58akif34
27.02.2011, 17:37
yiğidolar trt radyo spıkerı bizim taraftarımızla dalga geçiyor taraftar bağırmıyor adeta tiyatro izliyor diye ben bır anlam veremiyorum neden bizimle bu kadar uğraşıyorlar herkese inat bu takım ligde kalacak
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : TRT spikerini protesto 58akif34 27.02.2011, 17:37 yiğidolar trt radyo spıkerı bizim taraftarımızla dalga geçiyor taraftar bağırmıyor adeta tiyatro izliyor diye ben bır anlam veremiyorum neden bizimle bu kadar uğraşıyorlar herkese inat bu takım ligde kalacak mühendisburak58 27.02.2011, 17:38 doğru söylüyor spiker tam sivas gol yedi taraftarlar susutu.daha öndeyiz tam destekleme zamanı susuyorlar. sibur 27.02.2011, 17:41 yenılgıyı beraberlıgı hakemlere yada baska seylere baglamayı bırakın artıkk.taraftar taraftar olsun son sanıyeye kadar bagırsın.tek bıldıklerı kırmızı-beyaz sampıyon sıvas baska tezahurat bılmıyorlarr emin kara 27.02.2011, 17:42 ya gardaş adam haklı nerde bizim takımın taraftarları takıma destek olmalıki oyuncularımızda coşsunlar sibur 27.02.2011, 17:44 çekirdek yemeye geliyor taraftar stada 58_babacan_58 27.02.2011, 17:53 suç spikerde değilki,adam doğru sölüyor suç taraftarda,adam 4. golü attığımızda resmennn gooooooooolllllllll die kendini yırttı,spiker haklı beyler dağılın :D:D emre41 27.02.2011, 17:56 yiğidolar trt radyo spıkerı bizim taraftarımızla dalga geçiyor taraftar bağırmıyor adeta tiyatro izliyor diye ben bır anlam veremiyorum neden bizimle bu kadar uğraşıyorlar herkese inat bu takım ligde kalacak hiç de dalga değil. ben deli oldum tv başında. insan hiç bir şey bilmiosan Sivas de be. trt haklı arkadaş. kimse alınganlık yapmasın. SvS58lka 27.02.2011, 18:02 konuyu acan arkadas bu konu fuzuli olmus gerek yoktu bence cunki sibiker hakli ustelik bizim gollerimize sevindi resmen bu ses tonundan belliydi takim gol yiyince bizim taraftar destek yapmiyor sadece tribunden bir homurtu sesi yukseliyor gecen hafta eskisehir seyircisini hepimiz gorduk nasildi ?bizden cok farkli degilmi iste oyle olmamiz lazim,,,,, adalı harun 27.02.2011, 18:02 spiker dogru söylemiş bizim taraftarlarda cosku yok golde bir ses çıkıyor sonra kaveden sessiz oluyor stat phenom58 27.02.2011, 18:04 Spiker doğru söylüyor bunda bir alayda yok Yigido DogaN 27.02.2011, 18:30 VALLA HAYATIMDA GORDUGUM EN YAVAN TARAFTARIZSZ KUSURA BAKMAYIN DAHA TEZAHURAT YAPMAYII BIRAK SIVAS DEMEYI BILE BILMIORUZZ BIRDE KALMIŞŞ 25000 LIK STAD AZ 35000 LIK OLSUN PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖFFFF ARENA BIZIM NEYIMIZEE VALLA BIZIM ZAMANIMIZDA UCUNCU LIGDE ÇILGINLAR 58 GRUBUMUZ VARDII O STADDA BIR MEKSIKA DALGASI YAPARDIKKI OFF RAKİP OYUNCULAR TRUBUNLERI IZLERDI ADETAA YEMIN EDERIM TAKIM SAHAYA CIKINCA ADETAA TRUBUNLER YANARDI MAYRTAP PATLAMALARINDAN SAVAS ALANINDA GIBI HISSEDERLERDII RAKIPLER NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BAK ESES...GÖZGÖZ..TEKSAS..MAVİ ŞİMŞEKLER..NEBILIMM OFFF OFF OLE BIR TARAFTAR OLMAMIZ İÇİN BİZİM ÖLMEMİZ LAZIMKİ ÇOCUKLARIMIZ BELKİ ... Yigido DogaN 27.02.2011, 18:32 AYRICAA BULENT UYGUN SIRF TARAFTARIN TAKIMA YAVAN KALISINDAN DOLAYII STADA GELMEDIGINDEN DOLAYII TEZAHURAT YAPMADIGINDAN DOLAYII KAÇMIŞŞ OLE DIO LAR eyupkocak 27.02.2011, 18:36 nası bağırmıyo bea adamlar heyecandan maça konsanre olamıyor ki bi de bağırsın mı zaralı19 27.02.2011, 18:39 VALLA HAYATIMDA GORDUGUM EN YAVAN TARAFTARIZSZ KUSURA BAKMAYIN DAHA TEZAHURAT YAPMAYII BIRAK SIVAS DEMEYI BILE BILMIORUZZ BIRDE KALMIŞŞ 25000 LIK STAD AZ 35000 LIK OLSUN PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖFFFF ARENA BIZIM NEYIMIZEE VALLA BIZIM ZAMANIMIZDA UCUNCU LIGDE ÇILGINLAR 58 GRUBUMUZ VARDII O STADDA BIR MEKSIKA DALGASI YAPARDIKKI OFF RAKİP OYUNCULAR TRUBUNLERI IZLERDI ADETAA YEMIN EDERIM TAKIM SAHAYA CIKINCA ADETAA TRUBUNLER YANARDI MAYRTAP PATLAMALARINDAN SAVAS ALANINDA GIBI HISSEDERLERDII RAKIPLER NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BAK ESES...GÖZGÖZ..TEKSAS..MAVİ ŞİMŞEKLER..NEBILIMM OFFF OFF OLE BIR TARAFTAR OLMAMIZ İÇİN BİZİM ÖLMEMİZ LAZIMKİ ÇOCUKLARIMIZ BELKİ ... kardeş tamam önceden varmış ama artık sivassporunda bir taraftarı var YENİÇERİLER bunu unutma bu maçta da taraftar her zamanki gibi iyiydi herkes katılsa daha iyi oluruz.Alem bilsin artık YENİÇERİLER var..... taraf 27.02.2011, 18:43 dogru söze ne denir dogru söylemiş GuVeN 27.02.2011, 18:44 Konuyu açan arkadaş kusura bakmasın ama çok gereksiz bir konu olmuş! ZiDaNe58 27.02.2011, 18:53 ben radyodan dinlemedim ama spiker haklı 3-2 öndeyken bile taraftarımız sanki 3-2 gerideymişiz gibi davrandı.. karyola 27.02.2011, 18:56 bogazımız patladı maraton tribunde .kuru kalabalık destek olmadılar. B.DUMANLI 27.02.2011, 18:56 Yigido grubu ve yeniceriler bu konuda birlesip takimi costuracak,stadyumu ayagi kaldiracak alternatifler üretmeliler. burak58as553 27.02.2011, 19:14 Yanımdakilere diyorumki biraz sesiniz cıksın afedersiniz ama bana mal mal bakıyolar... 58ToPraK58 27.02.2011, 19:18 Trt gibi ciddi bir kuruma böyle basit insanlar gelirse elbet böyle sorunlar olacaktır.Musa aydın'ın Buca ya transfer olduğunu bilmeyen adamdan sen ne beklersin ki...Asıl bizim o eksik akıllarla dalga geçmemiz gerekir... xremix 27.02.2011, 19:40 trt spikeri bugün birine habire musa aydin diyordu ,yanlis maci dinliyorum sandim :-) HALIL 27.02.2011, 19:43 yok butun mac boyunca bir dogru soyledigi bir sey varsa oda budur ya onu bunu gecin adam mehmet nas 'a musa aydin diyo:D cok acemice seyler yapiyorlar trt spikerleri zgR 27.02.2011, 20:01 cekirdek sevdalisi emekli amcalar staddaki yerini yine almislardi galiba!maci radyodan dinledim taraftar sesi gelmiyordu hic.taraftar gruplarimiz disinda sahsi bagiran olmadi galiba yine.spikere falan suc bulmaya gerek yok,adam dogruyu soyledi. sivastatlıbelam 27.02.2011, 20:16 bırakın kardeşim trt spikerini bırakın stadın kapasitesini önce takımı bi ligde tutalım.somut bi başarımız olsun sonra tepkimizi koyarız.bu halimizle kimse bizi sallamaz.trt türkiyenin en köklü ve başarılı yayıncılık yapan kurumu.cüneyt kıran da iyi bi spiker.adam daha ne yapsın sen çok yaşa sivas en büyük yiğidolar mı desin.yayıncılıkda ilke tarafsızlıktır.tepkisellikden vazgeçelim.:) nefhret_58 27.02.2011, 20:22 spikere katılmıyorum ama hala çekirdek çitleyen seyircilerimizde yok değil. 58akif34 27.02.2011, 20:22 bir ara cihanın soyadınıda kılıc olarak değiştirmişti :D güneşyurdu 27.02.2011, 20:26 kazandık mı;?kazandık gerisi tefarruat. eyuphulagu 27.02.2011, 20:33 Ben de maçtaydımSpikere kesinlikle katılmıyorum..Zaman zaman susma oldu ama maç genelinde taraftar çok çoşkuluydu...Belki es es veya çarşı kadar stada hakim değiliz ama yine bilhassa Maraton maç boyunca hiç susmadı..Kla arkası ve vip de fena değildi..tabi ki gönül ister ki tüm tarftar tek yürek tek bilek olsun;bağırsın..Ama herkes te biliyor ki sivassporda tribünlar arasında birlik malesef yok ..her tribün kendine göre tezahurat yapıyor..Yiğido gençlik ve Yeniçeriler de kendi bölgelerinde farklı tezahurat yapıyorlar..Sivas'ta malesef her tribünün kabul edeceği bir lider yok..Bunun içinde tribünler arasında birlik olmuyor..Yeniçeriler kendi liderleri eşliğinde tezahurat yapıyorlar;yiğdo gençlikte kendi liderleri önderliğinde tezahurat yapıyor..Statta es es ,teksas veya çarşı grubu grubu gibi tüm tribünlerin tek elden yönetildiği bir yönetim olmadığından yapılan tezahuratlara da farklı oluyor..Hele vip tribünde bu işi yapan sadece bir kişi var..İsmi hatırlamadığı orta yaşlı bir arakdaş;star marketin sahibi galiba ..O da olmasa bu tribünden ses çıkmayacak..İnşalah yeni nesil aralarında daha iyi örgütlenerek gerçek taraftarın nasıl olduğunu herkese gösterirler.. fatihtuztas 27.02.2011, 20:50 Adam doğru söylüyor yalan değil ki. Bizim taraftarlar malesef tezahüratların sürekliliği konusunda sıkıntı yaşıyor. güneşyurdu 27.02.2011, 20:58 yahu arkadaşlar taraftarın hali mi vardı.takım düşecek 3 puan için deli oluyor.milletin taktığı konuya bak. bu konu 20 yıl içinde düzelmez. burakpaşa 27.02.2011, 20:58 yukarıdaki yorumları yapan arkadaslar gidip bağırsaydınnız. burdan atıp tutmak kolay tabi. adamlar o soğukta maça gitmişler daha ne istiyosunuz. maçı izlemeye gidenlerin hepsi de eli ayağı öpülecek insanlardır... velevki bağırmasalar dahi furfat 27.02.2011, 20:59 yiğidolar trt radyo spıkerı bizim taraftarımızla dalga geçiyor taraftar bağırmıyor adeta tiyatro izliyor diye ben bır anlam veremiyorum neden bizimle bu kadar uğraşıyorlar herkese inat bu takım ligde kalacak bizim en büyük eksikliğimiz bu zayıf düştük mü hemen karşı tarafta bir şeyler aramaya başlıyoruz.insan önce başını öne eğecek hatayı kendinde arayacak erdemlik budur.şimdi sormak gerekir takım çok iyi bir oyun oynuyorduda hakkımı yendide siz bu yorumu yaptınız bilinçsiz yere karşı tarafı suçluyorsunuz.maçtamıydınız radyodan dinlediğinize göre değildiniz.belkide spiker doğru söylüyor ne biliyorsunuz.ben maçı syrettim spikerde haksız değildi bana göre takımızı ligde kalmasını istiyorsak DAHA FAZLA DESTEK VERMEMİZ GEREK izmirliyigido 27.02.2011, 21:09 Vallahi bu konuda herkes yetersiz olduğumuzu söylüyor ve bence de çok haklılar. 2 saat boyunca sadece Sİİ-VASS, Sİİİ-VASSS diye bağırmakla tezahürat yeptığımızı düşünüyorsak Bursaspor ve Eskişehir tribünlerini ayakta alkışlamak gerek o zaman. Bizim eksiğimiz ve hatamız ne biliyor musunuz? Gruplaşma çok fakat birlikte hareket etmek yok. Ekranlar da tribünleri şöyle hep birlikte hareket ederken, atkı şov yaparken, alkış şov yaparken, Meksika dalgası yaparken göremedikten sonra kimse çıkıpta tribünler çok iyiydi demesin. Haa, burada genç arkadaşlarımızın hevesini kırmak istemiyorum, her 2 grupta da 300-500 kişi çok yürekli ve istekli şekilde hareket ediyorlar. Onlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum ama bu işler sadece ve sadece 2 saat için birlik-beraberlik ister. O da tribün liderlerine düşer. Yeter artık zamanı geldi, bari stadda birlik olun, birlikte hareket edin. Tek, bir hareketle tüm stad aynı şarkıları, tezahüratları söylesin. Sözüm Mesut ve Yeniçeriler'den Yener'e... AYK ofgurleyuk78 27.02.2011, 21:25 Fb yi hiç sevmem ama seyirci en ufak harekete bile faul çaldırıyor. Hakemi etki altına alıyor. Kuru kuru bağırmaklada olmuyor. samet35 27.02.2011, 21:36 bence bugun taraftar eskiye nazaran iyiydi. sebasteia 27.02.2011, 22:16 taraftarımız aslında eskisi gibi çok da suskun değil ancak bu stadyumda ancak bu kadar ses çıkıyor. stadın ambiansı çok kötü. ses dağılıyor. nasipse yeni stadımızda herşey çok daha güzel olacak. :) migroArmis 27.02.2011, 22:41 TRT de istanbul basınından farkı kalmadıFanatik denen gazetenin bu günkü attığı başlığa bakın fenerbahçe 2 galatasaray 0 yazmışlar...birde Türkiyenin en büyük spor gazetesiymiş...f.b nin oynadığı takımdan bi haber ...Bunlar değilmiydi Sivasa antep diyen bir maçta elli kere...... sivassporummm58 27.02.2011, 23:20 Yorumlara bakıyorum da gerçekten hayret etmemek elde değil.Yaw senin takımın son sıralarda.Galibiyeti unutmuş bir durumda.Hava çok soğuk.Ancak buna rağmen o kadar taraftar stada gelmiş.Bağırsa nolur bağırmasa nolur!Tabi bu ayrı bir konu.Galiba bu yorumları söyleyen arkadaşlar stada gelip de o çoşkuyu görmemişler.Trt spikeri denen mahluk da bu taraftarın ne denli takımına bağlı olduğunu öğrenememiş.Yazık!!! Yiğiter 27.02.2011, 23:32 Bu akşam TRT'de Sivasspor'a dair tek kelime yorum yapılmadı! akkuzu 27.02.2011, 23:33 yukarıdaki yorumları yapan arkadaslar gidip bağırsaydınnız. burdan atıp tutmak kolay tabi. adamlar o soğukta maça gitmişler daha ne istiyosunuz. maçı izlemeye gidenlerin hepsi de eli ayağı öpülecek insanlardır... velevki bağırmasalar dahi 1.Bu kardeşime Aynen katılıyorum tebrik ederim 2.Ben devamlı maçları canlı seyredenlerde biriyin.Acaba top manisadayken devamlı ıslık ve yuhlama yapıldı buda ilk yarı boyunca devam etti acaba bu yayında nasıl çıkmadı,orası ayrı bir konu. 3.Rıza hoca seyirciye ilk kez teşekkür etti acaba oradan bir sonuçtamı çıkartamadınız. 4.Artık bırakın bu çekirdekçi,bu ihtiyar,bu bağırmıyor lafları ile zaten git gide azalan bir seyirciyi tamamen bitirmeyin,herkes oraya sivasspor sevdasından ve içerisindeki aşktan geliyor,ister çekirdek yesin,ister bağırmasın.Yeterki stada gelsin,birçokları gibi 5 lira maç biletine vermeyip,evde veya kahvelerde 5 lira verip tv den seyretmeyi tercih etmesinler. stutgart58 28.02.2011, 00:17 TrT spikeri doğru söylüyor.bizim taraftar çekirkdek çitliyp tiyatro gibi maç izliyor..taraftarlık böyle olmaz...grosicki golleri atıyor bizim seyirci bi oley diyo tmaam..böyle taraftarlık olmaz ZARALI_ENGIN 28.02.2011, 00:22 Bence abartmaya gerek yok deli_yigido 28.02.2011, 00:45 Böyle birbirimizi yemeye devam edersek, birlik olmazsak, stadyumda bi kilo çekirdek yemeye devam edersek, en önemlisi 'gençliğin' ilgisini stadyuma tribüne çekemezsek, her türlü Şehrimiz ve Değerlerimiz dalga konusu olacaktır. Bugün ufak bi çocuk bayrak sallıyordu, hemen arkasındaki bi çekirdekci ağabey "-indir bayrağı maçını izle göremiyorum" diyerek azarladı çocuğu. O an o adamı parçalarına ayırmak geldi içimden. Ama o tribün kültürü şehrimde ne yazık ki gelişmemiş. Şunuda eklemek gerekir, yayıncı kuruluşunda muhalif etkileri var. Başka takımların maçlarında tribünlere kadar mikrofonlar yerleştiriliyor... Demem o ki, biz YENİÇERİLER Sivas'ta modern tribün kültürünü geliştirmek adına herşeyi yapıyoruz, ve yapmayada devam edeceğiz. Maddi değil asla, kimseye tutunmuyoruz kendi yağımızda kavruluyoruz, sadece MANEVİ desteğe ihtiyacımız var. YENİÇERİ duruşu budur. Selamlar. kendalli 28.02.2011, 00:47 arkadaslar yeter allah askina yapmayin ne istiyorsunuz bu taraftardan gelen giden bu cefakar taraftari yerden yere vuruyor siz biliyormusunuz bugun bu maci aldiran o kamili costuran o stadi dolduran taraftarindir gercek olan budur ve bir gercekte bu adi yayinci kurulus her stada kale arkasindaki tribunlere varana kadar mikrofon koyarken bizim stadin maraton tribunune dahi tek mikrofon bile koymuyorlar ses o yuzden tv ekranina gelmiyor arkadaslar bunu bugun maca gelenlerden sorsaniz onlarda soylediklerimide katilacaklardir... güneşyurdu 28.02.2011, 00:47 adminle bu konuyla uğaraşaka halimiz yok biz diş geçireceksek trt spikerine değil.siyasi iktidara geçirelimde satadı adam gibi yaptıralım. 58MUAMMER58 28.02.2011, 01:36 SPKER SİVASAMI KÜFRETMİŞ YOK,SEYİRCİ DESTEK OLMUYOR,çekirdek yiyor demiş,doğrusöyleyeni 9 köyden kovarlar ,biz kovmayalım,takım gol yiyor,ölümsessizliği,koca stadda 200 kişi bağırıyor,diğerleri tiyatro izliyor sanki doğrusöze eyvallah. ccey 28.02.2011, 07:36 spiker haklı hakem okadar erahat maç yönettiki bütün takdir haklarını manisadan yana kullandı, hakemi baskı altına almadık, glü yeyince susspus olduk, stadın yıkılması lazımken itaydas 28.02.2011, 07:49 Ben TRT spikerlerini ve düşüncelerini beğeniyorum. sorun bizde, başımızı öne eğip bu konuyu tekrar düşünmeliyiz. Az da olsa stada gelen bayan taraftar bay taraftarlardan daha heyecanlı, daha çok taraf tutuyor. Baylar burası tiyatro sahnesi değil, lütfen kendimize gelelim. Dedikodu bazında herkes haddini aşarak konuşuyor ama icraata gelince, çekirdek yemeye devam. Olmaz böyle şey. Saygılar... Yusuf Çevik 28.02.2011, 07:51 Maçı izlemişmi o konuşuyor ordan.Ben izledim taraftarlar bağırıyordu.Saçma saçma konuşuyorlar. turks 28.02.2011, 08:32 :)spiker haklı değil önce insan kendine bakacak sonra eleştiri yapacak mehmet nas a musa aydın diyen spikermi haklı migroArmis 28.02.2011, 23:35 SPKER SİVASAMI KÜFRETMİŞ YOK,SEYİRCİ DESTEK OLMUYOR,çekirdek yiyor demiş,doğrusöyleyeni 9 köyden kovarlar ,biz kovmayalım,takım gol yiyor,ölümsessizliği,koca stadda 200 kişi bağırıyor,diğerleri tiyatro izliyor sanki doğrusöze eyvallah. gs seyirciside 15 haftadır stadında çekirdek yiyor..Hiç duydunuzmu gs seyircisine medyanın bir kelime ettiğini.Olay seyircinin ne yaptığını anlatmak falan değil.Olay medyanın Anadolu takımlarına karşı yaklaşım tarzı..Kendi tabirleriyle küçük takımlara karşı dawranış tarzı..Adam koskoca gazeteye Kasımpaşa gerine gs yazmış..Sivasa maç içinde elli kere antep demiş bir kardeş yazmış M. Nas a musa demiş bütün bunlar ist basının Anadoluya karşı laubaliliği terbiyesizliğinden başka bir şey değildir... vedat58 28.02.2011, 23:46 YANARIM YANARIM kac yildir süper ligdeyiz ne takimimiz icin adam akilli marslar söyleniyor,nede bisey!!!!, kac yildir süperligdeyiz ne taraftar hep bir agizdan coskulu yeri gögü inletiyor,nede bisey!!!!, kacyildir süperligdeyiz futbolcularimizi costuracak tezahuratlar söylenmiyor, nede bisey!!!! kac yildir süperligdeyiz taraftarimiz koyun gibi birbirine girmis hic kimildamiyor nede bisey!!!!kac yildir süperligdeyiz taraftarimiz cekirdek yiyor simit yiyor nede bisey!!! kac yildir süper ligdeyiz bu taraftar ne zaman taraftar olacak ??? nede bisey!!!!!!!! "_tuqRuL" 01.03.2011, 01:38 Yuh amma da abartmışınız be.. O stada gidenlerin hiç mi canı yok kardeşim ? Bir kapı çalışmıyor diye Stada girmek için o soğukta yarım saat kuyrukta bekleyenlerin hiç mi canı yok yani ? Ayrıca Top rakibin ayağındayken ıslıklayanlarda bizim taraftarlar değildi heralde ??? Geçen maçlarda olduğu gibi Dk.85 olunca maraton ve Kale arkası kısmen boşalırdı, ben bu maçta Dk 85.ten sonra çıkan çok nadir kişi gördüm. Kendi taraftarına laf etmeyi bırak önce kendine bak ;) eyupk 01.03.2011, 01:59 gereksiz bir protesto, spiker doğruları söyledi. blueways 01.03.2011, 07:37 biz gol attıkça adam bizden çok sevindi yigidoyuzz 01.03.2011, 07:43 yiğidolar trt radyo spıkerı bizim taraftarımızla dalga geçiyor taraftar bağırmıyor adeta tiyatro izliyor diye ben bır anlam veremiyorum neden bizimle bu kadar uğraşıyorlar herkese inat bu takım ligde kalacak ya gardaş yiğido gençlik ve yeniçeri grupları kadar taraftar oldukmuki 90cı dkkaya kadar kim takımını desdekledi sağı solu bırakın kendi işimize bakalım isterki hiç konuşmasınlar adımızdan şanımızdan biz oynadıgımız oyunla duyuracagız Sivası sivasspor eğerki Yiğido gençlik ve yeniçeriler grupları gibi olursak taraftarı konuşurlar biz maçlarımıza bakacagız memet24 01.03.2011, 08:39 bencede dogru demişşşşş.... aademari 01.03.2011, 08:42 seyircimiz birik ve beraberliği sağlamalı her kafaden bir ses çıkarmakla tezahürat olmaz ankastre 01.03.2011, 09:16 Karşılaşmaların 90 dakika ve duraklamaların ilavesi kadar süre olduğunu bilmiyorsak, Bu zaman içerisinde susmadan, oturmadan takımımıza destek veremiyorsak, Yediğimiz gol hangi dakika, hangi skor sonrası, hangi pozisyon sonrası olursa olsun stadyumdan, gol sonrası takıma destek ve moral için "çıt" çıkmıyorsa, Bursaspor (timsah grubu) taraftarlarının, Avrupa kupa müsabakasında Bursa'da yenilen 4-5 gole rağmen nasıl destek verildiğini izlemelerini, ders alınmasını isterim. Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Çarşı...vs. grupların, takımları gol yediği, hatta mağlup olduğu halde, takımlarını nasıl desteklediğini izleyip halen ders alamamış, taraftar olamamış isek; TRT spikeri az bile söylemiş... dv9000 01.03.2011, 10:12 Oncelikle TRT sipikerinin takim kadrolarini iyi ogrenip mac anlatsi ilk yari boyunca Mehmet Nasa Musa Aydin olarak anlatti yıldızelii8 01.03.2011, 11:24 adam haklı gardaş resmen tiyatro izler gibi izledik bir an dedim yeni yapılacak stad yüzünden protesto mu ediyolar ne :D bct58 01.03.2011, 12:54 DEĞERLI ARKADAŞLAR BEN MAÇI RADYODAN DINLEDIM SPIKER ARKADAŞ SANKI SIVASLI GIBI GOL ATTIĞIMIZ ZAMAN OYLE BAĞIRDI KI BEN SIVAS RADYOSUNDAN DINLIYORUM SANDIM KENDIMI ADAMA HAKSIZLIK YAPMAYALIM MaXiMuM 01.03.2011, 14:20 Millet olarak her şeye alınır olduk, rüzgardan nem kapar olduk. Hemen herşeye tepki, her şeyi protesto... Adam doğruları söylemiş. Taraftarın ancak % 5 'i 90 dk takımı sürekli destekliyor, tezahürat yapıyor. Geri kalanlar sadece seyirci. Yanlışlarımız, eksikliklerimiz yüzümüze vurulunca neden tepki veriyoruz ki ? ibrahim1949 03.03.2011, 18:20 yensekde yenilsekte takıma destek olalım.sakın olaki hata yapan oyuncuyu yuhlamak ıslıklamak homurdanmak gibi hareketleri yapmayalım.çünki morali bozulan oyuncudan verim alınamayacağının bilinmesi lazım.maçın 90 dakika lig yarışınında uzun bir maraton olduğu unutulmamalı. sivasfutbol 03.03.2011, 22:47 takım nerdeyse düşecek taraftar hala uyanamadı desenize cekirdek yemeye devam kuru yemişciler bayram etsin.. |