Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor kurban kesti!

SivasSpor.Com
18.02.2011, 09:28
http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.kurban.JPG

Önceki gün karayoluyla Eskişehir'e giden Sivasspor, antrenman sonrasında kurban kesti.

Futbolcular kesilen kurbanın kanını alınlarına sürüp, haftalardır yaşanan talihsizliklerin sona ermesi için dua ettiler. Sivasspor ikinci Başkanı Erdal Sarılar'ında izlediği son antrenmana, sakatlığı biten ancak, 18 kişilik kadroya alınmayan Deniss Ivanovs'ta katılırken, Abdurrahman ve dinlendirilen Sedat Bayrak katılmadı.

Hürdogan Gazetesi

Yusuf Çevik
18.02.2011, 09:42
inşALLAH Allah`ın yardımıyla alacağız ve bu şansızlığımızı kırıp çıkışa geçeceğiz.

adalı harun
18.02.2011, 09:45
inşallah kesilen kurban bütün sanssızlıklarımızı siler takımın üstündeki stres geçer artık puanları alırıznormalde yenecegimiz takımhaydi gösterin kendinizi yiğidolar

burakkova
18.02.2011, 09:55
allah kabul etsin. ordan getirseniz de kurbanı kavurma yapsak yesek.. :)

izmirliyigido
18.02.2011, 10:12
Şanssızlıklara ve kötü gidişe kurban bu olsun inşallah. Yoksa böyle giderse kurban edilecek çok kişi var sırada :D :D

Bütün şansızlıklara, kötü gidişe, puan kayıplarına, strese ve talihsizliklere def-i bela olsun, Allah kabul etsin, Allah bundan sonra yüzümüzü güldürsün..

AYK

kangal06
18.02.2011, 10:25
Allah kabul etsin de yüzümüzü güldürsün artık şu ligde bi galatasaray a yazık oluyo bi de bize :D

Salim58
18.02.2011, 10:35
Allah kabul etsin.Takımın üzerindeki kara bulutlar dağılır inşaallah.

eroldeger
18.02.2011, 10:51
inşallah rabim kabuletsin bu arada cumanız mubarekolsun tüm islam alemine ve melmeketimize hayırlara vesile olsun inşallah

eroldeger
18.02.2011, 10:55
canabi allah cc kurbanımızı kabul etsin aziz mubarek cuma günü hürmetine duğalarımızı kabuletsin hayırlı cumalar allaha amanetolun

KAMER-ÜL ZEMAN
18.02.2011, 11:02
Hahh. İşimiz Kurbana Kaldı. Birde sözde Şeyh !! Yatır, Tekke ve Zaviyeyi ziyaret ederlerse hiç şaşmam. Çok komik duruma düştüklerinin farkında değil bu Kurban Kesenlere Yazık ..VALLAHİ çok yazık.. Acziyetin ve Zavavllılığın tam Daniskası.!!

58hsn58
18.02.2011, 11:18
Allah kabul etsin insallah... Eger boyle sivassporumuz cikisa gececekse, bir kurbanda ben keserim vatanimiza geldigimde

doğanay1
18.02.2011, 11:28
koçuda yediniz koç gibi oynarsınız artık.

Yigido DogaN
18.02.2011, 11:41
Hahh. İşimiz Kurbana Kaldı. Birde sözde Şeyh !! Yatır, Tekke ve Zaviyeyi ziyaret ederlerse hiç şaşmam. Çok komik duruma düştüklerinin farkında değil bu Kurban Kesenlere Yazık ..VALLAHİ çok yazık.. Acziyetin ve Zavavllılığın tam Daniskası.!!

yezidlik yapmayınnn..
tövbe tövbeeeee bu takım çatır çatır top oynuyo ıkın cı yarıda oynadıgımız butun maçlarda bızı çok agır eleştıren alay eden spor yazarları bıle sivasspordaki degişimi kabul edıyo ve hayranlıklarını gızleyemezken ve grosiçki her hafta butun otorıterlerı kendıne hayran bırakırken bilindiği uzere çok ugursuzca goller yıyor ve sivas halkı olarak moralmen çökuntuye ugruyoruzz yanii al açıktan belli takımızda bir pis nefis var takım kaybedınce sehır sehır uzulunce butun ulkede ve avrupada yasayan sivaslı uzuluyoduu bu dogrultuda ...
allahu teala eger işleriniz yolunda gıtmezse allaha sıgının ve kurban kesın emrıyle bızlere kurtuluş yolunu acıyorken
inkarcılık yapmayın..
ALLAH KABUL ETSİN BEN SAHSEN PSKOLOJIK OLARAK BU HABERLE ÇOK RAHATLADIM İÇİM FERAHLADI ..
ALLAH KESILEN KURBANIMIZIN YUZU SUYU HURMETINE FUTBOLCU KARDESLERIMIZIN BASIRETINI ACIK TUTSUN BIZ SIVASLILARI UZNTUYE SOKACAK KOTU ŞEYLERDEN BİZLERİ UZAK TUTSUN EYVALLAH

Rallim58
18.02.2011, 12:17
Oynadığımız futboldaki değişim ortada iken şanssızlığın peşimizi bırakması adına "dua" amaçlı kurban kesilmesini farklı amaçlara çekilmesi üzüntü verici. Rabbim bu kurbanı kabul eder inşaallah. İlk semeresini ise akşam saat 22.00 civarında almış oluruz, inşaallah.

kangal06
18.02.2011, 12:23
"biz yatalım, bi kurban kesip maç kazanalım" diye bir mantık yok zaten ortada. takım çalışıyor ve bunu herkes görüyor, kurban da motivasyonu yükseltmek amaçlı bunda eleştirilecek hiçbir yan yok

PETKOVİC
18.02.2011, 12:23

Arkadaşım kurban bir ibadettir allah yardımcımız olsun diye kurban kesmişler ne var bunda

Alişan
18.02.2011, 12:48
Kurban yalnızca manevi yönden insan ruhunun rahatlaması allaha yakınlaşmasıdır. Kesilen adak kurbanı olamaz önce dilek yerine gelirse adak kesilir. Kesilen kurban eminim şansızlığımızı kırmak için kesilmiştir. Eğer bu gün Eskişehir i yenersek (başkan her maç önce kurban kesmez umarım) bu içimizdeki rahatlığın (kurban kanının vermiş olduğu doyum ve huzur) bir göstergesi olacaktır. Bu rahatlık bu hafta hariç kalan 11 haftayada yansıyacaktır. Bu nedenle allah inşallah kurbanlarını kabul ederde bizleride feraha çıkarır.
(Koç da tosun gibiydi maşallah)

58_babacan_58
18.02.2011, 13:24
Allah kabul etsin inşallah şu şanssızlığımızı kırarız artık...

selo===
18.02.2011, 13:44
heeeee cok güzel bütün takimlar kuzu ile kurbanla basarili oluyorya
bizde oluruz diyelim kesge daha önceden kurban kesilseymis
BIRAKIN YA ALLAH ASKINA NEYSE
YINEDE ALLAH KABUL ETSIN

yigidoyuzz
18.02.2011, 13:58

bizler müslümanız islamı yaşayan insanlarız şeyh nedir evliya nedir peygamber nedir biz bilen biriyiz sen evliya nedir bilmiyorsun bilseydin böyle konuşmazsın allah senı bir hale koysun kı evliya evliya arayasın derdine derman bulamayasın...:mad::mad::mad:

doktor38
18.02.2011, 14:35
Allah kabul eylesin.

Yesil_Gozlu_17
18.02.2011, 15:09
allah kabul etsin. ordan getirseniz de kurbanı kavurma yapsak yesek.. :)

kardesim gel yapariz ayipsin yaa bak simdi benimde canim cekti :D

şuayip bütün
18.02.2011, 15:16
yezidlik yapmayınnn..
tövbe tövbeeeee bu takım çatır çatır top oynuyo ıkın cı yarıda oynadıgımız butun maçlarda bızı çok agır eleştıren alay eden spor yazarları bıle sivasspordaki degişimi kabul edıyo ve hayranlıklarını gızleyemezken ve grosiçki her hafta butun otorıterlerı kendıne hayran bırakırken bilindiği uzere çok ugursuzca goller yıyor ve sivas halkı olarak moralmen çökuntuye ugruyoruzz yanii al açıktan belli takımızda bir pis nefis var takım kaybedınce sehır sehır uzulunce butun ulkede ve avrupada yasayan sivaslı uzuluyoduu bu dogrultuda ...
allahu teala eger işleriniz yolunda gıtmezse allaha sıgının ve kurban kesın emrıyle bızlere kurtuluş yolunu acıyorken
inkarcılık yapmayın..
ALLAH KABUL ETSİN BEN SAHSEN PSKOLOJIK OLARAK BU HABERLE ÇOK RAHATLADIM İÇİM FERAHLADI ..
ALLAH KESILEN KURBANIMIZIN YUZU SUYU HURMETINE FUTBOLCU KARDESLERIMIZIN BASIRETINI ACIK TUTSUN BIZ SIVASLILARI UZNTUYE SOKACAK KOTU ŞEYLERDEN BİZLERİ UZAK TUTSUN EYVALLAH

haklısın kardeş böylesin insanlar hayatta kurban kesmışmı birsor.güzel cevaplamışın sana katılıyorum.

cılgınsivas58
18.02.2011, 15:37
allah kabul etsin

ozledımeskıyı
18.02.2011, 16:05
KamiL GroSicKi ne düşündü çok merak ediyorum bu kurban işine :D takımadan korkup kaçmasın kan fln sürme alnına :D:D

superglam
18.02.2011, 17:03
Allah kabul etsin.. Umarım hayırlara vesile olur.. Şampiyon tekrar döner ligimize..

winner58
18.02.2011, 17:19
allahım kabul etsin insallah 3 puan ile tanısacağız

ZiDaNe58
18.02.2011, 17:52
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun..insallah üzerimizdeki şanslızlıgı atarız bu kurban ile:)

ressam58
18.02.2011, 21:03
Ne koçu ya Dinazor kessen nolacak.Rezil attiniz bizi ya!

ayazoğlu
18.02.2011, 21:05
Yenilmek içinmi kesildi kurban sivassporu kurbanda kurtaramaz artık

kareas
18.02.2011, 21:14
isterse öküz kessin..

noname87
18.02.2011, 21:15
Grosickinin psikolojisi bozulmuş maç kazanmak için kurban kesen takımı adam 40 yıl geçse anlayamaz

shang
18.02.2011, 21:37
devede kessek faydası yok

B.DUMANLI
18.02.2011, 21:51
Deveyi´de kurban etsek faydasi yok.Bizde Sedat,Erman,M.Nas,M.Yildiz ve Rada oldugu sürece biz rezil olmaya mahkumuz.Allahin adina bir vatandas cikipta Keita ,Rada´dan cok üstün demiyor.Keita M.Yildiz´dan yumruk yedi afaroz edildi.Sedat bugün sari karti gördü ne icin söyliyeyim.Eskisehir´in kendi kalesine attigi golden sonra hakemin yanindan gecerken hakeme eliyle koluyla Allahin adaleti yerini buldu gibi birseyler söylemis olacakki kart gördü.Pisikopat.

ready
18.02.2011, 21:53
kötü gidişatı durduracagını bilsekde degil koç deve keselim

H_Turan
19.02.2011, 12:44
Koç kestik yine aynı şansızlık Ready dediği gibi deve kesmek lazım bu kadar şansızlık olmaz

KAMER-ÜL ZEMAN
19.02.2011, 13:55
yezidlik yapmayınnn..
inkarcılık yapmayın..
ALLAH KESILEN KURBANIMIZIN YUZU SUYU HURMETINE FUTBOLCU KARDESLERIMIZIN BASIRETINI ACIK TUTSUN BIZ SIVASLILARI UZNTUYE SOKACAK KOTU ŞEYLERDEN BİZLERİ UZAK TUTSUN EYVALLAH Size Cevap Vermek ve Polemiğe girmek istemiyorum. Sadece Şunu Öğütlüyorum. Yüce ALLAH kimsenin Yüzü suyu Hörmetine iş yapmaz Yüce ALLAH Şah Damarınızdan Yakındır. Ona Yakarın Yalvarın ve Kimseyi ve Hiç bir Noksan kusurlu yaratıkları Aracı koymadan isteyin. Ey Yüce ALLAH'ım Cahillerden sana Sığınırım. Vesselam.

KAMER-ÜL ZEMAN
19.02.2011, 14:05
Benim Yorumuma Cevap verme Cehaletinde Bulunanlara cevaben .. Cahillerle Polemiğe Girmem. Özellikle Din Konusunda. Rabb' ime Şükürler olsun ki. Ben HANİF Müslümanım ... Sizler gibi Atalar Dinin takip eden gelenekçi, Akletmeyenlerden Değilim.
Yüce ALLAH Akletmeyenlerin Üzerine PİSLİĞİ Yağdırır.!!!

Vesselam.

KAMER-ÜL ZEMAN
19.02.2011, 14:36
yezidlik yapmayınnn..
inkarcılık yapmayın..
Sanırım Kesilen Kurban yaa ..Kıbleye Yönelik değildi, Ya da Kesen Besmele çekmemiştir. Haftaya Kıbleye Dönük Besmeleyle Bir ÖKÜZ kesilirse başarılır olur Sanırım.
Yüce ALLAH Akletymeyenlerin Üzerine PİSLİĞİ yağdırır.
Vesselam.

KAMER-ÜL ZEMAN
19.02.2011, 14:40
Arkadaşım kurban bir ibadettir allah yardımcımız olsun diye kurban kesmişler ne var bunda

Sanırım Kesilen Kurban yaa ..Kıbleye Yönelik değildi, Ya da Kesen Besmele çekmemiştir. Haftaya Kıbleye Dönük Besmeleyle Bir ÖKÜZ kesilirse başarılır olur Sanırım.
Vesselam.

KAMER-ÜL ZEMAN
19.02.2011, 14:42
bizler müslümanız islamı yaşayan insanlarız şeyh nedir evliya nedir peygamber nedir biz bilen biriyiz sen evliya nedir bilmiyorsun bilseydin böyle konuşmazsın allah senı bir hale koysun kı evliya evliya arayasın derdine derman bulamayasın...:mad::mad::mad:

Vesselam.

Caner POLAT
19.02.2011, 15:43
Allah kabul etsin.Kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah :)

MaXiMuM
19.02.2011, 15:46
Ne kadar çok kesilecek ÖKÜZ varmış. Yönetim boşuna koç kesmiş.......

MaXiMuM
19.02.2011, 15:49
Allah kabul etsin ....
Allah'ım Sivas'ımız üzerindeki uğursuzlukları,
Sivasspor. com. yönetimi de sitedeki öküzleri def etsin....

H_Turan
19.02.2011, 17:55
Sivas deve kesede bu şanslıktan kurtulamaz

eroldeger
19.02.2011, 18:44
http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.kurban.JPG

Önceki gün karayoluyla Eskişehir'e giden Sivasspor, antrenman sonrasında kurban kesti.

Futbolcular kesilen kurbanın kanını alınlarına sürüp, haftalardır yaşanan talihsizliklerin sona ermesi için dua ettiler. Sivasspor ikinci Başkanı Erdal Sarılar'ında izlediği son antrenmana, sakatlığı biten ancak, 18 kişilik kadroya alınmayan Deniss Ivanovs'ta katılırken, Abdurrahman ve dinlendirilen Sedat Bayrak katılmadı.

Hürdogan Gazetesi rıza hoca erman varken bırakın koç kurbanetmeyi deve kesseniz kuran hatim etseniz bir şeyolmaz adamlarda ne ruh var nede inanç

H_Turan
20.02.2011, 01:02
yazık oldu güzelim koça yine şansızlık var bari Şöyle diyebilirdik Eğer maçı yenersek keseriz diye

KAMER-ÜL ZEMAN
20.02.2011, 12:02
Ne kadar çok kesilecek ÖKÜZ varmış. Yönetim boşuna koç kesmiş.......

Çok haklısın size yürekten katılıyorum. Haftaya ÖKÜZZZ.!!! 'lerden biri Kesilir.

KAMER-ÜL ZEMAN
20.02.2011, 12:03
yazık oldu güzelim koça yine şansızlık var bari Şöyle diyebilirdik Eğer maçı yenersek keseriz diye
Üzülme Haftaya ÖKÜZZ.!! Kesilirse her şey yoluna girer sanırım.

münihli_58
20.02.2011, 15:33
Grosicki'nin akli mactada kesin koctaydi yoksa Gol atardi yine :D

kendalli
21.02.2011, 01:09
kurbanda kestik ama bu haftada maglup olduk insallah haftaya manisaya 5 atariz sanssizligimizi kirmis oluruz, tabi 5 atalim derken bizim defans 6 yemesin bu sefer:)