Orijinalini görmek için tıklayınız : Orkestra kurmak

H_Turan
20.02.2011, 11:27
Arkadaşlar Orkestra kursak Takımımıza Müziklerle destek versek nasıl olur Çalgıları önemli değil ama farklı bir hava katar Örneğin Eskişehir Taraftarında var Antalya taraftarında var İlla aynı çalgılar olacak diye bir şey yok farklıda olabilir yanlız çalmayı bile lazım sizce nasıl fikir Hem stadda konser havası katar seyir zevki atar yine bağırırsın ona sözüm yok bir gurupta orkestra olsun Sivassporumuza destek olsun seyir zevki Olsun yORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

Bu konu sadece öneridir Görüşlerinizi bildirerek olumlu olumsuz yönlerini konuşabiliriz sonuçta burası Sivasspor sitesi bu konuda Sivassporu ilgilendiriyor Taraftarları ilgilendiriyor Site Yöneticileride bu konuda duyarlı olsunlar onlarda görüşlerini bildirsinler .

zeegg58
20.02.2011, 11:32
hiç fena olamazz ama deyişik bişey olmalı

H_Turan
20.02.2011, 11:33
İlla klasik olmayabilir Halk müziğide olabilir Zurnalı işte burda Görüşlerinizi Bekliyorum Eskişehirin ve Antalyanın klasik orkestra bizimki farklı olabilir

B.DUMANLI
20.02.2011, 11:34
Orkestradan önce bu takim bu batakliktan kurtulmali .Sonra hersey yapilir.Bu isi yapabilmek icin gönüllüler bulunmali,bu isi severek yapabilmeli .Yönetim onlara maraton türbününde yerde TAHSIS ETMELI .Yönetimin tesvikiyle olmasi gerekli bir olay.Aslinda fenada olmaz.

58_SEMİH_58
20.02.2011, 11:37
Sivas gol gol gol diye bagırmayanlar orkestra ya mı eşlik edecek ?

H_Turan
20.02.2011, 11:37
Olsun Kötü günlerdede destek olur moral olur takıma ve seyirciye konser havası katar Ve farklı kitlelerin maça gelmesi sağlanır diye düşünüyorum

H_Turan
20.02.2011, 11:38

Haklısın ama yapmamız lazım bizim Eskişehir ve Bursa seyircisinden ne eksiğimiz var ayrıca buca seyircisi bile iyi

tavatir
20.02.2011, 11:40
Biz de en iyi zurna davul olur. Afrika'daki gibi :)

H_Turan
20.02.2011, 11:41
Tabi Çalgı aynı olması önemli değil Hatta Ben bir maçta Zurnacıların ve davulcuların geldiğini görmüştüm hangi maç olduğunu unuttum o zaman Sivasın yollarınayı çalıyorlardı güzel tabi çalgının önemi yok kendimize özgü olmaaı lazım orkestra ama Klasikte güzel olur

58hsn58
20.02.2011, 11:44
bence fazla bi ise yaramaz, nezamanki cekirdekler stadta yasaklanirsa, ozaman destekler yukselir.. ama bu kac senedir boyle, hepte boyle gider

kongre 58
20.02.2011, 11:48
öncelikle herkese slmlar.maci izlerken bende düsündüm bizde tribünde müzik yapsak diye güzel fikir bence ama bize özgü bisey olsa iyi olur ayni zamanda degisik bisi olmus olur (MEHTER TAKIMI DAHA BI BASKA OLUR ):)saygilar

H_Turan
20.02.2011, 11:51
öncelikle herkese slmlar.maci izlerken bende düsündüm bizde tribünde müzik yapsak diye güzel fikir bence ama bize özgü bisey olsa iyi olur ayni zamanda degisik bisi olmus olur (MEHTER TAKIMI DAHA BI BASKA OLUR ):)saygilar

Mehhter takımıda Var kendi özümüzden halk müziği korusu fena olmaz :D

H_Turan
20.02.2011, 11:57
Benim amacım bu sayede daha genç kişileri stada çekmek bundada başarlı olunabilir Orkestranın önemi büyük Hala tribün kültürü gelişmedi sivasta Çekirdekcileri uzaklaştırmak lazım.

emre41
20.02.2011, 12:16

Yeniçeriler grubunun ufak bir mehteren takımı kurması kaç paraya mal olur acaba? bunu hiç müzakere ettiniz mi?

H_Turan
20.02.2011, 12:37
Maliyetide varda Bir sorunda var çalgıları çalmayı bilen Kişiler lazım

ahbey
20.02.2011, 13:03
Orkestra kursanız yönetim stada sokacak mı?
Ya trabzon maçında trabzonun davulu vardı.. Yeniçerilerin yoktu.. Yiğidogençliğin varmıydı trabzonluların davul sesinden anlayamadım.

Bizim yönetim önce taraftar gruplarına biraz ayrıcalık tanımalı..
Hangi maçtı hatırlamıyorum ama geçen sezon bir maçta bizzat gördüm ki davulları yönetim içeri aldırmamıştı.

Taraftar gruplarımız kaç tane davul istiyorsa içeri alabilmeli..
Kim ne derse desin taraftar patlamaya hazır ama bunun için enstrümanlar olmalı.. Bir davul sesi bile taraftarı coşturur... Her tribünde 10-20 kişilik ekip olmalı.. Diğerleri zaten uymaya hazır...

Örneğin hamsi kafalıların maçında Vip de herkes bağırıyor ama bir tribün liderleri olmadığı için herkesin bağırması bireysellikten ileri gidemedi..

Ha birde illaki havuz tarafına -ücretsiz bile olsa- rakip taraftarı susturabilecek bir tribün ekibi oluşturulmalı

mishka
20.02.2011, 13:12
Eskişehir gibi orkestranın avantajı şu un kullanılan tezahüratların hepsine uygun müzik yapıyorlar. Davul zurna ile bunlardan ancak bir iki tanesini çalabilirsiniz. Eskişehir stadına çok güzel bir atmosfer getirdi bu orkestra, neden bizde de olmasın.

H_Turan
20.02.2011, 13:14
Antalyadada var Niye olmasın ama tek sıkıntısı Çalgıyı bilen kişilerin olması

Caner POLAT
20.02.2011, 13:33
Orkestra kursanız yönetim stada sokacak mı?
Ya trabzon maçında trabzonun davulu vardı.. Yeniçerilerin yoktu..

ts maçında grubun davulu vardı.

DoomsDay58
20.02.2011, 13:43
Güzel fikir takıma + moral olarak çok şey katar.

58_babacan_58
20.02.2011, 13:54
Davul zurna bizi daha iyi temsil eder die düşünüyorum...

ccey
20.02.2011, 13:55
bence güzel fikir davul zurnalı bir orkestra olabilir, inşallah yaparsınız

DoomsDay58
20.02.2011, 13:57
Aslında güzel bir tezahürat bulup tüm stadı bağırtmak gerek çok iyi olur zannediyorum çoğu kişi bağırır o hakem hata yaptığında yükselen yuuh sesi gibi lig tv bazen stadın sesini bile kısıyor. :D

myway
20.02.2011, 14:02
bizim uşak daha çipek bile çalmıyo orkestra mı calacak :D

tüm peformansını düğünlere saklıyo millet :=)

EsEs2626
20.02.2011, 14:07
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1482092495620

keşke tüm statlarda olsa bando vs..

H_Turan
20.02.2011, 14:13
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1482092495620

keşke tüm statlarda olsa bando vs..

İmrenmemek elde değil :mad::mad::mad:

KaanK
20.02.2011, 14:23
Sen bu takıma istersen Filarmoni Orkestrası kur şehirde futbol kültürü yerleşmedikçe ,şehir takımı benimsemedikçe bir işe yaramaz ..Eskişehirde öyle bir futbol kültürü yerleşmiş ki maç öncesi sonrası herkeste (istisnasız) ya forma ya atkı vardı.MAçta zaten adamlar susmuyor hakemi etki altına alıyorlar ..aralarında harika bir uyum var..Hatta golden sonra yapılacak tezahüratları bile belli ..Dükkan sahibinden tut ayakkabı boyacısına kadar herkes eskişehir forması giymiş kadınlı erkekli herkes maçın ambiansına odaklanmıştı. Hatta maç bitti caddelerinde gezerlerken orta yaşlı bir bayan abla ı love you pele ı love you pele diye seviniyordu ..Bizim bu kültüre ulaşmamıza en az 10 yıl var o da belki işte...

H_Turan
20.02.2011, 15:29
Bizde bunu düzeltmek istiyoruz Çekirdekçi Yaşlı seyirciden usandık

percussıonıst
20.02.2011, 15:38
bn güzel sanatlar fakültesndeym müzik bölümü b konsept olussa yardımcı olurz

H_Turan
20.02.2011, 15:40
iyi oldu demekki aramızda çalmayı bilenler var bizim ne eksiğğimiz varki zaten :)

COBANSARAYLI
20.02.2011, 15:53
yigidolarin kulturunde davul-zurna vardir,eskiden davul-zurnasiz mac olmazdi ve oynak havalari onlarda calarak taraftari costururdu ayrica davul-zurnali maca gelenlerden bilet ucreti alinmazdi onlara bedavaydi bence davul- zurna ile tekrar yigidolari tum maclarda desteklemek lazim

SvS58lka
20.02.2011, 16:59
yigidolarin kulturunde davul-zurna vardir,eskiden davul-zurnasiz mac olmazdi ve oynak havalari onlarda calarak taraftari costururdu ayrica davul-zurnali maca gelenlerden bilet ucreti alinmazdi onlara bedavaydi bence davul- zurna ile tekrar yigidolari tum maclarda desteklemek lazim

yildizeli cobansaraymi ?

burakpaşa
20.02.2011, 17:03
çok güzel fikir. her zaman desteklenecek güzellikte fakat aşılması zor bazı engeller var.

ilk olarak svasın soğuk havası maalesef herkesin tek yekun olmasına engel teşkil oluyor. nasıl mı? taraftar soğuk havanın etkisiyle formasıyla açlara gelemiyor. herkesin üzerinde rengi genlede siyah veya siyaha yakın kabanlar, ee doğal olarakta insanı olumsuz etkileyen durum. hal böyle olunca birlik sağlamakta zorlaşıyor tabiki. bu soruna çözüm hiçmi yok? elbette var: o da şu şekilde ; iş burada yönetime düşüyor. yönetim nasılki paraya kıyıp sahanın zeminine ısıtma sistemi döşedi, bu sistemin bir benzeri olan stadyum ısıtma sisteminide stadyumdan esirgememelidir. öhö öhö galiba maliyetten haberin yok senin diyenleri duyar gibi oluyorum. onlara cevaben: bkz:/ kadir has stadı

ikincisi: ne yazıkki eski taraftar grubumuz abilerimiz hatta bir çoğu amcalarımız ve takımımızın buralara gelmesinde emeği geçen büyüklerimize iş düşmekte. onu da anlatayım. amcalarım abilerim, sizler çok iyi taraftar grupluğu yaptınız, ama gençlik zamanınızda yaptınız bunu, artık sivasspora taraftar olarak vereceğiniz şey stadyumda değil lig tv karşıında olmalıdır. pozitif enerjinizi çocuklarınıza ve torunlarınıza devretmeniz gerekmekte. çocuklarınıza fener galatasaray forması atkısı değiilde sivasspor forması almalısınız, bu sevgiyi onlara aşılamalısınız.

stadyumdaki taraftarımız gençleştikçe ister istemez yeniliklerde birbirini takip edcektir. buna ne bando dayanır ne atkı şov nede başka bi şov..

demek ki neymiş:

1: stadyum ısıtılacak
2: dedeler yerine genç taraftarlar stadda yerini alacak...

mishka
20.02.2011, 17:10
Doğru söylüyorsun burakpaşa. 4-1 yenildiğimiz fener maçını izlemiştim. hayatımda o kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum. sanki stadın kurulduğu yer itibariyle hava akımlarına da çok açık.

Kibrisli
20.02.2011, 17:31
bn güzel sanatlar fakültesndeym müzik bölümü b konsept olussa yardımcı olurz

Klasik batı müziği çalıyor musunuz? Benim bildiğim Cumhuriyet üniversitesinde yok var ise 2 trompet, 1 trombon, 1 zil, 1 de davul yeter arkadaşlarınla kurarsın taraftar olarakta biz elimizden gelen yardımı yaparız...

Bunun yanında yiğido bandosu Türkiye'de ilk kurulan taraftar bandosudur...

http://resimzade.com/Show.html?i=25538&token=18009

yıldızelii8
20.02.2011, 20:07
Davul Zurna getirek stada hem halay çekek hem destek verek :) :D

percussıonıst
20.02.2011, 20:10
batı müziği çalıyoruzda o ensturmanlar yok b kaç arkadsım var saksafon ve trompetle ugrasan bnde zaten ritimle uğrasıyorum

eyupkocak
20.02.2011, 20:37
bwnce davul olmalı stadın her yanında 10-15 davul olsa mütüş olur :)

eyupkocak
20.02.2011, 20:41

doğru da kardeş zurnayla ritim yakalanamaz yavaş çalınıyor bide birden fazla zurnanın kontrölü zor olur
bnce sadece davul olsa fazlaca yerer

Kibrisli
20.02.2011, 20:59
batı müziği çalıyoruzda o ensturmanlar yok b kaç arkadsım var saksafon ve trompetle ugrasan bnde zaten ritimle uğrasıyorum

şimdi bu arkadaşlarda yok mu o aletler? Trompet ve zil'de yeter ama 1 tane trombon olsa süper olur... Bi görüşüver arkadaşlarınla, maça sokma işi de bizden değil mi yiğidolar...

percussıonıst
20.02.2011, 21:03
aslında askerye bandosundanda arkadslar var ama onlar içn belkı yasaklama faln olablır yne bzım bolumden mezun arkads var bandoda trombon malesef yok :(

Kibrisli
20.02.2011, 21:21
aslında askerye bandosundanda arkadslar var ama onlar içn belkı yasaklama faln olablır yne bzım bolumden mezun arkads var bandoda trombon malesef yok :(

bundan önce ben böyle bir çalışmada bulundum askeriye de izin sorunu olmadı ama çokta istekli olmadıklarından üzerine düşmedik... Sonra abim liselerden toplanan ve sizin bölümden öğrencilerin çaldığı 50-60 trampet ile kola firması Sponsorluğunda 100 tane bayrak ve bir koro yaptı...Ama tek maçlıktı... Kalıcı birşeyler lazım... Ben şu anda Sivas'ta değilim olsam seninle görüşür bu işin ucunu bırakmazdım ama İzmir'deyim, orada sana destek olacak arkadaşlar var onlarla görüşsem ilgilenir misin hakkaten?

SİVAS ULAN 58
20.02.2011, 21:23
harika olur ama onu çok güzel yapacaksakk olmalı mesela bando eses gibi yaparsak süper olur

percussıonıst
20.02.2011, 21:25
sivas ve sivasspor içn elmden geleni yaparım ama dedğn gbi istekli kişiler bulmak lazım sade ritim üzerine kurulacak bşey olsa daha cok yardımm dokunur

izmirliyigido
20.02.2011, 22:15
Arkadaşlar bırakın davul-zurna hikayelerini, onlar artık geçmişte kaldı, demode oldu. Yapılabiliyorsa ilgi çeken, daha çok görsel zenginlik olan bando takımı kurmak lazım. Es-Es Bandosu gibi, Antalya Bandosu gibi... Sahada getirdiği sesi, tv'de yankıladığı sesi ve görsel zenginliği herkes görüyor.

Yoksa Anadolu'da her yerde davul-zurna çalıyor hangisi tv'lerde çıkıyor, ses getiriyor? O yüzden bırakın davul zurnayı. Bu konuyu açan arkadaşta çok güzel düşünmüş, çok teşekkürler.

Bu konuyu da en güzel ya belediye bando takımın da çalan arkadaşlar öncelik yapacak, ya da bu işle amatörce ve profesyonelce ilgilenen arkadaşlarımız bir araya gelip "Bando Yiğidolaréı kuracak. Haydi bakalım, rast gelsin..

AYK

percussıonıst
20.02.2011, 22:28
beledyenn öyle b bando takımı oldugunu düşünmüyorum askeri bando var sade onlarda yardımcı olurmu blmıyorum

zgR
20.02.2011, 22:30
hakikaten cok guzel fikir.yapilacaksa manisa macina yetistirilse cok iyi olur.percussionist isimli arkadas gonullu bu ise,sozu gecen arkadaslar abiler elinden tutsun lutfen.hersey Sivassporumuz icin.haydi Yigidolar gosterin kendinizi,Sizin gibi bir tane daha yok.

percussıonıst
20.02.2011, 22:36
ya bn tek basıma bsey yapamam ama tanıdık bldık ne kadar muzısyen arkads var dansırım içmzde illaki uğraşanlar vardr işte sivasta pek böle trombona saksafona trampete ilgi duyulmuyo ne var ne yok bağlama :)

B.DUMANLI
21.02.2011, 00:16
Bildigim kadariyle Eskisehirspor bandosu cesitli meslek guruplarindan olusmus ,bir gönüllüler toplulugu.Bu isi Sivas´da kim yapar gönüllü olarak bilemem.

ayna26
21.02.2011, 07:50
Orkestra kurmak güzel fikir ancak bu takıma ve bı taraftara uyarmı?bu soru önemli.çünki uyacağına yönelik fikirlerde bulunan çok az kişi çıkar.Stadda maç izlerken özellikle taraftar gurublarının takım lehine tezahüratlarına dahi destek olmayan, onlara her fırsatta tepki gösteren bir seyirci gurubunun olduğu stad atmosferinde emek verilerek kurulacak orkestra için ne kadar tepki vereceklerini tahmin etmek zor olmasa gerek.orkestra çaldıkça, arkalardan ya da önlerden ya da sağdan soldan sadece seyir için gelen ağzında çekirdek, ya da sigara, bir de küfür savuran seyircilerden şöyle bir mırıldan ma çıkacaktır: "la gardaş eccük susun yavvv, topçuların seslerini duyamıyoruh ya...." işte bu tepki orkestranın geçmişini, geleceğini ve herşeyini tırpanlayacaktır.O yüzden stadda birlik içinde olmayan bir taraftar ya da seyirci ile orkestra ne mana taşır ki 4 eylül stadında.....

existence
21.02.2011, 08:07
"la gardaş eccük susun yavvv, topçuların seslerini duyamıyoruh ya...."

Aynen öyle. taraftarın ayağa kalkmasına kızan seyirci, b,irde zurna ses,ni suyarsa peee. Aslında tutkun değiliz. Ayağa kalkan taraftara birisi yerine otor dediği zaman adam kavga çıkmasın diye yerine tekrar otoruyor. O zaman yerine oturmasını söyleyen kişiye tepki verirsek, g,t evinde televizyondan izle oturmak istiyorsan çek git dersek en azından ayağa kalkan, tezahürat yapan taraftarla engel olmamış olur.

<Sivasspor58>
21.02.2011, 09:07
Maçlarda çekirdik yemeyi bıraklarsa bir gün Sivasspor taraftarı belki yapabilirler böyle birşey.

GÜLEZ
21.02.2011, 11:57
BİZE DESTEK LAZIM BİLETLERİ 1 TL 2 TL 5 TL YAPIN STAD DOLSUN HAYDİ YONETİM BUNU BECEREBLİRSİNİZ

winner58
21.02.2011, 12:24
bence güzel olur burda maksat seyirciyi uyandırmaktır gaza getirmektir yapılabilirse çok süper olur

Kasım Öktem
21.02.2011, 13:45
Sittin sene yapamazsınız.
Bu işler klavye başında yazmakla şöyle yapsak iyi olur şöyle olmalı falan demekle olmaz.
Daha elinizi taşın altına sokup 5 dakikanızı almayacak TFFye protesto mesajı gönderemeyen sizler nasıl olacak da orkestra kuracaksınız..

Bizi şaşırtırsanız devamlı bir orkestra kurarsanız ne ala. Helal olsun der ayakta alkışlarım.
Ama dediğim gibi olmaz olmaz olmaz sizin gibiler bu işi yapamaz. Sizin yaptığınız en iyi iş takım şöyle yönetilirse iyi olur, şu kadroyla çıksaydı iyi olurdu, şöyle pankart yapılırsa iyi olur, taraftar şöyle bağırılmalı.
Laf yaparsınız ancak icraata gelince kaybolursunuz.

Kasım Öktem
21.02.2011, 13:47
Eğer ki olur da Sivas'ta orkestralı oluşum olursa bunu taraftar grupları yapar.
Benim Yeniçeriler olarak Mehter takımı ile maçlara gitme gibi bir hayalim var inşallah gerçekleşir. Ama en az 10 yılı var bu olayın

Kasım Öktem
21.02.2011, 13:54
BİZE DESTEK LAZIM BİLETLERİ 1 TL 2 TL 5 TL YAPIN STAD DOLSUN HAYDİ YONETİM BUNU BECEREBLİRSİNİZ

Bilet fiyatları gayet makul bir seviyede.
Stad zaten doluyor. Gerçek Sivassporlular iyi günde kötü günde her zaman takımının yanında..
1-2-5 yapıp da millete madara olmanın gereği ne?

15.000 kişi full doldursakta bağıracak adam sayısı yine aynı.
Yeniçeriler, Yiğido Gençlik ve 1967 GTD dışında gırtlak patlatan var mı?

Gelip boş boş uğultu yapıyorlar..
Kırmızı - Beyaz, Sivassporum benim yapacağımız zaman hiç ses çıkarmazlar, hakeme sövmeye gelince var güçleriyle hakeme söverler.

Kasım Öktem
21.02.2011, 14:02
Bunun yanında yiğido bandosu Türkiye'de ilk kurulan taraftar bandosudur...

http://resimzade.com/Show.html?i=25538&token=18009

Birileri
"YİĞİDO'' lakabıyla anılan ilk ve tek taraftar grubuyuz diyordu sanki ??

velibircan
21.02.2011, 14:20
Modern Futbolda ve Tribünlerde Davul zurnayla Orkestra Kurup Takıma Destek olmayı Kareografi yapmayı Akıl eden Bir zihniyeti aklım Hayalim Almıyor....

Tribünün T sinden anlamayanlar Önce Sizler maçlara gelin Futbolcuya küfür etmek Hakeme Küfür etmek yerine bir kere de takımı ateşleyin Sonra Orkestra hayali kurun....

herkes işini yapsın Sizler çekirdeğe Biz Takıma Destek verelim
BİZİ DE ELİN ADAMLARINA DAVUL ZURNAYLA ORKESTRA KURUCAZ DİYE MESAJLAR ATIP SİTEYİ TAKİP EDEN BAŞKA TAKIM TARAFTARLARINA REZİL ETMEYİN...

karyola
21.02.2011, 14:27
orkestra tribünlere fayda sağlamaz zaten tezahurat eden taraftar sınırlı bi de orkestra olursa figuran oluruz.

MaXiMuM
21.02.2011, 14:35
Orkestra olayının yapılabileceğini hiç sanmıyorum. Yapıldığını düşünürsek, ordan lüzumsuzun biri çıkar, " La gardaş la, birde müslümden çalsana " zevzeklikleri hiç eksik olmaz...

kadirakin58
21.02.2011, 15:53
şu dertleri günlerimizde bir orkestramız olsa da "uzun ince bir yoldayım" dese fena mı olur :)

58hsn58
21.02.2011, 16:36
Ben sivasa geldigimde, ozamanlari intertoto maci vardi, abimle beraber basladik destek vermeye, ama sadece ikimiz bagiriyoz simdi orda..

Arakadan bi ses geldi, yaw gardasim oturda adam akillica macini izle, basimiz agriyor, bagirmak istiyorsan git karsi tarafa deyince, dondum kaldim..

Sanki karsi takim taraftariyla oturuyormusum gibi geldi bana...

Yane boyle seyirciler olduktan sonra, sivas taraftari hic bisey yapamaz...
verin ellerine 10 kilo cekirdek.. ( evlerinde yok ya, hasret gideriyorlar cekirdekle ) olsun bitsin. orkestra yaramaz...

Yusuf Çevik
21.02.2011, 16:44
Ya orkestra yerine bağırsak daha iyi.Boşverin orkestrayı Çarşı gibi olalım bizde işte.Onlar birşey çalmıyor.İnletiyorlar heryeri.Bizde öyle yapalım.

58seko16
21.02.2011, 19:17
Haklısın ama yapmamız lazım bizim Eskişehir ve Bursa seyircisinden ne eksiğimiz var ayrıca buca seyircisi bile iyi
Bursa seyircisi gibi olamayız biz bursalıların bir tanesi bile oturmuyolar bizimkiler hepsının elınde çekirdek oturuyolar yanı farkımız bu

msck58
21.02.2011, 19:46
YA ARKADAŞLAR KARA KARA NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ.BİLDİĞİM KADARI İLE BELEDİYEMİZİN BİR MEHTERAN TAKIMI VAR. ŞU KASVETLİ GÜNLERİMİZDE BİZ YİĞİDOLARI DAHA İYİ MOTİVE EDİP DAHA FAZLA COŞTURACAK NE VAR Kİ ALLLAH AŞKINA !

YAZIK Kİ KONU AÇMA YETKİM YOK SİTEDE. ANCAK YETKİSİ OLAN DUYARLI YİĞİDOLARIN SİTEMİZDEN HEP BİRLİKTE SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ÇAĞRIDA BULUNARAK BU DÜŞÜNCELERİ EYLEME GEÇİRMEMİZ GEREKİR.

HATTA TARAFTAR GRUPLARININ TOPLANARAK SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET EDİP BENCE ÇOK ÖNEMLİ OLAN, MİLLİ DUYGULARIMIZI AYAĞA KALDIRAN MEHTER MARŞLARIMIZIN 4 EYLÜL STADINI İNLETEREK DERİN UYKU MODUNDA OLAN TARAFTARIMIZI , TARAFTARIMIZINDA FUTBOLCULARI COŞTURMALARINI SAĞLAMAK LAZIM.

HAYDİ YİĞİDO VAKİT UYKU VAKTİ DEĞİL. VAKİT COŞMA COŞTURMA VAKTİ.
BU ŞARTLARDA HERKESİ UYKUDAN UYANDIRACAK, HERKESİ COŞTURACAK DAHA DAHA GÜZEL BİR UNSUR VAR MI?

MANİSA MAÇINDA MEHTERANLA COŞALIM COŞTURALIM.BU UYKUDAN SİLKİNELİM ARTIK HEP BİRLİKTE.

BU ŞEHRE GÖNÜL VEREN BU ŞEHRİN TAKIMI İLE YATAN BU ŞEHRİN TAKIMI İLE KALKAN HERKESİN, BAŞTA SN BAŞKAN MECNUN ODYAKMAZ , SN BL. BAŞKANI DOĞAN ÜRGÜP OLMAK ÜZERE HERKESİ BU GÖREVE DAVET ETMEK İSTİYORUM.

akifesk
21.02.2011, 19:53
bando yiğido isimli orkestra kurulsa çok iyi olur. imkanı olan arkadaslar elınden gelenı yapsalar keşke........ başarılar yiğidom

alacahan5834
21.02.2011, 20:09
çok güzel olur otkestra takıma ayrı bi hava katar futbolcularda gaza gelir oynarlar

kadirakin58
21.02.2011, 20:14
Ben sivasa geldigimde, ozamanlari intertoto maci vardi, abimle beraber basladik destek vermeye, ama sadece ikimiz bagiriyoz simdi orda..

Arakadan bi ses geldi, yaw gardasim oturda adam akillica macini izle, basimiz agriyor, bagirmak istiyorsan git karsi tarafa deyince, dondum kaldim..

Sanki karsi takim taraftariyla oturuyormusum gibi geldi bana...

Yane boyle seyirciler olduktan sonra, sivas taraftari hic bisey yapamaz...
verin ellerine 10 kilo cekirdek.. ( evlerinde yok ya, hasret gideriyorlar cekirdekle ) olsun bitsin. orkestra yaramaz...

maçlara çekirdekle gelmek yasaklansa mı ne olsa.. çekirdeğiyle gelenin elinden çekirdeğini alıp, al kardeşim sana naneli şeker, nefesin açılsın daha çok bağır demek lazım..

zekeriya
21.02.2011, 20:17
arkadaslar bu gidisin sonu ne olacak her hafta beybediyoruz küme düsermiyiz bu sene

58hsn58
21.02.2011, 21:16
arkadaslar bu gidisin sonu ne olacak her hafta beybediyoruz küme düsermiyiz bu sene

cekirdek citlayan seyircilerimize sor gardas...

H_Turan
23.02.2011, 21:26
niye olmasın ama zaman gerek Sivas'ta futbol kültürü malasef yok. :mad:

sevda58
23.02.2011, 21:28
niye olmasın ama zaman gerek Sivas'ta futbol kültürü malasef yok. :mad:

bir gun oda olacaktir, zamana ihtiyac var... ben inaniyorum