Orijinalini görmek için tıklayınız : DAKİKA 60

izecson_ea
04.04.2011, 09:51
İygünler degerli yigidolar bugun burada sizlere ayrı bi konu paylasmak istedim...Cumartesi günü oynanan beşiktaş macında Tokatsporun birkez daha dost kulubümüz oldugunu anladık ve benim bugun bi önerim olacak nasıl bursaspor taraftarı dakika 6 da ankaragücü diye bagırıyorsa bizimde dakika 60da Tokatsporumuza sevgimizi göstermemizin zamanı geldi ve gemiçmiştir bile bu yüzden bundan sonraki maclarımızda dakika 60ın önemli bi yeri olmalı saygılar...

merkez-2
04.04.2011, 09:56
Ben gurbette bir Tokatsporlunun Sivasspor için ağladığına şahit oldum Buradan arkadaşlarımızda diyor Zaman zaman gelip destek veriyorlarmış.Bizimkilerde onlara gitmekte Çok güzel hareketler bunlar.

4eylül
04.04.2011, 09:56
fazla abartmaya gerek yok düşüncesindeyim

yigidoemirkan
04.04.2011, 09:57
gerçekten güzel bi konu paylaşılmış bencede sivassporu desteklemeye gelen tokatlı arkadaşlarıda unutmamamız lazım dakika 58 şow dakika 60 da tokat için bi şow yapalım güzel olur bencee;):D:)

merkez-2
04.04.2011, 09:59
Abartmak mı adamlar tokattan geliyorlar Helal olsun Onlara.VE SİVASSPOR diye bağırıyorlar.O adamların bileği öpülür be.

58hsn58
04.04.2011, 10:15
cok guzel bir dusunce, yigidolara yakisir bir hareket olur bence... Bizi destekleyenide biz destekleriz...

4eylül
04.04.2011, 10:21
Abartmak mı adamlar tokattan geliyorlar Helal olsun Onlara.VE SİVASSPOR diye bağırıyorlar.O adamların bileği öpülür be.
abartmak değilde ney birde ellerini öpelim olsun tamam desteklemiş olabilirler teşekkürlerimize ettik sağolsun var olsunlar 60 da tokat diye bağırmak afedersiniz çok abartılı

58_babacan_58
04.04.2011, 10:44
Taş atıpta kolumuzmu yorulacak kardeşim sanki,yaparız güzel düşünce,yüzlerce tokatlı sivassporu tutuyo,neden olmasın tokatsporada sahip çıkıp ismini duyuralım...

merkez-2
04.04.2011, 11:04
Taş atıpta kolumuzmu yorulacak kardeşim sanki,yaparız güzel düşünce,yüzlerce tokatlı sivassporu tutuyo,neden olmasın tokatsporada sahip çıkıp ismini duyuralım...

bABACANA katılıyorum

85200258
04.04.2011, 11:33
fazla abartmaya gerek yok düşüncesindeyim

Ne abartmasından bahsediyorsun arkadaşım? Beşiktaş maçında geldiler Sivaslıların ben de dahil %90'ından çok bagırdılar.. Tokatlı kardeşlerimize bizimde jest yapmamız lazım. Güzel bi düşünce olmuş...

mahser
04.04.2011, 11:35
sacmalamayın arkadaslar 58 ne sov yapıyoruzkı 60 da tokatspor ıcın sov yapacakmısız tamam ozaman sampıyonluga gıttıgımız sene ankaragucunu bızı nasıl destekledıgını bılıyorsunuz yıne o sene bursa spor macın da bursada yanımızda trabzonsporlu bır arkadas formasıyla bızım turubunde sıvassporu destekledı bursa sporda yıne manevı anlamda bıze destek olmustur sımdı bıze sevgı besleyen sempatısı olan her takımın plakasında sov yaparsak ne olur bılmem bırde bu plakada sov yapma ısını ılk trabzon baslattı galıba neden taklıt edıyoruz bız bır seylerın onculugunu yapalım olmazmıMAHSER/SIVAS

edebiyatisyen
04.04.2011, 11:37
abartmak değilde ney birde ellerini öpelim olsun tamam desteklemiş olabilirler teşekkürlerimize ettik sağolsun var olsunlar 60 da tokat diye bağırmak afedersiniz çok abartılı

ne kaybederiz...?

A.Turan Korkmaz
04.04.2011, 11:46
Kasımpaşa maçında bir defaya mahsus olmak üzere yapalım. Güzel bir jest olur .Sivas çevresinden gelenleri de düşündüğümüz anlaşılır.

eyupkocak
04.04.2011, 12:13
sacmalamayın arkadaslar 58 ne sov yapıyoruzkı 60 da tokatspor ıcın sov yapacakmısız tamam ozaman sampıyonluga gıttıgımız sene ankaragucunu bızı nasıl destekledıgını bılıyorsunuz yıne o sene bursa spor macın da bursada yanımızda trabzonsporlu bır arkadas formasıyla bızım turubunde sıvassporu destekledı bursa sporda yıne manevı anlamda bıze destek olmustur sımdı bıze sevgı besleyen sempatısı olan her takımın plakasında sov yaparsak ne olur bılmem bırde bu plakada sov yapma ısını ılk trabzon baslattı galıba neden taklıt edıyoruz bız bır seylerın onculugunu yapalım olmazmıMAHSER/SIVAS

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
yav her takıma eşit mesafe de olmalıyız bnm görüşüm bu
büyük küçük fark etmezz

eyupkocak
04.04.2011, 12:16
taklitçilik gibi olur hoş olmaz yine destekleyen desteklesin bizi ..

taklitçilik yakışmaz bize

V1CT0RY
04.04.2011, 12:23
Ben Çocukluğumda Gittiğim Tokat Maçlarını Hatırlarım , Tokatspor Dışında İlçeleri Turhal Pazar vs Maçları Çok Sıkıntılı Geçerdi.Sonradan Sonraya Kardeşlik Türküleri Söylenir Oldu Yeni Jenerasyon Gençlerin Fantezileri ile .Halada Şüpheliyim Tokat'tan Yozgat'tan Kayseri Malum Zaten...

O Sebeple 58 Dakikada Sivas Diye Tam Bağırmayı Öğrensin Sivas 60 da Tokat 66 Yozgat Daha Sonra :rolleyes:

recep cevik
04.04.2011, 12:38
Fikir Çok Güzel TEşekkürler, Ama 58 De Bağırtamadıgımız Bir Milleti 60 Ta Bağırtamayızki . .

Doğanşar58
04.04.2011, 12:41
Bu pazar ibb maçında örgütlenilebilirse 58. ve 60. dakikalar da güzel bir şov yapılabilir...

bortecine
04.04.2011, 13:59
Bencede güzel düşünce. Bunda bile kasıt arıyorya bazı arkadaslar. yazık diyorum.

davulcu
04.04.2011, 14:03
güzel bir düşünce tebrikler....

HababamHa
04.04.2011, 14:46
Dakika 58 de şova başlayın 60 ta bitirin bir taşla iki kuş.:)

Anadoluvoyages
04.04.2011, 15:20
Tokat bizim komsumuz, Tokatli Yigidolara sevgi ve selamlar...

okyay58
04.04.2011, 15:22
Beşiktaş maçında "Yeniçeriler" olarak 60. dakikada Tokatspor lehine tezahuratta bulunduk zaten.

SİVAS ULAN 58
04.04.2011, 16:08
yüzde bin beşyüz katılıyorum bizim dostumuz tokattır yapılmalı

eroltas58
04.04.2011, 16:15
Ne gerek var tokati yozgati destekliyelim galiba aramizda genc arkadaslar bilmiyorlar,3ligde oynadimiz donemler bize en sert muhalefet yapan onlardi,aramizda benden buyuk olan yigidolar anlatsin yasim 34,samiyonluga oynadimiz donemler bunlar bizlere karsi ellerinden geleni yapiyorlardi,hatirlarmisiniz cubukspor,corumspor,keciorgucu ,yozgatspor,turhalsporu.
Bizlerin otobuslerinin camini kiranlari,o donem tokatspor tedasmacini bizlere neler yapmislardi,her zaman bizim yenilmemizi isterlerdi.ARKADASLAR SIVASLININ SIVASLIDAN BASKA DOSTU YOKTUR.GECMISTE YAPILANLARI ASLA UNUTMAYINIZ.BIZ KENDI TAKIMIMIZA SAHIP CIKALIM OBIZE YETER.

Yusuf Çevik
04.04.2011, 16:43
Güzel diyorsunda.Önce biz bağıralım kendi taraftarımıza sonra başkalarına bağırırız.

sinan-58
04.04.2011, 17:22
bazı arkadaşlar 58. dk da şov yapamıyoruzki 60 da yapalım demiş 58.dk da şov yapma gibi bir amacımız yok zaten 60. dk ise tokatlıların bize gösterdiği sevgiye YENİÇERİLER olarak gerekli karşılığı veriyoruz ama şu anda 60. dk ya gerek yok gerek olduğu zaman yapılır zaten

zgR
04.04.2011, 17:26
bize yapilan jeste sadece tesekkurle karsilik vermek cok zayif kalir.60.dakikada tokatsporu desteklemek cok guzel bir dusunce.tokat diye bagirinca kimseye bisey olmaz daha cok sempati kazaniriz yigidolarin nasil taraftar oldugunu herkes bir daha gormus olur.

B.DUMANLI
04.04.2011, 18:44
Türkce´de bir atasözü var.AGLARSA ANAM AGLAR ,GERISI YALAN AGLAR diye.Baskada birsey yazmak istemiyorum bu konuda.

eskibektaşlı
04.04.2011, 19:49
Bazı arkadaşlar yıllar öncesinden aramız bozuktu bize iyi davranmıyorlardı diyor,ama ben bugüne kadar Tokat ile aramızda mesele edilecek büyüklükte bir olay hatırlamıyorum, yaşım ise 55 ,

Güzel bir söz vardır ''iyi niyetle bana gelen bir adım'a ben beş adım giderim'' şimdi Tokat'lı kardeşlerim taaa Tokat'tan gelmişler Sivas'a destek olmuşlar bu küçümsenecek bir olay değil, birazcık insani ve nezaket kurallarına saygısı olan insanlar bunun değerini anlar ve aradaki dostluk bağlarını daha da kuvvetlendirirler, üstelikte Sivas'lıyım diyipte maçlarımızda İstanbul takımlarının tribününde yer alan sözüm ona sivas lıları gözününde bulundurursak Tokat a 60. dakikada jest yapmanın anlamı daha iyi anlaşılır, üstelik yarım dakikalık bir olay bile değil .
Evet bu yaklaşımı destekliyorum ve gerçekleşmesini temenni ediyorum.

calipso
04.04.2011, 21:18
isteyen yapar isteyen yapmaz, ngereksiz tartışma olmuş

şarkışla 58
04.04.2011, 21:52
Benim nacizane fikrim,Tokat lı arkadaşların takımları Süper ligde olmadığı için bizi destekliyorlardır.Onlarda süper ligde olsalar kıskançlık krizleri başlar.Bırakın desteği falan önümüze her fırsatta taş koyarlar benim görüşüm bu.:confused:

BOUN
04.04.2011, 21:56
Benim nacizane fikrim,Tokat lı arkadaşların takımları Süper ligde olmadığı için bizi destekliyorlardır.Onlarda süper ligde olsalar kıskançlık krizleri başlar.Bırakın desteği falan önümüze her fırsatta taş koyarlar benim görüşüm bu.:confused:

Olması gereken de bu değil mi zaten? Adamın kendi memleketinin takımı Süper Lig'de olsa niye başka takımı desteklesin ki?

Bir de son zamanlarda bizim taraftar arasında garip bir algı başladı. Bir takım taraftarı bize dost olduğunu söyler ve sonra bizi yenerlerse hemen işler terse dönüyor, dün dost dediğimize yarın düşman diyoruz. Sivassporlu arkadaşlarımdan istirhamım kimseye düşman olmayalım, dost olduğunu söyleyenlere kapımızı sonuna kadar açalım, ama Allah rızası için akıllı olalım! Kimse kimseye dostum dedi diye yenilmek zorunda değil. :)

şarkışla 58
04.04.2011, 22:22
Olması gereken de bu değil mi zaten? Adamın kendi memleketinin takımı Süper Lig'de olsa niye başka takımı desteklesin ki?

Bir de son zamanlarda bizim taraftar arasında garip bir algı başladı. Bir takım taraftarı bize dost olduğunu söyler ve sonra bizi yenerlerse hemen işler terse dönüyor, dün dost dediğimize yarın düşman diyoruz. Sivassporlu arkadaşlarımdan istirhamım kimseye düşman olmayalım, dost olduğunu söyleyenlere kapımızı sonuna kadar açalım, ama Allah rızası için akıllı olalım! Kimse kimseye dostum dedi diye yenilmek zorunda değil. :)

İnsanların kendi takımlarını desteklemesinden daha doğal ne olabilir.Benim yazımda anlatmak istediğim şey şu....şu an aramızda bir rekabet olmadığından dolayı bizi destekliyor görünebilirler.Takımları Süper lige çıksın kıskançlıklar aşlar bize karşı daha çok bilenirler.Ne demek istediğimi kafaya oynadığımız yıllarda örneklerini görmedik mi.Konuştukları zaman SİVASSPOR un şampiyonluğunu bizde istiyoruz diye başlayan cümleler kuranlar kıskançlıklarını her fırsatta gösterdiler.Kısacası SİVAS lının ve SİVASSPOR un SİVAS lıdan başka dostu yoktur.

Akartuna58
04.04.2011, 23:23
aynen katiliyorum DAKIKA 60 YAPILMALI HELAL OLLSUN TOKATLI KARDESLERIMIZE IYI GÜNDEDE KÖTÜ GÜNDEDE YANIMIZDALARDI SAHSEN BIZ LIGDE OLMASAK TOKAT LIGDE OLSA BIZIM SIVASLILAR O MACA BÜYÜK TAKIM SEYIRCISI ARASINDA BAKARDI !! GÜZEL KONU BU YENICERILER VEYA YIGIDO GENCLIK 60 DAKIKA SHOW YAPILABILIR...

Akartuna58
04.04.2011, 23:24

Benim fikrimse ... tokat ligde olsa biz tokatin durumunda olsak tokata bjk yi desteklemeye giderdik.. onlar öyle yapmadi ama ?

sivaslimete
05.04.2011, 00:09
Birakin allahinizi severseniz ya.Tokat diye bagiralim hemi?Millete neden önce tezahürat ögretmeye baslamiyoruzda tokat diye bagirtiyoruz?Daha millet alkislayip Sivas diye bagiramiyorken tokat diye bagiracaz.Tam Her kusu si.tik sira leylege geldi hesabi.Kardesim Zamaninda sampiyonluga oynarken Ankaragücü küme düsme hattindaydi adamlari yendik taraftarlari bizim takimi tribüne cagirip hem alkislayip hemde bu sene sampiyon anadoludan diye tempo tuttular neden bunlar görmemezlikden geliyorsunuz? biz yapacagimiz jesti bjk macinda yaptik fazlasina gerek yok;)

bassguitar
05.04.2011, 01:09
TOKAT lı kardeslerimizin sivasspora destegi karsiliksiz bırakılmamalı...gayet uygun olmus..

şarkışla 58
05.04.2011, 01:21
Çok fazla duygusalsınız arkadaşlar burası kurtlar sofrası burada duygusallığa yer yok

58MUAMMER58
05.04.2011, 02:00
ARADA 2DAK VAR, ÖNCE 58 DAK ŞOVU SONRA 60.DAKK ŞOVU KİMSEYEDE ZAHMAT OLMAZ İYİ FİKİR.

eroltas58
05.04.2011, 02:37
İnsanların kendi takımlarını desteklemesinden daha doğal ne olabilir.Benim yazımda anlatmak istediğim şey şu....şu an aramızda bir rekabet olmadığından dolayı bizi destekliyor görünebilirler.Takımları Süper lige çıksın kıskançlıklar aşlar bize karşı daha çok bilenirler.Ne demek istediğimi kafaya oynadığımız yıllarda örneklerini görmedik mi.Konuştukları zaman SİVASSPOR un şampiyonluğunu bizde istiyoruz diye başlayan cümleler kuranlar kıskançlıklarını her fırsatta gösterdiler.Kısacası SİVAS lının ve SİVASSPOR un SİVAS lıdan başka dostu yoktur.

Yuzde yuz katiliyorum yorumuna, 10,15 seneye degil bak 2 sene olan gaziantep macina adamlarin hicbir iddiasi yoktu ne oldu bizi sampiyonluktan ettiler ne oldu kayseri bize kumeye diye bagirdi sandalyalar kirildi taraftarlamizi tahrik ettiler,ayrica taaa tokattan gelen taraftarla tesekur ederim umarim guzel bir gun gecirmislerdir ama burasi sivassporun stadiysa ne deyi 60dakikada sevinmemiz gerekiyor anlayamadim.

CaDDe6o
06.04.2011, 12:36
Teşekkürler Beyler

Tokatspor Cadde60 Media Yöneticisi
www.biztokatsporluyuz.com
Grup : http://facebook.com/cadde60
Media Yöneticisi Kişisel Sayfası : http://facebook.com/biztokatsporluyuz

sonperde_60
12.04.2011, 13:34
Ne gerek var tokati yozgati destekliyelim galiba aramizda genc arkadaslar bilmiyorlar,3ligde oynadimiz donemler bize en sert muhalefet yapan onlardi,aramizda benden buyuk olan yigidolar anlatsin yasim 34,samiyonluga oynadimiz donemler bunlar bizlere karsi ellerinden geleni yapiyorlardi,hatirlarmisiniz cubukspor,corumspor,keciorgucu ,yozgatspor,turhalsporu.
Bizlerin otobuslerinin camini kiranlari,o donem tokatspor tedasmacini bizlere neler yapmislardi,her zaman bizim yenilmemizi isterlerdi.ARKADASLAR SIVASLININ SIVASLIDAN BASKA DOSTU YOKTUR.GECMISTE YAPILANLARI ASLA UNUTMAYINIZ.BIZ KENDI TAKIMIMIZA SAHIP CIKALIM OBIZE YETER.

değerli yiğido kardeşlerim şimdi iki yorum paylaşcam sizinle.bu 1. si

sonperde_60
12.04.2011, 13:35
Bazı arkadaşlar yıllar öncesinden aramız bozuktu bize iyi davranmıyorlardı diyor,ama ben bugüne kadar Tokat ile aramızda mesele edilecek büyüklükte bir olay hatırlamıyorum, yaşım ise 55 ,

Güzel bir söz vardır ''iyi niyetle bana gelen bir adım'a ben beş adım giderim'' şimdi Tokat'lı kardeşlerim taaa Tokat'tan gelmişler Sivas'a destek olmuşlar bu küçümsenecek bir olay değil, birazcık insani ve nezaket kurallarına saygısı olan insanlar bunun değerini anlar ve aradaki dostluk bağlarını daha da kuvvetlendirirler, üstelikte Sivas'lıyım diyipte maçlarımızda İstanbul takımlarının tribününde yer alan sözüm ona sivas lıları gözününde bulundurursak Tokat a 60. dakikada jest yapmanın anlamı daha iyi anlaşılır, üstelik yarım dakikalık bir olay bile değil .
Evet bu yaklaşımı destekliyorum ve gerçekleşmesini temenni ediyorum.
buda 2. yorum...............

sonperde_60
12.04.2011, 13:43
geçmişte rakip olduğumuz dönemlerde gerçekten çok büyütülmeyecek polemikler yaşanmıştır.zaten yaşanmaması imkansız.şimdi siz tutar yapılan böylesi güzel bi jest in üzerine böle saçma sapan şeyleri gündeme getirip gölgelemeye çalışırsanız bu iki vilayete futbol anlamında çelme takmış olursunuz.bu şahsi kanaatim.hatalıysam affınıza sığınırım kardeşlerim.(bu arada benim annemden dolayı bitarafım sivaslı kardeşler)

emre41
12.04.2011, 13:46
Tokatlı kardeşlerimizin gönlümüzde yeri ayrıdır. Emin olun genel kanaat bu yöndedir. Aykırı fikirliler sadece kendi düşüncelerini yansıtırlar.

Tokat'a Tokatspor'a sevgiler....

cılgınsivas58
12.04.2011, 15:31
tokatspora bank asya yolunda başarılar

relx58
12.04.2011, 15:35
bız buyukşehır macında 60.dakıkada tokat dıye tezahurat yaptık yapıcazda golumuzude 60.da attık:)

recep cevik
12.04.2011, 15:51
Büyükşehir Belediye Maçında, Tokatsporlu Kardeşlerimizle Omuz Omuzaydık, Seviyoruz Sizleri.

sonperde_60
12.04.2011, 16:18
Büyükşehir Belediye Maçında, Tokatsporlu Kardeşlerimizle Omuz Omuzaydık, Seviyoruz Sizleri.

hala geçmişteki rekabetimizi sorun olarak yansıtan bazı arkadaşlar var onlar okur inş. bölesi güzel yorumları.biz sivasspora her koşulda destek oluruz,oluyoruz.olacaz ayrıca bu zaten tokatlıyım diyen herkesin görevidir,çünki tokat-sivas arada 100 km dışında bişey yok bence.....

ahmetcelik
12.04.2011, 16:27
Tokatli hemserilerimle Gurur duydum.

http://wowturkey.com/tr452/M_Akif_Ilbeyli_ibbsivassporist der31_1.jpg
1915´de Cephedeydik simdi Tribündeyiz olamaz böyle güzel bir ifade.

http://wowturkey.com/tr452/M_Akif_Ilbeyli_ibbsivassporist der100.jpg

Akartuna58
12.04.2011, 16:48
TOKATSPOR KARDESIMIZDIR BUDA BÖYLE BILENE !

kadirkck
12.04.2011, 17:27
tokatsporu desteklemek istemeyen arkadaşlara sormak istiyorum tokat sivas arası gidiş dönüş 200 km hayatlarında kaç kez sivasspor için 200 km yol katetmişler? 2009 yılında tokatlı dostlarımız her maça geldiler ve hala gelmeye desteklemeye devam ediyorlar. bizim milletvekilimiz bile kafasınfa fenerbahçe şapkasıyla sivas fener maçını izliyor, tabi sivaslı olupta misafir takım tarafında sivas karşısında maç izleyen sivaslıları söylemeye gerek bile yoktur.

kocakss58
12.04.2011, 17:43
tokatlılar bizim canımız,kardeşlerimiz.belediye maçına 18 kişi ile gittik.bunların 6 tanesi tokatlı idi.Şunu da iddia ediyorum ki o gelen 6 kişi,sivaslılardan daha fanatik sivassporlular...inadına 60.dakika....başarılar tokatspor....inşaallah ilerki yıllarda sizlerde gelirsiniz bu lige...

sonperde_60
12.04.2011, 18:02
sivassporun sivaslıların ne kadar gurur kaynağı ise tokatlılarında okadar gurur kaynağıdır ben eskişehirde yaşayan bir tokatlı olarak sivasın maçlarını yakınen takip eden birisiyim ve sivası eskişehir ve bursa maçlarında sesim kısılana kadar destekleyen biriyim ve her zamanda bunu yapıcam sivası tokattan farklı görmüyorum.

mucahitbaba58
12.04.2011, 18:30
valla helal olsun bee sozun bittigi yer baska soze ne hacet

SeBuYa
12.04.2011, 19:27
gerçekten güzel bi konu paylaşılmış bencede sivassporu desteklemeye gelen tokatlı arkadaşlarıda unutmamamız lazım dakika 58 şow dakika 60 da tokat için bi şow yapalım güzel olur bencee;):D:)

ilk önce 58 showunu bütün stada yayalım ondan sonra 60 yaparız yada onada gerek 58 showumuz 61. dakikaya kadar devam etsin tokat ile sivas kardeş show olsun ama dediğim gibi öncelik 58 showu bütün stada yaymak olsun

ozledımeskıyı
12.04.2011, 19:46
TOKAT TOKAT LAY LAY LAY LAY OOOOOOOOOOOOOOO TOKATTTTTT
ben bağırmaya başladım bile

ozledımeskıyı
12.04.2011, 19:47
Tokat en yakın zamanda bank asyaya gelsin ltfen olmuyor böyle

Djamoka
12.04.2011, 21:42
İsteyen destek verir isteyen destek vermez. Tokatlı kardeşlerimizin jestlerine karşılık vermek isteyen arkadaşlara da kimsenin bilecenlik yapmasına gerek yok. Destek vermezseniz katılmazsınız. Katılanlar karşılıklı sevgilerini paylaşırlar.... Neyin düşmanlığı ya? Rakip olduğu dönemde kendi takımlarını bırakıp bizi mi destekleyeceklerdi. En doğrusunu yaptılar.

Rakip olunmadığı dönemde elalem olacağına geçmişte rakibimiz olan ama yakınımızda bululan Sivas olsun diyorlar. Bundan daha büyük erdem mi var?

A.Turan Korkmaz
12.04.2011, 21:59
geçmişte rakip olduğumuz dönemlerde gerçekten çok büyütülmeyecek polemikler yaşanmıştır.zaten yaşanmaması imkansız.şimdi siz tutar yapılan böylesi güzel bi jest in üzerine böle saçma sapan şeyleri gündeme getirip gölgelemeye çalışırsanız bu iki vilayete futbol anlamında çelme takmış olursunuz.bu şahsi kanaatim.hatalıysam affınıza sığınırım kardeşlerim.(bu arada benim annemden dolayı bitarafım sivaslı kardeşler)

'Birlikten güç doğar' canım kardeşim. Maçlarımıza her zaman bekleriz. Kardeş Tokatsporluların desteğiyle Yiğidolar güç kazanacaktır.

kaptann58
12.04.2011, 22:25
çoğu sivaslı evlerinde kahvehanelerde maç izlerken adamlar tokattan gelip bizi destekldiler evet bende katılıyorum yapalım ne isterseniz arkadaşlar

hakan5837
14.10.2011, 17:43
İygünler degerli yigidolar bugun burada sizlere ayrı bi konu paylasmak istedim...Cumartesi günü oynanan beşiktaş macında Tokatsporun birkez daha dost kulubümüz oldugunu anladık ve benim bugun bi önerim olacak nasıl bursaspor taraftarı dakika 6 da ankaragücü diye bagırıyorsa bizimde dakika 60da Tokatsporumuza sevgimizi göstermemizin zamanı geldi ve gemiçmiştir bile bu yüzden bundan sonraki maclarımızda dakika 60ın önemli bi yeri olmalı saygılar...

kardesım ınşallah bu güzel fikirine yarin antep maçıda cevap vereceğiz saygıla sivasspor taraftarı

HALIL
14.10.2011, 17:51
tokatspor yozgatspor sivasspor kardestir bence yapilmali boyle seyler

DOGU_BEY
14.10.2011, 20:51
tokat ve yozgat bizim hakiki komşularımız ve dostlarımızdır...gönül ister ki onlarla el ele süper ligde birlikte olalım...60.dakikada her zaman yapamasak bile 1 kere 2 kere de olsa tezahürat yaparak biz de sevgi ve desteklerine karşılık verebiliriz...

ZiDaNe58
14.10.2011, 20:58
dakka 61 de ne yapıyoruz arkadaşlar :D

adres58
14.10.2011, 21:22
60. dakika olayı özellikle benim içinde çok kıymetli olurdu, çünkü benim bir tarafımda Tokatlıdır... Ayrıca 60. dakikayı 30 saniyeden fazla yapmamamız lazım neme gerek 61. dakikaya giriyor diye bazı malum taraftar gurubuna maskara olmamalıyoz :D

DOGU_BEY
14.10.2011, 21:25
60. dakika olayı özellikle benim içinde çok kıymetli olurdu, çünkü benim bir tarafımda Tokatlıdır... Ayrıca 60. dakikayı 30 saniyeden fazla yapmamamız lazım neme gerek 61. dakikaya giriyor diye bazı malum taraftar gurubuna maskara olmamalıyoz :D

hakketen abi ya birileri kendine pay çıkarmaya çalışır şimdi...adı lazım malumunuz yani :D

kaptann58
15.10.2011, 08:26
evet bende destek oluyorum bu konuda tokatlı kardeşlerimiz bizi her zamn desteklediler sivasta bile taraftar stada gelmezken tokat pankartları gördük hep yapalım arkadaşalr hatırlayalaım

Ferhat06
15.10.2011, 09:48
Mesut Bakkal hocanın ilkyılı son maçımızdı sanırım bjk maçı.ankarada kahvede seyrederken maçı baktım benimle beraber sevinen arkadaşlar tokatlıymış meğer.tokat sivas aynı babanın çocuklarıyız emin olun.

Anadoluvoyages
15.10.2011, 10:31
Tezahurat 58'de baslasin 60'da bitsin.:)

karahisarli
15.10.2011, 14:10
önce kendi takimimiza tezahürat yapmasini stada renk ve hareket katmasini ögrenelim digerlerini sonra yapariz.

eyupkocak
15.10.2011, 16:20
iyi bir jest olacağı kanısındayım hemde taraftar olmasada sempatizan sayımızı artırırızz

pover58
15.10.2011, 16:24

güzel düşünmüşsün kardeşim tokat bizim gerçek dostumuzdur ancak dakikalar çok yakın yani biz 58 tokat 60 nasıl olur bilmiyorum ama genede denemeye deger.dedimya tokat her zaman bize destek olmuş bizde onlara karşılıgını göstermişiz bundan sonra dahada öne çıkararak bu faliyeti dahada resmileştirebiliriz.eminim tokatlı kardeşlerimin çok hoşuna gider.yapılması lazım.