Orijinalini görmek için tıklayınız : HAYDİ İZMİRLİYİĞİDOLAR VOLEYBOLA
anilolcay 15.03.2011, 23:55 Merhaba Arkadaşlar Voleybol erkekler 2.ligdeki gururumuz 4 Eylül belediyespor 1.lige çıkma maçlarında yarı finale kaldı ve 4 lü final maçları izmir Atatürkspor salonunda oynanacağımız maçların programı:
20.03.2011 16:30 İzmir (Atatürk) DORÇE TED Kolejliler - 4 Eylül Bld.
(Bu maça buca maçına denk geldiği için malesef gidemeyeceğiz gibi ama üzlümeyin devamı var )
21.03.2011 16:00 İzmir (Atatürk) Niksar Bld. - 4 Eylül Bld.
(bu maçta Allahtan bir mani olmazsa kesinlile orda olalım ben orda olacağım :)
HAYDİ İZMİR'DEKİ YİĞİDOLAR, BUCA MAÇINDAN SONRA SİVAS 4 EYLÜL BELEDİYE'MİZLE ÇİFTE ZAFER YAŞARIZ HEPBERABER İNŞALLAH
Gelecekler
1) anilolcay
2) Kibrisli
3) coosivaslıcoo
4) canimözsivaslim
5) izmirliyigido
Kibrisli 16.03.2011, 00:03 Anıl'cım pazartesi gün ki maça İzmirli Yiğidolar olarak bir organizasyon yapalım...
anilolcay 16.03.2011, 00:08 kesinlikle burak abi bizimkilere de çok büyük süpriz olur çok heyecanlandım o zaman gelecek arkadaşlar buraya adlarını yazsınlar
favori58 16.03.2011, 00:20 Merhaba Arkadaşlar Voleybol erkekler 2.ligdeki gururumuz 4 Eylül belediyespor 1.lige çıkma maçlarında yarı finale kaldı ve 4 lü final maçları izmir Atatürkspor salonunda oynanacağımız maçların programı:
(Bu maça buca maçına denk geldiği için malesef gidemeyeceğiz gibi ama üzlümeyin devamı var )
HAYDİ İZMİR'DEKİ YİĞİDOLAR BUCA MAÇINDAN SONRA SİVAS 4 EYLÜL BELEDİYE'MİZLE ÇİFTE ZAFER YAŞARIZ HEP BERABER İNŞALLAH
Gelecekler
1)anilolcay
2)Kibrisli
3)coosivaslıcoo
4)canimözsivaslim
Sizin gibi gerçek sivaslılarla gurur duyuyoruz,4 Eylül Belediyesporumuzu yalnız bırakmazsınız biz Sivas'daki yiğidolar size minnettar kalırız.
Mesajlarlada İzmir ve yakın yerlerdeki Sivaslıları çağırırsanız çok seviniriz.Haydi EGE li yiğidolar, önce Sivasspor'u sonrada 4 Eylül Belediyespor'u desteklemeye...
Kibrisli 16.03.2011, 02:09 Nerede kalacaklarını öğreneyim cumartesi felan ya da pazar maçtan önce onların yanına uğrarız bunlar salona gitmeden ordan stada gideriz, zaten anemon, hilton milton, swiss otel felan birinde kalıyorlardır, stada giden otobüslerde zaten gümrükten kalkıyor...
anilolcay 16.03.2011, 10:01 Nerede kalacaklarını öğreneyim cumartesi felan ya da pazar maçtan önce onların yanına uğrarız bunlar salona gitmeden ordan stada gideriz, zaten anemon, hilton milton, swiss otel felan birinde kalıyorlardır, stada giden otobüslerde zaten gümrükten kalkıyor...
tamam Burak abi öğren de haberleşelim madem bir şey yapıyoruz başından sonuna tam yapalım :)
favori58 kardeş bizler de sizlere teşekkür ederiz minnetarız İzmirdeki Yiğidolar olarak
Kibrisli 16.03.2011, 17:41 Maç 19:00'a alındığı için bence bu maça da gidip en azından 2-3 set izleyebiliriz gibi geliyor bana...
B.DUMANLI 16.03.2011, 19:21 Mac saatinin degismesi ,bu durumda voleybol macini büyük bir ölcüde engelliyorsada Izmir´de yasayan yigidolar icin artik dualarimizin 4 Eylül völeybol takimi icin oldugunu bilmelerini ve ona göre oynamalarini bilmeniz bize yeterli.Basarilar.
hem Sivassporum hem 4 eylulumuz galip gelirse izmirin ve izmirlilerin korkulu ruyasi oluruz heralde.destek verecek tum Yigidolara minnettariz.HAYDI YIGIDOLAR HEP DESTEK TAM DESTEK.
58MerT99 16.03.2011, 21:06 bu atatürk spor salonu nerde arkadaşlar ben menemenden belki gelebilirim.
güneşyurdu 16.03.2011, 21:10 Merhaba Arkadaşlar Voleybol erkekler 2.ligdeki gururumuz 4 Eylül belediyespor 1.lige çıkma maçlarında yarı finale kaldı ve 4 lü final maçları izmir Atatürkspor salonunda oynanacağımız maçların programı:
HAYDİ İZMİR'DEKİ YİĞİDOLAR, BUCA MAÇINDAN SONRA SİVAS 4 EYLÜL BELEDİYE'MİZLE ÇİFTE ZAFER YAŞARIZ HEPBERABER İNŞALLAH
Gelecekler
1)anilolcay
2)Kibrisli
3)coosivaslıcoo
4)canimözsivaslim
sivassporun izmirde yalnız kalmasını istemiyorum.belki ben de gelebilirim istanbuldan.
güneşyurdu 16.03.2011, 21:15 Merhaba Arkadaşlar Voleybol erkekler 2.ligdeki gururumuz 4 Eylül belediyespor 1.lige çıkma maçlarında yarı finale kaldı ve 4 lü final maçları izmir Atatürkspor salonunda oynanacağımız maçların programı:
Gelecekler
1)anilolcay
2)Kibrisli
3)coosivaslıcoo
4)canimözsivaslim
hadi ya bende futbol maçı sandım özür..
kangallıwert 16.03.2011, 22:28 Sivasın basket takimi varmi varsa hangi ligde bari baskette basarilar elde edelim oyuncu maliyeti falan ucuz yerli piyasamizda iyi (Futbolda nasil hollanda varsa baskettede biz variz:D)Biraz bilgi verirseniz süper olur...
anilolcay 17.03.2011, 01:39 bu atatürk spor salonu nerde arkadaşlar ben menemenden belki gelebilirim.
alsancakta cami durağı var orda in kime sorsan gösterir kardeş yürüyerek duraktan 5 dakika
Kibrisli 17.03.2011, 01:57 bu atatürk spor salonu nerde arkadaşlar ben menemenden belki gelebilirim.
Muhtemelen İZBAN ile geleceksin Alsancak Garında in yine yürüyerek 10dk sonra salondasın... Garı arkana al sola dön 4'e bölünecek yol, en soldaki "Ziya Gökalp Bulvar"ının üzerinden devam et, Tekel'in önünden yani, Turizm Meslek Lisesini felan göreceksin 2. Kavşakta Salonu göreceksin...
izmirliyigido 17.03.2011, 08:55 Pazar günü Sivasspor maçının saatinin değişmesi iyi oldu, bu maça gidilebilir. Bir aksilik olmazsa bizde geleceğiz. Haydi İzmir'li Yiğidolar önce salona sonra stada !...
AYK
|