler hallolsun yetisebiliyim maca.Saygilar.
mesut_tncsvs 19.01.2011, 21:44 Bir önceki son deplasmanda dediğim gibi,bilet konusunda zorlanan öğrenci kardeşler tekrar arayabilirler.Numaram aynı ve aktif...
abim özelden ulasabilirmisin ben yazamıyorum sana:S
mesut_tncsvs 19.01.2011, 21:46 bekleriz özgür kardes...
alemdarlar 19.01.2011, 21:47 abim özelden ulasabilirmisin ben yazamıyorum sana:S
Mesajını gördüm kardeşim.Pendik ve Karagümrükten öğrenci kardeşlerime seslendim.Onlarla tanışmışlığım var.Pardon tam yazamamışım burada.Profilimde mesajım var.
alemdarlar 19.01.2011, 22:03 Eyüp kardeş.Beraber gideriz haber bekle dediğim gibi.
Eyüp kardeş.Beraber gideriz haber bekle dediğim gibi.
Allah c.c razı olsun abim, teşekkür ederim.
58candide58 19.01.2011, 22:13 yav taksim nerdeki..hem taksimin neresinde toplanıyoruz.."karagümrük" ten 3 kişi gelcaz..karagümrükten gelen varsa beraber gidelim taksimi bilmiyoruz da :).. bide karagümrük-taksim arası uzak mı kalıyo yürüyerek gelinmez mi 3 kişi olunca yol parasıda artıyoda:D
Divriği58 19.01.2011, 23:46 Arkadaslar Tek Gitmeyin maca Ulasımda Büyük sorunlar olusucagı için Gslılarla karkı karsı gelip herhangi bir taskınlığa karsı toplu halde gidilicektir...
Kardeş emeklerin için teşekkur ederım sana.Bilet fıyatı ne Kadar bılgın varmı? Maaşı hafta içi alacagım maddi sorunlar var bu maça gelmek sıtyorum istanbuldayım.olimpiyat stadının yanı ibb.stadının yanında oturuyorum stadla aram 10 dk.bu maçada gelmek ıstıyorum..bilet fiyatı ?
Divriği58 19.01.2011, 23:47 İstanbul'daki Yiğidolar Galatasaray Maçı İçin Saat 16:00'da taksimde toplanıyoruz.Maça toplu halde gidilicek Birlik ve beraberlik İçinde Takımımızı Desteklemeye Varım Diyorsan Taksim'de Bulusalım detaylı Bilgi için
http://www.facebook.com/event.php?eid=133549813375761
BİLETLERİ NERDEN ALABILIRIZ
mesut_tncsvs 20.01.2011, 00:52 Kardeş emeklerin için teşekkur ederım sana.Bilet fıyatı ne Kadar bılgın varmı? Maaşı hafta içi alacagım maddi sorunlar var bu maça gelmek sıtyorum istanbuldayım.olimpiyat stadının yanı ibb.stadının yanında oturuyorum stadla aram 10 dk.bu maçada gelmek ıstıyorum..bilet fiyatı ?
Kardes bilet fiyatları 30 lira olur diye düşünüyorum perşembe gününden itibarende satısa cıkar büyük ihtimal... Kardes Karagümrükten Yine 2 vasıta yapıcan stada ulasmak için:))
mesut_tncsvs 20.01.2011, 00:53 yav taksim nerdeki..hem taksimin neresinde toplanıyoruz.."karagümrük" ten 3 kişi gelcaz..karagümrükten gelen varsa beraber gidelim taksimi bilmiyoruz da :).. bide karagümrük-taksim arası uzak mı kalıyo yürüyerek gelinmez mi 3 kişi olunca yol parasıda artıyoda:D
Karagümrükten taksime direk otobüs var diye biliyorum taksim meydanda toplanıp metroya Geçicez...
58candide58 20.01.2011, 00:59 Karagümrükten taksime direk otobüs var diye biliyorum taksim meydanda toplanıp metroya Geçicez...
sağol mesut abi..otobüslere baka baka bulacaz artık..
Yusuf Çevik 20.01.2011, 07:48 Buluşun buluşun.Bize ayrılan 1600 kişilik yeri fulleyin :)
burakpaşa 20.01.2011, 13:04 Eyüp kardes Bir maca'da gel artık:) nsl sivaslısın sen istanbulda oturup maca bile gelmiyorsun... macın tarihi belli Özelden bana ulas
eyüp kardeş bizde öğrenciyiz ama her sıkıntıya takımımız için göğüs geriyoruz. 25 tl biletix ve akbil parası en fazla. 30 tl için kimse sıkıntıya düşmez.... :D
fakat yinede karar senin
burakpaşa 20.01.2011, 13:07 maç ücretleri maç günü stat gişesinden alınırsa 22- biletixten alınırsa 25 lira.
21 ocak günü biletixten alınabilir...
edit: şirinevlerden gidecek varsa pm atsın birlikte gidelim:D
mesut_tncsvs 20.01.2011, 23:04 maç ücretleri maç günü stat gişesinden alınırsa 22- biletixten alınırsa 25 lira.
21 ocak günü biletixten alınabilir...
edit: şirinevlerden gidecek varsa pm atsın birlikte gidelim:D
Arkadaslar biletlerinizi ya biletixten alıcaksınız yada alisamiyendeki gişelerden Türktelekom arenada kesinlikle bilet satısı olmayacaktır.Bilginiz olsun buna göre hareket edin...
mesut_tncsvs 20.01.2011, 23:05 Maça gidicek arkadaslar Biletlerinizi ya biletixten temin ediceksiniz yada alisamiyen Stadındaki gişelerden Türk telekom arenada bilet satısı kesinlikle olmayacaktır bilginize...
şarkışla 58 20.01.2011, 23:29 Saat kaçta başlayacak satış internetten
mesut_tncsvs 20.01.2011, 23:47 suanda satışta biletler...
baycabbar 21.01.2011, 07:36 Haydin bakalım sizleri türbünde görmek istiyoruz İSTANBULLU yiğidolar.Biz bu maçda yokuz TV den izliyeceğiz bize elsallayın inşallah keyfiniz gıcır olur.
mesut_tncsvs 21.01.2011, 20:44 Gerek istanbuldaki Gerekse Sivastan Gelenler Orda olucaz...
yigidocengiz 21.01.2011, 22:34 duyduğuma göre gs nin yeni stadının bulunduğu civarda çok sayıda hemşerimiz yaşıyormuş.bu bize ayrılan bölümü doldurmak için yeterli bir sebep.İNŞALLAH gereken ilgi gösterilir
yigidocengiz 21.01.2011, 22:39 Mesut abi hakkınızı helal edin yine gelemiycem gibi, gerçekten öğrencilik çok zor, öğrenci olan bilir.
neyse uzatmayın arkadaşlar gelemeyenler olabilir tabiki.ama eyüp anladığım kadarıyla sende her maçta böyle yapıyormuşsun be kardeşim:D:D
şaka şaka sağlık olsun kardeş.maç günü bi gelsin de,bakalım bu maça maça gidecez diyenlerin kaçı gidecek acaba,en azından sen delikanlı gibi söyledin tebrik ederim.
alemdarlar 22.01.2011, 09:10 eyupk,,, Eyüp kardeş.Mesut kardeş aracı olacak ve maça gidebilirsin.Tamamdır...Kocael ine geçeceğim için seninle tanışamayacağız.Konuyu biliyorsun ve İnşallah birdahaki maçta.
İstanbulda oturan gardaşlarımız çok şanslı sivassporumuz arenaya geliyor ve onlar gidebiliyorlar biz ise tv de seyredeceğiz o atmosferi yaşamak isterdim ama imkanlar el vermiyor şimdiden sivassporumuza başarılar umarım galibiyetle sonuçların en kötü ihtimal beraberlik olsun.
Bilet işi tamam. İnşallah yarın tarih yazacağız ve o tarihte ben de oradaydım diyebileceğim. Tarih yazdığımız taktirde bileti bir ömür boyu saklayacağım emin olabilirsiniz.
|