Orijinalini görmek için tıklayınız : ***TESEKKURLER***

basayev58
21.03.2011, 13:55
Güzel bir Pazar günü sonrası teşekkürlerimi teşekkür butonuna basarak değilde konu açarak sahiplerine iletmek istedim.

Teşekkürler ;

Kilometrelerce yoldan otobüslerle gelenlere,
Susmayan,yılmayan Yeniçerilere,
Kendi imkanlarıyla gelen,tanıma fırsatı bulduğum pırıl pırıl gençlere,Yiğido Gençlik grubundan arkadaşlara,
Birçok deplasmanda görüp artık aşinası olduğumuz İstanbul’dan gelen İST-DER’li Yiğidolara,
Öğlenden itibaren yağmurda bilet kuyruğu bekleyen cefakarlara,
Stada giremediği için tepeden maçı izlemeye çalışan,oradan tezahürat yapan,sesini duyurmaya çalışan,sonradan Polisin uzaklaştırdığı Yiğidolara,
Ege’deki her maçta olduğu gibi tam kadro yerlerini alan Yiğidolar-İzmir’e...
Gözlerinde en ufak endişe taşımayan,inanmış ve inancını trübüne getirmiş tüm Yiğidolara,
Her çağırışımızda karşılığını verip trübüne gelen tüm futbolcularımıza,
Gol atanlara,atamayanlara,illaki formasının hakkını verenlere,ıslatanlara....
Rıza Hoca’ya,teknik heyete...
İzmir’de olamasada yeryüzünde nerede ise,radyoda,televizyonda takip ederken kalbi Sivasspor için atanlara,
Sevdası Kırmızı-Beyaz olanlara,
Sonsuz teşekkürler. Birlikten doğan başarıya Teşekkürler.

Ayrıca gerek maç esnasında,gerek maç sonrasında İzmir takımlarının halini düşündüm biraz.Onunla ilgilide birkaç bişey yazmak istiyorum.
Uzun yıllardır İzmir’de yaşayan bir Sivaslı olarak 2000 yılından beri Sivasspor’un Egedeki müsabakalarda elimden geldiğince yanında oldum. İzmir’deki tüm maçlara gittim. Bucaspor dışında İzmir’de tüm takımlarla maç yapmıştık. Göztepe,Karşıyaka,Altay,İzmirs por... Özellikle biz ikinci ligdeyken İzmir medyasında hakir görülür, taraftarımız ve takımımız aşağılanır, küçük ayak oyunları yapılırdı. Hatta Alsancak Stadyumundaki bir maçta devre arası takımımız, soyunma odası yerine kale arkasında geçirmişti devre arasındaki süreyi. Gün geldi bu küçük hesapların takımları küçük liglerde kendilerine yakışan yerlere yerleştiler. Bucaspor İzmir’in İzmirsporla birlikte daha kalburaltı takımıdır. Bundan çok değil 2-3 yıl önce okullardan öğrencileri toplar tezahürat yaptırırlardı. Hiçbirzaman İzmir futbolunda söz sahibi olmadılar ki süperlige Altay-Karşıyaka-Göztepe varken Bucapor’un çıkması İzmir’lileri şaşırtmıştır. Evet bu takımla ilkkez maçımız var İzmir’de. Geçmiştekilerden farklı bir duruş sergilerler diye düşünmüştüm. Ama maç gününden çok önce Bucaspor’da duruşunu belli etti. Önce hakem konusunda açıklamalar yapıldı. Basın Sözcüsü “Tüm İzmirlileri yanımızda görmek istiyoruz” derken İzmirli TFF ve MHK başkanlarına mesaj gönderiyordu. Bilet konusunda yaşananlarsa tam bir rezaletti. Misafirperverlik adına en ufak bir incelik göstermedi Bucaspor Yönetimi. Biletler için insanlar saatlerce kuyrukta bekletildi. Bilet gişesine gelen görevlinin 20-30 bilet satıp bilet bitti demesi tam bir komediydi. Sonradan dalga geçer gibi oradaki insanları sıralamaları,bilet gelecek diye avutmaları misafire Bucalıların verdiği değerin göstergesiydi. Daha maç başlar başlamaz “Sivas Kümeye” tezahüratları aldı yürüdü, üstüne koydularda koydular bize. Ama son sözü başta söylersen 3. golden sonra staddan sıvışır 4. Gol için Yiğidoların sevinç naralarını evinde dinlersin. Bunları Buca’nın toyluğuna vermek lazım. Baskıyla küçük oyunlarla Abilerinin yaptıklarını yaparak başarılı olabileceklerini sandılar ama yanıldılar. Ben dün stadda taraftarıyla,inanmışlığıyla,ce fakarlığıyla,vefakarlığıyla bir tane süperlig takımı gördüm stadyumda, o takımın renkleri kırmızı-beyazdı. Tarihin tekerrür ettiği aşikar. Demekki Bucaspor’da bu kafayla bu mantıkla tekrar Abilerinin ligine dönecek ve orada debelenip duracak.

58ToPraK58
21.03.2011, 14:13
Çok güzel bir yazı her kelimesine, cümlesine katılıyorum.Daha maç başlamadan Sivas'ıma kümeye dersen o da sana tokat gibi bir cevap verir ki söylediklerine pişman olursun.Bucaspor'u önceden severdim ama bu yaptıklarıyla diğer takımlardan bir farkı kalmadı.Bizim taraftarımızdan, futbolcumuzdan,teknik ekibimizden başka kimsemiz yok kardeş takım faln da hikaye.Taraftara bilet satmadılar ama bizim Yiğidolarımız yılmadı gitti takımımızı destekledi bu kadar olumsuzluğa rağmen bucaya 4 golle cevap vermek büyük başarı tebrikler.Bu arada şu da var Gaziantep i 2-1 yendiler diye kendilerini takımdan saymışlardı.Sivas tan çok güzel cevap geldi.Sivas, Gaziantepspor değilidir çıkar maçı şerefiyle oynar yense de yenilse de 3 kuruş için şerefini satmaz kimseye Gaziantep e duyurulur....

58_SEMİH_58
21.03.2011, 14:16
Çok güzel bir yazı her kelimesine, cümlesine katılıyorum.Daha maç başlamadan Sivas'ıma kümeye dersen o da sana tokat gibi bir cevap verir ki söylediklerine pişman olursun.Bucaspor'u önceden severdim ama bu yaptıklarıyla diğer takımlardan bir farkı kalmadı.Bizim taraftarımızdan, futbolcumuzdan,teknik ekibimizden başka kimsemiz yok kardeş takım faln da hikaye.Taraftara bilet satmadılar ama bizim Yiğidolarımız yılmadı gitti takımımızı destekledi bu kadar olumsuzluğa rağmen bucaya 4 golle cevap vermek büyük başarı tebrikler.Bu arada şu da var Gaziantep i 2-1 yendiler diye kendilerini takımdan saymışlardı.Sivas tan çok güzel cevap geldi.Sivas, Gaziantepspor değilidir çıkar maçı şerefiyle oynar yense de yenilse de 3 kuruş için şerefini satmaz kimseye Gaziantep e duyurulur....

Düşme potasının içindeki adamlar Sivas Kümeye diye mi bagırdı ? :D :D

58hsn58
21.03.2011, 15:30
Cok guzel olmus yigido tskler...

Sadece iyi gunde degil kotu gundede desteklemek lazim... buda bizde var zaten... bucanin pisligide kendisine kalmistir zaten...

GuVeN
21.03.2011, 16:28
İzmir'de yaşayıp da bu bilet çıkmazında bile bilet bulmak için elınden gelenı yaparak stada gırenlerden,Sivas'dan bu kadar uzun mesafeyi göze alarak gelen Yeniçeriler'den ve İstanbul'dan gelen İstder 'den Allah razı olsun. Bizlere bu mutluluk ve gururu yaşatan Sivasspor'umuzada helal olsun. Deplasmanda kazanamama alıskanlıgımıza gözlerımız önunde son verdıler,bizlerı mutlu ettıler. Takımı Sivas'a yolcu ettik. Beşiktaş maçında aynı coşkuyu memleketteki yiğidolardan da bekliyoruz.

eyupkocak
21.03.2011, 16:42
bu tür takımların kümeye tezahüratı yaparken bile dizlerinin titrediğini unutmayalım
onlar da gördükü sivas onlardan 4 gömlek üstünn :):)

calipso
21.03.2011, 16:56
bundan sonraki kalan maçlarda buca konya ve k.paşanın 7-8 puandan fazla alacağını sanmıyorum. oynadıkları oyunda fikstürleri de bunu gösteriyor zaten

bucaya gelince bir çift söz mahalle takımısınız başka birşey değil

ZiDaNe58
21.03.2011, 18:38
maça gidipte takımımızı yanlız bırakmayanlardan Allah razı olsun..taraftarımız sivasta olduğu gibi deplasmanlardada full çekiyo ayrılan kısımları.biz bu ligin rengiyiz valla:)

zgR
21.03.2011, 19:17
emegi gecen herkese cok tesekkur ediyoruz.

sinan-58
21.03.2011, 19:22
giden herkesin ayağına sağlık YENİÇERİ HERYERDE !!!

izmirliyigido
21.03.2011, 19:28
Bora'cım süper bir yazı olmuş, eline sağlık. Bucaspor'da, yönetimi de, taraftarı gereken cavabı aldılar. Benim duamdı bu. Yaptıkları yanlarına kar kalmasın demiştim. Çok şükür Allah'ıma öyle de oldu. Bize kümeye diyen MAHALLE TAKIMI yaptığı numaralarla kümenin yolunu tutmak için dün mahalle standında çıkınını topladı. Yolun açık olsun Bank Asya'ya doğru. Bizde maçtan sonra zevkten 4 köşe olduk. Ve %51 ligde kalmayı garantiledik. İnşallah bu hafta da Beşiktaş'ı da yenerek çıkışa geçeceğiz, şansımızı % 60'a çıkartacağız.

Maça taa Sivas'tan ve İstanbul'dan gelen kardeşlerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

AYK

izmirliyiğido35
21.03.2011, 19:37
yazı güzel olmuş teşekkürler
SİVASSPORUMUZU DESTEKLEYEN HEREKESE TEŞEKKÜRLER...

HER ZAMAN VARDIK HEP YANINDAYDIK EN KÖTÜ GÜNÜNDE SANA İNANDIK BİR TAŞ OLSAYDI ÇATLARDI İNAN
HERŞEYE RAĞMEN BÜYÜYOR SEVDAN...

KOLPA BUCA BOŞUNA DEMİYOLAR...

İZMİRLİYİĞİDOLAR...

zgR
21.03.2011, 19:38
bir yorumumda yigidonun ahi adami fena carpar demistim,sukurler olsun oylede oldu.cikacaksin sahaya gucun yetiyorsa yeneceksin,yetmiyorsa 4 tane yiyeceksin.insana,bir super lig takimina yakismayan isler yaparsan taraftarinda takiminda yonetiminde cevabini alir boyle.

superglam
21.03.2011, 19:59
Helal olsun yiğidolar gögsümüzü kabarttınız.. Futbolcuları çağırıp alkışlamanız müthişti.. Çokta kalabalık görünüyordu taraftarımız...

aozdemir
21.03.2011, 19:59
yiğidolar sizinle gurur duyuyoruz. sivaslı olmak budur işte.

B.DUMANLI
21.03.2011, 20:06
Bir gün olurya Gaziantep düsme hattinda bulunursa acimak yok.Bugünleri unutmuyalim.Iyi günümüzde bizi yendi sampiyonluktan etti.Kötü günümüzde yendi,düsme hattindaki rakiplererimiza yenildi bizi zor duruma düsürdü.Allah´a sükür kendi göbegimizi kendimiz kestik.Buca´yi yenerek Antep´e ölmedigimizi ispat ettik.Bu günleri asla unutmuyacagiz.

bykara5835
21.03.2011, 21:45
yazın çok güzel olmuş güzel yerlere deginmişsin eksik olan birşey daha var onuda ben ekliyim stada gelirken taraftarlarımızı taşıyan araçlara taş atarak bagzı yiğido kardeşlerimizin ufakta olsa yaralanmalarına sebeb olmuşlardır

velibircan
21.03.2011, 22:29
30 saattten fazla yol yapdık...gönül isterdi ki Koca sivasdan 100 150 lıtre mazot daha cıksın ama çıkmadı 50 kısı yerıne 17 kısılık munıbüste 25 kişi bindik yine...Buna ragmenelımızden geldıgınce trıbunu yönlendirdik bunda da sahsen basarılı olduk...

Tribündekı yaş ortalaması ne kadar büyük olursa olsn gözlerde yıllardır Sivasspor özlemi olanları gördükçe ses sınırlarını zorlayacaklarını anlamıştım zaten..Gönül isterki 300 Sivaslı yeerıne 3 000 Sivaslıyla kımse dısarda kalmadan baş önde gerı dönmeden omuz omuza bağıralım ama olmadı...

İzmirde Gurbette oturan bizlere gelin misafirim olun diyen manevi destekle bizim yanımızda olan tüm yiğidolara tesekkurler

Yiğiter
21.03.2011, 22:47
Cin olmadan adam çarpmak bu oluyor herhalde!

Besyo_cu
22.03.2011, 10:01
Böyle harika bir yazı yazıp bizleri olup biten hakkında ayrıntılı bilgilendirdiğin için sanada TEŞEKKÜRLER...

ccey
22.03.2011, 10:56
Evet taraftar olmak lazım iyi günde kötü günde tek maçlık taraftarlık yok sonuna kadar yenilsede yensede, haftaya beşiktaş maçına bence beşiktaşa çok az bilet verilsin ve gerisi full olsun , ayrıca sonrasında belediye maçına en az 20 bin sivaslı gelip orayı belediyeye dar etsin, onlarla 2 senelik görülmemiş hesap var hesap keselim, beşiktaş maçı ne olursa olsun......

B.DUMANLI
22.03.2011, 12:40
Eskiden sadece TRT radyosu vardi.Arkasi yarin diye tiyatro oyunu sunarlardi.Televizyon´da yoktu ozamanlar.Kadinlarimiz ,kizlarimiz bu arkasi yarin denen programlari izlerlerdi.Kim derse biz bu Buca´yi yendik ,MHK ve TFF´nun oyunlari bitmistir,büyük bir yanilgiya düser.Ben bu isin henüz bitmedigi kanisindayim.Yani ARKASI YARIN.Cünki can cikmadan ,huyda cikmazmis.

lokmankantar
22.03.2011, 13:27
Gerçekten güzel bir analiz ve gözlem var özellikle İzmir Medyasının Sivası geçmiştin beri sevmediği hakir gördüğü bir gerçekti ama hayat böyle Sivasspor onların arzu ettiği her türlü başarıyı yakalamış ve yine gitmiş bir İzmir Ekibini İzmir'de devirmeyi başarmıştır. Birde sevindiğim bir nokta artık bizimde İstanbul İzmir ve Çevre illerde derneklerimiz ve taraftar gruplarımız var bunun da bizim gelecekte kurumsal açıdan güçlü bir şekilde yolumuza devam etmemize büyük katkısı olacaktır.. Herkese inat En büyük SİVASSPOR;)

deli_yigido
22.03.2011, 14:09
Her şey bi yana. Güvenlik görevlisinden, emniyet amirine kadar, misafirperverlikten nasibini almamış bi semt vardı karşımızda.

muhsin koçak
22.03.2011, 19:13
Güzel bir Pazar günü sonrası teşekkürlerimi teşekkür butonuna basarak değilde konu açarak sahiplerine iletmek istedim.

Teşekkürler ;

Kilometrelerce yoldan otobüslerle gelenlere,
Susmayan,yılmayan Yeniçerilere,
Kendi imkanlarıyla gelen,tanıma fırsatı bulduğum pırıl pırıl gençlere,Yiğido Gençlik grubundan arkadaşlara,
Birçok deplasmanda görüp artık aşinası olduğumuz İstanbul’dan gelen İST-DER’li Yiğidolara,
Öğlenden itibaren yağmurda bilet kuyruğu bekleyen cefakarlara,
Stada giremediği için tepeden maçı izlemeye çalışan,oradan tezahürat yapan,sesini duyurmaya çalışan,sonradan Polisin uzaklaştırdığı Yiğidolara,
Ege’deki her maçta olduğu gibi tam kadro yerlerini alan Yiğidolar-İzmir’e...
Gözlerinde en ufak endişe taşımayan,inanmış ve inancını trübüne getirmiş tüm Yiğidolara,
Her çağırışımızda karşılığını verip trübüne gelen tüm futbolcularımıza,
Gol atanlara,atamayanlara,illaki formasının hakkını verenlere,ıslatanlara....
Rıza Hoca’ya,teknik heyete...
İzmir’de olamasada yeryüzünde nerede ise,radyoda,televizyonda takip ederken kalbi Sivasspor için atanlara,
Sevdası Kırmızı-Beyaz olanlara,
Sonsuz teşekkürler. Birlikten doğan başarıya Teşekkürler.

Ayrıca gerek maç esnasında,gerek maç sonrasında İzmir takımlarının halini düşündüm biraz.Onunla ilgilide birkaç bişey yazmak istiyorum.
Uzun yıllardır İzmir’de yaşayan bir Sivaslı olarak 2000 yılından beri Sivasspor’un Egedeki müsabakalarda elimden geldiğince yanında oldum. İzmir’deki tüm maçlara gittim. Bucaspor dışında İzmir’de tüm takımlarla maç yapmıştık. Göztepe,Karşıyaka,Altay,İzmirs por... Özellikle biz ikinci ligdeyken İzmir medyasında hakir görülür, taraftarımız ve takımımız aşağılanır, küçük ayak oyunları yapılırdı. Hatta Alsancak Stadyumundaki bir maçta devre arası takımımız, soyunma odası yerine kale arkasında geçirmişti devre arasındaki süreyi. Gün geldi bu küçük hesapların takımları küçük liglerde kendilerine yakışan yerlere yerleştiler. Bucaspor İzmir’in İzmirsporla birlikte daha kalburaltı takımıdır. Bundan çok değil 2-3 yıl önce okullardan öğrencileri toplar tezahürat yaptırırlardı. Hiçbirzaman İzmir futbolunda söz sahibi olmadılar ki süperlige Altay-Karşıyaka-Göztepe varken Bucapor’un çıkması İzmir’lileri şaşırtmıştır. Evet bu takımla ilkkez maçımız var İzmir’de. Geçmiştekilerden farklı bir duruş sergilerler diye düşünmüştüm. Ama maç gününden çok önce Bucaspor’da duruşunu belli etti. Önce hakem konusunda açıklamalar yapıldı. Basın Sözcüsü “Tüm İzmirlileri yanımızda görmek istiyoruz” derken İzmirli TFF ve MHK başkanlarına mesaj gönderiyordu. Bilet konusunda yaşananlarsa tam bir rezaletti. Misafirperverlik adına en ufak bir incelik göstermedi Bucaspor Yönetimi. Biletler için insanlar saatlerce kuyrukta bekletildi. Bilet gişesine gelen görevlinin 20-30 bilet satıp bilet bitti demesi tam bir komediydi. Sonradan dalga geçer gibi oradaki insanları sıralamaları,bilet gelecek diye avutmaları misafire Bucalıların verdiği değerin göstergesiydi. Daha maç başlar başlamaz “Sivas Kümeye” tezahüratları aldı yürüdü, üstüne koydularda koydular bize. Ama son sözü başta söylersen 3. golden sonra staddan sıvışır 4. Gol için Yiğidoların sevinç naralarını evinde dinlersin. Bunları Buca’nın toyluğuna vermek lazım. Baskıyla küçük oyunlarla Abilerinin yaptıklarını yaparak başarılı olabileceklerini sandılar ama yanıldılar. Ben dün stadda taraftarıyla,inanmışlığıyla,ce fakarlığıyla,vefakarlığıyla bir tane süperlig takımı gördüm stadyumda, o takımın renkleri kırmızı-beyazdı. Tarihin tekerrür ettiği aşikar. Demekki Bucaspor’da bu kafayla bu mantıkla tekrar Abilerinin ligine dönecek ve orada debelenip duracak.

Güzel bir konu olmuş,her kelimesine katılıyorum.