Orijinalini görmek için tıklayınız : LORANT’ GALİBİYET İÇİN GELMİŞTİK

SivasSpor.Com
31.10.2005, 20:43
Sivasspor Teknik patronu Werner Lorant, Çaykur Rizespor yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada kazanmaları gereken maçı kaybettiklerini belirtti.

Alman Teknik adam Çaykur Rizespor maçından sonra yaptığı açıklamada, Rize’ye üç puan için geldiklerini ama eli boş döndüklerlerini ifade ederek, “Kazanmamız gereken maçı kaybettim”dedi.

Gazetecilerin “Az gol yiyip az gol atıyorsunuz. Nasıl bir oyun sisteminiz nasıl” şeklinde sorularını da yanıtlayan Lorant, “Önemli olan takımımın az gol veya fazla gol atması değil maçı kazanmasıdır. Takımım çok iyi mücadele ediyor. Ama bugün buradan galibiyet ile ayrılmamız gerekiyordu. Üç puan için geldik”dedi.

Çaykur Rizespor teknik patronu Sakıp Özberk Sivasspor maçının ardından yaptığ açıklamada üç puan aldıkları için mutlu olduğunu belirtirken, “Sivasspor çok iyi bir takım. Sahada ellerinden gelenin en iyisi yapıyorlar ve var güçlerini sahaya ve futbollarına yansıtıyorlar. Böyle bir rakip karşısında alınan galibiyet sevindirici. Bundan sonraki hedefimiz seri galibiyetler yakalayıp daha iyi noktalara gelmektir”dedi.

GeCeVeMaVi58pRf
31.10.2005, 20:49
inşallah fenerbahce macını kazanacagız lorant hocamız üzülmesin olur böle seyler 11 haftada 2 malubıyet normal hatta çok iyi

ErdalGüler
31.10.2005, 21:41
üzülmemek lazım lig uzun bir maraton inişli çıkışlı virajlarımız olacak. Ama bir hedefimiz var bu hedefe ulaşmalıyız ve ulaşacağımıza da inanıyorum. Bir maçtan bir şey olmaz.

serhankaburcuk
31.10.2005, 23:58
Hocamız üzülmesin...Yine onun engin oyun dehasıyla fenerbahçeyi yenerek onu sevindireceğiz...

FATIMA
01.11.2005, 00:14
lorant hocamız elinden geleni yaptı ama maç 90 dakika ve her an herşey olabiliyor...sonuna kadar mücadele edildi ama yenilmekte yenmek kadar doğal önemli olan güzel oynamaktı gönül isterdiki puan alalım ama geçmişe mazii derler...o hakettiğimiz puanı inşallah fenerden alıcaz...

HakkıTİMUÇİN
01.11.2005, 02:20
ara sıra böyle kazalar olur...lig uzun bir maraton...bir kaç tökezlemeyle yarışı bırakacak değiliz...

feneri yener rize mağlubiyetini unuturuz...

gercek58li
01.11.2005, 02:44
Hocamiz üzülmesin bunlar olabilecek seyler kendiside biliyor,fakat biraz daha atak fena olmaz diyorum.
Neyse Feneri yenince hepsini unuturuz!..

serhankaburcuk
01.11.2005, 14:59
Hep yeneceğiz diye bir kaide yok...Kazanmakta var kaybetmekte...Bence önemli olan şahsiyetli futbol oynayabilmek...Arada sırada böyle ufak tefek kazalarda oluyor yani...İnşallah hocamız bu maça futbolcularımızı çok iyi hazırlayacak ve bu maçı 2-1 kazanacağız...Rize yenilgisi takımımızı ateşleyecektir fener maçı öncesi...

puar
01.11.2005, 15:04
bencede...ama fener macında bence eski düzen gibi oynarsak mac farklı olur...ara sıra hucumu düşünmek lazım...trabzon macı gibi oynarsak mactan puan alırız...inşallah eski bir fenerli olarak feneri yeneriz........

yagci58
01.11.2005, 15:12
VALLAHI ALINAN MAGLUBIYETLER ÜZMESIN LORANTI CÜNKI BU HAFTA ACISINI FB DEN CIKARACAKLAR BIZ FULBOLCU GARDASLARIMA VE TEKNIK HEYETE GÜVENIYORUM

1967_DERNEK_10UR
02.11.2005, 01:03
RİZE MAÇINDA HİÇ OYNAYAMADIK..SAHADA ÇOK KÖTÜYDÜK..İNŞALLAH BU SON OLUR..BENİM TEK KORKUM FUTBOLCU ABİLERİN REHAVETE KAPILMASI

serhankaburcuk
02.11.2005, 01:45
RİZE MAÇINDA HİÇ OYNAYAMADIK..SAHADA ÇOK KÖTÜYDÜK..İNŞALLAH BU SON OLUR..BENİM TEK KORKUM FUTBOLCU ABİLERİN REHAVETE KAPILMASI

REHAVETİN CEZASINI BU HAFTA FENA ÖDEDİK...AMA BU HAFTA REHAVETE KESİNLİKLE YER YOK İNŞALLAH BU MAÇI KAZANACAĞIZ...

G_UNIT_PLAYA_51
03.11.2005, 12:53
Insallah Fenerbahce Sivasspor´a söyle bir 3 veya 4 sifira malüb Olur!

SAYGILAR!