Orijinalini görmek için tıklayınız : Ve taraftar 25 bine isyan etti!
Ve taraftar 25 bine isyan etti!
2011-02-26/16:44:47
http://sivasspor.com/images/stories//diger/11.manifestostadyum.jpg
TOKİ tarafından Sivas'a yapılacak olan 25 bin kişilik stada taraftarın tepkisi artarak devam ediyor.
Yeni yapılacak stadın kapasitesini az bulan taraftarlar imza kampanyası başlattı.
Yeniçeri taraftar grubu ile sivasspor.com adlı internet sitesi tarafından başlatılan ve taraftar sitelerinin de büyük destek verdiği kampanyaya futbolcular Mehmet Yıldız, Erman Kılıç ve Hayrettin Yerlikaya'da imza vererek destek oldular.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yeniçeri taraftar grubu şu görüşlere yer verdi.
"Biz Yeniçeriler ve Büyük Sivasspor taraftarları, mevcut 17.000 kapasiteli stadımızın belli başlı tadilatlardan geçirilerek zaten 25.000 kapasiteye ulaşacağını düşünmekteyiz.
Biz Yeniçeriler ve Büyük Sivasspor taraftarları olarak, Sayın Başabakanımız ve Devlet büyüklerinden, söz konusu şehir dışına yapılacak olan stadın en az 35.000 kişilik kapasiteye sahip olmasını talep ediyoruz.Sivas halkının FİFA' nın kararları neticesinde " Uluslar arası bir futbol karşılaşmasının yapılabilmesi için en az 35.000 kişilik modern şartlara ve FİFA kriterlerine uygun bir stadyum" olması gerektiğini bilmesini istiyoruz..Sayın Başbakanımız ve Devlet büyüklerimizin bu çağrımıza kayıtsız kalmayacağına inanmak istiyoruz ve en kısa zamanda kendilerinden somut bir adım bekliyoruz.
Yeniçeriler olarak, kapasitenin yükseltilmediği sürece tepkimizin giderek artacağını Yiğidolara ve Tüm Sivas kamuoyuna bildiririz"
Yeniçeriler Taraftar Grubu
Hürdoğan
25 BİN KİŞİLİK STAD İSYANIMIZ HÜRDOĞAN GAZETESİNDE HABER OLMUŞTUR DUYRULUR. HÜRDOĞAN GAZETESİNE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.
velibircan 26.02.2011, 01:04 imza kampanyası baslatıldı denmiş ama sitenin adını koymak akıllarına gelmemiş :S neyse yavas yavas da olsa duyuluyoruz
migroArmis 26.02.2011, 01:39 Tepkiye bir yerden başlanması gerekiyordu zaten.Artarak süregelmesi güzel we yararlı olur...
favori58 26.02.2011, 01:53 teşekkürler hürdoğan,yine dieğrleri uyurken sesimizi duyurdun,
bu arada merak ediyorum <kareas linkli vatandaş yine hürdoğanı ve yazarını eleştirek bir şey bULACAKMI
eyuphulagu 26.02.2011, 02:02 İmza kampanyası haberi yerel ve ulusal basına yansımaya devam ediyor..Bizimsivas gazetesi,Sivasın Sesi Gazetesi imza kampanyası haberini bugünkü gazetede veriyorlar..Ayrıca internette konu WOWTURKEY.COM da ve TRİBÜNDERGİ.COM sitelerinde de tartışılmaya başladı..Yakında diğer büyük gazetelere ve sitelere de haberin düşmesi yakındır..Ne kadar çok bu konuyla ilgili haber yapılırsa inanıyorum ki siyasilerde bu konuda tepkisiz kalmayacaklardır..Bence Manisa maçı canlı yayınlanacağı için statyum konusunda mutlaka canlı yayında Tüm Türkiye'ye ,siyasilere ve Başbakanımıza gerekli mesajlar verilmelidir.Ağlamayana mama yok arkadaşlar..İnşallah 35bin imza toplarsak bu Türkiye de büyük ses getirecektir..Haydi Yiğidolar kampanyaya devam...GÖNLÜMDEN 100BİN İMZA TOPLAMAK GEÇİYOR..İnşallah başarırız...
karahisarli 26.02.2011, 02:29 eger stad ileriye yönelik genisletilmeye uygun yapilirsa 25 binde sorun yok ne zaman sehir futbolu sevip 25 bini doldurmayi basarirsa yeniden büyütülür
güneşyurdu 26.02.2011, 02:30 ben facebook listemdeki sivaslı olan arkadaşlarıma tek tek mesaj olarak gönderdim.bunun yanında duvarımda da paylaştım ancak yaklaşık elli kişiden 2 arkadaşım olumlu cevap verdi.hatta biriside gümüşhanelidir ve frnsada ikamet etmektedir.bu internet yoluyla imza aslında çok süper bir şey fakat hedef
[SIZE="5"]kitlenin tamamına ulaşmak mümkün değil bunun için
[SIZE="5"]insanların yoğun olduğu yerlerde.meydanlarda ya da ev ev dolaşmak suretiyl imza toplansa mesela okullara gidilebilir.
daha etkili olmaz mı?
58MUAMMER58 26.02.2011, 02:31 İMZA KAM PANYASINI milletvekilleride,yerel basında önemsiyorsa ,doğru yoldayız demektir,bana göre en kısa zamanda nekadar imza atılırsa okadar ses getirir bu kampanya,eger bu siteye üye olan 80 bin kişi hepşi imza atsa,herkeste enaz 2 arkadasına yakınına haber verse 250 bin imza eder,bu rakamı gören heralde taleplerimizi dikkate alırlar.kaçgündür daha 1000 imza topluyamadık.
Yusuf Çevik 26.02.2011, 08:13 Edeceğiz tabi.Yapacaksanız adam gibi stad yapın.
B.DUMANLI 26.02.2011, 09:55 Bursa´nin 42 000 kisilik timsah arena stadi,450 günde tamamlanacakmis.Yil 2011´de Türkiye´ye modern stadyumlar yapacagiz diye yola cikacaksiniz,bundan sonraki 40-50 yili hesaplamiyacaksiniz,25000 kisilik stadyum yapip Sivas´a bu eseri kazandirdik diye gögsünüzü gereceksiniz.Yok öyle yagma.Bu is artik iddaya bindi,VER STADYUMUMU (30-35 binlik kisilik ),AL OYUNU.Sivas´li bundan artik ödün vermez.Sivas´li bu yoldan dönmez.Sivas´li herseyin güzeline layiktir.
ZiDaNe58 26.02.2011, 10:01 hurdogana sesimize ortak oldugu icin tesekkur ederiz ama yetmez diger yerel gazetelerimizinde haykırışımıza ortak olması gerekiyo.Hep Destek Tam Destek..!!
burakkova 26.02.2011, 10:42 keşke sitenin adını da koysalarmış. daha etkileyici bir haber olabilirdi. neyse yine de. buna da şükür.
aklı selım davranmalı herkes memleketimize kazık atmayalım.karşi çikalım bizım ıstedimız olsun onların değil.
ayazoğlu 26.02.2011, 20:51 Bu tepkilerin Manisa macındada devam etmesi lazım
güneşyurdu 26.02.2011, 21:19 arkadaşlar bizim sivas halkı bu şekilde olduğu müddetçe bu adamlar bizim kafamıza vura vura yaparlar.
bu adamlar bir şey yapmadan önce ortaya bir yem atıyorlar,milleti önce bir ölçüp biçiyorlar, baktılar tepki yok rahat rahat istediklerini yapıyorlar.
ve şundan da eminim şu sivasıda kökten satsa öyle kişiler varki bu adamalar tepki vermezler,eyvallah evet sen yapıyorsan doğru yapıyorsun diyen insanlar çoğunlukta.
başbakan sivasda ceketini koysa yeter.
ALLAH tek dileğim mazlumuz dediler şimdi kendileri zalimlik yapmaya başladılar.onun için dileğim belarını verir YÜCE MEVLAM.
burak58as553 26.02.2011, 22:08 AKP Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya twitter üzerinden yaptıgı acıklamada stadyum kapasitesinin bizim tahmin ettiğimizinden de cok olacagını yazmıs..Ayrıca yeni yapılacak stadyumda uluslararası bütün organizasyonların yapılacagı ve Anadolunun en modern stadı olacagını belirtti.
favori58 26.02.2011, 22:14 Arkadaşlar bişey dikkatinizi çekiyormu Sivasspor yöneticisi fikret unsalın gaztesi bu koınuda neden sezsiz kalıyor? Sivassprun her türlü imkanlarından yararlanan kemal çağlıyan ın gaztesi neden sessiz kalıyor. lafa gelince mangalda kül bırakmayan sivas basını nerede
Arkdaşlar,bu işte en büyük görev yin bize düşecek Manisa maçında 25 bin kişilik stadı protesto edelim ama organizeli bir biçimde
HababamHa 27.02.2011, 08:46 Arkadaşlar bişey dikkatinizi çekiyormu Sivasspor yöneticisi fikret unsalın gaztesi bu koınuda neden sezsiz kalıyor? Sivassprun her türlü imkanlarından yararlanan kemal çağlıyan ın gaztesi neden sessiz kalıyor. lafa gelince mangalda kül bırakmayan sivas basını nerede
Arkdaşlar,bu işte en büyük görev yin bize düşecek Manisa maçında 25 bin kişilik stadı protesto edelim ama organizeli bir biçimde
Sayın Ünsal böyle bir haberin kendi gazetesinde olmasını istememiştir,Niye peki demekki oda bu kapasiteyi yeterli görüyordur.
Sivassporluyuz yiğidoyuz derler fakat Sivassporun menfaatlerini göz ardı ederler.
Sayın Ünsal ve Çağlayan bu konu tüm Sivas basınında yer almış,Sizin gazeteleriniz bu konuyu neden haber yapmadı doğrusu merak ettim.:)
yigidocengiz 27.02.2011, 12:05 açık konuşayım,şu takım kümede kalsında 25000 falan umrumda değil açıkcası.bi rahata erelim o zaman bizimde söyleyecek sözümüz olur.yoksa şimdi ne dersek diyelim kimse duymaz bizi.
öğretmen 27.02.2011, 13:39 bu olaya öncelik eden arkadaşlarımı kutluyorum. demeki koca sivas ta sivas ın hakkını savunan sivas ı geçrekten seven sadece bu taraftar topluluğu . miletvekileri başabakan ne derse kabul eden sadece el kaldırp indiren bir daha ki sefere nasıl seçilirim diye düşünen fenerbahçe şapkası takıp maç izleyen sözde sivas aşıkları.25 bin kişilk stada hayır diyen tepkilerini ortaya koyan yeniçeriler grubuna teşekkürlerimi gönderiyorum.HELAL OLSUN SİZE SİVAS IN SÖZDE DEĞİL ÖZDE AŞIKLARI..
|