izmirliyigido
21.01.2011, 08:57
Büyük başkan Mecnun Otyakmaz'ın yaptığı transferler taraftarı memnun etti mi?
AYK
AYK
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Transferleri beğendiniz mi? izmirliyigido 21.01.2011, 08:57 Büyük başkan Mecnun Otyakmaz'ın yaptığı transferler taraftarı memnun etti mi? AYK Rallim58 21.01.2011, 09:06 Ankete evet dedim ama, asıl beğenilip beğenilmemesinin kararını futbolcuların performansı gösterecek. 58akif34 21.01.2011, 09:06 bu konu için daha çok erken sahada göremedikki futbolcuları bir yorum yapalım taraf 21.01.2011, 09:07 yönetim üstüne düşeni yaptı top oyuncu ve seyircide yötetime kimsenin bir söz söyleme hakkı kalmadı (ara transfer bölümünde) yigidoyuzz 21.01.2011, 09:08 ya gardaşlar adamları kaç kere izledikte evet diyelim ona kalırsa muhsin ertugral ı da başkan izlemiş videosunu :D:D:D:D bu hafta oynayanların hepsi belli olur ! taraf 21.01.2011, 09:08 yönetim üstüne düşeni yaptı top oyuncu ve seyircide yötetime kimsenin bir söz söyleme hakkı kalmadı (ara transfer bölümünde) yönetim üstüne düşeni yaptı top oyuncu ve seyircide yönetime kimsenin bir söz söyleme hakkı kalmadı (ara transfer bölümünde) izmirliyigido 21.01.2011, 09:13 Bence de izlemeden karar vermek çok zor ama yeni transferler şehirde ve taraftarlarda bir heyecan rüzgarı estirdiği gözlerden kaçmıyor. Bence başarılı olacaklar, buna inanıyorum. Ama esas kararımızı 4 hafta sonra falan vereceğiz. Teşekkürler başkan, teşekkürler yönetim.. AYK ayna26 21.01.2011, 09:13 Yeni transferlerin şu an için beğenilip beğenilmemesi tamamıyla sahada gösterecekleri performansa bağlı olduğunu, ismen ve geldikleri yerlerdeki durumları nazara alındığında başarılı oldukları gözlenmiş olsa da önemli olanı sivas forması altında profosyonelce yapacakları başarı ve performansları bu sorunya net cevab vemeye neden olacaktır.şu n için az da olsa karamsarlık var, acaba takıma uyum sağlayıp başarılı olacaklar mı diye, umarım bu karamsarlık ilerleyen zaman süreci içerisinde ortdan kaybolur da bu transferler başarılı olur. Yusuf Çevik 21.01.2011, 09:18 Evet.Arkadaşlar anketle olacak iş değil bunlar.Bakalım göreceğiz inşALLAH verim verebilirler yoksa çok kötü oluruz.. cihat14535858 21.01.2011, 10:12 Sahada görmek lazım... teknik 21.01.2011, 11:09 kağıt üzerinde iyi transferler.bakacağız.saha da uyumları nasıl.katkıları nasıl. hanifi_2005 21.01.2011, 11:14 Hiç kimse merak etmesin her şey harika olacak ,mükemmel bir sivasspor seyredecegiz.:):):) 4eylül 21.01.2011, 11:30 çıkıp oynasınlar bir kaç haftada kendilerini gösterirler 1-2 maçla kendilerini göstereceğini sanmam acele karar veripte oy kullanmak bence yanlış olur 57babasivas 21.01.2011, 12:12 bu konu antalyamaçi sonrasi açilmasi lazimdi şimdi deyil admalaridaha görmektikki Divriği58 21.01.2011, 12:49 Kararsızım..pek emın degılım.nedenı ise geçen sene alınan futbolcular..tek umudum enaramo muhsin koçak 21.01.2011, 13:03 Her transfer yeni bir umut demek,geçen sene transferde yaşadığımız hayal kırıklığını bu oyuncular bize yaşatmayacaklar gibime:) geliyor. 50sekiz 21.01.2011, 13:04 Kamil disinda diger 4 transfer elde patlayabilir. Futbolcular vasat liglerden geldiler, tanidigimiz, maclarini izledigimiz futbolcular degil. Tanidik bir Sandro var o da 6 ayda sadece 1 mac yapmis. 3-5 hafta sonra daha net fikir sahibi oluruz diye düsünüyorum.. serkan_ozcan58 21.01.2011, 13:31 yönetim tarihimizin en çok heyecanlandıran takımlarında sureklı oynayan ıstıkrarlı ve mıllı takımlarında oynamıs oyuncular kattı devre arasında transfer zor olmasına ragmen inşallah en kısa zamanda takıma alışıp adepte olurlarsa iyi yerlere varacağımızı düşünüyorum sıra görev bizde ilk olarak arenada bize ayrılan yeri dolduralım ve takımımıza inanalım... pover58 21.01.2011, 13:40 ben begendim çok isabetli transferler.bizim izlememiz şart degil hocamız izlemiş begenmiş almış.beklentimizin üzerinde transferler yapıldı yönetimi ve teknik heyeti tebrik ederim. winner58 21.01.2011, 13:43 bu konu için daha çok erken zamala göreceğiz Hknmrcn 21.01.2011, 14:07 ben begendim çok isabetli transferler.bizim izlememiz şart degil hocamız izlemiş begenmiş almış.beklentimizin üzerinde transferler yapıldı yönetimi ve teknik heyeti tebrik ederim. Aynen kardeşim sana katılıyorum rıza hocamız bunları uzun zamandır takip ediyodu ve bi bildiği varki aldırdı bence çok isabetli transferler en kısa zamandada buna sahada şahit olacağz eminim.Tşklr rıza hocam ve büyük başkan. stutgart58 21.01.2011, 14:08 BYÜÜK BAŞKAN senden çok memmnunuz...sakın bizi bıırakmaaaaaa.....bu takım daha seninle şampiyonluklar görücek stutgart58 21.01.2011, 14:10 başkan SİVASLI.......teknik adam SİVASLI.....futbolcular HAYRETTİN ve ZİYA SİVASLI..hangi takımda böyle bi durum var..kimsede yok..herks ecnebi teknik adamlarlarla ecnebi futbolcularla yoluna devam ediyor...artık tek bekeldiğimiz SİVASA lig kupasnın gelmesi...öyle değilmi arhadaşlar? ZiDaNe58 21.01.2011, 14:46 Cogu kapalı kutu ancak takımlarnda banko oynayan adamlar istatisliklere bakacak olursak..ama butcemize gore yapabilecegmiz en iyi transfleri yaptık diye dusunuyorum..puanım 10 uzerndn 8:) aristo38 21.01.2011, 14:57 Sivassporun yaptıgı transferler arasında dıkkatınızı cekmek ıstedıgım Eneramo Tanıdıgım kadarıyla sivassporun oyuncusu olabılecek bır futbolcu olmakla birlikte uzun vadede turkıye lıgıne dayanabılecek cıkıs yakalayabılecek bır oyuncu degıldır. Bence kısa vadede gulumsetır ama uzun vadede aynı seyı soylemek mumkun olmayacaktır. aristo38 21.01.2011, 15:19 başkan SİVASLI.......teknik adam SİVASLI.....futbolcular HAYRETTİN ve ZİYA SİVASLI..hangi takımda böyle bi durum var..kimsede yok..herks ecnebi teknik adamlarlarla ecnebi futbolcularla yoluna devam ediyor...artık tek bekeldiğimiz SİVASA lig kupasnın gelmesi...öyle değilmi arhadaşlar? Acıklamarını dıkkat okuyan olursa eger butun bir kayserılı olarak butun sıvaslıların sana ''hadi oradan'' demesını beklerım. Bulent uygun da zamanında yere goge sıgdırılmıyordu gıdısı nasıl oldu ? Yarın Rıza calımbay bu takımı lıgden dusurecek olursa omuzlarda mı tasınır ? Ejnebi falan gibi ırkcılık kokan acıklamaların İnsanlık adına buyuk bır ayıp. Ne yanı Sivasspor yabancı oyuncu oynatıyor dıye ejnebi hayranı bır sehır mı ? Eger gercekten stutfgartta yasıyıp ta bu yazıyı yazmıssan. Ahlaki bakımdan insanları suclamadan once aynaya bak. Yazık sana ! FANATIK YIGIDO 21.01.2011, 16:19 transferlerin kariyerleri basarili ondan supemizyok bakalim takima nakadar katkilari olacak bunu ilerleyen gunlerde hep birlikde goreceyiz insallah umdugumuz gibi iyi cikarlar. 58 SiVaSıM 58 21.01.2011, 16:52 hepsi birbirinden harika sadece sandrodan şüpheliyim ama gerisi tam bize göre özellikle ENERAMO FANATIK YIGIDO 21.01.2011, 17:23 Acıklamarını dıkkat okuyan olursa eger butun bir kayserılı olarak butun sıvaslıların sana ''hadi oradan'' demesını beklerım. Bulent uygun da zamanında yere goge sıgdırılmıyordu gıdısı nasıl oldu ? Yarın Rıza calımbay bu takımı lıgden dusurecek olursa omuzlarda mı tasınır ? Ejnebi falan gibi ırkcılık kokan acıklamaların İnsanlık adına buyuk bır ayıp. Ne yanı Sivasspor yabancı oyuncu oynatıyor dıye ejnebi hayranı bır sehır mı ? Eger gercekten stutfgartta yasıyıp ta bu yazıyı yazmıssan. Ahlaki bakımdan insanları suclamadan once aynaya bak. Yazık sana ! burnuma kotu kotu pastirma kokulari geliyor biz burda yigidolar olarak kardes gibiyiz yabancilar burda yigidolarin dusuncelerine karisamaz ayrica riza hocamiz icimizden biri bizi kumede dusurse sanpiyonda yapsa riza hocamiza sevgimiz bitmez ayrica bulentin bize yaptiklari kotulukleride hicbir teknik adam yapmaz ayrica sen oduygulari yasayamassin sunku oduygulari yasamadin yasayacaginizida sanmiyorum phenom58 21.01.2011, 17:31 Transferlerden umutluyum nasıl bir performans göstereceklerini bekleyip göreceğiz stutgart58 21.01.2011, 17:34 işte yenii transfer enaramonunn SİVASSPOR sevgisi http://img148.imageshack.us/img148/1882/eneramoo.jpg (http://img148.imageshack.us/i/eneramoo.jpg/) 50sekiz 21.01.2011, 17:35 işte yenii transfer enaramonunn SİVASSPOR sevgisi http://3.bp.blogspot.com/_7u3AvnmvhVA/SmIvAGKaDsI/AAAAAAAABfE/Sl1I0u2v1VE/s400/n25166052818_817257_5764.jpg (http://img148.imageshack.us/i/eneramoo.jpg/) Fotografin orijinalinde ne yaziyor onu merak ettim :D Sevgilisi olmadigina göre kime mesaj göndermis? Edit... Tamam buldum: Geri döndüm yaziyor.."I am back" 58müco58 21.01.2011, 17:55 evet arkadaşlar, kardeşler ve sevgili yiğidolar yönetim üstüne düşen görevi fazlasıyla yaptı (biraz geç kalmasına rağmen hayırlı olur inşaallah.) şimdi sıra biz yiğidolarda artık 4eylülden hiçbir takım rahat çıkmamalı rakip takımların feleği şaşmalı özellikle bj trz fener gibi takımlar diğerleri zaten kendi ayarımız takımlar haydi yiğidolar ayaklarınıza beyinlerinize kuvvet....,,,,, Besyo_cu 21.01.2011, 18:11 Bu sezon transfer dersi verdik diyebilirim. Takıma uzun vadede yararlı olacak satışından para kazanacağımızı oyuncular aldık. Özellikle Kamil ve Eneremo lige renk katacak oyuncular olacak. Transferlerimiz için eleştirilecek bir nokta var oda biraz geç kalındı gibi keşke daha erken alınsalardı bu sayede daha çabuk form tutup takıma hızlı adapte olurlardı. İş artık Rıza Hocaya düşüyor. yiğido8658 21.01.2011, 18:16 defansa bişiy diyemem ama kamille eneramo tam isabet sivassporun aradığı golcüoyuncular zaten gol bölgesinde sorunumuz vardı inşallah iyi olur ayazoğlu 21.01.2011, 19:02 Büyük başkan Mecnun Otyakmaz'ın yaptığı transferler taraftarı memnun etti mi? AYK Rıza hocanın hiç katkısı yokmu bu transferlerde aristo38 21.01.2011, 19:29 burnuma kotu kotu pastirma kokulari geliyor biz burda yigidolar olarak kardes gibiyiz yabancilar burda yigidolarin dusuncelerine karisamaz ayrica riza hocamiz icimizden biri bizi kumede dusurse sanpiyonda yapsa riza hocamiza sevgimiz bitmez ayrica bulentin bize yaptiklari kotulukleride hicbir teknik adam yapmaz ayrica sen oduygulari yasayamassin sunku oduygulari yasamadin yasayacaginizida sanmiyorum Birincisi sen butun sivaslılar adına konusamassın ben uye oldugumdan berı kayserılı oldugumu soyledım kayıtlarda da kayserılı oldugum yazılı hıcbır yorumum engellenmedı sılınmedı. İkincisi sende avrupadan bırısın ve sende bellı kı stutgartlı gıbı ırkcı dusuncelere sahıpsın. O zaman taaaa avrupadan dılını uzatttıgın kayserı hakkında bırsey soyleyeyım sana bız sızler gıbı su veya bu kısıyi ötekilestirmeyiz burada hıc kımse kayserıden nefret etmez bız kardesız her zaman oyle kalırız. Senın gıbı bos bogazlı ırkcılar bızım kardeslıgımızı bıtıremez. Yabancılar yorum yapamaz derken bırı sıvasa yabacıysa oda sensın taaa nerelerden yazzıyorsun ben 8 senedır sıvasta yasıyorum. Camii ye son olarak ne zaman gittin ? sebasteia 21.01.2011, 19:55 Ben merak ediyorum. Acaba butun sivaslılar bu adamlar gıbı mı dusunuyor ? Yoksa bunlar sıradan bıldıgımız Avrupalı pravakatörler mi ? Eger gercekten butun sıvasllıların dusuncesı buysa Allah yardımcımız olsun.. birader anlaşılan gurbet el insanı biraz faşist yapıyor! :) ayrıca burda kimse kimsenin adına konuşmuyor, herkes kendi fikirlerini ifade ediyor. B.DUMANLI 21.01.2011, 19:58 Önce bekleyip görmekde fayda var derim.Aldigimiz oyuncular baska kültürlerden ve baska lisanlari konusuyorlar.Yeni ve eski oyuncularin uyumuda cok önemli.Transfer tek basina yetmiyor bazi ortaminda saglanmis olmasi gerekiyor. aristo38 21.01.2011, 20:05 birader anlaşılan gurbet el insanı biraz faşist yapıyor! :) ayrıca burda kimse kimsenin adına konuşmuyor, herkes kendi fikirlerini ifade ediyor. İşte yigido bu demek ya helel olsun kardesım sana.. eyuphulagu 21.01.2011, 20:07 Kağıt üzerinde hepsi iyi oyuncular ama futbol sahada oynanan bir oyun..Ne kadar iyi oyuncu olursan ol,istatistiklerin ne kadar iyi olursa olsun sahaya çıkıldığında eğer koşmazsan mücadele etmezsen,formanı ıslatmazsan rakiplerin seni ezer geçer..Yeni, alınan oyunculardan Enaramo geçen yılın Afrika'nın en büyük kupası olan şam.ligi kupasının 5 golle gol kralı olmuş bir oyuncusu;Enramo95 maçta ligde 6 yılda 90 civarında da gol atmış...Kulübü ise kendi liginin en fazla açık ara şampiyon olan takımı olan Esparance kulübü;Enaramo Nijerya milli takımında 10 defa oynayıp 3 tane de gol atamış bir oyuncu ve henüz 25 yaşında...Kamil ise Yeniden eski günlere dönmeye çalışan Polonya futbolunun 22 yaşında genç bir yıldızı.Takımı şu anda Polonya liginde ilk yarıyı lider bitirmiş ve Kamil ilk yarı ligde 6 tane gol atmış ve 10 numara oynayan bir oyuncu..Kamil de Enaramo gibi milli oyuncu....Çek oyuncular Rada ve Tomas'ın takımları da geçen yılın Çek ligi kupa şampiyonu olmuşlar..Bu yılda ilk yarıyı lider olarak bitrimişler...2 oyuncuda defansta emniyet sübabı görevi gören tandem oyuncuları...2 oyuncu fazla milli olmamaışlar ama iyi oyuncu oldukları da takımlarının ligde lider olmasından daha iyi anlaşılıyor..Gelelim Sandroya..Bu oyuncu hakkında konuşamayacağım çünkü bugün TFF nin sitesine baktığımda onun lisansının çıkmadığını gördüm..Sandro yabancılar içinde kampa en önce katılan bir oyuncu..Belki hata olmuştur bilgisayarda gözükmemiştir diyeceğim ama diğer oyuncuların lisansı çıkıyor hatta Enaramo'nun bile çıkmış durumda da onun niye çıkmamış anlamış değilim..Acaba şu sıralar sivassporla adı geçen Sloven oyuncu Dejan KELHAR yüzünden mi bekletiliyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum..Ya da orta sahaya başka b,ir oyuncu mu düşünülüyor acaba?Aklıma Uruguaylı 10 numara Mathias Mirabaje adı da gelmiyor değil..Umarım bu dedikodular bir an önce son bulur ve sivassporda oyun kurucusuna bir an ön önce kavuşur...Başta da belirttiğim gibi alınan oyuncular vasat oyuncu değil;kendi takımında oynayan iyi oyuncular..İnşallah bu oyuncular bir an önce takıma uyum sağlarda hepimiz de rahat rahat iyi maçlar izleriz..Gerçekten sivassporda taraftarı heyecanlandıracak,ayağa kaldıracak iyi oyuncular var;ligin başlamasını hepimiz dört gözle bekliyoruz... Örükcülü 22.01.2011, 08:48 Beğenilip alındıklarına ve geçmişlerine baktığımız da hepsi de iyi futbolcular. Takıma katkı sağlayacakları kuşkusuz. Öyle olmasa Rıza hoca ısrarcı olmazdı. Bence yerinde transferler ben memnunum, bunu zamanda gösterecek. Emeği geçen herkese teşekkürler. karşıyakalı 22.01.2011, 09:56 şu an ne oldukları belli degil.sahada gösterecekleri performans önemli.zaman gösterecek ne olduklarına ancak geldikleri takımların iyi oyuncuları olduklarını biliyoruz SivasZara585858 03.02.2011, 23:33 şu ana kadarki 2 maçta Grosickiyi çok beğendim navratil ile rada çok uyumlular eneramo henüz alışma aşamasında ama kumaşı çok ama çok sağlam bir oyuncu bu topu ayağına alışından ve topa vuruşundan açıkça belli oluyor sandro pek etkili olamadı fakat sandroda kaliteli bir oyuncu umarım Herşey Sivassporumuz İçin İyi Olur birolsvs58 03.02.2011, 23:35 zaman göstrercek ne söylesek bos biz ancak inşallah maşallah deriz elden ne gelirki:D tekdoktirin 03.02.2011, 23:42 süper bence ama gec kalındı işallah kalırız seneye kafaya oynar takım |