Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalımbay: Bugünleri Atlatacağız


Yusuf Çevik
26.01.2011, 07:38
Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada Antalyaspor maçının önemine değinerek, “birlik ve beraberlik içerisinde içinde bulunduğumuz zor günleri atlatacağız” dedi.

http://resimzade.com/Show.html?i=26069&token=9532 (http://resimzade.com/Show.html?i=26069&token=9532)

Galatasaray maçında galibiyete çok yaklaştıştığımızı ancak bulduğumu pozisyonlarda son vuruşlarda ve paslarda istediklerimizi yapamadığımızı söyleyen Çalımbay, “Galatasaray maçı bizim için üç ihtimalli maçlardan birsiydi. Deplasmanda oynadık kazanabilirdik de. Maalesef istemediğimiz bir sonuç oldu. Takımıma baktığım zaman oyundan memnunum. Çok daha iyi işler yapabilirdik, girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilirdik. Herkes Galatasaray’ın daha baskılı oynadığını düşünebilir, zaten bizim istediğimiz oyunda buydu. Karşılaşma içinde istediğimiz şeyleri de gerçekleştirdik ama son paslarda sıkıntı yaşadık. Girdiğimiz pozisyonlardan birini atsaydık çok daha farklı olacaktı. Hayrettin’in oyundan çıkması oyun düzenimizi bozdu. Her şeye rağmen iyi bir oldu. Yeni transfer ettiğimiz arkadaşlarımız ilk defa bir arada oynadılar. Bizim için her açıdan zor bir maç oldu.” dedi.

Cumartesi günü oynayacağımız Antalyaspor maçının önemine de değinen Çalımbay, “Antalyaspor maçı bizim mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Telafisi olmayan bir maç. Bunun bilincindeyiz, farkındayız, kendi sahamızda ilk kez yeni transferlerimizde oynayacak. Her şeye rağmen kendi sahamızda oynadığımız maçları kazanmalıyız. Antalyaspor maçı da zor olacak. İyi bir takım. Bulunduğumuz konum itibari ile kazanmaktan başka çaremiz yok. Yapmamız gereken şey Galatasaray maçında oynağımız oyunun çok çok üstüne çıkmak. Son oynadığımız maçlara baktığımız zaman iki deplasman maçı oynadık. Fenerbahçe ve Galatasaray ile iki maçtan da 1-0 mağlup olduk. Artık kendi sahamızda oynadığımız maçı kazanmalıyız başka hiçbir düşüncemiz de yok” dedi.

Çalımbay, Takımımıza yeni katılan futbolcularımızın uyum sürecinden sonra büyük katkı sağlayacaklarına inandıklarını, hepsini takip ederek transfer ettiğimizi ve kaliteli oyuncular olduğunu söyleyerek şöyle devam etti; “Ben buna yürekten inanıyorum. Çünkü hepsi çok iyi oyuncular. Birlik beraberlik içerisinde bugünleri atlatacağız. Yönetim kurulumuza gerçekten teşekkür ederiz. Çok iyi transferler yaptık hep beraber. Artık büyük transfer yapmayı düşünmüyoruz. Belki geleceğe yönelik bir iki genç futbolcu alabiliriz. U17 takımımızda forma giyen Yakup artık A takımızla birlikte çalışacak. Onun dışında başka transfer yapmayı düşünmüyoruz. Geçen hafta hiç beklemedik bir şekilde Ramoviç sakatlandı. Sakatlığı da uzun sürecekti. Sözleşmesini dondurduk onun yerine yeni bir kaleci aldık. O da bizim seyrettiğimiz beğendiğimiz çok iyi bir kaleci.”

Takımımızda çok sayıda sakat futbolcunun üzerine yenilerinin eklenmesiyle şok olduklarını ifade eden Çalımbay, “Sakat futbolcularımızın dışında beş altı tane de hasta arkadaşımız var. Bugün on üç, on dört kişi antrenman yapıyoruz. Havalar soğuk, maalesef futbolcularım da kendilerine dikkat etmiyor. Bundan sonra izinleri kaldırdım. Önemli bir durum olmadıkça kimseye izin vermeyeceğiz. Hayrettin kötü bir darbe aldı Galatasaray maçında. Şu an evinde dinleniyor. Hayrettin’in Antalya maçına yetişeceğini umuyorum. Ancak Abdurrahman ve Sedat’ın maça yetişmeleri çok zor. Önümüzdeki haftadan itibaren de onlarda takımla birlikte çalışmalara başlayacaktır. Dennis yaklaşık bir ay yok. Pedriel hasta şu an hastanede” dedi.

hanifi_2005
26.01.2011, 08:28
allah yardımcın olsun rıca hocam hepsi gececek ve bu takım çok iyi işler yapacak

58 SiVaSıM 58
26.01.2011, 09:46
sana güvenimiz sonsuz hocam 2 senedir yabancısız oynayan takımımıza kaliteli adamlar aldın çok iyi işler yapıyorsun saol hocam

xadox
26.01.2011, 11:06
sakat ve hasta olan futbolcularimiza gecmis olsun, biran önce sagliklarina kavusup takimda yerlerini alirlar insallah, sonuna kadar destek

H_Turan
26.01.2011, 11:07
Bir an evvel çıkalım Alt Sıralardan Yoksa Soluğu Bank Asyada alırız:mad::mad::mad:

DoomsDay58
26.01.2011, 11:24
Sana güveniyoruz hocam inşallah kazanıcaz bu ve bundan sonraki maçları artık sakat oyuncu görmekten bıktık takım Şişli Etfal hastanesine döndü inşallah bundan sonra sakatlanmalar azalır.

Ahwettt
26.01.2011, 11:28
Bir Sivaslı ve Sivasspor sevdalısı olarak sana ne kadar teşekkür etsek az. Yıllardır toplama transferlerle idare ediyorduk şimdi ise heycanla acaba hangisis oynacak diye merak ediyoruz. Yabancıların hepsi birbirinden kaliteli. İnşalalh uyum süresini en kısa zmanda atalatırlarda gerçek Sivasspor ortaya çıkar.

taraf
26.01.2011, 12:00
Çalımbay sabır istedi..

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yeni transferlerinin takıma çok faydalı olacaklarına inandığını belirterek, ''Ama onlara en az birkaç hafta sabretmemiz gerekiyor'' dedi.

Çalımbay, 4 Eylül Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk yarısını istediklerini şekilde bitirmediklerini söyledi.

Dezavantajlarının teknik heyet olarak takıma sonradan gelmeleri olduğunu ifade eden Çalımbay, ''Tanımadığımız, kendi kurmadığımız bir takıma geldik. Ama şu anda ikinci yarıya başlarken de aldığımız oyuncularla takımın neredeyse yüzde 40-50'sini biz kurmuş oluyoruz'' dedi.

Yeni transferlerin takımın gücüne güç katacağına inandığını bildiren Çalımbay, ''Bu arkadaşlarımız kendi takımlarında, kendi ülkelerinde çok iyi oynayan arkadaşlarımız. Ben oyuncu arkadaşlara yürekten inanıyorum. Kesinlikle çok faydalı olacaklarını düşünüyorum. Ama onlara en az birkaç hafta sabretmemiz gerekiyor'' diye konuştu.

Çalımbay, transferde başkanları Mecnun Otyakmaz'dan hangi oyuncuyu istedilerse hemen hepsini aldıklarını, artık başka bir transfer istemediğini belirterek, ''Sadece genç bir oyuncu olursa, önümüzdeki yıllar için kulübe de maliyeti olmayan iki genç oyuncu alabiliriz. Onun dışında şu anda bir transfer istemiyorum'' ifadesini kullandı.

-SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR-
Takımının gidişatından memnun olduğunu dile getiren Çalımbay, ama canlarını sıkan birkaç olay olduğunu, şu anda 8 oyuncularının Medical Park Antalyaspor maçında oynamama ihtimali bulunduğunu söyledi. Bu oyuncuların Sedat, Abdurrahman, Hayrettin, Uğur, Pedriel, Mehmet Nas, Keita, Kadir olduğuna işaret eden Çalımbay, ''Yani 8 arkadaşımız şu anda bizim için çok riskli durumdalar. Çoğunun oynamama durumları yüzde 80, hatta bazı arkadaşlarımızın da yüzde 100 oynamama durumları var. Bizim üzüldüğümüz şu andaki sıkıntımız bu'' dedi. Çalımbay, Ziya'nın da sarı kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyeceğini de vurguladı.

Medical Park Antalyaspor maçının kendileri için çok önemli olduğuna dikkati çeken Çalımbay, ''Bizim için Antalyaspor maçı kazanılması gereken bir maç. Mutlaka hiçbir mazeret düşünmüyoruz, kazanmaktan başka hiçbir seçeneğimiz yok. Sahaya 11 kişi çıkacak Sivas takımı ve kim çıkarsa çıksın mutlaka maçı kazanmak için ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız. Çünkü bu maç Sivasspor için çok önemli'' diye konuştu.

bct58
26.01.2011, 12:07
ZERRE KADAR ŞUPHEM YOK KESIN GALIBIYET

abdullahmkaya
26.01.2011, 12:13
Hocam Sabretmeseydik Sivassporlu Olurmuyduk ?

H_Turan
26.01.2011, 12:15
Sabredecek zamanımız olsa ederdik ama düşme hattındayız bir an evvel düzelmemiz lazım üst sırayla puan farkı açılır yoksa Her şey geç olur.

esentepeli58
26.01.2011, 12:20
güvenimiz tam hoca sana ve takıma mutlaka galibiyetle ayrılıcamıza inanıyorum ;)

Yusuf Çevik
26.01.2011, 12:25
inşALLAH hocam yeneceğiz antalyayı...Yiğidolar gerekli desteği vereceklerdir umarım.

nbc
26.01.2011, 13:06
en son maçımızda da görüldüğü üzere ayağa top yapamayan ve ceza sahasına gelen her atağı uzun paslarla kaptana ulaştırmaya çalışan bir takım olarak antalya karşısında nasıl bir etkinlik gösterebiliriz cidden endişe içindeyim.nas ve kadir eksikliği bunu daha da belirgin kılıcaktır.

B.DUMANLI
26.01.2011, 14:14
Iki yildan beri düsmemek icin mücadele veriyoruz,sabretmeye öylesine alistikki.

calipso
26.01.2011, 15:27
aynı tas aynı hamam..geçen sene gibi lig sonuna kadar düşememe mücadelesi vereceğimiz kesin

adalı harun
26.01.2011, 15:42
bu antalyayı bizim ölümüz yener bu kadro ile maç alaMAZ İSEK HANGİ KADRO İLE ALACAGIZ
sedat sakat diyorsunuz sedat sivasa ne verdi
abdurahman iki yıldır bedavadan para kazanıyor
keitayı on birde nezama oynattın
hocam sizde öbür hocalar gibi konuşmayın yenleceksek yenilelim

Rallim58
26.01.2011, 15:42
Antalya karşılaşması ile birlikte, zorlu üç karşılaşma bizi bekliyor. Bu karşılaşmaların her biri diğerinden çetin geçecek karşılaşmalardır.

3 haftalık bu periyoddan en zararsız şekilde ayrıldığımız takdirde, Sivassporumuzu daha kim tutar.

sivasfutbol
26.01.2011, 15:52
abdurrahman ve ugur kavuk mu şapkamı ne bu adamlara yol verip sağ beke sağlam ve genç iki tane futbolcu almak lazım paf takımda veya üsküdar anadoluda yokmu ya alıpta takıma monte etseler iyi olur sağ taraftan hiç hücüm yapamıyoruz antalya maçında ne yapıp edip TİTA denen oyuncuyu kilitlersek antalyayı yenebiliriz yoksa işimiz zor benim hiç ümidim yok ....

B.DUMANLI
26.01.2011, 16:03
Biz bugünleri atlatmak istiyoruzda ,ya atlattirmazlarsa.Yani diyecegim oki ya Eskisehir,Konya´ya kasti yenilirse.Cünki isin icinde B.Uygun parmagi olabilir.Daha hakem oyunlariylada karsilasacagiz.

cılgınsivas58
26.01.2011, 16:09
sana ve ekibine hep destek tam destek hocam güveniyoruz

cılgınsivas58
26.01.2011, 16:13
ziyada yoksa bizim sağ kanat sıfır işallah hayrettin yetişir

58MerT99
26.01.2011, 16:31
rıza hocamız bu takımı çok iyi yerlere getirecek inş.

ZiDaNe58
26.01.2011, 16:42
sana ve takımına güvenimiz sonsuz hocam..antalya maçıyla birlikte yukarılara dogru tırmanışa geçeceğiz insallah..

edipalperen58
26.01.2011, 16:46
antalya bize gol atmaya atamazda biz kaç gol atarız onun hesabını yapalım biz ikinci yarının en iyi takımlarında olacaz orası kesin ama şu trabzon maçının intikamını alalım bizimle dalga geçenler sivasta şampiyonluğu bıralıp gitsin benimde içim rahatlasın

eroldeger
26.01.2011, 16:46
inşallah erman da hastaolmuştur oynamazsa antayayı rahat yeneriz oynarsa gene malubuz malesef gerçek böyle rıza hocanın erman ısrarını anlayan varsa allah için bana anlatsın

mm1970
26.01.2011, 16:53
Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada Antalyaspor maçının önemine değinerek, “birlik ve beraberlik içerisinde içinde bulunduğumuz zor günleri atlatacağız” dedi.

http://resimzade.com/Show.html?i=26069&token=9532 (http://resimzade.com/Show.html?i=26069&token=9532)

Galatasaray maçında galibiyete çok yaklaştıştığımızı ancak bulduğumu pozisyonlarda son vuruşlarda ve paslarda istediklerimizi yapamadığımızı söyleyen Çalımbay, “Galatasaray maçı bizim için üç ihtimalli maçlardan birsiydi. Deplasmanda oynadık kazanabilirdik de. Maalesef istemediğimiz bir sonuç oldu. Takımıma baktığım zaman oyundan memnunum. Çok daha iyi işler yapabilirdik, girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilirdik. Herkes Galatasaray’ın daha baskılı oynadığını düşünebilir, zaten bizim istediğimiz oyunda buydu. Karşılaşma içinde istediğimiz şeyleri de gerçekleştirdik ama son paslarda sıkıntı yaşadık. Girdiğimiz pozisyonlardan birini atsaydık çok daha farklı olacaktı. Hayrettin’in oyundan çıkması oyun düzenimizi bozdu. Her şeye rağmen iyi bir oldu. Yeni transfer ettiğimiz arkadaşlarımız ilk defa bir arada oynadılar. Bizim için her açıdan zor bir maç oldu.” dedi.

Cumartesi günü oynayacağımız Antalyaspor maçının önemine de değinen Çalımbay, “Antalyaspor maçı bizim mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Telafisi olmayan bir maç. Bunun bilincindeyiz, farkındayız, kendi sahamızda ilk kez yeni transferlerimizde oynayacak. Her şeye rağmen kendi sahamızda oynadığımız maçları kazanmalıyız. Antalyaspor maçı da zor olacak. İyi bir takım. Bulunduğumuz konum itibari ile kazanmaktan başka çaremiz yok. Yapmamız gereken şey Galatasaray maçında oynağımız oyunun çok çok üstüne çıkmak. Son oynadığımız maçlara baktığımız zaman iki deplasman maçı oynadık. Fenerbahçe ve Galatasaray ile iki maçtan da 1-0 mağlup olduk. Artık kendi sahamızda oynadığımız maçı kazanmalıyız başka hiçbir düşüncemiz de yok” dedi.

Çalımbay, Takımımıza yeni katılan futbolcularımızın uyum sürecinden sonra büyük katkı sağlayacaklarına inandıklarını, hepsini takip ederek transfer ettiğimizi ve kaliteli oyuncular olduğunu söyleyerek şöyle devam etti; “Ben buna yürekten inanıyorum. Çünkü hepsi çok iyi oyuncular. Birlik beraberlik içerisinde bugünleri atlatacağız. Yönetim kurulumuza gerçekten teşekkür ederiz. Çok iyi transferler yaptık hep beraber. Artık büyük transfer yapmayı düşünmüyoruz. Belki geleceğe yönelik bir iki genç futbolcu alabiliriz. U17 takımımızda forma giyen Yakup artık A takımızla birlikte çalışacak. Onun dışında başka transfer yapmayı düşünmüyoruz. Geçen hafta hiç beklemedik bir şekilde Ramoviç sakatlandı. Sakatlığı da uzun sürecekti. Sözleşmesini dondurduk onun yerine yeni bir kaleci aldık. O da bizim seyrettiğimiz beğendiğimiz çok iyi bir kaleci.”

Takımımızda çok sayıda sakat futbolcunun üzerine yenilerinin eklenmesiyle şok olduklarını ifade eden Çalımbay, “Sakat futbolcularımızın dışında beş altı tane de hasta arkadaşımız var. Bugün on üç, on dört kişi antrenman yapıyoruz. Havalar soğuk, maalesef futbolcularım da kendilerine dikkat etmiyor. Bundan sonra izinleri kaldırdım. Önemli bir durum olmadıkça kimseye izin vermeyeceğiz. Hayrettin kötü bir darbe aldı Galatasaray maçında. Şu an evinde dinleniyor. Hayrettin’in Antalya maçına yetişeceğini umuyorum. Ancak Abdurrahman ve Sedat’ın maça yetişmeleri çok zor. Önümüzdeki haftadan itibaren de onlarda takımla birlikte çalışmalara başlayacaktır. Dennis yaklaşık bir ay yok. Pedriel hasta şu an hastanede” dedi.

çalımbaya güvenim sonsuz ama yönetim para yok o yüzden büyük maçları satıyo kim olursa olsun...

58 Amsterdam 58
26.01.2011, 16:55
antalya bize gol atmaya atamazda biz kaç gol atarız onun hesabını yapalım biz ikinci yarının en iyi takımlarında olacaz orası kesin ama şu trabzon maçının intikamını alalım bizimle dalga geçenler sivasta şampiyonluğu bıralıp gitsin benimde içim rahatlasın

Gardas ben bir seyi hic anlamadim. Bizim ne dusmanligimiz var Trabzonlularla ?

58 Amsterdam 58
26.01.2011, 16:55
çalımbaya güvenim sonsuz ama yönetim para yok o yüzden büyük maçları satıyo kim olursa olsun...

Nerden biliyong ?

mucahitbaba58
26.01.2011, 17:03
bugunleri atlatalim zaten bisey istemiyom seneye allahin izniyle saglam kadromuz olur insallah bu sezonu iyi atlatirirz

not :su dustugumuz hallere bak yaaa cok uzucu

edipalperen58
26.01.2011, 17:04
[QUOTE=58 Amsterdam 58;687133]Gardas ben bir seyi hic anlamadim. Bizim ne dusmanligimiz var Trabzonlularla ?

ben istanbulda yaşıyan biriyim trabzonluların bizimle geçtiği dalga ben çok derinde yaralıyor trabzona eskiden bir sempatim vardı artık süper ligde en sevmediğim takımdır

münihli_58
26.01.2011, 17:09
Hic bir Süphem yok buralardan cikacagiz ve Sezon sonunda ilk 12'ye girmessek Hamsisporlu olurum (Allah göstermesin) :D

58MUAMMER58
26.01.2011, 20:55
RIZA HOCAM işin çok zor,tam orta sahaya adam ararken,kaleci sakatlanıyor,tam forvete adam ararken diallo sakatlanıyor,bitürlü,istediğim iz olmuyor,geçen yıl ve buyıl ,sakatlıklardan çok çektik,sakat ve hasta oyuncularımıza acil şifalar dilerim,umarım bundan sonra sakatlık yaşamayız,onlarda dönünce yiğido coşar inşallh.

şarkışla 58
26.01.2011, 22:23
Daha öncede birkaç kez yazmıştım,arkadaşlar yorumlarımızda Bank Asya lafını kullanmayalım diye hiç hoş olmuyor.Başka bir konu da artık şu ts ile üğraşmayı bırakalım.Hiç alakası yokken bazı arkadaşlar ts ile başlıyor,ts ile bitiriyor biz kendi halimize bakalım.Puan durumu çok kritik bizim üstümüzdeki G.Birliğinin 17 Ank.Gücünün 22 bizim 15 puanımız var.

yigidocengiz
26.01.2011, 22:36
hocam İNŞALLAH bu maçı alırız vede bursadan en az 1 puan alırız İNŞALLAH.ama senden tek bir ricam var hocam trabzon maçına tam kadro çıkarsak eğer(ki İNŞALLAH öyle olur),şu sedat ve abdurrahman denen trıkzonluları oynatma ALLAHını seversen hocam.unutmaki trıkzon maçında bizi yaka sedat denen herifdi.

H_Turan
26.01.2011, 23:34
Gardas ben bir seyi hic anlamadim. Bizim ne dusmanligimiz var Trabzonlularla ?

Bizim Yoktuda Onların var Üst Sıralara Iynadığımız zamanlar Beşinci büyük olamasın diyorlardı Bursasporu kendi ettiler O yüzden Trabzonu sevmiyorum Anadolu değil zaten orası

HALIL
27.01.2011, 00:23
Bir an evvel çıkalım Alt Sıralardan Yoksa Soluğu Bank Asyada alırız:mad::mad::mad:

tam icimden geceni soylemissin artik umidim hic kalmadi iki yildir yaslandikkk:mad:

karşıyakalı
27.01.2011, 08:39
rıza hoca biz sana inanıyor ve güveniyoruz.sen fırıldak menecer bozmaları gibi degilsin dogru dürüst saglam bi adamsın yani adam gibi adamsın çünki sende sivaslı kanı var sende bizden birisin

yigidoyuzz
08.02.2011, 17:14
İNŞALLAH HOCAM senınleyız

güneşyurdu
08.02.2011, 17:22
mm1970 salağı sivasın onuruyla parayı değişeceğini ap açık söyleyecek kadar sivas düşmanı.sivassporlu olmadığı belli.dlin kopsun.mmm1970

cilgin1966
08.02.2011, 17:46
ya hocam sabır sabır sabrediyoruz ama süre bitiyor aramızda puan farkı yok sabrımız kalmıyor

ready
08.02.2011, 18:40
hep sabır diyoruz sabır taşı çatlamak üzere hocam sabretmeye edelim de ne zaman gelecek özledigimiz sivassporumuz