Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'dan 'uydurma' açıklaması
Yusuf Çevik 11.02.2011, 19:11 Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Trabzonspor maçıyla ilgili olarak konuştu.
http://resimzade.com/Show.html?i=26695&token=21316 (http://resimzade.com/Show.html?i=26695&token=21316)
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Trabzonspor maçıyla ilgili olarak, ''Bizim en büyük amacımız karşılaşmanın fair-play ruhuyla başlayıp, fair-play ruhuyla bitmesidir. İki şehrin insanlarının da birbirleriyle dost ve kardeş olmasıdır. Zaten de öyledir'' dedi.
Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon'da bazı yerel gazetelerde 4 Eylül Stadı'nın zemini ve alttan ısıtma sistemiyle ilgili olumsuz haberler yapıldığını ifade etti. Bu tür haberlerin doğru olmadığını belirten Ünsal, özellikle alttan ısıtma sistemimizle ilgili 'Alttan ısıtma bilerek çalıştırılmadı' türünden haberlerin tamamen uydurma olduğunu bildirdi.
''Çünkü alttan ısıtmayı, zemin ısıtmasını kestiğimiz zaman Trabzonsporlu futbolcuların ne kadar hasar görme tehlikesi varsa o kadar da bizim futbolcularımızın tehlikesi olur'' diyen Ünsal, şunları kaydetti:
''Ayrıca şehrin hava durumunu eksi 13 derece gösteriyorlar. Meteorolojiye göre maçın oynanacağı saatte en düşük sıcaklık eksi 4 olarak görünüyor. Seyircilerimize 6 bin tane kırmızı kart dağıttığımızı, hakemleri protesto edeceğimizi söylüyorlar. Böyle bir şey de yoktur. Büyük bir yalan. Bizim amacımız iki şehrin arasını bozmak değil, iki şehri kardeş şehir yapmaktır. Ben de 40 yıllık gazeteceyim. Ama böylesine yalanla, iftirayla gazetecilik yapıldığını görmedim. Bu ne Sivas'a ne de Trabzon'a hiçbir şey kazandırmaz. Kazandırmadığı gibi çok şeyi de kaybettirir. Bizim en büyük amacımız karşılaşmanın fair-play ruhuyla başlayıp, fair-play ruhuyla bitmesidir. İki şehrin insanlarının da birbirleriyle dost ve kardeş olmasıdır. Zaten de öyledir. Birkaç tane acemi gazeteci yüzünden bizim Trabzon'a karşı herhangi bir art niyet beslememiz de mümkün değildir.
Çılgın Türk 11.02.2011, 19:17 Fikret Ünsal kendi gazetende cikan haberi yalanliyorsun haberin yok
Bu adam tam bir komedi :D :D :D
Sivasspor taraftarı yarın oynanacak Trabzon maçı öncesi hakemleri ve MHK'yi protesto etmeye hazırlanıyor.
Lig başından bu yana bir çok maçta Sivasspor aleyhine düdükler çalarak,Kırmızı-Beyazlı takımın sahadan puansız ayrılmasına neden olan hakemler,yarınki maç öncesi ve maç esnasında protesto edilecek.
Yiğidolar ilk önce hükmet meydanında toplanarak çeşitli pankartlar ve tezahüratlarla MHK'yi protesto edecek. Daha sonra ise 4 Eylül stadında 6 bin adet kırmızı kart taraftarların elinde olacak. Taraftarlar,hakemler sahaya çıktığı zaman ellerindeki kırmızı kartları göstererek tepkilerini ifade edecekler.
http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=4227
58 SiVaSıM 58 11.02.2011, 19:18 biz trabzonla değil kardeş aynı yerde bile oturamayız bu maçta fair-play diye bişey olmayacak inşallah yenecez ve yollayacaz lazları
erhan 10 11.02.2011, 19:21 Sayın Ünsal sen önce kendi kulubüne sahip çıkacaksın.Biz mi dedik onlar bizim inasanımıza sataşın diye.Eğer benim insanıma Trabzon'da zarar verilmişse,Sivas kümeye diye tezahurat edilmişse bunun karşılığı olur.Sen savunmasan da takım bizim takımımız başı boş değil! İkincisi kırmızı kart organizasyonu Trabzon'a karşı değil tamamen hakemlere ve Tff'ye karşıdır.Hani takip etmediğin için belirtme gereği duydum.
alemdarlar 11.02.2011, 19:23 Yönetim de biliyor...Biz Trabzonsuz,Trabzon Sivassız yapamaz...
Her yola çıkan bir maç bu.Bu sıralar rakibimiz akıllı hareket etmeyerek bizleri sinirlendirmekte.Ama biz bilinsin ki çok akıllı hareket etmekteyiz.
57babasivas 11.02.2011, 19:48 bu adam konuşunca kazaniyoz ama boş konuşuyor:):)
57babasivas 11.02.2011, 19:49 niye dagitmiyorsunuz dagtin 6 bin kirmizi kart yasakmi protosta etmek
Fikret Ünsal kendi gazetende cikan haberi yalanliyorsun haberin yok
Bellı kı okudugunuzu anlamamıssınız siz! Sivasspor taraftarı boyle bır protesto yapacak denıyor,bunu yönetımın duzenledıgı falan söylenmıyor.Fıkret Unsal' a laf sokacam dıye heveslenırken kendınızi komık duruma düşürmüşsünüz biraz!
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Trabzonspor maçıyla ilgili olarak konuştu.
http://resimzade.com/Show.html?i=26695&token=21316 (http://resimzade.com/Show.html?i=26695&token=21316)
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Trabzonspor maçıyla ilgili olarak, ''Bizim en büyük amacımız karşılaşmanın fair-play ruhuyla başlayıp, fair-play ruhuyla bitmesidir. İki şehrin insanlarının da birbirleriyle dost ve kardeş olmasıdır. Zaten de öyledir'' dedi.
Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon'da bazı yerel gazetelerde 4 Eylül Stadı'nın zemini ve alttan ısıtma sistemiyle ilgili olumsuz haberler yapıldığını ifade etti. Bu tür haberlerin doğru olmadığını belirten Ünsal, özellikle alttan ısıtma sistemimizle ilgili 'Alttan ısıtma bilerek çalıştırılmadı' türünden haberlerin tamamen uydurma olduğunu bildirdi.
''Çünkü alttan ısıtmayı, zemin ısıtmasını kestiğimiz zaman Trabzonsporlu futbolcuların ne kadar hasar görme tehlikesi varsa o kadar da bizim futbolcularımızın tehlikesi olur'' diyen Ünsal, şunları kaydetti:
''Ayrıca şehrin hava durumunu eksi 13 derece gösteriyorlar. Meteorolojiye göre maçın oynanacağı saatte en düşük sıcaklık eksi 4 olarak görünüyor. Seyircilerimize 6 bin tane kırmızı kart dağıttığımızı, hakemleri protesto edeceğimizi söylüyorlar. Böyle bir şey de yoktur. Büyük bir yalan. Bizim amacımız iki şehrin arasını bozmak değil, iki şehri kardeş şehir yapmaktır. Ben de 40 yıllık gazeteceyim. Ama böylesine yalanla, iftirayla gazetecilik yapıldığını görmedim. Bu ne Sivas'a ne de Trabzon'a hiçbir şey kazandırmaz. Kazandırmadığı gibi çok şeyi de kaybettirir. Bizim en büyük amacımız karşılaşmanın fair-play ruhuyla başlayıp, fair-play ruhuyla bitmesidir. İki şehrin insanlarının da birbirleriyle dost ve kardeş olmasıdır. Zaten de öyledir. Birkaç tane acemi gazeteci yüzünden bizim Trabzon'a karşı herhangi bir art niyet beslememiz de mümkün değildir.
Trabzonun aşırı şehir milliyetçisi ve iftiracı yerel basınına papuç bırakacak halınız yok Fikret Bey.İftira atanlara karşı camiamızı savunmanız takdire şayandır.
85200258 11.02.2011, 19:59 Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Trabzonspor maçıyla ilgili olarak konuştu.
Tamam iyi güzel konusuyorsunda ne yapalım formlarda Sivaslılara küfür eden trabzonluları bagrımıza mı basalım ? kardeş mi ilan edelim? Biz dostu düşmanı gördük. Kırmızı kart organizasyonunu yönetimin yapamayacagına eminim zaten(Mecnun başkanı dışında tutuyorum). Bundan daha demokratik ve güzel nasıl tepki verilebilir hakemlere? Umarım taraftar grupları bu kırmızı kart olayını gerçekten organize ederde tepkimizi Türkiyeye canlı yayında en demokratik yoldan gösterebiliriz..
Trabzon basınının bildik çığırtkanlığı işte.6000 kırmızı kartı yönetim dağıtmıyor taraftarın hakem hatalarına karşı yaptığı bir pretestodur.
Ayrıca Trabzon basını Sivasspor yönetimi pretesto için bu maçımı seçti diyor.
Siz nasıl bir basınsınız yönetim yapmıyor Yiğidolar yapıyor,Hakem hataları canımıza tak etti oda bu maça denk geldi.
Sayın Ünsal gerekli açıklamayı yapmış zaten Anlayana.:)
kadirakin58 11.02.2011, 20:06 fikret ünsal'ı çok antipatik buluyorum, ancak herşeye rağmen dostluk mesajı vermesi güzel. trabzonlular'ın sivas kümeye diye bağırdığı günler hafızamdan silinmeyecek ancak yine de konu dostluktan söz etmeye gelince kim bu konu hakkında konuşsa tebrik ederim.. bakarsınız biz dostluk mesajı verdikten sonra gün gelir özür diler trabzonlular da.
Dostluk mesajı vermekten daha önemlisi, trabzonluların bu gerilimin sebebi hakkında fikir sahibi olduklarını düşünmüyorum. dostluk mesajı veren sözcümüz Fikret Ünsal'ın bu konuda da trabzonluları bilgilendirmesi gerekir. dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış durumunu yaşamamak gerekir. Siz sivas kümeye dediniz, bu sebeple özür bekliyoruz trabzonlulardan, ancak trabzonsporlu taraftarların tribünlerde özür dilemesi ile bizim verdiğimiz dostluk mesajı karşılığını bulur demesi gerekir. Sözcünün yapması gereken sivasspor taraftarlarının hissiyatını en açık şekilde dile getirmektir. Eksik ifadeye rağmen yine de iyi yolda fikret ünsal..
Tamam iyi güzel konusuyorsunda ne yapalım formlarda Sivaslılara küfür eden trabzonluları bagrımıza mı basalım ? kardeş mi ilan edelim? Biz dostu düşmanı gördük. Kırmızı kart organizasyonunu yönetimin yapamayacagına eminim zaten(Mecnun başkanı dışında tutuyorum). Bundan daha demokratik ve güzel nasıl tepki verilebilir hakemlere? Umarım taraftar grupları bu kırmızı kart olayını gerikçekten organize ederde tepkimizi Türkiyeye canlı yayında en demokratik yoldan gösterebiliriz..
Hemşerim hangı klüp yönetıcısı cıkıp dığer kuluplerle alakalı kışkırtıcı konuşabılır ki?
Fikret Bey koltuğunun gerektirdiği gibi konuşmak zorunda, ne desın cıkıp bız bu adamlara gıcığız mı desın?
Öyle birşey yok. Taraftarlar olarak bızler kımı sevecez kımı sevmeyeceksek kımseden cekınmeden ırademızı bellı edebılırız,aynı şeyı yönetımden beklemek abesle iştigal olur.
85200258 11.02.2011, 20:17 Hemşerim hangı klüp yönetıcısı cıkıp dığer kuluplerle alakalı kışkırtıcı konuşabılır ki?
Fikret Bey koltuğunun gerektirdiği gibi konuşmak zorunda, ne desın cıkıp bız bu adamlara gıcığız mı desın?
Öyle birşey yok. Taraftarlar olarak bızler kımı sevecez kımı sevmeyeceksek kımseden cekınmeden ırademızı bellı edebılırız,aynı şeyı yönetımden beklemek abesle iştigal olur.
Yok kardeşim yanlış anladın.. Ben gelip meydan okusun filan demiyorum zaten.. ama görünen köy kılavuz istemez. İki takım arasında kardeşlikten bahsedilmesi imkansız.. Yani illa ki polyanacılık oynamaya gerek yok. Trabzon yönetimi böyle dostluk mesajı verdi mi duyan oldu mu? Aksine SAdri Şener denen adam her olumsuz örnekte sivası veriyor. Yok 2 gün sampiyonluga oynarsınız sonra düşme potasına gidersiniz diyor yani aklınca Sivassporu küçümsüyor. Babaşarıların tesadüf oldugunu anlatmaya çalısıyor kendisi :). Bu da özünde kışkırtıcı konuşmaktır.. Neyse biz hesabı sahada soracagız.
->12.02.2011 saat 16:00<-
alemdarlar 11.02.2011, 20:26 Derse Fikret babanın 100 bin hayranı olur GÜVEN GARDAŞ:D:):D
favori58 11.02.2011, 20:31 ARKADAŞLAR ÖNCE SİZLERİ SAĞLIKLI DÜŞNMEYE DAVET EDİYORUM
1-Sivasspor adına keşke bu konuyla ilgili açıklama yapılmasaydı. Çünkü bu açıklamayı yapmakl sanki trabzon maçı öncesi yönetim bir şeyler yapıyormuş havası oluşmuş.siz ne yaparsanız yapın trabzon basınını ve camiasını ikna edemezsiniz.çünkü bunlar iki sezon önce de sivas ta bize otel vermiyorlar biz tokatta kalacağız diye yaygara yapmışlardı. şimdide alttan ısıtma,hakem protestosu filan diye ortalığı bulandırmaya çalışıyorlar.
2- Taraftar özgür iradesiyle ve de son derece medeni biçimde hakemleri TFF'yi protesto edecek. Buna hiç kimse karışamaz. Sivasspor taraftarı TFF yi protesto etmekte geç bile kaldı.
3- Trabzon'un amacı,ortalığı gerip bu gerginlikten karlı çıkmak,oysa trabzon basınıyla ve milletvekilleriyle MHK'yi baskı altına almaya çalışankendileri. Trabzon'da yayın yapan gazetelerde açık açık MHK ve TFF'nin tehdit edildiğini öğrendik.
Herkesi aklı başında hiç bir tahriğe kapılmamaya davet ediyorum
favori58 11.02.2011, 20:38 yarınki Atatürk anıtında yapılacak olan protestoya lig tv ve diğer ulusal basının kesin gelerek çekim yapacağını öğrendim.ona göre hareket edelim,kesinlikle taşkınlık yok,aksi halde amacımıza ulaşmayız kötü örnek oluruz. herkes yanında 3-5 kişi getirsin ne kadar kalabalık olursa o kadar çok medyada yer buluruz
58akif34 11.02.2011, 20:39 onlar buradan alacakları malubiyete şimdiden kılıf aramaya başladılar
Arkadaşalr MHK'yı protesto var,kırmızı kartlar var ancak bunu yönetim organize etmiyor.tarafatr grupları düzenliyor.Trabzon yerel medyası bunu anlayamayacak kadar sığ!
şarkışla 58 11.02.2011, 23:41 Bu gibi haberlere en güzel cevap sahadan galip ayrılarak verilir.
titizyiğido 11.02.2011, 23:44 trabzonu yeneceğimize inanıyorum.................... ..
yigidocengiz 12.02.2011, 00:10 bazı yorumlara bakıyorum da hakkaten şaşırmamak elde değil.adam trabzon la kardeş olmak istiyoruz demiş ne var bunda ALLAH aşkına.tamam bende trabzondan en az sizin kadar nefret ediyorum ama,adam SİVASSPORun basın sözcüsü ne desin yani,trabzonla düşman olmak istiyoruz mu desin.
bence çok yerinde bir açıklama yapmış ve eleştirisi de trabzonun basınına,ama bizde üstümüze düşeni tabiki yapmalıyız,taraftar olarak takımımıza gereken desteği vermeliyiz.o lazların sesi çıkmamalı,çıksada kimse duymamalı.
Kasım Öktem 12.02.2011, 00:29 Fikret Ünsal kendi gazetende cikan haberi yalanliyorsun haberin yok
Fikret beyin sahibi olduğu gazete Anadolu Gazetesi'ydi yanılmıyorsam.
Kasım Öktem 12.02.2011, 00:33 niye dagitmiyorsunuz dagtin 6 bin kirmizi kart yasakmi protosta etmek
Yönetim tarafından bu yönde alınmış bir karar yok.
Taraftarlar kendileri kırmızı kart getirebilir.
Pahalı bir şey değil.
Alın 50x70 bir kırmızı karton.
İster kesip çoğaltın ister büyükçe açın.
DOGU_BEY 12.02.2011, 01:15 hayır yani yönetim dağıtmış olsa ve protesto yapılsa ne olacak? kimden ve neyden çekiniyoruz? zaten bugüne kadar yapacaklarını yapmadılar mı bize? bunu densiz ts medyasına ve taraftarına izah etmek zorunda da değiliz? yapılsa ne olur, protesto şekli sınırları aşmadan yapılırsa buna kim ne diyebilir veya kime açıklama yapmak zorunda kalırız? bazen bazı şeyleri anlamakta ve onlara inanmakta hayretlere düşüyorum yani...
|
|