Orijinalini görmek için tıklayınız : "Bonservisim Beşiktaş'ta"

rivaldo58
30.03.2011, 14:00
Sivasspor'un kalecisi Korcan Çelikay, ''Bonservisim Beşiktaş'ta olabilir ancak ben Sivas'tayım, Sivasspor için oynuyorum. Sivasspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım'' dedi.

Korcan, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, son oynadıkları Kayserispor, Bucaspor maçının hayati önem taşıyan maçlar olduğunu söyledi. Bu maçları çok iyi skorlarla geçtiklerini söyleyen Korcan, ''Umarım bu Beşiktaş maçı ile devam eder. Önümüzdeki maçları da kazanıp düşme potası dediğimiz yerden bir an önce kurtulmak istiyoruz'' diye konuştu.

İki sene Beşiktaş'ta olduğunu ama forma giymediğini dile getiren Korcan Çelikay, şunları kaydetti:

''Bonservisim Beşiktaş'ta olabilir, ancak ben Sivas'tayım, Sivasspor için oynuyorum. Sivasspor'un ekmeğini yiyorum. Sivasspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Benim için eski takımım diye duygusal birşey olamaz. Zaten bizim durumumuz da bunu gerektiriyor. Umarım Beşiktaş maçını puan ya da puanlarla atlatırız.''

Süper Lig'de sadece Beşiktaş Kulübü'nü gördüğünü ifade eden Korcan, ''Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki burası tesisleşme açısından Beşiktaş'tan daha iyi durumda. Ben bu kadarını beklemiyordum. Hizmetler çok iyi, çok iyi bir kulüp. Sivas halkı da bizleri yalnız bırakmıyor, sağ olsunlar. Sivas'ta Sivasspor'da bulunmaktan kesinlikle çok memnunum'' dedi.

Sivasspor'a gelmesinde kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'ın çok büyük emeği bulunduğunu söyleyen Korcan, başkan ve yönetimin her zaman kendilerine destek olduğunu belirtti.

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın kendisine güvendiğini ve bu güveni boşa çıkarmayacağını dile getiren Korcan, açıklamasında, ''Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Kötü gittiğimiz günlerde bile bize sırtlarını dönmediler. Her zaman bizleri desteklediler. Beşiktaş maçında da onların desteğini hissetmek istiyoruz'' dedi.

http://www.maraton.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=135872

58_babacan_58
30.03.2011, 14:28
zaten profösyonel ligte oynuyoruz,korcan sivasspordaysa sivasspor için elinden geleni yapmak zorundadır,bizde taraftar olarak destek vermek zorundayız takıma

rivaldo58
30.03.2011, 14:32
İNŞ. BONSERVİSİNİ ALIRIZ KORCAN'IN UZUN YILLAR SİVASSPOR KALESİNİ KORUR ÇOK KALİTELİ KALECİ SİVASSPORUMUZA YAKIŞIYOR.

eyupkocak
30.03.2011, 14:52
''Bonservisim Beşiktaş'ta olabilir, ancak ben Sivas'tayım, Sivasspor için oynuyorum. Sivasspor'un ekmeğini yiyorum. Sivasspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Benim için eski takımım diye duygusal birşey olamaz. Zaten bizim durumumuz da bunu gerektiriyor. Umarım Beşiktaş maçını puan ya da puanlarla atlatırız.''

zaten aksini düşünmek saçma olurdu :)

üçyıldız58
30.03.2011, 15:52
ne yapıp ne edip mecnun başkanın rıza hocamızın korcanın bonservisini sivassporumuza kazandırılması lazım
bize uzun yıllar hizmet edecek ahlaka,vede futbol kültürüne sahip bir futbolcu korcan
biz onun hep arkasındaydık hatalı goller yediğindede vede arkasında olmaya devam edeceğiz

B.DUMANLI
30.03.2011, 16:12
Korcan´in bu samimi düsünceleri ve besiktas macinda önce sivasspor´un menfaatleri demesi onun acik yürekliligini gösteriyor.Gönül isterki sivas´da uzun yillar kaleyi korusun fakat ben buna inanmiyorum.Bugünlerde formda olusu A2 takimina secilisi onun yakinda gidici olusunun isaretleridir.Halbuki Sivas taraftari onu bizden biri gibi benimsemisti.

Besyo_cu
30.03.2011, 16:26
Beşiktaş'ta çok iyi üç kaleci var ; Rüştü, Hakan ARIKAN ve genç Cenk GÖNEN... Rüştü en az bir yıl daha oynamak istediğini açıkladı hakan ve Cenk'te uzun yıllar daha oynar...

Bu durumda Korcanın beşiktaş'a döneceğini düşünmüyorum diğer anadolu takımlarından önce davranıp böylesine gelecek vaateden yetenekli oyuncuyu kaçırmamalıyız.

SİVAS ULAN 58
30.03.2011, 17:03
inşallah korcanın bonservisi alınır sivassporun onuru olabilir korcan

ozledımeskıyı
30.03.2011, 17:03
Umarım buca maçındaki gibi panter kesilirsin maçın admının senin olmanı bir kaleci olarak istemesek de güzel kurtarışlarının devamını bekliyoruz skor direk etki edecek bir mevkinin adamısın.

ZiDaNe58
30.03.2011, 17:30
helal olsun korcan sanada bu yakışırdı zaten..inşallah bonservisini alırız beşiktaşa dönersen bitirirler seni orda

Yusuf Çevik
30.03.2011, 17:38
Sendende beklenen buydu Korcan.

furky.b
30.03.2011, 20:19
Yakisir Korcan'a

HababamHa
30.03.2011, 20:58
Buca maçında harikaydın Korcan aynı başarını bu ve bundan sonraki maçlarda da bekliyoruz.

58MUAMMER58
30.03.2011, 21:02
KORCAN GERÇEKTEN ÇOK iyi bir kaleci,yediği gollerin çoğunda çok fazla hatası yok,inşallah bonservisini alır yönetim,yanlız, gelecek sezon sivasspor hedefi olacak takım olacaksa, çok kaliteli tecrübeli bir kaleci bulmamız gerek ,inşallah korcanda tecrübesini kazanır uzun yıllar kalemizi korur.

58Incesu
31.03.2011, 01:28
yaw biz bunu 2.5 seneligine almadikmi?

58akif34
31.03.2011, 04:11
bence korçan bu maçta patlama yapacak beni beğenmediniz oraya buraya kiraladıniz bakın benim gibi kaleci bu ligde yok diyecek ve harikalar yaratacak bundan dolayı banko beraberlik bizim eğer bizimkiler gol bulursa galibiyette bizim