Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçın ardından

SivasSpor.Com
04.02.2011, 21:25
http://www.sivasspor.com/images/stories//bulent/11.rizacalimbay.jpg

Sivaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, 2-1'lik Bursaspor yenilgisinina ardından açıklamalarda bulundu.

Çalımbay karşılaşma genelinde iyi oynadıklarını ancak gol yeme hastalıklarını sonlandıramadıklarını söyledi.
Çalımbay yaptığı açıklamadı: "Biz devre arasından bu yana inanılmaz çalışan bir ekibiz. Galatasaray maçını da bu maçı olduğu gibi kaybettik. Pozisyonlarımız da vardı. Fakat gol yiyoruz inanılmaz bir şekild. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyosa oynuyoruz. Fırsat ayağımıza kadar gekliyo ancak malesef basit hatalarımızın kurbanı oluyoruz." diyerek maçtaki hatalarını dile getirdi.

Ertuğrul Sağlam'ın açıklaması:
Bu galibiyet bizim için çok şey ifade ediyor. Uzun bir aradan sonra tekrar maç fazlasıyda olsa liderliği ele geçirdik. Bu bizim için önemliydi. Karşımızda küme düşmemek için canla başla oynayan ve takviyeler ile çok iyi takım olan Sivasspor vardı. Böyle takımları yenmek kolay değildir. İlk yarının sonunda bulunan golle soyunma odasına rahat girdik. İkinci yarı başında gol yemeseydik maç daha rahat geçebilirdi ama karambolden yedik. İkinci yarının bazı bolümlerinde istediğimiz gibi oynayamadık. Oyuncu değişiklikleri çok işe yaradı ve takım hareketlendi. Final paslarında daha iyi olsaydık golü erken bulur ve rahatlayabilirdik. Son dakilarda olsa bile gol çok önemliydi. Bu galibiyet için Sivasspor maçını ligin dönüm noktası diye adlandırabiliriz. Sivasspor çok iyi takım olmuş, güzel bir oyun ortaya koydular. Onlara başlarılar diliyorum. Ligde kalacaklardır. Önümüzde zor olan 14 lig maçı var hepsi final havasında geçecek. Önümüzdeki maçlarımız alarak hedefimize ulaşmak istiyoruz

Çok mükemmel bir takım değliz bu açık ve net şampiyonkluktan sonra daha iyi olmaya çalılıyoruz ama eksiklerimiz var. Şampiyon olduktan sonra kimse bize üst diyey takım muamelesi yapmasın. Bizim eksiklerimiz var ve bunları biliyoruz bunlar için çalışıyoruz ve transferlerimizi yapıyoruz. Bu transferler ile birlikte çalışmalarımız yapıyoruz eksilerimizi gidermeye çalışıyoruz. Bu galibiyet bir çok şeyin kapısını araladı diyebiliriz ve hedeflerimiz giden bu yolda bütün maçlarımızı kazanmak için oynayacağız"

HALIL
04.02.2011, 21:29
2 yildir bu aciklamara karnimiz tok ts de sampiyonluga oynuyo bizi yener fikstur zor acikcasi parasi olan ligde tutunur yani sivas duser bunu soyluyorum takimimi cok seviyorum ama dogrulari soylemek gerekir 20. hafta oldu 16 puanda kaldik artik isimiz zor:mad:

ressam58
04.02.2011, 21:32
Ben fuy
tbolculara suç bulmuyorum.Bu kadar bariz HAK YENMEZ!! Bu iş artık aştı kendini art niyet kokuyor her taraf .Sizin gibi hakem olmaz olsun.ALLAH bunun hesabını sizden soracak.BU HAKEME YAZILAR OLSUN YUH!!!

58_babacan_58
04.02.2011, 21:33
hocam ben sana güveniyorum,bu takım iyi yolda,sadece şansımız yanımızda değildi ve bireysel hatalardan 2 hata ve 2 gol yapacak ve söylenecek bişey yok,inşallah haftaya trabzondan çıkarırız acısını hemde fazlasıyla,kendinizi trabzon maçına hazırlayın yiğidolar :)

ressam58
04.02.2011, 21:33
Ben fuy
tbolculara suç bulmuyorum.Bu kadar bariz HAK YENMEZ!! Bu iş artık aştı kendini art niyet kokuyor her taraf .Sizin gibi hakem olmaz olsun.ALLAH bunun hesabını sizden soracak.BU HAKEME YAZILAR OLSUN YUH!!!

Okadar sinirlendirdiki beni doğru düzgün yazamamışım.Sivaslılar artık bi tepki verin ! Susup oturmayın lütfen.hakkımızı yiyenlere biraz kıpırdayın artık.

gogohan
04.02.2011, 21:35
tamam hocam cok iyi oynadık cok iyi mücadele ettik hakeminde % 100 etkiside vardı sonuçta ama sende çok geç kaldın değişikliklerde. orta saha oyundan düşyü tamamen oyunu kontrol etcek topu ileriye atcak bi cihanı gol yedikten sonra oyuna dahil ediyosun... çok çok yazık oldu ama takım çok iyi yolda sadece biraz daha sabır trabzon maçından sonra bu takım ın önünde kimse duramaz içerde dışarıda diye düşünüyorum....

adalı harun
04.02.2011, 21:38
bu maçın tek suçlusu hakemdi bir takım nasıl oynaması gerekiyoresa öyle oynadık
bursayı oynatmadık ama hakem kesti bizi hocam keske eneromayı çıkarmasaydın
mecnun başkanın masaya vurması lazım yoksa bu hükümetle hakemler düşürür bizi
gol atarsın saymazlar ceza alanına sokmadı hakem bizi her ortada faul çaldı bursalı kendi kalecisiile çarpışıyor hakem faul çalıyor
allah sivasa oyun oynayanların belasını versin

karakocyakup58
04.02.2011, 21:39
artık hocalar ve oyuncular acıklama yapmasın HAKEMLER açıklama yapsın :confused:
maçın hakkı beraberlikti.. vermedi hakem. neden vermedi br açıkmama yapsın hiç bir şeklilde foul yoktu ilk gölümüzde

emre41
04.02.2011, 21:41
Hayrettin artık stoper oynamasın Rıza hoca. Bak transferlerin on numara, bir inat uğruna yakma bizi.

ayhandemir58
04.02.2011, 21:41
Hocam sen üzülme,bu takıma neler verdiğini neler kattığını bütün spor kamuoyu ve Sivassporlu yiğidolar herkes takdir ediyor.Ama şu oynanan son 3 maçta 4 puan kaybettiğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz.İnşaallah Trabzonspor maçı SS'umuz için çıkış maçı olur ki buna yürekten inanıyorum.Selamlar saygılar.;)

birolsvs58
04.02.2011, 21:44
sayın çalımbay defansın hata yapmaması için defansta hata yapan dallamaları oynatmayacaksın yasin dallamasından kurtulduk sedat dallamasını murat dallamasını birde baş belası hayrettin dallamasını oynatmasan emin ol sana bu takım kolay kolay gol yemez bunlar yeni gelenleride bozuyorlar bunu gözleri kör olan dahi görüyor bunları oynatırsan takımı kise kurtaramaz bunun vebali altında kalırsın allah korusun hocam 2 ggenç daha al defansa düşersekte düşelim
bunların ruhu kalmamış her maçta hata ALLAH RIZASI İÇİ YETER ARTIK

birolsvs58
04.02.2011, 21:47
HOCAM ALLAH RIZASI İÇİN SEDAT MURAT HAYRETTİN bu üçlüyü kes takımdan 2 senedir yetti artık bu takım onların çiftligimi AYIPTI

58müco58
04.02.2011, 21:48
bu maçın tek suçlusu hakemdi bir takım nasıl oynaması gerekiyoresa öyle oynadık
bursayı oynatmadık ama hakem kesti bizi hocam keske eneromayı çıkarmasaydın
mecnun başkanın masaya vurması lazım yoksa bu hükümetle hakemler düşürür bizi
gol atarsın saymazlar ceza alanına sokmadı hakem bizi her ortada faul çaldı bursalı kendi kalecisiile çarpışıyor hakem faul çalıyor
allah sivasa oyun oynayanların belasını versin

kardeeş haklısın hakemle ilgili yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum da buun hükümetle ne alakası var onu anlamadım, yoksa hakem gerçekten çok ama çoook adilik yaptı ............,

MaXiMuM
04.02.2011, 21:48
tamam hocam cok iyi oynadık cok iyi mücadele ettik hakeminde % 100 etkiside vardı sonuçta ama sende çok geç kaldın değişikliklerde. orta saha oyundan düşyü tamamen oyunu kontrol etcek topu ileriye atcak bi cihanı gol yedikten sonra oyuna dahil ediyosun... çok çok yazık oldu ama takım çok iyi yolda sadece biraz daha sabır trabzon maçından sonra bu takım ın önünde kimse duramaz içerde dışarıda diye düşünüyorum....

Çok doğru söylüyorsun, bu hafta lazları ezerek çıkışa geçeceğiz inşallah...

ibrahim58
04.02.2011, 21:50
rıza hoca sen bizden biri sivaslısın.sana çok güveniyorum.çok kılışe bir laf vardır.yenildik ama ezilmedik.bu maç için uygun bir söz.son şampiyonu evinde madara ettik bence.takım yenilsede çok iyi mücadele ediyor.dengimiz olan takımları yenersek bu iş biter.ve seneye en kötü ilk 5 te mücadele ederiz.

MHAKAN
04.02.2011, 21:50
http://www.sivasspor.com/images/stories//bulent/11.rizacalimbay.jpg

Sivaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, 2-1'lik Bursaspor yenilgisinina ardından açıklamalarda bulundu.

Çalımbay karşılaşma genelinde iyi oynadıklarını ancak gol yeme hastalıklarını sonlandıramadıklarını söyledi.
Çalımbay yaptığı açıklamadı: "Biz devre arasından bu yana inanılmaz çalışan bir ekibiz. Galatasaray maçını da bu maçı olduğu gibi kaybettik. Pozisyonlarımız da vardı. Fakat gol yiyoruz inanılmaz bir şekild. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyosa oynuyoruz. Fırsat ayağımıza kadar gekliyo ancak malesef basit hatalarımızın kurbanı oluyoruz." diyerek maçtaki hatalarını dile getirdi.

Grosicki: "İnşallah daha iyi olacağız.."
Sivassporlu Kamil Grosicki, Bursaspor maçını ve performansını şu şekilde değerlendirdi:
"İlk yarıda da fırsatlar oldu ama değerlendiremedim. Attığım golden memnunum, hiç değilse bir gol sahibi oldum. Bundan sonra oynamaya devam edeğiz inşallah daha iyi olacağız."

Ertuğrul Sağlam'ın açıklaması:
Bu galibiyet bizim için çok şey ifade ediyor. Uzun bir aradan sonra tekrar maç fazlasıyda olsa liderliği ele geçirdik. Bu bizim için önemliydi. Karşımızda küme düşmemek için canla başla oynayan ve takviyeler ile çok iyi takım olan Sivasspor vardı. Böyle takımları yenmek kolay değildir. İlk yarının sonunda bulunan golle soyunma odasına rahat girdik. İkinci yarı başında gol yemeseydik maç daha rahat geçebilirdi ama karambolden yedik. İkinci yarının bazı bolümlerinde istediğimiz gibi oynayamadık. Oyuncu değişiklikleri çok işe yaradı ve takım hareketlendi. Final paslarında daha iyi olsaydık golü erken bulur ve rahatlayabilirdik. Son dakilarda olsa bile gol çok önemliydi. Bu galibiyet için Sivasspor maçını ligin dönüm noktası diye adlandırabiliriz. Sivasspor çok iyi takım olmuş, güzel bir oyun ortaya koydular. Onlara başlarılar diliyorum. Ligde kalacaklardır. Önümüzde zor olan 14 lig maçı var hepsi final havasında geçecek. Önümüzdeki maçlarımız alarak hedefimize ulaşmak istiyoruz

Çok mükemmel bir takım değliz bu açık ve net şampiyonkluktan sonra daha iyi olmaya çalılıyoruz ama eksiklerimiz var. Şampiyon olduktan sonra kimse bize üst diyey takım muamelesi yapmasın. Bizim eksiklerimiz var ve bunları biliyoruz bunlar için çalışıyoruz ve transferlerimizi yapıyoruz. Bu transferler ile birlikte çalışmalarımız yapıyoruz eksilerimizi gidermeye çalışıyoruz. Bu galibiyet bir çok şeyin kapısını araladı diyebiliriz ve hedeflerimiz giden bu yolda bütün maçlarımızı kazanmak için oynayacağız"

bu kadarda olmaz..yazıklar olsun..43 yaşındayım maçı izlerken kendimden korktum..kaldıramıyorum artık kaldırılacak gibi de değil bu haksızlıklar..yazık çok yazık ortada bir emek var bu emek bu kadar alenen ********liklerle hiçe sayılabilir mi..sezon başından beri sivasspora karşı bir hakem kıyımı olduğu ortada ama bu kadar açıktan bu kadar fazlası nasıl yapılır bu büyük bir ********liktir..kendime gelemiyorum bir türlü kabullenemiyorum..yönetimin bir an önce gerçekten masaya hemde çok sert vurması lazım..gerekirse ortalığı ayağa kaldırmaları lazım..çok yazık olacak çok üzülüyorum.. çok iyi oynadığımız hakettiğimiz bir maçta bile puan alamıyorsak daha doğrusu puanımız gaspediliyorsa neden oynayalım bu ligde..maçın genelinde iyiydik ben de sadece ermanın çıkarılmasını be saurezin alınmasını yanlış buldum..saurez böyle hızlı oynanan maçların oyuncusu değil..hayrettin zaten ortada yıllardır söylüyorum malesef onada hiç tahammül edemiyorum..ikinci golde de onun hatası var..bir tane olumlu pası yok..vurduğu toplarda hep rakipte..inşallah çok dua ediyorum Allaha yalvarıyorum bir an önce bu sıkıntılı durumdan kurtuluruz..

SivasZara585858
04.02.2011, 21:57
hemşerilerim o kadar üzüldümki nerdeyse ağlayacaktım ki kendmiz or tuttum gerçekten 3 puanı hakettik ama faullü bir golle boyun eğdik gerçekten hiç üzülmediğim kadar üzüldüm ama takımımız umut verdi bana haftaya trabzonu yeneceğiz başka çare yok !

58MUAMMER58
04.02.2011, 21:59
RIZA hocam bu mağlubiyette senin suçun yok,futbolcularımızda elinden geleni yaptı,şampiyon takımla deplasmanda ancak bukadar oynanır,yalnız bu hakemlerin bu maçta değil,sezon başından beri sivasspor aleyhinde düdük çalması,sadece hakem hatası olarak yorumlanmamalı, ben art niyet seziyorum,istediğin kadar gol at, hakem vermezse bişey olmaz,bu haftadan tezi yok ,hakemleri kim yönetiyorsa çok serrt uyarmak lazım,yoKsa yarın çok geç olacak,bundan sonraki maçlarda rabbim yardımcınız olsun,işimiz çok zor ama umudumuzu korumalıyız bu takım iyi yolda.

mm1970
04.02.2011, 22:01

kardeşim bizde bu suskun yönetim varken daha çoooooook hakkımızı yerler rıza çabalasın dursun yeter artık bu hakem hatalarından

B.DUMANLI
04.02.2011, 22:05
Su kadarini söyliyeyim ,artik karamsarim .Bu saatden sonra positiv düsünemiyorum.Kendi kalene gol atacaksin,buna ragmen beraberligi sagliyacaksin ve bu buldugun beraberligi koruyamiyacaksin.Bu neyle izah edilebilir.Kimse kusura bakmasin bizim artik bir ayagimiz ,bank asya liginde gibi. Yarin kupa yorgunu bir Antep Konya´ya yenilir.Üc macda bir puan ve haftaya Trabzon maci gene soguk bir hava,gene kötü hava kosullari.

HALIL
04.02.2011, 22:05
mehmet yildiz ve heyrettin bank asya futbolcusu bu acikca gozukuyo 10 yildir tamam helal olsun ama yeter artik biran once gonderilmeli:mad: yoksa sivas duser

SivasZara585858
04.02.2011, 22:06
Takımımız iyi yolda... şu konya bu hafta yenilse güzel olacak ama :S

muratugur58
04.02.2011, 22:06
başkan uyuma takıma sahip çık bu takımın hakkı yeniyor hepiniz sus pussunuz azcık kükreyin beyler bizim yaımız kadar hakları yenenler dünyayı ayaga kaldırıyor siz susun bakıyım takım takım düşene kadar .birde son sözüm hocaya hoca sen bu hayrettinde ne gördünde oynatıyorsun o oynadıgı sürece biz puan alamayız .

58namso58
04.02.2011, 22:11
Allah bu hakemlerin belasını versin . kaleciye müdahale diye verilmeyen 2. gol bu. yeter atrık. rıza hocam biz sana güveniyor verdigin çabayı görüyoruz ama bu babası olmayan hakemlerden usandık artık. ha hayrettine gelince arkadaşlar gibi düşünmüyorum ben. çaba gösteriyor ama kapestesi bu kadar. ama sedat oynar bence hem hayrettin kanat oyuncusu sedat kart da görse hırcında olsa şu anda takımın en cesur oyuncusu. diger oyuncular daha cekingenler rakiplere karşı.

birdokuzaltiyed
04.02.2011, 22:22
Deplasmanda gerçekten çok güzel oynadık. Yeni oyuncularımız çok güzel katkı yaptılar takıma. İnşallah zamanla çok daha iyi olacağız inşallah. Özellikle Eneramo biraz daha kendine gelir ve kondüsyonunu arttırırsa daha fazla pozisyona gireceğiz.

Sorun yine eskilerde. Başta Hayrettin ve Mehmet takıma katkı sağlayamadıkları gibi , diğer oyuncuların da ahengini bozuyorlar. Ayrıca diğer forvetimiz Suarez'inde maalesef istenen kalite ve performansta olmadığını gördük.

Bu arada çok zor bir fikstürle başlamış olmak açıkçası takımımızın en büyük kısmetsizliği oldu.

İnş. haftaya Trabzon'dan alacağımız puan ya da puanlar önümüzü açacak ve yükselişe geçişimize vesile olacaktır.

Takımımızzda ışık var, hem de kuvvetli bir ışık ve inşallah bu ışık haftadan haftaya dahada güçlenecek ve rakiplerin gözleri kamaşacak, puansız yollanacaklar evlerine...

favori58
04.02.2011, 22:25
fırat aydınus eğer biraz insansn vicdanın sızlar,ama adam değilsinki.maç 1-1 olduktan sora hakem bursa forması giydi.
Rıza hocam. hayrettin yokken takım daha iyi ne olur artık oynatma şunu,

erdaleren58
04.02.2011, 22:32
mehmet yildiz ve heyrettin bank asya futbolcusu bu acikca gozukuyo 10 yildir tamam helal olsun ama yeter artik biran once gonderilmeli:mad: yoksa sivas duser

ya kardesim herkes yorum yazsin ama lütven sen yazma.
m.yildiz bu macin en iyileriydi birde riza hoca geldikten sonra m.yildiz cok ama cok mücadele ediyor .sans bizden yana olsaydi mac 5-2 bizimdi.

kumyurtlu58
04.02.2011, 22:38
Bub hakemlerin A llah belasini ver...... her atagimizi kesti. hep faul hep faul bu ne yav, enamo direk adama giriyor,bursalilarda ayni bursali gibi alttan kalkmadilar sivasliyi görünce yatilar sirt üstü, firat efendide almis agzina öttürüp duruyor aman sivas gol atmasinda ne olursa olsun.Sivas in hakkini yiyenler o canim futbolcu gardaslarimin alin terini calanlara hakkimiz zehri zikkim olsun.Bu kadar adilik olmaz yav. Adam kendi adamiyla carpisir bize faul sercan yere yatar faul,kalecileride tam bursali olmus .Mehmet yildizi kutluyorum ve destekliyorum hakeme yaptigi o itirazdan dolayi ve bence bu gün cok harika oynadi diger leriyle bbirlikte.Riza hocam tam destek veriyoruz sedatin burnu sürtülmüstür artik hayrodan stoper olmuyor iki hata iki gol bizim bunu kaldiracak lüksümüz yok.Birde hep merak etmisimdir hocam siz keitada ne buluyorsunuz adamin her tarafi sifir yav. Mehmet nas nerde onu degistir yav ,vallahi tansiyon firliyor gecen hafta öyle bu hafta ayni ins ...gelecek hafta yeneriz slm lar.

serkankeskin
04.02.2011, 22:48
takım iyiye gidiyor inşallah haftaya kazanacağız

emin kara
04.02.2011, 22:51
şuan canımız çok yandı hepimiz çok üzgünüz her maç öncesi şunu düşünüyorum bu macı alacagız artık takım iyi oynuyor ama maç sonu degişen bir şey yok her zamanki gibi maçdan yeninilgi ile ayrılıyoruz bu takım ın acaba kazanacagı maçını görebilecekmiyiz bu oyuncular işin bilincide degilermi halimizi bunlara kim anlatacak artık kurtulmamız lazım vakit fazla gec olmadan uyanın artık ne şekilde olursa olsun kazanmanınzdan başka çare yok bunu iyi düşünün hiç bir takım sizden iyi futbol oynamıyor yeterki kazanmayı düşünerek oynayın

sivasfutbol
04.02.2011, 23:07
arkadaşlar şu hakemler için bir şeyler yapılması gerekiyor başkanın çıkıp ulusal medyada etraflı bir açıklama yapması gerekiyor futbolcularımızın emekleri göz göre göre çalınıyor buna artık müdahele edilsin.meşhur basın sözcümüz nerede hayrettin yaptığı açıklamadan dolayı ceza alır artık.

burakkova
04.02.2011, 23:14
grosicki çok iyiydi bugün.. eskiden takımdan iyi oyun bekliyordum ama artık kötü oynayalım yeter ki puan alalım diyorum..

otceken58
04.02.2011, 23:14
Hocam sen üzülme,bu takıma neler verdiğini neler kattığını bütün spor kamuoyu ve Sivassporlu yiğidolar herkes takdir ediyor.Ama şu oynanan son 3 maçta 4 puan kaybettiğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz.İnşaallah Trabzonspor maçı SS'umuz için çıkış maçı olur ki buna yürekten inanıyorum.Selamlar saygılar.;)

sayın rıza hocam hakıkaten bugun cok acıcagımız bır macı çok kötü nıyetlerle sahaya çıkan hakemler sayesinde kaybettık çok basıt gol yedik evet bireysel hataydı belkı ama bu kadar emegınızın karsılıgı bu olmamalı artık su 5 buyuk yalakası insanlara (spikerler Yorumcular):confused: futbolun nasıl oynanacagını gösteren ve sonunu getiren bir takım oldugumuzu gösterrelim trabzon macını ıyı oyun kötü sonuçla bitirmeyelim

ayrıca taraftarlara sesleniyorum trabzon macında bu hafta çok farklı organizasyonlar yaparak takımımıza destek olalım nasıl bir birliktelik gerekiyorsa taraftar guruplarının hep birlikte yapacağı ve taraftarı çoşturacağı bir destek HEP BİRLİKTE HEP DESTEK TAM DESTEK

sivaslıadem
04.02.2011, 23:21
artık büyük maçlardan ümidimi kestim
oyunu berabere goturuyoz sonra soğutmak için elimizden geleni yapıyoz
ama gel gor ki son dakikalrın bir basit hatasıyla mac kaybediyoz
bir değil iki değil
bari şu fotoğrafa iyi bakalım da trabzon macında aynı duruma düşmeyelim
bir de trabzon bu hafta puan kaybederse liderliği elden gidiyor
daha bir hırsla oynarlar
o zaman işimiz zor olur
ama ümidimi koruyorum her zamanki gibi
takım ümit veriyor
transferler takıma alışmaya başlamış
rıza hocam bir de hayrettini yerine genç hızlı bir adam bulursa daha farklı olur

sivaslıadem
04.02.2011, 23:25
artık büyük maçlardan ümidimi kestim
oyunu berabere goturuyoz sonra soğutmak için elimizden geleni yapıyoz
ama gel gor ki son dakikalrın bir basit hatasıyla mac kaybediyoz
bir değil iki değil
bari şu fotoğrafa iyi bakalım da trabzon macında aynı duruma düşmeyelim
bir de trabzon bu hafta puan kaybederse liderliği elden gidiyor
daha bir hırsla oynarlar
o zaman işimiz zor olur
ama ümidimi koruyorum her zamanki gibi
takım ümit veriyor
transferler takıma alışmaya başlamış
rıza hocam bir de hayrettinin yerine genç hızlı bir adam bulursa daha farklı olur

redbull58
04.02.2011, 23:37
Okadar sinirlendirdiki beni doğru düzgün yazamamışım.Sivaslılar artık bi tepki verin ! Susup oturmayın lütfen.hakkımızı yiyenlere biraz kıpırdayın artık.

bENIM GÜZEL KARDESIM BOSVER MACI ZEVK ICIN IZLE SINIR OLMAK ICIN DEGIL YENMEKTE VAR YENILMEKTE,AYNI SENIN GIBIYDIM VE SUAN TANSIYON HASTASI OLDUM GENC YASTA BENDE SANA BI KARDES TAVSIYESI COK KAPTIRIP KENDINI HEBA ETME BU TAKIM BU SENEDE LIGDE KALACAK EMINIM BUNDAN HOCAMIZ IYI ISLER YAPIYOR

Elbeyliliyiz
04.02.2011, 23:45

Aha sana söylüyorum kulagina tak küpeyi takimin kimyasi bozulmus hoca ne yapsin, trabzon bize en az üc takacak, sonuc 1-3 düsmeye bir adim daha, yahu yenemiyorsan yenilme am sagol riza hoca son bes maca sakliyoruz gücümüzü.

SivasZara585858
04.02.2011, 23:51
Su kadarini söyliyeyim ,artik karamsarim .Bu saatden sonra positiv düsünemiyorum.Kendi kalene gol atacaksin,buna ragmen beraberligi sagliyacaksin ve bu buldugun beraberligi koruyamiyacaksin.Bu neyle izah edilebilir.Kimse kusura bakmasin bizim artik bir ayagimiz ,bank asya liginde gibi. Yarin kupa yorgunu bir Antep Konya´ya yenilir.Üc macda bir puan ve haftaya Trabzon maci gene soguk bir hava,gene kötü hava kosullari.

kardeşim o kadarda kötü durumda değiliz bea içini ferah tut bu ligde kalacağız ;)

ihtiyar yiğido
04.02.2011, 23:52
SEVGİLİ YİĞİDO KARDEŞLERİM yenildik diye sakın üzülmeyin bu takım iyi yolda daha evvelki bir yorumumda yeni tranferlerin sivasa neler kazandırdığı üç,dört hafta sonra belli olur demişdim Bursa spor maçında gördümki ara transferdeki alınan oyuncular kaliteli Sivas spora güç kattılar bu günki oyungösterdiki sivas artık eski günlerine dönüyor.haftaya Trabzon sporu yenip çıkışa geçeceğiz vede alt sıralardan kürtaracagız kimse karamsarlığa kapılmasın iyi günler bizleri bekliyor tüm yiğidolara selam vede saygılarımı sunarım

sivasfutbol
04.02.2011, 23:57
mehmet yıldıza helal olsun diğer futbolcularımız onun gibi mücadele etse buralarda olmazdık .

ZiDaNe58
05.02.2011, 01:11
artık rıza hocanında bildikleri bi yere kadar..hakem elimizden 3 puanı alıp bursaya verdiyse rıza hoca ne yapabilir bu durum karsısında?

yiğidobaytar58
05.02.2011, 01:36
TAKIMIMIZDA CİDDİ GELİŞME VAR...ÖZELLİKLE RADA VE NAVRATİL HARİKA....

Sahin 58
05.02.2011, 03:13
Arkadaslar riza hocanin degerlendirmesini okudunuz
bende bi degerlendirme yapacagim
bence sivasspor bu kadro yapisiyla hicbir takimi yenemez
su kadro ve oyuncularin özelliklerine bir bakin
Sivasspor: Korcan, Uğur, Navratil, Hayrettin, Ziya, Mehmet Yıldız, Kadir, Rada, Grosicki (Dk. 88 Cihan), Erman (Dk. 86 Keita), Eneramo (Dk. 64 Suarez)

korcan : kaleci

hayrettin : defans
navratil : defans
rada : defans
ugur : defans
ziya : defans
keita : defans

kadir : orta saha

mehmet : forvet
eneramo : forvet
erman : forvet
grosicki : forvet
cihan : forvet
suarez : forvet

HAYRETTIN : GÖZÜKMEYEN GIZLI FORVET

böyle bir kadro yapisiyla yinede iyi oynamaya calistilar ....tebrikler
ama puan veya puanlar asla

Hoca Hoca önce sen bi kendi kurdugun kadrona bak yanlislarini görürsün insallah

yigido yakup
05.02.2011, 07:06
Arkadaslar riza hocanin degerlendirmesini okudunuz
bende bi degerlendirme yapacagim
bence sivasspor bu kadro yapisiyla hicbir takimi yenemez
su kadro ve oyuncularin özelliklerine bir bakin
Sivasspor: Korcan, Uğur, Navratil, Hayrettin, Ziya, Mehmet Yıldız, Kadir, Rada, Grosicki (Dk. 88 Cihan), Erman (Dk. 86 Keita), Eneramo (Dk. 64 Suarez)

korcan : kaleci

hayrettin : defans
navratil : defans
rada : defans
ugur : defans
ziya : defans
keita : defans

kadir : orta saha

mehmet : forvet
eneramo : forvet
erman : forvet
grosicki : forvet
cihan : forvet
suarez : forvet

HAYRETTIN : GÖZÜKMEYEN GIZLI FORVET

böyle bir kadro yapisiyla yinede iyi oynamaya calistilar ....tebrikler
ama puan veya puanlar asla

Hoca Hoca önce sen bi kendi kurdugun kadrona bak yanlislarini görürsün insallah

walla söyle kadron olupta bursada cok cok net 3-4 pozisyona giriyorsan rakibede sahsi hatadan dolayi kaybediyorsan kadronun bilmemm neyin ne sucu var birda su varki riza hangi takima gittiyse orada tas gibi takim kurmustur basarili olur olmaz ama kurdugu takim her zaman kaliteli olmustur,

Yusuf Çevik
05.02.2011, 07:24
Evet.Hocam çok mücadele ettik sonuç bu olmamalıydı.En azından beraberlik çok güzel olurdu.Şimdi benim korktuğum futbolcuların morali olmayabilir.Morali yüksek çıkmaya çalışacaklar Trabzon maçına Trabzon yine moralleri alt üst eder :(

57babasivas
05.02.2011, 07:37
işimiz ne kadar zorlaşsada evimizdeki maçlari kazansas kaliriz ligde

57babasivas
05.02.2011, 07:37
rıza hoca bazi degişikleri yanliş

existence
05.02.2011, 07:45
Takımı tebrik ediyorum. Oyun güzel, oyuncular güzel oynadı. Şans işte olmayınca olmuyor. Fiktürden dolayı bu sıradayız. 25-26. haftalarda rahatlarız. Benim içim rahat. Kamilde süper bu arada, trübünlere gelmesi çok hoşuma gitti.

Elbeyliliyiz
05.02.2011, 08:21
Kasimpasa nin bile 3-1 yendigi bursayla berabere bile oynayamiyorsak düsmeyi haketmedikmi.

Elbeyliliyiz
05.02.2011, 08:23
Takımı tebrik ediyorum. Oyun güzel, oyuncular güzel oynadı. Şans işte olmayınca olmuyor. Fiktürden dolayı bu sıradayız. 25-26. haftalarda rahatlarız. Benim içim rahat. Kamilde süper bu arada, trübünlere gelmesi çok hoşuma gitti.

Keske rtik beraberlikleride özliyecegiz gibi geliyor!!!!

turks
05.02.2011, 08:31
Kasimpasa nin bile 3-1 yendigi bursayla berabere bile oynayamiyorsak düsmeyi haketmedikmi.

bursanın kupada şansı kalmadığı bir maçı gelip burda lig maçı ile karşılaştırıyorsan senin futbol bilginden şüphe ederim

MEVLUTHOCAOGLU
05.02.2011, 08:38

BENCEDE AYNEN KATILIYORUM BİRAZDAHA SABIR LAZIM ARKADAŞLAR GÖRECEKSİNİZ Kİ BU TAKIMI KİMSE TUTAMAYACAK ÇOK GÜZEL BİR FUTBOL OYNUYORUZ FİKSTÜR LEHİMİZE DÖNÜYOR VE SİVASSPOR İÇİN ÇIKIŞA GEÇME FIRSATI DOĞACAKTIR VE BU TAKIM LİGTE KALACAKTIR

Ahmet92
05.02.2011, 11:33
Hocam yapacak cok sey yok sadece Savunmaya daha cok önlem alinmasi lazim okadar. Insallah haftaya Trabzon karsisinda hamsileri yeriz maci aliriz.

yigidocengiz
05.02.2011, 11:41
hayrettinin artık şu takımda yeri yok hocam.kalitesizliği ve beceriksizliği sırıtıyor.iki golüde bu adam yüzünden yedik ya.topu kaybeden de onun saz arkadaşı memo efendi.ALLAH aşkına şunları artık kadroya bile alma hocam ya...

B.Demirci
05.02.2011, 11:44
Amatör maçlarda bile böyle goller seyretmek mümkün değil artık. Şu hale bakın. İlk golü Hayrettin kendi kalesine atıyor. Dokunmasa hiçbir şey olmayacak. İkinci gol evlere şenlik iki pasta gol yiyioruz. Yine Hayrettin rakibine kafa vurduruyor. Defans seyrediyor ve gol. Amatörlerde bile göremezsiniz böyle goller. Yazık oldu. 3 puanla döneceğimiz maçtan eli boş döndük..

fanatikyigido
05.02.2011, 13:47
Hocam,hayrettin cabuk bir oyuncu ama baskıya dayanamıyor .Başka bir bölgede kullan.

58Sivaslilar
05.02.2011, 13:58
Ftbolcunun iyisi kendi kalesine gool atandir onu her fbolcu beceremez HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

58Sivaslilar
05.02.2011, 14:05
HAKEM VE ÖBÜR hakemler 7 Sülalenize rahmet okundu böyle devam edin IYI yoldasiniz milyonlarin gözü önünde cok sevap kazandiniz

58Sivaslilar
05.02.2011, 14:12
PARDIEL SUEREZ yurumekte bile gucluk cekiyor topa bile dokunamadan oyun bitti ONdan goolcü filan olmaz

58Sivaslilar
05.02.2011, 14:20
COK Iyi oynadik bursaya dogru dürüs gool pozüsyonu vermedik kendimze attigimiz golü saymmassak oyunun hakkini verdik fakat hakemle bas edemedik tabiki o kadar stresten sonra 1 de hata

YiğidoGençlik
05.02.2011, 14:41
iyi oynadık ama olmadı bu hakemlede olmaz dı zaten

kaplanlı
05.02.2011, 15:47
artık telafisi olmayan maçlar oynayacağız.galip ayrılacağımız maçtan yenik ayrıldık.hakemede yazıklar olsun.bu kadar aleni şekilde yanlı maç yönetilmez.trabzon maçını mutlaka kazanmalıyız.kaybedersek bank asya yolu görünmüştür.içim acıyor ama maalesef durum böyle.

calipso
05.02.2011, 16:01
yazık çok yazık..öyle veya böyle takım galip gelemiyor .. şu önümüzdeki 4-5 maçtan daha puan çıkaramazsak küme düştük demektir.. yazık...

LosTie58
05.02.2011, 16:01
Gerçekten çok şanssızız bu sıralar. Ligin 2. yarısında belki de 3'te 3 bile yapabilecekken sadece 1 puan çıkartabildik. Hadi Gs maçı pisi pisine 1 golle gitti, hadi geçen hafta da hava şartları izin vermedi top oynamamıza. Ama bu hafta gerçekten kazanabilirdik. İstekliydik, mücadeleciydik. Oyunun hakkı bu skor değildi bana göre. Hakem direncimizi çok kırdı. İlk 30 dk içinde bile Bursa'ya 14 faul bize 1 faul çalmış, düşünün bu daha ilk yarım saatte. Her dokunmamıza faul çaldı resmen. Madem faul diye ilk golümüzü saymadı eğer o faulse Bursa'nın golünden önce Hayrettin'e yapılan 2 kat faul olmalıydı. Ivankov her topu elinde kaçırışında faul dedi. Sonuç olarak kötü bir şekilde kaybettik ne olursa olsun tabi ki orda kendi kalene atmayacaksın topu. Gerçi Hayrettin'den de stoper olmaz zaten. Bundan sonra önümüze bakmalıyız. Bu yıl ligde kalıp seneye üst sıralara oynayan bir ekip kurmalıyız.

birolsvs58
05.02.2011, 16:07
ya kardesim herkes yorum yazsin ama lütven sen yazma.
m.yildiz bu macin en iyileriydi birde riza hoca geldikten sonra m.yildiz cok ama cok mücadele ediyor .sans bizden yana olsaydi mac 5-2 bizimdi.

aynen katılıyorum

erdaleren58
05.02.2011, 16:44
ben bu takimin oyunundan cok memunum nerede o eski sivas musin hoca ve mesut bakkalin dönemindeki sivas bakmaya korkuyordum gol yedikten sonra takim darmadagin oluyordu bu takimi suan yenmek gercekten zor ama biraz sans yanimizda olsa takimin mücadele gücü cok yüksek m.yildizin o hirsi takima katilan oyuncularin hirsi cok sevindiriyor beni yenilgiyi kabüllenmiyor takim gercektende ben bu maca cok üzüldüm hakem herseferinde faul le oyunu kesti tüm taktir hakini bursaya kullandi birde basin hakemi baski altina aldi güya firat aydin usla bursa birkere kazanmis.

eyuphulagu
05.02.2011, 18:22
İnsan sağlam kafayla bazı şeyleri daha iyi görüyor ve daha iyi düşünüyor...Bu maçın sonucunu sadece hakeme bağlamak ne kadar doğru olur bilmiyorum...Çünkü sivasspor hakeme rağmen çok iyi ve rakibinden net pozisyonlar yakaladı ama gerke şanssızlıktan gerekse beceriksizlikten atamadı..Sivasspor takımında çok iyi oyuncular var ama bu oyuncular takım olamazsa sivasspor için beklenmeyen son yakındır beyler...Bazıları diyor ki sivasspor iyi oynuyor ama kazanamıyor ..Ben iyi oynayıp yeneilmektense kötü oynayıp kazanmayı tercih ederim..Geçen yıl sivasspor M. Hoca döneminde 2. yarı doğru dürüst futbol oynamadan sadece rakipleri kadar mücadele ederek küme de kaldı..Bu yıl eğer iyi futbol oynayıp da sürekli puan kaybedersek işimiz çok ama çok zor..İyi futbola puan verilmiyor sedece kuru övgü ve alkış var..Tabi ki iyi futbol oynayıp kazanmak istiyoruz ama bu iyi futbol puan ve puanlar getirmezse ortada ciddi sorunlar var demektir..Rakiplerin puan aldığı bir dönemde sen puan alamazsan kaçınılmaz son yakındır arkadaşlar..Şimd, soruyorum yabancılar içinde kampa ilk katılan oyuncu kim:Cevabı :Sandro..Peki bu oyuncu oynatılmayacaksa neden alındı...Bu oyuncu hazır değilse,yedek olarak alındıysa yazık günah değil mi sivassporun paralarına;yazık değil mi sivasspora...Takımda un,şeker var ama helva yapılması için golcülere doğru düzgün pas atacak bir oyun kurucumuz yok..Sen eğer Sandroyu aldıysan ne yapıp edip bu takıma monte edeceksin;etmeyeceksen niye yabancı hakkını bu oyuncu da kullandın...2. olarak takımda oyun kurucu oynayacak Sandronun dışında Cihan da var..Üstelik bu oyuncu geçen yıl ligde kalmamızda Keita ile birlikte en çok rolü olan oyuncu...İnanıyorum ki Cihan oyun kurucu oynarsa bu takıma daha faydalı olabilir..Artı elinde Keita var ama geçen 2. yarı takımın kümede kalmasında Kadir ile beraber en çok çalışp didinen bir oyuncuyu sadece maçın son dak. larında düşünüyorsun..Halbuki son yarım saatte Keita oyuna alınsaydı sivasspor orta sahası bu kadar oyundan düşer miydi?Ziya da son maçlarda biraz düşme olduğunu düşünüyorum;bunda da ona yardım etmeyen Erman gib,i oyuncuların olmasından kaynaklanıyor;çünkü rakipler artık maden bulmuş gibi her maçta Ziya'nın kanadınıdan atak yapıyor ve yenilen gollerin büyük kısmı da bu kanattan geliyor...3.olarak ilk yarı bu takımda 5 tane gol atıp takıma 4 puan kazandıran ve arkadaşlarına asistler yapan bir Suarez var..Bu oyuncuda düşüş gözleniyor;çünkü yeni alınan Enaramo ile birlikte Suarez 2. plana atılmış durumda...Suarez bu takım için önemli bir oyuncu mutlaka onunla birebir görüşmeler yapılıp takım için önemli bir oyuncu olduğu kendisin hissettirilmeli...Suarez 2. yarıya kötü başlamış olabilir ama ben diğer maçlarda daha iyi bir Suarez seyredeceğimize inanıyorum...Hayrettin'in çok hata yaptığı ortada ;heran hata yapabilecek bir yapısı var;bir an önce bu mevkide asıl mevkisi stoper olan bir oyuncu oynatılmalı..M. Yıldız iyi oyuncu olabilir ama forvet arkasında çok başarılı olduğunu düşünmüyorum...M. yıldız gerçek yerinde daha başarılı oluyor...Sivassporun yediği golde Ziya nın ofsatı bozduğu görüldü;bu dak. da Hayerettin veya Navratil tarfından Ziya uyarılabilseydi bu gol omayacaktı..Bu da oyuncular arsında iletişim kopukluğunu açıkca gösteriyor...Zaman gittikçe daralıyor sivasspor iyi futbol oynayarak galip gelmeli ve puanları toplamalı;yenemiyorsan yenilmeyeceksin..Her alınan puan bizi hedefe götürecektir..Rıza hoca mutlaka 3 oyuncu değişikliğini de kullanmalıdır;oyuncu değişikliğini yapmak için maçın sonunu beklememelidir..Enaramo iyi oyuncu olabilir ama malesef kilo sorunu var ve çok ağır ..Biran önce gerçek kilosuna kavuşarak 90 dak. oynayacak duruma gelmelidir..Sivassporun iyi futbolunu sadece deplasmanda değil iç sahada da görmek istiyoruz..Yenemiyorsan yenilmeyeceksin...

carizma0658
05.02.2011, 18:50
KİMİN NE DEDIGI DEİL BİZİM NE GÖRDÜGÜMÜZ ÖNEMLİDİR SİVAS TOPARLANDI HELAL OLSUN RIZA HOCAM BU TAKIM SENEYE KORKUTAN TAKIM OLACAKTR..

noname87
05.02.2011, 19:28
Göbeğe adam şarttı hayrettin orda oynamaya devam ederse işimiz zor

dv9000
05.02.2011, 20:26
Tabi ERTUGRUL bey bu mac sizin icin cok sey ifade ediyor SAMPIYON olursaniz HAKEMLE aldiginiz macla olacak TARIKATCI vatandas

ayhandemir58
05.02.2011, 21:28
Selamlar.
Hocam size bir tesbitim ve akabinde bir eleştirim olacak.Umarım mazur görürsünüz!Belki yanılıyorumdur.SS umuzun son 3 maçta yediğimiz gollere bir bakarsak rakip takım sağdan hücum etmiş,ceza sahasına orta yapmış-top kesmiş ve gol olmuş.Evet Ziya iyi oyuncu,gelecek vaadediyor ama yediğimiz 4 gol de defansımızın solundan yapılan ortalardan olmuş.Ant. maçında Ziya yoktu ama yine soldan orta ve gol.Öyleyse şu ortaya çıkıyor.Hayrettin tekrar sol beke kaydırılmalı ve stopere Sedat-İvanov ikilisinden biri alınmalı diye düşünüyorum.En Büyük Sivasspor.

tekdoktirin
05.02.2011, 21:41
YAZIK HOCAYA ÜZÜLÜ YORÜM OLMUYOR OYNA OYNA OLMUYOR RIZA HACAYA CANIM FEDA

karşıyakalı
05.02.2011, 21:46
iyi oynuyoruz pozisyon buluyoruz ama sonuca yansıtamıyoruz.zaman giderek daralıyor ve sıkıntılı durumdayız artık iyi oyunumuzu skorada yansıtıp 3 puan almak zorundayız rakip kim olursa olsun.bunun için kime ne görev düşüyorsa herkes üzerine düşeni yapmak zorundadır oyuncular taraftarlar ve yönetim herkes üzerine düşeni yapmak zorundadır.özellikle yönetim kasıtlı yapıldıgını düşündügümüz hakem kararlarınıa ulusal medyada tepki göstermeli ve federasyon başkanıyla direk olarak bu konuyu konuşmalı ve hakenmlerin taraf tutmalarına artık sabretmeyeceklerini ve ne gerekiyorsa yapacaklarını hatta aziz yıldırım gibi hakeme fırça atılması gerekiyorsa onunda yapılacagını federasyon başkanına ilk agızdan iletmelidir.şimdiye kadarki hakemlerin taraflı tutumlarına yönetimin gösterdigi tepki demekki kimseyi etkilememmişki hakemler bizi yok sayıyorlar.artık yeni ve sert bir çıkış yapmanın zamanıdır.yoksa yarın herşey için geç kalınmış olabilir

ozledımeskıyı
06.02.2011, 15:44
Ama hocam kabul et şunuda oyuna mudahelelerin iyi olmadı rakibin değişikliklerine cevap veremedin ama sana da fazla söyleyecek bi r şey o hakem warken
hakem bizim ataklarımızı faulle kesti resmen biz atağa çıkacağız adam basıyor düdüğü ama böyle bu kadar bariz defans hatsı yapmaz bir süper lig ekbine yakışmaz hele bize hiç yakışmaz ziya nın hatası vardı ama ona kızamayız tecrübesizliğinden dolayı

ozledımeskıyı
06.02.2011, 15:45
ARtık trabzonu burda yenmekten başka çaremiz kalmadı herkes 2 kişil değil gerekirse 4 kişilk koşşsun onların koşarken ciğeri patlasın bizim bağırırken patlasın ama bu maçı alalım bizim için ayrı bir değeri ve motivasyonu olur

ozledımeskıyı
06.02.2011, 16:03

Sen bu söylediğine inanıyo musun :D :D o zm g.bb yendiği bjk yle de berabere kalamadık zaten lig de de lig in en kötü takımı kasımpaşaya yenildik o zmn biz hiç kims e yi hiç bi şartta yenemeyiz ara federasyonu ankarasporu özledik de

hiko58
07.02.2011, 07:41
ben rıza hocaya hiç kusur vermiyorum arkadaşlar. rıza hocamı hayretttine kendi kalene gol at dedi. bence artık hayrettinde gönderilmeli.oda bitmiş. birde hakem olayı var tabi. lig başından bu yana hakemler sivas aleyhine çalışıyorlar. takım iyi çalşışmış. rıza hoca gereğini yapmış ama defansa konan futbolcular işini yapamıyor.

balmandol
07.02.2011, 10:49
Arkadaşlar ben daha bi başka tesbitte bulunacağım..Hayrettin kendi kalemize atmış,sol taraf zayıfmış falan filan..
1.- Bu takım ayağında top tutamıyor,pas yapamıyor buna acilen önlem alınması lazım.Dan-dun top oynama vakti geçti.
2.- Ara transferde bence yanlışlık yapıldı.Bu takımdan Ceyhun Eriş'i gönderiyorsun ama orta sahanın ortası dediğimiz PASÖR nitelikli,araya pas atan adam almıyorsun.Bu alacağın adam Erman ve Kamil'e ara pası atacak,onları oynatacak bi yapıda adam olmalıydı..Bu adam yok işte.O yüzden bu iki futbolcu da çırpınsın dursun neye yarar..Mendonçayı bilmiyorum bu yapıda bi adammı,ama oda hikaye gibime geliyor..
Bu takımın yalnız bu hafta düğüm noktasında olan bi maçı var..Ne yapıp,ne edip bu Trabzon'u yenmemiz lazım.Ben çok ümitliyim açıkçası Trabzon bayağı karışık ve oyun düzenleri bozuldu.Bu hafta yenelim artık herşey çok güzel olacak..

berduh
09.02.2011, 11:47
Hocam; Mehmet YILDIZ'ın iyi niyetinden şüphem yok. Ancak; takım hücuma çıkarken Mehmet' e gelen her topta takım duruyor. ve genelte toplar Mehmet'e gidiyor. son vuruşlarında da eskisi kadar iyi değil Mehmet.Ama şimdi eminim ki ben buraya Mehmet'le değil Kamanan'la başla yazacağım fakat bir sürü itiraz olacak. Ancak Kamanan' ın maç eksiği olmasına rağmen Enamaro ile daha iyi anlaşabilecek bir oyuncu. en azından indirilen topların nereye gidebileceğini kestirebilecek bir futbolcu. Hatta ilk yarıda BJK maçının 2.yarısında yaptığını yap. Mehmet'i orta sahaya yakın oynat. en azından zayıf olan orta alanımız güçlenir.