Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ın haklarını savunan vekiller için!

kadirakin58
03.04.2011, 20:26
Sivasspor taraftarları olarak 35bin kişilik stad talebimizi arttırdığımız şu günlerde ne yazık ki Sivas milletvekili politikacılarımızın konuya kayıtsız kaldıklarını görmekteyiz. Diğer şehirlerin milletvekilleri şehirlerine büyük projeler, organizasyonlar ve modern yüksek kapasiteli stadyumlar kazandırmaya çalışırken bizim milletvekillerimiz ne yazık ki gerekli çabayı göstermemektedirler.

Eğer politikacılarımız Sivasspor'un haklarını korumak konusunda yetersizlerse, vakit taraftarların politika üzerindeki baskısını gösterme vaktidir. Böylece milletvekillerimiz taraftarın sesini kaale almaları gerektiğini anlayacaklardır.

Biz taraftar olarak geçmişi unutacak değiliz. Sivas'ın zirveye oynadığı günlerde başarıyı kendilerine mal eden, 4 Eylül stadında maç kaçırmayan Sivas milletvekilleri zor günlerimizde de arkalarını çok çabuk döndüler.

Özellikle SELAMİ UZUN diye bir akp milletvekili var. Sivasspor'un zor günlerinde "Biz siyaset yapıyoruz, sporla işimiz yok" diyebilecek ve Sivasspor yönetimimiz hakkında ileri geri konuşabilecek kadar büyük bir rahatlıkla taraftara ve Sivasspora kolayca arkasını dönmüştür. Başarılı günlerde şakşak yapan bu insanların zor günlerde kolayca arkalarını dönebilmeleri Sivas'a karşı duydukları gerçek hissiyatın açık resmidir. Spordan sorumlu bir devlet bakanının olduğu ülkemizde "Biz siyaset yapıyoruz, sporla işimiz yok" demek sorumluluktan kaçmaktır, zor günlerde yüzüstü bırakmaktır.

Peki bu milletvekilleri Sivasımızı temsil ederken, taraftarları kaale bile almayan bu sözde vekillere 35bin kişilik stad talebimizi nasıl anlatabiliriz!

SELAMİ UZUN tekrar AK partiden milletvekili aday adayı oldu. Bu şahsın tekrar milletvekili olmaması için taraftarlar olarak kamuoyu oluşturulmasını taleb ediyorum!

SELAMİ UZUN, AK parti milletvekili olduğu için lütfen benim particilik yaptığımı düşünmeyin. İsviçre'de yaşıyorum ve tam bir Sivas sevdalısıyım. Ben sadece Sivas sevdalısı olarak bu şahsın Sivas'ın vekili olmasını hazmedemiyorum.

Vakit taraftarın sesini kaale almayan vekillerimize karşı, taraftarın politikada etkili olduğunu gösterme vaktidir. Vakit Sivas'ın ve Sivaslıların haklarını her alanda savunabilecek kişileri vekilimiz yapma vaktidir.

Bu bakımdan, taraftar grupları olarak AKP'nin Sivas milletvekili adaylarını iç yoklama ile belirlediği şu günlerde SELAMİ UZUN'un tekrar Sivas milletvekili olmaması için taraftarlarımızın gerekli baskıyı oluşturulmasını talep ediyorum!

kangallıwert
03.04.2011, 20:29
Bütün iş yine halkta bitiyor..Aday adayları secilirken adaylık icin( o zaman artik hangi partiyi tutuyorsan) iş yapacak aday adayına oy verecen arkadas ben bunu bilirim..Yok halterci yok futbolcu yok işadami falan demiyecen bizden biri kim?Hangi arkadas ilerde bizi dinler?Kim popilerite pesinde degil ona gore düşünecen ama bizde bu yok arkadas sonrada bebek gibi zırla dur...Gercekten cok yazık!!!:mad:

KIZILCAN
03.04.2011, 20:33
ne yalan söyliyim bu adamı aynı makamda ben de görmek istemiyorum.

zkrllh58
03.04.2011, 21:08
yuhh diyorum artık o adam yinemi aday olacakmış yuh be

58DK
03.04.2011, 21:22
Sorun olan, Sivasi BBP'nin milletvekili yönetiyo ;););)

trg58
03.04.2011, 21:46
gaziantepe bir stad yapılması için girişim başlatıldı ve bunu yapan akp milletvekili.gazatelerdeki haberde şu ibare dikkatimi çekti:...(Mehmet Erdoğan yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ve Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem'i, Gaziantep milletvekilleri Fatma Şahin, Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, Özlem Müftüoğlu ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ile birlikte ziyaret ettiklerini ifade etti.)...bunlarda milletvekili bizimkilerde ve bugünde stadın kapasitesinin 25000 den 33000 e yükseltildiği haberleri geldi gaziantepten.yanlış anlaşılmasın kimseye yapılan stadı istememe veya kıskanma amacıyla yazmıyorum.sadece adamların bu kadar iyi giden bir takıma rağmen o stadı bile dolduramamalarına rağmen milletvekillerinin bu işle bu kadar uğraşması hoşuma gitti.adamlar ilgieniyor bişeyler yapmaya çalışıyor bizimkiler iyi günde burda kötü günde yok.hoş iyi gündede fb beresiyle maça gelebiliyor ve bunu doğal karşılayabiliyor ve bu adamlar yine seçilip gelecek.

B.DUMANLI
03.04.2011, 21:59
Selami Uzun zaten Sivas ve Sivas´linin dertlerine care olamaz.Bunun icin yapilacak en hayirli is onun secilmesini önlemek yani oy vermemek.Sivas´li buraya kadar demesini bilmek zorunda.Stadyum isinde baskan M.Odyakmaz bile bile dahi 25000 kisilik olmasini istiyor,bu yüzden sayinin arttirilacagini zannetmiyorum.

atabey58
03.04.2011, 22:07
arkadaşlar unutmadık Selami UZUN denen şahsin bir SİVAS SPOR galatasaray maçına geliyor ve maçtada gidip SİVAS SPOR un beresini takacağına gidip fenerbahçenin beresini takıyor. bu lakaytlığı bir trabzon milletvekili trabzonda yapsında görelim haa burası sivas bizim milletvekilleride ithal olduğu için yapıyorlar......kuzuyuz ya

velibircan
03.04.2011, 22:20
Bu Sayın Vekil Sivas icin ne yaptı ki Sivasspor Taraftarı için birsey yapsın...Gecen Sene kayseriye otobüs sözü verip tutmamıstı Ertesi hafta utanmadan maca geldi biz ne yaptık ? tepkimizi koyduk selami uzun dısarı dıye bagırdık , adam olsana diye bağırdık sonra ne mi oldu ? Emniyet amirleri geldi utanmadan tribüne çıktı yanımıza kaadar geldi Siyaset yapmayın yoksa çok basınırızı ağrıtırız diye aba altından sopa gösterdi gittiler...sonra yine Susmadık Bu sfer polisin tutumundan sonra maraton da tepkimize ortak oldu bagırdık ama adam yüzsüz çıkmadı !...

şarkışla 58
03.04.2011, 23:33
Sahipsizlik-ilgisizlik SİVAS lı ve SİVASSPOR lunun kaderi be arkadaş.Bu durum uzun yıllardır devam etmektedir.Her gelen bırakın SİVASımıza birşey yapmayı olanıda alıp götürdüler.Seçim sonucunda yine iktidar çıkarır vekillerini.:mad::mad::mad::ma d:

58MUAMMER58
03.04.2011, 23:48
ŞUANKİ İKDİDAR,SİVASSPORU amatöre düşüreceğiz dese, sivasda tek bir kuruluş bırakmıyacağız,hepsini başka yerlere taşıyacağız dese,sivasıda orta anadolunun en güzel köyü yapıp kayseriye bağlıyacağız dese,millet vekili kontenjanınada enazılı sivas düşmanı şahsiyetleri aday yapsa ,yinede enaz 3 vekil çıkartır.bundan eminim. zaten bu şehrin başına siyasal ,isosyal ,ekonomik sportif. ne kötü iş gelmişşe yalakalık belasından gelmiştir.

A.Turan Korkmaz
04.04.2011, 00:41
Yapmamız gereken kişilerle,yaptıkları olaylara değil somut fikir ve önerilere bakmak,varolanlara destek olmak,yenileri için de kafa yormaktır.
35bin kişilik stad talebini dile getiren imza kampanyasına destek vermeli,gereken yerlere mail gönderilmeli. Ayrıca Sayın Başbakanımız yurtgezileri çerçevesinde iki ay içinde ilimize geleceklerdir. O meydanda birkaç tane 35bin kapasiteli stad istiyoruz yazısı çok faydalı olacaktır. Sivassporumuzun atkısını da seve seve takacaktır Başbakanımız. Kulüp başkanımızın da 25binlik stadın yeterli olduğu düşüncesini yeniden değerlendirmesini ve taraftarla aynı noktada buluşmasını isterim. Tüm ortamlarda milletvekili adaylarına ve ilimiz bürokratlarına da konunun önemi aktarılmalı. Çevresiyle,spor alanlarıyla,alışveriş merkezleriyle,otoparkıyla en az 30 binlik güzel bir yatırımın ilimize kazandırılması için elbirliğiyle çalışmalıyız. Daha dikkatli,sabırlı,yapıcı ve somut hareket edilmesi halinde istediğimiz sözleri alabileceğimizi düşünüyorum.

85200258
04.04.2011, 00:55
ŞUANKİ İKDİDAR,SİVASSPORU amatöre düşüreceğiz dese, sivasda tek bir kuruluş bırakmıyacağız,hepsini başka yerlere taşıyacağız dese,sivasıda orta anadolunun en güzel köyü yapıp kayseriye bağlıyacağız dese,millet vekili kontenjanınada enazılı sivas düşmanı şahsiyetleri aday yapsa ,yinede enaz 3 vekil çıkartır.bundan eminim. zaten bu şehrin başına siyasal ,isosyal ,ekonomik sportif. ne kötü iş gelmişşe yalakalık belasından gelmiştir.

Burası siyaset meydanı degil, burası miting alanı hiç degil... Konuyu açan arkadaşım güzel bi noktaya deginmiş. Şuan seçilmiş olan milletvekilleri Sivas'ın haklarını arayamamaktadır. Dogru güzel bi yaklaşım. Burda taraftar grupları ve şehir baskı yaparak milletvekilleri adaylarını sivasta degiştirmek isteyebilir. Bu en dogal hakkıdır da.. ama gelip işi siyasete dökersen burda muhabbet çok farklı noktalara gider. En iyisimi sivassporu konusalım. yoksa biz şu an mevcut belediyenin yapmakdıklarını, hatta yaptırmadıklarınıda biliyoruz. Sivasa açılacak alışveriş merkezini nasıl engellediginşi ve aynı yatırımın tokata yapıldıgınıda biliyoruz. Mekanı Cennet olsun Sayın Muhsin Yazıcıoglu'nun Sivas'taki Sivaslılardaki yeri ayrıdır. Ancak alınan emanet kötü kullanılmıştır. Geçen sene düşmemeye oynandıgında Kayseri-Sivas macına Sivas Belediyesi 1 otobüs bile yollamazken Yıldızeli-Şarkışla- vs vs bir çok belediyemiz elindeki imkanlar dogrultusunda otobüs yollamıştır... Ama bunların yeri burası degil.. Sivassporu ve Sivası konusalım.

Divriği58
04.04.2011, 01:16
Kayserinin 35 bın kişilk stadı war fakat maçlarda 10 bın 13 bın taraftarı gelıyor. açıldıgı gunden berı 1 2 kez en fazla stadı doldurabıldıler..ya biz?

buyuk maçlar harıcınde gelen taraftar sayımız belli 10 bin yada 3 aşağı 5 yukarıTamam bende istiyorum 35 bın kısılık stad yapılsın ama anlayın arkadaşlar artık 35 bın kişilik stad yapılmayacak....

Başkanımız razı..teknık heyet razı...Biz kendımızı yırtsakta başkan onay verdikten sonra hiç bişey değişmezz benı yanlış anlamayın saygılarımla...

kadirakin58
04.04.2011, 01:21

Yanlış hedef belirleyerek Sivas için çalışan insanları zan altında bırakmamak çok önemli.

Tepkimizi gösterirken hedef kesinlikle bir parti olmamalı. Tepkinin hedefi açıktır, Sivas'ın haklarını savunamayan ve hatta savunmayı bırakın bizim taleplerimizle işinin olmadığını açıklayan bir şahsın bizi temsil etmeye hakkı yoktur.

Tepki SELAMİ UZUN'a yapılmalıdır, talep ise AK partiye ulaşmalıdır. Derdimizin AK parti ile değil, başarısız vekillerle olduğu anlatılmalıdır. Bu organizasyonları yapması gereken de Sivasspor taraftar gruplarıdır!

Sivas'a ve Sivasspor'a destek yerine köstek olmuş bir şahsın (SELAMİ UZUN) AK parti adaylığını taraftarlar olarak engellediğimiz takdirde, seçimden sonra ve bugün, hangi partiden olursa olsun geri kalan bütün milletvekilleri de Sivasspor taraftarlarını kaale almaları gerektiğini, çünkü bizim de bir politik gücümüz olduğunu anlayacaklardır.

yiğidobaytar58
04.04.2011, 01:33
sivaslı her şeyin farkında....bundan sonra iş yapana oy...yani bu dönem millet vekillerimizin hepsi boş çıktı....sivasa yatırımı bırak olanlarda gitti....dikimevi gitti , devlet malzeme ofisi gitti , hızlı tren projelerinde 2. proje bizimkiydi , şu an en son tamamlanacak proje bizimki ..konyanın ki bitti ,kayserinin ki bitmek üzere ( daha aklıma gelmeyenler ) yazık yazık bu memlekete yazık...

58MUAMMER58
04.04.2011, 02:52
Burası siyaset meydanı degil, burası miting alanı hiç degil... Konuyu açan arkadaşım güzel bi noktaya deginmiş. Şuan seçilmiş olan milletvekilleri Sivas'ın haklarını arayamamaktadır. Dogru güzel bi yaklaşım. Burda taraftar grupları ve şehir baskı yaparak milletvekilleri adaylarını sivasta degiştirmek isteyebilir. Bu en dogal hakkıdır da.. ama gelip işi siyasete dökersen burda muhabbet çok farklı noktalara gider. En iyisimi sivassporu konusalım. yoksa biz şu an mevcut belediyenin yapmakdıklarını, hatta yaptırmadıklarınıda biliyoruz. Sivasa açılacak alışveriş merkezini nasıl engellediginşi ve aynı yatırımın tokata yapıldıgınıda biliyoruz. Mekanı Cennet olsun Sayın Muhsin Yazıcıoglu'nun Sivas'taki Sivaslılardaki yeri ayrıdır. Ancak alınan emanet kötü kullanılmıştır. Geçen sene düşmemeye oynandıgında Kayseri-Sivas macına Sivas Belediyesi 1 otobüs bile yollamazken Yıldızeli-Şarkışla- vs vs bir çok belediyemiz elindeki imkanlar dogrultusunda otobüs yollamıştır... Ama bunların yeri burası degil.. Sivassporu ve Sivası konusalım.

BAK KARDAŞIM BURANIN SİYASET YAPMA YERİ OLMADIĞINI ÇOK İYİ BİLİYORUM VEDE SİYASET YAPMIYORUM,KONUYU BAŞLATAN ARKADAŞIM SİVASIN HAKLARINI SAVUNAMAYAN MİLLLETVEKİLLERİNİN TARAFTAR BASKISIYLA DEĞİŞTİRİLMESİNİ TALEP ETMİŞTİR,KONUMUZ SİVASA YAPILMASI PLAN LANAN STADIN 35 BİN KİŞİLİK DEĞİLDE UYDURUK 25 BİN KİŞİLİK STAD YAPILMASINI SAVUNAN MİLLET VEKİLLERİNİN TEKRAR VEKİL SEÇİLMESİNİ ÖNLEMEKTİR,O SİVASIN HAKKINI YETERİ KADAR SAVUNAMAYAN TÜM DEĞERLERİNİN SÖKÜLÜP BAŞKA YERLERE TAŞINMASINA GÖZ YUMAN,HAKKIMIZI SAVUNAMAYAN MİLLETVEKİLLERİDE UZAYDAN GELMEMİŞTİR,VEDE BAĞIMSIZ VEKİLDE DEGİLDİR,A.K.P ZİHNİYETİNİ TEMSİL EDEN ,BU ŞEHİRDE YAŞAYAN İNSANLARIN REYLERİYLE SEÇİLMİŞ KİŞİLERDİR,BAŞKA ŞEHİRLERE DENİZ DOLDURARAK 45 BİN KİŞİLİK STAD YAPMAYA ÇALIŞAN ,SEYRANTEPEYE TOKİ VASITASIYLA 600 TRİLYONA 50 BİN KİŞİLİK STAD YAPAN ,SİVASIN YARISI OLMAYAN 3.LİGDEKİ TAKIMLARA BİLE 30 BİN KİŞİLİK STAD YAPAN ,İŞ SİVASA GELİNCE NE YAPSAK ETSEKDE SİVASA EN UCUZ VE DÜŞÜK KAPASİTELİ STADI YAPSAK DİYEN , İŞİ 3 YILDIRDIR UNUTULMAYA BIRAKAN ZİHNİYETİ VE O ZİHNİYETİ SAVUNANLARI ELEŞTİRMEK BENİM EN DOĞAL HAKKIMDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ,KİMSEYLEDE BURDA SPOR DIŞINDA, SİVASSPOR DIŞINDA MUATAP OLMAK İSTEMİYORUM.

58MUAMMER58
04.04.2011, 03:04
Yanlış hedef belirleyerek Sivas için çalışan insanları zan altında bırakmamak çok önemli.

Tepkimizi gösterirken hedef kesinlikle bir parti olmamalı. Tepkinin hedefi açıktır, Sivas'ın haklarını savunamayan ve hatta savunmayı bırakın bizim taleplerimizle işinin olmadığını açıklayan bir şahsın bizi temsil etmeye hakkı yoktur.

Tepki SELAMİ UZUN'a yapılmalıdır, talep ise AK partiye ulaşmalıdır. Derdimizin AK parti ile değil, başarısız vekillerle olduğu anlatılmalıdır. Bu organizasyonları yapması gereken de Sivasspor taraftar gruplarıdır!

Sivas'a ve Sivasspor'a destek yerine köstek olmuş bir şahsın (SELAMİ UZUN) AK parti adaylığını taraftarlar olarak engellediğimiz takdirde, seçimden sonra ve bugün, hangi partiden olursa olsun geri kalan bütün milletvekilleri de Sivasspor taraftarlarını kaale almaları gerektiğini, çünkü bizim de bir politik gücümüz olduğunu anlayacaklardır.

SİVAS HALKININ HİÇ BİR SİYASİ PARTİYLE SORUNU OLDUĞUNU SANMIYORUM OMAMALIDIRDA ANCAK ,ŞEHRİMİZE 35 BİN KİŞİLİK STAD SÖZÜ VERİPDE SÖZÜNÜ TUTMAYAN ,ŞEHRİN TÜM DEĞERLERİNİ ,ADETA CİĞERLERİNİ SÖKÜP BAŞKA YERLERE TAŞIYAN SELAMİ UZUN VE DİĞER VEKİLLER DEĞİLDİR,SİVASA ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPAN A.K.P ZİHNİYETİDİR,TEK BAŞINA SELAMİ UZUN VEKİL SEÇTİRİLMESE NE OLURKİ ,SELAMİ UZUN GİDER İLHAMİ KISA GELİR ,ZİHNİYET AYNI NASILSA.

güneşyurdu
04.04.2011, 10:07
arkadaşlar talepleri konusunda sonuna kadar haklılar ancak şöyle bir durum var;biz henüz taraftar baskısı oluşturacak kadar çoğunluk değiliz...biz eger burada birilerinin aday olup olmaması konusunda belirleyici güç olursak tarafsızlığımız yitirmiş güç olmaz mıyız?bu peki bize olumlu etki yapar mı?belki yapar belki de bakarsın uzun yıllar imajımıza zarar verir...

bunu bence sivas seçmenin vicdanına bırakalım...hemen şunu unutmayalım ki kişiler,partiler,siyasetçiler hep geçecek.kalıcı olan sivasspor olacaktır...

ben siyasetçi olsam rakip partiden birini engelleyip digerinin gelmesine sebep olsa,sivasspor taraftarı hemen şöyle düşünürüm,sivassporun kendi adayı,selami nin yerine aday gösterilen adam derim ve ardından tepki alırım...

stad konusunda taraftarların tepkisi var bu tepki devamda etmeli ama kişlere indirgemek bu haklı olduğumuz konuyu basitleştirmek olur....

biz sivasda kimin aday olacağına karar veremeyiz..bırakalım onu seçen insanlar yargılasınlar...belkide onu seçen seçmenin önceliği bizim takımız olmayabilir...seçemen kitlesi ondan memunda olabilir...

bu tepkimiz bence validen,belediye başkanından randevu talep edip bu kişilerle taraftar grupları olarak görüşerek devam ettirmeli resmi makamlara taşımalıyız diye düşünüyorum.

ready
04.04.2011, 10:40
bu zihniyet halen sivası ve sivas halkını biz ne yaparsak yapalım sivas halkı bize oy verir sivası kalesi gibi görünüyor sivas kalsi olsun ona bişey diyen yok amma bir gayseri bir trabzon ve bunun gibi akp nin hakim oldugu şehirlerde o kentin gelişime yönelik sportif olsun ekonomik olsun her türlü destek saglanırken iş sivasa geldigi zaman sözler verilipde o sözler sadece seçim yatırmı oluyor seçim bittigi o sözler unutuluyor.. Ne hikmetse sivasa bunları yapanlar halen 12 haziranda karşımıza çıkıp ne yüzle oy isteyecekler ve onlara oy veren insanlar yine tabiri caizse kafalarını kuma gömüp iktidara taşıyacaklarmı yoksa arkadaşım sen sivasın gelişimi için ne yaptın elalemin şehrine 30 bin kişilik stat yapıyorsun benim şehrime 20 bin kişilik stadı uygun görüyorsun diye sandıkda cevabını verecekmi

yukariekecikliy
04.04.2011, 11:00
arkadaslar sivasin ankaraya gonderdikleri vekillere haksizlik etmeyin adamlar daha ne yapsinlar melciste indir kaldir gorevi yapiyorlar boyle insanlari sivasi temsilen vekil secersek daha cok cok boyle itamkar yazilar yazeariz bu bizim sivasimizin kaderi (BURDA SIVASLININ TEK YAPACAGI BIR IS VAR SECIMLER YAKIN SANDIKDA BUNLARIN SIVASA DUYARSIZ KALMALARININ CEVABINI VERMEK AMA GENEDE KORKUYORUMKI SELAMI UZUN DENEN KISI GINEDE KAZANIR BU BIZIM SIVASLININ ICADIMIZDIR

inadınayeniceri
05.04.2011, 10:38
Sıkıntı bizim insanımızın her zaman partizanlığını ön planda tutup adayın kim olduğuna bakmaksızın oy vermesinden kaynaklanıyor. İlla ki bizimde bi siyasi görüşümüz var ama Sivas'a gerçekten hizmet edeceğini bilsem tam zıt görüşte ki partiden bir adayın seçilmesi dahi beni mutlu eder.

Şehrimize yapılan haksızlıklar için, Biz Yeniçeriler olarak elimizden gelen herşeyi yapacağız. Her türlü tepkiyi koyacağız. A partisi B partisi farketmez. Babamızın partisi olsa yine de tepkisiz kalmayacağız.

abdurrahman
05.04.2011, 12:06
BU SORUNU YİNE YİĞİDOLAR ÇÖZECEKTİR. YİNE BİR MEŞALE ŞOV YAPIP 25000 KİŞİLİK STAT İSTEMEDİĞİMİZİ SÖYLEMELİYİZ VE AKP YE BİR GÖZDAĞI VERİLMELİDİR. BENİMDE HİÇ GZÜM TUTMADI SELAMİYİ. ADAM YATARAK PARA ALIYOR DEVLETTEN. BÖYLELERİNİN BİZİM VERGİMİZLE ALDIKLARI PARALAR HARAM OLSUN

itaydas
05.04.2011, 12:21
Ben AKP yöneticilerini uyardım, böyle insanları ve AKP'yi basamak olarak kullanmak isteyen ve nemalanmak isteyenler, utanmazlar, her devirde menfaatleri doğrultusunda başka partilere yamananlar AKP'nin vitrinini çöplüğe çeviriyor. Kadir arkadaşıma fazlasıyla hak veriyorum. AKP biraz daha ince eleyip sık dokumalı ve Sivas düşmanlığından vazgeçmeli.2 Dönemdir 5 M.V. gönderiyoruz. Sanırım çok daha iyi hizmeti bizler de hak ediyoruz.

TS58
07.04.2011, 22:36
Seçmezsin olur, biter

asabibaba
07.04.2011, 22:46

haklısın kardeş o zaman bu maçta istanbulda bağırılsın olmazmı

adres58
07.04.2011, 22:59
Can Akın Çağlar gibi bir deha, efendi, zeki bir insan dururken bu değerli şahsiyet tekrar aday oluyorsa ben kesinlikle daha konuşmam. Bizim halkımız maalesef koyun.. Daha iyileri için baskı yapmasını bilmiyoruz. Alın size yine rolanti 5 yıl daha....

risale69
07.04.2011, 23:08
selami uzun sivas a hiçbir katkı sağlamayan vekillerden.
inşaallah ak parti yöneticleri onu tekrar aday göstermez.

kadirakin58
08.04.2011, 02:40
Sıkıntı bizim insanımızın her zaman partizanlığını ön planda tutup adayın kim olduğuna bakmaksızın oy vermesinden kaynaklanıyor. İlla ki bizimde bi siyasi görüşümüz var ama Sivas'a gerçekten hizmet edeceğini bilsem tam zıt görüşte ki partiden bir adayın seçilmesi dahi beni mutlu eder.

Şehrimize yapılan haksızlıklar için, Biz Yeniçeriler olarak elimizden gelen herşeyi yapacağız. Her türlü tepkiyi koyacağız. A partisi B partisi farketmez. Babamızın partisi olsa yine de tepkisiz kalmayacağız.

11 Nisan pazartesi günü akşamına kadar partiler aday listelerini yüksek seçim kuruluna bildirecekler.

Selami Uzun konusunda tepkimizi koyarak sivasspor taraftarlarının politikaya etkisini gösterebileceğimiz ve politikacıların taraftarları kaale almaları gerektiğini anlatabileceğimiz sadece İ.B.B. maçı var..

sebasteia
08.04.2011, 09:05
bu seçim bir fırsat. sivas'ı temsil ettiğini söyleyip, sivasspor'u görmezden gelenlere atılacak bir tokat sivas'ın geleceğini kurtaracak! bu arada sivaslı hemşerilerimin seçim gezisine gelen vekillere her ortamda 35 bin kişilik stadyum konusunu hatırlatmasını istiyorum. bu konu gündemimizden düşmeyecek. bizi kandıramayacaklar!!!

sebasteia
09.04.2011, 15:11
sivas için projesi, hülyası, rüyası, hayalleri bulunmayan vekil istemiyoruz. bostan korkuluklarından bıktık! sivas halkından bilinçli bir tercih bekliyorum!