Orijinalini görmek için tıklayınız : Neler yapabiliriz? (Hakem hataları)

emre41
04.02.2011, 23:18
Bugün vicdanı olan herkes taktir eder ki, hakem Fırat Aydunus bizim hakkımızı gaspetmiştir. Nizami golümüzü vermemiş, Eneramo'nun her dokunuşunu faul olarak çalmış, Sercan'a hiç dokunulmamış pozisyonunda tereddütsüz faul çalmıştır.

Bu hakemlerle lig bitmez muhabbeti yaplır her sene. Ligi bilmem ama bizim bitirilmeye çalışıldığımız kesin. Sadece burada yazmak çare değil. Bir şeyler yapmalıyız.

Ne yapalım? Taraftar grupları toplanıp şehrin göbeğinde bildiri mi okusun? Federasyona ve lig tv'ye mi yürüyelim? Fırat Aydunus'a bir şekilde tepki verlim...

Haksızlık karşısında dilsiz şeytan olmayalım. Evvela site adminlerini göreve çağırıyorum. Bir organizsyon bir fikir...

Mehmet Akif der ki "hak, hakkımı istiyorum diyenin değil, hakkımı vermiyorum diyenindir."

Hakkını vermeyen tüm Sivaslıları önce bir fikir etrafında toplanmaya, daha sonra da bu fikri eyleme dökmeye davet ediyorum.

Tepkimizi nasıl koyalım sizce?

şarkışla 58
04.02.2011, 23:23
Dürüst Yönetim İstiyoruz pankartı ile siyah çelenk ile yürüyüş yapalım:confused:

B.DUMANLI
04.02.2011, 23:24
Buda gösteriyorki Sivas küme düsürülmek isteniyor.Konya´yi süperligde tutacaklardir. Yarin Antep Konya´ya yenilecek.Kafkas´in aciklamasi mac sonrasi icin hazir bile.Hafta icerisinde kupa maci oynadik takimim yorgundu diyecek.

58_babacan_58
04.02.2011, 23:24
Sağlam: Sivasspor puanı hak etti diyor
hakemin taraf tutması şurdan belli zaten maçta 39 faul oluo ve 28 ini sivas, 9 tanesini bursa yapıo bu nasıl bi çelişkidir...yorumsuzzzzzz

BOUN
04.02.2011, 23:27
Öncelikle kulübün gidişattan ve hakemlerin bize karşı olan tavırlarından duyduğu rahatsızlık hem Mecnun başkan tarafından ilgili yerlere iletilmeli hem de 'gereksiz yere çok konuşup, gerektiği yerde ise hiç konuşmayan' basın sözcüsü arkadaşın çok sert bir şekilde kamuoyu önünde MHK ve hakemleri eleştirmesi, yapacağı çok sert açıklamayla taraftarın değil de MHK ve hakemlerin antipatisini üzerine toplaması gerekir. 'Ya hu nasıl olur, hakemlerin antipatisini niye toplayalım' demeyin, haftalardır sessiz kaldık da ne oldu? Bırakın biraz da sesimiz çok çıksın, varsın, disiplin kurulu ceza versin. Varsın bir yöneticimiz de yirmi bilmem kaç gün maçı tribünden izlesin. Yeter ki sesimiz çıksın, itirazımız duyulsun!

fatih585858
04.02.2011, 23:30
Bugün vicdanı olan herkes taktir eder ki, hakem Fırat Aydunus bizim hakkımızı gaspetmiştir. Nizami golümüzü vermemiş, Eneramo'nun her dokunuşunu faul olarak çalmış, Sercan'a hiç dokunulmamış pozisyonunda tereddütsüz faul çalmıştır.

Bu hakemlerle lig bitmez muhabbeti yaplır her sene. Ligi bilmem ama bizim bitirilmeye çalışıldığımız kesin. Sadece burada yazmak çare değil. Bir şeyler yapmalıyız.

Ne yapalım? Taraftar grupları toplanıp şehrin göbeğinde bildiri mi okusun? Federasyona ve lig tv'ye mi yürüyelim? Fırat Aydunus'a bir şekilde tepki verlim...

Haksızlık karşısında dilsiz şeytan olmayalım. Evvela site adminlerini göreve çağırıyorum. Bir organizsyon bir fikir...

Mehmet Akif der ki "hak, hakkımı istiyorum diyenin değil, hakkımı vermiyorum diyenindir."

Hakkını vermeyen tüm Sivaslıları önce bir fikir etrafında toplanmaya, daha sonra da bu fikri eyleme dökmeye davet ediyorum.

Tepkimizi nasıl koyalım sizce?

Kardeş bu akşam resmen hakem bursanın amigosu gibi maç yönetti. Bu akşam oyuncularımızın alın terleriyle hak ettikleri puan resmen gasp edildi.Dediğin gibi birlik olup bunlara tepki koymak lazım

adres58
04.02.2011, 23:31
Sonuca direkt etki eden 3 pozisyonumuz var.... Eneramonun sayılmayan golü, Çalınmayan penaltımız ve Bursanın 2. golünde Hayrettine yapılan bariz faul.. Bunlar sonuca direkt etki yapmıştır. Artık tepki koymamızın zamanı gelmiştir. Bu zihniyete yazıklar olsun diyoruz. Resmiyete döküp artık ne yapılması gerekiyorsa yapalım. 3 Kuruşluık cezadanmı korkalım. Millet yapıyor kaymağını yiyor ama bize hep hüsran düşüyor.

emre41
04.02.2011, 23:32
Ben site yönetimin gayet düzgün dille yazılmış, şehirde yankı bulacak bir manifesto bekliyorum. Maçtan önce Sivas trübünlerini gösterdiler, biri kartona yazmış "DAHA ÖLMEDİK" diye. evet biz daha ölmedik, şehrimize, takımıza sahip çıkıyoruz.

Milletvekili osu busu sahip çıkmasa da. Mecnun başkan yer altıysa yer altı, oyunun kuralı ne ise ona göre hakkmızı yedirtme kimseye.

fatih585858
04.02.2011, 23:36
Öncelikle kulübün gidişattan ve hakemlerin bize karşı olan tavırlarından duyduğu rahatsızlık hem Mecnun başkan tarafından ilgili yerlere iletilmeli hem de 'gereksiz yere çok konuşup, gerektiği yerde ise hiç konuşmayan' basın sözcüsü arkadaşın çok sert bir şekilde kamuoyu önünde MHK ve hakemleri eleştirmesi, yapacağı çok sert açıklamayla taraftarın değil de MHK ve hakemlerin antipatisini üzerine toplaması gerekir. 'Ya hu nasıl olur, hakemlerin antipatisini niye toplayalım' demeyin, haftalardır sessiz kaldık da ne oldu? Bırakın biraz da sesimiz çok çıksın, varsın, disiplin kurulu ceza versin. Varsın bir yöneticimiz de yirmi bilmem kaç gün maçı tribünden izlesin. Yeter ki sesimiz çıksın, itirazımız duyulsun!

Hocam gerekirse hakem odasını basıcaksın . Çünkü bunlar bu tip davranışlardan sonra akıllanıyorlar .fb başkanı hakemlere sövdü sövdü ,sonra karşılık olarak ts maçında hakem adamların faulünü vermedi döndü top gol oldu.Mecnun başkanımız son derece kibar, efendi ve düzgün konuştukça hakemler takımımızın puanlarını resmen çalıyorlar.

emre41
04.02.2011, 23:40
Hocam gerekirse hakem odasını basıcaksın . Çünkü bunlar bu tip davranışlardan sonra akıllanıyorlar .fb başkanı hakemlere sövdü sövdü ,sonra karşılık olarak ts maçında hakem adamların faulünü vermedi döndü top gol oldu.Mecnun başkanımız son derece kibar, efendi ve düzgün konuştukça hakemler takımımızın puanlarını resmen çalıyorlar.

Kesinlikle katılıyorum. Hangi dilden anlıyorsa o dili konuşacaksın. Kimseden torpil felan beklemiyoruz, hakkımızı vermiyoruz sadece. Ben yenilmekten çok hakkımızı gaspetti adi yaratık ona yanıyorum. Umarım tepkimizi koyarız.

Başkan hakkımıza sahip çık.

Kasım Öktem
04.02.2011, 23:51
Arkadaşlar MHK veya TFF ile iletişime geçebileceğimiz bir e-mail adresi var mı ?
Toplu şikayette bulunalım

erkan5858
05.02.2011, 00:17
hakemin bu maçtan aldigi para zehir zikkim olsun,hayrini görmesin
baska bi sey demiyecem

eyuphulagu
05.02.2011, 00:22
Ağzından kuş tutsan federasyona yaranamazsın..Düşenin dostu hiç olmaz..Haftaya bakın Trabzonspor maçına kimi atayacaklar;sivasspor sezona Rıza hoca ve bu transferlerle başlayabilseydi herhalde takım bu durumda olmazdı..Hakemi hep suçluyoruz da bizim de kaçırdığımız çok sayıda pozisyon var..Büyük takımlara karşı ancak bu kadar pozisyona girebilirsin;yakaladığın zaman atacaksın başka şansın yok;atamazsan golü yer ve maçı da verirsin...Bundan sonra oynanacak her maç bizim için final değil dünya kupası finali netileği taşıyor..Karşımızda değil Trabzon Barcelona da olsa Milan da olsa çıkıp oynayacaksın ve kaznaksın;kazanamıyorsan yenilmeyeceksin..Sivasspor gerçekten bundan sonra daha zor ve stresli maçlar oynayacak;puan aslanın ağzında değil midesinde olacak...Medya ve federasyon için artık sivasspor hiç önem taşımıyor onlar bir zamanlar üç büyüklerin belalısı olan bir takımı düşürmek daha önemli diye düşünüyorlar..Sivasspor camiası tarftarıyla yönetimiyle ,basınıyla kenetlenemezse bu ligden kesin düşer..Bizim bizden başka dostumuz yok...Takımda yavaş yavaş oturmaya başladı..İnşallah bundan sonraki maçlar hep lehimize olur...Ligdeki rakiplerimiz şu anda ellerini oğuşturmuş bizim maçların sonuçlarını keyifle izliyorlar..Sivasspor yönetimi de mutlak basın açıklaması yaparak federasyona hakemlerle ilgili gerekli mesajı vermelidir...Sivasspor sahipsiz değildir;olmamalıdır..Bu takımın ligde kalacağına yürekten inanıyorum yeterki yönetim-taraftar-futbolcu-teknik ekip kenetlenmesi sağlansın..Son olarak şu üzüntümüde belirteyim sitede ;sitede maç skorlarında bazı arkadaşların onlar kendini iyi biliyor bursasporun farklı skorlarla maçı rahat kazanacağını yazmışlar;o arkadaşlar inşallah sivassporun oynadığı futbolu ve gösterdiği mücadeleyi gördükçe utanmışlardır;şahsen ben ben onların yazdığı skorlara çok üzüldüm;sivasspor tarftarı ne olursa olsun hangi takım rakip olursa olsun maçın sonucunu bu şekilde düşünmemelidir..BU TAKIM LİGDE KALACAK BEN BUNA YÜREKTEN İNANIYORUM;İNANMAYANLAR BU ŞEHRİ VE BU TAKIMI BIRAKSINLAR...

asabibaba
05.02.2011, 00:25
HAFTAYA PANKART MI HAZIRLASAK NE YAPSAK BU KAÇINCI YAAAAAA:mad::mad:

58müco58
05.02.2011, 00:25
Sonuca direkt etki eden 3 pozisyonumuz var.... Eneramonun sayılmayan golü, Çalınmayan penaltımız ve Bursanın 2. golünde Hayrettine yapılan bariz faul.. Bunlar sonuca direkt etki yapmıştır. Artık tepki koymamızın zamanı gelmiştir. Bu zihniyete yazıklar olsun diyoruz. Resmiyete döküp artık ne yapılması gerekiyorsa yapalım. 3 Kuruşluık cezadanmı korkalım. Millet yapıyor kaymağını yiyor ama bize hep hüsran düşüyor.

aynen altına imzamı atıyor ve de hakem bozuntusunu lanetliyorum bir takım ancak bu kadar korunur ve rakip takım ancak bu kadar ezdirilir yazıklaaar olsun adi adamlaaaaar

58müco58
05.02.2011, 00:30
Kesinlikle katılıyorum. Hangi dilden anlıyorsa o dili konuşacaksın. Kimseden torpil felan beklemiyoruz, hakkımızı vermiyoruz sadece. Ben yenilmekten çok hakkımızı gaspetti adi yaratık ona yanıyorum. Umarım tepkimizi koyarız.

Başkan hakkımıza sahip çık.

kesinlikle taraf değil hakkımızı istiyoruz adalet istiyoruz adil olmak bu kadar zormu yav bu ne biçim memleket göz göre göre hakkımız gasb ediliyor yeter artıık yeteeeeerrrrrrr. antep maçı , buca maçı, evimizdeki bursa maçı, gençler maçı. bjk maçı bu ne yav daha nereye kadar yeteeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrr.,,,,,,,,,,,,, , birileri birşeyler yapsın yapmayacaklarsa elbet birşeyler yapacaklar çıkaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrr

58MUAMMER58
05.02.2011, 00:33
GEÇEN YILDA hakem hataları aleyhimize çok yapıldı, çoğu kasıtlıydı hata degildi,1 metre golçizgisini gecen gol sayılmadı gerisini siz düşünün,yönetimden çok ses gelmedi ,sivaslılar derneği baskanı öncülüğünde ,tff önüne çelenk bırakma eylemi yapıldı,bende ordaydım hepsi 15 kişi sivaslı
destek verdi,ses getirdi ama rezil kepaze olduk böyle pretosto olmasın ,ya onbinlerce kişiyle tffye yürüyelim mhkyi protesto edelim,siyah çelenk bırakalım en mantıklısı bu,
yoksa tribünden yapılacak protesto işe yaramaz,eger yeniden 10 kişiyle protesto yapacaksak hiç bu işe girişmiyelim,enaz 10 bin kişi o tffnin önünde olmalı ,böyle sessiz kalmak canımı sıkıyor,sivassporun sahipsiz olmadığını dosta düşmana adam gibi göstermemiz gerekiyor,yoksa bu top hakemler el birliğiyle bizi yollıyacak bank asyaya.

DOGU_BEY
05.02.2011, 00:42
ne gerekiyorsa en küçükten en büyüğe herkese ne düşüyorsa yapmalıyız mesela burda bu konuları açarak sanal alemde tepki vermek bile bir başlangıçtır.

haftaya ts maçında statta toplu bir protesto kesinlikle yapılmalı pankartlar hazırlanmalı ve canlı yayınlanacak maçta gereken mesajlar verilmelidir.burdan yeniçerilere yiğido gençliğe ve diğer taraftar gruplarına sesleniyorum: ts maçında organize bir protesto hareketi ve pankartlı protesto imkanınız varsa Allah aşkına el atın bu işe!

yeter artık bu soysuz ,cibiliyetsiz karaktersizlerden çektiğimiz!

sivaslıadem
05.02.2011, 00:52
hiç biri fayda etmez bence
şu ana kadar yapılan eylemlerin yürüyüşlerin bağırmaların kaç tanesi istenen neticeye ulaşmıştır

tek caremiz var o da alınteri
yani macla beraber hakemi de yenmek

vedat58
05.02.2011, 02:07
............................AR KADASLAR PANKART LA .............................. ......
pankartla daha iyi olur bence , haftaya trabzon sporla evimizde macimizmi var, cok büyük pankartlar hazirlayalim bakin sesimizi nasil duyuyorlar, ikincisi hangi hakemler sivasimiza zarar veriyor mac icinde toplu tezahuratlar yaparak o hakemlerin isimlerini yuhlayalim bakin bidaha sivasimizin hakkini yiyebiliyorlarmi, arkadaslar su ligde sivasspor kadar nazlim kuzu gibi bir taraftar yok , ya hicmi organize olunmaz benim aklim almiyor , millet affedersin koyun gibi geliyor ne pankart ne tezahurat hic ses duyulmuyor , elbette bu klübü küme düsürmek isteyecekler , lütfen birlik ve beraberlikle olur bu isler , klübümüzünde haftaya hakemlere yönelik pankartla sahaya inmesi dahada görkemli olacak artik dur demenin zamani geldide geciyor bile. bize yapilanlarin aynisi bir bjk ya bir fenere bir cimboma veya tabzona yapilsaydi simdiye yer yerinden oynamisti , artik bizimde sivassporumuzun sahipsiz olmadigini göstermemizin zamani geldide geciyor bile , haydi yigidom en büyük pankartlari hazirlayalim , en agir yuhlamalarla federasyona ve hakemlere sesimizi duyuralim , alcaklik yapan herkese sesimizi duyuralim , bu is birlik ve beraberlikten gecer , sivasliyim diyen herkes sivasspor icin biseyler yapmak zorundadir ve yapmalidir da , bu konuda klübümüzdende yardimlar alinmali onlarin görüslerindende faydalanilmalidir herkese saygilar kazamiz mübarek olsun

yiğidobaytar58
05.02.2011, 02:34
trabzon maçı öncesi pankart açılmalı...maratonda büyükçe ;

HAKKIMIZSA DÜŞMEK VARSIN DÜŞELİM ; AMA HAKSIZLIKSA BU YAPTIKLARIN , O ZAMAN BOZUK HAKEMLERİN ALAYINI !!!!

58isML58
05.02.2011, 03:52
Bencede maratondan buyuk bir pankart acilmali.......

"hak, hakkımı istiyorum diyenin değil, hakkımı vermiyorum diyenindir, Hakkimizi yiyen butun hakemlere lanet olsun...."

terazi
05.02.2011, 04:30
yaw arkadaslar biz bu macta uc puani kaciran biziz hakem o kadarda kotu bir yonetim gostermedi biraz taktir hakini bursadan yana kulandi biz iki golude kendimiz yaratik iki pozisyon ziyanin hatasinda dogudu ilk poziyonda ziya yerinde degildi aliye rahat orta yaptirdi hayrettininde sansizligi golu kendimize atik ikinci pozisiyondada ofsayti bozdu adam dolu ati ama diger hakemler hakinda konusacaksak onlar hakinda bende sizler gibi dusunuyorum ben bizim takima guveniyorum biz bu ligde cok can yakariz benim hic bir kuskum yok

58akif34
05.02.2011, 08:41
tff nın önünde toplanalım ve bır bıldırı okuyalım maclara pankart hazırlayalım ve en görünecek yerlere asalım sesımızı duyurmak ıcın ne gerekıyorsa yapalım arkadaslar

58akif34
05.02.2011, 08:44
sivassporlu taraftarlar olarak mahkemeye başvuralım arkadaslaş cüneyt cakır fırat aydınus .....vs mahkemeye verelım en güzel ses böyle duyurulur

57babasivas
05.02.2011, 09:00
geçen hafta trt rodyo bile maçimizi vermedi

57babasivas
05.02.2011, 09:02
bizi zorla düşürmeye çalişiyorlar go latiyoruz ofsat gol atariz fual der vermezler maç berebere gider pen alti veriler yine bizi yenerler bu gidişatla trt bile rodyo bile bile herherde bize başka takim diyor bize geçenseneden beliyde küme düşürmeye çalişmalari diyarbakir olmasaydi ligde kesi bizi düşürceklerdi

57babasivas
05.02.2011, 09:03
artik yeter ya adam akili puanimizi verirsiniz yada bütün yigidolar bir olur puani alir gide bildimiz yere kadar gidelim

57babasivas
05.02.2011, 09:05
geçen seneki gibi 10 kişi olmayalim geçensene de yürüyecez dediler 10 kişi giditiler yürümeye ben ögün çaliştim için gidemedim anca pazar günü olrsa yürüşdaha çok oluruz bence cumertesi filan olursa gelen çok olmuyor tv58 mesaj yazalim spor saatinde mustafa abiye onlar bu işi orgenize ederler birlik olursak

SIVAS58FOREVER
05.02.2011, 09:09
GEÇEN YILDA hakem hataları aleyhimize çok yapıldı, çoğu kasıtlıydı hata degildi,1 metre golçizgisini gecen gol sayılmadı gerisini siz düşünün,yönetimden çok ses gelmedi ,sivaslılar derneği baskanı öncülüğünde ,tff önüne çelenk bırakma eylemi yapıldı,bende ordaydım hepsi 15 kişi sivaslı
destek verdi,ses getirdi ama rezil kepaze olduk böyle pretosto olmasın ,ya onbinlerce kişiyle tffye yürüyelim mhkyi protesto edelim,siyah çelenk bırakalım en mantıklısı bu,
yoksa tribünden yapılacak protesto işe yaramaz,eger yeniden 10 kişiyle protesto yapacaksak hiç bu işe girişmiyelim,enaz 10 bin kişi o tffnin önünde olmalı ,böyle sessiz kalmak canımı sıkıyor,sivassporun sahipsiz olmadığını dosta düşmana adam gibi göstermemiz gerekiyor,yoksa bu top hakemler el birliğiyle bizi yollıyacak bank asyaya.

Yapacaksak Trabzon macı oncesinde yürüyüşü yapalım. Biri organizasyonu hemen başlatsın, bu sefer en az 10 bin kişi oluruz, gider çelenklerimizi birakiriz, gerekirse her hafta yaparız

58akif34
05.02.2011, 10:08
http://www.facebook.com/event.php?eid=163003453751880
protestoya buradan başlayalım

üçyıldız58
05.02.2011, 11:29
sen aziz yılmazın ipiyle kuyuya inersen böyle olur sanane federasyondan 3 yıl kafaya oynamışsın 3 yıl boyunca bir tane hakem hatasından maç kaybetmemişsin
aziz yılmazla bir olup federasyonun gitmesi için imza topluyorsun şimdi gelsin seni aziz abin kurtarsın bak bir tane futbolcu bile alamadın
sen aziz abin vede fenerbahçenin haklarını korumak için sivasporu ateşin içine attın aynı fedekarlığıda aziz abin yapıp sana sezon sonuna kadar iki tane kiralık futbolcu gönderemezmiydi
türkiye tarihinde hiç bu kadar güçlü bir futbol federasyonu gelmemiştir bizde güçlünün yanında değil her zaman kaybetmeye mahkun kişinin yanında olduk bizde kaybettik
siyasette olduğu gibi spordada yanlış tercihlerimiz sonucu şehir erimeye popiliritesini kaybetmeye devam ediyor yazık çok yazık

58 SiVaSıM 58
05.02.2011, 11:32
arkadaşlar bırakalım tepkileri biz bu sene ligde kalalım o yeter bunların hepsi satılmış köpek biz yeterki takımımıza desteğimizi verelim onların hepsi gelip geçici ama SİVASSPOR kalıcı

rezi
05.02.2011, 12:53
biraz önce başka konu başlığı altında yazmıştım ama tekrarlayalım tüm dünyadaki sivaslılar trt ntvspor gibi mail ve telefonla katılabileceğimiz tüm ulusal radyo ve televizyon programlarında katılım sağlayalım ve hakemler hakkındaki şikayetlerimizi küfür ve hakaret içermeyecek şekilde bildirelim örneğin biraz sonra ntvsporda yensende yenilsende başlayacak isterseniz facedende ulaşabilirsiniz

muhendis58
05.02.2011, 13:05
koyacağımız tepkiler için trabzon maçı biçilmiş kaftan stadda o maçta kimse oturmamalı avrupalı taraftarlar gibi protesto yapılmalı bağırılmalı çağırılmalı ama küfür edilmemeli hakemin her aleyhte çalıdığı düdükde tüm stad protesto etmeli. pankartlarla uyarıda bulunulmalı eğer federasyon doğudan takım istemiyorsa ligleri 2 ye bölsün o zaman diye imalı açıklamalar yapılmalı... aklıma ilk gelen bunlar

zaral
05.02.2011, 13:16
bence yürümek gereken çoğunluğun sağlanamayacağını tahmin ettiğim için pek işe yaramayabilir. çünkü daha öncede bu birlik sağlanamadı. bence ne yapılacaksa canlı yayında maç esnasında olmalı. ve ne olursa olsun ilgi dikkat çekici bir eylemde bulunmamız gerekiyor. ama bu da kısa süreli bir eylem olmamalı bütün maç aralıksız sürmeliki tepkimiz duyulabilsin. daha önce uygulanmış ve gayette dikkat çekeceğini düşündüğüm bir iki yöntem paylaşmak isterim. herkes tek renk kırmızı/beyaz/yada siyah giyebilir amç esnasında hakemin her düdüğü ıslıklanabilir bütün kararları uğultuyla karşılanabilir maçın ilk 5-10 dakikası bütün tribünler sahaya sırtlarını dönebilirler herkes pankart açabilir ama dediğim gibi bunlar için yüksek katılım şart bence gene 20-30 kişiyle olacak şey değil bu bunun için öncelikle Yeniçeriler ve Yiğido Gençlik grublarının başta olmak üzere herkesin organize olmaları gerekiyor Herkese Saygılar ...

adalı harun
05.02.2011, 14:00
ÇOK ORGASNİZE BİR EYLEM OLMALI MAÇ BAŞLAMASI İŞLE BAŞLAYIP ARALIKSIZ ÜÇ BEŞ DAKİKA SÜRDÜRÜLMELİ küfür etmemekten gerisi yalalan

münihli_58
05.02.2011, 14:01
Mutlak bisey yapmamiz lazim yoksa eziliriz böyle gittikce...:mad:

fanatikyigido
05.02.2011, 14:35
birlik beraberlik icinde tepkimizi en üst sevyede göstermeliyiz.Şehir olarak haksızlıgın karşısında durmalıyız.HAK BİLDİGİMİZ YOLDA YANLIZ DA OLSA YÜRÜMELİYİZ.

yigidocengiz
05.02.2011, 19:46
valla herşeyden önce bu hayrettinden ve mehmetten kurtulmamız gerekir diye düşünüyorum.ikiside bu takımın emeğini hep boşa çıkarıyor.

takım sonuna kadar direniyo,mehmet efendi bi top kaybediyo,hayro efendi rakibini tutamadığı gibi sen bırak golüde ben atarım dercesine bursanın ilk golünü atıyor.sonunda SİVASa golüde attın ya hayro artık ölsende gam yemezsin

savaş2
05.02.2011, 20:55
mehmet yıldız yumruk indirecekti ve oyunda cıkacaktı

dv9000
05.02.2011, 21:15
yapilacak tek sey bundan sonraki maclarda MHK ve FEDERASYONA 4eylulde KIRMIZI kart gostererek protesto etmeliyizki ulusal basinda kendimizden soz ettirelim

58müco58
05.02.2011, 21:49
bence yürümek gereken çoğunluğun sağlanamayacağını tahmin ettiğim için pek işe yaramayabilir. çünkü daha öncede bu birlik sağlanamadı. bence ne yapılacaksa canlı yayında maç esnasında olmalı. ve ne olursa olsun ilgi dikkat çekici bir eylemde bulunmamız gerekiyor. ama bu da kısa süreli bir eylem olmamalı bütün maç aralıksız sürmeliki tepkimiz duyulabilsin. daha önce uygulanmış ve gayette dikkat çekeceğini düşündüğüm bir iki yöntem paylaşmak isterim. herkes tek renk kırmızı/beyaz/yada siyah giyebilir amç esnasında hakemin her düdüğü ıslıklanabilir bütün kararları uğultuyla karşılanabilir maçın ilk 5-10 dakikası bütün tribünler sahaya sırtlarını dönebilirler herkes pankart açabilir ama dediğim gibi bunlar için yüksek katılım şart bence gene 20-30 kişiyle olacak şey değil bu bunun için öncelikle Yeniçeriler ve Yiğido Gençlik grublarının başta olmak üzere herkesin organize olmaları gerekiyor Herkese Saygılar ...

güzel fikir kardeş küfürlü olmamak şartıyla hertürlü protosto şekilleri yapılmalı ama gayet organize bir şekilde olmalı özellikle hakemlerin her harekine karşı yapılmalı saygılarrr...

ayazoğlu
05.02.2011, 22:11
Maçlarda seyirci olarak kendimizi iki kat daha fazla hissettirmeliyiz

tekdoktirin
05.02.2011, 22:51
HOCAM ARTIK SALDIRMAKLAZIM YOKSA GİDECEK TAKIM BİLET KESİLMİŞ YANİ MEDYA FEDERESYON FELAN YANİ

B.DUMANLI
05.02.2011, 23:06
Biz taraftar olarak hic birsey yapamayiz .Sivasspor´un bir galibiyete ihtiyaci var.Herhangi macdan icerde veya disarda bu önemli degil alacagi galibiyetle oyunculara moral gelecek.Ilk yarinin bitiminde Eskisehir ve Manisa ile aramizda okadar puan farki yoktu.Su anda yakala ,yakalayabilirsen.Düsme potasindaki takimlarla puan farkini fazla acmamaya özen göstermeliyiz.Birde kolay kart görme huyundan vazgecmeliyiz.Mademki hakemler bize karsi bilincli ve kasti kararlarla alt etmeyi ,takimin bir kac oyuncusuna kart göstererek ileriki haftalarda o oyuncularin oynamamasini saglamak icin yapilan bu kasti oyunlara gelmemeliyiz.Aksi taktirde ic saha maclarinda hakeme karsi yapilacak her türlü olumsuz tezahürat bizi icinden cikamiyacagimiz durumlara sürükler.

karahisarli
06.02.2011, 00:18
bu konuda sivas medyasi taraftar gurup baskanlari kulüp beraber calismali yanki uyandiracak rahadtsiz edici bisey düsünülüp yapilmali

SivasZara585858
06.02.2011, 01:31
yapacağımız transferleri yaptık defansif kurguyu , bireysel hataları azaltmak için özel çalışmalar yapılmalı hayrettin defans solda oynamalı stoperde değil gönderilmesi daha yararlı olur illa duracaksa defans sol oynamalı ;) iyi bir forvette lazım topu rakip sahaya taşıyabiliyoruz ama son vuruşlarda eksiklerimiz var ve iyi bir forvet alarak bu sorunu çözersek barcelonayada kafa tutarız :D :D :D :D :D

57babasivas
06.02.2011, 09:16
arkaqadaşlar hyretine yüklenmeyin adam mevkinde oynamiyor takimda ap açik beli stoper sikintimiz var ıvonos iyleşince biitçek sikintimiz yada sedat

58akif34
06.02.2011, 09:49
arkadaslar dunku macta besıktasın golu verılmadı ve karabukun penaltısı verılmedı bence protestomuza onlarıda dahıl etmeye calısalım ve taksımde buyuk bır yuruyus yapalım o zaman sesımızı daha kolay duyururuz

zgR
06.02.2011, 12:02
arkadaslar bence maraton kale arkasi komple hakeme kirmizi kart gostermeli gerekirse giriste kirmizi kart dagitilmali,hakem takimimiz aleyhine karar verdiginde sahaya sirt donulerek alkislanmali.ardindan bir cok pankart yazilmali hakemlere karsi.son olarak takima olan sevgiyi bagliligi gosterecek pankartlar cikarilmali.bu sayede hem hakemlere tepki gosterilir hemde takimimiza sevgimizi trabzonlularda gormus olur.

karyola
06.02.2011, 13:41
bıldırı de okusan,siyah çelenkte koysan aynı tas aynı hamam.allah muhafaza basın sozcumuz bu konuyla cok alakalı.:mad:

fatihtuztas
06.02.2011, 14:13
Valla tepkimizi koymalıyız, MHK'ye çelenk gönderelim, bir şeyler yapalım, yönetim çıksın Bjk gibi basın açıklaması yapsın şu lanet olası hakemler için.

Yusuf Çevik
06.02.2011, 14:13
Abi bir şey diyiceğim ağır olacak nerde hakem var bize veriyorlar..:mad:

karşıyakalı
06.02.2011, 15:04
biz geç kaldık .bak bjk hemen maç sonrası basın toplantısı düzenliyor ve hakeme haddini bildirmekse en alasını bizde yaparız diyor.mhk yı tehdit ediyor.biz neden uyuyoruz.neden hiçbir açıklama yapılmıyor yönetimden.şimdiye kadar sustunuz centilmen göründünüzde ne oldu.bu alemde susanın hakkını yerler çıkacaksın sende bagıracaksın hakemi mhk yı federasyonu tehdit edeceksinki hakemler senden korksun .yapılması gereken bunlardır susarsanız kaybedersiniz haberiniz olsu ve zaman geçirmeden sizde bagırın eyy yönetim duyun sesimizi

giants
06.02.2011, 16:19
Bende 2. yarinin son haftalarindan itibaren SivasSporun Hakemler eli ile bitirilmeye calisildigi kanisindayim. gecen hafta baskasi idi bu hafta Firat Aydunus tepkiler aciga cikarilmazsa haftaya baskasi olacak.
Facede bir arkadas bir kampanya baslatmis ben destekledim. sizlerlede paslasiyorum.Faal taraftar gruplari stadyumda tepkilerini dile getirir. Sivas disinda yasayanlarda tepkilerimizi asagidaki metni gerekli yerlere ulastirarak bu durum karsisinda sessiz olmadigimizi gösterebilir.
Saygilarimla

(MHK) Merkez hakem kurulu ve (TFF) Türkiye futbol federasyonu Baskanliklarina Cagrimizdir.

Basina Ve Komuoyuna

Aslinda Taraftarlik ilkemizde maglubiyetlere mazeretler yaratmak yoktur.Centilmenligin spotmenligin
ilkelerine mümkün olabildigince riayaet eden,evinde bile kaybettigi maclarda
rakibini alkislayip onurlandiran bir taraftar karekterimiz vardir.

Maclarda Bas rakibimiz Hakemler Olmamali.

Fakat ilk devrenin son maclarindan itaberen baslatilan ve ligin ikinci devresinin baslamasi
Ilede devam ettirilen Merkez hakem kurulu(MHK) ve ona bagli hakemlerin Gayri ahlaki yaklasimlarina Camia olarak magruz kalmaktayiz. Sivas Spor oyuncularini mücadele azmini kirmak oyundan düsürmek rakip takima piskolojik üstünlük kurdurmak icin ellerinden gelen her türlü igrecligi,
cite standartciligi, saha icinde Uygulayan Takimimiza rakip takimdan önce Kendilerini rakip yapan (MHK)nin hakemleri sunu bilmelidirlerki. Bu Takim Sahipsiz degildir.

Belki "Takimin son yillarda aldigi basarisiz sonuclardan dolayi tarafdar desteginden yoksun bu takima
hertürlü kuralsizligi, ahlaksizligi, yapsak bile kimsenin sesi cikmaz diye düsünüp bu kirli oyunu devam etiriyorsunuz. Uygulamaya koydugunuz kirli oyun Takimiz sahsinda tüm camiamizi hirpalanip bitirme Oyunudur..

Kimse Bizim Sabrimizi sinamaya Kalkmasin

Bizde Buradan Basda (TFF) Türkiye futbol federasyonu Baskanligini ve
Merkez hakem kurulu(MHK) Baskanligini ve Ona bagli Hakemleri uyariyoruz.
Bu Takim sahipsiz degil. ayrica Camiamizda samar oglani hic degil. Bu kirli oyununuza
biran önce son vermelisiniz. Kurumlariniza bagli hakemler eliyle Camiamiza karsi Kirli bir yok etme kampanyasi yürütülmektedir. Camiamiza karsi yürüttügünüz yipratma ve yok etme uygulamalarini bir an önce Terk etmelisiniz . bu cirkin, ahlak disi yaklasimlariniza bir an son vermez iseniz bu camianin sizin düsündügünüzün tersine sahipsiz olmadigini göstermekde bizim boynumuzun borcu olur. Herkes hesabini ona göre yapsin.............

Sivas Spor Taraftarlari

Protesto emailleriniz icin

Türkiye Fufbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu
intdept@tff.org
medyailetisim@tff.org

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanlığı
ffhgd.ankara@gmail.com

faruk nafiz özak Spordan sorumlu devlet bakanı
faruk.nafiz.ozak@tbmm.gov.tr

Alinti
http://www.facebook.com/notes/sivas-spor/mhk-merkez-hakem-kurulu-ve-tff-turkiye-futbol-federasyonu-baskanliklarina-cagrim/181381441899474

YiğidoGençlik
06.02.2011, 17:46
Bende 2. yarinin son haftalarindan itibaren SivasSporun Hakemler eli ile bitirilmeye calisildigi kanisindayim. gecen hafta baskasi idi bu hafta Firat Aydunus tepkiler aciga cikarilmazsa haftaya baskasi olacak.
Facede bir arkadas bir kampanya baslatmis ben destekledim. sizlerlede paslasiyorum.Faal taraftar gruplari stadyumda tepkilerini dile getirir. Sivas disinda yasayanlarda tepkilerimizi asagidaki metni gerekli yerlere ulastirarak bu durum karsisinda sessiz olmadigimizi gösterebilir.
Saygilarimla

(MHK) Merkez hakem kurulu ve (TFF) Türkiye futbol federasyonu Baskanliklarina Cagrimizdir.

Basina Ve Komuoyuna

Aslinda Taraftarlik ilkemizde maglubiyetlere mazeretler yaratmak yoktur.Centilmenligin spotmenligin
ilkelerine mümkün olabildigince riayaet eden,evinde bile kaybettigi maclarda
rakibini alkislayip onurlandiran bir taraftar karekterimiz vardir.

Maclarda Bas rakibimiz Hakemler Olmamali.

Fakat ilk devrenin son maclarindan itaberen baslatilan ve ligin ikinci devresinin baslamasi
Ilede devam ettirilen Merkez hakem kurulu(MHK) ve ona bagli hakemlerin Gayri ahlaki yaklasimlarina Camia olarak magruz kalmaktayiz. Sivas Spor oyuncularini mücadele azmini kirmak oyundan düsürmek rakip takima piskolojik üstünlük kurdurmak icin ellerinden gelen her türlü igrecligi,
cite standartciligi, saha icinde Uygulayan Takimimiza rakip takimdan önce Kendilerini rakip yapan (MHK)nin hakemleri sunu bilmelidirlerki. Bu Takim Sahipsiz degildir.

Belki "Takimin son yillarda aldigi basarisiz sonuclardan dolayi tarafdar desteginden yoksun bu takima
hertürlü kuralsizligi, ahlaksizligi, yapsak bile kimsenin sesi cikmaz diye düsünüp bu kirli oyunu devam etiriyorsunuz. Uygulamaya koydugunuz kirli oyun Takimiz sahsinda tüm camiamizi hirpalanip bitirme Oyunudur..

Kimse Bizim Sabrimizi sinamaya Kalkmasin

Bizde Buradan Basda (TFF) Türkiye futbol federasyonu Baskanligini ve
Merkez hakem kurulu(MHK) Baskanligini ve Ona bagli Hakemleri uyariyoruz.
Bu Takim sahipsiz degil. ayrica Camiamizda samar oglani hic degil. Bu kirli oyununuza
biran önce son vermelisiniz. Kurumlariniza bagli hakemler eliyle Camiamiza karsi Kirli bir yok etme kampanyasi yürütülmektedir. Camiamiza karsi yürüttügünüz yipratma ve yok etme uygulamalarini bir an önce Terk etmelisiniz . bu cirkin, ahlak disi yaklasimlariniza bir an son vermez iseniz bu camianin sizin düsündügünüzün tersine sahipsiz olmadigini göstermekde bizim boynumuzun borcu olur. Herkes hesabini ona göre yapsin.............

Sivas Spor Taraftarlari

Protesto emailleriniz icin

Türkiye Fufbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu
intdept@tff.org
medyailetisim@tff.org

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanlığı
ffhgd.ankara@gmail.com

faruk nafiz özak Spordan sorumlu devlet bakanı
faruk.nafiz.ozak@tbmm.gov.tr

Alinti
http://www.facebook.com/notes/sivas-spor/mhk-merkez-hakem-kurulu-ve-tff-turkiye-futbol-federasyonu-baskanliklarina-cagrim/181381441899474

.............................İ MZA

yeniceri_can
06.02.2011, 18:29
bu böyle geldi , böyle gider..

savaş2
06.02.2011, 19:26
HOCAM ARTIK SALDIRMAKLAZIM YOKSA GİDECEK TAKIM BİLET KESİLMİŞ YANİ MEDYA FEDERESYON FELAN YANİ

++BENCEDE COK GEC KALDIK

savaş2
06.02.2011, 19:35
arkaqadaşlar hyretine yüklenmeyin adam mevkinde oynamiyor takimda ap açik beli stoper sikintimiz var ıvonos iyleşince biitçek sikintimiz yada sedat

mehmet ve hayrodan başka adammı yok bu takımda antalya macında yeni oynayan genc cocuk var ve m.nas

sinan-58
07.02.2011, 19:15
Öyle bir hafta yaşadık ki, Sivasspor'la üzülerken,4 Eylül Belediye ve İl Özel İdarespor'la sevindik. Ne garip tesadüftirki, Belediye ve Özel İdare maçlarında 90'da sevinirken,Sivasspor maçındada aşağı yukarı o dakikalarda gol yiyerek derin bir üzüntü yaşadık.
Dün fuar alanında İl Özel İdarespor'la Bafra arasında oynanan önemli maçta,Sivas ekibine destek olan Sayın Vali Ali Kolat'a,Emniyet Müdürü Sayın A.Kemal Seyhan'a,Belediye Başkan yardımcısı Yılmaz Uysal'a ve Yeniçeriler grubuna çok teşekkür ediyorum. Bu soğukta maça gelerek Özel İdarespor'a destek verdiler. Son dakikada da olsa gelen galibiyette önemli rol oynadılar. Geçen hafta içerisinde oynanan 4 Eylül Belediye-Y.İskenderun maçı ve dünkü İl Özel İdare-Bafra maçları gösterdiki,artık Sivaslı her iki takımıda kabullenmiş. Yani bu iki takımda kurum takımı olmaktan çıkmış,Sivas'ın takımları olmuşlar,bu gerçekten çok önemli bir gelişme.
Lider Bafraspor'u zorda olsa yenerek liderlik koltuğuna oturan Sivas İl Özel İdarespor'u yöneticisinden futbolcusuna teknik heyetinden malzemecisine herkesi tebrik ediyorum.

58_SEMİH_58
07.02.2011, 19:39
Şehrimizi temsil eden herkezin yanındayız !

58akif34
07.02.2011, 19:47
sivas olsun çamurdan olsun her yerde destekleriz

zaral
07.02.2011, 20:01
hala başka kardeş takım muhabbeti dönüyo 4 Eylül var Üsküdar Anadolu var İl Özel İdare var daha ne gerek var başka kardeş takıma dost takıma biz bize yeteriz be kardeşim Büyük Sivas Birliği :) varmı daha ötesi Herkese Saygılar ...

sinan-58
07.02.2011, 20:05
hala başka kardeş takım muhabbeti dönüyo 4 Eylül var Üsküdar Anadolu var İl Özel İdare var daha ne gerek var başka kardeş takıma dost takıma biz bize yeteriz be kardeşim Büyük Sivas Birliği :) varmı daha ötesi Herkese Saygılar ...

kardeş isteyen kabullenir isteyen kabullenmez biz söyledik ANKARAGÜCÜ YENİÇERİLERİN dostu

güneşyurdu
08.02.2011, 00:16
ben sivas taraftarı olarak şunu diyorum biz sabahtan akşama kadar çalışıyoruz canımız çıkıyor.bu hakemler bizim bir yılda kazandığımızın on katını 90 dk alıyorlar.hemde bizim ekmeğimizden kesilen vergilerle.ondan sonra maça formsuz çıkıkıyorlar.michale platiniye mektup yazacağım.süper toto lige uefa hakem atasın.bu bursa maçı avrupa takımyla olsa ayı nşey bize karşı yapılsayıd herkes taraflılıktan,objektif olamamaktan yakınırlardı.

UEFA
Route de Genève 46
Durumda postale
CH-1260 Nyon 2
Isviçre
Tel: +41 (0) 848 00 2727
Faks: +41 (0) 848 01 2727
Web: UEFA.com
Medya masası
Tel: +41 (0) 848 04 2727
Türkiye Futbol Federasyonu - İstinye
Adres : İstinye Mahallesi Darüşşafaka Caddesi No: 45 Kat: 2-3 İstinye / İstanbul
Telefon : 0-212-362 22 22
Faks: 0-212- 323 49 50

Türkiye Futbol Federasyonu - Ankara

Adres : Ehlibeyt Mahallesi 6. Sokak No 3 06520 Balgat / Ankara
Telefon : 0-312- 473 45 45
Faks : 0-312-473 45 02
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)
Telefon Santral : 0-212 362 23 60
Faks: 0-212-323 49 75

Tahkim Kurulu
Telefon Santral: 0-212 362 23 80
Faks: 0-212-323 49 76
Merkez Hakem Kurulu
Telefon Santral : 0-212 362 24 80
Faks : 0-212-323 49 40

güneşyurdu
08.02.2011, 00:20
ben şu formda acemilikten kurtulamadım süper toto ligde de hakem efendiler acemilikten kurutlamadılar.yok yok onlaınr ki acemilik filan değil art iynet art niyet.

eyupk
08.02.2011, 00:22
TFF'yide e mail yağmuruna tutalım hakemi şikayet edelim, ama bizim Sivaslılar nedense çok ilgisiz. bu ilgisizlik ne zaman biticek Allah aşkına.

güneşyurdu
08.02.2011, 00:25
TFF'yide e mail yağmuruna tutalım hakemi şikayet edelim, ama bizim Sivaslılar nedense çok ilgisiz. bu ilgisizlik ne zaman biticek Allah aşkına.

en azından hepiimz bir fax çekelim.1,5 tl bir fax.yasal haliyeluh ken cevapda isteyelim.bilgi edinme kanun çerçeveisnde.dişimiz göstereli.ağlamayana emzik vermezlermiş.

güneşyurdu
08.02.2011, 00:27

bu bütün her alanda var.birey değiliz.ekonomi bağımsızlık olmayınca böyle oluyor.

eyupk
08.02.2011, 00:28
en azından hepiimz bir fax çekelim.1,5 tl bir fax.yasal haliyeluh ken cevapda isteyelim.bilgi edinme kanun çerçeveisnde.dişimiz göstereli.ağlamayana emzik vermezlermiş.
güzel bir karar, tv58'deki sporaktif programındada söylediler fax ve e mail atıp tepkimizi gösterelim diye konuşuldu. ama biliyorumki çok az kişi fax çekicek e mail atıcak, artık hemşerilerimden umudumu kestim ben.

eyupk
08.02.2011, 00:32
ben şunu söyler şunu konuşurum, Sivassporumuz düştüğü an o zaman pişman olucak bu halk o zaman. neden gereken desteği vermedik diye pişman olucak bu halk.

HALIL
08.02.2011, 00:35
vallahi ben destekliyorum seni :D

mucahitbaba58
08.02.2011, 07:29
Owww bu bana cok cazip geldi biseyler yapmak sart oldu bizlere

samankayali58
08.02.2011, 08:30
tel ve fax imkanı olmayanlar...

işte TFF maili
tff@tff.org.tr

Ali Selim
08.02.2011, 08:42
Dilekçesini yazan arkadaşlar tapu müdürlüğünde görev yapıyorum faxınızı getirin çekelim ben çektim lütfen kimse ilgisiz kalmasın herkes birlik beraberlik olsun

Ali Selim
08.02.2011, 09:12
Arkadaşlar son dönemlerde sivasspor üzerinde oynanan bazı oyunları görüyoruz son zamanlardaki hakem hataları yüzünden bayağı sıkıntı günler geçiriyoruz. Önerim ise şu ki ; Trabzonspor maçında organize bir şekilde kırmızı kartlarla protesto edelim herkes eline bir kırmızı karta alarak maça gelsin lütfen ağırlığımızı koyalım artık.

Yusuf Çevik
08.02.2011, 09:17
Evet.Kardeşim haklısın.O kırmızı kart olayını dün Spor Aktif proğramında söylediler.Bir de düdük demişlerdi.Bence yapılırsa güzel olur.Hadi bakalım hayırlısı.

Ali Selim
08.02.2011, 09:23
banane yapmamamız lazım yaşlısı genci açıkcası sivassporu sevenler destekleyenler yapacağımız iş çok basit ve ses getirici alacağımız bir kırmızı kartondan yaklaşık 7,8 tane kırmızı kart çıkartabiliriz ve fiyatı taş çatlasa 1 tl alalım hazırlayalım maç anında dağıtalım şu işi yaklaşık 1000 kişi yapsa 7000,8000 kişi bu protestoya ortak olur haydi yiğido sessiz kalma takımına sahip çık

57babasivas
08.02.2011, 09:26
hadi yigido sivas için bir tl ne kıy

Yusuf Çevik
08.02.2011, 09:29
Ya var ya tamam protestoyu yapalım.Ama o stadda 5 bin kişi bağırsı inletirler orayı ama kimse bağırmıyorki.Bizde güzel bir moral versek ne güzel olur takımımız.inşALLAH Trabzon maçında yaparlar.

Birşey soracağım 58 show ben pek göremiyorum yapmıyormusunuz acaba :(

eskibektaşlı
08.02.2011, 09:30
Kırmızı kartonların üzerine birde uzaktan rahatça görülebilecek büyüklükte bir
Düdük resmi yapıştırılırsa çok daha iyi olur, hakeme yönelik olduğu TV kameralarındanda anlaşılır, hakemde anlar, aksi takdirde kırmızı karton her tarafa
çekilebilir.......

zgR
08.02.2011, 09:35
haklisiniz arkadaslar bir kisi 7 tane getirse dagitsa kart artar bile.yazmistim ama yine soyluyorum,cok iyi organize olunmali.hakem aleyhimize karar verdiginde sahaya sirt donulup alkislanmali.maraton protestoya tamamen katilirsa emekli amcalarda dahil,tum stad katilir.gosterin yigidonun gucunu artik arkadaslar zamani gelmedimi sizcede??

Respect58
08.02.2011, 09:50
http://img171.imageshack.us/img171/752/krmzj.jpg

Yusuf Çevik
08.02.2011, 09:55
Reis nasıl yaptın la bunu :) güzel olmuş.

Ali Selim
08.02.2011, 10:15
O KIRMIZI KARTI başlığa eklemeliyiz nasıl yaparız bilgisi olan varsa
[url=http://urlal.com/dqqf][img=http://i1102.hi

Turan 59
08.02.2011, 10:53
TESCİLLİ HIRSIZ FIRAT AYDINUS................!

dv9000
08.02.2011, 11:14
Kimi kime sikayet edeceksin FEDERASYON isteyerek yapiyor MHK desen ayni haftaya odullendirirler

burakkova
08.02.2011, 11:19
bence bunu bir adım daha öteye taşıyalım.. çokça bastıralım bu kartlardan.. stad girişinde taraftara dağıtalım..

dv9000
08.02.2011, 11:25
Sadece federasyonu degil MHK ve HAKEMLERIDE protesto etmeliyiz

58 SiVaSıM 58
08.02.2011, 11:38
güzel olur SİVASIN SAHİPSİZ olmağınızı gösterelim

phenom58
08.02.2011, 12:31
Güzel fikir ...

MaXiMuM
08.02.2011, 13:22
Kırmızı kart fikri güzel, yapılmalı bencede. Ama üzerine tepkimizin MHK ya olduğunu belirten bişeyler yazılmalı yoksa başka anlamlara da çekilebilir bu kırmızı kart.

hoLiGan Enes
08.02.2011, 13:24
Yeter artık çekin o kirli elleri Sivasımızın üstünden.Sezon başından beri Sivasspor a karşı yapılan bariz hakem hataları artık amacını aşmaya başladı.Çok daha geç olmadan içimizden birileri bu yapılanlara dur demelidir.
http://resimzade.com/Show.html?i=26549&token=5841
Yiğido Gençlik grubu ve Sivasspor taraftarı olarak bu rezalete karşı tepkimizi belirtmek istiyoruz.Bu bağlamda Cumartesi günü oynanacak olan Ts maçı öncesinde Atatürk Heykeline siyah çelenk bırakılıp,protesto yürüyüşü yapılacak hemen akabinde sesimizi daha çok duyurabilmek için dev meşale organizasyonuna Sivaslıyım ve Sivassporluyum diyen tüm Yiğidoları bekliyoruz.Unutmayın ne kadar çok katılım olursa sesimiz o kadar çok duyulur.

Buluşma Yeri:Atatürk Heykeli
Buluşma Saati: 12:00
Buluşma Günü :Cumartesi

Not:Protestoya katılmak isteyen herkes Meşale alıp gelebilir.
http://resimzade.com/Show.html?i=26550&token=59870

erhan 10
08.02.2011, 13:26
Evet fikirler öne sürüldü.Sonuna kadar destekçisiyim.Ama önayak yok mu bu işe ? Herkese bu protestomuzu SivasspoR-umuzun asla yalnız olmadığını gösterelim..Vakit geçmeden yapalım diyorum.:confused:

MaXiMuM
08.02.2011, 13:28
Kırtasiyeci bir yiğido yokmu sitede :)

sivasfutbol
08.02.2011, 13:29
arkadaşlar ben biraz önce
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU SANTRAL

Adresi : İstinye Mah. Darüşşafaka Cad. No: 45 Kat 2-3 İstinye-İstanbul

Telefon Santral : 0-212-362 22 22

Faks Santral :0-212- 323 49 50

bu telefondan aradım fırat aydunusu hakemler kurulunu ve federasyonu protesto ettigimi söyledim benim sözlerimin kayıt altına alındıgını söyledi. bütün yiğidolardan rica ediyorum federasyonu telefonla arayıp protesto edelim..

Yusuf Çevik
08.02.2011, 13:29
Paşam tamam protesto edin ama.Gücünüzü sahada gösterin bence.Stadda sizden başka bağıran yok heralde.En azından 5000 kişi bağırsa stadı inletirsiniz neden ses çıkmıyor.Meşaleyi yakın dk.58 de.Stadı cehenneme çevirin.Trabzon maçında güzel bir görüntü tezahürat sergileyin çok güzel olacaktır.

oner162
08.02.2011, 13:33
çok güzel bi şey düşünmüşsünüz. yeter artık tff ve hakemlerinden cektiğimiz. sivassporluyum diyen herkesin katılması lazım...

58_babacan_58
08.02.2011, 13:34
Yiğidolar bilindiği gibi hakemler sayesinde belki 15 puanımız hiçe gitti,daha fazla canımızın yanmaması için,sesimizi duyurmak için bir kaç afiş çalışması yaptım,umarım bu konuda başarılı olabiliriz ve daha fazla hakemler tarafından puan kaybına tahammulümüz kalmadı çünkü,Sizlerden isteğim bu hafta oynanacak olan trabzon maçında stada gelecek olan bütün taraftarımız elinde bir kırmızı kartla stada gelsin ve stadtada tepkimizi gösterelim,bize karşı oynanan oyunlara DUR diyelimmm....
http://img34.imageshack.us/img34/9220/10976828.jpg

http://img404.imageshack.us/img404/1376/24016761.jpg

http://img190.imageshack.us/img190/2238/73382407.jpg

Yusuf Çevik
08.02.2011, 13:36
Kardeşim haklısın.Ama Cüneyt Çakır`ı verirlerse.Demin bir arkadaş söylemişti.Hakem belki maçı iyi yönetecek.Kendisine gelen bu tepki yüzünden maçı kötü Sivasspor`un aleyhine kararlar verebilir.Düşünmek lazım...

formen720
08.02.2011, 13:37
bence trabzon maçında büyük bir pangart asılmalı federasyonu ve hakemleri kınayan okkalı bişeyler yazılıp asılmalı hem maçı kim nerde izlerse o pangartı görecek büyüklükde olmalı sesimizi ancak bu şekilde duyururuz yoksa çelenk koymakla sesimizi ancak kendimize duyururuz pangartla tüm dünya duyar tabi türkçe bilen ve maçı canlı izleyenler. bence çok büyük pangartlı protesto edilmeli derim

karşıyakalı
08.02.2011, 13:46
babacan eline saglık çok güzel olmuşlar.keşke imkan olsada bu afişleri hakemlerin giriş kapısına asabilsek hem canlı yayında gündeme gelir hemde hakemler geçerken okurlar. ama ilk afişteki F(formaya saygısı olan)yerine' forma ayırımı yapmayan' olsa daha iyi olurdu kanaatindeyim

mucahitbaba58
08.02.2011, 14:15
arkadaşlar ben biraz önce
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU SANTRAL

Adresi : İstinye Mah. Darüşşafaka Cad. No: 45 Kat 2-3 İstinye-İstanbul

Telefon Santral : 0-212-362 22 22

Faks Santral :0-212- 323 49 50

bu telefondan aradım fırat aydunusu hakemler kurulunu ve federasyonu protesto ettigimi söyledim benim sözlerimin kayıt altına alındıgını söyledi. bütün yiğidolardan rica ediyorum federasyonu telefonla arayıp protesto edelim..Gardas ben coktan yaptim isterse beni hapse atsinlar sevdamin pesindeyim bastim kufuru alayina

güneşyurdu
08.02.2011, 14:50
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANLIĞINA
İSTANBUL

Sn: Türkiye Futbol Federasyonu Yetkilileri ben Türkiye Süper Toto Ligi takımlarından Sivasspor Kulubü taraftarıyım.Son oynanan Bursaspor-Sivasspor maçından sonra hakemlere olan güvenimi yitirdim.Hakemlere güvenmiyorum.Çok tutarsız ve bizce çok taraflı olduğunu gözlemdiğimiz kararlar verebiliyorlar.Bu konuda Sivasspor’un mağduriyetine sebep olan( Sn:Fırat AYDINUS,Bünyamin GEZER,Yunus YILDIRIM’dan şikayetçiyim.)Bu hakemlerin uyarılmasını,performanslarının düşük olduğu zamanlarda maç verilmeyerek hatalarının kendilerine bildirilmesini varsa hatalarının araştırılarak gerekli ceza-i müeyyidelerin tarafınızdan uygulanmasını ,bu konuyla ilgili olarak yapılan iş ve işlemlerin yasal haklarımı arayabilmem için 4982 no’lu Bilgi Edinme Hakkı Kanuna göre yasal süresi içinde tarafıma yazılı olarak sizden saygılarımla arz ederim.(08/02/2011)

ADRES: Yxxxx Sxxlxm
İxxxxxxx mahxxxx imza
30/12A SK.NO:26/1
34203 BAĞCILAR/İSTANBUL
TÜRKİYE
TC NO:60xxxxxxxx64
GSM:+90505xxxxx34
EV: +90212xxxxxx96

ShabbatShalom
08.02.2011, 16:11
Yeter artık çekin o kirli elleri Sivasımızın üstünden.Sezon başından beri Sivasspor a karşı yapılan bariz hakem hataları artık amacını aşmaya başladı.Çok daha geç olmadan içimizden birileri bu yapılanlara dur demelidir.
http://resimzade.com/Show.html?i=26549&token=5841
Yiğido Gençlik grubu ve Sivasspor taraftarı olarak bu rezalete karşı tepkimizi belirtmek istiyoruz.Bu bağlamda Cumartesi günü oynanacak olan Ts maçı öncesinde Atatürk Heykeline siyah çelenk bırakılıp,protesto yürüyüşü yapılacak hemen akabinde sesimizi daha çok duyurabilmek için dev meşale organizasyonuna Sivaslıyım ve Sivassporluyum diyen tüm Yiğidoları bekliyoruz.Unutmayın ne kadar çok katılım olursa sesimiz o kadar çok duyulur.

Buluşma Yeri:Atatürk Heykeli
Buluşma Saati: 12:00
Buluşma Günü :Cumartesi

Not:Protestoya katılmak isteyen herkes Meşale alıp gelebilir.
http://resimzade.com/Show.html?i=26550&token=59870

O ne kardeş öyle? Kutlama gibi protesto? Valla halimize gülerler yapmayın etmeyin yalvarıyorum... :D

yigidoyuzz
08.02.2011, 18:12
O HAKEMİN ALLAH BELASINI VERSİN BİZ TARAFTAR DEĞİLİZ BİR BASKI KURAMIYORUZ BÜTÜN KULUPLER KURABİLİYOR BASKIYI BİZ KURAMIYORZ TARAFTARLAR FUTBOLCULARIMIZA EN UFAK BİŞEY YAPILDINMI YUHLAYALIM ISLIK CALALIM YOKSA BÖLE HAKEMLER OLMAZ BU LİG

savaş2
08.02.2011, 19:45
Kardeşim haklısın.Ama Cüneyt Çakır`ı verirlerse.Demin bir arkadaş söylemişti.Hakem belki maçı iyi yönetecek.Kendisine gelen bu tepki yüzünden maçı kötü Sivasspor`un aleyhine kararlar verebilir.Düşünmek lazım...

Maçın başlama düdüğüyle birlikte hemen tüm stadyum bir ağız dan federasyon ve hakemlere karşı büyük bir tepki söylenmelidir..