Orijinalini görmek için tıklayınız : Manisaspor hazırlıkları sürüyor
SivasSpor.Com 23.02.2011, 03:25 http://i1102.hizliresim.com/2011/2/23/1380.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
Tehlikeli bölgenin tam içinde yer alan Sivasspor,Pazar günü oynayacağı son derece önemli Manisa maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Dün öğleden sonra kendi tesislerinde teknik ve taktik çalışması yapan Sivasspor'da,hafif sakatlıkları bulunan Abdurrahman ve Mehmet Yıldız takımda ayrı çalıştı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın sık sık futbolcularını uyardığı antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.Kazanmak mecburiyetinde oldukları bir maça çıkacaklarının altını çizen Çalımbay “ Haftalardır iyi top oynuyoruz,içeride ve dışarıda rakiplerden fazla pozisyonlara da giriyoruz,ama bir türlü sonuç istediğimiz gibi olmuyor. İddia ediyorum,biraz şans yanımızda olsa Sivasspor'un ligde yenmeyeceği hiçbir takım yok”dedi.
Hakem konusunda da görüşlerini açıklayan Çalımbay “ Canımızı çok yakmaya başladılar. Hemen her takıma yanlış kararlar veriyorlar,ama bizimki daha faza ve sonuca etkili hatalar oluyor,lütfen biraz daha dikkat etsinler”şeklinde konuştu.
Hürdoğan
Canımızı en çok yakan bu kişisel hatalar,umarım minimuma indirgenir.Tabi ki hakemler büyük etken ama asıl sıkıntı savunmada. Hücumda sıkıntı yok ama hücum görevini istediği kadar yapsın,defans hattı bir anda herşeyi ters düz edebiliyor saçma sapan hatalarla!
existence 23.02.2011, 07:36 İvanos'la Aponun durumu nedir hoca. her hafta hafif sakatlığı bulunan apo ivanos takımla çalışıyor. iyileşmedimi bunlar.
birdokuzaltiyed 23.02.2011, 08:03 Bu sezon ki son yorumumu yazmak istiyorum. İlk yarı da takımı Karabük maçından önce izlemeyeceğim, daha fazla moralimi bozmayacağım deyip izlememiştim. Bu hayırlı olmuş ve maçı 5-1 kazanmıştık.
Şimdi de artık daha fazla kendimi yıpratmayacağım deyip Manisa maçını da izlemeyeceğim.
Sadece takımımız adına kurtuluşun şu şekilde mümkün olacağını aksi takdirde görünen köyün kılavuz istemeyeceğini belirtmek istiyorum.
1-Hakem hatalarından dert yakınmayacağız.
2-Verimsiz futbolcuları banko oynatmayacağız , daha hazır olanlara şans vereceğiz.
3-Basit hatalar, şanssızlık gibi saçma sapan mazeretleri rafa kaldıracağız.
4-Adam gibi, terininin son damlasına kadar mücadele edeceğiz.
5-Bir tane atalım , şu maçı bir an önce bitireli mantığıyla kendimizi bitirmeyeceğiz.
İnş. kümede kalırız, inş. adam gibi mücadele ederiz.
Ben maalesef bu ışığı göremiyorum. İnş. yanılırım.
Tüm Yiğidolara sevgi ve selamlarımla...
Yusuf Çevik 23.02.2011, 08:27 inşALLAH yeneriz ne diyelim.Bütün gücüyle oynaması lazım Sivas`ın yoksa işi çok zor.
tarik5860 23.02.2011, 10:27 Manisa bizi perte çıkarır bu 1. Artık mehmet yıldızdan kurtulmak lazım bu 2. Bu eneramo neden hala kendini gösteremedi anlamış değilim bu 3. Grosicki tam isabet bi transfer buda dört:mad:
yigidoyuzz 23.02.2011, 12:14 MANİSASPOR futbolcuları süper bak murat erdogan yalvardı yakardı almadılar adam her gittiği takımda döktürüyor enaromaymış yok bilmem neymiş adamlar simson ayzek makakula ile geliyorlar bize hoca da 3 forvet alıp oynatıyor ortayı kalabalık tut savunmayı kalabalık tut boşver forvetsız olsun gool atamasakta puan alırız oynatıyorsanda koy sadece kamananı veya eneramoyu orta ve savunmayı kalabalık tut ..
SIVAS58FOREVER 23.02.2011, 12:21 Merak etmeyin beyler Manisa maçını rahat kazanacağız.
Hatırlarsanız Karabük maçında hiçbirimizin ümidi yoktu ama 5-1 yendik, Manisa maçında da benzer bir patlama yapacağımıza inanıyorum.
Bu sezon ki son yorumumu yazmak istiyorum. İlk yarı da takımı Karabük maçından önce izlemeyeceğim, daha fazla moralimi bozmayacağım deyip izlememiştim. Bu hayırlı olmuş ve maçı 5-1 kazanmıştık.
Şimdi de artık daha fazla kendimi yıpratmayacağım deyip Manisa maçını da izlemeyeceğim.
Sadece takımımız adına kurtuluşun şu şekilde mümkün olacağını aksi takdirde görünen köyün kılavuz istemeyeceğini belirtmek istiyorum.
1-Hakem hatalarından dert yakınmayacağız.
2-Verimsiz futbolcuları banko oynatmayacağız , daha hazır olanlara şans vereceğiz.
3-Basit hatalar, şanssızlık gibi saçma sapan mazeretleri rafa kaldıracağız.
4-Adam gibi, terininin son damlasına kadar mücadele edeceğiz.
5-Bir tane atalım , şu maçı bir an önce bitireli mantığıyla kendimizi bitirmeyeceğiz.
İnş. kümede kalırız, inş. adam gibi mücadele ederiz.
Ben maalesef bu ışığı göremiyorum. İnş. yanılırım.
Tüm Yiğidolara sevgi ve selamlarımla...
sana candan katiliyorum topragim yigit hemserim
58_babacan_58 23.02.2011, 13:48 Tamam güzel top oynuyoruz ama,RIZA HOCAM sendede suç var,artık anladıkki senin oyun planın ya 3 puan yada 0 puan,maçlarda beraberliği yakalıyoruz,ardından saldırıyoruz ve golü yiyip o 1 puandanda oluyoruz,şunuda unutmayalımki GALİBİYETE GİTMENİN YOLU DEFANSTAN GEÇER,ÇÜNKÜ BÜTÜN ATAKLAR DEFANSTAN BAŞLAR...
cılgınsivas58 23.02.2011, 15:05 basit gol yeme alışkanlığını rıza hocanın antremanda futbolculara hatırlatması lazım ayrıca kaleyede kamenarın geçmesi lazım
HababamHa 23.02.2011, 15:11 olmak veya olmamak adına çokkkk önemli bir maç.Bu maç çıkış maçımız olsun.
Divriği58 23.02.2011, 15:39 Almamız gereken bir maç.Manısasporda form da çok iyi ortasaha ve defans anlayışları var...geçen sene mesut bakkalı alacagımıza keşke hikmet akramanı alsaymışız
existence 23.02.2011, 15:55 SİVASSPOR
Abdurrahman Dereli : Oynama olasılığı yok
Sakatlandığı Maç : Antrenman
Sakatlandığı Tarih : 15 Ocak 2011
Olası Dönüş Tarihi : 1 Mart 2011
Sakatlık Süresi : 6 hafta
Sakatlık Sebebi :
Kaynak : Resmi Site
Deniss Ivanovs : Oynama olasılığı yok
Sakatlandığı Maç : Antrenman
Sakatlandığı Tarih : 14 Ocak 2011
Olası Dönüş Tarihi : 28 Şubat 2011
Sakatlık Süresi : 1,5 ay
Sakatlık Sebebi :
Kaynak : Resmi Site
existence 23.02.2011, 15:57 İnşallah en azından bu hafta ivanos oynar
lokmankantar 23.02.2011, 15:59 Arkadaşlar rahat olun ya açın diğer takımların forumlarını okuyun onlar bizden korkuyor biz ise kimden korkuyoruz anlamış değilim Konya mı Buca mı Kasımpaşa mı bizden iyi bizim ihtiyacamız sadece bir galibiyet o da bu hafta gelecek inşallah :) Sivasspor bu ligde hertürlü duyguyu yaşadı inşallah artık bu sezon bizim için en kötü sezon olur kümede kaldıktan sonra bu kabusları bir daha yaşamayız..
yigidoemirkan 23.02.2011, 16:11 arkadaşlar cihanla mendonça neden oynamıyor ikiside dikine oynayan futbolcular manisa karşısında oynasalar bize çok faydası olur gibi geliyor bana....
B.DUMANLI 23.02.2011, 18:13 Artik bu isin saka götürür yani olmadigini futbolcular anlamistir.Kac haftadan beri galibiyete hasretiz.Artik zamani gelmistir.Bu güne kadar olan gol suskunlugunu bu macda bozarlarda,bize iyi bir hafta sonu yasatirlar.
noname87 23.02.2011, 18:20 İnşallah en azından bu hafta ivanos oynar
ivanovs kurtarıcı olduysa vah halimize çok soft bir stoper refaketçi dedikleri tarzdan çok iyi izliyor bize stoper lazım dedik diallo sakatlanmadan önce diallo sakatlandı 2 adam lazımdı bir adam alındı sandro kemenar oynamayacaksa ikisinin yerine bir stoper alınsa bu halde olmazdık
SİVAS ULAN 58 23.02.2011, 19:20 haydi artık sinirler gerilmeye başladı canınızı dişinize takarak oynayın bu maçı alın
kendalli 23.02.2011, 19:45 hoca insallah iyi hazirlansin takimi su manisaya 4 tane cakip gonderelim evine...
Arkadaşın dediğine aynen katılıyorum defans ve orta shayı kalabalık tut gol yeme bu takım her durumda 1 gol atar
Sahin 58 23.02.2011, 21:48 Hadi hayirlisi
Insallah özledigimiz 3 puani aliriz bu hafta
eyupkocak 23.02.2011, 22:20 Evet artık adam akıllı oynayıp hata yapmadan maç almamız lazım yoksa bize çıkış yok yenmek nedir unuttuk bu oyuncuların sayesin de . Ey ruh geri fon artık :)
58MUAMMER58 24.02.2011, 01:53 HOCAM ARTIK sözün bittiği noktadayız,takım güzel oynuyor görünebilir,artık sadece sonuca göre oynamalıyız,kötüoyna 3 puan al,9 kişiyle defans yapıp bigol atıp üstünemi yatarız,allah neverdiyse saldırıp rakibi ya daıtırız yada daılırız,sağlam oynamalız bence,defan s ve orta saha kalabalık tutulmalı,mücadele eden adamlar oynatılmalı,artık,cihan,keita, mutlaka 1 devre olsun oynatılmalı,umarım bu maçı kazanırız yoksa korku tüneline tam gireriz,helede buca bursayı yenerde biz yenilirsek işimiz biter.çok dikkatli oynatın lütven.
kadirakin58 24.02.2011, 03:03 hocam ayağa paslarla oynayalım, mehmet'e iyice tembihleyin hatalı pas vermesin. herkes çözdü mehmeti, top saklıyor ama çalım atmıyor. bu yüzden mehmet'in pas vermesini engellediklerinde mehmet tamamen faydasız, hatta ataklarımızı keserek takım zararına oynuyor.
bir de takımda şuan 4 tane forvet var, eneramo, kamanan, mehmet ve suarez. bu oyuncuların hepsi de sahaya çıkmış olacaklar diye bir kaide yok. Son maçta 3 forvet oynadık da ne oldu, tek forvet oynamamız lazım.
artık hedef sadece 3 puan olmamalı, yeri gelince 1 puana da razı olmalıyız, prince giderken evdeki bulgurdan olmayalım bu sefer, takım biraz moral depolasın.
abdurrahman dereli ve ivanovs takıma girmeden defans rahatlayamayacak gibime geliyor. bizde yine üzüntüleri oynayacağız.
Örükcülü 24.02.2011, 08:24 YETER ARTIK YETEEERRRRR !...
Bu son şansımız.. Bu maçı aldık aldık, alamadık artık Allah sonumuzu hayır eylesin. Kurtuluşumuz iyice zorlaşır. Ve beklenen son gerçekleşir. Manisaspor'un bir iddiası yok, inşallah son haftalarda ki performasımızı sergileriz ve gol yemeden, golleri bularak maçı kazanırız. YETER ama, gerçekten yeter...
Elbeyliliyiz 24.02.2011, 08:36 Yahu Yorum yazmak artik agir geliyor. Cok iyi oynuyoruz herhalde forvetimizi kastetti riza hoca, bizim defansta is yok. ister hayrettin olsun olmasin
eskibektaşlı 24.02.2011, 11:56 Arkadaşlar,
Bugünkü Yeniasır gazetesinde Hikmet Karaman ın maçımızla ilgili yorumu var.
bilgilerinize.....
--------------------------------------------------------------------------
"Bu maç dönüm noktası"
Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ''İki deplasman maçını çok iyi değerlendirmemiz lazım, yoksa yine alt sıralardaki takımların tehlikesini ensemizde hissederiz'' dedi. Manisaspor bu hafta oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde sürdürüyor. Antrenman öncesinde gazetecilere açıklamada bulunan Karaman, özellikle ikinci yarı zorluk derecesi oldukça yüksek Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi maçlara çıktıklarını söyledi. Karaman, ''Bir tarafta şampiyonluğa aday takımlar, diğer taraftan da küme düşme potasında bulunan ve mutlak suretle puana ihtiyacı olan takımlara karşı oynadık, kolay değil'' dedi.
Bu hafta oynayacakları Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu ve son haftalarda şanssız mağlubiyetler aldığını ifade eden Karaman, sözlerine şöyle devam etti: ''Bu maça dönüm noktası olarak bakılıyor. Özellikle üst sıralarda tutunma hedefi olan bir takımız. Aynı zamanda da oynadığımız futbol ve yaptığımız işlerle kendimizi takım olma yolunda geliştiren bir ekibiz, bunu maçlarda gösteriyoruz. İki deplasman maçını çok iyi değerlendirmemiz lazım, yoksa yine alt sıralardaki takımların tehlikesini ensemizde hissederiz. Dolayısıyla hafta sonuna kadar daha var, orada çok iyi maç çıkarmamızı bekliyorum. Sivasspor'un çok iyi olduğunu, geçtiğimiz sezonlarda şampiyonluğa gitme yolunda adından bahsettiren bir takımla oynayacağımızı bilmemizde fayda var.'' Mehmet Güven'in yeniden aralarına katıldığını belirten Karaman, Isaac'ın sakatlığı olduğunu, durumunun hafta sonu netleşeceğini sözlerine ekledi.
Çılgın Türk 24.02.2011, 12:12 bu hafta rakiplerin hepsi sivasspordan önce oynuyor.
bu bir avantaj.
Puan alırlarsa bizim için dezavantaj.
astaravisa 24.02.2011, 17:57 biz alalım onlar için dezavantaj olsun!
Ligde Manisaspor ile hafta sonu yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, A2 takımıyla yaptığı hazırlık maçından 4-0 galip ayrıldı.
Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Sivasspor, kulüp tesislerinde oynanan hazırlık maçında A2 takımını 4-0 mağlup etti. A2 takımına karşı maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol sergileyen Sivasspor'un gollerini Yannick Kamanan, Sandro Mendonça, Cihan Yılmaz ve Ricardo Pedriel Suarez attı.
Hakemler Anıl Usta, Ozan İsmail Özkan ve Abdullah Uzun'un görev yaptığı maçta, Sivasspor takımında ''Lubos Kamenar, Sedat Bayrak (Rada), Murat Sözgelmez, İvanovs, Hayrettin Yerlikaya, Mehmet Nas, Keita, Mendonça (Yakup), Cihan Yılmaz, Eneramo (Pedriel), Kamanan'' forma giydi.
Sivasspor A2 takımında ise ''Alişan Şeker, Erdi, Halit, Muhammed Kaya, Muhammed, Ali, Kağan, Muzaffer, Soner, İhsan, Yaşar'' görev yaptı.
subasi29 24.02.2011, 19:41 Bu Mac Ile Bir Cikis ,Seri Yakalamamiz Gerekiyor !
Çılgın Türk 24.02.2011, 19:47 Ümit Özat istifa etmis.
olursa manisa'ya kaybeder ve riza hoca istifa falan edecek olursa bence yerine Ümit Özat gelse olur ne de olsa o da hemserimiz.
Holigann 24.02.2011, 21:14 Bu maçta hata olmasın artık.manısa macında bu sanssızlıga dur deme zamanı geldı. bu arada hıcde kolay bır mac olmayacak.umarım evsahıplı avantajını kullanırızda hasret kaldıgımız 3 puana ulasabılırız.bız taraftarlarada cok ıs dusuyor. ölümüne destek lazım.
hocam bence artık bizim şansa değil biraz beceriye ihtiyacımız var son vuruşlarda epey beceriksiziz bu bi gerçek ayrıca defanstada son dakikalarda beceriksiziz bu beceriksizliğe şanssızlık diyorsak o zaman ewet bencede şanssızız Herkese Saygılar ...
Çılgın Türk 26.02.2011, 00:28 Abdullah YİĞİT spor@hurdogan.com 2011-02-26
O maç bu maç mı?
Ne yazsak,ne söylesek boşuna! Asıl söyleyecek sözü olanlar yarın 4 Eylül stadına çıkacak. Sivasspor'un aslında çok iyi takım olduğunu,yenildiği maçlarda bile rakiplerinden daha iyi oynayarak pozisyonlara girdiğini,basit ve son saniye golleri yediğini artık söylemeye gerek yok! Çünkü Sivasspor'a bundan sonra iyi futbol değil puanlar lazım. Ligin boyu her geçen hafta biraz daha kısalıyor,dolayısıylada Sivasspor'un işi dahada zorlaşıyor. Eğer böyle giderse Allah korusun bir kaç hafta sonra "zor" olan iş " imkansız" hale gelir.
Yarınki Manisa maçından önce bana en çok sorulan sorulardan birisi " Sivasspor Manisa'yı yener mi?" oldu. Şunu bütün samimiyetimle söylüyorum,bu takım bırakın Manisa'yı her takımı yener! Lider Trabzon ve takipçisi Bursa maçlarında nasıl oynadığına ve nasıl goller yediğine bakıldığında Sivasspor'un gerçekte çok iyi bir takım olduğu açıkca görülür. Ama dediğim gibi futbolda sonuç önemli,gerisi teferruattır.
Bir önceki Eskişehir maçında her iki goldede hatası olan kaleci Korcan'ın yerine Lubos'un kaleyi koruyacağı,ayrıca en çok gedik veren defansın ortasındada değişiklik yapılacağı söyleniyor. Rıza hoca'nın Mendonça süprizide yapabileceği gelen haberler arasında.
Kim oynarsa oynasın,özellikle Sivas'taki maçlarda futbolcuların kapasitelerinin üzerlerine çıkması ve an azından Kadir Bekmezci kadar koşması gerekir. Sivasspor yapacağı bütün hatalara rağmen ancak böyle maç kazanabilir.
Yarınki maçtan sonra " İyi oynadık ama basit goller yedik,hakem kötü maç yönetti" gibi sözler duymakta istemiyorum,yazmakta..
Haftalardır bekliyorum " Bu Sivasspor birine patlama yapacak" diye,O hafta bu hafta olmasın
Ümit Özat istifa etmis.
olursa manisa'ya kaybeder ve riza hoca istifa falan edecek olursa bence yerine Ümit Özat gelse olur ne de olsa o da hemserimiz.
ümit hocaya gerek yok. bu saat de sonra yeterki rıza gitsin yardımcıları götürür bu işi
Rıza Hoca iyidir, Ümit Hoca'yı boşverin
|
|