Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 05.03.2011, 16:52 http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/sivasspor_com-1.jpg
Gaziantepspor karşında 3-1 yenildiğimiz deplasmanımızı değerlendirelim.
Maç hakkındaki genel kanatiniz ?
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
58_babacan_58 05.03.2011, 16:53 Mehmet yıldızla resmen 1 kişi eksik oynuyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
Sivaslibey 05.03.2011, 16:54 3-1 alacagimiz maçi 3-1 kayip edioruz. Yazik, Riza hocanin tercihlerine kurban oluyoruz. Mehmet Yildiz'in, Mehmet Nas'in, Sedat'in bu takimda kesinlikle isleri yok.
Bunlar yüzünden 8 kisi oynuyoruz her maç. Riza hoca'da vizyon yok maalesef. Mehmet Nas'in yerine Keita'yi oynatsa, Sedat'in yerine Rada veya Ivanovs'u oynatsa, Mehmet Yildiz yerine Cihan kalsa yada Kamanan girse kesin biz degil Gazinatep'i her takimi yeneriz bu ligde.
Ama yok kiçini kaldirmakta zorlanan Sedat, kosamiyor korner oluyor tuttugu adami taki pbile etmiyor, o oyuncude Türkiye'nin dilinde olan oyuncu.
Rezalet vallah. Mehmet Yildiz çok çirkef oynuyor. Bu is yürümez böyle. Bu takim üst siralari hak ederken, asagilarda sürünüyoruz iki senedir.
Cok ama çok üzülüyorum. Iyi oynatilisa takim, biz hep galibiyet alirdik.
Gaziantep fazla sisirmisim gözümde. Bizim aptalligimiz hep bize maç kayip ettiren.
Yusuf Çevik 05.03.2011, 16:54 Abi ben sinirlendim.Maçı bi açtım 1-0 yeniliyoruz.Bu kadar olmaz ya.
Sanmıyorum Sivasın ligde kalacağına
Bizim her maçtan puan çıkarmamız gerekirken puan kaybediyoruz.
Şuna bak .
Hayırlısı.
58_babacan_58 05.03.2011, 16:55 yine şanssızlığımızdan yenildik,
--ilk gol frikik
--ikinci gol 3 kişinin içinden top bizim oyuncuya çarşıp adamın önünde kalıyo vuruyor ve gol
--üçüncü golüde kornerden yedik zaten
demekki bizim duran top sıkıntımız hiç bitmeyecek:confused:
izmirliyigido 05.03.2011, 16:55 Maçı değerlendirmeyelim, bu takım sahaya SEDAT, MEHMET NAS ve MEHMET YILDIZ'la çıktığı takdirde hep böyle ezik oynamaya mahkum. Maalesef RIZA'nın bu Mehmet Yıldız, Hayrettin sevdasını, KAMANAN düşmanlığını anlamış değilim. Yolun sonu gözüküyor. Anlayan anlar !....
AYK
Biri futbolculara ligdeki yerimizi hatirlatsin, bugun sahada sivasspor adina hic bir sey yapmadilar!
kaleden başlayalım korcan yine güven vermedi ardından sedat bayrak ve mehmet nas maçın en kötüleri idi bence ilk 11 de yer verilmemeli bu ikisine çıkarılmamaları ise büyük hata olarak görüyorum.. forvette eneramo ise 9 aylık hamile gibi görünüyor buna bi çözüm acilen bulunmalı
münihli_58 05.03.2011, 16:56 Korcan'dan gerisi yalan...
Burdanda Sivas Kümeye ve Sivasin Yollarini söyleyen Antep Taraftarlarini kiniyorum...
Sivaslibey 05.03.2011, 16:57 Riza hoca bu takimi oynatamiyor, iyi oyuncular buluyor ama oynatamiyor. Ve çikardigi onbir yanlis.
Mehmet Nas'a tahammül kalmadi. 90 dakika geziniyor. Iyi olsaydi eski takimlari birakmazdi zaten. Mehmet Yildiz'in ne yaptigi belirsiz. Topu resmen öldürüyor, rakip takimlara çalisiyor.
Sene sonuna kadar oynamamasi lazim bence. Kadir'i çikarmak akil kari degil.
58SİVAS58 05.03.2011, 16:57 3-1 alacagimiz maçi 3-1 kayip edioruz. Yazik, Riza hocanin tercihlerine kurban oluyoruz. Mehmet Yildiz'in, Mehmet Nas'in, Sedat'in bu takimda kesinlikle isleri yok.
Bunlar yüzünden 8 kisi oynuyoruz her maç. Riza hoca'da vizyon yok maalesef. Mehmet Nas'in yerine Keita'yi oynatsa, Sedat'in yerine Rada veya Ivanovs'u oynatsa, Mehmet Yildiz yerine Cihan kalsa yada Kamanan girse kesin biz degil Gazinatep'i her takimi yeneriz bu ligde.
Ama yok kiçini kaldirmakta zorlanan Sedat, kosamiyor korner oluyor tuttugu adami taki pbile etmiyor, o oyuncude Türkiye'nin dilinde olan oyuncu.
Rezalet vallah. Mehmet Yildiz çok çirkef oynuyor. Bu is yürümez böyle. Bu takim üst siralari hak ederken, asagilarda sürünüyoruz iki senedir.
Gaziantep fazla sisirmisim gözümde. Bizim aptalligimiz hep bize maç kayip ettiren.
Aynen sana katılıyorum bu hocayla bu kadar Rıza Hocanın fantazilerini izlemeye devam :(((((
ressam58 05.03.2011, 16:59 çOK ÜZGÜNÜM AMA ÇOOOK! YAPACAK BİŞEY YOK MALESEF....
3-1 alacagimiz maçi 3-1 kayip edioruz. Yazik, Riza hocanin tercihlerine kurban oluyoruz. Mehmet Yildiz'in, Mehmet Nas'in, Sedat'in bu takimda kesinlikle isleri yok.
aynen katılıyorum arkş tekfandocu sedatı her kes tanıyor ama hoca daha tanımadı ya yıldımız yapacağanı gene yaptı cok top sakladı bu ite bir kasıt var
biz boşuna kendizi yoruyorz arkdşlr??????????????????????? ???????????
1.gol tamamen Sedat'ın hediyesi..
2.gol bizim defansın toplu hediyesi..
3.gol de bizim defansın toplucak hediyesi oldu Antep'e..
İnanılmaz basit goller goller yiyoruz.Bugün Antep maçı kazanmak adına pek bir şey yapmadı aslında..Hediye gollerle aldı maçı..
KAdir oyundan çıktıktan sonra iyice koptuk ama KAdir kart sınırında olduğu için Kayseri maçı düşünülerek alındı oyundan..Neyseki altımızdaki takımlar da çok kötü..
Manisa galibiyetinden sonra da yazdık..Bu galibiyet bizi sarhoş etmesin zira yediğimiz iki gol de evlere şenlik demiştik..Dediğimiz başımıza yine geldi maalesef...
adalı harun 05.03.2011, 17:01 yine bedavadan yenildik bu takımeksik çıksın sahaya sedat oynamasın mehmet yıldızın işi nre hız yok topu kaybediyor yanındakilere fırça atıyor bu adamlar oynadıgı sürece bu takım ezilir bu takımda keita cihan oynamalı takımın defansına ivanos gelmeli ivanos son maçlarında iyiydi ne oldu adama çeteler onudamı götürdü
sedat misyonu bitmiş gitsi ikinci liğte oynası rıza hoca bu takımı liğte bırakır ama üçkağıtçı topçuları sutlamaSI lazım
sivasın sivaslıdan başka dostu yoktur
Sivaslibey 05.03.2011, 17:01 OFFFFFFFFFFFF ULAN OFFFFFFFFF. Hiçmi gülmeyecek yüzümüz. Nedir bizim her hafta bu çektigimiz. Yazik degilmi bizlere.
Elbeyliliyiz 05.03.2011, 17:02 Yeter artik biktik , usandik riza hoca ne olcak bizi catir catir yeniyor antep. Biz seyrediyoruz cildirmamak mümkün degil
serkan_ozcan58 05.03.2011, 17:03 hakettiğimiz bir mağlubiyet aldık sedat ne zaman ceza alanın önünde faul yapsa serbest vuruştan gol yiyiyoruz ıvanovs navratıl oynasın daha iyi mehmet nas ısrarı nerden çıktı çift forvet oynamamız gerekıyor kamanan eneramo kadroyu verimli kullanamadık gitti takım olarak cok kotuyduk
fatih585858 05.03.2011, 17:03 Arkadaşlar belkide çoğunuz bana katılacaksınız ben sadece şunu yazıyorum. Allahım sen bize gelecek sezonda Sedat'sız , Mehmet yıldız'sız, M.nas'sız,Hayrettin'siz,Uğur kavuk'suz bir takım izlemeyi nasip eyle ya rabbim.
58candide58 05.03.2011, 17:04 yine şanssızlığımızdan yenildik,
--ilk gol frikik
--ikinci gol 3 kişinin içinden top bizim oyuncuya çarşıp adamın önünde kalıyo vuruyor ve gol
--üçüncü golüde kornerden yedik zaten
demekki bizim duran top sıkıntımız hiç bitmeyecek:confused:
bence bu sefer maçı sansızlıktan kaybetmedik!!!!!!!
---1.gol..sedat ilk topu ayağına almasıyla pas hatası yaptı devamında faul yaptı gol yedik..
---2.gol...3 kişi armut gibi koşarsa öyle goller yenir zaten..3 kişi aynı yerde rakip ilerde:mad:
---3.gol...buna pek bişi demşyorum ama iyi tutsalardı vuramazdı rakip oyuncu..yanlış hatırlamıyorsam adam bomboştu..:mad:
Maç hakkındaki genel kanatiniz ? valla ilk yarı iyi ikinci yarı kötü
Maçta göze çarpanlar : ?mehmet yıldız oynamasa daha iyi olurdu
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?ilk yarıdaki gibi oynasak çok daha iyi olabilirdi
Maçın en iyisi kimdi : ?eneramo diye biliriz rakip defansı çok yıprattı vede gün geçtikçe iyiye gidiyor
Maçın en kötüsü kimdi : ?mehmet yıldız keşke girmeseydi
Maçta göze çarpanlar : ?mehmet yıldızın girmesi ve yenilen 1.goldeki barajın hatasınnın yanı sıra 3. golde adam paylaşılamaması
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?inşallah takımımız iyiye gidiyor önümüzdeki 10 maçtan en az 4 ünü kazanmalıyız
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?bence hamle yapmasa daha iyi olurdu takım ilk yarıdaki gibi oynasa berabere bile bitirilebilirdi
mehmetin bu takımı 10 kişi oynatmasını geçtik rakip takıma çalışıyor
58SİVAS58 05.03.2011, 17:05 keita ivanos oynasın artık hoca!!!!! ne yapıyorsunuz ya siz nasıl futbolcusunuz ruhsuzlar ordusu sedat defol git!!!
izmirliyigido 05.03.2011, 17:05 Arkadaşlar belkide çoğunuz bana katılacaksınız ben sadece şunu yazıyorum. Allahım sen bize gelecek sezonda Sedat'sız , Mehmet yıldız'sız, M.nas'sız,Hayrettin'siz,Uğur kavuk'suz bir takım izlemeyi nasip eyle ya rabbim.
Aynen katılıyorum. Ama düşersek takımda kalsınlar ki burunları sürtülsün... :mad: :mad:
AYK
SİVAS ULAN 58 05.03.2011, 17:05 bir kere yenildik diye üzülmedim çünkü oynadığımız takım 4. sıradaki antep ve konyada kendi evinde yenildi ancaaak bu kadroda mehmet nas,sedat bayrak,mehmet yıldız bu adamların yeri yoktur !!!!!!!!!
maçın en iyisi? hayrettin
maçın kötüsü? sedat bayrak (defolsun gitsin artık),mehmet nas ( bize yakışmıyor) ve mehmet yıldız (takımdaşlık duygusunu yok ediyor)
rıza hocamızın hamleleri? yanlıştı. keita mutlaka bu takımda oynamalı 3-1 oldu alsana kamananı oyuna hocam ama tabiiki sana kızmıyoruz takım seninle takım oluyor yavaş yavaş sonuçta antebe kaybettik ama mehmet nasın yerine keita sedatın yerinede kim oynarsa daha iyi oynar
adalı harun 05.03.2011, 17:07 takım sedat mehmet yıldız dışında iyi oynadı defansa ivano oynamalı bu gün eneromada çalışkandı
ama ucuz adamların yüzünden bedava goller yediktakım iyi oynuyor hoca kaleci alişana sahip çık neden oynatmıyorsun oynattıgın kalecilerin bir faydasımı var
2 golden aşagı yemiyoruz o yüzden alişan bizim yarınlarımız korcanı kalede istemiyoruz
58candide58 05.03.2011, 17:07 Arkadaşlar belkide çoğunuz bana katılacaksınız ben sadece şunu yazıyorum. Allahım sen bize gelecek sezonda Sedat'sız , Mehmet yıldız'sız, M.nas'sız,Hayrettin'siz,Uğur kavuk'suz bir takım izlemeyi nasip eyle ya rabbim.
bende katılıyorum bu görüşüne...özellikle sedat-m.nas için..:confused:
emin kara 05.03.2011, 17:08 Bu takımın oynayacagı oyun bu bundan başka bir şey beklemek hayal işte bu sezon sonuna yaklaşmasına ragmen daha rakib sahada bir maç bile kazanamadık demek oluyorki takıma yapılan takviyeler yeterli olmadıgıdır veya hoca nın yanlış oyunu sayesinde bizim istegimiz düşmeyelim de bu bizim için en önemlisi yoksa başka bir şey beklemiyoruz artık her maç sonu husran yaşamaktan bıktık bu kadar olmaz yeter yeter artık
yigidogurbettee 05.03.2011, 17:09 Dakika 75 öyle bi değişiklik var ki akıllara zarar kadir i grociskiyi çıkarıyosun forveti üçlüyosun belki gol buluruz umuduyla topu kim taşıyacak ileriye grociski olmadan kadir olmadan nasıl pres yapıp top dağıtacaksın.. zaten o değişiklikten sonra da sivasspor ayağına top alamadı..
mustafaarslan 05.03.2011, 17:10 Rıza hoca bugün tam bir fiyaskoydun cihanı çıkarıp mehmeti aldığın alda takım yarım çöktü .Sahanın en iyileri kadir ve kamili çıkarıp yerine suarezi alınca anladımki senden hoca olmaz . hocam kusura bakma seni seviyoruz ama keita gibi birini kadroya almazken mehmet yıldızdan ümit beklemene akıl erdiremiyorum
birde sedat denen adamın yüzünden yenildik ilk gölde yaptığı hata yetmiyormuş gibi son golde yaptığı hatayı bırakın 1 lig topcusu amatör ligde bile öyle topa vurdurmazlar..
canını dişini takıp oynayan adamlara yazık oluyor....
Maç hakkındaki genel kanatiniz Geçen haftayla dağlar kadar fark vardı. Sanki futbolcular çok yorgunmuş gibi bir görüntü vardı.
Maçta göze çarpanlar : Korcan ve Eneramo dışında dışında bütün oyuncular kötüydü.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Gaziantep iyi futbol oynadı ama bunda kontrolü onlara vermemizin rolü büyüktü. Daha önce oynadıkları maçlardan kötüydüler. Manisa maçındaki Sivasspor olsa rahat kazanırdık.
Maçın en iyisi kimdi : Korcan, Eneramo
Maçın en kötüsü kimdi : Sedat, Mehmet Yıldız, Rıza Hoca
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Hocamızın kurduğu kadro ve oyuncu değişiklikleri çok kötüydü. Bu anlamda çok istikrarlı. Mehmet Yıldız'ı kurtarıcı görüyor ama onun da etkili olamayacağını bilmek için müneccim olmaya gerek yoktu nitekim boş pozisyonlarda dahi topu arkadaşına vermeyip defans oyuncularının içine daldı ve topu kaybetti. Ayrıca takım arkadaşlarını demoralize ediyor. Bu takıma hocamızın bir hava getirdiği gerçek ama futbol bundan ibaret değil elinizdeki en iyi kadroyla maça çıkmak, doğru değişiklikler yapmak, maça müdahale etmek gerek ancak hocamız tam tersini yapıyor. Bu sezon düşmezsek hocayla devam etmenin bir fayda getireceğini düşünmüyorum.
bütün oyunculrı vuralım asalım keselim yakalım ben kanser verem olacağım yahu bu SEDADLA MEMET ne yapıyorlar anlamadım hocam uyuma kamanan nerde suarez nerde keita nerde hemen şimdi topla o hıyarları ya adam olun yada gidin de YORGUN ANTEBİ yenemediniz sanki haftaiçi antep değilde sizmi oynadınız yattınızlan haram olsun size SİVASIN EKMEĞİ SUYU FUTBOLCULAR BUNU OKUYUN ADAM OLUN EN BÜYÜK SİVASSPORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR
Dakika 75 öyle bi değişiklik var ki akıllara zarar kadir i grociskiyi çıkarıyosun forveti üçlüyosun belki gol buluruz umuduyla topu kim taşıyacak ileriye grociski olmadan kadir olmadan nasıl pres yapıp top dağıtacaksın.. zaten o değişiklikten sonra da sivasspor ayağına top alamadı..
Kadir kart sınırındaydı ve hoca haftaya Kayseri maçına cezalı düşmesin diye çıkardı oyundan
rıza hoca istifa???????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ????????????????? bir iyilik yap bu takıma hocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yigidogurbettee 05.03.2011, 17:14 Kadir kart sınırındaydı ve hoca haftaya Kayseri maçına cezalı düşmesin diye çıkardı oyundan
O Halde hoca dakika 75 te bu maçtan puan alamadık kadir lazım kayseri maçına diye düşündü senin gibi haklısın;)
Çılgın Türk 05.03.2011, 17:15 Riza hoca ile 16. resmi macta 9 maglubiyet :confused::rolleyes:
Antep maci hak etti. Tesadüfe bir gol attik hepsi o kadar.
Takimda göze batan Eneramo gecmis haftalara oranla daha iyi oynadi.
Diger futbolcularin hepsi vasat ve vasat alti idi.
Riza hoca mactan sonra reportajinda yine sucu futbolculara atti.
özellikle isim vermeden Sedat'i sucladi.
Sedat'in 2 golde hatali oldugunu herkes gördü zaten niye futbolcusunu yem olarak ortaya atiyor?
Riza hoca bunu hep yapiyor bir kerede sucu kendinde aramiyor.
Buca ve Kasimpasa maclarini kazanirlarsa bak o zaman cümbüse
rıza hoca istifa???????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ????????????????? bir iyilik yap bu takıma hocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rıza hoca daha ne yapsın gardaş sahaya girip kendimi oynasın okadar hoca geldi gitti hangisi bunun kadar iyi futbol ortaya koydurttu ??????
adalı harun 05.03.2011, 17:18 yine bedavadan gol yedik biz ne zaman önde başlayacagız maçlara bu sedat takımı satıyor sedat sivasdan büyükmü eksik çıkalım adamın ne karı oldu her hafta hata ayıpbe bizle dalga geçiyor on sekize almak bile diger topçulara hakarettir beyler kimse bizle dalga geçemez sedat çok hoca götürdü
hemşerim rıza hoca tuzaga düşme sen bize lazımsın
yigidogurbettee 05.03.2011, 17:20 sivasspor beklerle oyun oynayamıyor bence 3 stoper oynamak lazım 3-1-4-1-1 şeklinde
babapiton 05.03.2011, 17:21 ben çok rahatım çünki konya ve bucayı izliyorum şuan kasımpaşa onlardan iyi durumda şuan süper ligte hiç bir maçta 3 puan alacak durumları yok bu maçta Zaten Hiç bir beklentim yoktu tek beni ümitlendiren gs ile yaptığı maçtı ama yinede dirilerdi bu maçta eneramo ve korcan iyi performans gösterdiler yedimiz 2. golü çok şanssız bir goldü.2.yarının başından 3.golü yiyene kadar iyi futbol oynadık ama rıza hocanın hamleleri çok kötüydü bizim bu basit gol yemeyi çözersek iyi bir takımız ama bu sorun sene sonuna yeni futbolcular alına kadar çözülmez
yigidogurbettee 05.03.2011, 17:22 hayrettin ve ziya ileri çıkınca dönemiyor defansta iki kişi kalıyor jakupla sedatta birbirinden hantal oyuncular bence
aynı filmi tekrar ızliyoruz bu takım deplasmandan puan alacak bir takım değil riza hocada zaten deplasman ozurlu. sahamızda kı maclardan baska caremız yok.takımın sorunu kapasıtesız futbolculardan kurulmus olması sezon başından berı aynı gollerı yıyoruz.hoca degıstı futbolcular değıstı ama rezaletın gıdışatı degısmedı.klupte cok şeyler değismeli.
58_babacan_58 05.03.2011, 17:22 yapılan oyuncu değişikşikleri çok yanlıştı
kadiri çıkarıyosun oyunu kim kuracak
grosickiyi çıkarıyosun topu kim ileri taşıyacak mehmetmi taşıyacak
zaten oyuncu değişikliklerinden sonra hiç top çeviremedik orda pes ettik zten
Mehmet yıldıza gelincede resmen topu alıyor 2 adım sürüyor topa basıyor ve rakibe kaptırıyor ulan insan pas verir daha nie aklının dikine gidiyosun ver pasını güzelce ondan sonra ne halt yiyorsan ye....
zaralı19 05.03.2011, 17:23 Maçın en berbatları mehmet yıldız mehmet nas sedat artık bitsin bu çile..............
Emin olun ki taraftar baskısı olmasa hoca Mehmet'i 90 dakika oynatır
hocaya istifa demek yanlış olur deniyor olmuyor bu hıyarlarla olmuyor
kadirakin58 05.03.2011, 17:25 grosicki maça sol kanatta başladı. hoca sonra grosicki'yi sağ kanata alıyor ve bir daha grosicki'nin adını duymuyoruz. hoca grosicki'yi sağ kanata aldıktan sonra 1 kere grosicki'nin adını duydum. grosicki'i bir kere hoca'nın taktiğine uymayayım diyor sol kanata çapraz koşu yapıyor ve tek gol'ümüzü grosick'inin çabaları ile atıyoruz. hocam bir açıklasan. neden bu adamı sağa çektin. çok mu düşündün grosicki'den nasıl verim alamam acaba diye!
gol atmışız, gaziantep'e atak üstüne atak yapıyoruz. golü de atmışız durum 2-1 olmuş. neden cihan'ı çıkartıp mehmet yıldız'ı oyuna alıyorsun hocam. alacaksan son 5 dk oyuna al da bari oyundan zevk alalım. kadir bir şut çekiyor, topa kötü vuruyor, mehmet yıldız kadire bağırıp çağırarak adamın motivasyonunu bozuyor. kaptan bu mudur! mehmet gidiyor top saklıyıcam diye 3 tane futbolcunun arasına giriyor, bekliyor da bekliyor. topu kaybediyor sonra. yazık değil mi o kadar koşan arkadaşına..
korcan kalede güven vermiyor. reflekslerinde bir sorun var. kafa ile atılan golde izledi topu. bir ellerini uzat, yakalayamazsan topu lafım yok, ama elini bir uzat bari refleks olarak..
sedat hakkında yorum yapmaya gerek yok aslında. ilk yediğimiz golde öyle bir hatalı pas verdi ki, ben hatalı pas bile demek istemiyorum. birşeyi doğru yapmak isterken eğer istemeden yanlış yaparsan buna "hata" denir. sedat resmen ilk yediğimiz golden önce topu rakibe verdi, "hata" lı pas bile değildi yani, doğru birşey yapmak gibi bir amacı olmadan topu ileriye gönderdi amaçsızca. sonrasında atak yaptı gaziantep, sonra bir de faul ve sonra golü yedik dördüncü dakikada..
eneramo hep kaleyi düşündü.. uzun toplar geldiği anda top hakimiyeti çok başarılıydı. zor toplarda bile kafasını uzattı..
şimdi yapacak birşey yok, eskişehir bucayı yensin diye bekleyeceğiz..
dk 20 yine 2 tane gol yedik saçma sapan tek mücadele eden adam vardı odahayrettin bilmiyorumki ne yapacamızı şaşırdık bi iyi bi kötü gerçi manisada galip geldik üstü örtüldü ordada 2 saçma gol vardı nasıl çıkaracanki ne bekliyorduk 1 dk bile galip gelecemiz puan alacamız izlenimi vermedi takım hiç standartımız yok şok oluyoruz şaşırıp kalıoruz bu kadar iyi kadro bu kadar kötümü oynar
sivasın yollarına söyledi adamlar kapak olsun oda bize hiç zorlarına gitmedi sahadakilerin heralde
Elbeyliliyiz 05.03.2011, 17:33 Sorumlulari sorumlu olmaya isi ciddiye almaya ve en önemlisi sivasspora hizmet etmeye davet ediyorum.... Nesini degerlendirelim macin ayni tas ayni hamam.
Maalesef bu maçta ikinci dönemde oynadığı en kötü oyunu sergileyen ve rakibin gol atmasına kolaylık sağlayan bir Sivasspor izledik..Antep bu sezon çok iyi bir hava,ambiyans,uyum yakalamış olabilir ama Sivasspordan da bu kadar tırsık bir mücadele görmek kötü oldu.Antep gibi bir takım karşısında Sivassporlu futbolcuların birbirinden uzak oynamaları hem paslarda çok hata yapmalarına hem de rakibin araya girerek topları alması ile oyunda hakimiyet kurmasına neden oldu.Orta sahada kesinlikle topu tutamayarak ne ileri ataklar yapılabildi ne de kanatlara oyun yayılabildi.Bunlara 3 sarı kartlı oynayan bazı oyuncuların korkak oynamaları etken oldu da denileblir..Kim ne derse desin Sivas da ciddi bir kaleci sorunu var,çünkü skor ve oyun ne olursa olsun kaleci takımın yarısıdır.Takım kötü olsa da kaleci iyi olmak zorunda,oyuna konsantre olmak zorundadır.Maalesef geçen hafta Kamenar iyi değilse bu haftada Korcanın geçen haftalara göre grafiğinde düşüşlerin sürdüğü belli olmaktadır.Defans ne kadar kötü olursa olsun yediğimiz 3 golün 2'si çok rahat kaleci tarafından kurtarılacakken maalesef ağlarımıza gitmiştir.Korcan tercihi de ileriki haftalarda ne kadar yerinde olacaktır şüpheli...Orta sahada ise Mehmet Nas,Hayrettin tam bir felaket olup,rakip oyuncuların ayaklarına topu asiste etmekten başka gayretleri olmamıştır.Oyundan düşmede en önemli faktörlerden biriside ilk önce ilk golden, sonra daha da belirgin olarak ikinci golden sonra oyuncuların demorilize olduklarını belli etmeleridir.Son haftaya kadar kesinlikle morallerini yüksek tutmak;yenselerde,yenilselerde oynadıkları haftayı unutup sonraki maça konsantre olmak zorundadırlar...10 hafta daha sürecek maraton devam ediyor,önümüzdeki maçlara bakalım artık....
[QUOTE=kadirakin58;698935]grosicki maça sol kanatta başladı. hoca sonra grosicki'yi sağ kanata alıyor ve bir daha grosicki'nin adını duymuyoruz. hoca grosicki'yi sağ kanata aldıktan sonra 1 kere grosicki'nin adını duydum. grosicki'i bir kere hoca'nın taktiğine uymayayım diyor sol kanata çapraz koşu yapıyor ve tek gol'ümüzü grosick'inin çabaları ile atıyoruz. hocam bir açıklasan. neden bu adamı sağa çektin. çok mu düşündün grosicki'den nasıl verim alamam acaba diye!
gol atmışız, gaziantep'e atak üstüne atak yapıyoruz. golü de atmışız durum 2-1 olmuş. neden cihan'ı çıkartıp mehmet yıldız'ı oyuna alıyorsun hocam. alacaksan son 5 dk oyuna al da bari oyundan zevk alalım. kadir bir şut çekiyor, topa kötü vuruyor, mehmet yıldız kadire bağırıp çağırarak adamın motivasyonunu bozuyor. kaptan bu mudur! mehmet gidiyor top saklıyıcam diye 3 tane futbolcunun arasına giriyor, bekliyor da bekliyor. topu kaybediyor sonra. yazık değil mi o kadar koşan arkadaşına..
korcan kalede güven vermiyor. reflekslerinde bir sorun var. kafa ile atılan golde izledi topu. bir ellerini uzat, yakalayamazsan topu lafım yok, ama elini bir uzat bari refleks olarak..
sedat hakkında yorum yapmaya gerek yok aslında. ilk yediğimiz golde öyle bir hatalı pas verdi ki, ben hatalı pas bile demek istemiyorum. birşeyi doğru yapmak isterken eğer istemeden yanlış yaparsan buna "hata" denir. sedat resmen ilk yediğimiz golden önce topu rakibe verdi, "hata" lı pas bile değildi yani, doğru birşey yapmak gibi bir amacı olmadan topu ileriye gönderdi amaçsızca. sonrasında atak yaptı gaziantep, sonra bir de faul ve sonra golü yedik dördüncü dakikada..
eneramo hep kaleyi düşündü.. uzun toplar geldiği anda top hakimiyeti çok başarılıydı. zor toplarda bile kafasını uzattı..
şimdi yapacak birşey yok, eskişehir bucayı yensin diye bekleyeceğiz..
yukrıdakilerine hepsine katılıyorum bu rıza hoca bu saat ten sonra düzelmez arkadşlar
ben derim ki yardımcı antrenör bu işi dört dörtlük yapar artık kendimizi yormayalım derimmm
EneS ElmaS 05.03.2011, 17:35 Bilica gitti, bizim defans bitti..
Champion_58 05.03.2011, 17:36 SEDAT KORNERDE O TOPA ÇIKAMIYOSAN ADAMI RAHATSIZ BİLE ETMİYOSAN SAHAYADA ÇIKMA..
M NAS 3 TOP ALIP İKİSİNİ AYNEN İADE EDİYORSAN SAHAYA ÇIKMA..
M YILDIZ 5-0 ÖNDE GİBİ ALDIĞIN HER TOPU SAÇMA SAPAN OYALIYORSAN KİMSEYE ÇIKARMIYORSAN SAHAYADA ÇIKMA..
RIZA HOCAM BU ADAMLARA TAHAMMÜL EİYORSAN SAHAYA ÇIKMA..
GERİDE GÜVENLİ -TOP YAPAN VE GOLE DÖNÜK BİR TAKIM OMAK İSTİYORSAK BU ADAMLARLA OLMAZ...
SONUMUZ HAYROLA
superglam 05.03.2011, 17:36 Acil yeni bir teknik direktöre ihtiyacımız var.. Rıza hocaya sonuna kadar güveniyordum ama bu maçta anladımki takımı okuyamıyor.. Mehmet nasıda alsın gitsin lütfen... Başkanım lütfen el at yoksa süper kadromuzla bank asyaya yolcu gibi görünüyoruz..
İbrahim58070 05.03.2011, 17:36 ben çok rahatım çünki konya ve bucayı izliyorum şuan kasımpaşa onlardan iyi durumda şuan süper ligte hiç bir maçta 3 puan alacak durumları yok bu maçta Zaten Hiç bir beklentim yoktu tek beni ümitlendiren gs ile yaptığı maçtı ama yinede dirilerdi bu maçta eneramo ve korcan iyi performans gösterdiler yedimiz 2. golü çok şanssız bir goldü.2.yarının başından 3.golü yiyene kadar iyi futbol oynadık ama rıza hocanın hamleleri çok kötüydü bizim bu basit gol yemeyi çözersek iyi bir takımız ama bu sorun sene sonuna yeni futbolcular alına kadar çözülmez
kardeşim Korcan mı iyi idi.Adam yanından giden topa baktı frikik golünde.bu mu iyi oyuncu.gecen haftanın kalecisi Kamenar ı eleştirdiniz.adamın 1 hatası vardı.Ayrıca kamenar topu oyuna sokarken işabetli paslar attı korcan rakibe pas attı bumu kalecilik rüştünün bir benzeri yan top zaafiyeti olan ve her topa cıkmaya cesaret edemeyen.Haftaya kayseri bize macı vermezse gör o zaman Sivas'ı.Ben en çok Grosicki ye üzüldüm.adama pas atmadılar ki oynasın.Mehmet desen bir mal.Her topu kaptırıyor.grosickiye pas versen adam isabetli pas atıyor olmaz böle şey.
Takımın Antep karşısında kapasitesi bu kadar.İyi bir ekibe yenildik.Sayın hocamızın görmesi gerekenler var.Özellikle Sedat Hayrettin vede Mehmet de neden ısrar ediliyor anlamıyorum.Taraftar olarak bilmediğimiz bişey olsa gerek.Sedat ın ilk yarıdaki tavırlarını hocam bilmiyor galiba.Hayrettin diye biriside hocam geçen yıl kaptan olarak çıktığı maçta o kaptanlık pazubandını yerlere atmıştı.[seyirciye hakaret eder gibi unutmadık unutmuyacağız]Yani bunlarla olmuyor.Eğer yerlerine alternatif varsa mümkünse dinlensinler.Yeter artık küme düşmek istemiyoruz..Küme düşünce bu futbolculardan hiçbiri kalmayacak ,geriye taraftardan başka.....
Ahmet1973 05.03.2011, 17:39 ben 2 yariya bakmadim zaten profosyonel ligde oynayan bu kadar amator olabilirmi? sedatin yaptigini corumulu yapmaz pas verdi yetmedi doksandan frikik verdirdi oda yetmedi golu attirdi ******** aldigi parayla ekmek yesin topa gucu yetmiyo bide tekvandocuymus,Enaramo ise yillar once G.S ye iorfa gelmisti butun turkiyede mizah olmustu aynen biraz bakimli sadece yaa sayin yonetim ve ilgililer bakmiyormusunuz sitenize hic taraftar ne diyor sedat defol diyor gormek istemiyor Nasi istemiyor M.yildiz ise yariyor tabii ama cogu zaman sifir enaramo benim isim gol atmak demisti galiba ben futboldan filan anlamam dokunurum olursa olur demek istemis galiba gonderin yaaa eger o futbolcuysa bende basbakanim:) cok berbat defans hatalari yapiyoruz insan supheleniyor nasil olur diye buna bir care
Takımın Antep karşısında kapasitesi bu kadar.İyi bir ekibe yenildik.Sayın hocamızın görmesi gerekenler var.Özellikle Sedat Hayrettin vede Mehmet de neden ısrar ediliyor anlamıyorum.Taraftar olarak bilmediğimiz bişey olsa gerek.Sedat ın ilk yarıdaki tavırlarını hocam bilmiyor galiba.Hayrettin diye biriside hocam geçen yıl kaptan olarak çıktığı maçta o kaptanlık pazubandını yerlere atmıştı.[seyirciye hakaret eder gibi unutmadık unutmuyacağız]Yani bunlarla olmuyor.Eğer yerlerine alternatif varsa mümkünse dinlensinler.Yeter artık küme düşmek istemiyoruz..Küme düşünce bu futbolculardan hiçbiri kalmayacak ,geriye taraftardan başka.....
demekki hoca bunlarda mutlu kalıyor
risale69 05.03.2011, 17:40 sonuç normal. bu kadar da büyütmeye gerek yok mağlubiyeti.
sivasspor takımı tam anlamıyla oturmadı.
gaziantep te ligin şu anda en formda ekibi.
içerde oynadığımız maçları kazanmamız lazım. alacağımız 12 puan bizi ligde bırakır.
bu kadarda ümitisizliğe düşmeyin. biz kötüysek konya, buca, kasımpaşa da kötü.
ayhandemir58 05.03.2011, 17:42 Selamlar...
Yine kahrolduğumuz günlerden bir gün..
Umutla beklediğimiz gün geldi ve heyecanımız dorukta...
Fırat Karanlukus düdüğünü çaldı,maç baçladı..
Dakika 2.53..
GOL.SEDAT 1-Sivasspor 0
Dakikalar ilerliyor.....Aman allalhım o da neee..
GOL.SEDAT 2-Sivasspor 0
Maç devam ediyor,Erman Sivasspor adına bir gol atıyor.
SEDAT 2-Sivasspor 1. Devre oldu.
2. devre Karanlukusun düdüğyle başladı.
Çookkk güzeel oynuyoruz deeerrrkeeennnnn.
GOL::SEDAT 3-Sİvasspor 1.
Maçta bu skorla bitiyorrrrr.
Benim Rıza Hocaya nacizane bir tavsiyem olacak...
"Hocam,canım hocam,güzel hocam,nolursun ESKİYE RAĞBET OLSAYDI..
BİT PAZARINA NUR YAĞARDI."Eskimişlerini tavan arasına mı atarsın,yoksa eskiciye mi satarsın lütfen birşeyler yap be Hooocaaaammmmmm.:mad:
emin kara 05.03.2011, 17:44 Ah yine husran yine yenilgi her maç sonu hüzün acab bu takım düzelecekmi gelen vurdu giden vurdu böylede olmazki yine kardı umutlarım bak akar gözümden yaşlar haydi yigido bu kadar vicdansız olma artık kal ayagı bu kadar insafsız olma yüregimizi yakma başka ne diyem sana
yigidogurbettee 05.03.2011, 17:51 Takım tüm iyi niyetiyle mücadele ediyor. Korkmadan futbol oynuyor. Ancak mehmet yıldız oyuna girdikten sonra arkadaşlarının hatasına gereğinden fazla bağırıp çağırıyor. ( geçen tribünde duydum bağırmasını valla) takım arkadaşının moralini bozarak bütün cesaretlerini kırıyor ve takım direncinin düşmesine neden oluyor. Ayrıca kontra atağa çıkacak olan takımı topu ayağında gereğinden fazla tutarak takımın atağını kesmekle birlikte topu kaptırıyor. Zaten atağa çıkmış olan takım atağa çıkarken top kaptırıldığı için dengesiz yakalanıyor ve tehlikeli pozisyonlar veriyor. Rıza hocanın bu konuda mehmeti uyarması gerekiyor. Ayrıca sedatın mehmet nas'ın hayrettinin bu takımda yeri yok.
Ahmet1658 05.03.2011, 17:52 Takım bugün takım değildi. Sivas'a yakışmayan , savaşmayan , kornere çıkarken yakalayabileceği topa koşmayan, frikik atılırken korkup sıçrayarak ayağının altından topu kaçıran , kaleciye geri pas veren , gelişi güzel topu şişirerek topu rakibe hediye eden,her topu kendine isteyen ve her aldığı topu kaybeden kaç tane futbolcu vardı Sivasspor'da? Bu takımda defans denen birşey yok . Defans yoksa, gol çok . Yediğimizden belli olmuyormu ?
Ahmet1973 05.03.2011, 17:53 SEDAT KORNERDE O TOPA ÇIKAMIYOSAN ADAMI RAHATSIZ BİLE ETMİYOSAN SAHAYADA ÇIKMA..
M NAS 3 TOP ALIP İKİSİNİ AYNEN İADE EDİYORSAN SAHAYA ÇIKMA..
M YILDIZ 5-0 ÖNDE GİBİ ALDIĞIN HER TOPU SAÇMA SAPAN OYALIYORSAN KİMSEYE ÇIKARMIYORSAN SAHAYADA ÇIKMA..
RIZA HOCAM BU ADAMLARA TAHAMMÜL EİYORSAN SAHAYA ÇIKMA..
GERİDE GÜVENLİ -TOP YAPAN VE GOLE DÖNÜK BİR TAKIM OMAK İSTİYORSAK BU ADAMLARLA OLMAZ...
SONUMUZ HAYROLA
Super arkadasi alkisliyor ve destekliyorum olaya noktayi koymusun bende tekrarliyim sedat o topa o anda o vurusu yapiyorsan cikma sahaya mehmet o nedir ya gicini donuyon top sakliyon guya futbolunda.. cikardiniz oyle futbol olmaz bence sen gures sivasspordan devam fizik uygun enaramo ya hey fovaka kamarat hey mano you dont football meeeeen please give me cigara mee sie you nooou You ken doe it riza hoca ara sira girsen oyuna soyle bir depar sagdan orta kessende bi futbolcu gorsek:)
Ah yine husran yine yenilgi her maç sonu hüzün acab bu takım düzelecekmi gelen vurdu giden vurdu böylede olmazki yine kardı umutlarım bak akar gözümden yaşlar haydi yigido bu kadar vicdansız olma artık kal ayagı bu kadar insafsız olma yüregimizi yakma başka ne diyem sana
+++bu takım şiirle düzelmez arkadaş
+++hemen söyleyim rıza hoca giderse
+++hayretın,m.yıldz,sedat ,kamanan kadro dışı kalırlarsa işte ozaman........................ .......................süper olur takımımız+++++++++++++++++++++ +++++
erdaleren58 05.03.2011, 18:00 ben bu yorum yazanlarada bir anlam veremiyorum sedat oynasin diye yirtinanlar simdide neden sedat oynuyor diyorlar takim bu öyle böyle bu sezon gececek bu takimda düsmez g.antep de cok iyi bir takim sakin olun.bu deplasmanda sivas puan cikaramazdi zaten antep cok iyi bir hava yakaladi,bu haftaki taktikde olsun oyuncu deyisikliginde olsun riza hocanin zerekadar bir yanlisi yok takim olarak kötüyduk.
KaNgAlLıYiGiDoO 05.03.2011, 18:02 Yenilginin tek suclusu riza hoca...
Devre arasinda 12 trilyon harcatti sadece 4 puan topladi.
İvanovs, keita, nerde bu adamlar. Duyduguma gore riza hoca sevmiyormus bu adamlari...
Riza hocanin butun maclarina bakin butun hamleleri hatali.
Ayrica korcani oynatma sebebi, iki uc yil sonra cok iyi kalecegi olacakmis.
Kaleye guvenen bir tane futbolcumuz yok. Kamenarla mac kazandin neden korcani oynatiyorsun?
Bide topculari sucluyan aciklamasi!!!
Eger boyle konusmaya devam ederse duseriz...
Dikatinizi cekmistir belkide mac esnasinda taktikleri verende kaleci hocasi...
Gecen haftaki macta lig tv yorumcusu birsey soyledi; eger futbolcular teknik heyeti dinleseydi 4-2 lik galibiyet gelmezdi...
Birde riza hoca basarili takima hava katti demeyin.
VESSELAM...
Turan 59 05.03.2011, 18:03 Sizden utandım.Yazıklar olsun size.Bu nasıl takım.bu nasıl bir oyun.Rıza hoca bu seninle olmuyor.
58MUAMMER58 05.03.2011, 18:06 SİVASSPORUMUZA geçmiş olsun,antep-sivas maçı iki takım oyuncuları ve hocaları arasındaki kalite ve performansları arasındaki büyük farkın açığa çıktığı birmaçtı,antep takımı bizim takımın hatalarını affetmedi,hakettikleri 1 galibiyet aldılar,çok kaliteli oyuncuları vardı,birazda bizim takımın kötü oynaması yüzünden,rahat aldılar maçı,sivasspor adeta 7 kişi oynadı,sedat,cihan,mehmet nas,kadir,groseçki sahada yokları oynadı,rakipte herkes iyi oynadı,3 goldede sedatın bariz hatası var,haftalardır burda yırtınıyoruz,ceza sahası önünde faul yapmayın diye,2.golde sansa navratile carpan top popovun önünde kaldı,sedat nasıl gol atacak diye seyretti,istese açısını kapatabilirdi,3.golde adamına çok rahat kafa attırdı,mehmet nas asla bu takıma yakışan bir oyuncu değil,kadir kötü oynama hakkını kullandı,groseçkiye top gelmedi,kimsede atmadı ,ona lafım yok,cihan berbat ötesi bir oyun çıkardı,buşartlarda puan almamız zaten mucizeydi,takım yanlış kadro ile çıktı,sahaya çıkanlarda formanın hakkını veremedi,rakipte herkes iyi oynadı,bizde yenilgiye karşı çıkan oyuncular,eneramo,hayrettin,er man,navratil,ziya biraz uğraştılar,yetmedi,rıza hoca dersine hiç çalışmamış,rakip hafta ortasında maç oynadı sanki sivas oynamış gibi sivas yorgun, onlar hepsi diriydiler,oyuncu değişikllikleri baştan zaten yanlıştı kadro bumaçtan puan alacaksak keita rada gibi oyu ncular oynatılmalıydı ,kadir kötüde olsa kalmalıydı ,groseçki yorulmamıştı oda kalmalıydı,onlarçıktıktan sonra ortasahada top kapamadık,adamlar ortada sıçan oynadılar,mehmet nas-rada cihan-kamanan ,erman- sandro değişikliği olabilirdi,mehmet yıldız 2 3 defa gollük pozisyon yarattı,rıza hoca ne oynattı anlamadım,ne defans yaptık.ne hücumoynadık bu takımda kötü oynayanların yerine sandro,keita,rada,pedriel ,ivanos daha fazla oynamalı bu maçı unutup kayseri maçını düşünmeklazım.bu takım düşmeyecek herkes buna inansın desteklerini sezon sonuna kadar kesmesin .
yigidogurbettee 05.03.2011, 18:08 19.12.2009 Yıllar yıllar önceydi. Bizim takım deplasmanda ankaragücünü 3-2 mağlup ederken bir deplasman galibiyetine daha imza atıyoruz. Ama nerden bilebilirdik ki bu son deplasman galibiyeti olacağını..
Turan 59 05.03.2011, 18:08 RIZA HOCA SANA SORUYORUM .BU NASIL TAKIM......................... ........!
DoomsDay58 05.03.2011, 18:14 Önümüzdeki maçlara bakıcaz.
muratugur58 05.03.2011, 18:18 bu takımdan ve bu defanstan bir bk olmaz bu kadar kolay golleri amatör takımlar yemez.sedat denen salak her zanman aynı hatayı yapıyor bu adamdan defans olmaz ne zaman oynasa aynı yerlerden takıma gol attırıyor çünkü adama girmeyi bilmiyor her hareketi faul rıca hocam allah aşkına bu defansı degiştir ve memet yıldızı lütfen kes artık hazır degil takım eksik oynuyor bir bu takıma çok iyi pas yapmayı ögret rakip iki gün önce maç yaptı fakat bizim takımdan daha diriydi bizimkiler döküldü bu hafta kayseriyi yenmezsek kesin düşeriz bunu bilin hocam.
FANATIK YIGIDO 05.03.2011, 18:19 haftalardir yenilsekte iyi mucadele ediyorduk acikcasi antep karsisinda oynadigimiz kotu futbol bizi cok sasirti antep fauri olabilir ama bukadarda kolay teslim olacagimizi sanmiyordum hemde 3gun oncesi gs deplasmanindan yorgun gelmis bir takim bizi bukadar kolay gecmesi bizi hem uzdu hemsasirtti bir puganda olsa bos donmeyecektik.
eyuphulagu 05.03.2011, 18:39 Zaman gitgide tükeniyor..Ya Umutlarımız...Sivasspor bu maçta nasıl oynadı kimse anlayamadı...Rıza hoca'ya sormak lazım bir takım kendi evinde iyi oynasa bile deplasmanda aynı oyuncularla mücadele etmek ne kadar doğrudur...Rıza hoca maçtan sonra hep oyuncuları suçluyor peki ayuncular hatalı ise ve aynı hatalar sürekli tekrarlanıyorsa niye tedbirini alamıyor?Bu takımda Keita diye bir oyuncu var mıydı,nerede bu oyuncu?Haftalardır bu oyuncu neden ilk 18 de yok?Keita yok ma onun yerine takımda oynayanlar Kadir hariç kaç tanesi ondan daha iyi oynuyor?Erman ilk ayrı 1 gol attı amam maç boyunca Eerman ne yaptı,kaç tane orta yaptı;arkadaşlarını kaç defa pozisyona soktu,kaç asist yaptı?Ya M. Nas'a ne demeli?Haftalardır kötü oynuyor bugünde takımın tartışmasız Sedat'la birlikte en kötüsüydü ama Rıza hoca nedendir bilinmez onu ödüllendirir gibi 90 dak. oynattı...Kaleci Korcan belki ilerde;2 yıl sonra iyi kaleci olacak ama o i2 yıl sonra bjk ya faydalı olacak diye her maçta onun yaptığı hataları görmezden gelmek ne kadar doğru?Geçen hafta kaleci Kamaner'i eşleştiri bombardımıanına tutanlar bu hafta yediği hatalı gollerden sonra Korcan için ne düşünüyolar acaba?Olacak iş değil 1 kaleci galip gelinen bir maçtan sonra sadece hatalı 1 gol yedi diye 2. hafta ilk 18 bile alınmaz...Klaeciye geçen hafta yan topa çıkmıyor diyen arkadaşlar bu HAFTA Korcan kaç tane yan topa çıktı,kaç tane kurtarış yaptı?BU kaleci bir defa kesinlikle topu oyuna sokmayı bilmiyor,sadece topu şişirerek arkadaşlarına atıyor..Siz daha durun Korcan oynadıkça sivasspor daha ne goller yiyecek,iyi izleyin iyi..Çünkü böyle giderse Korcan bu takımı Bank Asya'ya gönderecek...Belki Korcan tecrübe kazanacak ama olan sivasspora olacak..Kamil'in kötü oynadığı söyleniyor?2.yarı Kamil'e kaç tane pas atıldı,kaç topla bulıştu ki Kamil e kötü diyoruz..M. Nas Erman 2. yarı çok mu iyiydi ki Hoca onlardan birini değil Kamil'i çıkarttı..En çok iht,iyacın olduğu bir anda hiç takımın gole en yakın,rakip eksilten oyuncusu çıkarılır mı?M. Yıldız hakkındaki bütün eleştirilere %100 katılıyorum..M. Yıldız bu takımın el freni..Takımı yavaşlatıyor bu 1,Arkadaşları hata yaptığında sürekli azarlıyor bu 2,artık gücü olamadığı için koşamoyor,pres yapamıyor bu da 3...Enaramo M. Yıldız olmadığında daha iyi oynayıp takıma katkı yapıyor buda 4...Rıza hoca neden son 15 da. ya kadar değişiklik için bekledi;son 15 dak. da giren oyuncular takıma ne verebilir ki?Sandro Kamil oyunda olmadığı zaman oyuna girdi;Kamil oyunda olsaydı Sandro nun atacağı toplarla sivasspor için tehlikeler yaratabilirdi...Rıza hoca bugün takımı iyi idare edemedi..Takımda iyi oynamayan çok oyuncu olabilir ama Rıza Hocanın görevi istenen değişiklikleri yapmaktı..Ama yaklaşık 20 dak. oyuna hiç müdahaetmedi buda sivassporun aleyh,ine oldu çünkü giren oyuncular ısınana kadar maç bitti..Şu da gösteriyor ki deplasmanda kazanamıyorsan eninde puan vermeyeceksin..Rakip R.Madrit de olsa 4 büykte olsa kesinlikle puan alacaksın alınan puanda 3 puanda olacak;çünkü başka şansımız yok;deniz gitgide tükeniyor;zaman daralıyor...
maçta cihan yoktu groski yoktu mehmet nas yoktu sedat yoktu mehmet yıldız yoktu 5 adam eksikti ve yerlerine giren adamlarda hiç varlık ğöseremediler yazık bu takıma nerelerden nelere geldik vallahi siivasspor yenilince o hafta ben sanki bu dünyada yokmuş ğibi ölmüş ğibiyim böylede giderse benim gibi herale çok kişide verem olur ölür gideriz bu takımdan mehmet nas mehmet yıldız sedat gitmesse bu takım düşer hani derlerya dünyadaki pislikleri olduremiyosan kendini oldur kurtul diye sivasspordaki pislikler ölmesse heralde bende kendimi öldürrüm kurtulurum..
borakara 05.03.2011, 18:59 rıza hoca önce yaptırdığı transferlerin hesabını versin . :mad:
Kaleci Fransa 2.liginden 23 yaşında son 6 ayda resmi maç oynamamış bir oyuncu .Bize ne lazım ? İkinci yarı her maçı final havasında oynamamız gerektiği için tecrübeli , işi bilen , bu tip stresleri yaşamış biri. Diğeri Korcan . hayatında süper lig oynamamış .
Eneramo bu kilolarından kurtulup hazır hale gelmesi 6 ay sürer . Bu adamın son durumunu bilmeden , izlemeden , izlettirmeden alındığı belli ,
Tomas Rada Stoper. Adam hayatı boyunca stoper oynamış . Sen izlemeden yine ön libero diye aldırıyosun , bir dünyada bonservis ödettirip.Bakıyorsun 2 maç adam ön libero değil , yanında oturtuyosun .
Birde büyük bir tesadüf , bütün bu oyuncuları kulube getiren aynı menajer .
yani kısaca rıza hoca bari bu işlere giriyorsun , bari doğru düzgün adamları getirseydinde bizde kanser olmasaydık sayende....
Çılgın Türk 05.03.2011, 19:02 "İnanılmaz defans hataları yaptık"
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Gaziantepspor'u galibiyetten ötürü tebrik etti, maçı analiz etti..
Gaziantepspor'u kupada ve ligdeki başarılarından ötürü kutlayan Çalımbay, şunları kaydetti:
''İnanılmaz şekilde defans hataları yaptık ve bu nedenle kalemizde gol gördük. Bu maçta mağlubiyeti hak ettik. Bir takım mağlup olmak için ne gerekiyorsa elimizden geleni yaptık. Maçın ikinci yarısına başlarken daha derli toplu hücum eden bir takım olarak oynadık. Bu maçla ilgili başka konuşacak bir şey yok. Buradan inşallah arkadaşlarımız iyi dersler çıkarır ve önümüzdeki maçlarda daha iyi bir oyun sergilerler. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız.''
Sivassporlu futbolcu Ziya ise Gaziantep'e galibiyet çıkarmak için geldiklerini ifade ederek, ''Maça 1-0 yenik başladık. 2-0 dan sonra toparlandık ve golü de bulduk. İkinci yarıya iyi başladık ve maç 3-1 olunca konsantrasyonumuz tamamen bozuldu ve maçı kaybettik'' dedi.
Sivassporlu Ali ise kalelerinde basit goller gördüklerini ifade ederek, ''Sezon başından beri klasik bir şekilde çok basit goller görüyoruz kalemizde. Gaziantepspor'u tebrik etmek gerekiyor. Şansızlıklarla birlikte sene başından beri iyi gitmiyoruz. Düzeltmeye çalışıyoruz ancak bunu başaramıyoruz. Umarım önümüzdeki maçlarda daha iyi sonuçlar alırız'' diye konuştu.
Sivasssporlu58 05.03.2011, 19:20 ya bir takim bir sezonda 100 tane frikik golu yemez, bune ya herhafta aynisi bu kaleciler hic mi ders cikarmiyor hatalarindan, öbürlerinden zaten bahsetmeye egrek yok tam bir fiyasko, ama INsallah bu LIG de kalacagiz .:mad:
kangallıwert 05.03.2011, 19:26 Bazı arkadaslari anlamiyorum...Yok neden ikinci yarı mehmet yıldızı aldi diolar ewet bnde mehmeti 2.yarı oyuna almasin diyorum devre arasında su kosede millet mehmeti alsin diye biryerlerini yirtiodu hocadan daha iyi bilenler vardi ne oldu onlar susdu simdi sizmi konusmaya basladiniz sizede yaranilmio arkadas...Hocada sasirdi asagi tükürse sakal yukari tükürse bıyık bu ne iş biraz celişkili konusmayinda az destek verin!!!!Sanki antepe yenildik dünya karardi su begenmediniz antep ligde en iyi oyun oynayan 2.takım tamam bunu bilmeden yorum yapmayin!!!!!
hocam her maçtan sonra defans hatasından bahsedıyorsun ya sorun sende ya da kapasitesiz futbolcuların da
B.DUMANLI 05.03.2011, 19:34 Artik Sivasspor taraftari olarak degil tarafsiz,bir taraftar yerine kendimi koysam bu günki oyunuyla bu takim bu ligde kalmayi hakediyormu diye sorsam ,cevap hayir olurdu.Mac sonunda Riza hoca gene ayni sözleri sarfetti.Basit gol yiyoruz dedi.Buna cevap vermiyor,gene tarafsiz taraftar olmaya devam ediyorum.Yorgun kupa yorgunu bir takima karsi oyuna bir basladikki,Antep 15 dakikada SivaS´da bir sey olmadigini anladi.Herzaman papaz pilav yemezmis.Yarin Kasimpasa ve Buca maclarini kazanirlarsa,dilim varmiyor ama bu oyundan sonra lige havlu atariz ,gibi geliyor bana.
Turan 59 05.03.2011, 19:45 RIZA HOCA BU NASIL TAKIM ....?
Respect58 05.03.2011, 19:47 Maçın en iyisi kimdi : SEDAT BAYRAK,MEHMET NAS,MEHMET YILDIZ yürüyün aslanlarım kim tutar sizi..
A.Turan Korkmaz 05.03.2011, 19:59 Haftalardır birbirinin benzeri goller yiyor ve yenilgiler alıyoruz. Takımda bir-iki oyuncunun artık direksiyonu eline alıp takımı uçurumdan kurtarması gerek. Geçen sezon son maçlarda Cihan'ın yaptığı gibi.
Üç gün önce maç oynamış yorgun bir takıma ezilerek yeniliyorsan çok teknik yoruma gerek olmaz. Gollere bakalım:
1) Ceza sahasının hemen dışında rakibi karşılayamıyorlar.
Geçen hafta Hayrettin'in aynı yerde yaptığı faulden yediğimiz golü bu kez Sedattan yedik.
2) Eskiden defansın arkasına! atılınca tehlike oluyordu, artık arasına! atınca da gol oluyormuş. Aferin ! Rakipler bir maden daha buldular ,artık oradan da giderler.Bu golü yiyen takım ligde tutunamaz.
3) Köşe vuruşunda Sedat'ın adamı birebir Cenk Tosun. Top Sedatı aşıyor, gol. Bir hediye daha.
Takımda istikrar olmalı. Mümkün olduğunca kazanan takımla oynamamalı diye yazmıştım geçen hafta.Ama bunun da koşulu var.1. ve 3. goldeki hatalarıyla Sedatı, 2. goldeki ile de Hayrettini bu hafta Kayseri'ye karşı kim oynatabilir?
Ya topu oyuna sokamayan ,yan top acizi,3 gol yeme ortalamasıyla Korcan'ı,top ezme şampiyonu Mehmet Yıldızı, Cihanı,Mehmet Nas'ı. Taraftar da şaşırdı artık.
Geçen hafta Grosickiye top atılmadığını söylemiştik,yine öyle oldu.
Takım gibi oynayıp,defansı becerebilsek beraberlik gelecekti sözde ama evdeki hesap çarşıya uymadı.
Evimizde altı maçımız var. Kasımpaşa,A.Gücü,G.Birliği,Kay seri,BJK ve FB. Bunların hepsini yenemeyiz açık olalım .Ama bize net 18 puan lazım bundan sonra. O halde deplasmanlardan puanlar getirmeliyiz. İBB,Konya,Karabük,Buca maçlarından puansız dönme lüksümüz yok. Tıpkı bu hafta Kayseriyi yenmek zorunda olduğumuz gibi.
Seon sonuna doğru hoca kadar ,birçok oyunu da gelecek sezon Sivas'ta kalıp kalmayacaklarını belirliyorlar. Sedat,Mehmet Yıldız,Mehmet Nas,Cihan ve Hayrettin bu maç zayıf notaldılar.Kayseri maçıyla kendilerii taraftara affettirmeliler.
alperen2009 05.03.2011, 20:08 mehmet nas mesut bakkalin oyuncusu idi, onun sisteminde oynuyordu takimda su an hic is yapmiyor ayrica hayrettin de cok panik yapiyor yedigimiz ikinci golde yapi cok buyuk,,,
Çılgın Türk 05.03.2011, 20:40 M-M-M-G-B-B-G-M-M-B-M-M-M-G-M
birinci yari: 8 mac, 2 Galibiyet, 2 Beraberlik, 4 Maglubiyet = 8 Puan
ikinci yari: 7 mac, 1 Galibiyet, 1 Beraberlik, 5 Maglubiyet = 4 Puan
toplam: 15 mac 3 Galibiyet, 3 Beraberlik, 9 Maglubiyet = 12 Puan
Bu karneye bakip Riza Calimbay basarili diyebilirmiyiz?:confused:
İbrahim58070 05.03.2011, 20:41 http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/sivasspor_com-1.jpg
Maç hakkındaki genel kanatiniz ? kötü bir maçtı.Teknik olarakta futbolcuların sorumluluğu olarak ta.
Maçta göze çarpanlar : ? Rıza Hoca'nın hamleleri ve taktiksel talimatları.Grosickiyi konra oynayacağımız maçta iyi kullanamamız.Takımım Gorsicki'ye karşı istememezlik vs...
Sivasspor'un yüksek tempoda onadığını (düşük tempoda oynaması gerekirdi.) , Sedat'ın şişirme toplarla çıktığını, futbolcuların K.Grosicki'yi fazla tercih etmediklerini, Orta sahanın dirençsiz olduğunu ve bu dirençsizliktende defansın net hatalrının ortaya çıktığını, Sedat'ın çok ağır ve lötü oynadığını, kalecinin güven vermediğini, taktik olarak yanlış değişiklikler olduğunu, iyi pas yapamadığımızı , 2-1 den sonra konrollü ve soğukkanlı futbol yerine daha fazla ofansif yönde ve geride ağır adamlarımızın olduğu bilindiği halde fazla boşluklar verdiğimiz, futbolcuların 2. golü yiyene kadar isteksiz olduğunu, konsantrasyon ve motivasyon eksikliği, önceki maçtaki yenilen gollerden ders çıkarılmadığını, bulunduğumuz konumu futbolcuların bildiği halde yorgun ve kontra oynanacak Antep maçına rehavet ile başlamaları temel sebeplerdir.
Grosicki etkili olamadı ama takımın Erman ile beraber iyi oynamasıdır.
Genelde Sedat Bayrak, M.Nas, M.Yıldız, TD , (Tüm takım)
Oyuncu değişikliği hamleleri ve takmının disiplinsizliği...
Genel olarak yanlış buluyorum.
Yorumlarımın (görüşüme katılmasanız bile) dikkate alınmasını isterim.
CHaTLaK58 05.03.2011, 20:43 heyyy rıza hocaaa heyyyy ne oldu karşıladık şarkışlada senı şehır merkezınden gecmenız için ikna edene kadar ne cektik vay yetişmemiz lazım gıremeyız yolumuz uzun bı sürü kuru laf 1000 1500 taraftar karşıladı sızı şarkışlada sen ne yaptın burnu havalı sen nasıl sıvaslısın verdıgımız çiçeklerı arabanın kapısından alıp arka tarafa attın hadı bıze yaptında kaymakam beye beledıye başkanına ayıptır .
ben takıma bır sey demıyorum sorumlu sensın rızabey.:mad::mad::mad::mad:
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS
kadirakin58 05.03.2011, 20:50 M-M-M-G-B-B-G-M-M-B-M-M-M-G-M
rıza hocam.. gör bak! şapkanı önüne koy düşün.. defansta yaptığımız basit hatalardı, şansızlıktı, istediğimiz kadroyu kuramamaktı (kaç trilyon para harcadık devre arası) falandı filandı bıdı bıdı diyeceğine, de ki: "ben yanlış yapıyorum heralde.."
Riza Hoca sana tek sözüm
"Olmüs Esseklerden fayda gelmez"
Anlayan Anlar !!!
bu maç sedat efendinin ve rıza hocanın hediyesidir. Bütün yorumlara bakıyorum heskes görmüş ama bizim hoca görmüyor, m.nas bir tane etkili ve olumlu pas atmadı ama 90 dakika oynadı, m yıldızın girmesine hiç gerek yok iken ve takımı frenliyor iken oyuna giriyor, deplasmanda pedriel oyuna giriyor ve 3 forvet oynuyoruz, iyide bunlara topu kim verecek hocam, rada nerde, keita nerde allah aşkına, tam oyun dengede derken sedat ile adamı arasında 2 metre var alllah aşkına maçı bir daha seyret hadi sen okuyamıyorsun yardımcılarında mı görmüyorlar. Aha buraya yazıyorum oyunu iyi okuyup ikinci devreye m.nas ve cihanı çıkarıp onların yerine rada ve mendonça ile başlasak kesin 2-2 yi yakalardık tam antep oyundan düşmüştü
Çılgın Türk 05.03.2011, 20:57 Rada, Cihan, Mehmet Nas, Kadir, Ivanovs sari kart sinirindalar.
Kayseri macinda sari görürlerse final macimiz olan Buca macinda olmayacaklar :mad:
Keske 1-2 si bu macta sari alsalardi.
Buca maci Kayseri macindan daha önemli cünkü Buca maci 6 puanlik mac
tugrulist 05.03.2011, 20:59 mehmet yıLdız sedat bayrak arsLan parçaLarı bank asyada oynamaya az kaLdı biraz daha gayret edin sayenizde bu iş oLacak
tugrulist 05.03.2011, 21:00 bide bunLarı oynatan kişiyi unuttuk rıza hoca sende bank asyada çok büyük işLer başarırısın
Rıza Çalımbay Sivas'lısın saygımız var ama takım kurguna, yaptığın değişikliklere ve genel olarak Sivasspor'un şu anki durumuna saygı duyamıyorum. Bu sene ligde kalmayı başarırsak, seneye Rıza hoca ile devam edilmemeli...
hocam her maçtan sonra defans hatasından bahsedıyorsun ya sorun sende ya da kapasitesiz futbolcuların da
++bu defans yapan hoca sucu kime buluyor acaba
++bide m.yıldızı kurtarıcı diye aldı oyuna
++takım pozisyon bulamıyor bunun yanı sıra 3 golcü daha aldı oyuna
++arkdşlr hoca hangi olumlu müdahaleyi yaptı soruyorum her kese
++bu hocada bir beklentiniz varmı bu saat den sonra
B.DUMANLI 05.03.2011, 21:12 M-M-M-G-B-B-G-M-M-B-M-M-M-G-M
Bu Riza hoca icin basarisizliktir.Antremanlarda defansin calismadigina eminim.Hep ayni hatalar.Riza hoca güveni yitirmek üzere.Sonuclar ortada 15 macda 15 puan cok az.Yönetim caresiz,hocaya güvenleri tam ya dilleri tutuldu.
Çılgın Türk 05.03.2011, 21:15 Bu Riza hoca icin basarisizliktir.Antremanlarda defansin calismadigina eminim.Hep ayni hatalar.Riza hoca güveni yitirmek üzere.Sonuclar ortada 15 macda 15 puan cok az.Yönetim caresiz,hocaya güvenleri tam ya dilleri tutuldu.
15 mac 15 puan degil 12 puan.
Maç hakkındaki genel kanatiniz ?
İlk golün frikikten zıplayan oyuncularımızın ayakları altından geçerek olması, sonrasında Sedat ın topu kaptırıp derin atılan topun çarparak popovun önüne düşerek gol olması, 3. golde Sedatın yan topta topa hamle yapmak yerine ne yaptığını bilmeden Cenki gözle markajda tutması ve bomboş kafa vurmasına sebep olması........böyle saçma sapan 3 gol olursa moral kalmaz kimsede ben bile izlerken moralim bozuldu sedat a.......Sedat futbolcu falan değil................
defanstan çıkarken çok top kaptırıyoruz, Ziya çok yavaş çok ileri çıkıyor dönemiyor,Sedat artık ne yapmaya çalıştığını kendisi de bilmiyor, Eneramo topu alsa dahi verkaça yanına gelen kimse yok, en önemlisi saha içinde bir liderimiz yok takımı yönlendirecek.....
........kolay gol yersen zorlanırsın...............
vasat olanlar vardı bence ama iyi yoktu
Sedat.......... ve antep lehine el dokunmasına kaç kere faul çalan Fırat Aydınus....
korcan.........her zaman kalpten oynuyor çok net birkaç pozisyon kurtardı.....
unutalım gitsin artık....ama Sedat artık yeter diyelim.........mehmet nas artık son 20-30 dk oynasın.......ziya hücuma her zaman çıkmasın.........keita,kamanan ve ivanovs oynasın.......
korcan hamlesi doğru, sedat ile başlaması yanlış, mehmet nas ile devamı yanlış, ama frikik golü olunca o napsın.......sedat ile bir daha başlarsa çok yanlış yapmış olur......
emin kara 05.03.2011, 21:25 +++bu takım şiirle düzelmez arkadaş
+++hemen söyleyim rıza hoca giderse
+++hayretın,m.yıldz,sedat ,kamanan kadro dışı kalırlarsa işte ozaman........................ .......................süper olur takımımız+++++++++++++++++++++ +++++
Benim yapabilecegim bir şey yok ne yaparsak yapalım bu takım kazanmıyor öyle olunca üzüntümü yazmak istedim yoksa şiir den ben anlamam ancak her hafta sivasspor maçını izlerken ümitle izliyorum gecen hafta kaybettik ama bu hafta maç biz kazanacagı diye maçı izliyorum böyle olunca maç sonu üzüntü için kalıyorum artık etrafımdakiler bile anlıyor yine sivassor kaybetmiş diyorlar yani kaybetmeyi sindiremiyorum
mühendisburak58 05.03.2011, 21:26 maçla ilgili genel görüşlerim kişisel hatalardan şanssızlıktan ve kötü defanstan kaybediyoruz.tek olumlu düşüncem sivaspor her takıma gol atar.ama her takımdanda gol yer.yemediklerini kazanır az yediklerini berabere bitirir çok yediklerini kaybeder.
poolat58 05.03.2011, 21:28 Takım tüm iyi niyetiyle mücadele ediyor. Korkmadan futbol oynuyor. Ancak mehmet yıldız oyuna girdikten sonra arkadaşlarının hatasına gereğinden fazla bağırıp çağırıyor. ( geçen tribünde duydum bağırmasını valla) takım arkadaşının moralini bozarak bütün cesaretlerini kırıyor ve takım direncinin düşmesine neden oluyor. Ayrıca kontra atağa çıkacak olan takımı topu ayağında gereğinden fazla tutarak takımın atağını kesmekle birlikte topu kaptırıyor. Zaten atağa çıkmış olan takım atağa çıkarken top kaptırıldığı için dengesiz yakalanıyor ve tehlikeli pozisyonlar veriyor. Rıza hocanın bu konuda mehmeti uyarması gerekiyor. Ayrıca sedatın mehmet nas'ın hayrettinin bu takımda yeri yok.
MEMMMMET YILDIZ EFENDİ MİLLETE BAĞIRIYOR DA ACABA KENDİNE HİÇ BAKIYORMU. BİZİM ONA ETTİĞİMİZ LAFLARI DUYUYOR TRİBÜNDEN.KENDİ MALLIKLARINI İZLERKEN KENDİSİNE BĞIRMIYORMU ACABA.MEHMET YILDIZA TEK Bİ SÖZÜM VAR ===> DEFOOL GİTTT!!!:mad:
Bu maçı
1.Sedat -katletmiştir.(Tolunay Kafkas ile nasıl da samimi imiş.)
2.Hayrettin -çanak tutmuştur
3.Mehmet Yıldız-yardım etmiştir.
bu sedat denen adamın artık kötü niyetli olduğundan eminim resmen sivası katletmeye çıkıyo resmen oraya direk koysan bundan daha faydalı olur futbolcu diye takıma alıp oynatan zihniyeti şiddetle kınıyorum
58akif34 05.03.2011, 22:33 buradan anlaşıldığı kadarıyla herkes mehmet nas mehmet yıldız ve sedat bayraki suçluyor maça birde benim gözümle bakın DEFANS.ziya çok adam kaçırdı rakipbi kesemedi çok yavaş kaldı sedat ilk iki golde onun yüzünden yenildi ilk golde faul yaptı ikincide topu orta sahaya bile atamadı rakibin önüne attı hayrettin iyiydi fakat geri dönemedi navratil iyiydi ORTA SAHA cihan keyfi gelirse oynar yoksa yok kamil yine iyi oynadı mehmet nas bugüne kadar gördüğüm en iyi mehmet nas kadir iyiydi erman biraz kırgın gibi FORVET eneramo gerçekten çok iyi oynadı bütün topları tuttu pas aktaracak kimse bulamadı ilk yarı ikinci yarı mehmet girdi ve ona aktardı topları mehmet formasını kaybetmenin
58akif34 05.03.2011, 22:41 verdiği hınçla eneramo ya kızgın iki gün sonra döverlerse hiç şaşırmayın suarez in adını 1 defa duydum gerisine gerek yok zaten şimdi yapılması gerekenler futbolcuların arasındaki yeniler eskiler muhabbetini bitirmek için en az 1 tane eskiyi göndermek lazım sedatın yerine ıvanos oynamalı takım taraftar birbirine kenetlenmeli tek yürek olmalı bir maç kazansak sanki şampiyon olacakmış gibi davranmaya gerek yok karşınızdaki takım çok kaliteli bir takımdı iyi kosuyor iyi çalım atıyor ve yorulmak bilmiyorlardı sonuç olarak yenildik önümüzde kayseri maçı var ona odaklanarakt iyi hazırlanmamiz lazım stati dolduralim gerisi gelecektir herkese inat bu ligde kalacağız
migroArmis 05.03.2011, 22:52 Sivasspor için zor bir deplasman diyorduk.Bence sonuç sürpriz değil..Ama Sivassporun bu maçı alabilecek gücüde wardı..Bu anlamda yazık oldu diyebiliriz.Ben maçı izlemedimozet gorüntüleride gormedim maçtan once hakem konusunda epey bir stem wardı maçı izleyen arkadaşlar hakemin maçı yonetimi hakkında bilgi werebilirmi?
zorlu bir deplasmandasın dirençli olman lazım..nerdeeeee
sedat lavuğu bize daha çoookkkk maç kaybettirir
grosicki olmasa o golü de atamazdık
korcan olmasa rahat 5'lik olurduk
defansif anlamda bir arpa boyu bile yol katetdiğimiz yok
aynı tas aynı hamam
Dakika 75 öyle bi değişiklik var ki akıllara zarar kadir i grociskiyi çıkarıyosun forveti üçlüyosun belki gol buluruz umuduyla topu kim taşıyacak ileriye grociski olmadan kadir olmadan nasıl pres yapıp top dağıtacaksın.. zaten o değişiklikten sonra da sivasspor ayağına top alamadı..
yiğido doğrusun. zaten adamların ortasahası süper biliyoruz. ya sen ortadaki en iyi adamaları alıyorsun. pedrielmi eneramoya top götürecek veya kanat ortası yapacak.. yav bu eneramoya adam gibi besleyemedikki gollerini görelim daha. hele mehmetin alınması intihardı. zaten adamlar galibiyeti kesinleştirdi. golcü almakla gol atılmıyor. golcüye topu kim götürecek bunu düşünmek lazım. Sedat kötüydü. şu defansı halledemedik ona yanıyorum.
maçın en kötüsü Rıza hoca. takımı hiç değiştirmeseydi beraberliği alırdık belki galibiyet olurdu. ama hoca şansımızı sıfırladı.
az önce antep ten dönen arkadaşlarla göruştum uzulerek soyluyorum maç bıtımı taraftarımız futbolcuları protesto etti . bızım futbolcular da sıvasspor trıbunune el kol hareketlerı yapmışlar.:mad::mad:
58MUAMMER58 05.03.2011, 23:32 Sivasspor için zor bir deplasman diyorduk.Bence sonuç sürpriz değil..Ama Sivassporun bu maçı alabilecek gücüde wardı..Bu anlamda yazık oldu diyebiliriz.Ben maçı izlemedimozet gorüntüleride gormedim maçtan once hakem konusunda epey bir stem wardı maçı izleyen arkadaşlar hakemin maçı yonetimi hakkında bilgi werebilirmi?
BİR İKİ FAUL VERMEDİ BİZİM LEHİMİZE ÇOK İYİ MAÇ YÖNETTİ SONUCA ETKİ EDEN HATASI OLMADI BELKİDE BU SEZONUN EN İYİ MAÇINI YÖNETTİ HAFTANIN HAKEMİ SEÇİLEBİLİR.
asabibaba 05.03.2011, 23:44 aynı haltı gençlerbirliğ maçında da yaptı
Neyi değerlendirelim ki ? Ne analiz yapalım ki ?
HALA BU TAKIMDA MEHMET YILDIZ DENEN ADAM OYNAYABİLİYORSA, DEĞİL BANK ASYA , 2.LİGE BİLE DÜŞERİZ !!!!!
BU MEHMET YILDIZI SEN HALA OYNATIYORSAN RIZA HOCA, SENİNDE BİRŞEY OLMADIĞIN ORTAYA ÇIKTI SONUNDA !!!
Zaten iyi hoca olsaydı Sivas'a gelmezdi ...
Bana bir tane hoca sayın iyi olupta bize gelen ?
beyler oynadigimiz takim su ana türkiyenin en iyi futbolunu oynayan takimi liginde 3. bursayi sahasinda gol manyagi etmis g.sarayi kupadan elemis.ligin en iyi cikisini yapan en iyi transferlerini yapan en havadaki takimi kime yenildigimizi iyi bilip öyle yorum yapalim.antep bizim rakibimiz degil.biz rakiplerimizi yenip ligde kalmamiz lazim.antepi yenip gidip konya ya yenilmenin.besiktasi yada kayseriyi yenip bucaya yenilmenin bize bir faydasi yok.futbol bilgisi olan arkadaslaradir yorumum.korcan ayni golü eskisehirdende yedi.kalaci hatasi bir gol.yapacak bisey yok ama ders cikarmasi lazim.
güneşyurdu 06.03.2011, 00:03 ben burada yapılan sedat,mehmet yıldız için yapılan eleştirilere katılmıyorum.
niyemi o sedat var ya ne kadar üzüldü biliyor musunuz?
inadına destekliyorum.
inadına sedat
inadına mehmet yıldız.
aslı sorun onların hatalarını hoş görmekten aciz biz taraftarlardır.
kümmye düşmeye oyanayan bir takımın tarafraına hakaret etmek haddime değil
çok saygım var taraftarımıza
amma arzum bir hafta kahraman ilan etmeyi,ikinci hafta günah keçisi ilan etme huyu bu taraftara yakışmıyor.bu hataya dikkat çekmek.
m.yıldız formsuzsa hoca bunu anlayamamışsa onun ne şuçu var.
baraj zıplamış karşıdaki futbolcu cinse sedat ne yapsın.
bize kaeci dayanmıyor.kprkmayın kalye alişan geçer onuda haklarsınız.
korkarım ki ketitada haffya kayseri mağlubiyetinin baş aktörü olur.
güneşyurdu 06.03.2011, 00:05 beyler oynadigimiz takim su ana türkiyenin en iyi futbolunu oynayan takimi liginde 3. bursayi sahasinda gol manyagi etmis g.sarayi kupadan elemis.ligin en iyi cikisini yapan en iyi transferlerini yapan en havadaki takimi kime yenildigimizi iyi bilip öyle yorum yapalim.antep bizim rakibimiz degil.biz rakiplerimizi yenip ligde kalmamiz lazim.antepi yenip gidip konya ya yenilmenin.besiktasi yada kayseriyi yenip bucaya yenilmenin bize bir faydasi yok.futbol bilgisi olan arkadaslaradir yorumum.korcan ayni golü eskisehirdende yedi.kalaci hatasi bir gol.yapacak bisey yok ama ders cikarmasi lazim.
ağzına sağlık.senin gibi ölçülü eleştri yapmak lazım.
58Sivaslilar 06.03.2011, 00:08 macta degerlendirecek birsey yok cok kez yazdik fakat anlatamadik 3 tane ise yaramaz adam alana kadar 1 tane futbol oynamasini bilen adam alinsa daha faydali olurdu onlara verilen paralara yazik:mad:
Çılgın Türk 06.03.2011, 00:10 Riza hocaya sorularim var
1) Geldin geleli her mac sonrasi basit gol defans hatasindan bahsediyorsun peki o zaman niye defansa transfer yapmadin?
2) niye 2 tane kiralik kaleci aldin? bunlardan birisinin sadece bank asya deneyimi var digeride 6 aydir mac yapmamis. Hangi takimin yedek kalecisi yabanci?
3) 6 aydir oynamayan Mendonca'yi niye aldin?
4) Hazir olmayan Eneroma'yi niye aldin?
5) Takimda torpilli futbolcular var mi?
58Sivaslilar 06.03.2011, 00:14 bütün takimlar dünyadan iyi futbolcu ararken yigidoya kenarda kösede ise yaramazlari nerden buldular anlamadim bunlardanda baska sey beklenemez zaten:mad::mad: adamlarin kapesitesi bu
58Sivaslilar 06.03.2011, 00:22 BÜTÜN takimlari sayacak degilim bizden daha kötü ara transferi yapan olmadi bir göz dolduran kamil gerisi 3 lig oyuncusu bunlarada bir sürü paralar verildi malesef yetenek yok odansonra önüne gelen yener bizi:mad:
güneşyurdu 06.03.2011, 00:24 BÜTÜN takimlari sayacak degilim bizden daha kötü ara transferi yapan olmadi bir göz dolduran kamil gerisi 3 lig oyuncusu bunlarada bir sürü paralar verildi malesef yetenek yok odansonra önüne gelen yener bizi:mad:
enemaroyu hiçe sayma.süper liğin en iyi stoperi dany bir sor.
güneşyurdu 06.03.2011, 00:26 yiğidolar sakin olun hedef liğde kalmak değil mi? kalp kırdığımız değmez.
ya arkadaslar biz evimizdeki maclari kazanalim yeter bosuna moralinizi bozmayin caninizi sikmayin antep formda sonucta deplasmana gittik
ama riza hoca ilk 11 de mehmet yildiz olamamali artik bileti kesilsin manisaspor karsisinda ayri oynadik bu macta ayri riza hoca deplasmanda bile oynuyorsak yurekli oynayalim lutfen insallah kayseriyi evimizde yeneriz o bize binbir kat moral olur adamlar dususte bence yenebiliriz ama yenilirsek uzulmeyin fikstur cok kotu hem sampiyonluga oynayan takimlar ile ard arda oynuyoruz biz ortadakiler ve asagidakiler ile rakiplerimz ile 3 puanlari toplamamiz lazim bu sene boyle idare edek insallah gelecek yil bir yeni yapilanma ile yeniden dogariz
haaa baktik ki dustuk bu sene hic uzulmeyin bu takim geri gelir super lige:D inanin bana hep basimiz dik yuruyelim biz sivasliyiz sokakta bulmadik yani has sivasliyiz dogustan sivassporluyuz (cok icten ve samimi olarak soyluyorum)
58Sivaslilar 06.03.2011, 00:30 DEFRANS diye birsey yok yol gecen hani RIZA hoca bunu biliyordu neden aratransfer zamaninda tedbir almadi ellere varda bize yokmu idi ANTEBE diyecek bir sey yok adamlar futbol oynadi ve kazandi cünki adamlar takim kurmus:mad:
Çılgın Türk 06.03.2011, 00:30 enemaroyu hiçe sayma.süper liğin en iyi stoperi dany bir sor.
iddia ediyorum sezon sonuna kadar 5 golü gecemez.
ilk 6 haftaya oranla bugün biraz daha iyi idi ama herseye ragmen kaliteli bir forvet olduguna inanmiyorum. atalarimiz bosuna dememis olacak oglak b**undan belli olur diye.
Grosicki, Amrabat, Cenk Tosun bunlarinda hepsi 2. devre transfer oldu ama ilk maclarindan itibaren kalitelerini görebiliyordun ben Eneramoda üst düzey golcü kalitesi göremiyorum.
güneşyurdu 06.03.2011, 00:32 iddia ediyorum sezon sonuna kadar 5 golü gecemez.
ilk 6 haftaya oranla bugün biraz daha iyi idi ama herseye ragmen kaliteli bir forvet olduguna inanmiyorum. atalarimiz bosuna dememis olacak oglak b**undan belli olur diye.
Grosicki, Amrabat, Cenk Tosun bunlarinda hepsi 2. devre transfer oldu ama ilk maclarindan itibaren kalitelerini görebiliyordun ben Eneramoda üst düzey golcü kalitesi göremiyorum.
rıza hoca ortayı boşaltıyorsa adam ne yapsın?
güneşyurdu 06.03.2011, 00:33 ya arkadaslar biz evimizdeki maclari kazanalim yeter bosuna moralinizi bozmayin caninizi sikmayin antep formda sonucta deplasmana gittik
ama riza hoca ilk 11 de mehmet yildiz olamamali artik bileti kesilsin manisaspor karsisinda ayri oynadik bu macta ayri riza hoca deplasmanda bile oynuyorsak yurekli oynayalim lutfen insallah kayseriyi evimizde yeneriz o bize binbir kat moral olur adamlar dususte bence yenebiliriz ama yenilirsek uzulmeyin fikstur cok kotu hem sampiyonluga oynayan takimlar ile ard arda oynuyoruz biz ortadakiler ve asagidakiler ile rakiplerimz ile 3 puanlari toplamamiz lazim bu sene boyle idare edek insallah gelecek yil bir yeni yapilanma ile yeniden dogariz
haaa baktik ki dustuk bu sene hic uzulmeyin bu takim geri gelir super lige:D inanin bana hep basimiz dik yuruyelim biz sivasliyiz sokakta bulmadik yani has sivasliyiz dogustan sivassporluyuz (cok icten ve samimi olarak soyluyorum)
ben kayseriden vageçtim bucayı alsak bayram edeceğim
Çılgın Türk 06.03.2011, 00:35 rıza hoca ortayı boşaltıyorsa adam ne yapsın?
ben taktik maktikten bahsetmiyorum kaliteden bahsediyorum.
gereksiz yerlerde faul yapiyor, top ayagina yakismiyor, o fizigini iyi kullanamiyor. yakaladigi firsatlari iyi kullanamiyor mesala bugün bombos kafayla golü atacagi yerde omuzu ile topa vurdu ve top auta gitti.
galatasarayin aldigi stancu da da o isigi göremiyorum bide 5 milyon euro ödemisler.
58Sivaslilar 06.03.2011, 00:40 ARKADASLAR biz gine yigidoyuz iyisiynen kötüsüynen bizim fakat iyi yptiklarina destek yanlislari elestirmek hakkimiz yönetimde her zaman tedbirlerini artirsin bu seson ligde kalabilirsek sükür:confused:
güneşyurdu 06.03.2011, 00:41 ben taktik maktikten bahsetmiyorum kaliteden bahsediyorum.
gereksiz yerlerde faul yapiyor, top ayagina yakismiyor, o fizigini iyi kullanamiyor. yakaladigi firsatlari iyi kullanamiyor mesala bugün bombos kafayla golü atacagi yerde omuzu ile topa vurdu ve top auta gitti.
galatasarayin aldigi stancu da da o isigi göremiyorum bide 5 milyon euro ödemisler.
orada hatalı olabilir ama genelinde yıpratıcı basan bir forvet.
poolat58 06.03.2011, 01:11 ya arkadaslar biz evimizdeki maclari kazanalim yeter bosuna moralinizi bozmayin caninizi sikmayin antep formda sonucta deplasmana gittik
kardeş Allah göstermesin biz ligden düşersek geri yükselmemiz çok zor banka asya liginde çok iyi takımlar var çok çekişmeli geçiyor. inş. düşmeyiz yoksa bi daha süper ligi unutalım :confused:
kartalyiğido 06.03.2011, 01:50 Rıza hoca bugün tam bir fiyaskoydun cihanı çıkarıp mehmeti aldığın alda takım yarım çöktü .Sahanın en iyileri kadir ve kamili çıkarıp yerine suarezi alınca anladımki senden hoca olmaz . hocam kusura bakma seni seviyoruz ama keita gibi birini kadroya almazken mehmet yıldızdan ümit beklemene akıl erdiremiyorum
birde sedat denen adamın yüzünden yenildik ilk gölde yaptığı hata yetmiyormuş gibi son golde yaptığı hatayı bırakın 1 lig topcusu amatör ligde bile öyle topa vurdurmazlar..
canını dişini takıp oynayan adamlara yazık oluyor....
canını dişini takıp oynayanlar kimlerdi anlayamadım
astaravisa 06.03.2011, 01:59 bu adamların nesini değerlendireceğiz yazıklar olsun
pierlotti 06.03.2011, 07:37 Rıza Hoca işi son haftalara bırakıyorsun,ama şunu unutma son maçların hepsinden daha zor,kimden puan toplayacan fenerden mi ?
ZiDaNe58 06.03.2011, 07:37 2.yarıdaki maclar arasındaki en kötü maçımızı çıkartdık istek yok arzu yok hırs yok üflesen uçacaklar misali..futbolcularmz 1 puan icin degl 3 puan almaya geldik diyolar 1 puani aldınızda 3 puan kaldı..sanki hafta ici zorlu bi kupa maçına antep degilde biz cıkmış gibiydik..bundan snraki haftalarda o formanın hakkını verirler umarım..
Tamam herkes çok moralsiz ama herkes toparlanmalı önümüzde çok önemli maçlar var rakipler çok kötü, onlarıntaraftarıda çok kızfın ve moralsiz bizim artımız taraftar desteğimiz idi onu da kaybedersek gideriz herkes sakin düşünsün bu lig b u takımla bitecek yapacak bir şey yok, bu saatten sonra futbocuda alınmaz hocada,sivas için bağrımıza taş basıp desteğe devam etmemiz gerek, kayseri ve buca çok önemli maçlar kayseri buca öncesi moral için çok önemli , allah korusun kötü bir sonuç ve buda dan alınacak kötü sonuç bizi bitirir, onun için kayseri maçına çok dikkat edelim, berabere bile kalsak takıma moral verelim, bende dün çok kızgındım ama sağlıklı düşününce olması gereken bu
YİYİDOLAR ALLAH RIZASI İÇİN YETER HERKES İÇİNİ DÖKTÜ ARTIK, TEKRAR SİLKİNİP KENDİMİZE GELELİM VE DESTEĞE DEVAM EDELİM, ZOR AMA SİVAS VE SİVASLI İÇİN YAPACAK BAŞKA BİRŞEY YOK, HESAPLAŞMA LİG SONUNDA YAPILIR, AMA ÖNCE LİG, UNUTMAYALIM RAKİPLERDE KÖTÜ GİDİYOR ONLARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYELİM NE OLUR.....HEKES SAKİNLEŞSİN BU TAKIM 6-7 HAFTADIR ÇOK İYİ NİYETLİ OYNUYORDU BİR MAÇTA HERŞEYİ YIKMAYALIM NE OLUR ÇÜNKÜ YAPACAK BAŞKA BİR ŞEY YOK
İbrahim58070 06.03.2011, 09:50 Ben sana yandım gelin! Yanağı allı gelin.Gaziantep yolunda öldürdün beni gelin....
Arkadaşlar, takım bir hafta iyi ise 7 hafta kötü oluyor.Rıza Hoca'nın elbette hataları var.Gerek oyun içi değişiklikleri olsun gerekse taktik-mental olsun.Ama sadece Rıza Hoca suçlu değil.Takımın istikrarsız gitmesinde ki en önemli sebeplerden birisi takımın disiplinini ve istikrarını bozan bazı futbolculardır. Takımımızda bazı futbolcular profesyonel davranmıyor.Soğukkanlı olamıyor.Antep maçına dikkat ettiyseniz golden sonra defansa gelen her topta panikleyip ileri şişirdiler yada hatalı pas verdiler.Özellikle defans ve orta sahadan bazı futbolcuların soğukkanlı olması gerekir.En büyük etkenlerden birisi de budur.Mehmet Yıldız pozisyonları kensisi yıpratıyor, takım arkadasının yaptığı bir hatada ona bağırıyor.İstemeden yapıyor olabilir.Mehmet te elbette ki Sivasspor'un iyiliğini istiyor ama profesyonel değil.Geçmişte ki oyun düzenine göre emekleri çok büyüktür.Favori oyuncudur.Ama o emeklerinin karşılığını maddi ve manevi olarak almıştır.Şimdi ise kulübün bekası için dinlenmesi gerekir.Gelelim Kayseri macındaki dizilişe;
Kamenar
Uğur - Rada (Ivanovs) - Navratil - Ziya
Keita (Rada)
K.Grosicki - Kadir - Cihan(M.Nas) - Erman
Eneramo
4-1-4-1 dizilişinde kontrollü oynamamız gerekir.Rada'nın Cihan'ın yerine de oynaması da olabilir.
erdaleren58 06.03.2011, 10:00 beni korkutan konyaydi oda ligi birakmis gibi lig tv de yilmaz vurali dinledigime göre oyuncularda memun deyil buca ise bu lige tutunamaz kasimpasa in durumuda cok zor burada yaziyorum BIZ LIGI ANTALANIN ÜZERINDE BITIRECEGIZ cok samimi söylüyorum ikinci yari biz 4puan aldik antalya 1puan buca ise k.pasayi ve konyayi yendi arkadaslar biz kasimpasayi bucayi konyayi kesin yeneriz rahat olun riza hoca bu takim icin bir sanstir iyi düsünün riza hoca olmasayidi bu tiransferler yapilmazdi ikinci yari en iyi top oynayan takim sivastir antep maci bir yol kazasi olur böyle seyler riza hoca kakimi kompile yapmadi ikinci yari bundan daha cok tiransfer yapmak risklidir konya gercegi ortada rahat olun biz ligi ANTALYANIN ÜZERINDE BITIRECEZ:bunuda unutmayin.
İbrahim58070 06.03.2011, 10:06 beni korkutan konyaydi oda ligi birakmis gibi lig tv de yilmaz vurali dinledigime göre oyuncularda memun deyil buca ise bu lige tutunamaz kasimpasa in durumuda cok zor burada yaziyorum BIZ LIGI ANTALANIN ÜZERINDE BITIRECEGIZ cok samimi söylüyorum ikinci yari biz 4puan aldik antalya 1puan buca ise k.pasayi ve konyayi yendi arkadaslar biz kasimpasayi bucayi konyayi kesin yeneriz rahat olun riza hoca bu takim icin bir sanstir iyi düsünün riza hoca olmasayidi bu tiransferler yapilmazdi ikinci yari en iyi top oynayan takim sivastir antep maci bir yol kazasi olur böyle seyler riza hoca kakimi kompile yapmadi ikinci yari bundan daha cok tiransfer yapmak risklidir konya gercegi ortada rahat olun biz ligi ANTALYANIN ÜZERINDE BITIRECEZ:bunuda unutmayin.
Temennimiz de budur.
Çılgın Türk 06.03.2011, 10:10 Riza hoca'yi savunanlar icin bir istatistik verecem.
Eskisehir 7 mac 3 Puan
Sivasspor 15 mac 12 Puan - devre arasi yaptigi transferlerden sonra 7 mac 4 puan.
Toplamda 22 mac 15 Puan
Yani iki ayri takimla devre arasi transferlerinide sayarsak 3 ayri takimda diyebiliriz 22 macta sadece 15 puan almislar calistirdiklari takimlar.
Allah'tan bu rakiplerde cok kötü yoksa bu takim 100% küme düserdi.
sedat ömrümü yedin yav
gençlerbirliği maçındada 1-0 öndeyiz gerksiz bir top kaptırma sonra almak için faul ve 1-1
nedir senden bu takımın çektiği yaw yeter ya teknik yok profosyonellik yok biri bu adamı durdursun..
Oturup bir hesap yapsak Sedat'ın yüzünden kaybettiğimiz puanlar 20-25 i bulmuştur.
şu defansif kuruguyu ve defans oyuncularını sabitleyemedik gitti.. artık ancak seneye olur..bu sene kalan maçlarda evimizde denklerimizi yenelim yeter..
Antepliler resmen bizimle dalga geciyo bee! :mad: Mehmet Yildiz gibi bir berbat futbolcu görmedim, adamda yetenek var fakat kullanmiyor! Kaleye bir tane caksa gol olacak ama yoook adam kendisini Messi zannetdiyo
hasantuan 06.03.2011, 10:57 bu kadar olur ya...kalede sorun yaşıyoruz...sedat takımı satıyor..adam hiç bir ikili mücadeleye girmiyor..navratil tek başına savaşıyor rakiple...ziya iyi..hayro sağ bekte ne kadar oynayabiliyorsa o kadar iyi işte..mehmet nas geçen haftanın en iyilerindendi bu hafta yok gibiydi...cihan maalesef üstüne bir türlü koyamadı...kamil her zaman ki gibi ama kendine çok oynuyor..erman ehhh işte...kadir yine sahanın en iyisiydi..hem savunma hem ofans yapan nadir oyunculardan..biraz daha geliştirirse kendini - özellikle şutları--milli takıma gider...eneramo bence kendine yavaş yavaş geliyor ama hala kilo sorunu var....bikaç sözde hocaya tamam maç 3-1 e geldi ve gol bulmamız lazım ama kadir gibi orta sahayı rakibe kaptırmayan bir futbolcuyu neden aldı anlamadım..mehmet yıldız bitmiş kardeşim...yedekte sandro var neden cihanın yerine onu almıyonda her aldığı topu ezen memeti alıyon..kısacası 10 puan üzerinden korcan 4, hayrettin 5, navratil 5, sedat 3, ziya 5, kadir 7, mehmet nas 3, kamil 6, erman 5, cihan 4, eneramo 5.. mehmet 1, sandro ?, suarez ?...rıza hoca 3
mehmet yıldızın bittigini görmek için prof yahut futbol dehası olmaya gerek yok biraz futbol bilgisi olan bu adamın bittigini görür peki teknik ekip ve yönetim bu kadar körmü yoksa zamanında başarılardan dolayı mehmet yıldıza fefa borcundan dolayımı bi yere yollayamıyor. takım içinde huzursuzluk çıkarmak çetecilik yapmak adam dögmek ırkçılık yapmak desen onda bunca yapılan şeyleri görmemek akla mantıga uymuyor
Elbeyliliyiz 06.03.2011, 11:16 Defansa cözüm üretemeyen bir Riza Hocayla karsi karsiyayiz, artik Tren kacmak üzere ne zaman yapacagiz bu patlamayi yahu bir takim 2 macta 5 gol birden yiyebiliyorsa uzun lafa gerek yok. Yorgun antepi yenemedik ya ona yaniyorum bir antep taraftarlarindan hakaretleri isiterek geldik. sonsöz taraftar olarak hep destek verdik aha bugün aha yarin, göz göre göre düsüyoruz ister mehmet yildiz ister su bu oynayani oynatacaksin riza hoca gerekirse iyi kosani, topu öldüreni degil(mehmet yildizi)SIVASSPOR un MENFAATI herseyden üstündür.....Sedat Bayrak ayri bir sikinti???????? Bunlara cözüm bul Hocaaaaaaaaaaaaa
Elbeyliliyiz 06.03.2011, 11:18 şu defansif kuruguyu ve defans oyuncularını sabitleyemedik gitti.. artık ancak seneye olur..bu sene kalan maçlarda evimizde denklerimizi yenelim yeter..
Antep bizim dengimiz degilse kim. Ne olur isi sansa birakalim, Trabzondan 3 tane yiyoruz, Kardes keske dengimizi yensek nerdeeeee
Çılgın Türk 06.03.2011, 11:34 Arkadaslar bu nasil istir.
Ramovic sakat diye gönderdiler yerine aldiklari Kamenar 18lik kadroya bile girmiyor.
Hani Ramovic sakatti? Adam Ukraynanin Metalurg takimina transfer olmus ve oynuyor !!!!!
yiğidosalim58 06.03.2011, 11:34 Gaziantep oynamayı bilmiyor biz kendimiz gol yiyoruz
hanlılı halil 06.03.2011, 11:44 Hala bazıları mehmet yıldızla sedatı savunuyor ya pes doğrusu.Her halde doğruyu bank asyaya düşünce öğrenecekler.Sedat la mehmet yıldıza tahammül edildiği sürece bu takım eminim düşer.Rıza hocamada yazık diyorum.eğer sedatla mehmet yıldızı bu kadro dışı bırakmazsa.
mehmet yıldızla sedatı herkes eleştiriyor ne hikmetse yönetim ve teknik kadro tabiri caizse üç maymunu oynuyor eleştirilere kulaklarını tıkıyorlar artık anlayın ne mehmet nede sedattan bir cacık olmazzzzzzzzzzz
aozdemir 06.03.2011, 12:04 İstatistikler
Gaziantepspor-Sivasspor
53% Topa Sahip olma 47%
10 Gol Denemeleri 11
6 Kaleyi Bulan şut 4
4 Kaleyi bulmayan şut 7
22 Serbest Vuruşlar 24
9 Kornerler 4
2 Ofsaytlar 2
22 Taçlar 31
3 Kaleci Kurtarışları 3
16 Aut atışları 5
22 Fauller 20
3 Sarı Kartlar 1
OPERASYON 06.03.2011, 12:08 --------------------------------------------------------------------------------
S.A...SOYLENECEK COK SEY VAR AMA HIC BIR SEY YOKKI!...FAZALA KONUSUPTA GURURULTUNUN PARCASI OLMAKTAN SA AZ KONUSUP BELKI DIKKATE ALIRLAR DIYE YAZAYIM YINEDE.1.Riza Calimbay hazirliyor,ama karsi rakibin ve saha icerisinde glisen oyun duzenini okuyamiyor.2.8,milyon Euro verip aldiginiz adamla mehmedin farki nedir.Ikiside ilerde cok yavas bu kafa ve mantelite yapisiyla banka asya ligi bizi bekler.oyuna baslarken yeni alinan 8.5 milyon yuroluk admla mehmeti ilk 11 de cikarma illa gerekiyorsa son 15 dakida koy .pedriall gibi aktif adam varken yavas adami niye koyorsun senin kendine kastinmi var anlamadimki biz belki bu likte kaliriz am bu is riza calibayla askan ve yonetim itaf edlir anlayana sivri sinek saz anlamyana daul zurna az.Selam ve dua ile
babapiton 06.03.2011, 12:14 Arkadaslar bu nasil istir.
Ramovic sakat diye gönderdiler yerine aldiklari Kamenar 18lik kadroya bile girmiyor.
Hani Ramovic sakatti? Adam Ukraynanin Metalurg takimina transfer olmus ve oynuyor !!!!!
Baktım hakkaten öyle metalurga transfer olmuş yazık etmişler ramoviç şuanki kalecilerin hepsinden iyiydi ama basına sözleşmesi donduruldu diye lanse edildi
yigidocengiz 06.03.2011, 12:38 sana olan güvenimi tamamen yitirdim hoca.sedat gibi mehmet gibi satılmışları hala oynatıyosun ya yazıklar olsun sana hoca.
ya sistemini kurmuşsun,golüde atmışsın daha hangi akla hizmet bu takoz mehmeti oynatıyosun ya.gaziantep asılmadı bile maça biz kazanalım diye,ama senin kaptanlığı verdiğin sedat denilen futbol katili ve mehmetin yüzünden 1 puandan hatta puandan olduk,bunlar bankasyada bile oynayacak topçu değil sen hala inat ediyosun ya helal olsun.AMA BU TAKIM SİZE RAMEN KÜME DÜŞMEYECEK ULAAAANNNNN
ozledımeskıyı 06.03.2011, 12:43 Teknik direktör değişiklilkreli hiçbir halta yaramıyor hata sabit kalan yerlerde
ozledımeskıyı 06.03.2011, 12:45 Baktım hakkaten öyle metalurga transfer olmuş yazık etmişler ramoviç şuanki kalecilerin hepsinden iyiydi ama basına sözleşmesi donduruldu diye lanse edildi
Bizim yönetim ve teknik ekibin kapasitesi bu kadar zaten kendi futbolcumuzdan bile haberimiz yok korcan çok iyi kaleci diye gitdi zaten rıza hoca
HababamHa 06.03.2011, 12:56 Rıza hocayı dinledim maçıda izledim defans hataları bireysel hatalar düzelteceğiz düzeleceğiz nezaman onu bilen yok.Hocam bu takım haftalardır kolay gol yiyor uzun toplar ve duran toplar hep tehlike yaratıyor bunu görmüyormusunuz,Sedatın hatalarından bıktık usandık artık siz halen nasıl tahammül ediyorsunuz anlamıyorum.
Mehmet istiyorki tüm toplar bana gelsin gelmezse kızıyor zaten,Al sana top al sana pas bari aldığın topu hemen çıkar o topu kaptırıp peşinden koşmanın ne anlamı var.....Saha içinde disiplin yok birkaç kişinin çabasıyla sonuca ulaşamazsın futbol takım oyunudur bunu bilmeyen varmı yooook devam ozaman...
sebasteia 06.03.2011, 13:20 Riza hoca ile 16. resmi macta 9 maglubiyet :confused::rolleyes:
Antep maci hak etti. Tesadüfe bir gol attik hepsi o kadar.
Takimda göze batan Eneramo gecmis haftalara oranla daha iyi oynadi.
Diger futbolcularin hepsi vasat ve vasat alti idi.
Riza hoca mactan sonra reportajinda yine sucu futbolculara atti.
özellikle isim vermeden Sedat'i sucladi.
Sedat'in 2 golde hatali oldugunu herkes gördü zaten niye futbolcusunu yem olarak ortaya atiyor?
Riza hoca bunu hep yapiyor bir kerede sucu kendinde aramiyor.
Buca ve Kasimpasa maclarini kazanirlarsa bak o zaman cümbüse
rıza hoca eğer sedat'ı suçladıysa iyi yapmış ama ortada bir terslik var. aylardır bu taraftar bu sitede sedat'ın pimi çekilmiş bomba olduğunu yazıyor, çiziyor, görüyor da rıza hoca da bile bile sedat'ı oynatıyorsa kimi kime niye şikayet ediyor? anlamadım!!!
burakkova 06.03.2011, 13:22 yok yok yok.. değerlendirmeyelim.. olmuyor.. takım oynamıyor.. hoca oynatamıyor.. herkes suçlu..
ALLAH BELANIZI VERSIN ANTEP TARAFTARI
SIVASIN SIZE NEYINI GÖRDÜNÜZ ALCAKCA TEMPO TUTUYONUZ SIVAS KÜMEYE DIYE ADI INSANLAR
PISLIK INSANLAR ANTEPLILER
burakkova 06.03.2011, 13:23 sedat sedat.. mahvetti bizi.. saatli bomba.. deli mayın gibi geziyor ortada.. sedat bırak kaptanlığı o formayı bile hak etmiyorsun sen..
mustafaarslan 06.03.2011, 13:28 Sedat hiç Sedat öküzünün yerine ivanovsu almalı mehmet yıdızın yerine keitayı almalı
58Sivaslilar 06.03.2011, 14:04 ARKADASLAR bu sezon hayirlisiyla ligde kalmayi basaralim RIZA hoca eskisehire kazansirdigi gibi bizede iyi oyuncular kazandiracaktir KAZANDIRMAK ZORUNDADIR yoksa bu kadroyla S:T:S:ligde oynayabilmemiz mümkün olmayacaktir ZIRA ligin son-4-üncü sirasindayiz buda kadronun bu lige oynayamaz durumda oldugunu gösteriyor ????????????????????????:confu sed:
58Sivaslilar 06.03.2011, 14:11 NE yaparsa yapsinlar KAPESITE bu kardesim BUNLARIN adi hdir elinden gelende iste budur YENI gelen oyuncular eskilerden KAMIL haric hicte farki yok VERILEN paralara yazik
sebasteia 06.03.2011, 14:33 Arkadaslar bu nasil istir.
sivasspor'da ciddi bir yönetim sorunu var. artık bunu konuşmanın zamanı geldi.
bir sürü hoca geldi gitti, hep hocalar mı kötü?
bir sürü futbolcu geldi gitti, hep futbolcular mı kötü?
bir tek futboldan anlayan mecnun başkan'la bu işler daha nasıl yürür? kulüp içerisinde birsürü fırıldak dönüyor, ancak taraftarın ya hiç haberi olmuyor, ya geç haberi oluyor.
hani ramoviç sakat olduğu için gönderilmişti? niye bu yalanlar, ne için???
Başkan,Rıza Hoca ve futbolcular bu forumda yazılanları hep okuyor..Ama pek umursamıyorlar demek ki..Burada yüzlerce insan Sedat için endişe duyuyorsa bu boşuna değildir.Teknik direktör değiliz ama futbolun ne olduğunu da biliyoruz,hataları görüyoruz!
eyuphulagu 06.03.2011, 14:57 sivasspor'da ciddi bir yönetim sorunu var. artık bunu konuşmanın zamanı geldi.
bir tek futboldan anlayan mecnun başkan'la bu işler daha nasıl yürür? kulüp içerisinde birsürü fırıldak dönüyor, ancak taraftarın ya hiç haberi olmuyor, ya geç haberi oluyor.
Gardaş Ramoviç o takımla sadece o da geçen hafta 1 maça çıkmış;demek ki daha yeni yeni iyileşmiş..Ramoviç çıktığı ilk maçta rakipten 4 tane de gol yemiş...
superglam 06.03.2011, 15:06 Ben Rıza hocaya 1 maç daha şans verilmesini istiyorum.. Kayseri maçını iyi okuyup evimizde mutlak almamız gereken maçı alırsak devam ama yoksa çok fazla duygusal takılıp Sivassporu süper bir takımken harcayamayız.. Bu kadro ligden düşmeyecek kadar iyi.. Tek sorun diziliş ve maçı iyi okuyamamak..
Çılgın Türk 06.03.2011, 15:08 Gardaş Ramoviç o takımla sadece o da geçen hafta 1 maça çıkmış;demek ki daha yeni yeni iyileşmiş..Ramoviç çıktığı ilk maçta rakipten 4 tane de gol yemiş...
Ramovic mevcut iki kaleciden de daha iyiydi.
Ramovicin sakatligi 3-4 haftalikti bunu bile bile adami gönderdiler yerine aldiklari Kamenar ilk 18 e bile giremiyor.
Bu mu mantikli transfer?
yigidoss 06.03.2011, 15:17 sivasspor'da ciddi bir yönetim sorunu var. artık bunu konuşmanın zamanı geldi.
Aman kardeş yönetime sesini yükseltme yoksa bir iki tane !!!gerçek!!! Sivassporlu çıkar senin benim gibi hainleri "yönetimi yıpratmak için birilerinin tuttuğunu" iddia edecek kadar aşağılık suçlamalarda bulunur.
Aylardır söyleye söyleye milletle tartışa tartışa yoruldum. Bu yönetim (BAŞKANI AYRI TUTUYORUM) hain, beceriksiz, zoraki oluşturulmuş bir yönetimden ne bekleyeceksin ki zaten.
Bu bir yöneticimizden duyduğum bir cümle ki kendisi benim arkadaşım olur "Ben Sivassporu nereden bilecektim. Gel yönetime gir dediler ben de işime faydası olur tanınırız diye girdim"
Şu da babamın arkadaşı olan yöneticinin acziyeti bu yöneticimizin (kendisi de Sivasta tanınan ve sevilen bir insandır) "Para diyorlar veriyoruz hoca diyorlar değiştiriyoruz daha ne yapacaz bu .bn.lere bilmiyorum ki"
Ben futbolculara kızmam kendileri için Sivasspor olmaz da abudikgubudikspor olur oynar parasını alır paşa paşa geçinir. Ben gaflet dalalet ve de İHANET içindeki yöneticilerimize çok kızıyorum.
Maçı da değerlendirelim.
Takım çok istekli iyi niyetli ama kapasiteleri bu kadar diye düşünüyorum. Moral motivasyon da olmayınca dibe vuruyorlar. Şunu da unutmamak lazım ki karşımızdaki Gaziantepspor bence şu an ligin en kaliteli ve en organize takımı. Adamların takımı kurulmuş saat gibi tıkır tıkır işliyor. Aynı senaryoyu hemen her takıma uyguluyorlar ama hiç bir takım da Antebin bu oyununu bozamıyor.
Ümidim var benim düşmeyeceğiz inşallah ligden. Yeter ki iç saha maçlarımızı kazanalım
Maçtan önce 3 atarız 5 atarız diyenler vardı.
Ben 50 kere söyledim minasa amcından sonra kimsenin ayakları yere basmıyor diye.
Bu forumu futbolcularda takip ediyor.
E bakıyor futbolcu taraftar moda girmiş 3 atarız 5 atarız adamlarda macı dikkate almamıs.
mac öncesi dedik wagner popov cenk tosun bunlara dikkat
golleri de bu 3 adam attı.
yönetim teknik kadro hiç bizim kadar takip etmiyor rakibi.
AYRICA GAZİANTEPSPOR TARAFTARINDAN bize aşırı tepki bekliyordum ama hemen hemen hiç gelmedi.
Demekki gaziantepspor taraftarı bile bazı şeyleri aşmış ama mac öncesi de dedim bizim TARAFTARLAR HALA ANTEPLE HESABIMIZ VAR DEYİP HIRSININ KURBANI OLDU.
HESABIMIZ BÖYLE Mİ OLACAKTI PEKİ HESABI OLANLARA SORUYORUM ?
Taraftar olarak artık bizde vizyonumuzu değiştirmeliyiz.
Bizim stadyumda zaten 15-20 kişi bagırırken dün görükki begenmediğimiz gaziantepspor taraftarı nasıl destekledi. kale arkasındaki genclik27 grubu komple kale arkasıyla destek verip iyi organize oluyorlar.
Mehmet Yıldız oyuna girdi hiç bir şey yapmadı.
Hocada da suc kamanan dururken m.yıldızı aldı takım durdu. Birde diyor 2.yarıya iyi basladık yahu 2.yarıya iyi basladıkta ne oldu.
Şükredelim ki konyaspor yenildi.
Bucasporu bekliyoruz.
birde ricam TARAFTARLARIMIZI 3 ATARIZ 5 ATARIZ VE RAKİP TAKIM TARAFTARIYLA HESABIMIZ VAR GİBİ BOŞ YERE HIRS YAPMASIN.
1-0 OLSUN BİZİM OLSUN
3 atarız 5 atarız diyenlere söylüyorum
mac öncesi demiştim 1-0 olsun bizim olsun
siz takımı tanısanız zaten bilirdiniz deplasmanda hiç galibiyet olamdıgını ve en cok bizim gol yedigimizi
ama yok tavuk bugday misali 3 atıyorduk adamlar 3 attı
Yönetimden önce taraftar bilinçlenmeli.
Sonra yönetim m.yıldıza tepki verilmeli
Başkan,Rıza Hoca ve futbolcular bu forumda yazılanları hep okuyor..Ama pek umursamıyorlar demek ki..Burada yüzlerce insan Sedat için endişe duyuyorsa bu boşuna değildir.Teknik direktör değiliz ama futbolun ne olduğunu da biliyoruz,hataları görüyoruz!
gardaş sen alçak gönüllülük gösterip yazmamışsın ama ben yazayım..
ben bile sahaya rıza hocadan daha iyi 11 çıkarırım
Respect58 06.03.2011, 18:32 Geçen hafta ayağa pas yapan Sivasspor nereye gitmişti anlamadım sahada ne yaptığı belli olmayan bir takım vardı adeta..Mehmet yıldızın ezdiği mehmet nasın kaybettiği topları sayamadım.Sanki Manisayı yenince herşey bitmiş gibi bir hal vardı.
Bir eleştirim Rıza hocaya olacak..Tam ilk yarının sonlarına doğru takım kendini bulmuş golüde bulmuş belki ikinci yarı aynı 11le çıksan aynı oyunla devam etsek beraberliği sağlayacaz sen git oyuncu değiştir acellen ne.Ve aynı Rıza hoca rakip takım orta sahaya Zuritayı alıp orta sahadaki üstünlüğü ele geçirirken bu seferde müdahele etmiyor.Hayret doğrusu..
Bir diğer eleştirim ise Sedat denen şahsa.Belki düzelirsin dedim ama yok senden bize hiç bir yara gelmez.Şu ligdeki 18 takımda benim olsun birinde oynatmam senin.Bugün Sivasspor seni bıraksın bank asyadaki takımlar bile talib olmaz sana.
YETER ARTIK AKLINIZI BAŞINIZA ALIN.ADAM GİBİ OYNAYAN OYNAR OYNAMAYAN DEF OLUR GİDER..
göze çarpanlar ENERAMO, Wagner, Hürriyet popov Cenk Tosun Dany bide ismi zor söylenen kalecileri (kaleciye pek iş düşmedi sanmayın adam geriden defansı iyi yönetiyor)
mac hakkındaki genel görüşüm:Deplasmanlarda yokları oynamaya devam ediyoruz.
en iyisi ENERAMO
n kötü SEDAT
rıza hoca gecikti ve yanlıs oyuncu değiştirdi.
Gaziantep kadro kalite olarak bizim üzerimizde ama ne olursa olsun bu kadar kolay pes etmemeliydik
Son olarak futbolcularımız GAZİANTEPSPOR un son haftalardaki performansından ve isminden korkmuşlar
Mehmet YILDIZ da mac biterken hakemin elini sıkarken dikkat ettiniz mi sanki takım galip gelmiş gibi umurunda değidli.
ama gaziantepspor isminden bu kadar korkulacağı aklıma gelmezdi.
Güya adamlar yorgundu kupadan dolayı
kadirakin58 06.03.2011, 18:55 Geçen hafta ayağa pas yapan Sivasspor nereye gitmişti anlamadım sahada ne yaptığı belli olmayan bir takım vardı adeta..Mehmet yıldızın ezdiği mehmet nasın kaybettiği topları sayamadım.Sanki Manisayı yenince herşey bitmiş gibi bir hal vardı.
Bir eleştirim Rıza hocaya olacak..Tam ilk yarının sonlarına doğru takım kendini bulmuş golüde bulmuş belki ikinci yarı aynı 11le çıksan aynı oyunla devam etsek beraberliği sağlayacaz sen git oyuncu değiştir acellen ne.Ve aynı Rıza hoca rakip takım orta sahaya Zuritayı alıp orta sahadaki üstünlüğü ele geçirirken bu seferde müdahele etmiyor.Hayret doğrusu..
Bir diğer eleştirim ise Sedat denen şahsa.Belki düzelirsin dedim ama yok senden bize hiç bir yara gelmez.Şu ligdeki 18 takımda benim olsun birinde oynatmam senin.Bugün Sivasspor seni bıraksın bank asyadaki takımlar bile talib olmaz sana.
YETER ARTIK AKLINIZI BAŞINIZA ALIN.ADAM GİBİ OYNAYAN OYNAR OYNAMAYAN DEF OLUR GİDER..
yüzde yüzde aynı düşünüyorum.. neden yaa, neden 2-1'i yakalamış atak üstüne atak yapan toparlanmış takımda ikinci yarı değişikliğe gidilir. hocam anlat bize ne olur neden mehmet yıldızı soktun sahaya.
rıza hocam belki de hata sende değil, yardımcıların seni hata yapmaya zorluyor. o zaman yardımcılarını kov da bilelim, size uyuyorum her seferinde hüsran oluyorum de. hatayı her seferinde sen yapıyorsan o zaman da biletini kendin kes!
cılgınsivas58 06.03.2011, 19:23 maçın en kötüsü kalemiz defansımız kalemiz ramoviçden sonra pek iyi olmadı bana göre ve deplasmanda kazanamama fobimiz sürüyor
cılgınsivas58 06.03.2011, 19:24 biz deplasmanda bu sene galibiyet alcazmı acaba ya:confused:
selimdelen 06.03.2011, 19:29 Maçta göze çarpanlar : manisa macındaki sivas dan eser yok
Maçın en iyisi kimdi : iyi yoktu takım olarak berbat tı
Maçın en kötüsü kimdi : sedat bayrak tam anlamı ile facia erman bu takımın oyuncusu degıl yetenekli olabılır ama bu takıma zararı cok gol atmıs olsa bıle mehmet nas acil elden cıkarılsın iyi bir insan olabilir ama cok faydasız
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : rıza hocaya bu kadroyu kurdugu ıcın tesekur edilmeli ve yerine tecrubeli oyuna hamleleri olsun takım dizilisi olsun kaliteli bir takımı oynatmasını bilecek biri gelmeli buda yabancı bir hoca olmalı
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : o futbolculardan daha heyecanlı onu canı gonulden seven bırısı olarak heyecanını ve kazanma arzusunu istegını tahmın edebılıyor lakin burada duygusal davranmamak ve yaptıkları yapacakları hamleler kurtarabılırdı bizi hep yanlıs tercih hep yanlıs karar takıma kendi dusundukleri yaptırtamıyor
kolukisa 06.03.2011, 20:17 Macin neyini degerlendirelim,yeney goller bir rezalet defasta uc Sivassporlu korner atisinda yanya rakip oyuncu kafayi dokunuyor rahat bir gol,neyseki rakipleroimizde bizimle birlikte uc puan kaybediyorda halen bir ümidimiz var,eger Kayseri macin ve Buca maclarini ucer puanla gecemez isek butakimin isi tamamen sansa kaldi,beyler kendinize gelin,bu takim küme düser ise bir daha bu ligi zor görür,Hollanda'dan selamlar,:mad:
58ToPraK58 06.03.2011, 20:32 Maçın özetini yeni izledim resmen maçı elimizden gitmiş.Öyle basit goller yenir mi hayret gerçekten.Rıza hoca bizim defansla uğraşacak vaktimiz yok diyordu al uğraşmazsan bunlar olur.Diyecek bir şey yok anlamak da çok güç nasıl profesyonelliktir bu çözemedim ben.Her maç 2 yiyip 4 atamazsın bazı maçlarda da 1 golle kaznmak gerekir ama nerde işimiz çok zor bu futbolcularla(tabi bunlara futbolcu denilebilirse)böyle giderse...
inanin maci degerlendirecek okadar birsey yok bizde böyle defans yani sedat bayrak varken bu defanstan hic bir cacik olmaz.Adamin oynydigi maclarin cogunda ayni hatalari yapmis ve takimi kac kez yalniz birakmis???O fauli yapmasa golü erken bulamayinca acik verecek rakip ama biz onlara ikramda bulunduk kendime bu soruy sormaktan ali koyamiyorum sedat bilerekmi yapti bu fauli diye???
*******DEFANSIMIZ IYI OLSA BIZ GALATASARAYDANDA IYI TAKIMIZ*****
galatasay 26 gol atmis biz 27 gol atmisiz demekki defansimiz iyi olsaymis puanimiz 38 ila 45 arasi olabilirmis , riza hocanin bu defansi düzeltmesi lazim , konya , buca kasimpasa , bizden cok cok kötüler onlar gol bile atamiyrlar, ol ortalamalari bizden cok asagida , biz defanimizi düzeltirsek, rakiplerimize fark atacagimizi düsnüyorum
güneşyurdu 06.03.2011, 21:58 gaziantep maçı için söylenecek tek şey var o da rıza çalımbay;
-oyunu okuma yeteneği sıfır.
-iyi oynamaya başlayan rakibi sıkıştıran takımı 2 değişiklile sahadan resmen sildi.75 dk sonra.
-3.golde tolunay sevinmedi sadece ohhhhhh çekti.çünkü sıkışmıştı top alamıyorda öyle ya da böyle gol yiyceketi.ama ballı olunca yemiyor atıyorsun.
olabilcek şey mi oldu rakibin en tehlikeli adamı boş bırakıldı.
-rıza hoca oyuna suareizi aldı adama top servis edecek adam yok.topa vuramadı.
-sandro iyiydi başta alacaktın.
-keita nerede?
-korcan süper miydi?
antep gününde değildi.olsaydı 10 şut atsa içe girerdi.
-antep niye 3 sarı gördü.çünkü sivas orta alanı ele geçirmişti.1 gol bulsa umut umuttur.belki de 3-3 olacak
-haftaya kaleye kesin korcan geçer.
-
migroArmis 06.03.2011, 23:00 Riza hocaya sorularim var
1) Geldin geleli her mac sonrasi basit gol defans hatasindan bahsediyorsun peki o zaman niye defansa transfer yapmadin?
2) niye 2 tane kiralik kaleci aldin? bunlardan birisinin sadece bank asya deneyimi var digeride 6 aydir mac yapmamis. Hangi takimin yedek kalecisi yabanci?
3) 6 aydir oynamayan Mendonca'yi niye aldin?
4) Hazir olmayan Eneroma'yi niye aldin?
5) Takimda torpilli futbolcular var mi?
Kardeşim; Bir yerde işler iyi gitmediğinde değil üç beş yüzlerce soru sorabileceğin nokta tesbit edebilirsin..We bunları sormaktada bir taraftar olarak haklı sebeplerin vardır.Sen defansın zaafiyetlerinden yakınırsın buradaki başka kardeşlerim (ki çok gordüm) ofansın zayıflığından yakındı çoğu zaman...Yani Sivasspor futbol takımının içerisinde zaafiyetlerin çokça olduğunu genel anlamda soyleyebiliriz...Burada bu takdir hakkını elbette hoca kullanıp gerekli gordüğü yerlere transferlerini yapacaktır ve yapmıştır..Kalecilerini yedek alıyorsa kanat futbolcusu alıyorsa defansa takviyeler yapmıyorsa hocanın kendine gore bildiği şeyler wardır ki bunu sen ben tartışırız ama bir sonuç çıkaramayız..Her zaman belirtmişimdir Rıza hocayı insan olarak çok sewer hoca olarak asla taswip etmem..Ama bu takımıda çok rahat bir konumda almadı..Binbir dert sıkıntı we düşme potasındayken aldı we elinden geleni yapıyor diye düşünüyorum..Bizler her şeyin hocada bittiğini sanıyoruz oysaki hocanında sozünün bittiği noktalar wardır.Transfer yapmadı diyebiliriz belki transferi istedi takımın bütçesi elwerişli değildi yonetim almadı bunu bilemeyiz...Kiralık kaleci aldı belkide onümüzdeki sezonlarda gerçekten iyi bir kaleci almak için bunu yaptı ..Bunlar olabilir olmayabilirde Anlatmak istediğim gemi kaptanı hocadır yaptığı işler kendine gore doğrudur veya yanlıştır ama nihayetinde bu kişi Türkiyede saygı gormüş Rıza Çalımbaydır...Taswip etmesekte saygıyla yaklaşmalı we beklemeliyiz diye düşünüyorum...Torpil olayına gelince inan bunu okuyunca tebessüm ettim biraz.Rıza hoca şu konumda bırak torpilli futbolcuyu düşünmeyi eğer oyle bir torpili bulabilirse ewwela kendisine uygular diye düşünüyorum..Bu sıkıntılar içerisinde torpil falan düşünemez..Saygıalar...
karşıyakalı 06.03.2011, 23:40 yedek bekletmek için neden yabancı aldınız .birisi çıksın ve bunun hesabını versin.oynatmayacaksanız neden yabancıları kadroda tutuyorsunuz.ya oynatın yada almayın.10 tane yabancı alana kadar 4 tane kaliteli ve ilkonbirde oynayacak yabancı alın daha iyi.sıradan adamlara dünyanın parasını veriyosunuz sonrada yedek bekletiyosunuz ben bu işe bi anlam veremiyorum.
kadirakin58 07.03.2011, 01:59 gaziantep maçı için söylenecek tek şey var o da rıza çalımbay;
-iyi oynamaya başlayan rakibi sıkıştıran takımı 2 değişiklile sahadan resmen sildi.75 dk sonra.
-3.golde tolunay sevinmedi sadece ohhhhhh çekti.çünkü sıkışmıştı top alamıyorda öyle ya da böyle gol yiyceketi.ama ballı olunca yemiyor atıyorsun.
-keita nerede?
-korcan süper miydi?
-antep niye 3 sarı gördü.çünkü sivas orta alanı ele geçirmişti.1 gol bulsa umut umuttur.belki de 3-3 olacak
-
aynen yaa.. anlamıyorum.. oyuna suarez'i alınca gol mu atacağız zannediyor rıza hoca. adamın ayağına top deymedi rıza hoca orta sahayı mehmet yıldız'ı oyuna alarak katlettiği için.
Rıza hocam, lütfen rica ediyorum taraftarın sesini dinleyin. eskişehire karşı da 3 forvetle oynadık da ne oldu. o maçtan ders çıkardın sandık ama aynı türkü devam ediyor.
bu maçta da ikinci yarı forveti mehmet yıldız ile 2'ye (gereksiz yere) çıkarttın, ikinci yarı da suarez ile 3 forvet oynadık. eğer 3 forvet oynayınca gol atılıyor olsaydı bütün takımlar sahaya 5, 6 tane forvet sürerlerdi, en çok forvet oyuncusu ile oynayan maçı kazanırdı.
takıma gol attırmak için üreticiliğiniz orta sahayı öldürüp forvet oyuncularını sahaya almak ise herkes teknik direktör olabilir demektir. gol atacaksak 4 forvet de oynayalım, kamanan'ı da sahaya alalım, o zaman kesin gol atarız!
ortasahayı mahvettikten sonra suarez'i oyuna almak nedir, mehmet yıldız'ı oyuna almak nedir. eskişehir ve manisa maçlarından sonra ders aldınız sanıyordum ama artık korkuyorum bir gün 4 forvetle oynayacaksınız diye!
ben diyorumki işin içinde bazı işler var gibi. geçen haftaki futbolun onda biri bile yoktu. sanki hafta arasında maç yapan takım sivasspor gibiydi. işte hocalar arasındaki kalite farkı böylesi maçlarda ortaya çıkıyor. tolunay nasılda kendini yetiştirmiş helal olsun. bizim hocadan yana şansımız yok gibi rıza hoca oyunu okuyamıyor gerekli müdahaleleri yapamıyor. yaptıüğı müğdahaleler hatalı oluyor. en önemli haftaydı arayı açabilecek yukarıyı yakayabilecek bir maçtı. yazık oldu.
benim şu ana kadar seyrettiğim kadarı ile kanadımızın biri çalışmıyor.Kamil oynadığı tarafı işletiyor.Ama diğier kanatta çalışmıyor.Bizim içimizden bir kanat oyuncusu çıkarmamız lazım ama bu ne M.YILDIZ,
NEDE C.YILMAZ.Bence sol kanatta Kaan denene bilir.Ayrıca ziya dinlense iyi olur.Sedatın yerine ivanovs.Takım o zaman takım olacak inşallah.
büyük futbolcu olmak zor iş ziya gelecek vaat eden bir futbolcu olarak çıktı ama artık genç yaşına rağmen kondisyonu yetmiyor koşamıyor rakibin arkasında kalıyor. orta sahamız zayıf ketia mutlaka denenmeli. ivanovs neden oynatılmıyor. önce orta sahada oyunu almamız lazım. mehmet yıldız birkaç hafta oynamasın adı var kendi yok yepyeni mücaleci bir takım olmalı. şahsiyetsiz futbol oynuyoruz. bir bakıyorsuınuz umutlarımız kabarıyor bir bakıyorsunuz hezimet,istikrar yok. rıza oyunu okuyamıyor. oyuna müdahaleleri yerinde değil. oyuncu değiştirmelerinde takım ateşleneceği yerde takım çöküyor. manisa maçında kamilin yerine rada almıştı iyiydi.şimdi neden farklı bişey denemek istedi.2+2=4 ederken 5 yapanı bulmaya çalışmak akıl karı değildir. illaki puan almamız gereken bir maçta teknik direktör olarak mucizeler yaratmanız takılımı herşeyiyle ateşleyecek çözümleri üretmeniz gerekir. bu özellikleri ne yazıkki tolunay kafkasta gördüm. üzgünüm rıza hocam. gerçek bu.
ben bu maçla ilgili farklı bişeye değinmek istiyorum,yönetimde tanıdığı olan varsa Allahın aşkına şu yazdıklarımı onlara söylesin;
600 km yol git takımını desteklemek için,takımı tribüne çağır ama beyzadeler gelmiyorlar.bu yapılan taraftara ayıp değilmi?sevgili futbolcu kardeşler bunu trabzonda bursada yapamazsınız, köpeksiz köymü bulduk zannediyorsunuz,derdiniz ne.1,5 senedir kahrolarak sizi izliyoruz,arkanızdan elimizden geldiğince deplasmanlara geliyoruz karşılığı bumudur,arpanızmı fazla geliyor,yoksa bizi birşeye saymıyormusunuz?yaptığınıza en güzel cevabı tribünden öyle bir veririzki,haddinizi öyle bir bildiririzki neye uğradığınızı şaşarsınız ama malesefki gün o gün değil !!!
Yesil_Gozlu_17 07.03.2011, 08:15 Sivassporumuz yenildikten Sonra Yatip Kalkip Dua Ettim Ki Diger Rakiplerimiz Yenilsin Diye ALLAHtan Onlar yenildi simdi az bir seyde olsa mutlu sayilirim
Diyecek söz bulamıyorum.Bu hafta internete girmeyeceğim haberlere bakmayacağım diye kendime söz verdim ama yine duramadım.Gerçekten yazık olacak bu sene bize.
gaziantep maçı için söylenecek tek şey var o da rıza çalımbay;
-keita nerede?
-korcan süper miydi?
-
........hepsi cok doğrudur ve katılıyorum
........tüm suc rıza hocadır
........o gün antep oyuncuları shada yoktu eger olsalardır cok gol olurdu
Sahin 58 07.03.2011, 10:18 Arkadaşlar belkide çoğunuz bana katılacaksınız ben sadece şunu yazıyorum. Allahım sen bize gelecek sezonda Sedat'sız , Mehmet yıldız'sız, M.nas'sız,Hayrettin'siz,Uğur kavuk'suz bir takım izlemeyi nasip eyle ya rabbim.
AMIIIIIINNNNN gardas katilmamak icin kör veya riza calimcibay olmak lazim
sivaslıiso 07.03.2011, 10:20 bu sivasspor kalecisi çok acemice goller yiyior firikikleri hep kaleye alıyor başka kaleci yokmu ya saten defansda iyi değil buna bir çare bulun hocam lütfennnnn
sivaslıiso 07.03.2011, 10:29 mehmet yıldızı son 15 20 dk içerisinde oyuna alsa hoca daha iyi iş yapar adam koşamıyor eski kaleci akını nere verdilerse yazık ettiler bence bizim en büyük sorun defans çooook kötü ya antep maçında 3 ouyncu birde kaleci 4 kişi 1 kişiden gol yiyor olmaz yaaa
Kaybedilen maclardan sonra degerlendirme yapilinca puanmi veriyorlar yanginin icine dustuk
Elbeyliliyiz 07.03.2011, 11:30 YAZIK bu EMEKLERE BIZ TARAFTARLAR OLARAK RIZA HOCAYA KIZIYORUZ TEKNIK PATRON O NE YAPACAKSA YAPSIN. BU TAKIMI BU DURUMDAN CIKARAMAYACAGINA INANIYORSA DERHAL ISI BIRAKSIN..................
Çılgın Türk 07.03.2011, 11:54 Kümede kalan ve düsen takimlari belirleyecek maclar:
26. hafta
Bucaspor - Sivasspor
29. hafta
Sivasspor - Kasimpasa
31. hafta
Kasimpasa - Konyaspor
33. hafta
Konyaspor - Sivasspor
eyupkocak 07.03.2011, 13:07 bu maçın iyisi hiçbiri
puan alamadıkları her maç hepsi kötü
yine herzamanki gibi hatalar zincirii ve GOOLLLERR
ermanın gol atabilmesine şaşırdımmm:mad:
şuu yan top ve faullerii kesebilssssekk iş rayına oturacak yaaaaa
kaplanlı 07.03.2011, 13:49 çok değişik duygular içindeyim.neyazacağımı kime ne diyeceğimi bilemiyorum.her maçta aynısenaryoyu seyretmek kahrediyor insanı.bu takımın maçlardan sonra neler konuştuğunu antramanlarda neler çalıştığını merak ediyorum.rıza hoca şikayet merci değildir.2.yarıya kendisi başladı.transferler yaptı.fakat senaryo değişmedi.alemin maskarası olduk.yediğimiz golleri kamuoyu yorumlamakta bile güçlük çekiyor.açık ve dürüst olmak gerekirse rıza hoca nın çıkardığı 11 i takım kurgusunu yaptığı değişiklikleri anlamak mümkün değil.defansı olmayan bir takımın başarılı olması rüya görmekten daha hayalci olur.fakat biz her maça defansı olmayan bir takım görüntüsünde çıkıyoruz.inanın arkadaşlar hayretler içerisindeyim.her insan hata yapabilir fakat hataları tekrarlamak ne anlama gelir onu sizin değerli yorumlarınıza bırakıyorum.allah takımı yönetenlere ve amatör liglerde yapılmayacak hatalrı yapanlara akıl fikir versin.
kaplanlı 07.03.2011, 14:02 yeni alınan futbolcular içinde kamil hariç diğerleri niye alındı kim aldı birileri açıklasın.cihan,kamanan,keita niçin oynatılmıyor.kaleci transferi yaptınız bir hafta kalede gördük.korcan nın akından farkı ne.eneramo diye bir adam getimirmişsiniz kamanan ın yedeği bile olamaz her hafta ilk 11 de.baştan sona hatalar zinciri.allah ım sen aklımıza mukayet ol yarabbi.
cılgınsivas58 07.03.2011, 15:16 Gardaş Ramoviç o takımla sadece o da geçen hafta 1 maça çıkmış;demek ki daha yeni yeni iyileşmiş..Ramoviç çıktığı ilk maçta rakipten 4 tane de gol yemiş...
ramoviç gönderilmediki sözleşmesi donduruldu dondurmak ile göndermek aynı şeymi
B.DUMANLI 07.03.2011, 15:27 ramoviç gönderilmediki sözleşmesi donduruldu dondurmak ile göndermek aynı şeymi
Ramovic sivasspor´un sözlesmesi oyuncusu degildir,gönderilmistir.Diallo ´da ise durum farklidir.Onun sözlesmesi dondurulmustur.
kaplanlı 07.03.2011, 16:01 antep in yaptığı ayıptır.bunda hemfikiriz.peki bizim antep karşısında yaptığımız nedir.tek kelimeyle rezalet.süper ligde oynayan bir takım böyle goller yerse alay konusu oluruz.
ahhguzum 07.03.2011, 17:01 hayrettin bu takımda olmadı ne alaka hayrettini eleştirenler anlamadım. ama mehmet yıldız olmamalı birde sedat ıvanovs dan sağlam kart görmese sedatın maç eksiği var sadece...sağ bek yok hayrettin her yerde oynuyor....kadir oyundan düşmüştü çıkarılması gerekiyordu hayırlısı bakalım defans şansızzzlık çok çarpıyor rakipte kalıyor ve goll...:(
58Sivaslilar 07.03.2011, 18:01 GARDASLAR dimekki 4 kisi bir kisiden goll yiyorsa o adam 5-yada 6 kisimize bedel TRANsfer zamani 5-6 kuru kalabalik transfer yapana kadar ayni paraya 2 verimli oyuncu alsak ondan hayirli olur
kimsenin moralini bozmak istemem ancak ben kaç defa yazdım bu çeteciler oynadıgı müddetçe biz maç alamayız diye malesef bu çeteciler rıza hocayıda elde ettiler ve oynuyorlar.oynamak denilirse.kimmi bunlar m yıldız sedat hayrettin apo ermanda gizli çeteci.erman şanslı bir gol atıyor ondan sonra geziyor hayrettin fazla hırslı kendinede takımada zarar veriyor.ermanın kaptırdıgı toplar yüzünden ziya da berbat oluyor.sedat koşmuyor ,m yıldızı söylemeye gerek bile yok.rıza hoca malesef yanlış 11 le oynuyor. m yıldızın yerine cihan mm nasın yerine keita. erman yorulunca çıkarılmalı.eneramo beklenenin çok gerisinde ceza kesilmeli.grociskiye mükafat verilmeli.takımda forma savaşı yok oluşturulmalı yoksa kıl payı düşmeyiz ......
Ahmet1973 07.03.2011, 20:08 kimsenin moralini bozmak istemem ancak ben kaç defa yazdım bu çeteciler oynadıgı müddetçe biz maç alamayız diye malesef bu çeteciler rıza hocayıda elde ettiler ve oynuyorlar.oynamak denilirse.kimmi bunlar m yıldız sedat hayrettin apo ermanda gizli çeteci.erman şanslı bir gol atıyor ondan sonra geziyor hayrettin fazla hırslı kendinede takımada zarar veriyor.ermanın kaptırdıgı toplar yüzünden ziya da berbat oluyor.sedat koşmuyor ,m yıldızı söylemeye gerek bile yok.rıza hoca malesef yanlış 11 le oynuyor. m yıldızın yerine cihan mm nasın yerine keita. erman yorulunca çıkarılmalı.eneramo beklenenin çok gerisinde ceza kesilmeli.grociskiye mükafat verilmeli.takımda forma savaşı yok oluşturulmalı yoksa kıl payı düşmeyiz ......
kesin oyle sedeati tekrar takip etmek lazim bandt,dan kesin adam adeta gol attiriyor bahis mafyasi falan var sivasta bir kac pozisyonda suphelendim obur maclarda ...
Ahmet1973 07.03.2011, 20:11 ""gizli ceteci"" bunlarda futbolun hayat kadinlari demekki boyle takimi maci satan oyuncular futboluyla kazanamadigi parayi boyle kazaniyorlar haklisiniz sivasta bunu yapan oyuncu var:mad:
kadirkck 07.03.2011, 20:29 grosicki ye yazık adam bomboş pas vermiyorlar kıskanıyorlar sanırım grosicki yi bu kadar bariz olmaz çekemiyorlar adamı. mehmet yıldız a gelince kendi oynayamadığı gibi oyanayanlarada bağırıp moralini bozuyor mehmet yıldızın emeği sivassporda çok fazla inkar edemeyiz ama sivasspor da mehmet yıldızın değil artık teşekkür edip göndermenin zamanı geldi.
murat erdoğan gibi herve tum gibi kanfy silla gibi oyuncuları nasıl gönderdik anlamıyorum murat erdoğan manisanın lokomotifi olmuş.
elimizdekileri bile kullanamıyoruz ketıa nerde rıza hocam?
kaplanlı 08.03.2011, 13:00 kayseri maçına nasıl hazırlanıyorlar nasıl bir on bir çıkacak merak içindeyim.aynı senaryoyu yaşarsak rıza hocayla bir yere varamıyacağımız kesindir.tüm kamuoyunun süper ligde oynayan takım böyle goller yemez derken takımın hocası bunu görmuyorsa ciddi sıkıntı var demektir.rakip takımın orta sahayı her geçmesinde gol pozisyonuna girdiği başka bir takım görülmedi.pazar gününü iple çekiyoruz.yenmek veya yenilmek futbolun doğası.komik duruma düşmek bize yakışmıyor.kayseri maçını kazanacak gücümüz var.yeterki defans evlere şenlik olmasın.rıza hoca doğru kadroyla doğru taktikle maça çıkarsa 3 puan bizimdir.
Riza hoca Grosicki ve Kadir'i niye degistirdi anlamis degilim.
Bilen, anlayan varsa anlatsin...
DOGU_BEY 08.03.2011, 15:42 Riza hoca Grosicki ve Kadir'i niye degistirdi anlamis degilim.
bence de şu an bu takımda sakatlık falan olmazsa 90 dakika sahada kalması gereken 2 isim grosicki ve kadirdir. ortada amaçsız sağa sola koşan mehmet nası neden almadı anlamak mümkün değil. o kadar hatadan sonra ve artık golü arayıp rsik almamız gerektiği anda hala o bomba sedat neden sahada kalır anlamış değilim.
bu maçta eneramo da çok faydalı oynadı bence, ama takım kötü olunca o da geri planda kaldı tabi. şu an Türkiyedeki en iyi ve hızlı savunmacılardan olan antepli dani ' ye çok zor anlar yaşattı ve birçok topu ondan önce alıp geriden gelenlere indirdi , spiker ve yorumcular bile bunu canlı yayın sırasında söylediler;ama en büyük şanssızlığı yanında mehmet yıldız gibi bir takozun olmasıydı. bu kadar topu gereksiz yere tutup ezen kaptırdıktan sonra da sağa sola bağıran mehmet efendi vardı malesef yanında!!
mustafa özten 08.03.2011, 15:42 her geçen gün sivassporumuza olan güvenim azalıyor bu defansla ligde kalmamız zor ligin kasımpaşadan sonra en çok gol yiyen takımıyız gol yemediğimiz maç yok Rıza hocanın gol yeme sorununa çözüm bulamaması ise üzücü toparlasa iyi olur yoksa bu ligde kalmamız çok zor..................
poolat58 08.03.2011, 16:02 Riza hoca Grosicki ve Kadir'i niye degistirdi anlamis degilim.
kardeşim kadir kart sınırında kayseri maçına saklamak için oyundan aldı, ama grosickiyi almasına ben de anlam veremedim. grosickiyi nasıl olsa maç gitti sakatlanmasın diye oyundan almışda olablir....
Çılgın Türk 08.03.2011, 18:53 kardeşim kadir kart sınırında kayseri maçına saklamak için oyundan aldı, ama grosickiyi almasına ben de anlam veremedim. grosickiyi nasıl olsa maç gitti sakatlanmasın diye oyundan almışda olablir....
eger senin dedin sebepten dolayi yapti ise o zaman su soruyo sormak gerek:
Kayseri maci mi daha önemli Buca maci mi?
Simdi Kayseri macinda sari alirsa Bucayla olan final macinda olmayacak.
Bu site yorumcularından 100 tane teknik direktör çıkar,oynasın oynamasın denilen futbolcularlada 100 tane ayrı takım eder,eğer bunları okuyorsaki rıza hoca (okuduğuna inanıyorum) her maçta kim ne diyorsa onu yapıyor ,olmadık mevkilere olmadık oyuncuları koyuyor ve bu yüzden bir türlü takım oluşturamadı istikrarı yakalayamadı,kimi koysa hata yapıyor olmadı diğerini deniyor.Oysa istikrar çok önemliydi.biz bu kafayla liğin sonuna kadar idaal kadruyu herhalde bulamayacağız.Bari yönetim bu site yi okusunda gelecek seneye yeni teknik bir ekip kursun bence daha olumlu olur.
Elbeyliliyiz 09.03.2011, 01:13 Kümede kalan ve düsen takimlari belirleyecek maclar:
26. hafta
Bucaspor - Sivasspor
29. hafta
Sivasspor - Kasimpasa
31. hafta
Kasimpasa - Konyaspor
33. hafta
Konyaspor - Sivasspor
Bu maclari alacak Gücte Sivasspor fakat Kaleci Korcan oynamayacak1. 2. m. Yildiz oynamayacak.... Sedat M. Nas.
Uzun lafin kisasi bu Takimlar bizi yenecek gücte Kasimpasa haric.
Elbeyliliyiz 09.03.2011, 01:15 Ya düseceksek hemen düselim son maca birakmak istiyorsa riza hoca o is yas...............
Riza hoca Grosicki ve Kadir'i niye degistirdi anlamis degilim.
takımı bank asyaya göndermek için
halen hoca başarılı diyen arkdşlr vardır içimizde
solda başarılı olan kamilide sağa cekti
ben devamlı söylüyorum şu saat te takımı bırakıp gitsin hoca..takım coşar bence
Bysanchez 09.03.2011, 20:37 Erken gol yıyoruz takımda adapte sıkıntısı var ..
Doğru kadro belli hiçbir şekilde 2 forvete dönmeyecek ve orta sahayı mücadeleci oyunculardan kuracak, yorulanıda değiştirecek, koşmayan mücadele etmeyen takım golde yer herşeyde yer
Bysanchez 09.03.2011, 20:47 Doğru kadro belli hiçbir şekilde 2 forvete dönmeyecek ve orta sahayı mücadeleci oyunculardan kuracak, yorulanıda değiştirecek, koşmayan mücadele etmeyen takım golde yer herşeyde yer
katılıyorum kesınlıkle ..
|