Orijinalini görmek için tıklayınız : Gelip bu sitede ahkam kesen sözde Sivassporlulara
yiğidobaytar58 24.01.2011, 01:53 ** Kaç tane adam tanıyorum,burada konuşup konuşup maçlara gitmeyen...
** Boşversene bizim memleketin insanı böyle, başarı varsa stada gidilir ....
**Yoksa gerçek SİVASSPOR taraftarı 6 -7 bin kadar MI ??( HER MAÇA GİDEN ) , Bak şu sitenin 70.000 üyesi var....Buraya üye olmak SİVASSPOR a gönül vermek mi SİVASSPOR u tutmak mı !!!! Hadi diyelim buraya üye 70.000 insanın EN KÖTÜ İHTİMALLE %80 i SİVAS dışında % 20 i SİVASTA DIR DEĞİL Mİ.... HANİ NERDELER, stada gidiyosun taraftarın yarısından çoğunun yaş ortalaması 35-40 , sizce buraya üye olanlar o yaş gruplarımı , TABİKİ HAYIR ( genel olarak ), peki kim var bu sitede 16-30 yaş gurubu....
**EEE BENİM KAFAM KARIŞTI ŞİMDİ, eğer onlar( 35-40 YAŞ GRUBU ) staddaysa maç günü ,burdaki KLAVYE BEYFENDİLERİ nerede acaba ,bu mu SİVASSPOR taraftarlığı , yoksa internette can sıkıntısı gidermek mi gelip burada konuşup durmak....YOK ŞU TRANSFER İYİ YOK ŞU TRANSFER KÖTÜ , BOŞ BOŞ KONUŞ DUR ...
**GEL DOLDUR BAKALIM BU HAFTA ŞU STADI , SON NEFESİNE KADAR SİVASSPOR DİYE BAĞIR VE ONDAN SONRA GEL KLAVYENİN BAŞINA...BAKALIM O ZAMAN BU KADAR RAHAT KONUŞABİLECEKMİSİN !!!!!!!!!!!!
Değerli kardeşim...
Yazdıklarına kısmen katılıyorum. Ama ahkam kesmek demekde ne demek buna katılmıyorum... Bir insanın gidecek gücü var gitmeyecek gücüde. Kaldıki biz maçlara gidemiyoruz diye ahkammı kesiyoruz. Yada maça gitmiyoruz diye siteyedemi üye olmayalım. Böyle bir şey yok. Kimimiz Karstayız Kimimiz Almanyada. Unutmaki bu tarz sitelere üye olanların bir çoğu dışarda yaşayan Sivasspor sevdalılarıdır.
Fakat diğer söylediklerinde haklısın. Şu an saat 5 buçuk ben Seyrantepedeki maçı seyrettim (keşke seyretmeseydim) ve acil olarak Ankara arabasına bindim ve şimdi burdayım. Emin ol taraftarda gelse maça bir gurup haricinde diğerleri gelmesede olur. Orta tarafın ön kısmındaki o pırıl pırıl gençler olmasa bizleri bağırtıp çağırtan olmayacak. Diğerleri senin tabirinle bol bol (o ortamdan nasıl görüyorsa) ahkam kesmekle meşguller. Ordaki genç arkadaşların site yöneticisi BOUN kardeşimle beraber şahsım adına ben çok teşekkür etmek istiyorum. Adamlar stadı yıkıyor bizim ses eriyip gidiyor. Biz bağırmaya başlayıncada (demekki sesimiz bayağı kuvvetliymiş) hemen protesto etmeye başlıyorlar.
Sözün özü değerli kardeşim biz ne taraftarlığı biliyoruz. Nede ahkam kesmeyi. Ayrıca şunu bu vasıtayla belirtmek istiyorum. Allah bana bir daha bana Seyrantepede maç izlettirmez bu şekilde olursa. Tam bir re-za-let.....
yiğidobaytar58 24.01.2011, 05:26 Değerli kardeşim...
Yazdıklarına kısmen katılıyorum. Ama ahkam kesmek demekde ne demek buna katılmıyorum... Bir insanın gidecek gücü var gitmeyecek gücüde. Kaldıki biz maçlara gidemiyoruz diye ahkammı kesiyoruz. Yada maça gitmiyoruz diye siteyedemi üye olmayalım. Böyle bir şey yok. Kimimiz Karstayız Kimimiz Almanyada. Unutmaki bu tarz sitelere üye olanların bir çoğu dışarda yaşayan Sivasspor sevdalılarıdır.
Fakat diğer söylediklerinde haklısın. Şu an saat 5 buçuk ben Seyrantepedeki maçı seyrettim (keşke seyretmeseydim) ve acil olarak Ankara arabasına bindim ve şimdi burdayım. Emin ol taraftarda gelse maça bir gurup haricinde diğerleri gelmesede olur. Orta tarafın ön kısmındaki o pırıl pırıl gençler olmasa bizleri bağırtıp çağırtan olmayacak. Diğerleri senin tabirinle bol bol (o ortamdan nasıl görüyorsa) ahkam kesmekle meşguller. Ordaki genç arkadaşların site yöneticisi BOUN kardeşimle beraber şahsım adına ben çok teşekkür etmek istiyorum. Adamlar stadı yıkıyor bizim ses eriyip gidiyor. Biz bağırmaya başlayıncada (demekki sesimiz bayağı kuvvetliymiş) hemen protesto etmeye başlıyorlar.
Sözün özü değerli kardeşim biz ne taraftarlığı biliyoruz. Nede ahkam kesmeyi. Ayrıca şunu bu vasıtayla belirtmek istiyorum. Allah bana bir daha bana Seyrantepede maç izlettirmez bu şekilde olursa. Tam bir re-za-let.....
Yazdıklarımı bidaha okursan beni anlarsın, aynı fikirdeyiz ama anlaşamıyoruz ...benim sözüm SİVASTA OLAN BURADA ( SİTEDE ) GELİP AHKAM KESEN daha 4 eylülün yolunu bilmeyen SİVASLILARA ( YAZDILARIMI TAM OKUMAMIŞSIN )....ŞUDA VAR adamın parası yok ama 3 büyükler SİVAS a maça bi gelsin herkezin cebinden 5 lira çıkabiliyo oda ayrı bi mevzu VE şampiyonluğa oynadığımız seneler stadımız da boşluklar görünmezdi 2 sene boyunca , galiba klüp kazandıkça bizim taraftarımızında cebi doluyo DEMEK Kİ bilet parası bulabiliyolar ama şimdi paralarımı kalmadı sence aynı insanların :rolleyes:..
BİDE ,SÜPER LİGDE EN UCUZ BİLET SATAN KLÜPLERDEN BİR TANESİYİZ , DAHA NE YAPSIN YÖNETİM 5 LİRA BİLET İŞTE ,1 PAKET SİGARA PARASI BİLE DEĞİL
şarkışla 58 24.01.2011, 07:09 gs maçında SİVASSPOR tribünlerideki SİVAS lılardan daha çok SİVAS lı gs tribünlerindeydi
Yusuf Çevik 24.01.2011, 07:11 Katılıyorum kardeş dediklerinize.
kaptann58 24.01.2011, 07:40 ** Kaç tane adam tanıyorum,burada konuşup konuşup maçlara gitmeyen...
**Yoksa gerçek SİVASSPOR taraftarı 6 -7 bin kadar MI ??( HER MAÇA GİDEN ) , Bak şu sitenin 70.000 üyesi var....Buraya üye olmak SİVASSPOR a gönül vermek mi SİVASSPOR u tutmak mı !!!! Hadi diyelim buraya üye 70.000 insanın EN KÖTÜ İHTİMALLE %80 i SİVAS dışında % 20 i SİVASTA DIR DEĞİL Mİ.... HANİ NERDELER, stada gidiyosun taraftarın yarısından çoğunun yaş ortalaması 35-40 , sizce buraya üye olanlar o yaş gruplarımı , TABİKİ HAYIR ( genel olarak ), peki kim var bu sitede 16-30 yaş gurubu....
**EEE BENİM KAFAM KARIŞTI ŞİMDİ, eğer onlar( 35-40 YAŞ GRUBU ) staddaysa maç günü ,burdaki KLAVYE BEYFENDİLERİ nerede acaba ,bu mu SİVASSPOR taraftarlığı , yoksa internette can sıkıntısı gidermek mi gelip burada konuşup durmak....YOK ŞU TRANSFER İYİ YOK ŞU TRANSFER KÖTÜ , BOŞ BOŞ KONUŞ DUR ...
**GEL DOLDUR BAKALIM BU HAFTA ŞU STADI , SON NEFESİNE KADAR SİVASSPOR DİYE BAĞIR VE ONDAN SONRA GEL KLAVYENİN BAŞINA...BAKALIM O ZAMAN BU KADAR RAHAT KONUŞABİLECEKMİSİN !!!!!!!!!!!!
bu memleketin içi boşalmış arkadaşım koca şehir 10 kişilk stadı dolduramıyor sonrada transfer yok diye ahkam kesiyor nankörler
arkadaşlar kimse kimseyi suçlamasın, sivastakiler lütfen sivasta takımı yanlız bırakmasın bu işin şakası yok takım düşerse kızacak adamda bulamayız, onun için birlik içinde destek verelim, bizde deplasmanda gidelim maçlara ben ankaraya geldiği her maça gittim örneğin ancak yönetiminde deplasmandaki maçlar için bilet fiyatlarına çözüm bulması gerek
ShabbatShalom 24.01.2011, 08:41 Bak şu sitenin 70.000 üyesi var....Buraya üye olmak SİVASSPOR a gönül vermek mi SİVASSPOR u tutmak mı !!!! Hadi diyelim buraya üye 70.000 insanın EN KÖTÜ İHTİMALLE %80 i SİVAS dışında % 20 i SİVASTA DIR DEĞİL Mİ.... HANİ NERDELER, stada gidiyosun taraftarın yarısından çoğunun yaş ortalaması 35-40 , sizce buraya üye olanlar o yaş gruplarımı , TABİKİ HAYIR ( genel olarak ), peki kim var bu sitede 16-30 yaş gurubu....
Konu dışına çıkacağım fakat;
Ben Sivas'ta ki tüm maçlara 3-4 senedir gidiyorum / Gitmeye çalışıyorum. Yaşım 17. Gönül isterki deplasman maçlarınada gideyim fakat okul var. Maça gidenler ise 35-40 yaş değil 50 ve üstü yaş grubu çoğunlukta. Bir Grup oluşturmaya çalışsak, Ayağa kalkıyoruz oturun göremiyoruz diye arkalardan bağırıyorlar. Arkaya geçiyoruz tezavhürat yapıyoruz susun başımız ağrıyor, başımız şişti aman oturun. Başı takkeli, sakallı dedeler doluyor stadyuma.Aman iyiki bilgisayar kullanamıyorlar buna şükür.Sivas'ta düzgün trübün oluşamaz.
57babasivas 24.01.2011, 08:41 bu konu tamamen sivasta olanlar için geçerli ben anca istanbuldaki maçlarina gide biliyom sivasta olsam eminolki hermaçina gider 90 dakka bagirim
57babasivas 24.01.2011, 08:45 arkadaşlar kimse kimseyi suçlamasın, sivastakiler lütfen sivasta takımı yanlız bırakmasın bu işin şakası yok takım düşerse kızacak adamda bulamayız, onun için birlik içinde destek verelim, bizde deplasmanda gidelim maçlara ben ankaraya geldiği her maça gittim örneğin ancak yönetiminde deplasmandaki maçlar için bilet fiyatlarına çözüm bulması gerek
gelmesinler daha iyi dün ben işe gitçem diye gidemedim maça kahvede izledim izleyenlerden 5 6 sivasli var hiç biri sivasin kaçirdi golda bile kalmiyor aya ben kalkim bagirdim gs vur pen alti olsun diyor bende at şu gol diye bagriyom emin olunki sivasta olsam hep tek gitmem ne kadar arkadaşim varsa bilikte gideriz burdada zaten 4 6 kişi gidiyoz dün onlar gitti ben işe gitçem diye gidemedim
ankastre 24.01.2011, 09:01 2 sezondur kötü sonuçlar nedeniyle, "transfermi yapıldıki maça gidelim" diye tepki gösterip stad yolunu unutanların bu hafta gelip gelmeyeceklerini görecez. Bakalım " Ne kadar Sivassporluyuz", bu Antalya maçı bizim dönüm maçımız olacak.
58_babacan_58 24.01.2011, 09:23 Yorum yapmak ahkam kesmekmi oluyor,3 sene öncesine kadar her maça gidiyordum,fakat sivastaki dikimevini kapattılar bizi istanbula gönderdiler,o yüzden burdaki maçlara gidiyorum....sivasta oturupta maça gitmeyen zaten sivassporlu değildir..
sivasrehberim 24.01.2011, 10:12 bu hafta elimzden ne gerekiyorsa yapamamız lazım sivaslı hemşerilerim maça gidecekler gelirken tek gelmeyin toplayın arkadaşları onlarıda getirin maçta bağırın bu 3 maç bizim dönüm maçımız takımımız çok iyi destek zamanı haydin yiğiolar Allah rızası için maça gelen genç kardeşlerim bağıralım hep beraber.
şarkışla 58 24.01.2011, 10:31 Dün maçtaydım 17.30 da falan stadın çevresindeydim.Otobüste tek SİVASSPOR lu bendim.Stadın etrafındaki gs lilerle konuşuyorum çoğu SİVAS lı ne olacak maç diye bana soruyor üstünde gs forması var.Stadın içinde birkaç tanıdıkla karşılaşıyorum,adam diyorki yeğenler gs tribünlerinde bizde buraya geldik falan.Üstünde ne forma var ne atkı var.
Kasım Öktem 24.01.2011, 11:43 Mesele stad doldurmak değil.
Mesele destek olmak.
10.000 kişi gelip de 500 kişi bağıracağına
5.000 kişi gelsin 3.000 kişi bağırsın daha iyi bence..
Diğerleri maddi destekten başka hiçbir şeye yaramıyor ( bağıracak gücü olup da bağırmayanlar, sövmeye gelenler )
mühendisburak58 24.01.2011, 11:47 antalya maçında stattayım.bende yozgatta öğrenciyim ama şu an 3 haftalık sivastayım buda 2 hafta maça gitmem demek :D
yukariekecikliy 24.01.2011, 12:03 arkadaslar once tum sivasliyim diyen herkese slm lar bizim sivassporu sivasta desteklemiyoruzki kaldiki istanbulda destekliyelim bu ne acayiplik anlamis degilim ben sivasli olayimda vay efendim GS FB BSJK )ONDAN SONRADA CIKIP SIVASSPÖRDAN BASARI BEKLE BOYLE SIVASLILIK OLURMU KARDESIM su trabzon neden hic gundemden dusmuyor bir bakin cunki trabzonda trabzon spor haric hic bir takimin taraftari yok olamazda cunki onlar kendi takimlarini destekleyen insanlar (allah korusun bizim takimimiz bir kume dusse zaten sivasin ismini TV lerde sivassporun hatyrina geciyorlar biz sivaslilar olrak turkiyenin sivasa bakis acinini bildigimiz halde bile kendi takimimiza sahip cikmiyoruz (ARKADASLAR BIZ 4 TANE YABANCI OYUNCU ALDIK DIMI HIC BIR TV VEDE SIVAS SU OYUNCULARI ALDI DIYE BENIM BIR RASTLANTIM OLMADI HER KANALI GEZERIMKI SIVASSPORDAN BIR HABER VERECEK DIYE BIZ BOYLE BIR TURKIYENIN ICINDE YASIYORUZ (SOZUM ONA SAMAN YOLU TV NIN BIR SIPOR MUDURU VARYA YARATIK NE OLDUGU BELLI OLMUYAN BIR DONME SIVASIN S SINI AGZINA ALMIYOR BU KADAR SIVASA ALARJISI OLAN BIR MAHLUK GORMEDIM ( HADI DIOYELIMKI OBUR KANALLARDAN ZATEN BEKLEMIYORUM CUNKI ONLARIN KONUMUDA TUTUMUDA BELLI ( AMA BU STV NE OLUYOR ( MEHMET SEHSOMUYMUS NE IMIS ONU MUAKKAK SIVASLI BIRI IRZINA GECMISTIR YOKSA BU KADAN TURKIYE CUMHURIYETININ TEMELININ ATILDIOGI BIR SEHRE BU KADAR KIN DUYULMAZ ( ONUN ICIN SIVASLILAR BIZ BIZE SAHIP CIKALIM BIZIM GOZ BEBEGIMIZ BIR TAKIMIMIZ VAR ONU EL UZERINDE TUTALIM SIVASTAKI OYNADIGIMIZ MACLARIN SITADI DOLDURALIM ALLAH ASKINA SIVASLILIK NASIL OLURMUS HERKESE SAYGILARIMLA
gs maçında SİVASSPOR tribünlerideki SİVAS lılardan daha çok SİVAS lı gs tribünlerindeydi
Budur özet.
Ve o insanlar geçen sene en has,en kökten,en doğru,en hakiki,en ahlaklı Sivassporlulardandı.
Ahkam kesmek biraz abartı olmuş, seyirci ile taraftarı birbirinden ayırmak gerek.satdı ful dolduran seyirci yerine yarıya kadar dolduran taraftar seyirciden daha çok takımına destek çıkar bu gerçek olanı, gerçek olmayanı ise bu forumda yorum yapan her türden kişi için bu tür ibarelerde bulunmak biraz acımasızca olmuş.kimseyi ne bu foruma üye olması için ne de maça gitmesi için zorlayamaz hiç kimse, bu gönül işidir.sivas dışında ya da içinde ikamet edip te forumda kayıtlı olupda buradaki yorumları okuyarak takımından haberdar olanlar var, şimdi bu insanlar yorumlarla ahkam mı kemsiş oluyor?birlik olunması gerek, maça gelen gelmeyen herkesin ilk önce sivassporu sevmesi gerek, seven adam herşeyi yapar ama bugun ama yarın, tıpkı takımın şimdiki olumsuz durumunun düzelmesi için sabretmekten yapabilecek bir şey olmadığı gibi.benim gibi sivasdaki tüm maçalarda tribüne giderek naçizane destek olmaya çalışıyoruz. bizim gibi olmayıp sadece tirbünlere gelip yanındaki ile sohbete dalanlar, takım oyuncularına ya da hakeme sinkaflı küfür eden edepten hayadan noksan insan nüsvettlerine karşı tribünde kendi içimizden olacak olumlu bir tepki ile bunları normale çevirerek birliği sağlamak en azından şu anki ahkam kesme başlıklı yazıdan daha etkili olacağını düşünmekteyim.burada düşüncelerimi dile getirdim, unutulmasın ahkam kesmedim hiçbir kişi ya da kuruma....
ne biçim işler bunlar anlaşılır değil kimi klavye kahramanlığı kimi vakit geçirme ya bırakın arkadaşlar sivasspolu olmayanın ne işi var burda klavye kahramanlığı yapacak eğlenecek sitemi yok burdaki bütün arkadaşlar sivas ve sivasspor sevdalısıdır
sahsim adina konusuyorum,bu hafta isleri halledebilseydim ucaktan inip direk taksimde sizlerle bulusacaktim ama nasip olmadi.ayrica sivasa geldigimde hic bir maci kacirmamaya gayret ediyorum..arkadaslara hak veriyorum klavye basinda atip tutan cok ama is sahaya gitmek oldugunda pek kimse gorunmuyor ortalikta.takimimizi seviyoruz ama emek vermezsek desteklemezsek takim git gide yalniz kalacak ve istemedigimiz sonuclari gorecegiz.bunu kimse istemez o halde zaman destek zamanidir..
58 Amsterdam 58 24.01.2011, 13:49 ** Kaç tane adam tanıyorum,burada konuşup konuşup maçlara gitmeyen...
Haklisin da gardas bence bu sitenin 70.000 uyesi felan yoktur.
favori58 24.01.2011, 13:59 Yiğidobaytar58'e bende kısmen katılıyorum.
Buradan Site yöneticilerine bir çağrıda bulunmak istiyorum. Aynı zamanda bu bir görevdir.
Galatasaray-Sivasspor maçını izlerken dikkat ettinizmi bilmiyorum. Maçı anlatan spiker,o kadar tek taraflı anlatım yaptıki sinir oldum. Adam Galatasaray gol atsın diye adeta yalvardı. Hatta bir ara " Sabri topu yanındakine verse,Arena'da tarihi gol alacaktı,diyerek hayıflandı durdu. Ayrıca,ofsayıt diye kesilen Sivasspor atakları ve benzeri atakların tekrar gösterimi bile olmadan hızlıca geçildi,ama Sabri'nin ceza sahası dışında düşmesini (faul bile yoktu) defalarca tekrarladı durdu. Gelin bir form açıp bu konudaki tepkilerimizi yayıncı kuruluşa bildirilem. Yiğidobaytar 58'in dediği gibi klavye taraftarı olmayalım,Sivaslının gücünü gösterelim. Eğer bu yanlı yayın başka şehirlerde olsaydı şimdiye çoktan ayağa kalmışlardı ve yayıncı kuruluşu açıklama yapma zorunda bırakmışlardı.
Haydi göreve...
Bu sitede hic kimse diger birine AHKAM kesme deme Hakki yoktur. yani sunu anliyor insan Ben kendimi sizden daha fazla Sivasli Hissediyorum ve kabul ediyorum demek bu Bak kardesim burda sen Kimseyi egitecek ne gücdesin nede kimse sana bu yetkiyi veriyor herkes biraz hatdini bilecek herkim olursa olsun gördügü yanlisi elestirecek elestirmek ne zamandan beri bu memleketde suc olarak girdi sana göre öyle olur dogrusu diger arkadasa baska bir dogrudur bunu ögrenmek isteyen senden degil tüm olanlari okuyup dogru olani ögrenecek ve kabul edecek burda yönetimide ve sivasspor aleyhinede her konuyu elestireceksin onu göreceksin ve dorular yanlislar ortaya cikacak bir dogru elestiri iki yanlisi götürecek ve sonunda dogru olani tüm taraftar görecek ve kabul edecek bunu böyle bilin .Burda bir Diktatörlük var yani site yönetimide bunun icinde daha elestiriyi kabullenmesini bilmiyoruz ? bunu malasef kabul etmeliyiz Doruya Dogru ,Egriyie Egri Gözüyle bakmasini ögrenmemiz gerek yoksa benim dedigim dogru diyerek hic kimse kimseyi kirmaya Hakki yoktur ? Ama elestirirken Kimseyede Hakkaret etmeden elestiri yapmasini ögrenmek zorundayiz burda Site yöneticileri uyumakta dozunu kaciranlara uyarida bulunsunlar sizin isiniz bu degilmi neden bir arkadasin digrerine Hakaret ederek elestiri yapmasina göz yumuyorsunuz. Bu sitede hic Görmedim hic kimse diger birine elestiri yaparken kirmadan incitmeden elestiri yaptigini sadece ben senden daha iyi biliyorum varya bunu kimse kabullenmiyor Akil akildan üstündür her zaman bir dogru olani cikar vede onu kabul etmek zorundayiz bunu ben kendi adima yazdim kimse burdan bir sey cikarmasin yine Dananin Altinda Buzagi aranmasin saygilarimla
Bu yazdıklarına sonuna kadar canı gönülden katılıyorum kardeşim.Birde ilave edeyim her kesin takıntısı olan bir futbolcu var,onlarada atıp tutmaktan başka yaptığımız bir katkı yok
Yayıncı kuruluşun İstanbul takımlarından yana tavırlarını fazla önemseyin.Sadece yayıncı kuruluş değil devletin radyosunda bile onların yanında tavır söz konusu olabiliyor.Bu hem maçı izleyen,anlatan görevlinin o takımı tutmasından,hem dışarıdan korktuğundan hem de daha yüksek ihtimal olan ticari kaygıdan olmaktadır.İstanbul takımlarının taraftarlarını yanlarına çekip ekonomik gelirlerini artırmak başlıca gayeleridir.Tamamen duygusal yani...Bunlarla olan maçlarda tvnin sesini kapatıp sadece maçı seyrederek işi halledebilirsiniz,dünya kupası maçlarında insanların vuvuzela seslerini duymamak için tvlerin sesini kapattığı gibi.Hem de stadda maç seyrederken de kimse size maç anlatmıyor,kimseyi duymak dinlemek mecburiyetinde değilsiniz.Çünkü sinirlerinizi bozup gardınızı düşürmenize müsade etmeyin.
Turani58 24.01.2011, 15:28 Yayıncı kuruluşun İstanbul takımlarından yana tavırlarını fazla önemseyin.Sadece yayıncı kuruluş değil devletin radyosunda bile onların yanında tavır söz konusu olabiliyor.Bu hem maçı izleyen,anlatan görevlinin o takımı tutmasından,hem dışarıdan korktuğundan hem de daha yüksek ihtimal olan ticari kaygıdan olmaktadır.İstanbul takımlarının taraftarlarını yanlarına çekip ekonomik gelirlerini artırmak başlıca gayeleridir.Tamamen duygusal yani...Bunlarla olan maçlarda tvnin sesini kapatıp sadece maçı seyrederek işi halledebilirsiniz,dünya kupası maçlarında insanların vuvuzela seslerini duymamak için tvlerin sesini kapattığı gibi.Hem de stadda maç seyrederken de kimse size maç anlatmıyor,kimseyi duymak dinlemek mecburiyetinde değilsiniz.Çünkü sinirlerinizi bozup gardınızı düşürmenize müsade etmeyin.
arkadaşlar gün birlik beraberlik zamanı,dostluğumuzu pekiştirelim her yerde her sahada sivaslı olmaktan gurur duyalım.Sözde değil özde sivaslı olalım.Bırakın artık yaygarayı büyük takımların sivasımıza ne faydası var fayda varsa bizden,sivassporumuzdan fayda var sahip çıkalım takımıza.Biz birlik içinde olmadığımız müddetce sivasın hakkı yeniliyor biz böyle olduğumuz müddetçede sivasın hakkı yenilmeye devam edecek.
Hala stat konusunda bir arpa boyu yol alamadık brokrasimiz uyuyor,milletvekillerimiz uyuyor eldeki değerler birbir elimizden çıktı kim tepki gösterdi.Burada ahkam kesmeyelim takımıza sahip çıkalım yensede yenilsede takımızın yanında olduğumuzu isbat edelim.Onları çiçeklerle karşılayıp bağrımıza basalım.
asabibaba 24.01.2011, 15:49 ** Kaç tane adam tanıyorum,burada konuşup konuşup maçlara gitmeyen...
ELLERİN DERT GÖRMESİN CANIM KARDEŞİM FİKRİNE SAĞLIK KLAVYENE SAĞLIK NE DESEM BİLEMİYORUM SENİN ALNINDAN ÖPÜYORUM :confused::confused::confused:
kangallıwert 24.01.2011, 15:55 Burdan Yonetimde tanıdıgı olan arkadaslara sesleniyorum..Suanki takımımız iyi ancak ligde kalmak icin yeterli deil ligde en az 7-8 macta savunma yaparak kontradan gol bulmamiz lazım ancak orta sahada oyunu hızlı yonlendirecek bir oyuncumuz yok ve cogu bolgemizde iyi yedek oyuncumuz olmadigini düşünmekteyim...Su oyuncuları liste seklinde yonetime iletirmisiniz?(Not:oyunların aldıgı ücretler cok cüzidir...)
1)Alper Kalemci- Elazığspor Orta Saha YAS 19(Bonservisi ile alınabilir)
2)Ömer Ali ŞAHİNER Konya Torku YAS 18 -orta saha(Bonservisi ile alınabilir)
3)Necip Uysal Beşiktaş Orta Saha YAS 19 (Kiralık olarak alinabilir)
4)Uğur ÇELİK Dardenelspor Orta Saha YAS 19(Bonservisiyle Alinabilir)
5)Yacine Brahimi Rennes Sol açık YAS 19 (Kiralık veya boservisiyle alinir)
6)Ahmed Sassi Esperance Sportive de Tunis Orta saha YAS 18 (Danote Uluslar Kupası'nda en değerli oyuncu seçildi. Tunus'ta ligde forma giyen en genç oyuncu olma unvanını elinde bulunduruyor.Tunusta sorunlar varken hemen alabiliriz)
7) 7)Gökay İravul Fenerbahçe Orta Saha Yas 18(Kiralık)
8)Rıdvan Simsek Beşiktaş Sag Bek Yas 20 (Kiralık)
Bu konuyu defalarca tartışmaktan konuşmaktan sıkılan tek kişi ben miyim?
Bu konuyu defalarca tartışmaktan konuşmaktan sıkılan tek kişi ben miyim?
yanliz degilsin kardes, hep konusuluyor tartisiliyor fakat hic bisey degismiyor malesef
altuntas58 24.01.2011, 17:33 ** Kaç tane adam tanıyorum,burada konuşup konuşup maçlara gitmeyen...
Size katılıyorum gercekleri gün ışığına cıkarmışsınız teşekkürler
58müco58 24.01.2011, 17:43 Arkadaşlar eleştiriye , özeleştiriye yanlışları doğruları görmeye, yazmaya evet; kırmaya dökmeye, rencide etmeye futbolculara hakaret etmeye yüzbinkere hayır...yanlışlar tabiki söylenecek birileri uyarılacaktır ama lütfen kırıcı olmadan yapıcı eleştirelim, karşımızdakilerinde insan olduklarını unutmayalım lütfen..., herkes her şeyi beğenecek diye birşey yok.. Ben Sivas da maça her hafta gidiyorum yani biletimi enaz 2 veya 3 bilet kesin alırım yanımda hep gençleri ateşli tezahürat yapacak arkadaşları götürürüm, maratonda maç seyretmek öyle kolay değil orda herkes teknik adamdır, çelik sinirlere sahip olman lazım çok çok sabırlı olmanız lazım ayağa kalkar bağırırsın arkadan otur be gardaş göremiyok tempo tutturursunuz gardaş duyamıyok otur yav denir hep futbolcular suçludur adam hayatında yeşil sahaya inmemiş koş ... vur... çek... 35 40 m den şut atsın gol atsın istiyorlar takımı ateşleme yok yalvarıyorum arkadaşlar hiç bir şey bilmiyorsanız uğultu çıkartın ses şamata yapın, yok yok yok gardaş olmuyor olmuyoooor adamlara resmen rica minnet yalvarıyorum yahu maçtan eve gidince sinir küpü oluyorum gol oluncaya kadar stat da tıs yok kale arkalarında bir kaç genç gruplar kendilerini yırtıyor ne yapsın gençler ellerniden gelen o kadar, taraftar grupları oluşturulmalı bu gruplar birbirlerine pas atmalı güzel güzel marşlar tezahüratlar yapılmalı ama sabır olacak inşaallah yavaş yavaş kısaca 4 eylül de maç izlemek o kadar kolay değil arkadaşlar
ozledımeskıyı 24.01.2011, 17:43 SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZZ
yigidocengiz 24.01.2011, 18:49 bizim SİVAS insanına şu kocaeli taraftarını örnek göstermek gerek bence.takımları küme düşmeyi garantilediği halde her maç ful doldurdular statlarını ve 90 dakika deli gibi desteklediler takımlarını ve hiç kendi takımlarını protesto ederek gitmediklerini görmedim.''TARAFTAR DEİĞİN BÖYLE OLMALI''
böyle çok örnek var ama şimdilik aklıma gelen sadece bu...
kurtay58 24.01.2011, 18:53 Gelecekte ki taraftar sayımızı kurtarmak için benim tavsiyem, maça gidenler yanlarında (maddi durumunda sıkıntı olmayanlar) 13-15 yaş çocuklarını, kardeşlerini veya yeğenlerini mutlaka maçlara götürsünler, onlara SİVASSPOR ruhunu kazandırsınlar...
esentepeli58 24.01.2011, 19:34 gs maçında SİVASSPOR tribünlerideki SİVAS lılardan daha çok SİVAS lı gs tribünlerindeydi
onların kanı bozulmuş dayı onlar çarpma sivaslı lar:mad:
58müco58 24.01.2011, 20:06 Gelecekte ki taraftar sayımızı kurtarmak için benim tavsiyem, maça gidenler yanlarında (maddi durumunda sıkıntı olmayanlar) 13-15 yaş çocuklarını, kardeşlerini veya yeğenlerini mutlaka maçlara götürsünler, onlara SİVASSPOR ruhunu kazandırsınlar...
aynen katılıyorum kardeş teşekkürler akıl akıldan üstündür derler ya hani öyle bir şey aynen senin dediğini yapıyor maçlara en az 2 veya 3 yeğenimi götürüyorum çocuklarla beraber gidip sivasspor zevkini çocuklarla yaşıyoruz
GAZİANTEPTEN 24.01.2011, 21:33 Kardeş ben gaziantepteyim üstelikte 43 yaşındayım
Hem yıpratıcı eleştirimde olmaz.
Bu arada Sivasspor antebe gelince epey bi misafir gelir ilgilenirim
Sana ne oluyor madem be adam diyon belkide şimdi
Burdakiler hep 25-30 dedinde ondan yazma gereği duydum;)
eyupkocak 24.01.2011, 22:12 Yaa malesef öyle be kardeşim şu olay iyi ah örnek olacak sanırım ben bu gün üniversiteye gittim sivaslı hemşehirim bana gs li olarak artislik yapıyor adam sizi nasıl yendik diyor ;-( bu mu lan takım tutmak memleketini sevmek bi de beraber gurbette oluyoruz yani biz de böyle insanlar da var sen maça git de bi de o tür adamlara sivas iyi oynayınca bu tür adamlardan daha fanatikini bulamazsın .?
efendigardaş 24.01.2011, 22:27 GS SİVAS maçına ilgi çok fazlaydı bize ayrılan yer tamamen doldu ,Stada gitmek ve içeri girmek çok eziyetliydi, çıkış ise tam bir rezaletti buna rağmen beni mutlu eden taraftarın ilgisiydi keşke İstanbuldaki maçlara herzaman böyle seyirci gelse yönetim bu konuda hiç çalışması yok resmi olarak İSTDER i kurduk birazcık olsun bize kulak verilsin her maça en az 500 kişiyle gideriz***
yigidocengiz 24.01.2011, 22:46 gs maçında SİVASSPOR tribünlerideki SİVAS lılardan daha çok SİVAS lı gs tribünlerindeydi
nerden biliyosun hocam ya;yani çıkarıp nüfus cüzdanlarını mı gösterdiler,stat skorbordundan stada gelen seyircilerin kimlik bilgileri falan mı yazıyordu;
adı soyadı:
doğum yeri ve tarihi:
...
...
yapmayın ALLAH aşkına gereksiz yere kendi hemşerilerimize kızıyoruz
58SARKISLALI58 24.01.2011, 23:11 WALLA sivasli yiz ama sivassporsa gereken desdek verilmyior burdakilerin cogu gurbetci bende gurbetci oldugum icin izlemekle yetiniyozt ve desdeklyioz oyuzden de sivasda ve turkiyede yasayan hemserilerimiz gereken desdegi gostersdin lutfen
nefhret_58 24.01.2011, 23:25 bu memleketin içi boşalmış arkadaşım koca şehir 10 kişilk stadı dolduramıyor sonrada transfer yok diye ahkam kesiyor nankörler
arkadaş biraz sakin olalım. sözlerimize de bu kadar yılan zehri karıştırmayalım. evet gelen kişi sayısı sivasspor un gerçek taraftarını yansıtmıyor. stadı stad yapan içindeki taraftar kadar oyundur da. ispanya ligine bir bakın, kötü bir oyun olunca herkes mendilini kaldırıyor, yada brezilya da kötü bir gidişatla yerinde transferler yapılmayınca stada bir Allah ın kulu gitmiyor. bunlar verlien tepkilerden örnekler. herkes stada futbol izlemeye gidiyor, iyi bir futbol ortaya konulursa stad zaten kendiliğinden dolar. bu takım hep taraftarla mı bu kadar yere geldi. 3 ligte kaç kişi gidiyordu stada ya da 2. ligte iken. onun içindir ki küçük bir gruba yapacağımız her eleştiriyi ölçerek yapalım, bu sitede gerçek sivas gönüllüleri de var. saygılarımla.
bilet parami ver her maca geliiiimm o zaman kardes:D
astaravisa 24.01.2011, 23:37 nezaman ki Sivaslı olarak sadece Sivassporumuza destek veririz ozaman kalıcı başarılar gelir.
aksi halde saman alevi gibi olur başarılar.
istanbul takımını desteklemek hangi akla sığar. bize ne faydası var Allah aşkına?
migroArmis 24.01.2011, 23:42 gs maçında SİVASSPOR tribünlerideki SİVAS lılardan daha çok SİVAS lı gs tribünlerindeydi
Bu yazdığın gerçekten doğrumu?
astaravisa 24.01.2011, 23:53 ne yazık ki doğru.
mahalle arkadaşlarımla maça gidiyoruz ama onlar gs tarafına geçiyorlar.
sorsan sivaslı :mad:
migroArmis 25.01.2011, 00:17 ne yazık ki doğru.
Bukonuda fikrimi belirtmek isterim..Umarım ktü bir ornek olmaz..En saygı duyduğum taraftar kendi şehrinin takımını destekleyen taraftardır.Samsunsporun Samsunspor olduğu yıllar(kazadan once) benim 10-15 yaslaramına denk geliyor...Kaleci fatihlerin rahmetli mete kasap muzaffer leri seyrettiğimiz yıllar..Samsunspor üst sıraları zorladığı yıllardı..Kupa finali bile oynamışlardı Sakaryasporla..gerçi bu çıkışları çok fazla dewam etmedi ama ligin zirwesinde epey bi kaldılar..Türkiyenin zemin olarak en iyi stadlarından birine sahiptiki bazı milli maçlar Samsunda oynandı...Şimdi Samsunspora bakın nerelerde ne yapıyor.Kaç yıldır süper lige donemiyorlar...Bunda şehrin ekonomik gücünün elbette büyük bir etkisi wardır ama üzülerek tesbit ettiğim we gordüğüm bizzat Samsunlu kardeşlerimin ve arkadaşlarımın ağzındada duyduğum gerçek şudurki ...Bir çok Samsunlu kendi şehrinin takımı yerine kendi blgesinde kalan Trabzonsporu tutmayı desteklemeyi seçmiştir...Şimdi burada şu sorulabilir..Kendi şehrinin futbol takımı warken we zamanında bu takım tawan yapmısken her türlü imkanlara hatta bir çok anadolu kulubunun sahip olamadığı imkanlara kawuşmuşken neden oyle bir tercihe gerek duyulur ki? Baştada belirttiğim gibi en saygı duyduğum en sewdiğim taraftar kendi şehrinin takımını tutan taraftardır..en sewdiğim takımda Bursasporumu bir kenarıya koyarak buradada her daim soylediğimiz gibi Sivasspordur..Takım olarak gerisi beni çok fazlada ilgilendirmiyor En büyük dileğim Sivası tek yumruk halinde Sivassporun arkasında gormektir...
Bukonuda fikrimi belirtmek isterim..Umarım ktü bir ornek olmaz..En saygı duyduğum taraftar kendi şehrinin takımını destekleyen taraftardır.Samsunsporun Samsunspor olduğu yıllar(kazadan once) benim 10-15 yaslaramına denk geliyor...Kaleci fatihlerin rahmetli mete kasap muzaffer leri seyrettiğimiz yıllar..Samsunspor üst sıraları zorladığı yıllardı..Kupa finali bile oynamışlardı Sakaryasporla..gerçi bu çıkışları çok fazla dewam etmedi ama ligin zirwesinde epey bi kaldılar..Türkiyenin zemin olarak en iyi stadlarından birine sahiptiki bazı milli maçlar Samsunda oynandı...Şimdi Samsunspora bakın nerelerde ne yapıyor.Kaç yıldır süper lige donemiyorlar...Bunda şehrin ekonomik gücünün elbette büyük bir etkisi wardır ama üzülerek tesbit ettiğim we gordüğüm bizzat Samsunlu kardeşlerimin ve arkadaşlarımın ağzındada duyduğum gerçek şudurki ...Bir çok Samsunlu kendi şehrinin takımı yerine kendi blgesinde kalan Trabzonsporu tutmayı desteklemeyi seçmiştir...Şimdi burada şu sorulabilir..Kendi şehrinin futbol takımı warken we zamanında bu takım tawan yapmısken her türlü imkanlara hatta bir çok anadolu kulubunun sahip olamadığı imkanlara kawuşmuşken neden oyle bir tercihe gerek duyulur ki? Baştada belirttiğim gibi en saygı duyduğum en sewdiğim taraftar kendi şehrinin takımını tutan taraftardır..en sewdiğim takımda Bursasporumu bir kenarıya koyarak buradada her daim soylediğimiz gibi Sivasspordur..Takım olarak gerisi beni çok fazlada ilgilendirmiyor En büyük dileğim Sivası tek yumruk halinde Sivassporun arkasında gormektir...
vay kardesim ozlemistim seni yaaa yine aramizdasin sagol dusucelerin icin malesef heryerde var hainler kendi ozunu unutanlar misal benim bir arkadim bile bana dediki utanbmadan fb sivas maci olsun fb yi tutarim bende allah belani versin dedim daha konusmuyor aramiyorum dogrumuyum degilmiyim
ne yazık ki doğru.
O tipler için geri zekalı mahluk kavramını kullanırım normalde ama foruma saygısızlık olmasın diye yazmayacağım.
Yazıklar olsun diyerek geçiştireyim.
Bu tip arkadaşlarınızla aranızdaki (hele de benim gibi gurbet hayatı yaşıyorsanız) dostluk kavramını bir kez daha gözden geçirmenizi size de tavsiye ederim.
nezaman sivassporumuz hollandaya geldiyse, her macina gittim, ne guzel bir duygu sivassporumuzu seyretmek, desteklemek...
simdi okudumda, sivasli olupta diger takimlari tutan insanlara yazik deyip geciyom vallah... hollandada hazirlik maclari yapilirken benim trabzonlu samsunlu arkadaslarim bile geliyor sivassporumuzu desteklemek icin... bunu okuyupta azcik utansinlar...
keske elimde olsada bende gelebilsem sivassporumuzun maclarina, desteklesem, bagirsam ses tellerim kopana kadar...:)
Haydi yigidolar insallah antalya ve diger maclarda doldurursunuz stadi...
Desteklerinizi esirgemeyin..
yigidocengiz 25.01.2011, 11:10 O tipler için geri zekalı mahluk kavramını kullanırım normalde ama foruma saygısızlık olmasın diye yazmayacağım.
Yazıklar olsun diyerek geçiştireyim.
Bu tip arkadaşlarınızla aranızdaki (hele de benim gibi gurbet hayatı yaşıyorsanız) dostluk kavramını bir kez daha gözden geçirmenizi size de tavsiye ederim.
kimse görmedi ama biz yine de kullandın kabul edelim:D:D
|
|