Orijinalini görmek için tıklayınız : ♦__Maç Anıları__♦

DOGU_BEY
02.02.2011, 22:22
Arkadaşlar bu bölümde gerek eski günlerdeki Sivassporumuzun maçlarında gerekse şu an veya hafta hafta maçlarda yaşadığımız ilginç olayları, anıları veya güzellikleri bu konu başlığı altında paylaşarak hoşça vakit geçirebileceğimizi düşündüm ve böyle bir konu açtım, yani kısacası maksat muhabbet...İlginç olaylar yaşayan veya anıları olan arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum, ilk olarak da ben birkaç şey yazıyorum:

♦Sivasspor 3.ligde sanırım terme veya pazarsporla oynuyor hava sıcak güneşli tabi o zamanlar bütün tribünler beton maça giriyoruz -bu arada bizim de maçlara yeni yeni gitmeye başladığımız dönemler-adamın biri kucağında yaklaşık 15-20 etliekmekle stada giriyor :) herkes şaşkın polis de öyle, bu ne beyefendi diyorlar, adam gayet rahat abi garnımız ac idare et aha şunu da siz bölüşün diyerek polislere de 2 tane uzatıyır ve geçiyor içeri :)

♦Bir keresinde de Cumhuriyet Kupası maçları için stada gittim maçlar beleş tabi, bi trt veriyor o zaman. Statta o kadar çok boş yer varken 2 adamın oturacak yer yüzünden dalaşmasına ve kavgasına şahit olmuştum :)

izmirliyigido
02.02.2011, 22:44
Bence çok güzel bir konu olmuş. Çok teşekkürler... Ortaya çok güzel anılar çıkacak sanırım.

Ben yıllardır unutamadığım bir maç anımı anlatacağım.

Hangi yıldı şimdi unuttum ama, en kısa zamanda arşivlerime bakıp tarih olarakta belirteceğim. O zamanlar 2. Ligde'yiz. Biz orta sıralarla düşme hattı arasında kanter içinde gidip gelirken Gaziantepspor şampiyonluğa oynuyor. Soğuk ve karlı bir pazar öğleninde kardeşimle bu maça gittik. İlk yarı 0-0, ikinci yarı soğukta oynanıyor, yerlerde, (o zaman oturulacak yerler beton) oturma yerlerinde kar var, ayaklarımız dondu ve maç halen 0-0. Artık dakikalar 85 oldu, kardeşim dedi ki;

- "Bu maç böyle bitecek hadi biz çıkalım da belki Sivasspor gol atar"

Bende istemeye istemeye çıkalım dedim. Tam çıkış kapısına geldik stad yıkıldı sandık. Dak.87 ve bizde (sanırım) Ömer vardı gol atmış, henüz kapıdan çıkmadan tekrar içeri fırladık, golü göreceğiz ya. Bize o anda sanki Tv'de olduğu gibi tekrarı varmış gibi geldi. Bende kardeşimde ağlıyoruz ama artık sevinçten mi? golü görememekten mi? yoksa o kadar bekleyipte sinirlerin gerilmesinden mi nedir bilemedik ama o galibiyeti yıllardır unutamadım.

Bu maçın tarihini ve detaylarını yine burada paylaşacağım. Bende Sivasspor'un 1967 yılından beri yapmış olduğu tüm liglerin arşivi var.

AYK

_DeReBeYi_
02.02.2011, 22:45
Sivasspor un Super Lige Yukseldigi Yil Denizlispor Macinda Kale Arkasinda Kaleci SULEYMANOYA Biri Bagiriyo LAAAAA GARAAAAA GAFANA KOMURMU CALDILAR LAAAAAA Diye O Gun Bu Gun Agzima Takilmistir LAA GARA GAFANA KOMURMU CALDILAR LA :)

ShabbatShalom
02.02.2011, 22:52
- Trabzon'u 3-0 yendiğimiz maçtı. Stada biletsiz giren çok fazla kişi vardı. Merdiven boşlukları tamamen dolu, boş yer yoktu stadda. Küçük boylu sarışın bir güvenlikçi merdivenleri boşaltın diye bağırıyor çağırıyor hiç takan yok adamı. Sonra gidiyor bir güvenlikçiyi çağırıyor. Uzun boylu kalıplı bir adam. Adamı görür görmez merdivende toz bile kalmamıştı.

adres58
02.02.2011, 22:57
Çok güzel bir konu teşekkürler HAYALKAFE....

Ayrıca (izmirliyiğido) abimin dediği gibi tam senesini bende hatırlayamıyorum ama biz 2. ligdeyiz çok iyi bir başlangıç yapmış ve o dönemki 2 puanlı sistemde 4 maçta 7 puan alarak haftanın takımı olmuştuk. O hafta içerde Petrolofisi ile oynuyoruz. Yanımda Faruk abi var (Postanede çalışırdı çok zeki ama biraz sıyırtıkdı) maça çok iyi başlamış atak oynuyorduk. ama sağolsun İsmail abi (Cin İsmail) bi ofsayt taktiği icat etmiş ve kontra topla gol yemiştik. Stadda çıt yok yanımdan bir ses yükseldi...
DOLMAYA GIZARTMAYA BİBEEERRR....

Hiç unutmam o maçı...

izmirliyigido
02.02.2011, 22:58
Bir anımı daha paylaşayım.

Kara günler yaşadığımız yıllardan biri... Amatöre düşmüşüz, içimiz kan ağlıyor. Sene 1983-84 sezonu. Ligin en efe takımı biz. Yıllarca 2. Ligde mücadele etmişiz, düşe düşe 3.Lige oradan da Amatöre düşmüşüz. Hakketmediğimiz bir yerdeyiz. Pazarsporlar, Şair Zinnisporlar, Hopasporlar, Erzincansporlar vsler var.

Sahamızda Gümüşhane Şair Zihni Spor ile oynuyoruz. İsme ve takımlara bakarmısınız? Neyse bu takım bize göre çerez. Maç 4-0 olmuş. Maçın son 15 dakikası. Bizde Tamer diye bıçkın bir orta saha oyuncusu var. Topu tam taç çizgisine yakın (bizim oturduğumuz yere yakın) yerde orta saha çizgisinin üzerinde aldı. Daha 1 adım atmıştı ki, tribünden biri aynen şöyle bağırdı;

- "La Tameerrr, vur la vur, gol olur"

Tamer'de yaradana sığındı orta sahadan bir şut attı top kalecinin elleriyle üst direğin arasından geçip muhteşem bir gol oldu. Tamer yere oturdu ellerini birbirne vuarark gülüyor. Kendisi bile inanamadı. Ve o maçı 5-0 kazandık..

AYK

engin2609
02.02.2011, 22:58
ßenimde Aklımda Kalan Bülent Uygun Doneminde :D 3 Tane Adam Bülent Uygun Roportaj Verirken .. BÜLENT BAŞKANN :D gerisini Biliosunuz Zaten :D Hala Aklımda o olay unutamadım

SvS58lka
02.02.2011, 22:59
selam arkadaslar sizlere bir animi paylasayim sene 2007 ilk haftalari olsa gerek istanbul buyuksehir bld ile oynuyoruz yaz aylari bende sivasta tatildeyim ben kardesim ve kuzenim maca gittik giriste izdiham var tabi yaz ayi sezonun ilk maci olsa gerek maca on dakika gec girebildik biz sirada beklerken stat inledi m yildiz atmis 5 dakikada neyse girdik sivas cok ustun oynuyor biz eski aciktayiz sayisiz gol kacirdik macin 88 dakikasinda ibb ilk ciddi ataginda golu atti 1 1 oldu kahrolduk tabi santra yapildi sivas atak yapti kale onunde karambolde bizim bir afrikali vardi defanstaydi belki diallo olabilir golu atti o kadar sevindikki stattan mevlanaya kadar bagirmistim cok mac izledim ama bu maci hic unutamam..

eyuphulagu
02.02.2011, 23:00
Bir anı da benden;yılını tam hatırlamıyorum Sivasspor 3. ligde şampiyonluk mücadelesi veriyor..Rakibimiz HOPA..Maçın son dakikaları rakip 2-1 önde ..Herkes çok gergin,çünkü bu maç belki de 2. ligin anahtarı olacak..Maçın son dakikalarıydı galiba sağ kanattan Abdullah (Apo) ileri çıktı topun dibine doğru vurdu amacı arkdaşlarına güzel bir orta atmaktı ama hava o kadar rüzgarlıydı ki top rüzgarında etkisiyle bir an da yön değişltirip hızlandı ve kalecinin üzerinden doksana takıldı..Maç 2-2 olmuştu..Bütün stat ayağa kalkmıştı herkes sevinç içindeydi daha sonra son dakika da 1 gol daha atıp maçı 3-2 kazandık ve o maç sayesinde 2. lige çıktık...O maçın sonunda yaşadığım sevinci hiçbir zaman unutmadım..

izmirliyigido
02.02.2011, 23:04
Bence çok güzel bir konu olmuş. Çok teşekkürler... Ortaya çok güzel anılar çıkacak sanırım.

Ben yıllardır unutamadığım bir maç anımı anlatacağım.

Hangi yıldı şimdi unuttum ama, en kısa zamanda arşivlerime bakıp tarih olarakta belirteceğim. O zamanlar 2. Ligde'yiz. Biz orta sıralarla düşme hattı arasında kanter içinde gidip gelirken Gaziantepspor şampiyonluğa oynuyor. Soğuk ve karlı bir pazar öğleninde kardeşimle bu maça gittik. İlk yarı 0-0, ikinci yarı soğukta oynanıyor, yerlerde, (o zaman oturulacak yerler beton) oturma yerlerinde kar var, ayaklarımız dondu ve maç halen 0-0. Artık dakikalar 85 oldu, kardeşim dedi ki;

- "Bu maç böyle bitecek hadi biz çıkalım da belki Sivasspor gol atar"

Bende istemeye istemeye çıkalım dedim. Tam çıkış kapısına geldik stad yıkıldı sandık. Dak.87 ve bizde (sanırım) Ömer vardı gol atmış, henüz kapıdan çıkmadan tekrar içeri fırladık, golü göreceğiz ya. Bize o anda sanki Tv'de olduğu gibi tekrarı varmış gibi geldi. Bende kardeşimde ağlıyoruz ama artık sevinçten mi? golü görememekten mi? yoksa o kadar bekleyipte sinirlerin gerilmesinden mi nedir bilemedik ama o galibiyeti yıllardır unutamadım.

Bu maçın tarihini ve detaylarını yine burada paylaşacağım. Bende Sivasspor'un 1967 yılından beri yapmış olduğu tüm liglerin arşivi var.

AYK

Buldum, 1984-85 sezonu 18.Hafta maçı. Golü Dakika 87'de Ömer atmış. Gaziantepspor o sene 1. Lige çıkarken biz son haftalarda aldığımız galibiyetlerle ve averajla aynı puanlı Elazığspor'u geçip ligde kalmıştık.

AYK

museboy
02.02.2011, 23:05
ankarasporun son kez ligde olduğu sezon deplasmanda asaş stadındaki maçın öncesinde yaşadığım bir anıyı paylaşmak istiyorum. bilet sırasındaydık ve önümüzde sivastan gelen bir kafile var, hemşerim yanaştı büfeye kaç para olduğunu sordu -tabi o zaman biletler promosyon 50 kuruş- cevabı alınca ooo dayı simit parasıymış ver 15-20 tane dedi :D:D:D

Yiğiter
02.02.2011, 23:05
2007 yılında Diallo'nun 90+4'te gol atıp İBB'yi 2-1 yendiğimiz maçtı..

-Arkadaş izdihamdan dolayı içeriye 8.dakikada girmişti dolayısıyla 5.dakikada Mehmet'in attığı golü göremedi.
-Benim WC'ye gitmem gerek deyip,gitti ve İBB'nin attığı golü göremedi.
-90+3'te "Daha da gol olmaz" deyip arkasını dönüp giderken Diallo 90+4'te golü attı,onu da göremedi.

Maça gidip hiçbir golü göremeyen göremeyen nadir insanalrdan olduğu için fena dalga geçmiş idik kendisi ile.:)

asabibaba
02.02.2011, 23:09
Bir anımı daha paylaşayım.

Kara günler yaşadığımız yıllardan biri... Amatöre düşmüşüz, içimiz kan ağlıyor. Sene 1983-84 sezonu. Ligin en efe takımı biz. Yıllarca 2. Ligde mücadele etmişiz, düşe düşe 3.Lige oradan da Amatöre düşmüşüz. Hakketmediğimiz bir yerdeyiz. Pazarsporlar, Şair Zinnisporlar, Hopasporlar, Erzincansporlar vsler var.

Sahamızda Gümüşhane Şair Zihni Spor ile oynuyoruz. İsme ve takımlara bakarmısınız? Neyse bu takım bize göre çerez. Maç 4-0 olmuş. Maçın son 15 dakikası. Bizde Tamer diye bıçkın bir orta saha oyuncusu var. Topu tam taç çizgisine yakın (bizim oturduğumuz yere yakın) yerde orta saha çizgisinin üzerinde aldı. Daha 1 adım atmıştı ki, tribünden biri aynen şöyle bağırdı;

- "La Tameerrr, vur la vur, gol olur"

Tamer'de yaradana sığındı orta sahadan bir şut attı top kalecinin elleriyle üst direğin arasından geçip muhteşem bir gol oldu. Tamer yere oturdu ellerini birbirne vuarark gülüyor. Kendisi bile inanamadı. Ve o maçı 5-0 kazandık..

AYK

O Tamerin (cezalı yada sakattı sanırım ) bir ayva yiyişi vardı tribünde ayvadan mı soğUsam senden mi Tamer hala karar vermedim ;)

izmirliyigido
02.02.2011, 23:12
Bir anı da benden;yılını tam hatırlamıyorum Sivasspor 3. ligde şampiyonluk mücadelesi veriyor..Rakibimiz HOPA..Maçın son dakikaları rakip 2-1 önde ..Herkes çok gergin,çünkü bu maç belki de 2. ligin anahtarı olacak..Maçın son dakikalarıydı galiba sağ kanattan Abdullah (Apo) ileri çıktı topun dibine doğru vurdu amacı arkdaşlarına güzel bir orta atmaktı ama hava o kadar rüzgarlıydı ki top rüzgarında etkisiyle bir an da yön değişltirip hızlandı ve kalecinin üzerinden doksana takıldı..Maç 2-2 olmuştu..Bütün stat ayağa kalkmıştı herkes sevinç içindeydi daha sonra son dakika da 1 gol daha atıp maçı 3-2 kazandık ve o maç sayesinde 2. lige çıktık...O maçın sonunda yaşadığım sevinci hiçbir zaman unutmadım..

Özür dileyerek küçük bir düzeltme yapayım. O maç Ünyespor maçı olmasın. Çünkü o sene bizim grubumuzda Hopaspor yoktu.

AYK

myway
02.02.2011, 23:24
Özür dileyerek küçük bir düzeltme yapayım. O maç Ünyespor maçı olmasın. Çünkü o sene bizim grubumuzda Hopaspor yoktu.

AYK

abi o maç ünye macıydı evet 3-2 bitmişti aynen. hatta o aralar şansal erman cok meshurdu ikisi de sivasa sivassporu ve taraftarını gormeye gelmişti :) gollerimizi de muharrem turgay ve bombacı halil atmıstı mactaydım ben de :)

Kokomo
02.02.2011, 23:35
70-80'li kuşak bilir, Sivasspor-Keçiörengücü maçı vardı.
Karlı kaplı sahada, buz zeminde oynandı maç. Stad tam doluydu.
Keçiörengücünde başta Nazmi olmak üzere birçok yıldız vardı.
Bizim hocamız Erdoğan Gürhan'dı. İlk yarının son maçıydı.

Başlarda 0-1 öne geçtiler. Sonra 1-1 yaptık. 67.dk sanırım 2-1 yaptık.
Son 25 dakika ölüp ölüp dirildik tüm yiğidolar ...
Ama yenmeyi başardık. Sonra maçın hakemi alınmış diye Keçiörengücü
çok yaygara yaptı ama sonuç alamadılar. TFF Başkanı Halim Çorbacı idi.

Fakat 2.yarı her zamanki gibi Keçiörengücü ligi aldı götürdü.
Sezonu 2.bitirmiştik. O sene 2.olunca uzun süre toparlanamadık. Kotu gunler geçirdik. O seneki takımımız çok iyiydi fakat rakip çok daha iyi çıktı. Aynı takım
2.ligdede şampiyonluğu kıl payı kaçırdı.

O maçı asla unutamam ...

eyuphulagu
02.02.2011, 23:45

O maçı statta izlediğim için o maçın Hopa maçı olduğunu çok iyi hatırlıyorum..O yıl grubumuzda Trabzonspor 3.lig takımı da vardı galiba..Trabzonsporu burada 2-1 yenmiş orada 4-1 yenilmiştik..Trabzonspor grubu 1. biz 2. olarak bitirmiştik..Bahsettiğim maçta golü atanlardan biri Abdullah Kasap namı değer Apo atmıştı...Apo sivassporun eski kaptanlarından Kadı lakaplı Hikmet Kasap'ın da kardeşi;bilmem anlatabildim mi?Bu konuda Abdullah YİĞİT ten de yardım alabiliriz diye düşünüyorum...Ünye eğer yanlış hatırlamıyorsam bizim grupta değildi..Siz başka bir yıldan bahsediyorsunuz..Ben başka bir maçtan bahsediyorum...Bilmem anlatabildim mi?

kumyurtlu58
02.02.2011, 23:46
Arkadaslar bu mac larin hepsinde vardim. hatta her zaman anlatirim hopa macinda statda yer yoktu ,tel örgülerin önüne diz cöküp seyretmistik ne seyirci vardi o gün. O Tokat macinda 4 mevsimi bir arada yasamistik kar ,yagmur falan. ! 1 -0 yenildigimiz p. ofisi macinda hocam spor toto m yatti diye bir bagirdim herkes bana bakmisti. Bir ani da benden 2.ligdeyiz kötü gidiyoruz, rakip elazig 1.o. öndeyiz sonra 2. golü yedik ,g,birliginden gelen dr.resit vardi .santraya topu koydu bir vurdu gol oldu ve mac 2-2 bitmisti, bu golü hic unutmam.sevgi ve saygilar, daha cok anilarimiz var.kacakmi girmedik ,aba benide yanina al ,diyemi yalvarmadik.sonra biz büyüdük her maca gittigimde 1. 2 tan´e cocuk alirdik yanimiza, bu bir sevda sivas ve sivasspor hastaligi.Allah yar ve yardimcimiz olsun.

kumyurtlu58
02.02.2011, 23:56
3.ligdeyiz kars gölespor ile oynuyoruz biz oynadik onlarin 2 numarasi ceza sahasinin disindan bir vurdu adam catala takdi. Kalecimiz namideger kor sebo sonra sormuslar o golü nasil yedin diye sebo ya , yav ben o tppu kus sandim demis ve 1-0 yenilmistik sivasta

badboysefaa
03.02.2011, 01:09
arkadaşlar bir anıda benden.sezon olarak sanırım 2007-2008 sezonu ve rakibimiz trabzonspordu.İlk yarıdaki maçta ayman ve balili ile olan olaylar ve sonrasındaki taraftarların küfürleri beni çok germişti.Ve beklediğim gün geldi çattı trabzonspor sivasa gelmişti,hava -28 derece dondurucu soğuk ben biletimi almış ve maçın başlama saatini bekliyordum 2 kazak bi hırka bi mont (alttan eşorfman) 3 çift çorap eldiven atkı bere ve botlarım...soğuğa meydan okuyacak bir savaşçı gibi gittim stada:)ama inanılmaz bir soğuk vardı yinede pes etmedim trabzonlulara yakın olayım diye havuz kale arkasından almıştım biletimi (normalde gardan izlerim hep:))trabzonlu taraftarlara sataşsakta nafile hepsi soğuktan tutulmuş öylece duruyorlardı:) ve maçı kazanmıştık o maçı kazanmamızı bir ömür unutamıyorum eve geldiğimde içimde huzur ve büyük bir mutluluk vardı:) okuyan herkese teşekkür ederim....

MeD_Turc
03.02.2011, 02:01
Sivasspor un Super Lige Yukseldigi Yil Denizlispor Macinda Kale Arkasinda Kaleci SULEYMANOYA Biri Bagiriyo LAAAAA GARAAAAA GAFANA KOMURMU CALDILAR LAAAAAA Diye O Gun Bu Gun Agzima Takilmistir LAA GARA GAFANA KOMURMU CALDILAR LA :)

adam hayatinda hic zenci gormemis, la garaaaa hemi

_DeReBeYi_
03.02.2011, 04:12
adam hayatinda hic zenci gormemis, la garaaaa hemi

Lige Yeni Cıkmısız ilk STADA Gordu Heralde Zenci Birisini :))) 6 Ay Gulduydum Bu Lafa LAAAA GARAAA GAFANA KOMURMU CALDILAR LAAA :)

Senin Bi Anin Yokmu Her Geldigin Macta Ya Berabere Kaldik Yada Yenildik Bi Anderlecht Macini Kazandik Oda Malum :)

izmirliyigido
03.02.2011, 07:36

O maçı statta izlediğim için o maçın Hopa maçı olduğunu çok iyi hatırlıyorum..O yıl grubumuzda Trabzonspor 3.lig takımı da vardı galiba..Trabzonsporu burada 2-1 yenmiş orada 4-1 yenilmiştik..Trabzonspor grubu 1. biz 2. olarak bitirmiştik..Bahsettiğim maçta golü atanlardan biri Abdullah Kasap namı değer Apo atmıştı...Apo sivassporun eski kaptanlarından Kadı lakaplı Hikmet Kasap'ın da kardeşi;bilmem anlatabildim mi?Bu konuda Abdullah YİĞİT ten de yardım alabiliriz diye düşünüyorum...Ünye eğer yanlış hatırlamıyorsam bizim grupta değildi..Siz başka bir yıldan bahsediyorsunuz..Ben başka bir maçtan bahsediyorum...Bilmem anlatabildim mi?

O zaman şöyle düzeltme yapalım. Yanlış anlama kardeşim niyetim seni haksız çıkartmak veya başka bir sebep değil. Amacım doğru olan bir tek doğruyu herkese ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak olduğu için bunları yazıyorum. Hatıralar zamanla bizi yanıltabilir ama yazıtlar hep doğru kalır.

Senin dediğin o maç 3.Ligde iken değil 1983-84 Sezonunda Amatör Ligde mücadele ettiğimiz ve 2.Kademe maçlarında Trabzonspor Amatör'ün Şampiyon olupta Profesyonel Ligler Statüsü gereği o zamanlar Profesyonel Liglerde 2 tane aynı isimde takım oynayamayacağı için çıkmayıpta bizim 3. Lig'e çıktığımız maçtı.

Ve o maçı da Artvin Hopaspor maçını da 2-1 almıştık.

Doğru diyorsun benim dediğim maçta farklı tarihte ki, 1998-99 Sezonun da 3. Ligde Şampiyon olduğumuz maçta Ünyaspor'u son 3. hafta da sahamızda 3-2 yenmiştik. Sen 3. Ligde Şampiyon olduk deyince ben bunu anladım. Senin dediğin Amatörde ki yıllarımızdı.

Zaten pek yakında Sivasspor'un bugüne 2.Ligde, 3.Ligde, Amatör de, Yükselme Grubun da, 1. Ligde ve Süper Ligde oynadığı toplam 1380'e yakın tüm maçları, golleri, skorları, tarihleri, Teknik Direktörleri vs vs vs herşeyiyle SİTEMİZDE paylaşacağım. Bunun altyapısını hazırlıyoruz. Abdullah YİĞİT kardeşime de saygılarımla tabiki onunda arşivi vardır ama bende ki arşivin kimsede olacağını tahmin etmiyorum.

Selam ve sevgilerimle kardeşim.

AYK

Ali Selim
03.02.2011, 07:56
Bi anıda Benden Gerçi anı Çokta :) 2. Ligin Son maçı Şampiyonluk maçımız Maç sonu sivasta bayram havası desen fazlasıyla yeridir. Stadyumdan Meydana kadar otobüsün önünde yürüyerek şampiyonluk şarkıları söylerek gelmişiz hava felaket yağmurlu yanlış hatırlamıyorsam. Ogünde maaşı almışım tam olarak fiyat hatırlamıyorum ama yaklaşık 300-350 tl olması lazım meydana geldik eski havuz var o zaman kenarına çıktım bağırıyorum boğazım yırtılana kadar kırmızım beyazım sivasım diye o arada bi izdiham neymiş dev bayrak açılacak arkadaş bana bir vurdu kendimi havuzun içinde buldum hemen oradan havuzun ortasındaki betona ama sırılsıklamım cepte telefon para cüzdan gani gece eve bi gittim paralarda atatürk yok telefonun ekran yok en çok üzüldüğüm o zaman sevgilimin resmi yırtılmıştı ama sivassporum en değerli varlığım şampiyon olmuş benim için en büyük en güzel gün o gündü ahh eskiler ah..

Ali Selim
03.02.2011, 07:59
Yine Yakınlardan Bi anı Olsun Bu sezonun ilk yarısında oynanan Gayseri maçındayız maç başında açmışız pankartı HANIMIN ÇİFTLİĞİNDEYİZ diye dk 90 maç olmuş 4-1 kapalı kale bağırıyor YİĞİDONUN SUÇU NE arkadaşlarla dışarı çktık ama bende fena halde bi sinir tam dışarı çıktık simitçi bağırıyor " abi dördü bir lira " Tamamen kafayı yemiştim o zaman :)

karşıyakalı
03.02.2011, 08:27
belkide türkiye ve dünya liglerinin en ilginç cezasını sivasspor almıştı. 3. ligdeyiz vesivasspor şampiyonluk maçı için çubuk sporla oynamaya ankaraya gidiyor .şampiyonluktaki rakibimiz yanılmıyorsam çorumsporda tokatta maç yapıyor.çorumspor-tokatspor maçında olaylar çıkıyor sivasspor 5 maç saha kapatma cezası alıyor. ve sonraki sezon evimizde oynayacagımız 5 maçımızı başka bi sahada oynuyoruz

izmirliyiğido35
03.02.2011, 08:30
2.lig a katagorisinin ilk yada ikinci yılıydı lise ye gidiyoduk o zaman izmirspor şampiyonluğa oynuyordu okullarda ücretsiz otobüs kaldırıyor bizlerde 2 hafta da bi maça gidiyoduk beleşten tabiki sıra sivasspor maçına denk gelmişti bu maç kaçmazdı tabi o gün hava çok karışık maç alsancak stadında gönül sivasspor tarafına girmek isterdi ama zaten izmirspor taraftarını oluşturan öğrencilerin çoğu sivaslıydı biz stada girdik açık tribüne hava yağışlı olduğundan kapalı tribüne alıyolardı tam o sırada izmirspordan reşit golü attı ve 1-0 yenik duruma düştük tabi biz sevinemiyoz sivassporumuz golü yemişti taki ikinci yarı başlayana kadar ikinci yarı başladığında sivasspor rüzgarı fırtınayı yağmuru arkasına almıştı sanki saat daha öğlen 3 gibi hava karardı stadın ışıkları yanmıştı maçı 2-1 yenmişti (sivasspor balkon tarafında bulunan yaklaşık 100 yada 150 seyircimiz vardı hava şartlarına rağmen hiçbir koruma yok) kaleci degaj kullanıyodu orta sahadan geri kendisne geliyodu bende o maçı hiç unutamam...

izmirliyiğido35
03.02.2011, 08:46
2000 yılında 2.lig yükselme gruba çıkmıştık ilk maçımız altay laydı tabi ben sivasspor maçına odaklanmışım maç pazar günü saat 12:00 da trt de veriyo ben gidecem diyom maça babamgil nidecen diyolar tabi abim ben kardeşim ve de mahalleden iki arkadaş stadın yolunu tuttuk alsancak stadına vardığımızda babamdan peşimizden gelmişti bişey olur diye alsancak balkon tribünü ne girmiştik maç biletleri 3,00 tl idi o zamanlar şimdi 5,00 tl aradan 10 yıl geçmiş sivasspor taraftarı full doldurmuştu maç 0-0 bitmişti....

izmirliyigido
03.02.2011, 08:48
2.lig a katagorisinin ilk yada ikinci yılıydı lise ye gidiyoduk o zaman izmirspor şampiyonluğa oynuyordu okullarda ücretsiz otobüs kaldırıyor bizlerde 2 hafta da bi maça gidiyoduk beleşten tabiki sıra sivasspor maçına denk gelmişti bu maç kaçmazdı tabi o gün hava çok karışık maç alsancak stadında gönül sivasspor tarafına girmek isterdi ama zaten izmirspor taraftarını oluşturan öğrencilerin çoğu sivaslıydı biz stada girdik açık tribüne hava yağışlı olduğundan kapalı tribüne alıyolardı tam o sırada izmirspordan reşit golü attı ve 1-0 yenik duruma düştük tabi biz sevinemiyoz sivassporumuz golü yemişti taki ikinci yarı başlayana kadar ikinci yarı başladığında sivasspor rüzgarı fırtınayı yağmuru arkasına almıştı sanki saat daha öğlen 3 gibi hava karardı stadın ışıkları yanmıştı maçı 2-1 yenmişti (sivasspor balkon tarafında bulunan yaklaşık 100 yada 150 seyircimiz vardı hava şartlarına rağmen hiçbir koruma yok) kaleci degaj kullanıyodu orta sahadan geri kendisne geliyodu bende o maçı hiç unutamam...

Evet bende o maçtaydım. Hava müthiş yağmurlu idi kızım ve yeğenimle beraber Sivasspor bayrağının altında maçı izledik ama bir yağmur, bir fırtına.... Sırılsıklam olduk ama 80. dakika da Mehmet Yener ve 87.dakika da Emin'in golleriyle 2-1 yenince her türlü sıkıntı unutulmuştu.

AYK

karşıyakalı
03.02.2011, 09:05
ilk deplasman maçına gidişimi hiç unutamıyorum.turhal maçı.henüz lisede ögrenciyiz o zamanlar cepte dogru düzgün para yok ama içimiz sivasspor aşkıyla yanıyor.maç sabahı gittim çarşıya belediye çarşısının önünde pejo münibüsler dizilmiş dolan gidiyor sorduk kaça götürüyon abi diye fiyatı şu an hatırlamıyom ama benim cepteki paradan fazlaydı.çıkardım cepten bozuklukları bi daha saydım yok yetmiyo abi dedim şöföre bütün param bu benide götürün mü.sagolsun geç otur dedi.oturdum pejo dolmuşa ama sanki uçakla gidiyorum uçuyoyorum heyacandan cepte yok bir kuruş para maç bileti nasıl alacam ne yiyecem hiç bi şey umrumda degil dolmuşa bindikya.neyse turhala indik gittik stada parası olanlar bilet almaya sıraya girdi ama bilet bitmiş tokattan bilet gelecekmiş millet bekliyo sırada bizde giriş kapısının önünde bekliyoz ne olacaksa sanki derken bir grup sivaslı bagıra çagıra geldi küfür ediyolar bilet yok diye maç başlaması yaklaşıyor.kapıdada bir tane bilet kesen adam bide gece bekçisi şu kahverengi giysililerden olan polis falan yok.kalabalıgı görünce adamlar tırstı galiba susun da girin içeri dediler tabii bende daldım içeriye girdik portatif tribünlerde ayakta izledik maçı ve 2-0 kazandık maç bitti .karnım çok acıkmıştı ama para yok mecburen eve gidene kadar sabrettik.o 2 saatlik yolhiç bitmemişti

karşıyakalı
03.02.2011, 09:19
buda ilk maça gidişimle ilgili.muhtemelen ilk yada ortaokuldayım.bizim ev şimdiki vali konagının orda etembeyin parkının yanunda.öndeki caddeden gelin arabaları paşa fabrikasına giderler günlerden pazar bi sürü dügün var bizimde gelin arabasının önünü kesme ekibimiz tabi ki.neyse o gün şanslı günümüzdü iyi para yaptık sıra paraları harcamaya geldi.6 -7 kişiyiz mahalledeki arkadaşlar sinemaya gidecez yalçın sinemasına 3 filim birden devamlı matina.baktık filimleri begenmedik yıldız sinemasına bakmaya gidiyoruz yolda yanımızdan bi taksi geçti kırmızı beyaz bayraklarla süslenmiş bagırıyolar sivasspor falan diye.anladıkki maç var dedim hadi oglum sinemayı boşverin maça gidelim hem bi biletle iki kişi gireriz kalan parayıda harcarız daha çocuguz.arkadaşları ikna ettim ve gittik maça önce kapıdaki adama sorduk pazarlık yaptık abi 7 kişiye 3 bilet alsak olurmu.adam tamam dedi.zaten taraftarın çogu koca koca adamlar beleş girerken 7 tane çocuga 3 bilet çok bile.neyse 3 bilet aldık kalan paraya baktık biraz var ordan baktık köfteci var girişin orda .hiç unutmuyorum 2 tane tam düremeç aldık.çekildik kenara açtık ve 2 ekmegi 7 ye böldük içindekileri paylaştık pek adil olmadı ama bu paylaşım hakkımıza düşeni ööle bi yedikki aç kurtlar gibi..girişte kenardaki çeşmelerden suyumuzuda içtik ve içeri girdik hangi maçtı sonuç ne oldu hiçbirini hatırlamıyorum ama artık bu maçtan sonra devamlı maçlara gider olmuştuk

karşıyakalı
03.02.2011, 09:27
buda ilk hatırladıgım maç.yine orta okul yılları falan harçlıkları hafta boyunca biriktiriyorumki hafta sonu maça gidecem.bi kaç hafta biriktirdik ve bilet parasına ulaştık.ilk maça gidecegim artık.neyse pazar oldu gittim stada aldım biletimi maç giresunspor maçı giresun açık ara farkla lider bizde ikinciyiz.maç 1-1- bitti ve o sene giresun 2 lige çıkmıştı bizdeki şampiyonluk hevesleride sonraki yıllar a kalmıştı

ZiDaNe58
03.02.2011, 09:28
m.yıldızın runjeye 30 küsür metreden kafayla atdıgı gol manisanin 7 haftalık galibiyet serisine son verdigimiz ve sırıl sıklam oldugumuz maç ve gsyi turkiye kupasi yarı final maçında penaltılarla saf dışı bıraktıgımız maç:)o penalti atıslarnda kalpten gidecem diye cok korkmustm:D bu maclar unutulmazlarm arasındaki ilk sıralarda yer alanlar.

karşıyakalı
03.02.2011, 09:37
ve artık üniverste ögrencisiyiz antalyada okuyorum . darıca gençlerbirligi sivasspor maçı.var hafta sonu.gebzede maç.sivasspor maçı oldummu dürtüyorlar sanki maça git diye sınav falan yok ortam uygun maça gitmek için hemen bir plan yaptım aradım evi dedim istanbuldan bi kitap almam lazım istanbula gidecem para yollayın.iş kitap olursa hiç para olmazmı hemen geldi para gittim istanbula .maçı 2-1 kazandık ve döndüm tekrar antalyaya

karşıyakalı
03.02.2011, 09:45
sivasspor süper lige çıktı çıkalı kombine alırım ama 3 ligdeki o parasız pulsuz aç karına izledigimiz maçlar hem daha heyecanlıydı hemde taraftar daha istekli ve coşkuluydu.deplasmana gittigimiz ilçelerde bayram ederdi esnaf.maç biletleri hemen 5 katına satılmaya başlardı sivasspor taraftarına.taraftar o zamanki adıyla birinci lig hayalleriyle yanıp tutuşurdu.ve yaşlı amcalar derlerdiki 'ölmeden şu sivassporun birinci lige çıktıgını bi görsem başka bi şey istemiyorum tek bi sefer bile çıksında hemen geri düşsün'çok şükür bu günlere geldik kimsenin hayal edemeyecegi başarılar yakaladık şampiyonlar liginde ön eleme oynadık uefa intertoto ne varsa gittik avrupa kupalarına.ama taraftar artık istekli ve coşkulu degiller.insan hasret kaldıgı şeye olan ilgisi kavuşunca bitermişya bizimkide böyle oldu galiba.

karşıyakalı
03.02.2011, 09:52
Arkadaşlar bu bölümde gerek eski günlerdeki Sivassporumuzun maçlarında gerekse şu an veya hafta hafta maçlarda yaşadığımız ilginç olayları, anıları veya güzellikleri bu konu başlığı altında paylaşarak hoşça vakit geçirebileceğimizi düşündüm ve böyle bir konu açtım, yani kısacası maksat muhabbet...İlginç olaylar yaşayan veya anıları olan arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum,

hayalkafe teşekkür edrim bu konuyu açtıgın için beni tekrar eski günlere götürdün yazarkan kah duygulandım gözlerim doldu kah gülümsedim ve o anları tekrar yaşadım.her şeye ragmen iyikide yaşamışım bunları ve daha yazmadıgım onlarca anılarımı

PETKOVİC
03.02.2011, 09:59
O zaman şöyle düzeltme yapalım. Yanlış anlama kardeşim niyetim seni haksız çıkartmak veya başka bir sebep değil. Amacım doğru olan bir tek doğruyu herkese ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak olduğu için bunları yazıyorum. Hatıralar zamanla bizi yanıltabilir ama yazıtlar hep doğru kalır.

Senin dediğin o maç 3.Ligde iken değil 1983-84 Sezonunda Amatör Ligde mücadele ettiğimiz ve 2.Kademe maçlarında Trabzonspor Amatör'ün Şampiyon olupta Profesyonel Ligler Statüsü gereği o zamanlar Profesyonel Liglerde 2 tane aynı isimde takım oynayamayacağı için çıkmayıpta bizim 3. Lig'e çıktığımız maçtı.

Ve o maçı da Artvin Hopaspor maçını da 2-1 almıştık.

Doğru diyorsun benim dediğim maçta farklı tarihte ki, 1998-99 Sezonun da 3. Ligde Şampiyon olduğumuz maçta Ünyaspor'u son 3. hafta da sahamızda 3-2 yenmiştik. Sen 3. Ligde Şampiyon olduk deyince ben bunu anladım. Senin dediğin Amatörde ki yıllarımızdı.

Zaten pek yakında Sivasspor'un bugüne 2.Ligde, 3.Ligde, Amatör de, Yükselme Grubun da, 1. Ligde ve Süper Ligde oynadığı toplam 1380'e yakın tüm maçları, golleri, skorları, tarihleri, Teknik Direktörleri vs vs vs herşeyiyle SİTEMİZDE paylaşacağım. Bunun altyapısını hazırlıyoruz. Abdullah YİĞİT kardeşime de saygılarımla tabiki onunda arşivi vardır ama bende ki arşivin kimsede olacağını tahmin etmiyorum.

Selam ve sevgilerimle kardeşim.

AYK

evet ünye maçıydı

karşıyakalı
03.02.2011, 10:04
bide bizim kaleci şakir vardı iyi kaleciydi.sivasspor amasya maçıydı yanılmıyorsam maç 1-1- bitmişti ve o zamanki bir yönetici maç bitiminde sahaya girerek (skorbort tarafındaki kaledeydik )taraftarın önünde kaleci şakiri tokatlamıştı.ve şakir gözyaşları içinde soyunma odasına dogru gitmişti. çok kötü bir durumdu kendi yöneticinden taraftar önünde dayak yemek

karşıyakalı
03.02.2011, 10:10
aksarayspordan BİLBAY bi oyuncu almıştık.adam forvet oynuyordu sırf adamın isminden dolayı merak ettigimizden maça gitmiştik adamı görmek için:D:D:D

öğretmen
03.02.2011, 10:47
3. ligden beri sivassspor un içerdeki tüm maçlarını takip ettim.unutamadığım maç sebat maçıydı ilk yarı 1-o önde girmiştik içeri ikinci yarı bize 2 gol atıp yenmişlerdi.şampiyonluk gitmişti. o maçı hiç unutamam maçın bitmesini hiç istememiştim.sebat gol attığında dörteylül başıma yıkılmış gibiydi.maç bitiminde şok olmuştuk kimse stadı boşaltmıyordu.staddan çkarken hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum. 3 gün kendime gelemiştim.bu sevda başka bişey dörteylüle gitmek 40 yıldır özlenen sevgiliye kavuşmak gibi güzel. dörteylülde yenmek taraftarın güldüğünü görmek anlatılmaz bir duygu.orda yenildiğmizde ise sivas 8.0 şiddetinde depremle sallanmış gibi. rabbbim bize dörteylülde mağlubiyet yaşatmasın çok zoruma gidiyor

öğretmen
03.02.2011, 10:48
birde unutamadğım maç trabzon sivas spor trabzona gol bastı:)

Kokomo
03.02.2011, 14:53
bide bizim kaleci şakir vardı iyi kaleciydi.sivasspor amasya maçıydı yanılmıyorsam maç 1-1- bitmişti ve o zamanki bir yönetici maç bitiminde sahaya girerek (skorbort tarafındaki kaledeydik )taraftarın önünde kaleci şakiri tokatlamıştı.ve şakir gözyaşları içinde soyunma odasına dogru gitmişti. çok kötü bir durumdu kendi yöneticinden taraftar önünde dayak yemek

Hatırladım o maçı ...

Kokomo
03.02.2011, 14:55
Arkadaslar bu mac larin hepsinde vardim. hatta her zaman anlatirim hopa macinda statda yer yoktu ,tel örgülerin önüne diz cöküp seyretmistik ne seyirci vardi o gün. O Tokat macinda 4 mevsimi bir arada yasamistik kar ,yagmur falan. ! 1 -0 yenildigimiz p. ofisi macinda hocam spor toto m yatti diye bir bagirdim herkes bana bakmisti. Bir ani da benden 2.ligdeyiz kötü gidiyoruz, rakip elazig 1.o. öndeyiz sonra 2. golü yedik ,g,birliginden gelen dr.resit vardi .santraya topu koydu bir vurdu gol oldu ve mac 2-2 bitmisti, bu golü hic unutmam.sevgi ve saygilar, daha cok anilarimiz var.kacakmi girmedik ,aba benide yanina al ,diyemi yalvarmadik.sonra biz büyüdük her maca gittigimde 1. 2 tan´e cocuk alirdik yanimiza, bu bir sevda sivas ve sivasspor hastaligi.Allah yar ve yardimcimiz olsun.

Reşit'i , o maçı ve o golü çok iyi hatırlıyorum ...

Kokomo
03.02.2011, 14:57
buda ilk hatırladıgım maç.yine orta okul yılları falan harçlıkları hafta boyunca biriktiriyorumki hafta sonu maça gidecem.bi kaç hafta biriktirdik ve bilet parasına ulaştık.ilk maça gidecegim artık.neyse pazar oldu gittim stada aldım biletimi maç giresunspor maçı giresun açık ara farkla lider bizde ikinciyiz.maç 1-1- bitti ve o sene giresun 2 lige çıkmıştı bizdeki şampiyonluk hevesleride sonraki yıllar a kalmıştı

Çok iyi hatırlıyorum, maç sonu bayağı olay çıkmıştı. Sivassporun sahası kapanmıştı. Saha karla kaplıydı.

Kokomo
03.02.2011, 14:59
ve artık üniverste ögrencisiyiz antalyada okuyorum . darıca gençlerbirligi sivasspor maçı.var hafta sonu.gebzede maç.sivasspor maçı oldummu dürtüyorlar sanki maça git diye sınav falan yok ortam uygun maça gitmek için hemen bir plan yaptım aradım evi dedim istanbuldan bi kitap almam lazım istanbula gidecem para yollayın.iş kitap olursa hiç para olmazmı hemen geldi para gittim istanbula .maçı 2-1 kazandık ve döndüm tekrar antalyaya

Ben de o gün ordaydım ! 1-2 yendik. Sivasspor seyircisi ayrılan yere sığmamıştı . Darıcalılar ile maç sonrası konuştuğumda bugüne kadar böle taraftar görmedik demişlerdi !

Kokomo
03.02.2011, 15:01
3. ligden beri sivassspor un içerdeki tüm maçlarını takip ettim.unutamadığım maç sebat maçıydı ilk yarı 1-o önde girmiştik içeri ikinci yarı bize 2 gol atıp yenmişlerdi.şampiyonluk gitmişti. o maçı hiç unutamam maçın bitmesini hiç istememiştim.sebat gol attığında dörteylül başıma yıkılmış gibiydi.maç bitiminde şok olmuştuk kimse stadı boşaltmıyordu.staddan çkarken hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum. 3 gün kendime gelemiştim.bu sevda başka bişey dörteylüle gitmek 40 yıldır özlenen sevgiliye kavuşmak gibi güzel. dörteylülde yenmek taraftarın güldüğünü görmek anlatılmaz bir duygu.orda yenildiğmizde ise sivas 8.0 şiddetinde depremle sallanmış gibi. rabbbim bize dörteylülde mağlubiyet yaşatmasın çok zoruma gidiyor

Evet doğru, o A.Sebat maçı bizlerde büyük acı bırakmıştır ...

Kokomo
03.02.2011, 15:07
belkide türkiye ve dünya liglerinin en ilginç cezasını sivasspor almıştı. 3. ligdeyiz vesivasspor şampiyonluk maçı için çubuk sporla oynamaya ankaraya gidiyor .şampiyonluktaki rakibimiz yanılmıyorsam çorumsporda tokatta maç yapıyor.çorumspor-tokatspor maçında olaylar çıkıyor sivasspor 5 maç saha kapatma cezası alıyor. ve sonraki sezon evimizde oynayacagımız 5 maçımızı başka bi sahada oynuyoruz

O sezonu unutmak mümkün mü ? En acı şampiyonluk kaybımızdır o sene. Çorumspor para şike 2.lige çıkmıştı. Tokat_çorum maçının son dakikasında penaltı ile 1 puan aldılar. Biz de Çubuk'a 1-0 yenildik.

Özellikle iddaalı (1,000 kişilik taraftar gelmişti) Amasya'yı 6-1 yendiğimiz maçta süperdik ...

aozdemir
03.02.2011, 15:18
.Sivastayken içerdeki her maçına giderdim. iki anımı paylaşayım:

-Ankaragücünü 3-2 yendiğimiz maç. maça abim ve yeğenimle birlikte gitmiştim. yeğenim ilk defa maça gidiyordu. maçta tam 5 gol var. ve üstelik kalecimiz petkoviç kaleden kaleye bir gol atmış. yeğenim ne dese beğenirsiniz. "ne kadar sıkıcı bir maç" :)

-yine kayseriye 5-0 yenildiğimiz maç. sanırım sezonun son maçıydı. maçta 5. golü yemişiz.stadda çıt yok. kimse tezahürat yapmak istemiyor. kalla diye bir oyuncumuz vardı. kale arkasından bir seyircinin stadı inleten sesi duyuldu: "kalla kayseriye salla" :)

zgR
03.02.2011, 16:20
Slm,bir anida benden.mahalledeki arkadaslarla toplandik caykur rize macina gidecez,o zamanlar hangi ligdeydik hatirlamiyorum 9 10 yaslarindayim.gittik stada uzun bi sira kuyrugu var kapalinin yaninda.neyse arkadaslarla kararlastirdik herkes bi amcaya yalvaracak oyle girecez maca.butun arkadaslar bi amca buldu ben bulamadim hepsi ya bizim gibi benide aldirinmi iceriye amca diye yalvaran bi cocuk bulmus yada cocuguyla falan gelmis:).ben kaldim disarda butun arkadaslar girdi.oturdum kenara goz yaslarima engel olamadim bagira bagira hem agliyorum hem burnum akiyor siliyorum bi yerlere yine akiyor.sonra omuzumda bi el hissettim,tok sesli bi amca gel oglum aglama birlikte gidelim dedi.neyse girdik iceri amca saglam gelmis kolalar kuruyemisler kekler.yedik ictik guzelce.sagolsun amca sayesinde hic tahmin etmedigim bi 90 dakika olmustu benim icin.

zaral
03.02.2011, 17:26
öncelikle Hayalkafeye bende teşekkür etmek isterim ve yorumlarıda sanki bende yaşamış gibi heyecanla okudum ve çorbaya bi tutam tuzda ben atmak istedim yanlış hatırlamıyorsam 2.lig b kategorisinde grup maçıydı o zaman lisedeyim Sivassporumuz darıcaya geliyodu o zamanlarda biz istanbuldaki yiğidolarda büyük bir Sivasspor hasretiyle çevredeki tüm maçlara yetişme çabasında maçları kaçırmamaya çalışıyoruz yanlış hatırlamıyorsam 0-2 aldığımız maçtı maç öncesi bize ayrılan tribün önüne geldik ve iğne atsan yere düşmeyecek kadar kalabalık etrafta birden biletler tükendi diye laf çıktı dolapdereden kalk darıcaya git bide maça gireme olacak işmi babam ben amca amcağlu falan 4 kişiyiz ve baktık olacak gibi değil son çare karaborsacı aramaya başladık herkes biyana dağıldı bile polis gibi karaborsacı peşindeyiz bilet almak için herkese soruyoruz bilet varmı diye ama bomba benim süper amcamdan geliyor bizim amca bey çevik kuvvete gider ve '' la gardaş o kadar yoldan geldik maça giremiyoh allasen bize bi karaborsacı bul canını yediğim '' o saatten sonra maça girdik ama bi şekilde o gün asıl olay maça gitmemiz yada maçı almamız değil amcamın patlattığı bombaydı Herkese Saygılar ...

MeD_Turc
03.02.2011, 19:08
Lige Yeni Cıkmısız ilk STADA Gordu Heralde Zenci Birisini :))) 6 Ay Gulduydum Bu Lafa LAAAA GARAAA GAFANA KOMURMU CALDILAR LAAA :)

Senin Bi Anin Yokmu Her Geldigin Macta Ya Berabere Kaldik Yada Yenildik Bi Anderlecht Macini Kazandik Oda Malum :)

cok haklisin,her geldigim macta ya yenildik ya berabere kaldik:) anim olmaz olurmu , anderlecht maci var bilet bulmak ne mumkun guc bela bileti bulduk sampiyonlar ligi maci biz yerimize oturduk :) iki tane sakalli hacemmi geldi yanimiza oturdu '' aha bura egceymis yav '' diyerek:) hacilardan biri diyorki ''la ahmet bura bizim yerimiz degil biletlerde baska numara yaziyor,yerin sahibi gelir bizi kaldirir gidek yerimize oturak'' diyor:) obur hacida diyorki '' otur olm gosgoca stad bura dolarmi la diyor'' (stadi gozunde ne kadar buyuk goruyosa +sampiyonlar ligi maci:) buna ben cok gulmustum demekki haci stad de france,olimpiyat stadi veyahut kadikoy stadlarina girse nutku durur:),mac baslamaya yakin koltuklarin sahibi geldi tabi ellerinde bilet dolaniyorlardi

MeD_Turc
03.02.2011, 19:17
bide polisle tartismamiz vardi:)) derebeyi bi bilet almis:) polisle yan yana oturuyoruz guvenlik seridinin yanindayiz o senesi stadlarda sigara icme yasagi yeni cikmis cigarayi yaktim polis yanimda:)''beyfendi sigarayi sondurun stadda sigara icmek yasak'' dedi bende hazir cevabimya maratondayiz biz memur bey su karsi trubune bi bak allah askina dedim (isik dusmus protokolden bir duman yukseliyor sanarsin stad yaniyor:))

kareas
03.02.2011, 19:22
Senesini tam olarak hatırlamıyorum ancak 1984 / 1985 olabilir.Mevsim sıcak;maçtayız,ben kazana kesin dahil olduğum için her içtimaya (her maça mutlaka giderdim) çıkardım.Maç oynanıyor büyük bir heyecanla,rakip futbolculardan biri girdiği ikili mücadeleden sonra yere düştü ve kıvranmaya başladı,o anda bir ses bir bağırtı,ulaaa gejgere getirin gejgere yokmuuu ? bunu diyen ağbiyi hatırlıyorum kendisinide maçlardan tanıyorum sağlam taraftarlardan biriydi..(çekicilerden:DD) Şimdi ne zaman sedyeyle sahaya girenleri görsem aklıma o ses gelir..

58akif34
03.02.2011, 20:07
bende komık bır anımı paylaşmak istedim

gecen sezon (2009-2010) ziraat türkiye kupası macı trt den naklen ızlıyorum bursa ıle oynanıyor mac babannemde yanımda ben heyecandan bagırıyorum vur falan fılan babannem gaza geldı takımı destekleyecek hangısı sıvaslı dıye sordu bende kırmızılar dedım o ara ekrana zencı bır yabancı geldı muhtemelen keıta ıdı hadı lan dedı budamı sıvaslı dedı bana kalayı bastı dalga gecıyorum sandı :D:D:D

58_SEMİH_58
03.02.2011, 20:10
Yanlış hatırlamıyorsam 2004 yılı Akçaabat olması lazım ligin son haftaları 2.lig şampiyonluga oynuyoruz takım sahaya çıkıyor ilk veya 2. kez maça gitmişim inanılmaz bir konfeti yagmuru.Ne oluyor la burada tipinde bakışlar saga sola :DMaç sonunda 2-1 yenilmiştik ve 2 Karadeniz takımı el ele süper lige :).Süper Lig deki ilk sezonumuzda 3-2 fb maçı -35 lik trabzon maçı 5-3 biten gs 0-2 dan çevirilen Bursa ve daha niceleri.

üçyıldız58
03.02.2011, 20:19
3.ligdeyiz bir çubuk spor fırtınası esiyor 2.yarının ilk maçı çubukspor hiç yenilmemiş saha geçen hafta antalya maçındaki gibi karla kaplı
bende o zamanlar ulucamide yatılı hafızlık çalışıyoruz mevcut öğrenci toplamımız 55 kişi maç pazar günü
ben kimseye söylemeden stadyuma gittim cepde para yok köyden gelmişsin abi benide al ,abi benide al diyerek maça girdik
o gün stadyum ful dolu trübünler yıkılıyor aslında o günleride özlemiyor değilim maçı 3_0 kazanmıştık bombacı burhanın attığı orta sahadan gol hala aklımda
maç bitmişti büzüte, büzüte ulucaminin yolunu tuttuk
camiden içeri bir girdim müdür ömer evcioğlu caminin önünü kesmiş geleni sıraya diziyor
o zamanlar ikindi namazından sonra yoklama alınırdı o günde yoklamada kimse yok gözünü sevdiğimin hafızları hepsi maça kaçın bende tek ben gittim sanıyorum
yoklamayı aldı yukarı çıkın ben geliyorum dedi hepimiz yukarı çıktık sırt üstü yatın dedi bizi bir güzel falakaya yatırdı ayağa kalktık yürüyecek dermanımız yok
akşam namazına baktım bütün herkes oturarak namaz kılıyor
benim gözümde falaka yok ertesi günki fotospor gazetesi ne başlık atmış onu merak ediyorum
sabah namazına kalktım maliyenin altındaki gazete dağıtım yerine gittim daha gazeteler desteleriyle duruyor ordan bir tane fotospor aldım başlık aynen şöyleydi
SİVASSPOR NAĞMAĞLUP DİNLEMEZ

superglam
03.02.2011, 21:07
Hiç unutmam Şampiyonluğa oynadığımız seneler Bursa 2-0 önde evde misafir var ben maçı dinliyorum bir taraftan. Birden misafirler kalktı gidecek. Arabamba bırakmam gerekiyor.. Arabaya bindik hemen radyoyu açtım moral sıfır derken sivas gol atmaya başladı gol attıkça araba sağa solagidiyor misafirler panikledi.. Nerdeyse ineceklerdi arabadan bir gol daha geldi az kala arabayı vurcaktım.. Derken bıraktık misafirleri gelirken bir gol daha zevkten dört köşe oldum...

58MUAMMER58
03.02.2011, 21:25
BENDE sivassporla ilgili bi anımı anlatıyım,aslında çok anım varda ,sivasspor 2 lig b kategoride şampiyonluk mücadelesi veriyor,darıca gençlerle maç yapıyor,ben haydarpaşa meslek lisesinde açık öğretim sınavındayım,aklım sivas maçına nasıl giderim orda,2 saat vaktim var sınavda ,maça yetişeceğim diye 1satte 2 dersin sınavını verdim çıktım,sorularda şansımdan çalıştığım yerden çıkmıştı,neyse vakit kaybetmeden maçın hiç degilse son 30 dakkasına yetişirim diye koştura koştura haydarpaşa garına vardım ,kanter içinde banliyo trenine anca bindim,1satte gebzeye gidiyor tren .ordanda 10 dak minübüs le gidiliyor,gittim stada baktım müthiş bir taraftar var,4 bin sivaslı 1500 darıcalı,içeri girdim hemen skoru sordum,2-1 yeniyok gardaş dediler,maç biraz geç başlamış,nerdeyse 40 dak seyrettim.dönüşte hatıra olsun diye bayrak aldım,hala saklıyorum,hey gidi günler hey ne günlerdi.

erhan 10
03.02.2011, 21:35
Ben şu Trabzon'u 3-0 yendiğimiz maçı unutamam..tam 1 hafta heyecanla bekleyiş,maç öncesi gece pankart yazmalar..Stada gittik ki Sivas tribünleri eski günlerinin sinyallerini veriyor..Ve o da ne duman ettik Trabzon'u...Maç bitti neyse pankartı açtırdım ve bütün basın kongre binasının önünde fotoğrafımızı çekiyor.E haliyle taraftarlar da orda..O günü unutamam işte..Belki maçlara gitmemin her seferinde git be diyen sesin sebebi bu olsa gerek Sivasspor sevdasının yanında...

58_SEMİH_58
03.02.2011, 21:48
Ben şu Trabzon'u 3-0 yendiğimiz maçı unutamam..tam 1 hafta heyecanla bekleyiş,maç öncesi gece pankart yazmalar..Stada gittik ki Sivas tribünleri eski günlerinin sinyallerini veriyor..Ve o da ne duman ettik Trabzon'u...Maç bitti neyse pankartı açtırdım ve bütün basın kongre binasının önünde fotoğrafımızı çekiyor.E haliyle taraftarlar da orda..O günü unutamam işte..Belki maçlara gitmemin her seferinde git be diyen sesin sebebi bu olsa gerek Sivasspor sevdasının yanında...

Pankart neydi acaba :D

PETKOVİC
03.02.2011, 22:17
3.ligde Merzifonun kalecisi Ayseli unutamayan var mı? :D

_DeReBeYi_
03.02.2011, 22:29
Bizim Sadoyla Mac izliyoz Buca Maci Bizim Sado Hakeme Sovuyo Sakallilarda Var Sakalli Amca Diyo Yawww Kufur Etmeyin Diyor 1 Boyle 2 Boyle Bizim Sado Dellendi Bagiriyo Felan Sakalli Durtuyor Sodaya :) Gardas Sakin Ol Felan NE YAW SUS SUS SUS SOVERIMDE BAGIRIRIMDA ARHADAS .^^SAKALLLILAR MACA GELMESIN ARHADAS^^ DIYE IHTIYARA BI BAGIRDI Ben Yerlere Yattim Gulmekten :))))

Kasim58
03.02.2011, 22:35
Benimde sizlerle paylasacagim kücük bir anim vara ama cok eski degil daha bu gectimiz yaz sivasspor,umuzun holandadaki hazirlik macina gittik almanyadan arkadaslarla mesut hoca ve bizim baskan ve futbolcularla sicak bir ortam gecti hazirlik macindan önce.Ve maci izledik bitti futbolculara götürdümüz baklava ve helvalar yerken hollandadan mac izlemeye gelen köylülerimle tanistim hersey bitip giderken mac izlerken bir cok kez karsi karsiya geldik ama ne gencler beni nede ben onlari taniyamadi tabiki ailesini taniyorum ve uzaktan akrabam olur.Simdi zaman zaman görüsüyoruz güzel bir ani oldunu düsünüyorum.

serkan_ozcan58
03.02.2011, 22:39
benim anım biraz argo olacak ama 2 lig b kategorisindeyiz seneyi tam hatırlamıyorum şekerspor maçı maratondayım onümde 40 lı yaşlarda bir adam yan hakemi süzüp duruyor ondan öğrendim yan hakemlerde de sarı ve kırmızı kart taşıdığını:) yan hakem kartlarını düşürmüş amcamda takip ediyor ya onu hakemmm şekersporun 9 numarası gartını düşüren g...veren diyor at onu at ahaa tüm tribün şahit...:D

aslanefe58
04.02.2011, 04:29
unutulmayacak maç çokta şimdi hangi maçtı hatırlamıyorum yiğidolardan biri avazı çıktığı kadar bağırıyor...Baliliiiiii laaaaaa Baliliiiiiii hayatımda sevdiğim tek laaaaa Baliliiiiii:D:D:D

turks
04.02.2011, 07:07
:) şampiyonluğa oynadığımız ilk yılımızda yine kar yağıyor çaykur rize maçında 90. dk da bizim şutumuzun kendi adamımıza çarpıp çizgiden çıkması ve maçın0-0 bitmesi beni çok üzmüştü

yigido yakup
04.02.2011, 07:32

onu bende hatirliyorum

yigido yakup
04.02.2011, 16:42
ankarasporun son kez ligde olduğu sezon deplasmanda asaş stadındaki maçın öncesinde yaşadığım bir anıyı paylaşmak istiyorum. bilet sırasındaydık ve önümüzde sivastan gelen bir kafile var, hemşerim yanaştı büfeye kaç para olduğunu sordu -tabi o zaman biletler promosyon 50 kuruş- cevabı alınca ooo dayı simit parasıymış ver 15-20 tane dedi :D:D:D

o macta bizde vardik bizde söyle demistik 50 kurus degilde 1 lira verekte maratondan bize yer verin.

legolass
04.02.2011, 17:09
arkadaşlar bu bölümü açtığınız için teşekkür ederim.benimde bi kaç anım var . sivasspor-braga maçı vardı o maçta kalemizde volkan ünlü die biri var adam orta sahadan vurdu gol oldu sonra oturdu maçın ortasında ağlamıştı.sivassporumuzun şampiyonluğa oynadığı yıl türkiye kupasında galatasarayı elediğimiz maç süperdi penaltılarda kalpten gidecektim o maçtan sonra ibrahim dağaşan yanımıza geldi bayrak verin die bağırdı bizim arkadaşta filistin bayrağını çıkardı gitti orta sahaya dikti çok güzel bi andı.

Yakın geçmişten bi maç olan sivasspor-manisa türkiye kupası elenmiştik o maçta.maratondayız önümde eski mahalleden bi abi var dakka 43-44 manisa frikik kullanıyodu galiba abi dediki ilk yarı sivasspor 1-0 yeniyo maç böle biter dedi o frikikte dixon vardı kafayı vurdu gol oldu ilk yarı bitti hala gülerim yaw maç böle biter dio o anda gol oluyo.. xD

yine manisa maçından sonra istasyondan eve gidiyokk yanımızdan manisanın otobüsü geçiyo polis eşliğinde otobüs geçti sonra hava atar gibi otobüs tekrar aynı yerden geçti arkadaşım sinirlendi yerden taş alır gibi yaptı manisanın otobüse atıyomuş gibi yaptı manisada zenci futbolcu cam kenarında oturuyodu galiba gene dixondu golü atan adamdı la gardaş kafayı yere bi eğdi bi korktu o anı görmeniz gerekirdi sonra otobüsün içindeki bi adamda koşarak şofürn yanına gitti gaza bi bastılar ama zenci bi korktu biz gül gül öldük :D :D

daha çok anımız varda hele bi gençlerbirliği maçı vardı afedersiniz kçımız dondu inanılmaz bi soğuk hava ben tedbirli geldim cepten eldiveni şapkayı flan çıkartıyorum yanımda da arkadaş beni izliyo la baada ver bende ısınıyım ben vermiyodum 2 dk. verdim geri aldım hevesini alsın çocuk :D

bide yine şampiyonluğa oynadğımız yıllarda beşiktaş maçı vardı ben kaşkolü falan aldım gittim stada ama ne para var ne bilet ben sadece ordaki atmosferi yaşamk için gidiyim dedim bileti olanlar girdi maça bizde orda radyodan flan dinliyok sonra yanımıza bi abi geldi elinde bi deste bilet var.biletin varmı die sordu yok dedi ama parada yok dedim senden para isteyen kim dedi maraton biletlerini verdi girdik maça 1-1 berabere kaldık golü tum atmıştı süper maçtı havada güzeldi ama yusuf şimşek tam coştuğu sıralardı o zamnlar ..

Benden bu kadar yiğidolar inşallah bundan sonraki maçlarda galip gelrizde o anılarımızı anlatırız.. ;)

nuri_58
04.02.2011, 17:10
kayseri erciyesspor maçında bi futbolcu orta açacaktı. bizimde raymond kalla diye bi defansımız vardı.hatırlayanlar olur. tam adam rahatça orta açacaktıki kalla ayağını bi uzattı sanki ayağı birdenbire uzamıştı uzunca boyluyduda :D bide erciyessporda bi hemşerisi vardı adam golü kaçırınca gidip başını feln okşadı :D çok komiğime gitti :D

erhan 10
06.02.2011, 16:22
Pankart neydi acaba :D

SİVAS TRABZ10'A GOLBASTI :)

kartalyiğido
06.02.2011, 18:07
Unutamadığım maç çok ama 90 ıncı dakikada gol atmak, hemde deplasmanda atılınca, golü defans oyuncusu atarsa, pek yapmam ama sevinçten ağlamıştım, yer Bursa sezon 2007/2008 herhalde 24 üncü hafta golü atan Apdurrahman Dereli, bunu yazarken bile heyecanlandım

58_SEMİH_58
06.02.2011, 18:12
SİVAS TRABZ10'A GOLBASTI :)
http://resimzade.com/Show.html?i=5264&token=101947 :D

eyuphulagu
06.02.2011, 18:43
80'li yılların başlarıydı ..Sivasspor o zamanlar 2. ligdeydi...O yıl Sivas'ta özel bir turnuva düzenlenmişti..Turnuvanın geliri KaraKuvvetlerini Güçlendirme Vakfına verilecekti..Turnuvya sivassporun dışında 3. ligden Tokatspor,1. ligden ise G.antepspor ve Boluspor takımları katıldılar...Turnuva kışın devre arasında düzenlendi..Sivas'ta herkes çok heyecanlıydı..Çünkü Sivas'a 1. ligde oynayan hem de 2 tane takım geliyordu..Biletler çıkar çıkmaz tükenmişti..4 Eylül Stadı tıklım tıklımdı..Statta iğne atsan yere düşmeyecek kadar seyirci vardı..Ben stattaydım..Maçları 2 gün boyunca izledim...Ozamanlar amatörde takımda oynadığım için kulüp bize maçlara serbest giriş kartı çıkarmıştı..Bölge müd. özel bir turnuva olmasına rağmen amatör oyunlara kıyak geçerek bizzim maçlara bedava girmemize izin vermişti..Hayatımda ilk defa 1. ligden hem 2 tane takım izleyeceğim için çok heyecanlıydım..Maçları şu anda Maratonun yeri olan açık tribünden izledim..O zamanki Boluspor ve G.antep takımları 1. ligde fırtına gibi esiyorlardı..Bolusporda Türk Futbolunun gözbebeği Halil İbrahim de oynuyordu..Halil İbrahim'in 22-23 yaşlarındaki en iyi zamanıydı..H.İbrahim bu zaman kadar gördüğüm en iyi forvet oyuncularından biridir..Maç sonuçlarını tam hatırlamıyorum am finalde G.Antep ve Bolusporun oynadığını bizimde Tokat ile 3. lük maçı oynadığımızı hatırlıyorum..G.Antep de ise İngiltere'Den 8 tane gol yiyen F.B. nin meşhur kalecisi Kova Yaşar vardı..Yine G.antep takımında F.B. ye transfer olacak olan rahmetl,i Hüseyin de oynuyordu..Sivassporun g.antep maçında hepimiz çok heyecanlanmış;hop oturup hop kalkmıştık ama o zmanlar 1.lig ile 2. lig takımları arasında çok fatrk olduğu için maçı kaybettik ama Sivassporla 1. ligden bir takımı izlemek hepimizi çok mutlu etmişti..Mçlar kar altında oynamıştı...Maçlar bittiğinde stataki herkes katılan takımları o kadar alkışlamıştı ; stattatki herkes sivassporun stadında 1.lig takımlarını izlemenin zevkini ve gurunu yaşamıştı...

DOGU_BEY
06.02.2011, 20:51
sivasspor 3.ligdeyken sivas demirsporla aynı gruptaydı...gündüz maçıydı stat tamamen doluydu ve demirspor da inanılmaz bir şekilde maça asılıyordu oldukça gergin bir maçtı ve malesef sahada yine adi bir hakem vardı verdiği kararlarla ortamı iyice germişti..sivas yine her zamanki gibi şampiyonluk parolasıyla lige başlamıştı. maçta sivasspor golü de attı ama tam hatırlayamıyorum yan ağlardan mı içeri girdi diye yoksa dışardan mı çevrilmişti diye hakem golu vermemiş ve maç 0-0 bitmişti.maç sonunda tribünler demirsporu protesto ediyordu neden bu kadar asıldınız diye maça ve hakem de güçlükle çıkmıştı sahadan çok iyi hatırlıyorum 5-10 kişi tellerden içeri falan atlamaya çalışmıştı. (o zamanki iptal edilen golü hatırlayan varsa yazarsa sevinirm)

erhan 10
06.02.2011, 20:55
http://resimzade.com/Show.html?i=5264&token=101947 :D

Evet bunu da hatırladım.Bizim pankart büyüktü almadılar bir de onunla uğraştık çarşafa yazdık hiç unutmam 3 liraya almıştık hatta gece 12 de kırmızı spreyle yazdık

yigidoss
06.02.2011, 22:26
Hafızam çok zayıf olduğu için isimlerde hatam varsa affola ama bunu hiç unutmam. Hocamızı iyi hatırlıyorum.
2. lige çıktığımız seneydi yanlış hatırlamıyorsam Murat Özgül hocamız vardı. Biz tam o zaman ki kapalıda şimdiki VIP de oturuyoruz. Cenkti zannederim sağ açığımızın adı. Tribünde yanımda oturan Şinasi abim hocaya bağırdı "Hocaaaa şu Cenk'e söyle de az pas atsın."
Hoca bize döndü "Söylüyorum söylüyorum de dinlemiyor ki a.... k........ oğlu" o an bütün tribün gülmekten yıkılmıştık

SANCAKTAR
06.02.2011, 22:28
86-87 Lİ YILLARDI.
3.LİGDEYİZ,DEPLASMANLARA BAYAĞI BİR SEYİRCİ GİTMEKDE.,
BENDE HİÇ DEPLASMANA GİTMEMİŞİM GİTME NİYETİNDEYİM,
MAÇ ÇARŞAMBA DA ÇARŞAMBA SPORLA,
BAYAĞI BİR SİVASSPORLU SEYİRCİ VARIZ,
OTOBÜSLE STADA YAKLAŞDIK OTOBÜSDEN İNDİK ÇARŞAMBA STADINA
DOĞRU YÜRÜYORUZ BİRDEN TAM KARŞIDAKİ İNŞAATTAN TAŞLAR ATILMAYA BAŞLADI NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK BİZDE YERDEN TAŞ ALIP O TARAFA DOĞRU SALLADIK BİR YANDANDA KOŞARAK STAD KAPISINA GELDİK,
BAZI ARKADAŞLARA TAŞ DEYDİ AMA CİDDİ BİR YARALANMA OLMADAN ŞÜKÜR O ANI ATLATTIK,MAÇ BİTİMİNDE BU SEFER OTOBÜSLERE TAŞ ATTILAR KAZASI BELASIZ SİVASA DÖNDÜK ÇOK ŞÜKÜR,

MALUM OLAYLARDAN DOLAYI KAYSERİ TAKIMLARIYLA HİÇBİR ZAMAN AYNI GRUPDA DEĞİLDİK.AMA FEDERASYON BAŞKANI VE DİĞER YETKİLİLER DEDİLERKİ ARTIK BU YASAĞI KALDIRALIM İKİ TAKIMDA KARŞILIKLI MAÇ YAPSINLAR DENDİ VE BİZ KAYSERİ ERCİYESLE AYNI GRUBA DÜŞDÜK.İLK MAÇ KAYSERİDE BENDE MAÇA ARKADAŞLARLA GİDECEĞİM ARABAYLAMI GİDELİM OTOBÜSLEMİDERKEN OTOBÜSLEN DAHA RAHAT OLUR DİYEREK OTOBÜSE BİNDİK.BİRDE NE GÖREYİM BİR SÜRÜ OTOBÜS,TAKSİLER VE MİNİBÜSLER HEPSİ BAYRAKLI KAYSERİ YOLLARINDAYIZ,YOL KENARLARINDA MANGALINI YAPANLAR VS VS KAYSERİ ŞEHİR GİRİŞİNE GELDİK POLİSLER HEPİMİZİ ÇOK SIKI ARADI MÜTHİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALTINDAN STADYUMA GİRDİK AMA NE ÖNLEM BİR SÜRÜ POLİS VE ASKER VAR STADA GİRERKEN KAYSERİLİLER BİZLERE EL KOL HAREKETİ YAPIYORLAR YALAN DEĞİL BİZDE ONLARA YAPDIK AMA SÜRTÜŞME OLMADAN MAÇ TEMİZCE BİTTİ VE BİZ SEYİRCİ OLARAK GÖZDE GÖSTERİMİZİ YAPARAK SİVASA GERİ DÖNDÜK MAÇDA YANLİŞ HATIRLAMIYORSAM 1-1 BİTMİŞDİ,

EVET YAZACAK DAHA ÇOK HATIRA ANI VAR ZAMANI GELİNCE YİNE PAYLAŞIRIM AMA ŞUNA EMİNİM ESKİDEN DAHA ÇOK HEYECAN DUYARAK ZEVK ALARAK MAÇ SEYREDİYORDUM BELKİDE ZAMANLA HERŞEYİN TADI DEĞİŞİYOR.
HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR

Kasım Öktem
06.02.2011, 23:17
Madem önümüzde Ts maçı var ben de Bu sezon ki maçtan bi anımı anlatıyım.
Sivas'tan sadece biz gittik deplasmana 35 kişi falanız.

Maç bitti bizim moraller bozuk adamlar 6 tane atmış. Biz de sabah 8den beri bir şey yememişiz.
Dönüşte bir yerde duralım da karnımızı doyuralım dedik.
Maçka'da yol üstünde bi çorbacı bulduk.
Çorbacıya girdiğimizde tvde stadyum programı vardı bizim maçın özetini geçmişler yorum falan yapıyorlardı programda. Onu izliyorlardı.
Neyse yemeği yedik hesap ödemeye geçtik.

Kasadaki bana dedi uşağum siz hangi takımsınız?
Üzerimdeki formayı gösterip. Abi belli olmuyor mu dedim kırmızı beyaz dedim. Anlamadı :)
Sivasspor dayı dedim.
Haa siz bugün bizimle oynadıydınız dedi.
Sizin otobüs az önce geçti onda değil miydiniz dedi :D
Sonra durdu, düşündü onda değildiniz o zaman siz A takım değilsiniz dedi :)
Yok dayı değiliz dedim
Sizin maç kaç nasılsı dedi.
Dayı biz futbolcu değiliz taraftarız dedim
Haa tamam anladım dedi :)

Saat daha 12 olmamıştı.
Bu muhabbeti 12den sonra yapsak nasıl olurdu çok merak ediyorum :D

kağanhan58
06.02.2011, 23:46

o maçı çılgınlar58 in yanında izlemiştim. kıvırcık uzun saçları vardı.herkes o...aysel diye bağırıyordu:)

PETKOVİC
07.02.2011, 07:40
o maçı çılgınlar58 in yanında izlemiştim. kıvırcık uzun saçları vardı.herkes o...aysel diye bağırıyordu:)

biz de ordan altmış yetmiş seksen doksan diye bağırıyoduk :D

Kokomo
07.02.2011, 08:01
86-87 Lİ YILLARDI.
3.LİGDEYİZ,DEPLASMANLARA BAYAĞI BİR SEYİRCİ GİTMEKDE.,
BENDE HİÇ DEPLASMANA GİTMEMİŞİM GİTME NİYETİNDEYİM,
MAÇ ÇARŞAMBA DA ÇARŞAMBA SPORLA,
BAYAĞI BİR SİVASSPORLU SEYİRCİ VARIZ,
OTOBÜSLE STADA YAKLAŞDIK OTOBÜSDEN İNDİK ÇARŞAMBA STADINA
DOĞRU YÜRÜYORUZ BİRDEN TAM KARŞIDAKİ İNŞAATTAN TAŞLAR ATILMAYA BAŞLADI NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK BİZDE YERDEN TAŞ ALIP O TARAFA DOĞRU SALLADIK BİR YANDANDA KOŞARAK STAD KAPISINA GELDİK,
BAZI ARKADAŞLARA TAŞ DEYDİ AMA CİDDİ BİR YARALANMA OLMADAN ŞÜKÜR O ANI ATLATTIK,MAÇ BİTİMİNDE BU SEFER OTOBÜSLERE TAŞ ATTILAR KAZASI BELASIZ SİVASA DÖNDÜK ÇOK ŞÜKÜR,

MALUM OLAYLARDAN DOLAYI KAYSERİ TAKIMLARIYLA HİÇBİR ZAMAN AYNI GRUPDA DEĞİLDİK.AMA FEDERASYON BAŞKANI VE DİĞER YETKİLİLER DEDİLERKİ ARTIK BU YASAĞI KALDIRALIM İKİ TAKIMDA KARŞILIKLI MAÇ YAPSINLAR DENDİ VE BİZ KAYSERİ ERCİYESLE AYNI GRUBA DÜŞDÜK.İLK MAÇ KAYSERİDE BENDE MAÇA ARKADAŞLARLA GİDECEĞİM ARABAYLAMI GİDELİM OTOBÜSLEMİDERKEN OTOBÜSLEN DAHA RAHAT OLUR DİYEREK OTOBÜSE BİNDİK.BİRDE NE GÖREYİM BİR SÜRÜ OTOBÜS,TAKSİLER VE MİNİBÜSLER HEPSİ BAYRAKLI KAYSERİ YOLLARINDAYIZ,YOL KENARLARINDA MANGALINI YAPANLAR VS VS KAYSERİ ŞEHİR GİRİŞİNE GELDİK POLİSLER HEPİMİZİ ÇOK SIKI ARADI MÜTHİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALTINDAN STADYUMA GİRDİK AMA NE ÖNLEM BİR SÜRÜ POLİS VE ASKER VAR STADA GİRERKEN KAYSERİLİLER BİZLERE EL KOL HAREKETİ YAPIYORLAR YALAN DEĞİL BİZDE ONLARA YAPDIK AMA SÜRTÜŞME OLMADAN MAÇ TEMİZCE BİTTİ VE BİZ SEYİRCİ OLARAK GÖZDE GÖSTERİMİZİ YAPARAK SİVASA GERİ DÖNDÜK MAÇDA YANLİŞ HATIRLAMIYORSAM 1-1 BİTMİŞDİ,

EVET YAZACAK DAHA ÇOK HATIRA ANI VAR ZAMANI GELİNCE YİNE PAYLAŞIRIM AMA ŞUNA EMİNİM ESKİDEN DAHA ÇOK HEYECAN DUYARAK ZEVK ALARAK MAÇ SEYREDİYORDUM BELKİDE ZAMANLA HERŞEYİN TADI DEĞİŞİYOR.
HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR

ÇArşamba deplasmanı Sivasspor taraftarının tarihi boyunca en fazla seyirci ile gittiği maçlardan birisidir. 3.haftaydı ve liderdik. 1-0 yenildik. 0-0 iken ve bastırırken, Hakemin kafasına taş atan ve yaran Sivasspor taraftarı sayesinde hem de !!!

eyupkocak
07.02.2011, 10:17
ya bizim insanımız çok komik özellikle kale arkası sırf gülmek için gidiyorum çok komik yorumlar yapıyorlar bi kere adamın bi tanesi bana
-golü lim attı dedi ?
-erman dedim?
baktım adam kalemle avucuna golü atanı yazıyodu :) bide bana unutuyom da diye açıklama yapıyor :D:D:D

muspol58
07.02.2011, 14:49
Yine Yakınlardan Bi anı Olsun Bu sezonun ilk yarısında oynanan Gayseri maçındayız maç başında açmışız pankartı HANIMIN ÇİFTLİĞİNDEYİZ diye dk 90 maç olmuş 4-1 kapalı kale bağırıyor YİĞİDONUN SUÇU NE arkadaşlarla dışarı çktık ama bende fena halde bi sinir tam dışarı çıktık simitçi bağırıyor " abi dördü bir lira " Tamamen kafayı yemiştim o zaman :)

GARDAŞ BUNA ÇOK GÜLDÜMYA,HANIMIN ÇİFTLİGİNDEYİZ,YİĞİDONUN SUÇU NE,ABİ DÖRDÜ BİR LİRA

dv9000
08.02.2011, 11:10
Arkaslar ben 50 yasindayim 3.ligden beri SIVASSPORUN sampiyonlugunda TURKIYE de bulunamadim olmeden sampiyonlugunu gorecekmiyim acaba 2.ligde NACInin karsiyakaya atamadigi penaltiyi hic unutamiyorum kacan sampiyonluk

skep06
08.02.2011, 15:16
sivasspor 3.ligdeyken sivas demirsporla aynı gruptaydı...gündüz maçıydı stat tamamen doluydu ve demirspor da inanılmaz bir şekilde maça asılıyordu oldukça gergin bir maçtı ve malesef sahada yine adi bir hakem vardı verdiği kararlarla ortamı iyice germişti..sivas yine her zamanki gibi şampiyonluk parolasıyla lige başlamıştı. maçta sivasspor golü de attı ama tam hatırlayamıyorum yan ağlardan mı içeri girdi diye yoksa dışardan mı çevrilmişti diye hakem golu vermemiş ve maç 0-0 bitmişti.maç sonunda tribünler demirsporu protesto ediyordu neden bu kadar asıldınız diye maça ve hakem de güçlükle çıkmıştı sahadan çok iyi hatırlıyorum 5-10 kişi tellerden içeri falan atlamaya çalışmıştı. (o zamanki iptal edilen golü hatırlayan varsa yazarsa sevinirm)

O maçı biraderle izlemiştim.Dediklerinin hepsi oldu.Frikikten atılıp top yan ağlardan içeri girmişti. Çok iyi görmüştüm gol değildi.Orta hakem önce golü verdi yan hakemin uyarısıyla iptal etti.Demirsporlu topçuların insan üstü mücadelesini unutamam.Nedeni Demirsporda oynayanların tamamına yakını Sivaslıydı.Sivassporda birkaç Sivaslı vardı.Sanırım bunu hazmedemiyorlardı.O zamanlar Demirsporda oynayan arkadaşımın arkadaşı Erhan öyle söylemişti.

Sivasta karlı maçlar her zaman ilginç olmuştur.
Çorum maçı çorumdan 20-30 kişi gelmiş.Bizim kapalıdaki ve kale arkasındaki az sayıda taraftar çorumlularla kartopu savaşı yapıyor.Bizde(100-200 kişi) kale arkasına kaydık.O arada bir komiser polislere emir verdi uzaklaştırın şunları diye.Tam bizi dağıtıyorlardı.Çorum tarafından gelen bir kartopu komiserin başında patlayınca "Bırakın bırakın s.. sinler şunları" dedi.Kapalı bir taraftan biz bir taraftan maçı bıraktık Allah ne verdiyse kartopu buz elimize ne geldiyse artık.Çorumlular tavuk gibi köşeye sindiler tabi.Bu arada maçı 1-0 kazanmıştık.Ama Çorum şampiyon olmuştu o yıl.

DOGU_BEY
22.02.2011, 22:34
O maçı biraderle izlemiştim.Dediklerinin hepsi oldu.Frikikten atılıp top yan ağlardan içeri girmişti. Çok iyi görmüştüm gol değildi.Orta hakem önce golü verdi yan hakemin uyarısıyla iptal etti.Demirsporlu topçuların insan üstü mücadelesini unutamam.Nedeni Demirsporda oynayanların tamamına yakını Sivaslıydı.Sivassporda birkaç Sivaslı vardı.Sanırım bunu hazmedemiyorlardı.O zamanlar Demirsporda oynayan arkadaşımın arkadaşı Erhan öyle söylemişti.

Çorum maçı çorumdan 20-30 kişi gelmiş.Bizim kapalıdaki ve kale arkasındaki az sayıda taraftar çorumlularla kartopu savaşı yapıyor.Bizde(100-200 kişi) kale arkasına kaydık.O arada bir komiser polislere emir verdi uzaklaştırın şunları diye.Tam bizi dağıtıyorlardı.Çorum tarafından gelen bir kartopu komiserin başında patlayınca "Bırakın bırakın s.. sinler şunları" dedi.Kapalı bir taraftan biz bir taraftan maçı bıraktık Allah ne verdiyse kartopu buz elimize ne geldiyse artık.Çorumlular tavuk gibi köşeye sindiler tabi.Bu arada maçı 1-0 kazanmıştık.Ama Çorum şampiyon olmuştu o yıl.

eyvallah usta demek top yan ağlara gitmişti... vay be ne gerin ve sinirli bi atmosfer vardı o gün ya...

DOGU_BEY
22.02.2011, 22:39
bursa-sivas maçını palmiye kafede arkadaşlarla izliyoruz(gidenler bilir orayı) dev ekran var tabi.durum 1-1..bi pozisyonda volkan şen sanırım ziyayla mücadele ediyordu ve kendini yere bırakmış, penaltı bekliyordu.. tam bu sırada önümüzde oturan dayının biri elindeki tespihi dev ekrana(perdeye) doğru fırlattı ve ha ....tir ulan sahtekar diye bağırdı :) sonra da yana yakıla tespihini aradı öndekiler buldu da verdi adama :)

DOGU_BEY
12.03.2011, 23:20
bilen varsa yazabilir mi ya da böyle bir olay gerçekten olmuş muydu? sivasspor maç oynamddığı halde kedni grubundaki iki takımın maçında (sanırım çorumspor deniliyordu) çıkan olaylardan dolayı ceza almış? böyle bir şey gerçekten olmuş mu?

eyuphulagu
12.03.2011, 23:46
bilen varsa yazabilir mi ya da böyle bir olay gerçekten olmuş muydu? sivasspor maç oynamddığı halde kedni grubundaki iki takımın maçında (sanırım çorumspor deniliyordu) çıkan olaylardan dolayı ceza almış? böyle bir şey gerçekten olmuş mu?

Gardaş dediğin olay galiba oldu..Yıllar önce 3. ligde sivasspor ile Çorumspor ile şampiyonluk mücadelesi vardı..Maçlar kıran kırana geçmişt..O yıl ki hocamız da Celal KIBRIZLI idi galiba..Sivassporda ilker GİBİ daha sonra 1. LİGDE DE oynayacak oyuncu da vardı..Bahsettiğin olayı ben de duymuştum;Sivas'tan Tokat'taki Tokat-Çorum maçına çok sayıda taraftar gitmiş;Tokat'ın kalecisi de eğer yanlış hatırlamıyorsam Sivaslı Menderes'ti..Tokat'taki maç önce başabaş oynanmış;maç boyunca Sivaslı tarftarlar Tokat'ı desteklemişler yalnız ellerinde Sivasspor bayrakları olduğu söyleniyor..Son dak. larda Çorum gol atınca bizimkiler çılgına dönmüşler...Sahaya herhalde bir şeyeler atılmış..Hakem de maçı durdurmuş bir süre..Maçı Çorumspor kazanmıştı galiba...O olaydan dolayı bizim takıma dünyada hiçbir takıma verilmeyen bir ceza verilmiş;çünkü sivasspor bu maçta olmadığı halde taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle ceza verilmiş;olacak işde değil ama malesef olmuş böyle bir olay..

mnt3
13.03.2011, 00:04

Sezonu 2.bitirmiştik. O sene 2.olunca uzun süre toparlanamadık. Kotu gunler geçirdik. O seneki takımımız çok iyiydi fakat rakip çok daha iyi çıktı. Aynı takım

O maçı asla unutamam ...
ben de o maçtaydım.Eski Anakaragücülü meşhur Bombacı Nazmi Keçiörengücü nün kaptanıydı,gene 1 ligde oynamış Oral vardı,bir de gene 1 lig görmüş uzun boylu,uzun saçlı santraforları vardı,ismini hatırlamıyorum.O sezonki takımımız tamamen Sivaslı oyunculardan kuruluydu diye hatırlıyorum,iç sahada sezon boyunca berabere bile kalmadık,herkesi yendik ama şampiyon olamadık,o sezon 80 küsür civarında gol attık diye hatırlıyorum.Takımdan hatırladığım isimler Kaleciler Sebahattin ve Türkay..defansta Abdullah,İsmail,Fethi,Kasım..o rta sahada İlhami,Nusret,Özcan,Küçük İsmail..forvet Niyazi,Sabri...o sezon ne kadar üzülmüştüm şampiyon olamadığımıza..O sezonun devre arası..Keçiörengücü ilk yarıyı lider bitirdi,biz ikinciyiz...Şimdiki PTT binasının karşısında Belediye Düğün Salonu vardı.O salonda Sivasspor yöneticisi Yahya Küçükkılıç basınla,taraftarlarla toplantı yapıyordu,ben de gittim,10 yaşında falanım.1 cümlesini hala unutamıyorum.KEÇÖRENGÜCÜ ŞU ANDA KIBRIS2TA KAMPTA,AMA BİZ TAKIMIMIZI SİVAS TA KAMPA ALAMIYORUZ.
bu takım buralardan Süper Lig şampiyonluğu kovaladığı yıllara geldiyse Mecnun Odyakmaz'ı her zaman destekleyelim..

mnt3
13.03.2011, 00:33
3.ligde oynadığımız bir sezon.şampiyonluğa oynuyoruz.aldığımız ceza nedeniyle kayseri emniyet maçını sivas ta seyircisiz oynuyoruz.yöneticilerimiz 4 eylül kapalı spor salonuna 8-10 tane televizyon getirmişlerdi.cüzi bir para vererek spor salonuna girdik.seyircisiz oynanan maçı spor salonunda kapalı devre televizyonlardan izledik.2-0 yenmiştik diye hatırlıyorum

mnt3
13.03.2011, 00:39
3.ligde şampiyonluğa oynuyoruz.ankara demirspor lider,biz ikinciyiz.arada 1 puan fark vardı galiba.ankara 19 mayıs stadyumunda oynanan ankara demirspor maçını 90.dakikada yediğimiz golle 1-0 kaybettik.o maçtan sonra aynı statta gençlerbirliği-beşiktaş maçı oynandı.akşam trt de gençlerbirliği-beşiktaş maçının özetini izliyorum.tribünlerde bir sürü kırmızı-beyaz bayraklar...şimdiki teknik direktörümüz rıza çalımbay o zaman beşiktaş ın kaptanı.beşiktaşlı taraftarlar kendilerinin maçından önce oynanan ankara demirspor-sivasspor maçında sivassporu desteklemişler,çünkü rıza çalımbay beşiktaş tribünlerine giderek beşiktaş amigolarına sivassporu desteklemelerini söylemiş.
çok önemli olan bu ankara demirspor maçına sivastan çok sayıda taraftar gittiğini biliyorum.o maçta stadyumda olanlar bu maçla ilgili birkaç satır birşeyler yazarlarsa memnun olurum.

mnt3
13.03.2011, 00:49
son olarak sivas ta yozgatspor a 3-2 yenildiğimiz maçı anlatmak istiyorum.3.ligde yozgatspor liderdi ve çok iyi kadroları vardı.biz ise orta sıralarla üst sıralar arasındayız ama şampiyonluk iddiamız yoktu.89-90 yıllarıydı galiba
maçtan önce başlayan karla karışık yağmur 90 dakika durmadı.nerdeyse tamamen dolu tribünler.yozgatspor taraftarı kendi tribünlerini doldurmuştu.1-0 öne geçtiler,1-1 yaptık.2-1 öne geçtiler ,2-2 yaptık ama sonra yozgatsporda oynayan eski sivassporlu ve sivaslı ilhami nin attığı golle bizi 3-2 yendiler.ilhami o golü attığında çok üzülmüştüm ama ona hiç kızmamıştım,çünkü görevini yapıyordu ve daha önceki yıllarda sivassporumuza çok katkılar sağlamıştı.

bir de daha sonraki sezonlarda izmir den devre arasında gelen şakir ile muzaffer i unutamıyorum.hele ki muzaffer. ne stoperdi be!fiziği gökhan zan gibiydi..şakir de izmirspordan defans oyuncusu olarak gelmişti ama ilk maçında santraforumuz sakat veya cezalı olduğundan santrafor oynamıştı ve 4 gol attığımız o maçta 3 golü şakir atmıştı( o sezonki kadroda yer alan fenerbahçe den kiralık gelen kısacık boylu ama müthiş sol ayaklı yavuz u da unutamam,ne çalımlar atardı)

şarkışla 58
13.03.2011, 03:37
Hatırlayan varsa düzeltsin.Süper ligde ibb maçı ya ligin ilk maçı yada 3-4.maçı.Dakika 85 falan 1-0 mağlubuz.Artık stadı terk etmek üzereyim.Merdivanlerden iniyorum,tabi bir gözümde maçta.Dakika 87-88 gooool 1-1.Birkaç dakika sonra 2-1 yendik ibb yi.:D

yigidolar06
13.03.2011, 09:19
3.ligde şampiyonluğa oynuyoruz.ankara demirspor lider,biz ikinciyiz.arada 1 puan fark vardı galiba.ankara 19 mayıs stadyumunda oynanan ankara demirspor maçını 90.dakikada yediğimiz golle 1-0 kaybettik.o maçtan sonra aynı statta gençlerbirliği-beşiktaş maçı oynandı.akşam trt de gençlerbirliği-beşiktaş maçının özetini izliyorum.tribünlerde bir sürü kırmızı-beyaz bayraklar...şimdiki teknik direktörümüz rıza çalımbay o zaman beşiktaş ın kaptanı.beşiktaşlı taraftarlar kendilerinin maçından önce oynanan ankara demirspor-sivasspor maçında sivassporu desteklemişler,çünkü rıza çalımbay beşiktaş tribünlerine giderek beşiktaş amigolarına sivassporu desteklemelerini söylemiş.
çok önemli olan bu ankara demirspor maçına sivastan çok sayıda taraftar gittiğini biliyorum.o maçta stadyumda olanlar bu maçla ilgili birkaç satır birşeyler yazarlarsa memnun olurum.Kalecimiz ayhandı son dakkalarda parmaklarının ucuna değen topu çıkaramadı ve bir sıfır yenildik şampiyonluğuda kaçırmıştık. bizden sonra oynanan beşiktaş maçıda moralleri bozulan sivassporlu taraftarların sessiz kalmasıyla beşiktaşlılarda türübünde organize olamamıştı seyircilerin coğunluğu sivaslıydı beşiktaşta gençlerbirliğine yenilmişti

yigidolar06
13.03.2011, 09:46

O maçı asla unutamam ...Sivasspor o sezon ankara ve cevre illere deplasmana geliyordu tüm deplesman maçlarını yakından takıp ettim yönetimle futbolcularla iç içeydik o yıllar sezon sonuna doğru kırıkkalede oynanan kırıkkale - keçiören maçını izlemeye gitmiştim kırıkkale yense onlarda şampiyonluğa oynuyacaktı kalan maçlarında ama olmadı şike nasıl yapılıyordu tüm kırıkkaleliler gibi bizde şahit olduk ilk yarı 3 - 0 hakemin yanlış kararlarıyla kırıkkale yenik oynuyor seyirci sahayı taşlıyor maç durup durup başlıyor maçı izlemeye gelen melih gökçek sahayı terk ediyor maçı 3 - 1 köçiören kazanıyor ama maçtan sonra kırıkkale anavatan partisini taşlıyorlar kırıkkalede olaylar oluyor. bu olaylar ankara ve taşra basınında haber değeri pek olmuyor. Siyaseti iyi bilen ve uygulayan melih gökçek tüm devlet ve belediye imkanlarını kullanarak sivassporun elinden şampiyonluğu almıştır. bizim sivaslı devlet büyükleride şimdi olduğu gibi sessiz kalmışlardır. ha bide son maç keçiörengüçüile aktepe stadında oynanan maçın soyunma odasında melih gökçeğin sivassporlulara konuşması içler acısıydı ne yazıkki bende bu olaya şahit olmuştum

ahmet yiido
13.03.2011, 09:55
Hatırlayan varsa düzeltsin.Süper ligde ibb maçı ya ligin ilk maçı yada 3-4.maçı.Dakika 85 falan 1-0 mağlubuz.Artık stadı terk etmek üzereyim.Merdivanlerden iniyorum,tabi bir gözümde maçta.Dakika 87-88 gooool 1-1.Birkaç dakika sonra 2-1 yendik ibb yi.:D

o maçın basında 1-0 biz öne geçmiştik hatta mehmet yıldız atmıstı :D

babapiton
13.03.2011, 10:01

Bende hatırlıyorum hatta diallo atmıştı son golü :)

burakpaşa
13.03.2011, 14:48

bu çok komikmiş ya. komiser kopardı beni :d

ahmet yiido
13.03.2011, 20:47
Bende hatırlıyorum hatta diallo atmıştı son golü :)

GoLLeR :D 5.dk mehmet yıLDız 90,dk gökhan kaba 9+3 dk.diallo istediqin herşeyi sorabilirsin hafızam kuvvetlidir

sivaslibozo
13.05.2011, 09:35
Selamlar,

bende bir animi paylasim bari.Gerci benim öyle sizinkiler gibi pek fazla anim yok, zaten Almanyada yasadigimiz icin `de pek cok Sivasimizin macini izleme Sansimiz olmuyor stadtda.

Bundan yaklasik 3-4 Sene önce olucak Sivasspor Almanyada kamp yapiyordu, ve bizim burda Hazirlik maci yapicakdi yanlis hatirlamiyorsam Gütersloh takima karsi.Iste Abim , Enistem ve bi kac Dostla maca gittik. Ozamanlar takimin basinda Werner Lorant var daha. Hepsi sagolsun baya Sivasli Yigido gelmisdi , hatta sirf Yigido vardi desek daha dogru olur...:) neyse iste mac basladi bir yandan herkes sivas diye bagiyor..bi yandan bi kac Hafikli taraftar Hafik diye vs...:) macin bitimine dogru herkes Sabirsizlaniyordu mac bitsede Imza felan alsak , resim cekdirelim felan diye..tabi Bende. Özellikle Mohammed vardi 10 Nummara , onunla resim felan cekinmek istiyordum..Tam bu esnada ayipdir söylemesi bende Tualet Ihtiyaci hasil oldu...maci birakip gitmek de istemiyorum...sonunda dayanamadim ve Tualetin yolunu tuttum.Tam Pisuvarin önünde yim birda soluma bi bakdim bizim Sivassporlu Mohammed yanimda hacet görüyor:) iste sonra elimizi vs. yikadik dan sonra sordum sagolsun kirmadi beraber resim cekinmisdik.

Keske daha sik gelse Almanyaya su Sivasspor kamp felan yapmaya..:)

hakiki
13.05.2011, 09:50
Anılarını zahmet gösteripte buraya yazan,emeği geçen herkese teşekkür ederim...

4eylül
13.05.2011, 10:08
amatör ligteyiz 2lige çıkma maçının ilk gurubu trabzonda idman ocağı maçındayız tsnin son şampiyon olduğu sene gidenler bilir onların içeride adana maçı var biz dış sahadayız tsnin maçı onbeş dakika bizden önce başladı trabzonlularla bereber izliyoruz maçı tabiki muhabbet eksik değil onlarda bizi tutuyor işte sebat burda oynuyor rezillik siz çıkın bunlar çıkıpta ne yapacak tabiki bir türlü gol atamıyoruz saha toprak yer yer çukurlar var nihayet ts maçı bitipde son onbeş dakikayı bize zehir etme dakikaları başladı bizi tutan admlar ts maçı bitipte bizim türübünleri gören o admlar inanılmaz küfürlere hkaretlere başladılar çoğunluktuk azınlık olduk kalabalığı görüp bizi tutan o insanların nasıl 90derece döndüğüne şhit oldum

4eylül
13.05.2011, 10:20
trabzon idman ocağı maçında trabzondayız kimse stadı bilmiyor sahilde yavaş yavaş ilerliyoruz ordan büyük bir abimiz kulakları çınlasın hala çarşıda pazarda görüp selamlaşıyoruz otobüsü durdurdu caddenin sağ köşesinde bir kasap dükkanı birini indirdi git sor sivasspor maçı nerde saat kaçta oynanacak adam sorup geldiğinde abi sivasspor maçı yokmuş adana maçı varmış siz nereye gideceksiniz diyor adam çok güldük sonra stadı sorarak bu güzel anı hatıramda devamlı canlanır

Ferhat06
13.05.2011, 15:25
3.ligde çok kötü olduğumuz 90ların başı.sanırım tokatspor maçı hatırlayabildiğim.sivas bir anda 3 farklı mağlup duruma düştü.eski skor levhalarının orda duvara yaslandık maçı öyle seyrediyoruz.yanımızdakiler pet kola da getirmişler arada yudumluyolar.ne güzel dedim yanımdaki arkadaşıma adamlar tedarikli.neyse 2.devre takım arayı kapatmaya başladı.bizim kola içen arkadaşlar meğer içine başka şeyler de katmışlar,coşdular tabii.takım gol attıkça telörgülere hücum edip sahaya atladılar,bileklerini burkdular güle güle garnımız yırtıldı.kalede o zaman bazılarınız hatırlar Yusuf vardı.çok hatalı goler yemişti.Bizim ferhat bostan mahallesinden arkadaşımız kendisi.bana söylediği sözü unutmam hiçbir zaman:Sivasspor forması çok büyük,taşımak kolay değil bazan böyle hatalar oluyor demişti.

DOGU_BEY
13.05.2011, 22:40
ilk gittiğim maçı anlatayım:
ortaoku 1 deyim sanırım bizim mahallemizdeki abilerden maça gideceklerini duyduk ve onları çaktırmadan izleyerek biz de stada geldik.tabi yaşı 25 ve üstü olanlar iyi bilir hatta şimdi bile var ''abi beni de alsana'' lafı meşhurdur :)
biz de aynen bu yolla girdik içeri...ligin ilk maçıydı sanırım veya 2.haftaydı belki de yanılıyorum her neyse... 3.ligdeyiz tabi ve Sivasspor-a.sebat ile oynuyor..lige her zamanki gibi şampiyonluk parolasıyla başlıyoruz. Stat tıklım tıklım dolu ve millet inanılmaz gergin. İlk yarıda gol yok, 2.yarıda gol bir türlü gelmiyor...Hakem de bazı pozisyonlarda verdiği kararlarla saç baş yolduruyor telleri sallayanlar var... Polis hemen tedbiri arttıryor...dakika 90+1 Sivassporda Ahmet Turan oyuna giriyor(sol ayaklı ve keldi-hatırlayanlar vardır) millet hocaya küfrediyor: ulan zaman geçiyor ne diye oyuncu değiştiriyorsun diye..Dakika 90+3 Ahmet Turan ortasahadan aldğı topu sürüyor ve yaklaşık 35 metreden yerden köşeye bir çakıyor ve GOOOLLLL!!! Aman Allahım stat sanki yıkılıyor bazıları sevinçten veya sinirden ağlıyor bazıları kendinden geçmiş ses soluk kalmamış...İşte o günkü maç bende müthiş bir Sivasspor sevgisi başlatıyor...O insanların takıma ne denli bağlı olduğunu adeta onunla ağlayıp onunla güldüklerini görünce içimden birşeylerin koptuğunu hissediyorum... Tabi daha o maçtan sonra ben durur muyum?_ İçerideki her maçta artık stattayız.. O sezon sanırım yine hayal kırıklığıyla bitmişti ve ligi orta sıralarda bitirmiştik...Ama inanın o 3.ligdeki coşkulu fanatik ve takımına derinden bağlı Sivasspor taraftarı şu anda malesef kayıpları oynuyor...

HALIL
13.05.2011, 22:48
bende hatirladigim kadariyla ilk gittigim mac iben izindeyken sirasiyla sadece sivassporun 4 macina gidebildim hayatimda gurbet zor is ama ozumu hic bir zaman unutladim ve unutmicam

budan 4 yil onceydi super ligdeyiz sirasiyla ibb yi yenmistik 2-1 son anda mamadou diallo atmisti 90+3 te sonra antepi 1-0 yenmistik mehmet yildizin goluyle sonra birde cumhuruyet kupasina gitmistim ama ilk turda elenmistik ilk yari 4-0 kaybediyoduk ikinci yari 4-3 yaptik durumu vallaha hatirladigim ancak bu kadar fazla mac hatiralarim yokki cok uzgunum

sivassporun ve sivasin degerini bilin biz gurbette surunuyoruz maclara gidin lutfen baskalari can atar gitmeye sivastakiler kahve koselerinde izler maci :mad::mad: oda 3 buyuklerin :mad:

DOGU_BEY
15.06.2011, 00:23
Sivassporun 2.lig 5.grupta son maçta Adıyamansporu 3-0 yenip ligde kaldığı maçı ve o maçta Adıyaman tribünlerinden tef çalıp ayin yapar tarzda tezhürat yapan taraftarları unutamam :)

O sezon Sivasspora yine haksızlık yapılmıştı ve Orta Anadolu grubu yerine Güneydoğu grbuna verilmişti:mad:

Esrarenqiz
15.06.2011, 01:51
Bıkeresınde hıc unutmam 2. yada 3. ligdeyiz ve hayal mayal hatırlıorum kafaya oynuoruz o zmanlar.(daha kucuktum). Yıne zorlu bır mac basladıgı andan ıtıbaren saha kompetılerle dolmustu. Hakem kac kere durdurdu oyunu, maçı baslattı. Sonra bdaha bdaha ve bıdaha. Hıc kesılmıyordu. Neyse bu anda bende ve babamda kompetı yoktu atanları ızlıyordum. 40 lı yaslarda bı amca tuvalaet kagıdını aldıgı gıbı sahaya fırlattı. Bu benım cok garıbıme gıtmıstı ve bayaa gulmustum. Hıc unutmam o anı dun gıbı hatırlıyorum... :)

yigidolar06
10.03.2013, 11:27
30 yıldır Ankaradayım Sivassporun maçlarını Ankara ve yakın illerde hep izledim Şimdi digitürk çıktı cafelere mahkum kaldık zaten gurbetteyiz digitürkte bile izlerken takımımızı yanlız kalıyoruz yanımızda çok az sivaslı hemşeri yaoluyor yada yanlız izliyoruz üç büyüklerin maçında o taraftarların içinde çoşkulu heyecanlı bir şekilde maç izlemelerim güzel oluyor tabi Sivasspor yenerse

DOGU_BEY
10.03.2013, 22:29
Bugünkü Antalya'yı 2-1 yendiğimiz maçtan taze bir anı: Yanımdaki koltukta 4'lü bir grup var..Karşıdan bit tane abimiz geliyor elinde bileti numarasına bakıp yer arıyor..Derken o abiyi tanıyanlar ona sesleniyor: Abi neyittin yav sen cenazeye gitmedin miydi?

Abinin cevabı: Getdük gömdük geldük gardaş, yeniden cenaze namazı gılacah değülüz ya, maça geldük işte! :) :)

DOGU_BEY
09.04.2013, 20:37
•Bu anlatacağım olay belki de Sivassporu takip eden ve elinden geldikçe maçlara giden herkesin tanık olduğu veya yaşadı birşey belki de:

-Antalya maçında maratondaydım, adamın biri yanındakine diyor ki Balili nerde? Ne zaman girecek? Mehmet Yıldız niye oynamıyor? !!!!!

Şöyle dönüp şaşkın ve biraz da ters ters oraya baktım...O konuşanlarda biribilerine baktılar ve sonra bana o soruyu soran dedi ki: Çekirdek yer misin gardaş??? !!!

-taraftar kültürü ve profilindeki cehalete ve üzücü duruma bakın...ayrıca bu olay bir de şu acı gerçeği gösteriyor: takımla çok ilgisiz kişileri bile bu takıma yaklaştıracak en önemli unsur üst sıralara oynamak ve başarıya endeksli gitmek...adam hala uygunlu dönemdeki efsane kadarodan dem vurduğuna göre demek ki bizim şehir insanı çok ilgisiz de olsa son yıllarda üst sıralra oynamaya alışmış, böyle alt sıralar olunca da tamamen takımdan kopuyor...

Külhan
10.04.2013, 00:03
Bende bir animi sizlerle paylasmak isterim sene yetmisbes almanyadan asker olmak icin sivastayim tabi son raporumu alip askerlik subesine verecegim sigorta hastanesinde muayene oluyorum tabiki kis beni muayene eden genc bir doktor biraz sohbet ettik bana dediki saat birbucukta Tokatta Sivasspor la Rizespor macivar münübüs tuttuk gelmek istermisin ne munasebet hemen arabaya atladik tamamina yakini saglik calisanlari Gaziosmanpasa stadyumuna girdik ama hertaraf kar o zaman bu günkigibi oturakfelan yok beton mac bitti sivas kazandi o sogukhava sanki bize dopink yapti hicmi hic üsümedik sonderece sevecen ruhlu Doktorumuz arabada hepimizin isimlerini not etti eger hasta olursaniz vizitiye gitmeden dogru bana gelin ben hallederim dedi o zaman sivassporun ruhu böyleidi.

u2sivasspor
10.04.2013, 01:28
bundan tam 3 sene öncesi ailemiz köyde yaşadığı için maçlara kolay gidip gelemiyoruz ve o zamanlar ben üniversite 1 ağabeyim 3. sınıfa gidiyor sezonun ilk maçı gs geliyor babamızdan izin almak için güç bela ikna ettik ama sivasa nasıl gideceğiz 45 km yol saat 14-15 civarı köyün 4 km aşağısından geçen yola yürüyerek indik bide orucuz susuzluktan da ölüyoruz tam 2 saat bir arabanın bizi alması için bekledik ve sonunda saat 17 30 gibi sivasa ulaşabildik dışardan döner alarak maça girdik yeni ezan okunmuştu ki maç başladı biz yemek yemeden sivasspor golü yedi yaz günü buz keslmişti her tarafım ama maçı 2-1 kazanan biz olduk herşeye rağmen o günü hiç unutmam sivasspora herşeyim feda olsun şu an yine sivasta olabilsem ve her maçını izlemek için o sıkıntıları yaşasam o günü hiç unutmam.

58fatihcan
10.04.2013, 01:46
Sizler bu anilari yazdikca hasretimiz bir nebze rahatliyor. Allah razi olsun

Ferhat06
10.04.2013, 08:15
bundan tam 3 sene öncesi ailemiz köyde yaşadığı için maçlara kolay gidip gelemiyoruz ve o zamanlar ben üniversite 1 ağabeyim 3. sınıfa gidiyor sezonun ilk maçı gs geliyor babamızdan izin almak için güç bela ikna ettik ama sivasa nasıl gideceğiz 45 km yol saat 14-15 civarı köyün 4 km aşağısından geçen yola yürüyerek indik bide orucuz susuzluktan da ölüyoruz tam 2 saat bir arabanın bizi alması için bekledik ve sonunda saat 17 30 gibi sivasa ulaşabildik dışardan döner alarak maça girdik yeni ezan okunmuştu ki maç başladı biz yemek yemeden sivasspor golü yedi yaz günü buz keslmişti her tarafım ama maçı 2-1 kazanan biz olduk herşeye rağmen o günü hiç unutmam sivasspora herşeyim feda olsun şu an yine sivasta olabilsem ve her maçını izlemek için o sıkıntıları yaşasam o günü hiç unutmam.

Hangi maçdı keşke onu da yazsaydın.

Salim58
10.04.2013, 08:43
http://resimzade.com/Show.html?i=29500&token=118396 (http://resimzade.com/Show.html?i=29500&token=118396)

10.08.2011: G.Birliği-Sivasspor.Başkent Turnuvası maçı öncesi saray tesisleri yakınında bir parkta iftar yapmış sonra maça geçmiştik.
Hey gidi günler hey.:)

infial§
10.04.2013, 09:04
Belalımız olan b.b.ankaraspor maçı için Sivas'tan 5 arkadaş Ankara'ya maça gitmek için yola çıktık,kurban bayramından sonraki gündü maç,mangalımızı etimizi aldık yola koyulduk,trafiğin yoğunluğunu hesaba katmadık Kırıkkale'de bir Park'ta mangal yakmak için mola verdik yedik içtik tekrar yola çıktık,elmadağ a bir geldik yol ana baba günü abartısız söylüyorum milyona yakın araç yolda trafik metre metre ilerliyor,maça 2 saat var mamak ta köprü yol inşaatı var yol tek şeritten ilerliyor maçta Ankara'nın bir ucunda stadın ismini aklıma getiremedim Sivas'ı arıyıp maçın skorunu soruyoz,aradıklarımız kızıyor nasıl maça gittiniz diye neyse stada varabildik biletler orda bir simitçidey di tanıdıklar almış simitçiye vermiş,jandarmaya yalvar yakar maçın 70.dakikasında içeri girdik 2-0 olmuş maç 20 dakika izleyebildik maçımızı :):)tekrar Sivas'a

infial§
10.04.2013, 09:09
Sezonu hatırlamıyorum trenle Batman'a maça gittik 4 arkadaş batmanpetrol-Sivasspor maçına,stada geldik 2 tane tribünleri var kale arkası falan yok amigoları 70 yaşında sakalı döşünde ihtiyar bir hacemmi yanına gittim dayı Sivas'tan geldik dedim aralarına aldılar Batman taraftarı ile her gole sevindik:)))h

yigidolar06
10.04.2013, 10:31

O maçı asla unutamam ...
Malesef rakibimiz şampiyon olmak için her yolu denedi bunlardan çok örnek verebilirim Kırıkkalespor - Keçiören maçını izlemek için Kırıkkalede maçı izledim maçta yaşananlarda bayağı ilginçti Maça Melih Gökçek. Alpaslan Pehlivanlı Kırıkkaleli Ankara milletvekiliydi çok yakındada belediye başkan seçimleri vardı bu saydığım kişiler o zamanın Anavatan partisindendi. Sivas belediye başkanıda Anavatanlıydı gelelim maça atmosfer çok büyük kırıkkale kendi sahasında keçiöreni yendiği takdirde oda şampiyonluk yarışında kendini sivas - keçiörenle puanları çok yakın olacaktı maç başladı ilk yarı itibariyle 2 kırmızı kart 3 gol ilk yarı 3 - 0 bitti türübünler Melih gökçek ve alpaslan pehlivanlıyı stad dışına çıkmalarıyla ilgili aşırı tezarahuta dayanamayıp maçı terk ettiler maç böyle bitti maçtan sonra sokaklar karıştı Anavatan partisinin seçim büroları parti binaları taşlandı İ.Melih gökçek alacağını alıp canını kırıkkalede zor kurtardı. bunu birebir yaşadım. daha ilginç olanıda şu idi Pazartesi ankara baskısında bu haberler vardı taşra baskısında bu haberlerden bahseden gazete yoktu. İ.Melih gökçek TFF başkanı Halim Çorbacı sayesinde Hakemleri etkiliyerek çok maçı alıp şampiyon olmuştur. Ankarada yaşadığım için Sivassporun ve Keçiörenin çok maçını canlı izlemiştim.(Kırıkkale,Sincan, Beypazarı,Ankarademir,Çubuk, Sivasdemir,Kaman,Kırşehir, Arassite, )

Kizilirmak58
10.04.2013, 10:45
yıl 1983 ikinci ligdeyiz erzincana trenle maça gitmiştik . erzincansporu yensek kümede kalcaktık ancak maç berabere bitmişti 2-2 o yıl 3.lig yoktu direk amatör kümeye düşmüştük çok üzülmüştüm vede o yıldan sonrada erzincanspordan nefret etmiştim ... 30 yıl geçmesine rağmen unutamıyorum halada erzincanspordan nefret ediyorummm

Kokomo
10.04.2013, 11:09
Malesef rakibimiz şampiyon olmak için her yolu denedi bunlardan çok örnek verebilirim Kırıkkalespor - Keçiören maçını izlemek için Kırıkkalede maçı izledim maçta yaşananlarda bayağı ilginçti Maça Melih Gökçek. Alpaslan Pehlivanlı Kırıkkaleli Ankara milletvekiliydi çok yakındada belediye başkan seçimleri vardı bu saydığım kişiler o zamanın Anavatan partisindendi. Sivas belediye başkanıda Anavatanlıydı gelelim maça atmosfer çok büyük kırıkkale kendi sahasında keçiöreni yendiği takdirde oda şampiyonluk yarışında kendini sivas - keçiörenle puanları çok yakın olacaktı maç başladı ilk yarı itibariyle 2 kırmızı kart 3 gol ilk yarı 3 - 0 bitti türübünler Melih gökçek ve alpaslan pehlivanlıyı stad dışına çıkmalarıyla ilgili aşırı tezarahuta dayanamayıp maçı terk ettiler maç böyle bitti maçtan sonra sokaklar karıştı Anavatan partisinin seçim büroları parti binaları taşlandı İ.Melih gökçek alacağını alıp canını kırıkkalede zor kurtardı. bunu birebir yaşadım. daha ilginç olanıda şu idi Pazartesi ankara baskısında bu haberler vardı taşra baskısında bu haberlerden bahseden gazete yoktu. İ.Melih gökçek TFF başkanı Halim Çorbacı sayesinde Hakemleri etkiliyerek çok maçı alıp şampiyon olmuştur. Ankarada yaşadığım için Sivassporun ve Keçiörenin çok maçını canlı izlemiştim.(Kırıkkale,Sincan, Beypazarı,Ankarademir,Çubuk, Sivasdemir,Kaman,Kırşehir, Arassite, )

Sivas'ta ki Sivasspor-Kamanspor maçı tarihe geçen bir maçtı. İlk yarısını Kaman 0-1 önde kapadı. İkinci yarı Sivasım coştu, bir de kırmızı kart maç tam 7-1 bitti. Kaman maç sonunda 8 kişi kalmıştı. İlginçtir hakemin yanımızda olduğu ender maçlardan birisi idi ...

EsEnTePeLi
10.04.2013, 12:03
Abilerimizin,amcalarımızın burda anlattıklarını okudukça gözlerim doluyor. Siz amatördeyken bile deli gibi destekleyin ama şimdiki kuşak yani yaşıtlarım 19-20 yaşındaki adamlar süper ligdeki takıma sahip çıkmasınlar. O kadar zoruma gidiyor ki her maç gidip stadı dolu görememek. Keşke diyorum; abilerimizle 80'li yıllarda sizle birlikte o stada gelip haykırabilseydim EN BÜYÜK SİVASSPOR diye.

yigidolar06
10.04.2013, 12:29
Abilerimizin,amcalarımızın burda anlattıklarını okudukça gözlerim doluyor. Siz amatördeyken bile deli gibi destekleyin ama şimdiki kuşak yani yaşıtlarım 19-20 yaşındaki adamlar süper ligdeki takıma sahip çıkmasınlar. O kadar zoruma gidiyor ki her maç gidip stadı dolu görememek. Keşke diyorum; abilerimizle 80'li yıllarda sizle birlikte o stada gelip haykırabilseydim EN BÜYÜK SİVASSPOR diye.
Helal olsun senin gibi YİĞİDOLAR olduğu sürece Sivassporumuzun sırtı yere gelmez. Bu günlere zor şartlar altında gelindi kıymetini bilmek lazım

infial§
10.04.2013, 13:08
Adanaspor-Sivasspor maçına belediye nîn 302 otobüsleriyle gittik,otobüsün içinde tüplü katalik sobamı diyorlar ondan vardı,sivas tan Adana'ya gidene kadar heryerde kar fırtınası otobüsün camları buz Adana'ya indik polisler otobüsleri görünce şaşırdılar sibiryadan mı geliyorsunuz diyerek güldüler:))

yadel
10.04.2013, 17:16
Sene 86 Sivasa Üniversite seçme sınavı için gitmiştim. Cumartesi günü Sivasspor - Diyarbakırspor maçı oynanıyor. Diyarbakır şampiyonluğa Sivasspor düşmemeye. Stadda çıt yok Sivasspor ve Diyarbakırspor orta sahada al gülüm ver gülüm top dolaştırıyorlar durum 0-0 bu skorla Sivas kümede kalacak. Bu arada kulağımız Reyhanlısporda. Reyhanlı geçmiş gün hatırladğım kadarıyla ya şampiyonluğa oynuyor yada ligde kalmaya. Yani umudumuz başkalarında

Dk. 80 Reyhanlıspordan gol sesi geldi ve Diyarbakırspor 2 atak 2 gol biz düştük. O moralle sınav dan iyi not alamadım. Ligden düşmek çok zor çok.

Kokomo
10.04.2013, 20:39
Sene 86 Sivasa Üniversite seçme sınavı için gitmiştim. Cumartesi günü Sivasspor - Diyarbakırspor maçı oynanıyor. Diyarbakır şampiyonluğa Sivasspor düşmemeye. Stadda çıt yok Sivasspor ve Diyarbakırspor orta sahada al gülüm ver gülüm top dolaştırıyorlar durum 0-0 bu skorla Sivas kümede kalacak. Bu arada kulağımız Reyhanlısporda. Reyhanlı geçmiş gün hatırladğım kadarıyla ya şampiyonluğa oynuyor yada ligde kalmaya. Yani umudumuz başkalarında

Dk. 80 Reyhanlıspordan gol sesi geldi ve Diyarbakırspor 2 atak 2 gol biz düştük. O moralle sınav dan iyi not alamadım. Ligden düşmek çok zor çok.

Diyarbakır maçı 2-2 bitmişti. İlk önce 1-0 biz öne geçtik. Bu skorla biz kümede kalıyor, Diyarbakır şampiyonluğu Adana Demirspora veriyordu. Hafta içi Adana'dan antremanlarımız için masör ve yardımcı antrenör gelmiş, hafta boyunca teşvik dedikoduları dolaşıp durmuş, Diyarbakır acayip kulis yapmıştı. Sonra 1-2 Diyarbakır öne geçti. Diyarbakır'dan 40 otobüs / 2.000 kişi gelmişti. 81.dk'da Ömer'in kafa golü ile maç 2-2 bitti. Küme düştük. Diyarbakır'da şampiyon oldu. Hayatımın en kötü günlerinden biriydi ...

58MUAMMER58
10.04.2013, 20:59
çok anım varda sivassporla ilgili,bitaneside ben anlatıyım,bülent uygunun istafa ettiği ibb maçı için olimpiyat stadına gittim ,cepte sadece 25 tl var taxsiye verecek para yok,otobüsle stadı karşıdan gören tepenin orda indim yanlışlıkla ,dedim 15 20 dak yürrüm,farketmez stadın altında kaçak bi köy var ,ozamanda ordan gecen dere taşmış heryer balçık,köye giderken meskün biyerde 30 köpek çöplükte yiyecek arıyor,allahın kulu yok ters ters bana bakıyorlar la şunu yesek hepimizi doyurur dercesine :Dçok korkmuştum,neyse yağçektim biraz köyü ve dağı tırmandıktan sonra ,yola çıktım bide yağmur yağıyorki sormayın gitsin, soğuğu ,rüzgarıda cabası,hem ıslandım hem de tir tir titreyerek maçada 10 dak geç girdim ,tek istediğim bu maçı kazanmayı görüp rahat rahat evime gitmekti, aslında sivassporda kötü oynamıyordu,belki yüzde yüz 6 net pozisyonumuz vardı hiçbirini atamadık,tam gol oluyor diye gooool diye bağırıyoz aut:confused:maçın sonu son dak ,herkes artık hiçdeğilse berabere kalalım diyordu arkamda polislerde yaw yazık be sivasspor farklı kazanmalıydı yazık oldu diye konuşuyordu,dedim farklı kazanmayı bırakın berabere kalsak iyi dedim, şimdi adamlar bi orta yapar körtopal bigol atar yenilir çıkar gideriz dedim ,şom ağzımı açmaz olaydım son saniye ibbli oyuncu orta yaptı ,adam kafayı koydu gol oldu hakem maçı bitirdi ,o maç bülent uygununda ipini çekmiş oldu, bende ıslandığımamı,üşüdüğümemi,sond ak yenilgisine üzüldüğümemi yanam ,sinirli sinirli üzgün üzgün gece yarısı 12 de eve geldim

migroArmis
10.04.2013, 22:10
Ölsem unutmam...Bizim stad zeminin müthiş bozuk olduğu dönemlerde bir karşılaşmayı izliyoruz...Herkez bi yorumda bulunuyor...Bir ara söylenerek ''Bu ne kardeşim burada bırak futbol oynamayı yürünmez bile''diyiverdim..Arkamda oturan genç bir Bursalı kardeşim yıllarca unutamayacağım o espriyi patlattı..

''Abi ne yürümesi buraya inek otlamaya girse menisküs olur çıkar''

Bu espriyi daha sonra internettede gördüm ama orada benim yorumumdan sonra üstüne o cevap tatlı esprili halini ölene dek koruyacaktır bende...

u2sivasspor
10.04.2013, 23:30
Hangi maçdı keşke onu da yazsaydın.

Galatasaray maçı ilk maç zita ve ceyhun atmıştı golleri

u2sivasspor
10.04.2013, 23:45
benim anılarım siz ağabeylerim amcalarım kadar eski değil maalesef yıl 2010 sivassporun başında mesut bakkal var küme düşmemeye oynuyoruz kayserispor deplasmanı erciyes üniversitesinde okuyan 11 sivaslı 2 ankaralı 1 malatyalı 1 adanalı hep beraber bi servis tutup maça gidelim diye karar verdik maça gideceğiz ama hiç birimiz daha önce kadir has stadında maç izlememiş servisçi ise kayserili ama staddan bi haber bizi aldı meydandan biz şarkılar söylüyor maça iyice ısınıyoruz adam bizi götürdü kaysersporlu taraftarların giriş yaptığı yerin önünde bıraktı bi anda ne olduğunu anlamadık bir kalabalık bir grup bize küfür ederek üzerimize geliyor bizde haliyle biraz korktuk ama çok şükür bi sorun olmadan maça girdik ve 2-2 biten maçın ardından sorun olmadan evlerimize yurtlarmıza gittik

migroArmis
11.04.2013, 01:00
Bugünkü Antalya'yı 2-1 yendiğimiz maçtan taze bir anı: Yanımdaki koltukta 4'lü bir grup var..Karşıdan bit tane abimiz geliyor elinde bileti numarasına bakıp yer arıyor..Derken o abiyi tanıyanlar ona sesleniyor: Abi neyittin yav sen cenazeye gitmedin miydi?

Abinin cevabı: Getdük gömdük geldük gardaş, yeniden cenaze namazı gılacah değülüz ya, maça geldük işte! :) :)

Elinde bilet deyince......aklıma geliverdi...Aklı selim bi kızcağız herhalde Bursada ilk kez stada geliyor ve sanıyorumki Texas ın varlığındanda bihaber...Elinde bilet Texasın alt tarafında avazı çıktığı kadar bağırıyor...254 numara nerdeee ..İnanın 5000 kişi yukardan tek bir ağızla haykırıyordu...Geell burda diye..(Muhtemelen kombine veya numaralıdan bilet almış olacakki oturacak koltuğunu arıyor...Texasta numara mı olur :))

DOGU_BEY
04.03.2015, 22:55
Sergen Yalçının göreve getirilmesi ve içerideki ilk maçımız...Sanırım karabük maçı...maça giriyoruz maratonda kuyruktayız...2 tane şen şakrak dayı sohbet ediyor..ismini bilmediğim dayı ötekine şöyle diyor:
-Ali emmi carlosu yolladılar sergen geldi ne diyon?

Ali emmi:

- Carlos çoh pısırıhtı yav, hakemler anca yerine oturutuyordu onu emme Sergene laf diyemezler MALAMAT eder adamı valla :D

PETKOVİC
04.03.2015, 23:13

4 yıl önce yazmışım bak hala unutamadım :D

eyuphulagu
05.03.2015, 00:43
En çok üzüldüğüm dönem Sivassporun amatöre düştüğü dönemdi...Sivasspor amatöre düştüğü için bir çok taraftar gibi bende çok üzülmüştüm..Amatör küme de 4 Eylül ile dış sahada oynadığımız bir maç vardı;o zaman dış sahanın tribünü şimdiki kadar da büyük değildi....Dış saha tıklım tıklım dolmuştu;iğne atsan yere düşmez tabiri bu maç için geçerliydi...Çok stresli bir maç olmuştu;sivasspor taraftarı da bu maçta ço sinirliydi..4 Eylül takımı o yıl kadro olarak çok güçlüydü;kadroda İlhami Bşaköy de vardı..Maç sivasspor için oldukça stresli bir maç olmuştu;maçın skoru 1-1 di galiba...Sivasspor taraftarını sivassporu dış sahada izlemek çok üzmüştü....Hepimiz hem üzgün hem de sivassporu bu duruma düşürenlere çok kızgındık..Allah dan o maçları kayıpsız atlatan sivasspor grup maçlarını da kazanıp tekrar 3. lige Merhaba demişti...Allah bir daha sivassporu bu günlere düşürmesin;şu anda oynadığımız ligin ,stadın kıymetini çok iyi bilmek lazım...

Ferhat06
05.03.2015, 07:03
PETKOVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
3.ligde Merzifonun kalecisi Ayseli unutamayan var mı?
4 yıl önce yazmışım bak hala unutamadım

Aysel ismini Sivas taraftarı takmıştı.Asıl ismini açıklıyorum;Nazif.Kaleci Nazif 7-8 sezon Merzifonsporda kalecilik yaptı aslen Samsunlu,Çarşamba Spor kökenli.

yigido yakup
05.03.2015, 07:06
PETKOVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
3.ligde Merzifonun kalecisi Ayseli unutamayan var mı?
4 yıl önce yazmışım bak hala unutamadım

Aysel ismini Sivas taraftarı takmıştı.Asıl ismini açıklıyorum;Nazif.Kaleci Nazif 7-8 sezon Merzifonsporda kalecilik yaptı aslen Samsunlu,Çarşamba Spor kökenli.

Ben yanlis hatirlamiyorsam hafif acik tenli saclarida omuza kadar di diye hatirliyorum o zamanlar trübunlerin öyle bagirmasida cok komigimize giderdi bizlerin.

PETKOVİC
05.03.2015, 07:16
Ben yanlis hatirlamiyorsam hafif acik tenli saclarida omuza kadar di diye hatirliyorum o zamanlar trübunlerin öyle bagirmasida cok komigimize giderdi bizlerin.

o zamanlar uzun saçlı bi erkek hele de sivasta öyle bi tip bulmak imkansızdı herkesin komiğine gitmişti. hatta maç 6 0 olunca Çılgınlar58; 60 70 80 90 Aysele bir soksan diye bağırıyolardı :D

PETKOVİC
05.03.2015, 07:20
http://test.mackolik.com/Mac/1317747/Sivasspor-Merzifonspor Bakın ne buldum :D