Orijinalini görmek için tıklayınız : FENER'İ YENECEĞİZ
SivasSpor.Com 31.10.2005, 22:22 Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Çaykur Rizespor karşısında alınan mağlubiyeti değerlendirdi.
Ünsal, mağlubiyetin en büyük sebebinin bu hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçı psikolojisinden kaynaklandığını söyledi. Haftasonu deplasmanda Ç. Rizespor’a 1-0 mağlup olan Sivasspor’un Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, mağlubiyeti Fenerbahçe maçına bağlayarak, “Haftalar öncesinde başta Sivas spor kamuoyunun, biz yöneticilerin, teknik heyetin ve netice olarak futbolcularımızın da kafaları Pazar günü yapacağımız Fenerbahçe maçında olması Rize’de ki 1-0’lık yenilginin en büyük sebebi olmuştur” dedi.
Rize karşısında izledikleri Sivasspor’un tanınmaz halde olduğunu söyleyen Ünsal, “Daha önceki maçlarda izlediğimiz, diri futbol oynayan Sivasspor bu maçta sahada yoktu. Futbolcuların ve teknik heyetin kendilerini Fenerbahçe maçına adapte etmeleri de yenilginin en büyük sebebi olmuştur” dedi.
Rizespor’un haklı bir galibiyet aldığını ve farkı file bekçileri Petkoviç’in önlediğini söyleyen Basın Sözcüsü Ünsal, “Çaykur Rizespor hakkı ile 3 puanın sahibi olmuştur. Hatta fark yiyeceğimiz ve atağımızın olmadığı karşılaşmada Kalecimiz Petkoviç’in gününde olması fark yemimizi önledi” diye konuştu.
Rizespor mağlubiyetini unuttuklarını ve bu haftasonu oynayacakları Fenerbahçe karşılaşmasını düşündüklerini söyleyen Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal şunları kaydetti; “Ç.Rizespor mağlubiyeti geri de kaldı. Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var. Bu karşılaşmadan alacağımız puan yada puanlarla Rize mağlubiyetini telafi ederek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Teknik Direktörümüz Werner Lorant rakibi iyi tanıyor. Teknik heyetimiz Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası karşılaşmalarında Fenerbahçe’yi yakın takibe alarak iyi etüt etmeye çalıştı. Bu hafta ki hazırlıklarını da bu maçlarda ki izlenimlerine göre yapacaklardır.”
YİĞİDOYU DESTEĞE DAVET EDİYORUZ
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal Pazar günü 4 Eylül Stadyumu’nda konuk edecekleri lider Fenerbahçe karşılaşmasında taraftarları desteğe davet etti. Ünsal, Pazar günü izlemeye değer bir müsabakanın oynanacağını ifade ederek “Pazar günü 4 Eylül Stadyumu’nda futbol şöleni olacaktır. İhşallah takımımız bu maçtan galibiyetle ayrılarak bizleri sevindirecektir. Bu maçta büyük desteğe ihtiyacı olan Sivasspor’u Yiğidoların yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz” dedi.
Ünsal, Ç.Rizespor mağlubiyetini de ancak ve ancak nağmağlup lider Fenerbahçe’yi yenerek telafi edeceklerini söyledi.
Yeniülke
serhankaburcuk 31.10.2005, 22:49 İnşallah Fikret Ünsal'ın söylediği gibi Fenerbahçeyi yenmemiz lazım...Aslında Fenerbahçe maçı öncesi Rize yenilgisi futbolcularımızı ateşleyecektir...Fenerbahçe maçına daha iyi konsantre olacaklardır...
işallah fikret abi
iyi bir sonuç bizi mutlu edecektir
gercek58li 01.11.2005, 02:02 Hepimizin dilegi ve inanci bu.
GeCeVeMaVi58pRf 01.11.2005, 02:10 İnşallah Fikret Ünsal'ın söylediği gibi Fenerbahçeyi yenmemiz lazım...Aslında Fenerbahçe maçı öncesi Rize yenilgisi futbolcularımızı ateşleyecektir...Fenerbahçe maçına daha iyi konsantre olacaklardır...
evet bu sözlerine yürekten katılıyorum gercekten bu mac bizim için çok önemli fenerbahceyi evimizde yenerek sivassporun gercek gücünü tüm türkiyeye gösterecegiz onlar dusunsun almanyadan yorgun dönecekler bide
serhankaburcuk 01.11.2005, 13:56 Bugün bir gazetede okudum...Fenerbahçe Sivasa ter idmanı yapmaya gelecekmiş..Gelsinlerde biz onlara güzel bir terletelim...
Bugün bir gazetede okudum...Fenerbahçe Sivasa ter idmanı yapmaya gelecekmiş..Gelsinlerde biz onlara güzel bir terletelim...
gardas türbündeki gücü canlı canlı görelim.... helal olsun sizeeee
bbptek58 01.11.2005, 14:39 HAYDİ SİVASIM
YAP Bİ GÜZELLİKTE İKİ BAYRAM BİRDEN YAPALIM
SivasliGörkem 01.11.2005, 14:45 sivasspor 2-0 fenerbahce
1967 dernek serkan20 01.11.2005, 15:01 İnşallah Fikret Ünsal'ın söylediği gibi Fenerbahçeyi yenmemiz lazım...Aslında Fenerbahçe maçı öncesi Rize yenilgisi futbolcularımızı ateşleyecektir...Fenerbahçe maçına daha iyi konsantre olacaklardır...
serhan abim sana kesinlikle katılıyorum
sivaslim58 01.11.2005, 15:18 gidin ya sizde biraz gerçekci olun rize maçında bile tek bir atağı olmayan takım feneri nasıl yenecek.yendiğimiz maçların çoğu tesadüf.yakında göreceksiniz lorant morant kalmaz.böyle topmu oynanır.gençlerbirliği maçı yine öyle onlar tek kale oynadı.petkoviçe dua edelim.galatasaray maçı yine öyle tek bir atağımız yok.denizli maçı yine öyle bizden çok iyi oynadılar.diyarbakır maçında hakem onların penaltısını vermemiş üstelik kırmızı kart.şimdi bana kızıyorsunuz belki ama gerçekler böyle.
sivaslim58 01.11.2005, 15:20 gidin ya sizde biraz gerçekci olun rize maçında bile tek bir atağı olmayan takım feneri nasıl yenecek.yendiğimiz maçların çoğu tesadüf.yakında göreceksiniz lorant morant kalmaz.böyle topmu oynanır.gençlerbirliği maçı yine öyle onlar tek kale oynadı.petkoviçe dua edelim.galatasaray maçı yine öyle tek bir atağımız yok.denizli maçı yine öyle bizden çok iyi oynadılar.diyarbakır maçında hakem onların penaltısını vermemiş üstelik kırmızı kart.şimdi bana kızıyorsunuz belki ama gerçekler böyle.
Arif Coşkun 01.11.2005, 15:42 Bu günleri hep hayal ederdim.Bir gün Sivasspor birinci lige çıktığında.Sivas'a büyük tabir edilen takımalrın gelmesi nasıl olur diye.Bugün süperligdeyiz ve memleketimize ilk gelen Fenerbahçe.Gönül isterki ilk gelen büyük takımı bir ilk yaparak yenilgiyle İstanbul'a yollamak.Fakat devrede fenerasyon olmazsa,elle kolla atılan goller geçerli sayılmazsa,ben Sivas'ımızın bu maçı alacağına inanıyorum. Umarım herşey bizim lehimize gelişir ve bu maçtan galibiyetle çıkar Rize yenilgisini unuturuz.
Herkese saygılar
CAGLAYAN 01.11.2005, 15:56 http://www.sivasspor.com/images/stories//fruit/antreman4.JPG
Sivas’ın aklı Fener’de
Rize’den puansız dönen Sivas’ın teknik patronu Lorant “Bir yenilgiyle sarsılmayız. Bunu unuttuk, önümüzdeki Fenerbahçe maçını düşünüyoruz” dedi
Yeni bir 6 Kasım
Sezona iyi başlangıç yapan Sivasspor’da, Rize’de alınan yenilgi moralleri bozmadı. Rakipleri karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak son anlarda gelen golle mağlup olduklarını söyleyen teknik direktör Lorant, “Sivasspor bir yenilgiyle sarsılmaz. 6 Kasım 2002’de Fenerbahçe’nin başındayken Galatasaray’ı 6-0 yenmiştik. Bu kez 6 Kasım’da Sivas - Fenerbahçe maçı var. Rakibimiz karşısında iyi şeyler yapacağız” açıklamasında bulundu
insallah fb yi yenecegiz allah yar ve yardimcimiz olsun
extrasivas 01.11.2005, 16:42 bu maci ya almaliyiz yada almaliyiz baska soze gerek yok
canyurek 01.11.2005, 17:10 INSALLAH FENERI YENERIZDE IKI BAYRAM BIR ARADA YASARIZ SIVASIMIZA BASARILAR YURUYEN YIGIDOYA YOL DAYANMAZ HERKES HEDEFINDEN USANSADA YIGIDOLAR USANMAZ HEDEFIMIZ INSALLAHHHHHHHH UEFA
HADI BUTUN ELLER HAVAYA EN GUZEL GOLLERLE INECEZ SAHAYA SIVASSSSSSSSSSSSSSSSSSS SPORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR R
sinan58_34 01.11.2005, 17:21 BASIN SOZCUMUZ SAYIN FIKRET UNSAL IN DEDIGI GIBI BU MACI KESINLIKLE VE KESLINLIKLE ALMAMIZ LAZIM BIZ TAKIMIMIZA GUVENIYORUZ BU MAC BIZIM ICIN MORAL MACI OLACAKTIR
KEREM_58_34 01.11.2005, 17:58 arkdaşlar bugune kadar bende inanıyodum.ama bugunden sonra biraz şüphe doğdu içimde ama inşallah bana gelen bilgiler yalandır.Duyumlarıma göre maç 2-1 diolar ama maç günü görüşecez...
erhan5834 01.11.2005, 18:06 İNŞALLAH YENERİZ BİZİM ÜÇ AVANTAJIMIZ VAR BİRİNCİSİ YORGUN Bİ FENER GELCEK İKİNCİSİ GÜNDÜZ MAÇI ÜÇÜNCÜSÜ YİĞİDO DESTEĞİ BUNLARI ARKAMIZA ALIRSAK YENİLMEZ Bİ TAKIM DEĞİL ALLAHIN İZNİYLE FENERİN ASALETİNİ BURDA KIRARIZ....
yigdo1907 01.11.2005, 18:27 feneri 4 eylüle gömeciğiz gardaş
serhankaburcuk 01.11.2005, 18:45 feneri 4 eylüle gömeciğiz gardaş
İnşallah gardaşım...
1967_DERNEK_10UR 01.11.2005, 18:49 BU HAFTA Kİ RİZE MAÇI TAM BİR FACİAYDI...RİZE DEPLASMANIN DA HİÇ BİR ŞEY YAPMADIK...EĞER SİVASSPOR FENERBAHÇE'YE KARŞI DA BÖYLE OYNARSA YENİLGİ KAÇINILMAZ..RİZE DEPLASMANINDA 3 PUAN KAYBETTİK..FENERBAHÇE MAÇINDA TELAFİ ETMEMİZ ŞART..
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ..
ErdalGüler 01.11.2005, 18:55 Çok zor ama bu maçı kazanırsak bizim için çok şey değişecek... Öncelikle geçen hafta ki rize yenilgisini unutup Avrupa hayalimiz için çok sağlam bir adım atmış olacağız... İnşallah Shalkeden yorgun dönene feneri yeneriz.
serhankaburcuk 01.11.2005, 19:20 Sonsuza dek sürecek bizim aşkımız
67 Yiğidolarız
Herkes gider biz kalırız
67 Yiğidolarız...
avsarli behlül 01.11.2005, 19:25 vala ne yalan söyliyeyim bu hafta hem sevinc hem üzüntüyü bir arada yasiyacagim.onun icin yorum yok....saygilar.
1967_DERNEK_10UR 01.11.2005, 19:35 ELHAMDÜLİLLAH SİVASSPOR'LUYUZ 2.TAKINTIMIZ YOK YENERSEK NE MUTLU BİZE..
serhankaburcuk 01.11.2005, 19:37 ELHAMDÜLİLLAH SİVASSPOR'LUYUZ 2.TAKINTIMIZ YOK YENERSEK NE MUTLU BİZE..
Bir gönülde iki sevda olmaz...Allah çok şükür Sivaslıyız ve Sivassporluyuz...
hkngs1905 01.11.2005, 20:17 Schalke'den mağlubiyetle dönmesi kuvvetle muhtemel olan F5'in Sivas deplasmanında çok zorlanacağını ve dış kuvvetler devreye girmezse Sivas'dan mağlubiyetle döneceğini düşünüyorum...
Çok zor ama bu maçı kazanırsak bizim için çok şey değişecek... Öncelikle geçen hafta ki rize yenilgisini unutup Avrupa hayalimiz için çok sağlam bir adım atmış olacağız... İnşallah Shalkeden yorgun dönene feneri yeneriz.
aslında fenerin shalkeden yenilgiyle dönmesini isterken,biraz düşünüp bunu söylememiz lazım kaptan...çünkü bir türk takımı ve bizim kalbimiz hangi türk takımı yabancıyla oynuyorsa onun için atmalı...sivasın """muhtaç olduğu kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur"""yani sivasın feneri ,kötü şartlar dışında yenememesi sivası yüceltmez bilakis onu kendini göstermemiş olmasına delalet eder.inşaallah sivas gereken cevabı fenere verecektir...ama bu akşam gönüller fener için atmalı...önemli olan takımın adı değil dışarıda hangi milleti temsil ettiğidir......
ben bu maçtan ümitliyim sadece ANELKA yı tuttun mu yeterli alex kız gibi oyunda hiç yok nobre s.....ğın teki tuncay karı gibi kolye takar ve elinde mikrofon gezer başka defansın göbeği üzerlerine gidildin mi hata yapıyorlar iş burda bizim bu maça özel performansımızı ikiye katlayıp defansif ve ofansif alanda baskı yapmamızdır inşallah bunlar olacak ve ilk yenilgilerini alacaklar
ErdalGüler 01.11.2005, 23:03 aslında fenerin shalkeden yenilgiyle dönmesini isterken,biraz düşünüp bunu söylememiz lazım kaptan...çünkü bir türk takımı ve bizim kalbimiz hangi türk takımı yabancıyla oynuyorsa onun için atmalı...sivasın """muhtaç olduğu kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur"""yani sivasın feneri ,kötü şartlar dışında yenememesi sivası yüceltmez bilakis onu kendini göstermemiş olmasına delalet eder.inşaallah sivas gereken cevabı fenere verecektir...ama bu akşam gönüller fener için atmalı...önemli olan takımın adı değil dışarıda hangi milleti temsil ettiğidir......
Ben zaten avrupadaki her türk takımına destek veririm ancak sen yazıyı dikkatli okumamışsın. Çünkü ben fenerbahçe maçtan yorgun dönecek dedim...
Sivasspor bence kazanir ama sadece hakem yine bir isler karistirmazsa, bakin ifb avrupada oynuyor, biraz zor geliyor...ama türkiyeye gelince hakemlerle kazaniyor.
Sivasspor taraftari lütfen o stadi tiklim tiklim doldursun ve muhtesem bi sov yapsin, hic susmadan desteklesin istiyorum..Taraftarda kendisini biraz Avrupaya hazirlasin.
Sivassporum yapacagini iyi bilir, YIGIOLARIM BENIM!!!
Sonsuza dek sürecek bizim aşkımız
67 Yiğidolarız
Herkes gider biz kalırız
67 Yiğidolarız...
İmza Mühür
YatodaSin 02.11.2005, 01:22 Feneri yenek de Ankaraspordan 3 tane yiyek.Feneri yenerek gercek gücümüzü ortaya koyaccaz ve tüm türkiye bunu görecek.
sivaslihakan 02.11.2005, 08:58 arkadaslar lütsen rüya görmeyi birakin biz fark yemezsek fenerden iyi bu
bu oyunla gol atamiyoruz bide feneri yenicez öylemi biraz gercekci olalim
FENERİDE HAKEMİDE AZİZEYİDE ONUN ÇANAK YALAYICI MEDYASINIDA
YENECEĞİZ İNŞALLAH...............
BURASI DÖRT EYLÜL BURDA ŞİKE YOK.................
yigidosti 02.11.2005, 09:44 arkadaşlar inşallah yeneriz ben istanbuldayım biz maçı perde ekranda izliyecegiz ve 20 kişi topladım hepimiz formalarımızı giyip izliycegiz görsünler sivasın gücünü arkadaş ben bütün maçlarına gidiyorum takımımı seviyorum memleketimi seviyorum gardaşlar hepinize hayırlı bayramlar dilerim
Arif Coşkun 02.11.2005, 09:48 Sivasspor bence kazanir ama sadece hakem yine bir isler karistirmazsa, bakin ifb avrupada oynuyor, biraz zor geliyor...ama türkiyeye gelince hakemlerle kazaniyor.
Sivasspor taraftari lütfen o stadi tiklim tiklim doldursun ve muhtesem bi sov yapsin, hic susmadan desteklesin istiyorum..Taraftarda kendisini biraz Avrupaya hazirlasin.
Sivassporum yapacagini iyi bilir, YIGIOLARIM BENIM!!!
Zaten hakem oyunculuğa soyunmazsa,bende ümitliyim Sivasspor'umuzdan galibiyet olmasada en az beraberlik çıkarabilir diyorum.
SEMİH-58 02.11.2005, 09:49 İNŞALLAH ALACAZ BU MAÇI YOKSA GİDİŞATIMIZ KÖTÜ OLUR
kayseri sivas el ele bizanslilar kümeye
YENÝ BÝR MÜZÝK ANTÝ-BÝZANS MP3 ÜNÜ ÝNDÝRÝN DÝNLEYÝN ÇOK GÜZELLhttp://lazika.somee.com/wjs_anti_istanbul.mp3
kayseri sivas el ele bizanslilar kümeye
İnşallah gardaş. Benim en büyük temennim Lig bitiminde ilk üç sırayı Kayseri takımlarının ve Sivasımın ellerinde bulundurmasıdır. GS'de düşüş başladı. İnşallah Fenerin düşüşüde Sivas'ta başlayacak. Ayrıca sitemize hoş geldin.....
sivaslihakan 03.11.2005, 13:03 kayseriden bize ne ya bizim maglübiyetlerimize en cok onlar seviniyor bunun bilincinde olalim biz anadolu takimi derken onlar biz puan kaybettikce yüzleri gülüyo ben cok kayserli taniyorum
halil_58_yigido 03.11.2005, 14:46 sivassporrrrr.3.ezikbahçe.1 goller 2 anderson 1 hayrettin fb.1.basketçi anelka
tanju_58 03.11.2005, 15:44 sivasımın bu maçı almasıyla bence fener bir düşüşe geçecek hadi sivasım yen şu feneri
sadece fener değil bjk zaten düşüşte cimbomun düşüşü zaten ortada bu maçı alırsak ciddi şeyler yapabiliriz ama şuda bi gerçekki çok zorlu karşılaşmalar bizi bekliyr:S
inşallah yeneriz.ben zaten bayram nedeni ile sivastayım bu aradada fener maçınada gitmiş olurum hemide.
arkadaşlar biletler hızla tükeniyo sakın son güne bırakmayın dışardan gelecekseniz aldırın tanıdığınıza yoksa mağdur olursunuz
AdamGibi 03.11.2005, 17:45 kayseriden bize ne ya bizim maglübiyetlerimize en cok onlar seviniyor bunun bilincinde olalim biz anadolu takimi derken onlar biz puan kaybettikce yüzleri gülüyo ben cok kayserli taniyorum
Selam Gardas,Bakiyorumda bayagi kizginsin biz KAYSERILERE;hayirdir sana birseymi yaptilar?
Sen birak bizlerle ugrasmayi,sen git evleri boya:).
Hadi neyse insallah SiVAS alir Maci KAKAbahceyi birde siz sey yapin,Schalke halletdi zaten sizin bir ..... yapmaniz kaldi,hadi kolay gelsin,saygilar....
sivaslihakan 04.11.2005, 21:23 Selam Gardas,Bakiyorumda bayagi kizginsin biz KAYSERILERE;hayirdir sana birseymi yaptilar?
Sen birak bizlerle ugrasmayi,sen git evleri boya:).
Hadi neyse insallah SiVAS alir Maci KAKAbahceyi birde siz sey yapin,Schalke halletdi zaten sizin bir ..... yapmaniz kaldi,hadi kolay gelsin,saygilar....
slm adam gibi kardesim saygilar seni bu saydigim kategorinin disinda tutuyorum senin yerin baska
ofgurleyuk78 05.11.2005, 00:44 Kayserililer bizle ugrasmayin. Biz sizi komsu biliyoruz. Üzülseniz de Feneri yenecegiz. Bayraminiz kutlu olsun.
BekirBayrak 06.11.2005, 10:14 selam arkadaslar
evet bekledıgımız gun geldı ve
bu gunu yıllardır beklıyorduk
bu macı elbette alacagız baska yolu yoktur
tarıhımızde ılk defa buyuk bır takımı kendı evımızde agırlayacagız
bunun bılıncı içerısınde takımımıza her zamankı gıbı destegı verecegız stadtakı yerımızı alacagız
her zaman her yerde tek SİVASSPOR
WİLLİAM_WALLACE 06.11.2005, 10:19 BU MAÇ COK ÖNEMLİ ASLINDA İLK KEZ YUKSELDIGIMIZ BU LIGDE COK İYİ SEYLER YAPTIK BU ZAMANA KADAR VE DEWAMIDA GELCEK BİZİ İZLEMEYE DEWAM EDİN...
HİÇ MERAK ETMEYIN YİGİDOLARR ALLAHIN İZNIYLE BAYRAM YAPACAGIZ....
CAGLAYAN 06.11.2005, 10:44 http://www.spor3.com/images/Nihat_Ozdemir_200-140_1.JPG
Fenerbahce Yönetimi niye Sivas´a gelmedi?
Fenerbahçe’de hiçbir yöneticinin Sivas’a gitmemesi farklı yorumlara neden oldu...
Bu sezon deplasman maçlarına fazla ilgi göstermeyen Fenerbahçe yönetimi, Sivasspor maçı öncesi de takımı yalnız bıraktı. Malatya'da sarı - lacivertlileri sadece genel sekreter Vedat Olcay temsil etmesine rağmen, Sivas'a hiçbir yöneticinin gelmemesi yadırgandı. Başkan Aziz Yıldırım uğurlu geldiği için bu sezon deplasmana gitmezken, diğer yöneticilerin bu tutumu farklı yorumlara neden oldu.
disikanarya 06.11.2005, 10:50 allah ın ıznıyle gonul ıster bız alalım macı yanı FB ama ıyı olan hakeden kazansınn
umarım feneri yeneriz ben ilk defa bu kadar sivasspora güveniyorum kesin alır gibi geliyor bana
Gazeteci Cengiz CANDAR FBTV'de Sivas şehri FB'lidir.İsmail Kartal,Lorant,Bülent UYGUN fenerlidir dedi.Geçen sene fener çok büyük destek verdi dedi.Ben utandım.Sivas FB'li değil onuru olan Sivaslılarındır.
railion37 06.11.2005, 15:20 selam sana ey Sivasspor taraftari
bu sene en az UEFA kupasi inaniyorum
Mehmet Hollanda
twity_58 06.11.2005, 15:29 Gazeteci Cengiz CANDAR FBTV'de Sivas şehri FB'lidir.İsmail Kartal,Lorant,Bülent UYGUN fenerlidir dedi.Geçen sene fener çok büyük destek verdi dedi.Ben utandım.Sivas FB'li değil onuru olan Sivaslılarındır.
kardesım cok haklısın..cok tesekkur ederız sivas sivaslıların onurudurrrr
Gazeteci Cengiz CANDAR FBTV'de Sivas şehri FB'lidir.İsmail Kartal,Lorant,Bülent UYGUN fenerlidir dedi.Geçen sene fener çok büyük destek verdi dedi.Ben utandım.Sivas FB'li değil onuru olan Sivaslılarındır.
cengiz çandar ulusun dursun.
oda eski koministtir velakin şimdi hem liberal hemde dinci partilerin yalakası pkk destekçisi,daha neler sayayım
bizdeki fb lilerde şimdi sivassporludur.
hiç bir sivaslı sivassporu satmaz.
|