Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbolcular maçı değerlendirdi


SivasSpor.Com
03.04.2011, 12:06
http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.cioyilmaz.jpg

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı son dakika golüyle 1-0 yenen Sivasspor'da, galibiyeti getiren gole imza atan Cihan Yılmaz, Beşiktaş gibi güçlü bir rakibe karşı galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Yılmaz, maçın ardından yaptığı açıklamada, ''Bugün galip geleceğimize inanıyordum zaten, maç öncesi röportajda da dedim, iki haftadır güzel bir gidişatımız vardı, bunu devam ettirmek istiyorduk. Beşiktaş gibi iyi bir takıma karşı kendi sahamızda galip geldik, çok mutluyuz. Sivasspor tabii ki buraları hak etmiyor, son 3 haftadır çok iyi durumdayız, böyle devam ederse ligi güzel bir pozisyonda bitiririz, hepimiz mutlu oluruz'' diye konuştu.

Son dakikada gelen golün mutluluğunu yaşadığını anlatan Yılmaz, sonradan dahil olduğu maça iyi başladığını belirterek, ''İlk pozisyonda zaten Sivok'un kırmızı kartı vardı. Direkten dönen bir frikik var, o gol olsaydı çok güzel olurdu. Ondan sonra bir pozisyona daha girdim, o golü atmayı çok istiyordum ve atacağıma da inanıyordum. Bazı arkadaşlar da 'Cihan bugün gol atacaksın, içimizde böyle bir his var' dediler. Gol attım, çok mutluyum, herkese armağan olsun'' ifadelerini kullandı.

Kaleci Korcan Çelikay ise ''Öncelikle Beşiktaş büyük takım, genelde Anadolu takımları çoğu maçlarda beraberlik için çıkarlar ama biz bugün kendimizden emin bir şekilde maça galibiyet için çıktık. Son dakikada da olsa golümüzü attık, galip geldik. Biz alt sıralardan kurtulmak adına son haftalarda bir seriye başladık, bu serimiz Beşiktaş ile devam etti. Umarım, gelecek hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımını da yenerek, bu seriye devam edeceğiz ve üst sıralara doğru tırmanacağız'' dedi.

Eski takımı Beşiktaş'a karşı oynadığını anlatan Çelikay, takımı Sivasspor'un galip gelmesinden dolayı mutlu olduğunu, ancak eski takımının son dakikada gol yemesinin de onlar adına üzüntü verici olduğunu söyledi.

Tayfur Havutçu'nun çok değerli bir teknik direktör olduğunu ifade eden Korcan, Havutçu yönetiminde Beşiktaş'ın bir seri yakalamak istediğini belirterek, ''Bu maç olmadı, bundan sonra umarım devam eder. Umarım Beşiktaş takımı ligi daha iyi yerlerde bitirir'' dedi.

Sedat Bayrak ise ''Maçı istediğimiz gibi başlayamadık, agresif ve sahamızda olmanın bilinciyle iyi başlamak istedik ama ilk yarıda rüzgar faktörü vardı, iyi başlayamadık'' diye konuştu.

İlk yarıda rüzgara karşı oynamalarına rağmen gol yemediklerini, ikinci yarıda rüzgarı arkalarına alarak galip gelmek adına iyi mücadele ettiklerini anlatan Sedat, her ne kadar rakip 10 kişi kalsa da sahalarında Beşiktaş'a karşı galip gelmelerinin başarı olduğunu belirterek, ''Galip geldik, camiamıza hayırlı olsun, çünkü gerçekten stresli bir yerden geldik. Rahatlamak istiyorduk. Son 5 maçta dördüncü galibiyetimiz'' dedi.

Rakipleri yarın puan kaybederse puan farkının 7-8'i bulacağını ifade eden Sedat, stresli ve sıkıntılı ortamdan kurtulduklarını, bundan sonra daha iyi olacaklarını söyledi.

Beşiktaş kalecisi Cenk Gönen ise mağlup oldukları için üzgün olduklarını, kupa maçına odaklanacaklarını söyledi.

Bobo ise iki taraf için de zor bir maç olduğunu belirterek, Ekrem'e yapılan faulün ardından golü yediklerini söyledi. Bobo, ''Kafamızı kaldırmamız lazım, çünkü çarşamba günü çok önemli bir maçımız var, o maça konsantre olmamız lazım'' diye konuştu.

B.DUMANLI
03.04.2011, 12:25
Önemli olan 3 puanla maci kazandik.Buda futbolcularin ileriki maclarda kendilerine olan güvenlerini artiracagi gibi sahada dahada rahat hareket etmelerini sagliyacaktir.Bilhassa Cihan ve M.Yildiz´in oyuna girisinden sonra oyunun gidisati degisti.

burak58as553
03.04.2011, 12:35
Keske her macta böyle oynasanız :)

DoomsDay58
03.04.2011, 12:42
Siz her zaman böyle oynayın bizim sırtımız yere gelmez size ne kadar teşekkür etsek azdır.İnşAllah bu güzel oyun artarak devam eder.

Yusuf Çevik
03.04.2011, 12:58
Güzel bir galibiyet aldık.Tebrik ediyorum bütün futbolcuları başta taraftarları.

SİVAS ULAN 58
03.04.2011, 13:32
helal olsun size yeterki her maç böyle oynayın sedatta uyarıyı almış galiba korcanında bonservisi alınmalı cihan zaten bizim kilit adamımız alıştık ;)

58VoLkAn58
03.04.2011, 13:46
Bu maça sadece Sivasspor camiası değil tüm şehir haftalar öncesinden odaklanmıştı.

Oyuncular taraftar desteğini de arkasına alarak güzel bir galbiyet elde ettiler.

Keşke her maç böyle güzel olsa.. :)

trafocu
03.04.2011, 13:47
Sedat Bayrak
Sinirlerine hakim ol.Top değil adam seni geçince takım aleyhine durum yaratıyorsun.

58_babacan_58
03.04.2011, 17:43
inşallah kalan maçlarıda kazanıp ligi iyi bir yerde bitiririz...

dedebali58
03.04.2011, 22:44
büyük takım yok,çok çalışan kafasını kullanan iyi organize olan takım oluyor ve maç kazanıyor-eksiğini bilip gayret gösterirsen bjk-gs-ts-fb farketmez bizde sivassporuz.Ruhsuz oynadığımız zaman amatör takıma bile maç kaybederiz şuanki gayret çok olumlu aynı şekilde takımı dağıtmadan seneye ilavelerle ilk 5e oynarız hadi hayırlısı

Ahmet1973
04.04.2011, 00:46
Beyler is daha bitmedi hatta antalyada girdi potaya gs yi yenemezse yarin 7 puan her an kapanabilir bu ligde nitekim k.pasa-kayseri,karabuk-g.antep maclari gibi her an suprizlerle dolu herkes herkesi yenebiliyor fark yedi ama alinacak 21 puan var daha ortada her takim icin.siz kalitenizi gosterdiniz simdi sonunu getirmekte surda tatile ne kaldi:):)

existence
04.04.2011, 07:24
Helal olsun hepsine. Bu gidişat seneye ilk 3 e girmeye kadar gider artık arkadaşlar. Şükür rahatladık. Artık sivasspor her takımı yenecek güce geldi.

4eylül
04.04.2011, 08:06
iki sezondur rahat maç izlemeyedik artık son maçlarımızı stressiz rahat sinirsiz bir ortamda izleyeceğiz

hiko58
04.04.2011, 08:30
bundan sonra önemli olan maç kazanmak iyi futbol falan beklemek anlamsız maçı kazanalımda nasıl kazanırsak kazanalım. gerisi boş. güzel futbolumuzu seneye bırakalım. seneye en iyisini yaparız. şimdi kazanmamız gerek. hem para kazanacağız hem tehlikeli bölgeden çıkacağız.

sivasfutbol
04.04.2011, 12:11
helal olsun sivassporuma