Orijinalini görmek için tıklayınız : Abdurrahman ve Uğur idmanda

SivasSpor.Com
09.03.2011, 07:54
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/abdurrahman.jpg

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan defans oyuncusu Abdurrahman Dereli ile Manisa maçında sakatlanan Uğur Kavuk,tedavilerinin ardından önceki gün antrenmanlara çıktı.

Bu iki futbolcununda bugünden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı,hazır olmaları halinde iki futbolcudan birisinin Kayseri maçında forma giyebileceği belirtildi.

Hürdoğan

muspol58
09.03.2011, 08:15
çok şükür abdurrahman iyileşe bildin

adalı harun
09.03.2011, 08:31
hayırdır abdurrahman diye bir topçumuz varmıydı

adalı harun
09.03.2011, 08:33
bir topçu ancak bu kadar süre sahalardan uzak kalabilir nasıl iyleşmez hayret
ekmek elden su gölden neden iyleşsin
sivası baltalayanlardan birgün hesap sorulacak

58_babacan_58
09.03.2011, 08:40
hadi apo düzel artık,eski performansını istiyoruz otoban faresi gibi sağ kanadın tozunu attır,kayseri maçında..

ZiDaNe58
09.03.2011, 08:45
Abdurrahmanın duzelmesine sevindim..kendisine ihtiyacımız vardı rıza hoca kayseri maçında şans verir insallah

:cool:
09.03.2011, 09:09
Abdurrahman kimdi yaa?

Ahwettt
09.03.2011, 10:23
Sezon bittikten sonra iyileşsse ne yazar. Takımın zor gününde yanında olmadıktan sonra. Elbet iyileşecek sezon sonu yaklaşıyor artık transfer zamanı. Nede olsa Sivassporda son dönemi. Hocanın yerinde olsam 18 kişilik kadroya dahi almam.Gençlerden kor oynatırım.

burakpaşa
09.03.2011, 10:41
yorumlara bakıyorumda ne kadar saçma sapan yorumlar var anlamak mmkün değil. sanki abdurrahman istediği zaman iyileşip istediği zaman sakatlanma özelliğine sahip. hiç bir futbolcu istemez yeşil sahalardan ayrı kalmayı onca uzun süre...

arkadaşlar yorum yapmak için yapmasalar ne kadar güzel olur...

yigidoyuzz
09.03.2011, 10:55
inşllah mehmet yıldız gibi futbolcu hayatın bitmezde eski performansın yakalarsın bak mehmet yıldızın eski halinde yeller esiyor !!

burakkova
09.03.2011, 11:02
Abdurrahman ve Uğur gitti haberlerini de görürüz inşallah.

zgR
09.03.2011, 11:23
abdurrahmanin iyilesmesi guzelde onca zaman oynamadiktan sonra takima ne kadar faydali olacak orasi tartisilir.

HababamHa
09.03.2011, 12:36
Koçum Abdurrahman dön artık özledik seni.

Rallim58
09.03.2011, 13:19
Abdurrahman'ın dönüşü ile kırılan sağ kanadımızın yeniden çalışacağına inanıyorum.

Özlettin kendini Apo, hatta ismini bile unutmaya yüz tuttuk. Kayserispor karşılaşması ile çıkışımızın başlangıcı olmasında katkını görmek istiyoruz.

shang
09.03.2011, 13:43
abrurrahman bize lazım bir futbolcu ama bu sezon son maçlara doğru form tutabilir anca

cılgınsivas58
09.03.2011, 15:15
iki futbolcununda gelmesi iyi olmuş işallah daha sakatlanmazlar

Çılgın Türk
09.03.2011, 15:30
kamanan, sedat gibi sözlesmesi sezon sonu bitecek oyunculardan Abdurrahman

kadirakin58
09.03.2011, 15:32
abdurrahman oynamayalı o kadar uzun zaman oldu ki açıkçası ben abdurrahmanın nasıl oynadığını neler yapabileceğini unuttum. şuan kondisyonunun çok düşük olduğunu tahmin ediyorum. umarım verim alabiliriz.

Çılgın Türk
09.03.2011, 15:36
abdurrahman oynamayalı o kadar uzun zaman oldu ki açıkçası ben abdurrahmanın nasıl oynadığını neler yapabileceğini unuttum. şuan kondisyonunun çok düşük olduğunu tahmin ediyorum. umarım verim alabiliriz.

son maci 11. haftada oynanan ve 0-4 biten ibb maciydi.
tam 4 aydir mac yapmadi

mucahitbaba58
09.03.2011, 15:46
Apodan bisey beklemiyom acikcasi adam hemen nasil performansini yakalasin

SİVAS ULAN 58
09.03.2011, 15:52
dön artık be apo be özledik lan seni kurtar bizi kazma uğurdan ivanovsda sedat i.nesinden kurtarsın bizi ohhhh beee

adalı harun
09.03.2011, 16:04
yorumlara bakıyorumda ne kadar saçma sapan yorumlar var anlamak mmkün değil. sanki abdurrahman istediği zaman iyileşip istediği zaman sakatlanma özelliğine sahip. hiç bir futbolcu istemez yeşil sahalardan ayrı kalmayı onca uzun süre...

arkadaşlar yorum yapmak için yapmasalar ne kadar güzel olur...

ne alaka çok biliyorsan kendin yorum yap adamı TRABZON lobisi bitirdiistesede oynatmazlar sanıyorsunuzki bu kadar hakem hataları bedavadan yapılıyor TRABZON lobisi yaptırıyor adamlar sampiyon olmayalım SİVAS DÜŞSÜN DİYORLAR geçen sene çokmu verimliydi ilk sene kend,ni gösterdi yatıyor simdibizim gücümüz ancak sivaslılara yeter hayrettini samar oglanı ettiniz başkalarına kimsenin gıkı çıkmıyor

Yiğiter
09.03.2011, 16:12
Abdurrahman'dan eski performansının yüzde 10'unu bile beklemiyorum!

B.DUMANLI
09.03.2011, 16:23
Iyilesse ne olacak cit kirildim bir oyuncu ,bir kac mac sonra takimi gene yalniz birakir.Eski performansi zaten kalmadi.

Yusuf Çevik
09.03.2011, 16:27
Hadi bakalım hayırlısı.Özlettin kendini Apo bakalım eski gücündemisin.:)

Salim58
09.03.2011, 16:28
Sakatlıktan yeni çıkmış Abdurahmanı Kayseri maçında oynatmak hata olur.
Belki son 10-15 dakika oynayabilir,Düzelme varsa Buca maçında 90 dakika oynayabilir.

eyuphulagu
09.03.2011, 17:15
Geçen yıl Manisa maçında Abdurrahman yaptığı kritik 2 tane müdahale ile o maçı kazanmamızı sağlamıştı...O maçta sakatlanan Abdurrahman sonraki maçların çoğunda oynayamadı..Bu yıl ise ilk yarı bazı maçlarda oynadı ama oynadığı maçların neredeyse tamamında takımın en kötü performanslı oyuncusuydu..Sivasspor onun kanadından bu yıl oynadığı maçlarda sürekli açık verdi

eyuphulagu
09.03.2011, 17:24
Şu anki durumunu hiç bilmiyoruz..Bir süredir düz koşu yapıyordu geçen haftadan itibaren takımla çalışmalar başalmış diyorlar..Abdurahman bu saatten sonra nasıl oynayacak,nasıl forma girecek çok merak ediyorum..Ben Rıza hocanın yerinde olsam ondan fizik olarak dah iyi durumda olan Murat'a şans veririm..Murat Antalya maçında karlı sahada karın azizliğine uğrayarak bir hata yapmış ve golü yemiştik;bu oyuncu o günden sonra bri daha bırakın forma yüzü görmeyi çoğu maçlarda 18 e bile alınmadı..Muratbu takımın cengaverlerinden ;şu anda Abdurahman dan daha iyi durumda olduğu da bir gerçek..Abdurahman'a hazır olamadan şans vermek sivassporun kanadını tekrar otoban döndürür..Hazır ve formda bir Abdurrahman bu takımda her zamn ilk düşünülen oyuncudur ama Hazır olmayan Abdurrahman'ı oynatmakta önümüzdeki kritik maçlarda sivassporun onun kanadından yiyeceği her gol büyük tepkilere neden olur..Rıza hoca hazır olmayanları değil önce elinde hazır olan oyuncuları oynatamalı;çünkü bu saatten sonra yapılacak hiçbir hatanın telafisi bulunmuyor..

58MUAMMER58
09.03.2011, 19:33
SİVASSPORA İLK GELDİĞİNDE bildiğimiz abdurahmanı çok özledik,neredeyse 2 sezondur sivassspora faydası olmayan bir oyuncumuz,sağlamkende onun bölgesinden çok atak yiyorduk,şimdi ki halini tam bilmiyorum,kilosu vardır,fizik kondisyon bakımından hazır olduğunada inanmıyorum,olası bir yenilgide kredisi tamamen bitebilir,bu önemli maçta,sağ bekte hayrettinin oynamasıda riskliolacaktır,murat elde hazır bekliyor,sağbektede fena oynamıyordu,antalya maçında zemininde kurbanı oldu,tam bir savaşçı, uğur sağlamsa oda elinde geleni yapar.

kamışlı58
09.03.2011, 19:51
abdurrahmanı özledik ALLAH kimseye sakatlık vermesin

aozdemir
09.03.2011, 19:57
Abdurrahman çok iyi oyuncu.formunu yakalarsa çok faydalı olacaktır.

Dark Force
09.03.2011, 20:17
Sakatlıktan çıktı ama eski formuna kavuşurmu o tartışılır çok uzun skatalık dönemi yaşadı...bu sezon apodan verim alacağımızı sanmıyorum...

Bysanchez
09.03.2011, 20:23
Haydı be Abdullah ..

Çılgın Türk
09.03.2011, 20:43
Abdurrahmanin sakatligi neydi bilen varmi?
adam ibb macindan beri resmi mac oynamadi.
bi devre arasi bjk hazirlik macinda oynadi sonra yine sakat dediler.
bu adamin sakatliginin adi ne?

ccey
09.03.2011, 21:05
Gerçektende düşman gibi eleştiriler var sanki düne kadar güzel şeyler yaşatan bunlar değildi, herkesin formsuz şansız olduğu dönemler olabilir, benimde beğenmediklerim var ama hiçbirinin iyiniyetinden şüphem yok, mehmet mesela gerçekten iyi değil ama bunun sebebi birşey yapamamanın verdiği tedirginlik ve zihinsel yorgunluk, bir rahatlama olsa oda kendine gelecek, daha hiçbirşey bitmedi hatta yeni başlıyor bu hafta ve önümüzdeki hafta çok önemli, bu hafta berabere bile kalsak takımı alkışlarla ve moral vererek buca ya yollamamız gerek

ccey
09.03.2011, 21:10
Bütün futbolcularımız iyi niyetli arkadaşlar hepsi bizim hep beraber bu takımı çıkaracağız, bucalıların , konyalılartın ekmeğine yağ sürmeyin, onlar bekliyorki kent ayaklansın futbolcular taşlansın moral kalmasın kendi kendilerini düşürsünle bu tuzaklara düşmeyelim desteğe devam bu hafta alınacak galibiyet veya beraberlik, haftaya alınacak galibiyet veya beraberlik halinde bile şansımız hala yüksek diğerlerinden, konya çok kötü taraftar desteği kalmadı, buca desen kasaba takımı, biz bir ve beraber olursak güçlü olur ve bu çamurdan çıkarız bunu unutmayalım

engin2609
09.03.2011, 21:46
Abdurrahman bi iyileşşe onunde Grosicki Tamamdır . çünki grosickinin arkasındaki ugur pekte grosickiye yardım edemiyor İNŞALLAH yetişir buca macına ...

Çılgın Türk
09.03.2011, 21:58
24 maç 33 futbolcu

Spor Toto Süper Lig’de 24 hafta geride kalırken, Sivasspor’da 33 futbolcu forma şansı buldu.

İrfan ÖZŞEKER / SİVAS OLAY

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan maçlarda Konyaspor ile birlikte en fazla futbolcunun forma şansı bulduğu takım olan Sivasspor, sezon başından beri iskelet kadrosunu oluşturmakta zorluk çekti. Gerek sakatlıklar gerek, cezalı futbolcular, gerekse formsuz futbolcuların çokluğundan sürekli kadroda revizyona giden teknik ekip 24 maçta 33 ayrı futbolcuya şans vererek Süper Lig’de ilginç bir istatistiğe imza attı. 2010-2011 sezonunda Sivasspor’da forma şansı bulan en yaşlı futbolcu ligin ikinci yarsında takımdan gönderilen Ceyhun Eriş (34 yaşında) olurken, en genç futbolcu ise Antalyaspor karşılaşmasında forma giyen Kaan Timuçin Konuk (21 yaşında) oldu. Bu sezon Sivasspor’da forma giyen futbolcular ise şunlar: Akın, Alişan, Lubos, Korcan, Ramoviç, Abdurrahman, Erman, Cihan, Murat, Pedriel, Diallo, Navratil, Keita, Hayrettin, Sedat Bayrak, Deniss, Uğur, Kadir, Mehmet Nas, Kamanan, Mehmet Yıldız, Ziya, Kaan, Rada, Mendonça, Grosicki, Eneramo, Ceyhun Eriş, Ferhat Bıkmaz, İbrahim Şahin, Sedat Yeşilkaya, Aioum Saidou, Bruno Zita.

fatih585858
09.03.2011, 23:15
kamanan, sedat gibi sözlesmesi sezon sonu bitecek oyunculardan Abdurrahman

Sözleşmesi biten futbolcuların hiçbiri ile inşallah yönetim sözleşme imzalamaz.

fatih585858
09.03.2011, 23:21
Şahsen yetişseler bile ikisininde oynatılmaması gerektiğini düşünüyorum, bence M.sözgelmez oynamalı çünkü bu maçta defansı iyi bilen, kademelerde iyi bir bek oyuncusuna ihtiyacımız var. Murat , uğur kavuk'a göre daha hızlı ve mücadeleci bir futbolcu.

cügo58
10.03.2011, 10:44
insallah abdurrahman düzelir ya, sag tarafimiz felc ..
ne murat antalya macinda nede ugur orayi doldurabildi..
hayrettinde o mevkinin oyuncusu olmadigi icin elinden geleni yapti..
Abdurrahman gelirse ofansada katkisi olacak.
insallah düzelir

dülger58
10.03.2011, 11:13
ABDURRAHMANIN BU TAKIMDA YERİ HER ZAMAN VAR.ESKİ FORMUNA KISA ZAMANDA KAVUŞURSA TAKIMA ÇOK BÜYÜK KATKISI OLUR...

Divriği58
10.03.2011, 11:54
Abdurrahmanın duzelmesıne sevındım fakat uguru zaten sevmıyorum varlıgıyla yoklugu pek farketmıyor olmasa daha ıyı

yıldızelii8
10.03.2011, 12:27
çook güzel abdurrahmanın iyleşmesine sevindim :rolleyes:

HababamHa
10.03.2011, 14:58
Uzun zamandır dinleniyor Kayseri maçında oynarsa,Abdurahman patmama yapabilir.

eyupkocak
10.03.2011, 23:34
çok şükür abdurahman iyileşmiş iyi bi altarnatif ama daha 2-3 maçta anca form tutarrrr:confused:

burakpaşa
11.03.2011, 03:32
ne alaka çok biliyorsan kendin yorum yap adamı TRABZON lobisi bitirdiistesede oynatmazlar sanıyorsunuzki bu kadar hakem hataları bedavadan yapılıyor TRABZON lobisi yaptırıyor adamlar sampiyon olmayalım SİVAS DÜŞSÜN DİYORLAR geçen sene çokmu verimliydi ilk sene kend,ni gösterdi yatıyor simdibizim gücümüz ancak sivaslılara yeter hayrettini samar oglanı ettiniz başkalarına kimsenin gıkı çıkmıyor

ulan ayıp be ayıp. onca faydasını gördük abdurrahmanın. bumuydu insana karşı vefa. evet abdurrahman trabzonludur ama en iyi şekilde sivasspora hizmet etmiştir. şampiyonluğa oynadığımız yılları nede çabuk unuttunuz.

ek: mesele çok bilip bilmeme meselesi değil, yorum yapmak için yapmama meselesi...

ek 2: adam sakatlanmış sen hala verimden bahsediyorsun. ya bi yürü git allanıseversen

sebasteia
11.03.2011, 15:43
bu kadar uzun sakatlıktan sonra hiç bir beklentim yok artık

bkz: mehmet yıldız

bkz: hayrettin

58VoLkAn58
11.03.2011, 18:28
Apo bu sezon artık takıma katkı sağlayamaz.

Kolay değil öyle 3 ay top oynamayıp hemen eski formuna kavuşmak.

Apo şimdiden gelecek sene için çalışmaya başlasın.

Diğer sezon bize çok lazım olacak.