Orijinalini görmek için tıklayınız : LİG YENİ BAŞLIYOR!

yerliturkuaz
12.02.2011, 20:29
Bizim için lig yeni başlıyor evet yanlış okumadınız bizim için lig yeni başlıyor. İlk dört hafta da karşılaştığımız rakipler bizden kat kat üstün takımlar idiler. Gerek Galtasaray gerek Bursaspor gerekse Trabzonspor. Biz geride kalan dört maç da ne kadar puan toplarsak o kadar kardır dedik. Malesef sadece bir puan alabildik. Daha da fazlasını da alabilirdik. Gerek şans faktörü olsun gerekse hakemlerrden yana olan sıkıntılarımızdan dolayı puanlarımızı toplayamdık....

Evet lig bizim için yeni başlıyor bundan sonra yapacağımız maçlar da alacağımız puanlar bizim ligdeki kaderimizi belirleyecek. SİZLERE İNANIYORUZ! Rıza hocam ve futbolcularımız sizlere sonuna kadar güveniyoruz. Bu takımı siz ligde tutacaksınız siz tekrar ayağa kaldıracaksınız. Sizlere sonuna kadar güveniyoruz...

Rıza hocamıza güvenelim arkadaşlar. O içimizden biri, emin olun bu takım onun gibi birisi sayesinde ligde kalacak. Onun gitmesini söyleyen arakdaşlar onun yerine kim gelecek soruyorum sizler?

Bu takıma güvenelim ve sonuna kadar desteğimizi sürdürelim Yiğidolar....

58 SiVaSıM 58
12.02.2011, 20:36
ne yenisi gardaş lig bitiyor lig eses,antep ve manisa maçlarından en az 7 puan çıkarmalıyız

:cool:
12.02.2011, 20:38
Daha var ligin başlamasına.Hele 2-3 maç daha geçsin.Bakarız hangi lig yeni başlıyo.

rEsuLAKPINAr
12.02.2011, 20:40
Süper Lig Öle Enteresan ki Herkes Taş gibi top oynuor abicim kötü takım yokki zaten bizim her maçımız final havasında olması lazım yoksa işler zzor ..

yiğider58
12.02.2011, 21:01
EVET LİG YENİ BAŞLIYOR BİZİM İÇİN AMA ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ.KİMSENİN BEĞENMEDİĞİ BU BİLE BİZE 2 PUAN FARK ATIYORSA BİZ NEYE GÜVENİP LİGİ YENİDEN BAŞLATIYORUZ ANLAMIYORUM.SONUCA GİDEMEYEN BİR TAKIM İÇİN LİG YENİDEN BAŞLASA NE ÇARE.OYUN İYİ DİYORUZ BÖYLE OYNARSAK DİYORUZ,BUNDAN SONRA DİYORUZ, BİR HAFTA SONRASI DİYORUZ.AMA NE DEĞİŞİYOR.HANEMİZE YAZILAR PUAN VARMI? BİLİYORUM KARAMSAR KONUŞUYORUM AMA ARTIK DAHA DA ZOR OLACAK.ŞİMDİ GENÇLERDE YENDİ.DAHA ONA YETİŞEMİYORUZ. NASIL ALACAKTA BUNDAN SONRA DİYECEĞİZ.EVİMİZDE SAĞLAM DURMAMIZ GEREKİYORDU.SİVASTAKİ MAÇLARI KAZANSAK.ŞİMDİ 21 Dİ VE KAZANACAĞIMIZ İHTİYACIMIZ OLAN PUANLARI DAHA RAHAT ALIRDIK AMA BU SİTRESLE NASIL OLACAK O ÇOK ZOR.BİZ GOL ATIYORUZ AMA DEFANSA SAHİP ÇIKAMIYORUZ.TAKIM DAHA NASIL SEVİNECEĞİNİ BİLMİYOR.SEVİNİRKEN GOL YİYEN TAKIM KALDIMI DÜNYA DA BİLEN VARMI HİÇ İSTEMEDİĞİMİZ BİR ÖRNEK OLDUK.KİME .TRABZONA. BENCE 6/1 DEN DAHA KÖTÜ HAYRETTİNE SAHİP ÇIKAMIYORUZ BARİZ HATALARA BAKIN STOPER OLMAZ HAYRETTİNDEN.KALEDE BİLE OYNAR AMA EN KRİTİK YER STOPER ONU YAPACAK KABİLİYET YOK.

güneşyurdu
12.02.2011, 21:03
eskişhir-manisa-antep açından 7 alabilir miyiz bilmemem ama hele şu eskişhirden 3 puan alallım.sonrasına bakarız.artık galip gelme zaamnımız geldi.bir galip gelirsek bu seriyi 9 puanla bile tamalayabiliriz...

58akif34
12.02.2011, 21:06
gercekten doğru laf etmişsin kardes bu takım cok ıyı oynuyor rıza hoca takıma hırs aşılamış bence de bizim için lig yenı başlıyor ve bugun gördük rakiplerimiz (konya buca gencler ) ne kadar traş takımlar yanı bız bu takımla liderle başa baş oynadık seneye defans transfer sart ve şampıyon sıvas

risale69
12.02.2011, 21:12
taraftarımızın asıl bu zor günlerde takıma destek olması lazım.
rıza hocaya ve takıma sahip çıkın, moral verin. bucadan da konyadan da daha iyi bir takımız.

karahisarli
12.02.2011, 21:17
gecen hafta üc puani hakemler yedi bu haftada yavas defansin ileri cikmasindan üc puan gitti eger defans görevini yapsaydi bu haftada 2.0 yenip rahatlayacaktik ama olmadi hoca nin taktik hatasimi oyuncularin yavasligimi bilmiyorum ama derslik mac oldu

58MUAMMER58
12.02.2011, 22:06
BENCEDE LİG yeni başlıyor,busitedeki bazı arkadaşlarımın çok ümitsiz,umudunu yitirmiş olmasına anlam veremiyorum,2.yarıda oynadığımız takımların hepsi çok güçlüydü,gs yeni stadında 45 bin kişinin desteğiyle oynadı,şanssızlık yüzünden yenildik,hakemde etkili oldu,bursa geçen yılın şampiyonu,buyılında en büyük şampiyonluk adayı,iyi oyuncularla takviye edildi.buna rağmen ,başabaş oynadık,enazından berabere kalabilirdik,hakemde etkili oldu .antalya maçı malum ,çok kötü sartlarda oynadık,trabzon maçınıda en az berabere bitirebilirdik,lider takımla oynadık,buligin en iyi oynayan takımı bu takımlarla rakiplerimizde oynayacak,fixtür dezavantajımız var,kimse alıp basını gitmedi,buca 2 puan önde olabilir,bukadar umutsuz olmamak gerekir,konyanın. bucanın,oynadığı futbol ortada,bizim oynadığımız oyunda ortada.defansta biraz sorun var,hoca inat etmezse sedat ve ivanovsu koyarsa defansa,kadire yardımcı olarak keitayıda oynatırsa,sandroyuda,oyunun gidişatına göre oynatırsa,kendimiz gibi takımları yenebiliriz,tahminim,21 puan toplarız,ikili averajıda bozmazsak bize yeteceğini tahmin ediyorum.

zgR
12.02.2011, 22:08
gecen hafta üc puani hakemler yedi bu haftada yavas defansin ileri cikmasindan üc puan gitti eger defans görevini yapsaydi bu haftada 2.0 yenip rahatlayacaktik ama olmadi hoca nin taktik hatasimi oyuncularin yavasligimi bilmiyorum ama derslik mac oldu

hizli hucuma cikan takima karsi defansi one kurmak taktik hatasiydi,bunun yanina defansin agir kalmasi ayni hatayla 2 gole sebep oldu.

B.DUMANLI
12.02.2011, 22:46
Lig bu gün itibariyla yeni basliyor hususuna hak veriyorum.Her macda alinan sari kartlara ne demeli?Mademki biz bu ligde kalmayi istiyoruz neden sari karti bu kadar kolay görüyoruz.Bu kartlarla takimi yalniz birakmak ne derce dogru olur.

DoomsDay58
12.02.2011, 23:03
Defans sıkıntısını çözersek biz bu ligin tozunu attırırız yeter ki şu defans daki hatalar en aza indirilsin işte ozaman lig bizim için yeni başlar.

ZiDaNe58
12.02.2011, 23:16
puanları toplama vaktimiz geldi yoksa başımızın üstüne dikiliriz bank asyaya..

Dua
12.02.2011, 23:31
Her hafta ayni hikaye.
Her hafta önümüzdeki maca bakacaz.
Her hafta Lig yeni basliyor.
Böyle giderse Hafta kalmayacak.

Transfer döneminde Diallonun sezonu kapattigini biliyorduk.
Sedati zaten söylememe gerek yok.
Ivanovsun sakat olduguda biliniyordu.
Neden bir tane adam gibi bir Stoper alinmadi.84 Mac oldu hala Stoper yok)
Hadi alinmadi diyelim Hayretini Stoper diye oynatan bir Teknik Direktörün Futbol bilgisinden süphe ederim.
Hepsinden vazgectim Santradan gol yiyen takimin Süper Lig de ne isi var.

Bu arada her Hafta Hakeme suc bulan arkadaslara söylüyorum.
Hakem insafli olmasa Uguru atardi eliyle topa müdaheleden sonra.

Uzun lafin kisasi Bank Asyanin kapisina kadar geldik, bir mucize olmaz ise Kapidanda girecez gibi gözüküyor.

sivasfutbol
12.02.2011, 23:47
arkadaşlar defansımızın acil toparlanması lazım orta sahamız fena değil forvet hattımızda iyi fakat geri dörtlümüz içler acısı bir haldeapo nerde sedat nerde ivanos ne ypıyor yönetimden açıklamada yapılmıyor hayrettin stoperde yapamıyor hoca niye ısrar ediyor anlayamıyorum hayrettin ben stoperde yapamıyorum deyip orada oynamaması lazım çünkü başarısız olunca tepki alıyor taraftarların tepki göstermelerine hak veriyorum ..

sivaslihakan
12.02.2011, 23:50
iciniz rahat olsun biz bu ligde bu futbolla bu kadroyla bu hocayla ligi 40 puanla bitiririz bukadar iddialiyim süper kadromuz var
ilk 4 haftada zaten en fazla 3 puan bekliyordum bir puan alabildik ama bundan sonraki rakipler disimize göre merak etmeyin

sevda58
12.02.2011, 23:53
cok zorlu maclar oynadik, artik bundan sonrasi puanlar almaya bakacagiz...

sizlere guveniyoruz sivassporum

yiğidosalim58
13.02.2011, 00:03
Bence Biz Beşiktaşıda Eseside dağıtac defansta artık rıza hoca dersini aldıysa tabiİ??

bykaram
13.02.2011, 00:43
ne yenisi gardaş lig bitiyor lig eses,antep ve manisa maçlarından en az 7 puan çıkarmalıyız

gardas ne 7 puanı bu defansla bu 3 mactan 3 puan alırsak öp basına koy

58VoLkAn58
13.02.2011, 00:56
Bencede haklısın kardeşim.Son 4 haftadır zorlu maçlar oynadık ama malesef bu 4 maçtan 1 puan çıkarabildik.4 maçta 1 puan almamıza rağmen gerçekten çok güzel bir futbol sergiliyoruz ve her maçımız çekişmeli geçiyor.Şimdi fikstürümüz biraz hafifledi.İnşallah önümüzdeki maçlardan puan çıkartıp tehlike bölgesinden uzaklaşırız.
Benim tek korktuğum bugünkü defans hataları ilerki haftalarda devam ederse gerçekten işimiz zor ama ben inanıyorum ki Rıza Hocamız bu maçlardan ders çıkarmıştır ve daha iyi ve sağlam bir defans oluşturacaktır.
İnşallah önümüzdeki hafta eskişehir'i yenerek tırmanışa geçer ve 5 maçlık 3 puan hasretine son veririz.

H_Turan
13.02.2011, 01:00
Tamam Katılıyorum zor maçlar bitti.

Fakat diğer takımlarıda küçümsemeyin.

Örnek haftaya oynayacağımız takım Eskişehir ne kadar güçlü olduğunu biliyorsunuz

Ayrıca Manisayla oynayacağız ilerki haftalarda ne kadar golcüleri olduğuınu biliyorsunuz bizim defansımızı alt üst eder inanın.

Sonra Gaziantep var zenci defansı yani güzel oyuncuları var

Sonra bucaya gideceğiz

yani kimse yanılmasın maçlar yeni başlıyor kolay maç yok.

EN SON Deplasman Galibiyetimizi Geçen sene Muhsin Ertuğral zamnında Ankaragücü yendiğimizde almışız bunuda hatırlatırım

Bu defass anlayışımızla işimiz zor

Atillaonen
13.02.2011, 01:10
bu yazıyı yazan arkadaş boş şeylerden bahsetmiş.Birincisi Trabzon ve Bursa kesinlikle bizden iyi takım değiller futbolcu kalitesi olarak.Bir diğeri bizden kat kat kötü kadrosu olan gençler bize sekiz puan fark attı,Ankaragücüde düşmeyeceğine göre,geriye,biz,buca ve konyadan ikisi kalıyor,şanzımız yüzde 33,hele hele bu defansla imkansız gibi.Bunun tek sorumlusu hoca ve futbolculardır.Her hafta aynı şeyler,basit gol yiyoruz,önle sen hoca değilmisin,bu senin görevin.Biraz gerçekçi olmamız lazım,şanzımız yüzde otuzüç ve bu oyun felsefesi ile de zor.Her hafta kahır.

Ahmet92
13.02.2011, 01:17
Lig Yeniden baslamiyor Sivassporumuz lige yeniden basliyor.

Allahin izniyle bu hafta Cuma Günü Es-Es lere karsi Galib gelerek cikisa gececegiz.

şarkışla 58
13.02.2011, 09:05
Her hafta ayni hikaye.
Her hafta önümüzdeki maca bakacaz.
Her hafta Lig yeni basliyor.
Böyle giderse Hafta kalmayacak.

Transfer döneminde Diallonun sezonu kapattigini biliyorduk.
Sedati zaten söylememe gerek yok.
Ivanovsun sakat olduguda biliniyordu.
Neden bir tane adam gibi bir Stoper alinmadi.84 Mac oldu hala Stoper yok)
Hadi alinmadi diyelim Hayretini Stoper diye oynatan bir Teknik Direktörün Futbol bilgisinden süphe ederim.
Hepsinden vazgectim Santradan gol yiyen takimin Süper Lig de ne isi var.

Bu arada her Hafta Hakeme suc bulan arkadaslara söylüyorum.
Hakem insafli olmasa Uguru atardi eliyle topa müdaheleden sonra.

Uzun lafin kisasi Bank Asyanin kapisina kadar geldik, bir mucize olmaz ise Kapidanda girecez gibi gözüküyor.

O delikanlı hakem önce Burak ı atsaydı bakalım

şarkışla 58
13.02.2011, 09:09
Tamam gs,Bursa,ts ile oynadık.Zor maçların bir kısmı bitti ancak elimiz boş kaldı kimseyi yenemedik.Bu zor maçların en azından birinden 3 puan almalıydık.Sanki diğer maçlar artık kolay.Kolay maç yok arkadaşlar.Kimi gözünüze kestirdiniz acaba K.Paşa-Buca-Manisa hangisi

B.DUMANLI
13.02.2011, 09:42
Bu gibi seylerle kendimizi avutalim ,ati alan üsküdari gecmek üzere.Üzerimizde hakem baskisi var.Takimda teknik yönetim tarafindan yapilan yanlislar var,biz hala 4 haftada aldigimiz 1 puanla avunup lig yeniden basliyor diyelim.Sivas´li taraftarin sevmedigi bir Bülent Uygun,Eskisehir taraftarinin nefret ettigi Riza Calimbay haftaya karsi karsiya geliyor.Her iki hocada her iki takimi iyi taniyor.Eskisehir sayet bizi yenerse bizim isimiz gercekten zorlasir.Takim özgüvenini yitirir.

shang
13.02.2011, 09:57
oynayacağımız gideceğimiz deplasmanlarda bunlardan aşağı kalır değil eskişehir antep belediye buca konya adamlar saldıracak evlerınde puan farkı açılıyor yukarıyla yavaş yavaş takımın bi standartı yok bi iyi bi çok çok kötü seri yakalayabileceğimiz izlenimi vermiyor hiç geçen seneden çok çok sıkıntılı bir döneme girdik...

Yusuf Çevik
13.02.2011, 10:22
Arkadaşlar bütün konsantiremizi Eskişehirspor maçına yöneltmeliyiz inşALLAH galibiyet ile ayrılırız.

ccey
13.02.2011, 11:49
Allah rızası için söyleyin ts maçına erman, kamil, mehmet ve eneramo 4 forvetle çıkılırmı, orta sahada kadir tek başına topu alan hop kalede, herkes 3 puan diyor ama bu 1 puanları çok ararız, haddini bilerek oynamazsan haddini bildirirler, bu maçta orta sahayı kalabalık tutup tek forvet maçın gidişine göre 2 forvete dönsek ve 1 er puan alsak şimdi nerelerde olurduk. Bundan sonraki maçlarda da böyle bir anlayışla çıkarsak galip gelmemiz mümkün değil. fb, gs, bursa bakın hepsine 4 forvet 3 büyükler bile bazı maçlara tek forvet çıkıyor

57babasivas
13.02.2011, 11:54
bu hafta eskişehiri yeneriz eger yenemezsek düşünmek bile istemiyom bereberlik bile artik işimize yaramaz bizim için gerçekten lig yeni başliyor zor maçlar bitti şimdi kendimiz gibi ayni yüzeydeki takimlarla oynuyacaz ama hayretin stoper oynadikça gol yemeye devam ederiz kendi mevki olan sedat ve ıvonos varken yedek bekliyorlar artik rıza hoca hayretinden vaz geçsin adam senelerdin kanat oynuyor stpor oynamadi için sikinti çekiyor

57babasivas
13.02.2011, 11:57
bu hafta 1 0 olsun bizim olsun istiyorsalar sezonun enkötü futbolunu oynasinlar ama kazansinlar geçensenede musin ertural zamaninda takim kötü oynuyordu ya berebere yada galip geliyordu kötü futboluyla ama rıza hoca iyi futbol oynatiyor puan alaamiyor yap kapali defas 60 tan sonra karşi rakip zaten yorulup düşçek sende çak birtane bitsin al 3 puani kötü futbol olsun 3 puan bizim olsun

57babasivas
13.02.2011, 11:58
göze hoş gelen futbol yerine puan alalim dünde defasta srun oldu beli koy önlerine keitayida bak bakalim gol yiyiyormuyuz

birdokuzaltiyed
13.02.2011, 12:14
Bu görüşe katılıyorum. Lig bizim için yeni başlıyor. Şampiyonlar ligine kaldığımızda da zor bir fikstürle başlamış ve bunun sıkıntısını sezon boyu çekmiştik.

Bardağın dolu tarafı da var boş tarafı da. İnş. dolu taraf ağır basarda ligde kalırız.

Ligin alt tarafı şekillendi, Buca, Sivas, Konya'dan ikisi ve Kasımpaşa yolcu. Diliyorum ki bu 3 içinde kurtulan biz oluruz.

Mücadelemiz iyi, inş. biraz daha gayretle daha iyi olacağız. En azından lig sonuna kadar aynı tempoyu sergileyerek kurtulacağımıza inanıyorum.

Eskişehir ve Manisa maçlarını galibiyetle kapatabilirsek inş. tünelin ışıklarını görmüş olacağız. Haydi yiğidolar göreyim sizi, güldürün bizi...

MeD_Turc
13.02.2011, 12:19
korcan, ziya ,rada,varatil, kadir,keita,cihan,erman,GRISOC KI,kamanan,pedriel ........ bu takimi cikarmak icin teknik drektor olmaya luzum yok al sana kral kadro halen mehmet nas ve hayrettinden medet bekliyonuz lanet olsun en kotu pazar gunumu yasiyorum.....

HaKaN
13.02.2011, 12:23
cok dogru abi adamlar bizden cok üstündü biz elimizden geleni yaptık ama cok basit hatalar yaptık onun icinde yenildik iyi mucadele verdik ama inşallah eskişehir macını kazanarız 3 puanı alırız sansımız azalıyor artık yenmemiz lazım bizim yoksa ALLAH KORUSUN kumeye duseriz... onumuzdeki maclara bakmak lazım artık moralı bozmaması lazım takımımızın asıl simdi takıma destek cıkmak lazım..

babapiton
13.02.2011, 13:52
2.yarı başlamadan önce herkezin aklında ilk maçlardan iyi puanlar alıp alt sıralardan uzaklaşıp rahat bir lig geçirmek vardı.Beğensekte beğenmesekte bu dönemi 1 puanla bitirdik.Ama baktığımızda altımızda yer alan rakiplerimizde puan alamıyor üstelik 3 büyükler tb ve bursa maçlarınıda yapmadılar fakat bizim hemen üstümüzde yer alan rakibimizle (Gençler) 8 puan fark açıldı buda demek oluyorki ilk 4 haftada sivasspor adına belli olmuş tek şey var oda sivasspor'un sene sonuna kadar düşme potasının içinde yada bir üstünde yer alacağı önümüzde es es ve manisa maçları var bu maçlardan 6 puan çıkarırsak alttaki rakiplerimizde puan alamadığı için belirli bir düzeyde rahatlıyacağız gençlerbirliğinin performansına görede belki gençlerin üsütüne bile çıkabiliriz 5-6 hafta sonra.Bence geçen seneki gibi düşme puan barajı düşük olacak çünkü konya ve buca hakikatten kötü takımlar ve kendi aralarında oynadıkları maçlar dışında puan alamaları zor gözüküyor.Benim düşünceme göre 31. ve 32. Haftalarda üst üste evimizde oynuyacağımız Gençlerbirliği ve Ankaragücü maçlarında biz işi bitiririz ama bu futbol yinede belli olmaz Son olarak Karamsar olmayın biz oyun olarak iyiyiz aldığımız skorlara bakarsak kötüyüz ama unutmayın BİZDEN KÖTÜLERİDE VAR...

astaravisa
14.02.2011, 00:15
her hafta Lig yeni başlıyor diyoruz.
Ama aslında ligin sonu yaklaşıyor. :confused:

eyupk
14.02.2011, 04:05
umut kesmeye gerek yok

pover58
14.02.2011, 08:29
biz umutsuzluga öyle dalmışızki her şeyi bitirmişiz.bu takım düşmez kardeşim iyi top oynuyoruz puanlarda gelmiye başlıyacak artrık kimse merak etmesin.evet bizim için lig yeni başlıyor tamamen katılıyorum.

mishka
14.02.2011, 08:55
Şu forumda kim olursa olsun nasıl bir taktikle, nasıl bir kadroyla sahaya çıkılması gerektiğini aşağı yukarı biliyor. Umarım Rıza Hoca da bu hatalardan sonra anlamıştır.

Benim kadro tercihim ise şöyle

KORCAN

mishka
14.02.2011, 08:58
KORCAN
UĞUR RADA NAVRATIL ZİYA
GROSİCKİ CİHAN KADİR KEİTA ERMAN
KAMANAN

Kokomo
14.02.2011, 09:10
HAYRETTİN ve MEHMET YILDIZ oynadığı sürece,

istersen 2.ligde oynayalım, bu takım yine düşer !

SvS58lka
14.02.2011, 13:02
bece sivasspor bu ligin guclu takimlarindan birisi. futbolcu ,tesis ,camia ,bakimindan . yerimiz alt siralar degil son 4 haftada oynadigimiz futbol ortada . ustelik kafaya oynayanlarla basa bas oynadik hatta. hakem, sans ,faktorlerinden kaybettik. bundan sonraki haftalarda daha kolay maclar oynayacagiz. ben iyimserim elestiren arkadaslardan ricam daha yapici olmamiz lazim ,,riza hocaya destek olmamiz lazim..yeni transferler cok iyiler bence bu seneyi atlattikmi sivas seneye cok can yakar..

yigidoemirkan
14.02.2011, 13:16
arkadaşlar bence rıza hoca sayesinde takım güzel futbol oynuyor bu takım ligden düşmez allahın izniyle yukarılara çıkma vakti geldi...

karşıyakalı
14.02.2011, 13:39
kadeşim ligin yeni başladıgı falan yok atı alan üsküdarı alıp geçiyor.düşmemek için mücadele eden takım sayısı 4 e düştü .üst taraflar koptu artık iyice.son 4 takımdan 3 ü düşecek bu belli oldu artık.büyük denilen takımlardan puan alamayan sadece biz varız biz hariç herkes herkesi yenebiliyor.büyük takımlarla oynadık diye kendimizi kandırmanın bir anlamı yoktur.

karşıyakalı
14.02.2011, 13:41
kolay maç diye bi şeyi ben kabul etmiyorum artık.eskişehir manisa kayseri maçları çok mu kolay antepmi kolay.bu maçlar cimbom maçındanda antalya maçındanda zor olan maçlar.kimse kendini kolay maçlar diye rehavete kaptımasın .aksine daha çok mücadele gerektiriyor işimiz artık çooooookkkkk daha zor.

Dua
14.02.2011, 14:21
Evet bir bize LIG yeni basliyor.

Ankaragücü Besiktasi yenebiliyor.
Kasimpasa bile deplasmanda Karabükü yeniyor.
Genclerbirligi bizim daha hic yenemedigimiz IBB yi yeniyor.

Biz hala LIG baslayacak diye bekliyoruz.:mad:

Hayrettinden Stoper
Mehmet Yildizdan Santrafor
yapmaya calisiyoruz.

Ayrica yönime bir tane Kantar hediye etmek lazimki
bundan sonra aldigi Futbolculari önce bir kantara cikarsinlar :confused:

poolat58
14.02.2011, 16:00
Şu forumda kim olursa olsun nasıl bir taktikle, nasıl bir kadroyla sahaya çıkılması gerektiğini aşağı yukarı biliyor. Umarım Rıza Hoca da bu hatalardan sonra anlamıştır.

Benim kadro tercihim ise şöyle

KORCAN

yav bizim tespitlerimi rıza hoca göremiyor, nasıl önlem alınacağını fark edemiyor, hangi oyuncuları nerede oynatacağını bilemiyorsa daha ona bişey diyemiyorum. hocam şu foruma girde biraz taktik al yav.iyisin hassın tamam ama tekniğin çok zayıf umarım bundan sonra bizi üzmezsin

Kokomo
14.02.2011, 17:05
RIZA HOCAM sana sesleniyoruz !
(Yada o okumuyorsa bu forumları okuyan bir yardımcısı vardır herhalde, ona sesleniyoruz, o iletsin !)

HAYRETTİN'i neden stoper oynatmakta ısrar ediyorsunuz ? Açıklar mısınız ?

MEHMET YILDIZ'ı haftalardır dökülmesine rağmen neden oynatıyorsunuz ? Açıklar mısınız ?

Saygılarımla.

ozledımeskıyı
14.02.2011, 17:17
Rıza çalımbay a ilk günki kadar güvenemiyorum söylenenler kısmend e olsa haklılık payı varmış...

ZiDaNe58
14.02.2011, 18:14
kaderimizi önümüzdeki 3 hafta belirleyecek 5 puanla ayrılırsak yırtarız..bucada cok zorlu rakiplerle oynayacak bu 3 haftada ne kadar çok puan toplarsak kardır..

sebasteia
14.02.2011, 19:04
kaderimizi önümüzdeki 3 hafta belirleyecek 5 puanla ayrılırsak yırtarız..bucada cok zorlu rakiplerle oynayacak bu 3 haftada ne kadar çok puan toplarsak kardır..

bu yoruma kısmen katılıyorum, üç haftada beş puan toplayabilirsek belki rahatlayabiliriz, çünkü buca çok zorlu rakiplerle peş peşe oynayacak. konya zaten en az bizim kadar kötü bir takım! biz bir ihtimal buca kötü gider ve biz de üç maçtan 5-6 puan çıkarabilirsek rahatlarız.

ammaaaaaa, bir üstümüzdeki gençler'in puanı 24 olmuş, biz 16 puandayız! bu çok çok çok acı bir tablo ve işimizin artık hiiiiç kolay olmadığının da en bariz göstergesi. 4-5 hafta üst üste galibiyet alacağız ki bu .oktan durumu dizeltelim ama buna ne futbolcusu, ne hocası, ne de taraftarı zerre kadar inanıyor artık!!!!!!!

:cool:
15.02.2011, 11:02
her hafta Lig yeni başlıyor diyoruz.
Ama aslında ligin sonu yaklaşıyor. :confused:

Çooook önemli bir teşhis tebrik ediyorum seni üstad profosör.

H_Turan
15.02.2011, 12:37
Bu defans Anlayışıyla ilerki maçlardada işimiz zor Ligde kolay maç yok hepsi zorlu Artık büyük küçük takımda yok Belli olmuyor yanlız Arka dörtlüyü düzeltmesi lazım Hayrettinden Stoper olmaz niye bu kadar ısrar ediyorki anlamadım