Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivaslılar Sitesini canladırmak
Bu konuyu açmamdaki neden www.sivaslilar.net sitesinin canlı olmayışıdır. Buradaki üyelerin Sivaslılar Sitesinede yorum yazmalıdır. Çünkü her şey futbol değil tamam bu konuda önemli ama Sivaslılar Siteside çok cansız, sanki ölü site gibi. Haberler ekleniyor 0 yorum yazıyor hemde Sivas için önemli konular Ben isterdimki Burdaki üye kişiler ordada Sivas hakkında yorum yazsın fikir yazsın takip etsinler Sonuçta Sivaslı değilmiyiz Arkadaşlar Eminim hepiniz Sivası çok seviyorsunuz ama Sevgi kuru olmaz Futboldaki desteğinizi haberlere görüşlerinizi vererek Sivas için yararlı olabiliriz arkadaşlar bu yüzden burdaki üyeleri Sivaslılar.nete davet ediyorum gelsinler Arkadaşlarına tavsiye etsinler utanıyorum bu kadar az olmamızdan Sivaslı bu kadar az olmamalı.
link
http://www.sivaslilar.net/
Maalesef yazdiginiz konuya bile yorum yapilmamis daha...:rolleyes:
mevrik58 31.01.2011, 19:51 Kardeş güzel bir konuya değinmişsin...Dediğinde doğru sitemiz biraz dafa aktif olsa çook güzel olur...Ama bakarsın bir gün az derken çoku görürsün :D
eyuphulagu 31.01.2011, 20:25 2008 den beri hem Sivasspor.com un hem de Sivaslilar.net in üyesiyim...Elimden geldiği kadar sivaslilar.net te de Sivas'ın sorunları ve Sivas'a yapılması düşünülen projelerle ilgili yorumlar yaptım;açılan başlıklara cevaplar verdim..Ne yazıkki Sivaslilar.net in de 50bin civarında üyesi olmasına rağmen mesaj yazan kişi ve online olan üye sayısı çok az...Sivas'la ilgili konularda en fazla 10-15 kişi dışında yorum yapan neredeyse hiç yok...Hem Sivalıların birliğinden beraberliğinden bahsederiz hem de Sivas'ın sorunlarının ve yatırımlarının,haberlerinin yer aldığı sitemizde hiç mesaj yazmayız yorum yapmayız..Bu durum tam bir çelişkidir...Biz birlik ve beraberlik içinde olmalıyız,değişik konularda yüzlerce mesajlar atmalıyız ki kamuoyu oluşturalım ve Sivas'la ilgili sorunlara yetkililerin ve siyasilerin daha çok dikkatini çekelim...LÜTFEN SEVGİLİ YİĞİDOLAR SİVASLİLAR.NET DEDE MESAJLARIMIZI YAYINLAYALIM VE BU SİTEYİ DAHA DA GÜNCEL HALE GETİRELİM...
Futbolda Önemli Sivassporumuz sonuçta ama Birazda aynı Hassasiyetinizi Sivaslılar Sitesine girip Sivasın konuları hakkında yorum yapabilirsiniz Sivası seviyorsanız biraz olsun Aynı zamanda Katkınız olur sonuçta millet vekillerimizde giriyor oraya Belediye başkanlarımızda güzel tartışıyorlar deyip girerler bakarlar ama şimdi bakıyorum Site ölü gibi bazı günler bir konuya bile cevap yazılmıyor ben utanıyorum şahsen Sivaslı azmı sanki önemli konular değilmi diye düşünüyorum buraya bakıyorum burası aktif niye ora değil soruyorum kendi kendime.
Arkadaşlar Sivası azda olsa seven Sivaslılar Sitesine girip Sivasın Güncel konuları hakkında yorum yazsın Fikirlerini belirtsin Site canlansın.
http://www.sivaslilar.net/
yerliturkuaz 31.01.2011, 21:43 eğer bir site de sen alevisin sen sünnisin ayrımı yapılıp sadece ve sadece sünnilik ön planda olursa gelen insanlar bir daha gelmezler....
bir daha yapılmaz garantisini veriyorum
Sen Geri dön hiç bir ayrımcılık yapılmaz Ayrıca Küsmek iyi bir şey değildir kaçarakta çözüm olmaz kalacaksınki onlar o lafıyla kalmasın Hoş bir durum değil sende haklısın ama işte başkasınınn inancına saygı duymayı öğrenmesi lazım onu diyenin.
Geri dön Hiç bir zaman bu tür polemikler tartışmalar olmayacak Site yönetminlede görüşürüm bu konuda.
Kasım Öktem 31.01.2011, 23:23 Arada sırada girip yazıyoruz..
yerliturkuazın da dediği gibi o hoş olmayan tartışmalar çıkınca ben de fazla girmiyorum..
Merak Etmiyin Hoş olmayan Tartışmalar olmayacak Eğer olunca YÖneticilere şikayet edersiniz.
Arkadaşlar Sizi Sivaslılar sitesine davet ediyorum.
http://www.sivaslilar.net
akp yandaşlığı yapılıyor,Sivas için ortak platformda siyaset üstü düşünülmelidir.
merak Etmeyin tarafsız olacaklar ve hiç bir partiyi tutmuyacaklar Yeterki Siteye Üye olun.
SvS58lka 01.02.2011, 00:17 ilgi gosterelim tamam ben hem buranin hem oranin uyesiyim oraya hergun giriyorum yenilikleri gormek umuduyla ama ayni haberler gunlerce kaliyor hemde haberleri cok gec ekliyosunuz haber bayatliyor siz ekliyorsunuz sitenin sik sik guncellenmesi lazim girin demekle olmuyor girmek icin sebeplerin cok olmasi lazim ,,, saygilarimla...
haklisin ama baya yorum varmis ziyaret edilyo zaten;) bende daha cak ziyaret ederim artik
Ben bu başlığı açmamdaki neden Ne yöneticiyim nede admin veya Moderatörüm fakat Sivaslılar sitesi çok pasif ölü site gibi konular bile cevaplanmıyor Sanki Sivaslı yokmuş gibi bir hava yaratıyor ama bir bakıyorum Sivasspor sitesine aktif bu yüzden bu başlığı açmak ihtiyacı duydum aynı başlığı oraya açtım.
Haksızmıyım arkadaşlar.
Bugün Facebookdan Sivas gurubunu araştırarak Yaklaşık 100 Sivaslıya Özel mesaj attım Sitenin reklamını yaptım.
Tek amacım Sitenin aktif olması Sivasın Sorunlarına Daha yeni fikirler üreten üyelerin kayıt olması için.
Her şey Sivas için
Arkadaşlar Orayı ihmal Etmeyelim.
Ordada Haberler,Sohbet,Tarih,İslami konular,Siyaset,Sivasspor konular mevcut.
Küsmek yakışmaz önemli olan fikrini yansıtmaktır bu sayede onları sevindirirsin Eğer Fikirlerin varsa görüşleri olanlara sözüm.
Sivası Seven arkadaşları Sivaslılar sitesine bekliyorum.
http://www.sivaslilar.net/
sivasli_boy 01.02.2011, 21:59 Valla benim üyeligimde var o siteye ama bir kac arkadaş ve isimleri mevzubahis degil adamların işi gücü iktidara atıp tutmak tamam görüşleri zıt olabilir ama en azından karşısındaki insanlara saygılı olsunlar, her konuları taraflı butun soylemleri itici hatta objektif olmaları konusunda uyardım vatandaşları ama onlar bildiklerini okuyorlar ve sivaslılarada hitap etmediklerini düşündügümden 1 yıldır neredeyse girmiyorum , girmemde...
sivaslilar.nette konu siyaset olunca hic ugrayasim gelmiyor.
Bir Sivaslı Olarak Sitenini pasif olması Üzüyor şahsen beni bu yüzden Açtım konuyu Sizlerde görüşlerinizi bildirdiniz bu yüzden Teşekkür ediyorum hepinize.
Sitenin canlanması için elimden geleni yapacağım Sivası seven bir kişi olarak.
Sizlerinde Siteye girmenizi Üye değilseniz üye olmanızı bekliyorum bu sayede Sivasın sorunlarına fikir üretebilirsiniz.
ahmetbaba 02.02.2011, 00:04 sivaslilar.net'i canlandırmak lazım.ama sitede çok siyasal konu var.eğlenceli,magazin olsa daha eğlenceli olur..
Bence Sitede Her konu var.
Siyaset,Tarih,Kültür,Edebiyat, İslami konular,Sivasspor bölümü,Sivas Fotoğrafları hatta Siteyi canlandırmak için oyun konularıda ekledim.
Sivaslılara Bekliyorum szileri. :rolleyes:
http://www.sivaslilar.net/
yigidoyuzz 02.02.2011, 07:49 sivaslı olarak yorum yapmayalım icrat yapalım facebook'da felan paylaşalımki siteye herkesin ilgisini çeksin DESTEK olalım beyler köstek değil
adalı harun 02.02.2011, 10:00 üye oldum sifremi kabul etmediler degiştirdi yine olmadı sitede başı boşluk var
bazı konularda taraflı oluyorlar sivasın bu durumda olmasının sebebi
sivasa fayda sağlamayan kişilere önem vermeleridirluzumsuz konular açıyorlar
hükümetin sitesi gibi davranıyorlar hükümetinde sivasa ne verdiği ortada
sivasta belli bir tabaka var kimin kayığı hızlı giderse ona binmek
ama bindiren yok
üye oldum sifremi kabul etmediler degiştirdi yine olmadı sitede başı boşluk var
bazı konularda taraflı oluyorlar sivasın bu durumda olmasının sebebi
sivasa fayda sağlamayan kişilere önem vermeleridirluzumsuz konular açıyorlar
hükümetin sitesi gibi davranıyorlar hükümetinde sivasa ne verdiği ortada
sivasta belli bir tabaka var kimin kayığı hızlı giderse ona binmek
ama bindiren yok
Üyelik konusunda Aynı şikayeti başka birindende aldım Lütfen burdaki yöneticilerle bu konuda iletişim kurunuız.
Siyasi parti tutulduğuna inanmıyorum Yöneticilerin Her Sitenini kuralları vardır Silincede kurallara uyulmadığının göstergesidir Küsüp gitmek küçüklüktür asıl büyüklük Düşüncelerini ifade etmendir Küsüp gidenler ise bir nevi onların amaçları karşısında yeniliyor bunu da unutmayın Kaçtım kurtuldum demeyin.
Azda Olsa Sivası seven Kendisini Sivaslı gören varsa Siteye üye olarak destek verir Konuları cevaplar Sivasa faydalı olur.
Hepinizi bekliyorum.
http://www.sivaslilar.net/
Azıcık olsada Sivası Seven kişi küsmemeli Arkadaşlar Görüşleri önemli değil bence üyelerin Önemli olan Sivasa ne verdikleri.
Sivası Seviyorsanız Sivasın Sorunlarına Duyarsız kalmayalım Sivaslılar Sitesine gellip Sivasın sorunlarını tartışalım burdan ayrılın demiyorum Futbolda Olsun Ama Sivasın Sorunlarınada Duyarsız kalmayalım Arkadaşlar bu sözüm azıcık olsada Sivası Sevenler İçin Küsp giden Sivası Sevmiyor Demektir.
http://www.sivaslilar.net/
Gerçek manada Sivaslı Olan İsmi Sivaslılar Olan Siteden Küsüp gitmez Eğer Küsüyorsa Sivası Sevmiyor Sivasın Sorunlarına Umursamıyor demektir.
Az da Olsa Sivası seven Kişi sivaslılar Sitesene gelir veya Üye olur Hepinizi bekliyorum.
http://www.sivaslilar.net/
Üyelik konusunda Aynı şikayeti başka birindende aldım Lütfen burdaki yöneticilerle bu konuda iletişim kurunuız.
Siyasi parti tutulduğuna inanmıyorum Yöneticilerin Her Sitenini kuralları vardır Silincede kurallara uyulmadığının göstergesidir Küsüp gitmek küçüklüktür asıl büyüklük Düşüncelerini ifade etmendir Küsüp gidenler ise bir nevi onların amaçları karşısında yeniliyor bunu da unutmayın Kaçtım kurtuldum demeyin.
Valla sizin girdiğiniz siteden haberiniz bile yok. Ben vakti zamanında üye olmuştum sitenin ismine bakaraktan. Ama baktım ki site isminin ağırlığını kaldıramıyor.
Her isteyen istediği siyasi görüşü destekler. Karışamam. Ama çıkıpta site üzerinden pervasızca karşıt görüşleri eleştirip kendini bi halt sanamaz.
Biri çıkar Malik Ecder Özdemir şöyle böyle. Geçmişteki CHP iktidarında Sivas'a şöyle yapıldı böyle yapıldı. Şu adam böyle Sivas sevdalısıydı.
Biri çıkar AKP şöyle böyle. Hükümet sütten çıkmış ak kaşık. Yapılmaya başlanmayan plan aşamasındaki icraatları oldu gibi gösterir.
Öbürü çıkar Doğan başkan da Doğan başkan. Bunun gibi daha bir sürü abuk subuk partizan partizan açıklamalar. Keşke dedikleri gibi olsa herşey.
Ya bize ne şu partiden bu partiden. Şu adamdan bu adamdan. Sitenin ismiyle ne alakası var. Konu Sivas olmasına rağmen hala şunu bunu ön plana çıkarmaya çalışıyorlarsa yazacak yoruma zaten gerek yok.
Savundukları adamlar hangi bir zaman ortaya çıkıp genel başkanlarına hitaben "arkadaş bizim ortak paydamız Sivas. Sizin partileriniz veya genel başkanlıklarınız bizi bağlamaz, aslolan bizim memleketimiz ve oraya yapılacak olandır. İktidarsan memleketime yatırımı yap, muhalefetsen memleketime yapılana destek çık" diye birliktelik gösterebilmişlerdir. Veya böyle durum olabilir mi. Yok.
O yüzden sivaslılar.net yerine chp.sivaslılar.net, akp.sivaslılar.net, bbp.sivaslılar.net gibi yan bölümler açılsın :)
Gerçek manada Sivaslı Olan İsmi Sivaslılar Olan Siteden Küsüp gitmez Eğer Küsüyorsa Sivası Sevmiyor Sivasın Sorunlarına Umursamıyor demektir.
Az da Olsa Sivası seven Kişi sivaslılar Sitesene gelir veya Üye olur Hepinizi bekliyorum.
Biraz da sapla samanı ayırt etmek lazım. Şimdi bu siteye girmeyenler Sivas'ı sevmiyorlar öyle mi. Siteye üye olanlara Sivas sevdalısı sertifikası veriliyor da bizim mi haberimiz yok yoksa.
Siteye girilmesi için böyle talepleri de yeni duyduk. Neler görecez daha.
Düzgün dikkat çekici bir site olsaydı eğer, sizin kaç gündür her konuya yazdığınız aynı mesajınızlara katlanmamıza sebep olmazdı. Zaten sizin de insanları siteye çekme gibi çaba içinde bulunmanıza gerek kalmazdı.
Azıcık olsada Sivası Seven Sivasın Sorunları için Sivaslılar Sitesine Üye olup yorumlarını yazsın Küsenlere Sözüm ise Gerçek Sivaslı Sivasın sorunlarına küsüp gitmez
http://www.sivaslilar.net/
eskiden bu site bişeye benziyordu artık kimse girmiyor facebook ta kimseye yasak konmuyor. herkes istediğini yazıyor. istenmeyenler site yöneticisi tarafından kaldırılmıyor. millet facebook a taşındı
bu site beni 6 ay yasakladı şimdi üye yok diye dertmi yanıyor. burada herkes özgür değilse sivasada bir faydası yoksa adı sivas olmuş ne edeyim
Arkdaşlar Her şey Futbol Değil Tamam Sivassporumuzda Önemlidir ama Sivaslılar Sitesi çok pasif bir ivaslı olarak beni üzüyor Sivasın haberlerine yorum yapılmıyor Sivasın Sorunlarına Duyarsız kalınıyor Başlık var yorum yazan yok.
Azıcık Olsun Sivası seven Sivaslılar Sitesine Girer üye olmayan varsa olur Küsenler ise Gerçek anlamda Sivaslı küsmez Sitesine gelir Sivasın sorunları hakkında yorum yazar
Sizleri bekliyorum Arkadaşlar Sivaslılar Sitesine.
http://www.sivaslilar.net/
Kasım Öktem 04.02.2011, 22:45 Yaklaşık 2 yıldır üyeyim.
Arada giriyor yazıyorum.
Facebook çıktı mertlik bozuldu :)
Sitenin eski tadı yok fazla
http://www.sivaslilar.net/
AZ DA olsa Sivası Seven Kendini Sivaslı görenleri Sivaslılar SİTESİNE BEKLİYORUM.
http://www.sivaslilar.net/
burakkova 04.02.2011, 23:12 yeter ama.. yenilmişiz, canımız sıkkın.. hala sivaslilar.net.. bir kez konu açtınız tamam..
Ben Sitede Hiç bir çıkarım yok Sitede benim değil Ne modum Nede adminim fakat Sivası seviyorum O yüzden bu başlığı açtım Sivasın sorunları var Site pasif ölü site 7 kişiyi aşmıyor diye üzüldüm açtım Burdaki Arkadaşlarada Biraazda oraya gidin dedim hatamı burayı bırakın demedim.
Gerçek Manada Sivaslı Sivasın ve Sivasporun Konularına Duyarsız kalmaz.
http://www.sivaslilar.net/
|