Orijinalini görmek için tıklayınız : Yumruğu görmeyen hakem!
58akif34 28.01.2011, 16:50 Çarşamba günü Sivasspor-Antalya maçının hakeminin Yunus Yıldırım olduğunu öğrenince,ilk tepkim “ eyvah..” oldu. Nasıl olmasın ki,Sivasspor'un galip geldiği maçlarda bile yönetimi eleştirilen ve ayrıca ilk yarının son haftasında İstanbul'da oynanan Fenerbahçe maçında yumruk atan futbolcuya kart göstermeyen bir hakemin böyle kritik maçta görev alacak olması endişelendirmesinde ne olsun?Sivasspor'un yönettiği ve kazandığı bir çok maçtan sonra yine bu hakemi eleştirdiğimizi çok iyi hatırlıyorum. Tabiî ki,hakemin maç içerisinde hataları olacak. Ancak benim üzerinde durduğum konu “ hata” değil, “kasıt”. Hata bilmeden,art niyet olmadan,yada doğru gördüğü için yapılanlardır. Fakat,hiç kimse Fenerbahçe maçında Sivaslı futbolcuya gözleri önünde yumruk atan futbolcuyu niçin kırmızı kart göstermediğini izah edemez,hata olduğunu söyleyemez! Yunus Yıldırım'ın gözü önünde Mehmet Topuz Sivaslı Ceyhun'a yumruk atıyor, Yunus efendide insanlık yapıp,futbolcuları ayırıyor. Yani bu pozisyonla ilgili olarak “ Görmedim” yada “vurmadı” diyemez. Keşke bizim sorma onunda cevaplama imkanı olsa da o pozisyonda neden kırmızı kart göstermediğini bir öğrensek! O maçtan sonrada yazıp söyledim. Aslında bu pozisyon yenip-yutulacak bir pozisyon değil. Tabi söz konusu karar Fenerbahçe'nin lehine olunca,ne televizyonlar,nede gazeteler üzerinde durdu ve unutulup gitti.
Bu Yunus Yıldırım şimdi Sivasspor'un çok ama çok kritik bir maçını daha yönetecek. Ne duygularla ve nasıl maç yöneteceğini çok merak ediyorum.
Takım arkadaşlarına atılan yumruğa kart göstermeyen bir hakemle kritik maça çıkılacak olması Sivassporlu futbolcu üzerinde nasıl bir etki yapar,buda tartışılması gereken ayrı bir konu.
Hürdoğan
Abdullah YİĞİT
eyupkocak 28.01.2011, 17:24 her şeyi unutup sadece maçı düşünelim :):):)
ZiDaNe58 28.01.2011, 17:32 her şeyi unutup sadece maçı düşünelim :):):)
aynen katılıyorum sana..her hakemin her takıma karşı yanlış kararları olmuş olabilir çokta büyütmemek gerekir ;)ona bakarsak aynı hakem gs ile oynanan türkiye kupası maçımızda ümit karanı oyundan atmıştı:)
hamzagorlern8 28.01.2011, 17:37 abdullah yiğite katılıyorum...bu hakem tam bi yalaka adam selınden gelse ceyhunu atcaktı o pozisyonda ...
nefhret_58 28.01.2011, 17:46 kardeş sana kesinlikle katılıyorum. dia nın yaptıklarını da unutmayalım. 1 de penaltı pozisyonumuz var. hep yedi bu hakem, bu maçıda yemez inşallah
Biz futbolumuzu adam gibi oynarsak, hakemler hicbir sey yapamaz ondan bosuna hakemlerle didisipde kafa yormayalim..
abdullahmkaya 28.01.2011, 17:52 Bence Bize Bir Artniyeti Yok.Fenerin Bi Torpili var Onun İçin Bu Maçta İyi Bir Maç Yönetir Diye Düşünüyorum.Siz Abdullah Yılmazın Gelmediğine Dua Edin :)
kaptann58 28.01.2011, 17:57 ABDULLAH ABİ HAKEMİN YAPTIKLARINI BİZDE ÇOK İYİ BİLİYORUZ FAKAT TARAFTARIN ELİNDEN NE GELİR BU SEZON HANGİ MAÇIMIZDA BİZE KARŞI HAKEMLER DOĞRU BİR MAÇ YÖNETTİ SİZE SORUYORUM ANTEP MAÇINDA SAYILMAYAN GOL VERİLMEYEN PENALTI ESKİŞEHİR MAÇINDA YİNE ÖYLE HATIRLAYAMADIĞIM DAHAÇ OK MAÇ VAR BURADA İŞ YÖNETİMİN BAŞKANIN FEDERASYON ÜZERİNDEKİ YAPTIRIMLARINI TARTIŞSAK DAHA İYİ DEĞİLMİ BİR BURSA TRABZON ANTEP EĞER SAYDIĞIM HAKSIZLIKLAR BU TAKIMLARA YAPILSAYDI YER YERİNDEN OYNARDI İSTANBUL TAKIMLARINI SAYMIYORUM MALESEF BU KONULARDA YAPTIRIM GÜCÜMÜZ YOK NEDE MEDYA GÜCÜMÜZ VAR O YÜZDEN BÖYLE KONULARI PEK KONUŞMAMAK GEREK ÇIKIP FUTBOLUMUZU OYNAYIP KONYA MAÇINDA OLDUĞU GİBİ HEM HAKEMİ HEM KONYAYI SAHADAN SİLELİM BU İŞTE TARAFTARIMIZA GÖREV DÜŞÜYOR STADI TIKLIM TIKLIM DOLDURUP BİTİŞ DÜDÜĞÜNE KADAR TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM .......
favori58 28.01.2011, 18:06 hay ağızına sağlık aptullah abi! Dikkat ediyorumda senden başka bu konuya eğilen yok. ya bizim yönetim niçin bu konuda bir şey yapmıyor. antalyayı 5-0 yensekte yunus yıldırım benim için yalakadır,sivassporun hakkını yiyen insandır. aslında stad bir olsada şu hakemler sahaya çıkarken bütün stad hep birlikte ıslık çalıp yuhlayıp protesto etse eminim çok anlamlı ve etkili olur
favori58 28.01.2011, 18:08 YİĞİDOLAR GELİN BİRLİK OLALIM
Değerli arkadaşlar,yarınki maçta hakem 4'lüsü sahaya çıkarken hep birlikte ıslıklayalım. belki o zaman Yunus efendi vicdan azabı duyar.
yine basladiniz :D
yahu hakemler her takima hata yapiyor.
aklimda kalan en son örnek gecen hafta kasimpasa yan hakemin gözünün önünde 2-3 metre net ofsayttan golü yedi.
Gecen sene söyle komplo üretenler vardi.
Kasimpasa düsmezmis neymis, R. T. Erdogan'in takimi imis.
Diyarbakir düsmezmis, Devlet destekliyormus vs. vs. vs.
Bu haftadan itibiran bütün mactlarda yapilan hatalari not alin, o zaman görürsünüz hakemlerin maclari art niyetle yönetmediklerini.
Gecmis yillarda oldugu kadar olmasada hala 3 eziklere torpil geciyorlar ama o da baska konu.
kaptann58 28.01.2011, 18:13 arkadaşlar yunus yıldırım hakında bana küfür içerikli olmayan bir yazı veya dörtlük söyleyin yazın buraya ben pankart yapacam o yazıyı ilgilerinizi bekliyorum YARINKİ MAÇTA GÖSTERMEK AMACIYLA
yazı yazacagım pankart yapacagım diyen arkadaş bence şöyle yaz
YUNUS CEYHUN UN SUCU NEYDİ !
yazı yazacagım pankart yapacagım diyen arkadaş bence şöyle yaz
YUNUS CEYHUN UN SUÇU NEYDİ !,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,
kaptann58 28.01.2011, 18:56 taraf kardeş biraz daha anlamlı ve ses getirecek hakeme okutacağımız bir yazı olcak kameranın ilgisini çekecek en azından
favori58 28.01.2011, 19:33 yine basladiniz :D
yahu hakemler her takima hata yapiyor.
aklimda kalan en son örnek gecen hafta kasimpasa yan hakemin gözünün önünde 2-3 metre net ofsayttan golü yedi.
Gecen sene söyle komplo üretenler vardi.
Kasimpasa düsmezmis neymis, R. T. Erdogan'in takimi imis.
Diyarbakir düsmezmis, Devlet destekliyormus vs. vs. vs.
Bu haftadan itibiran bütün mactlarda yapilan hatalari not alin, o zaman görürsünüz hakemlerin maclari art niyetle yönetmediklerini.
Gecmis yillarda oldugu kadar olmasada hala 3 eziklere torpil geciyorlar ama o da baska konu.
arkadaşım,biz burada sivassporun hakkını savunuyor,sivasspora yapılan haksızlığı dile getiriyoruz. bizene diğer takımlara yapılan hakem hatalarından. Türkiyede hangi maçta hakemin gözünün önünde yumruk atıldıda hakem vermedi? müsade ette,hiç olmazsa böyle bir dönemde bir araya gelelim.
58müco58 28.01.2011, 19:37 birazcık insanlığı varsa elini vijdanına koyar maçı öyle yönetir ama nerdeee bu istanbul yalakalarında o insanlık adamların vijdanları kararmış taşlaşmış.... ama biz yinede insanlığımızı ve yiğidoluğumuzu gösterelim sevgili yiğidolar
favori58 28.01.2011, 19:39 arkadaşlar yunus yıldırım hakında bana küfür içerikli olmayan bir yazı veya dörtlük söyleyin yazın buraya ben pankart yapacam o yazıyı ilgilerinizi bekliyorum YARINKİ MAÇTA GÖSTERMEK AMACIYLA
ATILAN YUMRUĞU GÖRMEYEREK TARİHE GEÇTİN
Y U N U S Y I L D I R I M
58müco58 28.01.2011, 19:45 arkadaşlar yunus yıldırım hakında bana küfür içerikli olmayan bir yazı veya dörtlük söyleyin yazın buraya ben pankart yapacam o yazıyı ilgilerinizi bekliyorum YARINKİ MAÇTA GÖSTERMEK AMACIYLA
YUNUS YILDIRIM ADAM OL CANIMIZI YEDİRELİM
SİZDEN ADALET İSTİYORUZ FAZLA BİR ŞEY DEĞİL
asabibaba 28.01.2011, 19:50 YUNUS GÖR GÖR GÖR
YUNUS GÖR GÖR GÖR
burak58as553 28.01.2011, 19:59 Hakem faktörüde önemli ama işimizi hakemlere bırakmamamız gerekiyor.
yukariekecikliy 28.01.2011, 20:24 once aptullah beye saygilar aplulah bey hakemi elestiriyor hemde hakli olarak onun elestirisini yanlis bulan (BIR SIVASLIYSA GERCEKTEN COK UZULDUM NEDENMI NASIL SIVASIMIZIN FUTBOLDA GOZBEBEGIMIZ SIVASSPORUMUZSA (APTULLAH BEYDE GAZETECI OLARAK SIVASLILARAIN VE DE SIVAS SPORUN GOZU KULAGI VEDE DILMI HER SEYIMIZSIN YOLUN ACIK OLSUN IYIKI VARSIN APTULLAH KARDESIM (BIRDE GERCEK SIVASLI BIRILERINI HAKLI OLARAK ELESTIRDIMI BURDA BAZI KISILER KARSI CIKIYORLAR BUNUDA ANLAMIS DEGILIM
Zamanlaması çok iyi bir köşe yazısı olmuş Abdullah abinin... Ama bazı arkadaşlar hakemlerin her takıma hata yaptığını bunun büyütülmemesi gerektiğinden bahsetmesi bizleri açıkca üzmüştür. Devre arasında bir kulüp başkanı hakemlerin odasına gelip nara atıyorsa, bir kulübün resmi televizyonundan rakip takıma öyle yada böyle bazı kelimeleri sarfediyorsa, bir kulübün Bab-ı Ali eşraflarından kalemşörleri adeta rakiplerine kan revan kusarken görülmüyorda bizim Abdullah Yiğit'in çok doğru tespitleri, hemde doğru bir şekilde, burda eleştirelim öylemi? Bunun adı öyle yada böyle hakkımızı aramanın yazıya dökülmüş şekli değilde nedir sizce...
karşıyakalı 28.01.2011, 20:59 arkadaşlar yunus yıldırım hakında bana küfür içerikli olmayan bir yazı veya dörtlük söyleyin yazın buraya ben pankart yapacam o yazıyı ilgilerinizi bekliyorum YARINKİ MAÇTA GÖSTERMEK AMACIYLA
yunus hoca ceyhuna atılan yumrugu görmrni aziz yıldırımın sana bagırmasımı engelledi.......biraz uzun oldu ama ses getirecegini düşünüyorum
cılgınsivas58 28.01.2011, 21:05 süper ligin gelişmesi için bazı hakemlerin olmaması lazım özellikle yunus yıldırım abdullah yılmaz bunların ikisi kesin bize karşı düşman bu kadar art niyetlik olmaz ya:mad:
Abdullah Yiğit,size katılmakla birlikte artık şu halk dilini biraz bırakıpta gazeteci kimliğine ne zaman bürünüp,benden,bizlerden farklı uslüpte,farklı ince ince nüanslarla,futbolcularla birebir takım hakkında bilgi alışverişinde bulunup ve/veya,futbolcuları çok iyi analiz edip,futbolculardan kiminin sağ ayak,sol ayak,şutu kaleye isabeti iyi olan,ortalarda yüzde kaç ile arkadaşlarını buluşturan,ortada oyun kurucu olarak takımın dinamosu denilen,ortada oyun kurucu olan,rakibinin açıklarını iyi analiz ederek,o maç için hangi sistem veya sahaya dizilişi kadrolar vb.gibi verileri maç öncesi haftalarda günlerde kamuoyu ile paylaşan ve maç sonrası analizlerde skora bakmaksızın yine maçtan çıkan bilgileri teknik yönden bizlere ve hatta teknik heyete yön veren verecek olan açıklamaları biz sizlerden ne zaman duyacağız..ben sizin yazılarınızı her gün okuyorum inanın bana ışık tutacak,araştırmacı bir yönünüzü,yazılamayan çizilemeyen düşünülmeyen bir anektoda rastlamıyorum.Yumruğu görmeyen hakem ! şimdi bunun bu yazınızın Sivasspora sahada bir katkısı olacakmı olabilir mi..Biz bunları bırakalım,biz var olan şartlarda en iyi yolu bulup,en iyisini yapmakla mükellefiz,hakemleri bu ülkede herkes biliyor,herkes şikayetçi,öyleki,Aziz Yıldırım gibi bir adam ağzına devre arası soyunma odasına inip ağzına geleni söyleyebiliyor( bu dürüstlükten aslında) sonra aynı hakem için biz bu başlığı kullanıyoruz,yani ev sahibi takımda misafir takımda muzdarip.. Demekki bizim bunlarla kaybedecek zamanımız da yok böyle lüks'ümüzde yok diye düşünüyorum.Sivasspor başarılı olduğu dönemlerde de buna benzer hatalar oluyordu ancak takım çok iyi organize olup gol yollarında istediği sonucu sahada aldığı için göze gelmiyor göze batmıyordu hakemlerin hataları..inanın bu böyle..yine iş sahada futbolculara kalıyor,kenarda maça hazırlayan teknik heyete kalıyor..Ben yine kendi gözlemlerime dayanarak şunu diyeceğim,nereye gidersen git, hangi ligde hangi grupta, ister dünya kupasında ister premier ligde, ister Türkiye süper liglerinde futbol oyna veya oynat tek bir şey kabul görüyor..O da hücum futbol, organize futbol,pfansif futbol oynamak ve oynattırmaktan geçiyor başarı..Yenileyim yeniyim,gol yerim gol atamam zaten bunların hepsi futbolun içirisinde olan terimler ve bunlar elbette olacak.Asılolan bunları futbolcularla çalışarak sahaya yansıtmaktır..yan gelip yatmak değildir...işini yapanla yola devam işini yapmayana güle güle..bu her yerde böyle olmalı bizdede böyle olacak.Herkese Sevgiler.Antalya maçında kim hakederek güzel futbol oynarsa maç onun olsun..Sivasspor benim içimdeki buğudur............
arkadaşlar yunus yıldırım hakında bana küfür içerikli olmayan bir yazı veya dörtlük söyleyin yazın buraya ben pankart yapacam o yazıyı ilgilerinizi bekliyorum YARINKİ MAÇTA GÖSTERMEK AMACIYLA
GÖRMEDİĞİN O YUMRUK BİR GÜN GÖZÜNÜN ÜSTÜNE GELİR YUNUS... Altına da YİĞİDONUN YUMRUĞU SERT OLUR YUNUS.....
favori58 28.01.2011, 21:48 Abdullah Yiğit,size katılmakla birlikte artık şu halk dilini biraz bırakıpta gazeteci kimliğine ne zaman bürünüp,benden,bizlerden farklı uslüpte,farklı ince ince nüanslarla,futbolcularla birebir takım hakkında bilgi alışverişinde bulunup ve/veya,futbolcuları çok iyi analiz edip,futbolculardan kiminin sağ ayak,sol ayak,şutu kaleye isabeti iyi olan,ortalarda yüzde kaç ile arkadaşlarını buluşturan,ortada oyun kurucu olarak takımın dinamosu denilen,ortada oyun kurucu olan,rakibinin açıklarını iyi analiz ederek,o maç için hangi sistem veya sahaya dizilişi kadrolar vb.gibi verileri maç öncesi haftalarda günlerde kamuoyu ile paylaşan ve maç sonrası analizlerde skora bakmaksızın yine maçtan çıkan bilgileri teknik yönden bizlere ve hatta teknik heyete yön veren verecek olan açıklamaları biz sizlerden ne zaman duyacağız..ben sizin yazılarınızı her gün okuyorum inanın bana ışık tutacak,araştırmacı bir yönünüzü,yazılamayan çizilemeyen düşünülmeyen bir anektoda rastlamıyorum.Yumruğu görmeyen hakem ! şimdi bunun bu yazınızın Sivasspora sahada bir katkısı olacakmı olabilir mi..Biz bunları bırakalım,biz var olan şartlarda en iyi yolu bulup,en iyisini yapmakla mükellefiz,hakemleri bu ülkede herkes biliyor,herkes şikayetçi,öyleki,Aziz Yıldırım gibi bir adam ağzına devre arası soyunma odasına inip ağzına geleni söyleyebiliyor( bu dürüstlükten aslında) sonra aynı hakem için biz bu başlığı kullanıyoruz,yani ev sahibi takımda misafir takımda muzdarip.. Demekki bizim bunlarla kaybedecek zamanımız da yok böyle lüks'ümüzde yok diye düşünüyorum.Sivasspor başarılı olduğu dönemlerde de buna benzer hatalar oluyordu ancak takım çok iyi organize olup gol yollarında istediği sonucu sahada aldığı için göze gelmiyor göze batmıyordu hakemlerin hataları..inanın bu böyle..yine iş sahada futbolculara kalıyor,kenarda maça hazırlayan teknik heyete kalıyor..Ben yine kendi gözlemlerime dayanarak şunu diyeceğim,nereye gidersen git, hangi ligde hangi grupta, ister dünya kupasında ister premier ligde, ister Türkiye süper liglerinde futbol oyna veya oynat tek bir şey kabul görüyor..O da hücum futbol, organize futbol,pfansif futbol oynamak ve oynattırmaktan geçiyor başarı..Yenileyim yeniyim,gol yerim gol atamam zaten bunların hepsi futbolun içirisinde olan terimler ve bunlar elbette olacak.Asılolan bunları futbolcularla çalışarak sahaya yansıtmaktır..yan gelip yatmak değildir...işini yapanla yola devam işini yapmayana güle güle..bu her yerde böyle olmalı bizdede böyle olacak.Herkese Sevgiler.Antalya maçında kim hakederek güzel futbol oynarsa maç onun olsun..Sivasspor benim içimdeki buğudur............
kardeşim sen yazında ne demek istemişsin şu anda yanımda üç arkadaş daha var onlarda okudu bir şey anlamadı. Sivasın hakkını yiyen hakemi eleştiren bir gzeteciyi sen niçin eleştirirsin. Bu sitede çok azda olsa senin gibi sırf eleştirmek için eleştirenler var. aziz yıldırımın soyunma odasına gidip hakeme hakaret etmesiyle bu yazılanların ne alakası var? Allah'dan senin gibi düşünen yiğidolar azınlıkta yoksa işimiz iş. sonra ne demek maçı kim güzel futbol oynarsa kazansın? Futbolda böyle bir kuralmı var? Yani Antalya güzel oynarsa,ancak golüde Sivas atarsa o zaman üzülürmüsün
58_babacan_58 28.01.2011, 22:06 tarafsız bir maç yönetsin bzie yeterrr
asabibaba 28.01.2011, 22:12 Sivasspor benim içimdeki buğudur BU LAFIN BENİ DERİNDEN ETKİLEDİ KAREAS KARDEŞİM ÇÜNKÜ BURDA BULUNAN İNSANLARIN İÇİNDE SİVASSPOR NETTİR BERRAKTIR ORTAYA ÇIKARILMIŞLIKTIR O YÜZDEN BURDAYIZ OYÜZDEN KAYGILIYIZ OYÜZDEN KAYGIMIZLA SEVDAMIZLA KAVGALIYIZ BİLMEM ANLATBİLDİM Mİ???????:rolleyes:
kardeşim sen yazında ne demek istemişsin şu anda yanımda üç arkadaş daha var onlarda okudu bir şey anlamadı. Sivasın hakkını yiyen hakemi eleştiren bir gzeteciyi sen niçin eleştirirsin. Bu sitede çok azda olsa senin gibi sırf eleştirmek için eleştirenler var. aziz yıldırımın soyunma odasına gidip hakeme hakaret etmesiyle bu yazılanların ne alakası var? Allah'dan senin gibi düşünen yiğidolar azınlıkta yoksa işimiz iş. sonra ne demek maçı kim güzel futbol oynarsa kazansın? Futbolda böyle bir kuralmı var? Yani Antalya güzel oynarsa,ancak golüde Sivas atarsa o zaman üzülürmüsün
Söylediklerinizi karşıdakiler anlamıyorsa onun/onların seviyesine ininiz... derler. bu hafta hakemler açıklanınca (çarşamba günü,yiğitin yazısı bugün) isimde veriyorum sporx sitesine sivasspor bölümüne bir bakın..orda ne yorumları yapmışlar.sonrada gelin benim yazdığım yorumu okuyun,belki o zaman anlarsınız.halk dilimi gazeteci dilimi.ne demek istediğimi anlarsınız.anlayabilirseniz...
asabibaba 28.01.2011, 22:51 Söylediklerinizi karşıdakiler anlamıyorsa onun/onların seviyesine ininiz... derler. bu hafta hakemler açıklanınca (çarşamba günü,yiğitin yazısı bugün) isimde veriyorum sporx sitesine sivasspor bölümüne bir bakın..orda ne yorumları yapmışlar.sonrada gelin benim yazdığım yorumu okuyun,belki o zaman anlarsınız.halk dilimi gazeteci dilimi.ne demek istediğimi anlarsınız.anlayabilirseniz...
ben yazdıklarından sadece bir cümle seçtim yazında eleştirdiğim nokta o konuya yaklaşımın eleştirin ben ona takılmadım netleşmemiş bir takımın taraf sitesinde neden eleştiri yapıyosun ben ona takıldım
COBANSARAYLI 28.01.2011, 22:54 YİĞİDOLAR GELİN BİRLİK OLALIM
Değerli arkadaşlar,yarınki maçta hakem 4'lüsü sahaya çıkarken hep birlikte ıslıklayalım. belki o zaman Yunus efendi vicdan azabı duyar.
bence tam tersi islik yerine alkislamak lazim o anlar zaten dedigin gibi isliklarsak maca 1-0 yenik baslariz
SivasZara585858 28.01.2011, 23:27 Yunus Hoca yüreklidir sağlam hakemdir tek yalnış kararı o kararıydı yoksa maçın genelinde gayet adil bir maç yönetmişti yunus hocaya güvenim tam antalyasporu yenemessek bundan sonra işimiz daha fazla zorlaşır maçı düşünmemiz lazım hakemi değil !
SivasZara585858 28.01.2011, 23:29 Hakemi ıslıkarsak yazık etmiş oluruz alkışlayalımki belki takdir haklarını bizden kullanır yunus hoca bazı şeylerde bizim elimizde unutmayalım bunu hemşerilerim !
birlik zamanı tek yumruk tek ses tek sivasspor hakemide yeneriz antalyayıda
migroArmis 29.01.2011, 00:46 Hakem ıslıklanınca farklı bir şeymi olacakki ? Faydası olacaksa ıslıklansın olmayacaksa boyle bir olaya hiç gerek yok bence...
Ahmet1973 29.01.2011, 01:00 Yaa sakin favoriinin dedigini yapmayin "ulaan pardon "yaa hep boylede kaybediyoz biz dikkafaliliginan hayir adami baslamadan kizdirisaniz oda sert disiplinli oldugunu gosterir tabii bizim oyunculara son dakikalarda yapar yapcagini hayir canim oyle bir seye yuhalamaya gerek yok yaparsa zaten mudahale edersiniz yerinde olsun eger oyle yonetirse ama soyledigin seylerde hakkinda var cok gol yedik veya atamadik hakemlerin hatasindan tabiki bunda bir kasit var 4 hakem hepde bizim maclarda mesela kayseri macinda biz one gectik onlar beraberligi faullu golle yakaladilar tv ler tekrar tekrar gosterdi omuza basarak kafa vuruyor hic kimse soylemiyor bile:rolleyes::mad:
insallah bu mactada ayni seyleri ayni gormezligi yapmaz.bu mac bizim arkadaslar Allah in izniyle,iciniz saatler
B.DUMANLI 29.01.2011, 06:55 Hakeme takilmak,saplanti yapmak bence ne derece dogru.Yok hakem eli görmemis ne demek bunlar.Abdullah Yigit eskilere dönmekle ne yapmaya calisiyorsun? OLMUSLA,ÖLMÜSE CARE YOK bunu kafanin bir tarafina yaz.Mac öncesi dikkatleri baska tarafa cekme.Birde senin hakem kompleksinden biktik.Abdullah Yigit; beni cok iyi dinle.Bu dünyada iki sey var .Ya güclüsün,ya zayif.Güclüysen hakeme ragmen kazanirsin,gücsüzsen Antalya puan veya puanlari alir gider.Olay bu kadar basit.Öküzün altinda buzagi arama SIVASSPOR´u kücük duruma düsürme.Bizim hic bir hakemin yardimina ihtiyacimiz yok.Hakem mac süresince sehrimizde misafir,biz misafire böylemi davraniyoruz?Ortaligi germek SIVAS´LININ kitabinda yazmaz.Bunuda böyle bilesin.
Hakem yunus yıldırım antalya spor kesinlikle sert oynarayarak maçı kazanmak isteyecek sivasspora karşı agresif oynayıp sert göstererek maçı berabere bitirmeye çalışacaktır çünkü galip gelme şansı hemen hemen hiç yok o yüzden yunus yıldırım bizim için dezavantaj bence
Murad_Kelleci58 29.01.2011, 09:36 Ne bir teknik yorum yazısı; ne istatistiksel bir yazı, ne edebi yanı kuvvetli, olaylara esprili bir yaklaşımla harmanlanmış yazı.. Hiç biri yok.. Hep sırdan, düz mantık dümdüz yazılmış ve ayrıca ucundan kenarından azıcıkta olsa fanatizm kokan yazılarından ne zaman vazgeçeceksin bilemiyorum Abdullah Bey.. Saygılar
58 SiVaSıM 58 29.01.2011, 10:49 abdullah yılmaz gibi olmayacağına inanıyorum ama olursa gününü görür
selimdelen 29.01.2011, 11:32 YİĞİDOLAR GELİN BİRLİK OLALIM
arkadasım malesef yanlıs dusunuyorsun senın dedıgın gıbı yapılırsa hakemın uzerınde negatif bir etki yapatacak ve duzgun yonetecegı mac varsada onu taraftarın tepkısı sayesınde bozabilir ve lehimize duduk calmaz olur en iyisi hakeme saygı duymak ona guvenmek ama taraftar olarak takıma destek verirken hakemide etki altına alma adına her pozisyonda sesimizi duyurmak gerek keske mac istda olsada bilet fiyatı sivasdaki gibi olsa bende evden degılde maca giderek takımıma tam destek verebilsem gs macında yeni transfer eneramo nun cok sey yapacagını hissettim sanki ama erman ugur kavuk bekmezci mehmet nas sedat hayrettin de dahil niyetlerinin kotu olmasından degıl katsının az olmasından dolayı oynamamalarını isterim hayırlısı ile su macı bır alalım sonrasına ALLAH kerim onumuz acılır trabzon macını ozellıkle beklıyorum 6*1 lık skorun rovansını almayı canı gonulden ıstıyorum 3*0 4*1 gıbı farklı bır skorla ts macını alıp ligde kalalım seneye bambaska bır sivasspor olacak buna eminim
hamzagorlern8 29.01.2011, 11:37 kadrolar belli olmadımı
ozledımeskıyı 29.01.2011, 11:56 neyse bunu unutup maçı alalım biz abdullah gibi hakemden maç aldık
Not : bo sefer de görmesse yumruğu biz gösterelim
şaka :D ama güzel espiri bu maç bizim
tonusluyum 29.01.2011, 12:28 bi maç hakemi içinde ne olur şurda olumlu bir konu açılsın dişimi kıracam her hafta her hakemle ilgili olmsuz düşünceler yazılıyo kimseye yaranamıyo bunlar doğru weya yanlış karar weriyolar ama bi tarafın alhinde werilen karar diğer tarafın lehinde olması gerekirken tüm kararlar herkezim alehinde oluyor türkiye olarak futbol kültürümüzün daha çok aşama katetmesi lazım
yigidoyuzz 29.01.2011, 16:30 mahvetti maçı ilk yarı penaltımızı ve faullerımızı vermedı onune gelene ofsayt sarıkart verdı Antalyasporlu futbolculara kıyak geçti..:mad:
bu ******** yunus yine görevini yaptı hakemligi rezil etti .bu sivas düşmanı adiyi neden bizim maçımıza veriyorlar yada yönetim neden itiraz etmiyor ????
Yunus Hoca yüreklidir sağlam hakemdir tek yalnış kararı o kararıydı yoksa maçın genelinde gayet adil bir maç yönetmişti yunus hocaya güvenim tam antalyasporu yenemessek bundan sonra işimiz daha fazla zorlaşır maçı düşünmemiz lazım hakemi değil !
Bu maçtan sonra da bu şer...siz mahluka hala güvenin tammı merak ediyorum?
DoomsDay58 29.01.2011, 16:53 Yaptı yine yapacağını mhk bi b.ka yaramaz bu hakem ve bunun gibilerde.
eyuphulagu 29.01.2011, 17:08 Türkiye liginde başka hakem yok mu ki Yunus Bey ikide bir bizim maça veriliyor...Yunus Bey belki maçın sonucuna etki edecek büyük bir hata yapmadı ama çok kötü bir maç yönetti..Bütün taktir haklarını rakip takımdan kullandı;Sivassporlu oyuncuları her hareketinde uyardı..Aynı hareketelri yapan rakibi sadece uyarırken bizim oyunculara sarı kartlar gösterdi..Hwle bir pozisyon var ki;maratondaki arkadaşlar çok iyi görmüştür bu pozisyonu...Bu pozisyonda orta sahadadan belki de hiç görmediği pozisyonda top rakipten gitmesine rağmen taç atışını tekrar rakibe verdi..Hele birde bir yan hakem vardı ki wip tribünündeki herkese saç baş yoldurdu...Bazıları maçı sivasspor kazansaydı hakemi yine konuşur muydun diyebilir ama maçı kazanmış olsak da yine hakemin kötü bir maç yönettiğini savunurdum...İnşallah bir daha bizim maça bu tür art niyetli hakemleri vermezler....
favori58 29.01.2011, 17:13 EYY,içimizdeki İrlandalılar; Aptullah yiğitin hakem için yazdığı yazıyı eleştirenlen o bir kişi! Gördünüzm hakemi! O bir kaç kişi acaba bu hakemi izledikten sonra ne düşündü merak ediyorum.
Bzılarında Aptullah yiğit saphlantı olmuş. Brakın artık bu basitliği. Adam Yunus Yıldırım için ne dediyse çıktı. Adam hrkesin gördüğü ( tbi bazıları hariç) gerçekleri yazısında yazmış, Edebi ve istatislik isteyenler,unutmayınki burası bir taraftar sitesi,eğer sen edebiyata meraklıysan edebiyat kitabı oku,isatistlik istiyorsan yyıncı kuruluş özel cihazlarıyla veriyor. Şu işe bakın, Sivasspor'un hkkını yiyen hkemi Sivaslı gzeteci leştiriyor,sonrada kendini Sivasspor taraftarı olarak tanıtan birileri de o gazeteciyi eleştiriyor,yazıklar olsun
|
|