Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Stat Degismeli !

SivasliErhan
15.02.2005, 23:23
Ya Yönetime sesleniyorum lütfen bu stata cagre bulun ! Ya koltuk takin ve tribünlerin üstüne cati yapin yada stati yikin ! Sivasa yakismiyor bu stat :twisted:

skywriter
15.02.2005, 23:59
Sene sonunda stat icin cesitli calismalarda bulunulacagi bildiriliyor. Yorum yapmadan once siteye ve haberlere goz gezdirirseydin bu haberleri okuyabilirdin arkadasim..

peppo
16.02.2005, 00:49
bencede ön yargili olmamak gerek. yönetim her dalda isini güzel yapmakta. süper lige ciktigimiz zaman, stadi simdiki haliyle birakacak kadar cahil olsa yönetim, sivasspor simdi acik ara lider olmazdi 2. ligde.daha önce nice cürük stadlarla 1. lige cikip stadi güzel hale getiren bir cok kulüp olmustur. ama sirf yönetimin fedakarligiyla olmaz bu is dostum. hep birlikte bu konuda caba sarfedersek, stadi yenilemeyi birak kisa bir zaman icinde uefa kupasini cimbomdan sonra kazanan 2. takim olacagiz :D

hagi
16.02.2005, 01:16
Gardaslar hiç üzülmeyin, yönetim söz etmisti zaten stad dan. Ama daha ikinci ligdeyiz, daha zaman var bence. Benim gördügüm kadar Isviçre nin en yüksek ligindeki stadlar Sivasspor umuzun stadindan da kötü. Ben hiç Sivasimiz in stadini görmedigim için birsey diyemem ama gördügüm kadariyla simdilik yeterli ve seneye çalismalara baslamalarini diliyorum :wink:

serhankaburcuk
16.02.2005, 09:09
Ya Yönetime sesleniyorum lütfen bu stata cagre bulun ! Ya koltuk takin ve tribünlerin üstüne cati yapin yada stati yikin ! Sivasa yakismiyor bu stat :twisted:

Arkadaşım meraklanma yeni stat için bütün projeler hazır.Bu sene şu anki bulunan 4 eylül stadımız 20 kapasiteli hale getirilip modernize ediliyor ve ışıklandırma ve koltuklandırma işlemleri yapılacak.Bu arada yeni stat içinde çalışmalara başlanacak....Kimsenin şüphesi olmasın bu yönetim herşeyi düşünüyor yani geleceği şimdiden planlıyor..Tabiki buradan sayın valimizede şükranlarımızı bildiriyoruz onun bu çalışmalara katkısı çok büyük...

puar
16.02.2005, 09:21
SİVASIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAİK

serhankaburcuk
16.02.2005, 09:35

Sivasspor Süper lig ile beraber her alanda atılım içine girecektir.Sivas avrupai şehir olacaktır inşallah.Tabiki bu oluşum içerisinde Sivas şehri kendisine yakışır bir stat yapacaktır.Akıncılarında dediği gibi Sivasım herşeyin en iyisine layık ve İnşallahda bunlar olacaktır.

puar
16.02.2005, 10:20

Sivasspor Süper lig ile beraber her alanda atılım içine girecektir.Sivas avrupai şehir olacaktır inşallah.Tabiki bu oluşum içerisinde Sivas şehri kendisine yakışır bir stat yapacaktır.Akıncılarında dediği gibi Sivasım herşeyin en iyisine layık ve İnşallahda bunlar olacaktır.

SİVASSPOR BÜYÜK BİR CAMİA...GÜN GELECEK 30 BİN KİŞİLİK STDA OLACAK SİVASTA...AMA İSTANBULDA OLİMPİYAT BİLE BİZE YETMEZ :)
SERHAN GARDAS ONA NASIL ÇÖZÜM BULACAZ :)

serhankaburcuk
16.02.2005, 10:23

SİVASSPOR BÜYÜK BİR CAMİA...GÜN GELECEK 30 BİN KİŞİLİK STDA OLACAK SİVASTA...AMA İSTANBULDA OLİMPİYAT BİLE BİZE YETMEZ :)
SERHAN GARDAS ONA NASIL ÇÖZÜM BULACAZ :)

Valla gardas işte onun çözümü harbiden zor bizim için Brezilyadaki Maracana stadını(200 bin kişilik) İstanbula getirmeleri lazım :lol: :lol: :lol:

puar
16.02.2005, 10:30
oda olur neden olmasın..7 milyon sivaslı..her şeyi yapar..:)

ÇOK ŞÜKÜR SİVASLIYIZ

BROTHERS58
16.02.2005, 14:52
BEN İSTANBUL TAKIMLARIYLA FAZLA İLGİLENMEM AMA ONLAR TÜRKİYENİN GURURLARI O AYRI MESELE.İÇLERİNDE STAD VE TARAFTAR POTANSİYELİNİ EN İYİ DEGERLENDİREN ŞÜPHESİZ F.BAHÇEDİR.
BEN SİVASIMIZIN FENERİN BU YÖNLERİNİ ÖRNEK ALMASINI VE BU POTANSİYELİ PARAYA TABİKİ DOLAYISIYLA BASARIYA ÇEVİRMESİNİ UMUT EDİYORUM.STAD OLARAK ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU BENZERİ YİRMİBİN KAPASİTELİ BİR STAD YAPILMASI İSTERDİM.STAD YAPMAK ZOR VE MASRAFLIYSA TRÜBÜNLERİN TEKER TEKER YIKILIP ORTAYA NASIL BİR STAD ÇIKTIGININ ÖRNEĞİ GÖZLER ÖNÜNDE.SAYGILAR!

V1CT0RY
16.02.2005, 15:11

Arkadaşım meraklanma yeni stat için bütün projeler hazır.Bu sene şu anki bulunan 4 eylül stadımız 20 kapasiteli hale getirilip modernize ediliyor ve ışıklandırma ve koltuklandırma işlemleri yapılacak.Bu arada yeni stat içinde çalışmalara başlanacak....Kimsenin şüphesi olmasın bu yönetim herşeyi düşünüyor yani geleceği şimdiden planlıyor..Tabiki buradan sayın valimizede şükranlarımızı bildiriyoruz onun bu çalışmalara katkısı çok büyük...
serhat abi her şeyi sölemiş sölenecek fazla laf yok...
______________________________ ____________________
victory

1967_DERNEK_10UR
16.02.2005, 15:38
şu anda 4 eylül stadının projesi tamam kapasite 20 bin oluyor ama değişiklikler olabilir.asıl proje bir stadımız daha yapılacak orsaı mütavazi bir stadyum olacak 3 ylıda bitebilir orası askeriyeden alındı arsa güzel bir stad olacak inşallah

1967_DERNEK_MUSTAFA
16.02.2005, 15:51
Arkadaslar stat projesi var insallah yakında faaliyete geçecek şüpheniz olmasın...

SivasliErhan
24.03.2005, 13:25
ortada bir proje varsa eger nicin eklemiyorsunuz foruma ?

serhankaburcuk
15.04.2005, 14:00
Stat'la ilgili son gelişmeleri bildiriyorum:

Gelecek sene Sivasspor yeni stat yapılana kadar gececek süre içerisinde şuanda maçlarını oynadığı 4 eylül stadı için ışıklandırma,koltuk, modernizasyon çalışmaları ve tribünlerin genişletilmesi çalışmaları için hazırlanan proje Ankaraya gönderildi ve en kısa sürede 4 eylül stadı tadilata girecek....