Orijinalini görmek için tıklayınız : TRT'nin amacı ne???
Harput0658 21.03.2011, 10:52 TRT kanallarının dışındakiler pazar akşamları özetleri yayınlamıyorlar.
Dün TRT de bizim maçın özetini izleyip 1-2 yorum dinleyebilmek umuduyla TV karşısına geçtim;
TRT-1 de "Stadyum pazar" var yaklaşık 2,5 saat bildiğimiz 4 takımı yorumladılar. Diğer maçlar 23:30 da diye alt yazı geçiyor.
saat 23:40 a doğru Stadyum Manşet başlıyor orada da aynı 4 takım yorumlanıyor son 3-5 dakikada ancak günün diğer maçlarının kısa özetlerini gösterip programı kapatıyorlar.
Aynı saatlerde TRT-Türk'te Futbol herşeydir diye bir program var orada da 4 takımın görüntüleri ve yorumları var.
Yine aynı saatte TRT-3 te Spor programları var ama ne hikmetse 4 takım dışında kalanlar için iki kelam edilmiyor. Yorum yapılmıyor.
4 saat içerisinde TRT nin 3 ayrı kanalında toplam 5 tutbol programı ekrana getiriyorlar anadolu kulüplerini yorumlamıyorlar. Bukadar da olmaz. Ayıp be, Sen devletin Televizyonusun. Dalga geçer gibi gece 12 lere kadar bekletiyosun, ama yine 4 takımın maçını veriyorsun. Programın sonunda 5 dakika içinde diğer tüm takımları vermeye çalışıyosun.
Madem 2,5 saat Hakan Şükür Sergen Yalçın yorumluyor 4 takımı, gece yarısı da Uğur Meleke Anadolu kulüplerini yorumlasın. Ayıptır ya ayıptır.
sivasfutbol 21.03.2011, 11:04 terbiyesizler bizim elektirik paralarından pay alıyorlar istanbul takımlarının goygoyculunu yapıyorlar paralarımız zehir zıkkım olsunn....
haklisin kardes bende senin gibi bekledim.Bunlarin yaptigi program degil Geyik muhabbeti.Malesef Türkiyede program nasil yapilir bilen yok.Dört saat boyunca dört takim baska yok seyretmeyecegiz aslinda reytingleri düsünce anlarlar belki......Sivasimizi görmek icin sabredemiyoruz......burdan onlari kiniyorum...
izecson_ea 21.03.2011, 11:11 Bu aksam başbakan konuk oluyor herkes programa bu konu hakkında mail atsın bakalım nolacakk
güneşyurdu 21.03.2011, 11:17 TRT kanallarının dışındakiler pazar akşamları özetleri yayınlamıyorlar.
Dün TRT de bizim maçın özetini izleyip 1-2 yorum dinleyebilmek umuduyla TV karşısına geçtim;
TRT-1 de "Stadyum pazar" var yaklaşık 2,5 saat bildiğimiz 4 takımı yorumladılar. Diğer maçlar 23:30 da diye alt yazı geçiyor.
saat 23:40 a doğru Stadyum Manşet başlıyor orada da aynı 4 takım yorumlanıyor son 3-5 dakikada ancak günün diğer maçlarının kısa özetlerini gösterip programı kapatıyorlar.
Aynı saatlerde TRT-Türk'te Futbol herşeydir diye bir program var orada da 4 takımın görüntüleri ve yorumları var.
Yine aynı saatte TRT-3 te Spor programları var ama ne hikmetse 4 takım dışında kalanlar için iki kelam edilmiyor. Yorum yapılmıyor.
4 saat içerisinde TRT nin 3 ayrı kanalında toplam 5 tutbol programı ekrana getiriyorlar anadolu kulüplerini yorumlamıyorlar. Bukadar da olmaz. Ayıp be, Sen devletin Televizyonusun. Dalga geçer gibi gece 12 lere kadar bekletiyosun, ama yine 4 takımın maçını veriyorsun. Programın sonunda 5 dakika içinde diğer tüm takımları vermeye çalışıyosun.
Madem 2,5 saat Hakan Şükür Sergen Yalçın yorumluyor 4 takımı, gece yarısı da Uğur Meleke Anadolu kulüplerini yorumlasın. Ayıptır ya ayıptır.
sporakifi izleme tek çözüm bence...
aynen gece 12 e kadar bekledım ya özet izlemek için oda 1 dakıkada verdi bitti hayır trt 1 de spor programı var genclerbirliği trabzon macı yorumlanıyor aynı saatte trt türk ü acıyon orda da aynı mac yorumlanıyor izleyen bir yerden ızler zaten aynı maçı 2 kanalda birden yorumlamak zorundamısınız
demekki bundan sonra trt nin hiç bir kanalını izlemeyeceğiz,bunlara en güzel ceza bu olur alayıı istanbul yalakası
Sporaktif'te iki saat boyunca Sivasspor konuşuluyor,Ben bunu tercih ediyorum.
Saatlerce TRT nin verdiği dört büyütülmüş takımları ne diye izleyeyim,Sivasspor hakkında bir iki kelime edecekler diye takip etmedim etmemde.
Maç görüntülerini vermemeleri normal çünki yayıncı kuruluş maç görüntülerini vermek için çok fahiş fiyat istiyor.Görüntüyü geçtik bari sözlü bişeyler söyleseler oda yok bunların hepsi İstanbul yalakası.Biz sahada konuşmaya devam edelim......
yandaşlarda anadoluyu es geçiyor malesef
700 milyar alan hakan şükür yarapbi şükür dedirtiyor besleme televiyonculuk yayınlarına bakmıyorum bile 15 yıldır, bir iki zorunlu canlı yayın dışında izlemiyorum lanet olsun ödediğim bandrol ve elektrik paylarına
Turan 59 21.03.2011, 11:34 TeReTe........................ ........................?
keskin5858 21.03.2011, 11:44 ARKADAŞLAR SİZLERE KATILIYORUM TEPKİSİZ KALMAYIN DÜN SAATLERCE BEKLEDİM ADAMLAR 2 DAKİKADA GÖSTERİP GEÇTİ. BENDE facebook adresi (stadyumpazar) adresine bir çok mail attım sizde facebookdaki adrese ve diger adreslere şikayetlerinizi bildirin. DEVLET TELEVİZYONU SANKİ 4 TAKIMIN ÖZEL TV SİGİBİ HAREKET EDİYOR.
Harput0658 21.03.2011, 11:51 ARKADAŞLAR SİZLERE KATILIYORUM TEPKİSİZ KALMAYIN DÜN SAATLERCE BEKLEDİM ADAMLAR 2 DAKİKADA GÖSTERİP GEÇTİ. BENDE facebook adresi (stadyumpazar) adresine bir çok mail attım sizde facebookdaki adrese ve diger adreslere şikayetlerinizi bildirin. DEVLET TELEVİZYONU SANKİ 4 TAKIMIN ÖZEL TV SİGİBİ HAREKET EDİYOR.
TRT nin tarafsız olması lazım herkese eşit yaklaşması lazım ama nerdee. 3 kanalında aynı anda 4 takımın yorumları yapılıyor. Bari 1 ini anadolu kulüplerine ayırın.
MMMelihMMM 21.03.2011, 11:56 Bencede en güzeli siwas kanalları... yalnız izlemek isteyenler için tavsiyem pazartesi öğle 11:00 de başlayan trt3 de spor programı var azda olsa burada yorum yapıyolar ve trabzonluları sewmediğim halde hami siwas için herzaman iyi yorumlar yapıyo izlemek isteyenler için tawsiyemdir.ANTİ TRBZ-KYSR...
ahmetcelik 21.03.2011, 12:17 BEN BOYKOT EDIYORUM trt IZLEMIYORUM.
BIRI BIRINDEN BETER.
AVRUPADA BÜYÜK KÜCÜK AYRIMI YOK, ZENGIN KULUP FAKIR KULUP AYRIMI YOK.
SATILMIS SPOR MODORATÖRÜ YOK.
YAZIKLAR OLSUN BUNLAR NASIL MILLI OLABILIR.
MILLI OLMAK BUMU ?
Besyo_cu 21.03.2011, 12:41 Tv ye gerek yok ki ligtv sitesinde atılan bütün golleri izleyebilirsiz.
yıldızelii8 21.03.2011, 13:16 Yemin ederim dün bizzat satadyum'u izledim ki biizim takım adına ne konuşacaklar diye 1,30 saat konuştular konuştular şansıma elektirikler gitti iyki izlememişim durduk yere bunların yüzünden günaha girerdim
SİVAS ULAN 58 21.03.2011, 13:47 trt satılmışların yeri yayınlamasınlar daha iyi
Poyrazcan 21.03.2011, 14:10 Utanmaz bunlar!.. Böyle Devlet Kanalı olurmu!..
Benim verdiğim vergilerle ayakta duruyorlar, benim takımımın maç özetlerini bana çok görüyorlar!..
Süper lig maç özetlerini verecek olan TRT'nin yaptıkları sadece bu haftaya mahsus bir durum değil ki, her zaman aynı şeyleri yapıyorlar.Sergen Yalçın, Hakan Şükür her hafta aynı takımlar üzerinde yanı yorumları süsleye süsleye sayirciye sunuyor, TRT ve program sunucusu da buna eşlik ediyor:bizler neden her takım için aynı mesafede aynı sürelerde sunum yapılmasını bekliyoruz, neden her hafta sonu gece birlere kadar takımımızın maç görüntülerini (sözüm ona bir dakikalık görüntü veriyorlar, sanki film fragmanı veriyorlar) bekleme zahmetine giriyoruz, bunu neden TRT düşünemez.Tarafsız yayıncılık bu ise taraflı yayıncılığın ne olduğunun hayalini dahi kuramıyoruz.TRT bu gidişatını düzeltmeli, süperlig ile ilgili programlarını gözden geçirmeli, programı sunan spikerler ile yorumcuları adil olanlar arasında objektif değerlendirmelerde bulunanlardan seçmeli.
favori58 21.03.2011, 14:35 Arkadaşlar ben bu tür olaylara şaşırmıyorum. Burada eleştirilmesi ve utanması gereken birileri varsa o da Sivaslı olduğunu söyleyipte bu takımların yalakalarıklarını yapanlardır.
Sivasspor süper ligde lider,anket yapılıyor ve Sivasspor Fener'den sonra Sivas'ta tutulan ikinci takım çıkıyor,onun için TRT bunları yapmış çok mu?
DoomsDay58 21.03.2011, 14:38 Çok haklısın sadece özeti verip geçiyor insan bi yorum yapar maçla ilgili.
Arkadaşlar ben bu tür olaylara şaşırmıyorum. Burada eleştirilmesi ve utanması gereken birileri varsa o da Sivaslı olduğunu söyleyipte bu takımların yalakalarıklarını yapanlardır.
Sivasspor süper ligde lider,anket yapılıyor ve Sivasspor Fener'den sonra Sivas'ta tutulan ikinci takım çıkıyor,onun için TRT bunları yapmış çok mu?
Sana aynen katılıyorum Yiğido. Önce içimizdeki FB yalakalarını temizlememiz gerek sonra TRT ye suç bulalım.....Şimdi ben TRT ye mail atsam bu sıkıntıyı belirtsem döner bana derseki senin şehrinde kendi ilinin takımının dışında ist takımlarını destekleyen çoğunlukta dese ben ne cvp verecem...
aozdemir 21.03.2011, 14:48 çok haklısınız ya. geçen yıllarda en azından telelig falan vardı üç beş kelime duyuyorduk. bu sene anadoluyu tamamen unuttular. bank asya bile daha çok konuşuluyor.
58_babacan_58 21.03.2011, 15:03 Harbiden ya saat 12:00 da bizim maçı gösterdiler oda sadece golleri gösteriyorlar 2 dk anca özet sürdü,neden geniş özet yok kardeşim neden bu büyüklerin maçı geniş özet oluyorda bizimki olmuyor biz başka ligtemi mücadele ediyoruz ayıp trt ayıpp....
dedilerki alt sıralardada büyük bir rekabet var onlarıda yorumlayacağız,o kadar saat bekledik küfreder gibi programı bitirdiler.bu kadar terbiyesizlik olmaz.var bir dertleri ama anlayamadım gitti.
eyupkocak 21.03.2011, 16:37 gerçekten tere de çıkarcı bir tutum takınması düşündürücüü
her takıma eşit mesafe de olunmalıı
rallicifurkan 21.03.2011, 16:43 bu tek trt için değilki tüm kanallar için durum aynı örneğin ntv deki yüzde yüz futbol telegol programı ligtv deki maraton benim izlediklerimin arasında bunların hiçbirinde sivassporumuz veya başka anadolu takımı konuşulmuyor varsa yoksa 4 büyük gerçi bursayıda konuşan yok fazla
arkadaşlar burada kendi aramızda konuşmakla bu işler düzelmez. ortak talebimizi aşağıdaki adrese iletelim. erdoğan arıkan varken daha objektifti program. biz erdoğan arıkanı geri istiyoruz.
aktifhat@trt.net.tr
Harput0658 21.03.2011, 17:33 Sana aynen katılıyorum Yiğido. Önce içimizdeki FB yalakalarını temizlememiz gerek sonra TRT ye suç bulalım.....Şimdi ben TRT ye mail atsam bu sıkıntıyı belirtsem döner bana derseki senin şehrinde kendi ilinin takımının dışında ist takımlarını destekleyen çoğunlukta dese ben ne cvp verecem...
Öyle şey mi olur. Öyle demeye hakları yok. Sadece bizim için demiyorum Süperligi yorumluyorsa taraftarı olmayan İBB yi de yorumlamak zorunda. Çünkü devlet televizyonu herkese eşit yaklaşmalı.
Sivaslıların diğer takımları tutması farklı bir konu. İsterse 10 tane taraftarı olsun yorumlamak zorunda TRT çünkü TRT nin amacı reyting olmamalı.
Harput0658 21.03.2011, 17:45 arkadaşlar burada kendi aramızda konuşmakla bu işler düzelmez. ortak talebimizi aşağıdaki adrese iletelim. erdoğan arıkan varken daha objektifti program. biz erdoğan arıkanı geri istiyoruz.
aktifhat@trt.net.tr
Yazıda ufak tefek birkaç değişiklik yaptıktan sonra yolladım.
Merhabalar,
Dün (21.03.2011) TRT de bizim(Sivasspor) maçın özetini izleyip 1-2 yorum dinleyebilmek umuduyla TV karşısına geçtim;
4 saat içerisinde TRT nin 3 ayrı kanalında toplam 5 tutbol programı ekrana getiriyorlar ama anadolu kulüplerini yorumlamıyorlar. Bukadarı abartı değilmidir.
Siz devletin Televizyonusunuz, Gece 12 lere kadar bekletiyorsunuz, ama yine 4 takımın maçını veriyorsunuz. Kendimizi dalga geçilmiş gibi hissediyoruz. Programın sonunda 5 dakika içinde diğer tüm takımları vermeye çalışıyorsunuz.
Madem 2,5 saat Hakan Şükür Sergen Yalçın yorumluyor 4 takımı, gece yarısı da Uğur Meleke Anadolu kulüplerini yorumlasın. Ya da TRT 3 Anadolu kulüplerine yönelik program yapsın.
TRT nin asıl Amacı reyting kaygısı olmamalıdır. Bizler de(Anadolu kulüp taraftarları) Diğerleri gibi Pazar akşamları maçlarımızın geniş özetini ve yorumlarını izlemek istiyoruz.
Saygılarımla
Murat HARPUT
burak58as553 21.03.2011, 18:20 Benim yarın sınavım var ve sadece Sivassporumun macını izlemek için gece saat 12 ye kadar bekledim.Macın 2 dakikalık özetini verdiler ve daha sonra hiçbir yorum yapmadan reklama girdiler.Bu kadar da olmaz ki ayıpp...
Madem bu işi siz yapamıyorsunuz o zaman almıyıcaksınız!!!!!
ZiDaNe58 21.03.2011, 18:34 onlar için varsa yoksa 4 büyükler..geçen haftada kayseri maçını beklemiştim maraton programında konuşurlar diye ama 2 dakkada geçiştirdiler..anadoluyu hiçe sayıyolar madem öyle ozaman 4 büyük diye adlandırılan takımlar ayrı bi ligde oynasınlar anadolu takımlarıda ayrı bi ligde..
Hayatcoqqberbat 21.03.2011, 18:37 Tüm yorumlara katılıyorum Takımımız hakkında sadece 30 sanyie yorum vardı tebiyesilik
DaNGeR0uS 21.03.2011, 18:56 Bence burda yine ligtv'ye iş düşüyor nasıl artık tüm maçları canlı yayınlamaya başladılarsa digitv'dede bir porgram yapsınlar ordada anadolu takımlarını konuşsunlar ve yorumlasınlar. Biz 4 büyütülmüş takımların yorumlarını saatlerce dinlemek zorunda değiliz. sizin düşünceniz ne olur bilmem ama bence bu tür bir uygulama yapılsa gerçekten güzel olur
mucahitbaba58 21.03.2011, 19:26 yaa arkadas dun valla cildirdim yaa gece yarisina kadar bir dkkalik goruntu icin beklettiler bu kadar olmaz yahu cileden cikaralar trtye haftada bir gun isimiz dusuyor burnumuzdan getirdi yaa valla demekki bir ben degilmisim tv basinda bekleyip trtye rahmet okuyan
B.DUMANLI 21.03.2011, 19:59 TRT´nin amaci Istanbul´un 3 büyügüne yaranabilmek.Hala 3 büyüklerin disindaki takimlari görmemezlikten geliyorlar.Eskiden TRT´den maclar yayinlanirdi.Özel kanallar yoktu.Hersey TRT ´nin´elindeydi,imkanlari genisti.Özel kanallar ve parali kanallar cikinca ,imkanlari azaldi.Fakat bugün icin varsa yoksa 3 büyükler ,bu huylarindan vazgecmadiler.Bu gün icin kim sampiyon olacak beni ilgilendirmiyor.Ben sadece Sivasspor´la ilgili haberleri okurum ,gerisi beni ilgilendirmiyor.Sergen´i ve Hakan Sükür´ü dinlemek beni rahatsiz ediyor.
58MUAMMER58 21.03.2011, 21:11 BU İŞİ ticarete döktüler,reytingi çok olan takımlara yalakalık olsun diye sattlerce 2 3 pozisyonu tartışıp duruyorlar,bide utanmadan diğermaçların görüntülerini ve yorumlarını az sonra diye ,sattlerce milleti bekletiyorlar,görüntülerin saniyesini bile hesap ediyorlar, önemli pozisyonları bile göstermiyorlar ,zaten yayıncı kurululuşta öyle yorum filan da yok.eniyisi bizim yorumcularımızı dinlemek.
helal olsun arkadaşım sana. bugün bende arkadaşlara bu konudan bahsediyordum.sonuna kadar sizinleyiz
ozel kanallarin yanli tutumunu bir nebze olsun anlasilabilir.fakat mevzu TRT olunca is degisir.TRT halkin vergisiyle yayin yapan bir kamu kurulusu.benimsedigi tarafsizlik(!) ilkesi herkese esit mesafede yaklasmayi gerektirir.
LosTie58 21.03.2011, 21:40 Bende farkettim adamlar 23.30 yazdılar saat oldu gece yarısı adamlar hala gs-fb konuşuyorlardı daha da bunun devamında ts falan vardı bende bir iki laf sayarak kapattım televizyonu.
esrarengiz 21.03.2011, 22:07 ben sadece pazartesi gunu on numarayi izliyorum onda biraz bahsediyorlar espirilerle olsada iste... yoksa trt bu isin tadini kacirdi... onceden her maca yorum yaparlardi simdi reyting icin 4 takima dustu ligimiz....malesef milletimizi saf bulup kafalarina istanbul takimlarinin yaptiklariyla doldurup gundem degistirmekten baska birsey degil...
şarkışla 58 21.03.2011, 22:35 Önümüzdeki sezon böyle sorunlarımız olmayacak.Ligin tozunu atacağımız için bıkacağız yav bu medyada hep bizden bahsediyor sıkıldık beee diyeceğiz.:D
Diğer kanallar ticari kaygı ve reyting uğrunda Anadolu takımlarını hiçe sayması anlaşılır bir durumdur..Ancak benim vergimle,bana hizmet etmemek adil değildir..Düşünün ki iki köy aynı vergiyi veriyor birine her türlü hizmet edilirken diğerine en ufak bir yatırım yapılmıyor..O devletin yaşaması uzun soluklu değildir..TRT kendi sonunu hazırlıyor..Benim hakkım zerresine kadar haram olsun!
furkandtr 21.03.2011, 23:26 Ne bu anadolu takımlarına düşmanlık.4 saat gereksiz her konuyu değerlendiriyorlar.Sivasspor'u 4 dk. :mad::mad::mad:
kafanizi yormayin tv kanallari cok rezillik yapiyor ayrimcilik anlat anlat bitmez allah belalarini versin ben artik bakmiyom bile serefzizler ne desek az
migroArmis 22.03.2011, 00:44 Ben bu filmi daha öncede görmüştüm.....:))
LigTv'de aylık 12.90 TL'ye taraftar paketi var. kafe'ler zaten 5 TL'den aşağı değil 4 maç gitsen 20 TL. oturup evinde küfürsüz rahat rahat izlersin.
Bildiğim kadarıyla maraton programınıda izleyebiliryosun maraton'da hem maçların özetleri hemde markus merk'in yorumları var.
Mustafa Denizli, Markus merk gibi hem kaliteli hemde seviyeli yorumcular varken ne gerek var gidipte hakan şükür'ün saçma maç yorumlarıyla vakit öldürmeye.
Hakan Şükür'ün oraya nasıl geldiği malum diğer kanallar TRT'den aldığı paranın 10'da birini bile vermezler.
eroltas58 22.03.2011, 02:47 TRT kanallarının dışındakiler pazar akşamları özetleri yayınlamıyorlar.
Guzel kardesim yerden goke kadar haklisin bu bizim televizyon kanallari biktirdi be biktirdi ya bu ne rezilik boyle be sanki turkiye liglerinde 4takim var baska yok o yuzden bizim futbolumuz ulusal anlamda ilerlemiyor.
Aciyorsun baska kanali yine heb ayni ,ayni tartismalar 4 takim.
Ben halen anliyamiyorum bu milleti halen o 4 takimi tutuyor .
Yilardir bunu yapiyorlar 3 dakikalik goruntu okadar yeter be yeter.:mad:
|