Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas ve Sivasspor - 03/04/2011
Futbol Bir Kenti Nasıl Değiştiriyor ?
Sivas ve Sivasspor…
Tarih 2 Nisan 2011 Cumartesi. Sadece 100 km ilerimizde bulunan komşu kentimiz Sivas. Girişindeki tabela nüfusu 313.000.
Kentin yegane gözbebeği Sivasspor. Maç öncesi kentteki izlenimlerimizde dikkat çeken sadece iki konu ön plana çıkıyor. İlk sırada Sivasspor, ikinci sırada siyaset. Gerisi yalan Sivaslı için.
Kent takımının Süper Lig’de çok önemli bir maçı var.Rakip milyon euroluk yıldızları ile Beşiktaş.Takım kentin en işlek caddesinde yer alan Büyük Otel’de kalıyor.Kent meydanında kaldığı için Beşiktaş takımını da ilgi yoğun.
Beşiktaşlısı, Sivaslısı çok rahat medeni bir şekilde dolaşabiliyorlar sokaklarda.Valilik önünde ve meydanda toplanmış Yeniçeriler ve Yiğido gençler.Şarkılar, türküler söylüyorlar. Cadde ana baba günü.
Kent meydanı karnaval yeri. İnsan seli adeta sokaklarda akıyor. Sivas kenti sanki mini bir İstanbul gibi olmuş.Kent caddelerinde marka diye tabir ettiğimiz mağazalardan olmayanı yok. Yani anlayacağınız kentte yok yok.
Gezerken bir an karnınızın acıktığını hissediyorsunuz ve Sivas’a gelmişken meşhur Sivas Köftesi’ni yemeden gitmem diyor ve yer arıyorsunuz ama yemek yemeğe yer bulamıyorsunuz, bulduklarınız da da içeriye giriyorsunuz tüm masalar dolu olduğu gibi birde içeride ayakta sıra bekliyorsunuz.
Güzel bir yer buluyoruz. İçeriye giriyoruz. Enfes köftelerden tadıyoruz. 42 TL hesap ödüyoruz. Buyrun size en güzel ve basit bir örnek. Futbol ekonomiye ne katıyor ?
Ve tekrardan kendimizi kentin caddelerine bırakıyoruz. Kadını, erkeği, genci,yaşlısı formaları üzerinde atkıları elinde tüm neşe ve coşkuları ile stada akın akın yürüyorlar. O an işte aklınızda fikrinizde gözünüzün önünde Tokat canlanıyor.
Derin bir ah vah ederek hafif bir tebessüm ile gülümseyerek ‘’ hadi canım sende ‘’ der gibi etrafı izlemeye hayretle devam ediyorsunuz.Stadyuma geliyorsunuz. Sanki bir İnönü’de, sanki bir Kadıköy’de, sanki bir Telekom Arena’dasınız. Yozgat’tan, Erbaa’dan, Turhal’dan, Kayseri’den, Amasya’dan gelen insanları görüyorsunuz.
Sayın Tokat Valimiz Şerif Yılmaz’ı görüyorsunuz, eski Tokatsporlu futbolculardan Eray Er’i ve Hakan Özkan’ı görüyorsunuz. Tokat’tan tanıdığınız bir çok eş-dost ve akrabanızı görüyorsunuz. Stadyum önünde ise kalabalık, neşe, güleryüz, iddialı bakışlar, arkadaşlıklar… Kısacası ne ararsanız var.
Soruyoruz öğrenmek amaçlı ‘’ bilet ne kadar ? ‘’ Diyorlar : ‘’ Abi kalmadı.Sadece 5 TL’den havuz tarafı kale arkası var.’’ ‘’ Peki diğerleri ne kadar dı ? ‘’ diyoruz. ‘’ Abi Maraton 10 TL, VİP 15 TL, Misafir takım 5 TL ‘’ diyor gişedeki adam.
O an bir kez daha mağlup oluyorum. Keşke Sivas’da olsam Sivaslı olsam diye. Adamlar 5 TL’ye Süper Lig’in en iyi takımlarını canlı canlı izleme imkanına sahipler ve bunu da kullanıyorlar diyerek bir ‘’Ahh vahh daha çekiyorum ‘’…
VİP tribününe giriyorum. Tribünde hangi cinsiyetten, hangi yaş diliminden ne ararsanız var. Herkes biletinde ve davetiyesinde yazan numarasında oturuyor medenice…
Yerinizde birisi varsa kibarca ve nazikçe söylediğinizde size yerinizi veriyor. Tribünde LCD ekranlar ile kaçırdığınız veya akıllarda kalan pozisyonları tekrar izleme imkanınız da var.
Maç başlıyor. Ordaki arkadaşlarımızın dediğine göre bu sezon Sivas 4 Eylül Stadyumu ilk kez böylesine coşku ve full seyirci görüyormuş. Maçı LİG TV canlı vermesine rağmen, gidip bir kafede 3 tl’ye izleme imkanına sahip iken, koşmuşlar gelmişler, desteklerini göstermişler Çılgınlar, Yiğidolar, Yeniçeriler…
90 dakika boyunca toplu ve organize küfür olmamakla beraber, oyunun son bölümlerinde istenmeyen ufak tefek tezahüratlar olsa da diyorum ki Helal Olsun Sivas’a ! Helal Olsun Sivaslı’ya ! … Helal Olsun Mecnun Başkana ! …
Maç bitiyor. Aslında sahada bitiyor. Bu kez maç öncesindeki yaşanan coşkunun aynısı 4 Eylül Stadyumundan, Sivas’ın cadde ve sokaklarına taşınıyor.
Arabamızı park ettiğimiz Sivas Valiliği arkasına kadar bizlerde o coşkunun içerisinden, taa göbeğinden geçerek arabamıza ulaşıyoruz ve bir günlük Sivas maceramızı sonlandırıp Tokat’a yol alıyoruz saat 18.00’da…
Saat 19.15’de Tokat Kent Meydanındayız…. Gördüğümüz manzara… Anlatmaya gerek yok zaten…. Üzerine ölü toprağı serpilmişçesine…Öyle masum , öyle yetim ve öyle sessiz ki adeta kaderine terk edilmiş…
Tüm yaşanılanların sonunda ise şunu hepimizin söylemesi gerek. Sivasspor senin Spor Toto Süper Ligde kalman gerek. Bizim senden daha çok şey öğrenmemiz gerek. Senin sayende belki Tokat’ımız da da bazı şeyler değişecek. O güne kadar hep iyi ve mutlu kal ;
AMA NE OLURSAN OL SÜPER LİGDE KAL !
Bu zorlu ve meşakkatli yolda BAŞARILAR…
Yeni Tokat Gazetesi Spor Yazarı / Emre BAY
Not : Benimle Sivas'ta yakından ilgilenen Tarihi Meydan Hamamı İşletmecisi, Sivasspor Sevdalısı, Sivaslı MEHMET ÖZTÜRK'e gösterdiği yakın ilgi, alaka ve misafirperverlik için teşekkür ediyorum. Maç öncesinde - Maç sırasında ve Maç Sonrasında gerçekten içten yakın ilgisinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum.
sivaslıadem 03.04.2011, 18:55 bu zenginlikleri tokatın da yaşamasını en kısa zamanda dileriz
tokat unutmasın ki süper lige çıktığında arkasında en büyük destek sivastan gorecektir
fenerbahcenin kupa macı için tokata geldiğinde caddelerin nasıl olduğunu tokatlılar iyi bilir
maça ilgi gösteren sivassporu şehir dışından desteklemeye gelenlere teşekkür ederiz diğer maçlarda da sizleri en güzel şekilde ağırlamaktan onur duyarız
Besyo_cu 03.04.2011, 18:56 Çok güzel yazı... Noktasından virgülüne kadar keyifle okudum. Bunu çok yazıyorum ama Tokatta 4 yılımı geçirdim ve 4 yıl boyunca Tokatta oldugum süre içerisinde Tokatsporun tüm maçlarını izledim sanki Sivassporun maçını izlercesine keyif aldım. Bu yazıdan sonra hem Tokat'a hemde tokatspor'a bir daha bağlandım...
Yüreğine sağlık...
Turan 59 03.04.2011, 18:56 Bu güzel yazıdan dolayı,sizi tebrik ediyorum.Tesbitleriniz son derece doğru.Spor'un kent ekonomisine katkısı küçünsenemez.
ZiDaNe58 03.04.2011, 19:09 çok güzel yazı olmuş valla tüylerim diken diken oldu bu övgüleri yapan tokatlı kardeşime teşekkür ederiz..insallah sizleride en kısa sürede bankasyada ve ardındanda süperligde görürüz ama süperlige çıkmak önemli değil önemli olan orada tutunabilmek insallah başarır bunu tokatspor..
KIZILCAN 03.04.2011, 19:10 Yazarın belirttiği gibi futbol bir kentin atmosferini oldukça değiştiriyor.Ekonomisine canlılık getiriyor.Sivas'ta yaşayan Sivaslılar bu takıma sahip çıktıklarını birkez daha gösterdiler.Süper ligde hacılar erciyesi (kayserisporu) görmektense Tokatspor'u görmeyi can-ı gönülden isterim.Antalya'dan Tokat'a geçen güz mevsiminde gitmiştim.Şirin Tokat'a selamlar...
Arkadaşlar sadece yol boyu kaleme aldığım duygularım böyle idi. Gerçekten daha yazmak istediğim fakat gazetenin sayfalarının yetmediği o kadar çok güzellik yaşadım ki dün anlatamam..
Allah Sivas'tan ve Sivasspor'dan razı olsun ki sayelerinde SÜPER LİG'i izliyoruz, inşallah izlemeye de devam edeceğiz. Sivasspor '' küme düşsün '' demek İHANETTİR...Yazımı www.spor60.com isimli Tokat spor portalında da paylaştım.İnşallah Pazartesi gazetemde de yayımlanacak...Tekrar yolun açık olsun Yiğido....
B.DUMANLI 03.04.2011, 19:16 Yeni Tokat gazetesinden Emre bey´in tespitleri cok dogru ,futbol artik bir sanayi.Bundan tüm Sivas´li aslinda nasibini aliyor.Bank asya veya 2.lig hele 3.ligi Sivas kaldiramaz artik.Biz bu süperligde kalmaliyiz bu sadece bu yil degil ,gelecek yillardada gayemiz bu olmali.Sivas´a canlilik getirdi 6 yilda Sivas´a cok sey katti.Bu yüzden iSTANBUL´daki yigidolar haftaya SIVAS´a sahip cikarak dosta düsmana kim oldugumuzu göstermeliler.6 yil önceye kadar Sivas´lilarinda üstünde ölü topragi vardi,Sivasspor sayesinde Sivas uyandi.Hersey cok daha güzel olacak buna eminim.Emre beye Sivas hakkindaki güzel düsünceleri icin tesekkürler.
Valla Tokat ile aramızda güzel bir diyalog var. Huyumuz suyumuz çok benziyor. ir Tokatlı Sivaslıyı nasıl kardeşi gibi görüyorsa Sivaslı da aynı şekilde Tokatlıları öyle görüyor. Zaten çok yakınız. Diyaloğumuz çok fazla. İnşallah Tokatspor da en kısa zamanda en azından Bank Asya'ya gelir de Süper Lig hedefine oynamaya başlar.
emre beyin agzina kalemine saglik cok guzel bir yazi olmus.super ligde Tokatspor la el ele yurumek dilegiyle.
özgür çocuk 03.04.2011, 20:39 inşalah tokatsporda bu günleri görür.kardeş takım tokatspora sevgiler
58MUAMMER58 03.04.2011, 22:39 BU GÜZEL yazı ve düşünceleriniz için teşekkürederim,sivasspor sivas ve sivaslılar için gurur kaynağı,sivasın tek markasıdır,sivasspor bu duruma kolay gelmedi,yıllarca 2.lig ve 3.lig de adeta batağa saplandı ,sivasspor süper lige çıktıysa ,bunda sivaslıların yıllar süren hasreti,umudu,rüyası,bu şehri düşünen insanların bir önemli işi başarma isteği,doğru projeleri,büyük rol oynamıştır,hernekadar bazı insanlarımız ,sahip oldukları değerin farkında olmasalarda hemşehrilerimizin çoğu farkında,tokat spora gelince ,basamakları teker teker çıkması gerekiyor,bunun içinde önce planlı güçlü biryönetim ,onun arkasında ,takımına tam destek veren bir kitle,vede oynadığı ligin üstünde bir takım kadrosu kurulmalıdır,tokatda bu potansiyelin olduğuna inanıyorum,inşallah en kısa zamanda önce bank asya ,sonrada süper ligde sizide görürüz.
burakkova 03.04.2011, 22:59 muhteşem bir yazı.. ne denebilir ki.. herşeyi söylemiş..
Respect58 03.04.2011, 23:05 Bir Sivaslıya Sivası öv desen bu kadar övemez.Sonsuz teşekkürler..
Bu güzel yazı için teşekkürler..
İnsan sahip olduğu ya da içinde bulunduğu güzellikleri farkedemiyor.
Bu yazı bize farkettirdi..
:)
Bize, biz neymişiz dedirten bir yazı bu... Benimde bir tarafım Tokatlı olduğu için onları çok iyi anlıyorum. Ayrıca yazının içinde geçen Eray Er kardeşimizde benim çok yakından tanıdığım bir futbolcu idi. Manisada ve Kayseride oynadı. Özellikle Manisada Ersun Yanalın prensiydi. Özetle biz kendi takımımızın değeri bilmeliyiz ve ona sımsıkı sarılmalıyız. Unutmayın değerler yitirilince geri gelmesi çok zor oluyor. Bize bu yazı bunu dedirtti.
migroArmis 03.04.2011, 23:53 Sizlerin zirwe yürüyüşünde bizlerde nacizhane ilgimizi ve desteğimizi Sivassporun lehinde kullandık.Formunuza üye olduk Sivassporun maçlarını takip eder olduk..Öyle bir hal aldıki durum şimdi bırakamıyoruz sanırım bir tarafımızda Sivassporlu oldu..Forumda tesbit ettiğim kadarıyla Sivasın büyük bir bölümü(tamamına yakın)Anadolu birlikteliği ve bütünlüğünü tasvip eden bir yapıya düşünceye sahip..Ama ufak bir kitlede olsa dışaradına gelen bu sewgi ve desteği kabul etmeme gibi bir düşünce içerisinde..Daha öncede yazdım Sivası ve Sivassporu Türkiyenin bir çok kesimi sewiyor belkide destekliyor..Bunun nedenide Sivasspor halkının takınmış olduğu efendi sakin agrasif olmayan bir taraftara sahip olması ve futbol takımının iki yıl boyunca şampiyonluğu zorlamasıdır ki bu Anadoludan çıkabilecek olası bir şampiyonluk adına önemliydi..Bu kişiler farkında olmadan Sivasspora olansewgiye zarar weriyorlar..Çok şükürki sayıları çok fazla değil..Anadolu kardeşliğini iki takım arasında alınan skorlara göre yanlış değerlendiriyorlar.Mesela Sivasın dostu x bir takım Sivası yenmemeli gibi bir düşünce içerisinde görüyorum..Hal böyle olunca hani bu takım bizim dostumuzdu gibi söylemler okuyoruz burada..Anadolu dostluğu alınan skorlarla alakalı bir durum değildirki bunun üzerine yorumlar yapılsın ..rekabet her daim olacaktır ama sonuçlar her ne olursa olsun Anadolu kardeşliği bozulmamalıdır...
Sayın migroArmis öncelikle iyi niyetli dilekleriniz için çok teşekkürler. Sivaslılar gerçekten bahsettiğiniz gibi temiz duygulara sahip, tam Anadolu insanlarıdır. Tabiki her yerden az da olsa genel karakteristiğe uymayan şahıslar da çıkabilir. Fakat sanıyorum şunu da göz ardı etmemeliyiz : Özellikle internet ile iletişim yaygınlaştıktan sonra gördüğümüz kadarıyla yaşı, statüsü ne olursa olsun insanlar rahatça istedikleri yerde düşüncelerini yazıyorlar. Ben de bazen "Bu Nasıl Sivaslı?" diyebileceğim yorum sahipleriyle karşılaşıyorum. Ama artık özellikle 14-15 yaşındaki gençlerin bile birçok şeyi tartamadan bu platformlarda rahatça hareket ettiklerini düşündüğümden yadırgamamaya başladım. Dediğiniz gibi bu birçok alanda bir sorun ortaya çıkarıyor. Bu nedenle birkaç kişinin yaptığı olumsuz hareketlerin bile camialara, şehirlere v.s. genellendiğini üzülerek görüyoruz. Umarız gençler ve internet başında rahat hareket eden herkes sorumluluk sahibi olarak yorumlarda bulunurlar.
yiğidobaytar58 04.04.2011, 00:49 çok güzel bi yazı teşekkürler sivasa övgülerinden dolayı..umarım tokatspor da süper lige en kısa zamanda yükselir...ama bunu sağlayacak en büyük şey birliktelik....bi yazı okumuştum bilmiyorum doğru mu....tokat valisi olması lazım dı , tokatspor tokatın birinci önceliği değil demişti hatta teknik direktörleri de çok sert çıkmıştı ve sivas örneğini göstermişti....bence tokatın başında böyle insanlar olursa başarı zor gelir..yani önce valinizin belediye başkanınızın oturduğu koltuğa tokatspora yürekten destek veren insanların gelmesi lazım...yada dua edip başınıza MECNUN ODYAKMAZ gibi bi başkanın gelmesi lazım....tokatspor şu an 2. ligde yani 1 lige bence çok yakın....umarım hızla yükselirsiniz...
migroArmis 04.04.2011, 01:32 çok güzel bi yazı teşekkürler sivasa övgülerinden dolayı..umarım tokatspor da süper lige en kısa zamanda yükselir...ama bunu sağlayacak en büyük şey birliktelik....bi yazı okumuştum bilmiyorum doğru mu....tokat valisi olması lazım dı , tokatspor tokatın birinci önceliği değil demişti hatta teknik direktörleri de çok sert çıkmıştı ve sivas örneğini göstermişti....bence tokatın başında böyle insanlar olursa başarı zor gelir..yani önce valinizin belediye başkanınızın oturduğu koltuğa tokatspora yürekten destek veren insanların gelmesi lazım...yada dua edip başınıza MECNUN ODYAKMAZ gibi bi başkanın gelmesi lazım....tokatspor şu an 2. ligde yani 1 lige bence çok yakın....umarım hızla yükselirsiniz...
Yorumunuza katılıyorum..Hep diyoruzya memleketinin takımına sahip çıkacaksin diye..Tokatlıda sahip çıkıyordur buna eminim lakin Türkiyede ufak ve gözlerden ırak ve ekonomik anlamda yetersiz olan illerimizde taraftarın takımınına sahip çıkması yetmiyor Bu noktadan sonra kentin valisi vekili belediye reisine kulüp başkanına büyük görewler düşüyor
migroArmis 04.04.2011, 01:36 Sayın migroArmis öncelikle iyi niyetli dilekleriniz için çok teşekkürler. Sivaslılar gerçekten bahsettiğiniz gibi temiz duygulara sahip, tam Anadolu insanlarıdır. Tabiki her yerden az da olsa genel karakteristiğe uymayan şahıslar da çıkabilir. Fakat sanıyorum şunu da göz ardı etmemeliyiz : Özellikle internet ile iletişim yaygınlaştıktan sonra gördüğümüz kadarıyla yaşı, statüsü ne olursa olsun insanlar rahatça istedikleri yerde düşüncelerini yazıyorlar. Ben de bazen "Bu Nasıl Sivaslı?" diyebileceğim yorum sahipleriyle karşılaşıyorum. Ama artık özellikle 14-15 yaşındaki gençlerin bile birçok şeyi tartamadan bu platformlarda rahatça hareket ettiklerini düşündüğümden yadırgamamaya başladım. Dediğiniz gibi bu birçok alanda bir sorun ortaya çıkarıyor. Bu nedenle birkaç kişinin yaptığı olumsuz hareketlerin bile camialara, şehirlere v.s. genellendiğini üzülerek görüyoruz. Umarız gençler ve internet başında rahat hareket eden herkes sorumluluk sahibi olarak yorumlarda bulunurlar.
Sivas bu konuda yine çok iyi noktada..Benim taraftar sitelerimde bu olumsuzluklara daha sık rastlayabilirsiniz..Sivasspor taraftarının tribün anlamında hakettiği oluşumu hala başlatmamış olmasına hakettiği yerde olmamasına her daim eleştrilerimi esirgemesemde taraftar olarak halk olarak duruşu takdire şayandır..Buna zere kadar şüphe yoktur...
favori58 04.04.2011, 08:17 Çok güzel yazmışın Emre kardeş,
İnşallah Tokatspor'da bu günleri görür.
Buradan bizim yalaka Sivaslılara! seslenmek istiyorum.
Siz hala Fener,Galatasaray,BJK'nın yalakalığını yapmaya devam edin.
Yine bu maçtada Sivaslı olup Beşiktaş yalakalığı yapan bir çok insan gördüm.
Ligin son maçındaki Fener maçınada aynı,hatta daha fazlasını göreceğimizi biliyoruz.
Onlara aslında daha ağır klime söylemek istiyorum ama terbiyem müsade etmiyor,
Yalakalıktan ne anlıyorlar bunu bir türlü çözemedim.
BJK seyircisi içindeki sözüm ona Sivaslılara sormak lazım. Maç 0-0'ken "Sivas kümeye" diye bağırıldığında ne hissettiniz? Utanmadınız mı? Tabi utanma duygusu olsa rakip takımın tarafına gitmezsiniz.
Keşke Tokatlı bu kardeşyimizin yazdığı yazııyı okusanızda biraz yüzünüz kızarsa...
Rallim58 04.04.2011, 08:56 Emre kardeşim inanılmaz duygulandım. Yazınızı bir soluk da okudum. Yaşanılanlar ancak bu kadar yalın cümlelerle izah edilebilirdi. Tokat'ı ve Tokatlıları her zaman yanımızda, içimizde hissettik. Samimii ve içten duygularını biliyoruz. Duam odur ki, Tokatsporun da birgün süper lig takımı olmasıdır. İnşaallah olacaktır.
Rabbim yolunuzu açık eder inşaallah.
Çok teşekkür Emre kardeşimiz.
Her müsabakada yine bekleriz.
58akif34 04.04.2011, 09:08 inşallah sizide süper ligde göreceğiz ve beraber anadoluyu kalkındıracağız
Emre kardeşime bu güzel yazısından dolayı teşekkür ederim.
tesekkurler, cok guzel yazmissiniz... bi anda duygulandim vallah.. insallah bu sivas tokat dostlugu omur boyu devam eder.. tekrar tesekkurler..
ReFRaCToRY 04.04.2011, 10:28 Bu güzel ve anlamlı yazı için çok teşekkür ediyorum yazdıklarınız birçok Sivaslı'nın alışıp da farkedemediği güzelliklerdir tebrik ederim..
Tokat'ı Tokatlı'yı ve Tokatspor'u gerçekten çok seven biri olarak bu sempatimin boşa olmadığını gösteren Emre Bey'e ve Tokat'tan gelip bjk karşısında bizi destekleyen kardeşlerimin hepsine de ayrı ayrı selam olsun.. "ADAMSINIZ!!"
DoomsDay58 04.04.2011, 13:20 Harika bir yazı olmuş eline sağlık.
bortecine 04.04.2011, 14:02 Çok güzel yazmışın Emre kardeş,
İnşallah Tokatspor'da bu günleri görür.
Buradan bizim yalaka Sivaslılara! seslenmek istiyorum.
Siz hala Fener,Galatasaray,BJK'nın yalakalığını yapmaya devam edin.
Yine bu maçtada Sivaslı olup Beşiktaş yalakalığı yapan bir çok insan gördüm.
Ligin son maçındaki Fener maçınada aynı,hatta daha fazlasını göreceğimizi biliyoruz.
Onlara aslında daha ağır klime söylemek istiyorum ama terbiyem müsade etmiyor,
Yalakalıktan ne anlıyorlar bunu bir türlü çözemedim.
BJK seyircisi içindeki sözüm ona Sivaslılara sormak lazım. Maç 0-0'ken "Sivas kümeye" diye bağırıldığında ne hissettiniz? Utanmadınız mı? Tabi utanma duygusu olsa rakip takımın tarafına gitmezsiniz.
Keşke Tokatlı bu kardeşyimizin yazdığı yazııyı okusanızda biraz yüzünüz kızarsa...
Neyseki yeniçerilerde şu anda olan bazı gençler sivaslıkartallar modundan uzaklaşmış. Bu bence iyi bir gelişme gardas.
tokattan gelip sivasımıza destek veren herkesten allah razı olsun iyiki varsınız
HababamHa 04.04.2011, 14:43 Tokata ve Tokatlı kardeşlerimize selam olsun..
cılgınsivas58 04.04.2011, 15:22 Arkadaşlar sadece yol boyu kaleme aldığım duygularım böyle idi. Gerçekten daha yazmak istediğim fakat gazetenin sayfalarının yetmediği o kadar çok güzellik yaşadım ki dün anlatamam..
Allah Sivas'tan ve Sivasspor'dan razı olsun ki sayelerinde SÜPER LİG'i izliyoruz, inşallah izlemeye de devam edeceğiz. Sivasspor '' küme düşsün '' demek İHANETTİR...Yazımı www.spor60.com isimli Tokat spor portalında da paylaştım.İnşallah Pazartesi gazetemde de yayımlanacak...Tekrar yolun açık olsun Yiğido....
tokatspora bank asya yolunda başarılar kaç senedir bank asya mücadelesi veren tokatspru bank asya yolunda destekliyorum <<<
cılgınsivas58 04.04.2011, 15:22 herkese inat ligde kalcağız
Sivaslı tüm dostlarıma, içten ve yürekten yorumları için canı gönülden teşekkür ediyorum. Bugün gerçekten yazım KENTİMİZDE ses getirdi..Gerek şehir içinden gerekse şehir dışından yoğun bir tebrik aldım.. İnşallah komşu kentimizi, Anadolunun yiğit kalelerinden Sivasımızı daha iyi ve güzel günlerde görmeyi arzu ederim... Tekrardan tüm yiğido kentin yiğit insanlarına selam ederim...İstanbul Belediye Maçında 58 bin Sivaslıyı Olimpiyatta görmek ümidi ile başarılar dilerim
Sivaslı tüm dostlarıma, içten ve yürekten yorumları için canı gönülden teşekkür ediyorum. Bugün gerçekten yazım KENTİMİZDE ses getirdi..Gerek şehir içinden gerekse şehir dışından yoğun bir tebrik aldım.. İnşallah komşu kentimizi, Anadolunun yiğit kalelerinden Sivasımızı daha iyi ve güzel günlerde görmeyi arzu ederim... Tekrardan tüm yiğido kentin yiğit insanlarına selam ederim...İstanbul Belediye Maçında 58 bin Sivaslıyı Olimpiyatta görmek ümidi ile başarılar dilerim
:) görecen gardas insallah olimpiyatta 58 bin yiğidoyu
burak58as553 04.04.2011, 17:43 Gerçek Dost budur işte..
böyle güzel bir yazını üzerine yazı yazmak ayıp olurrr heralde
|
|