Orijinalini görmek için tıklayınız : Haydi MAÇA!!!
merkez-2 04.04.2011, 16:05 http://resimzade.com/Show.html?i=27983&token=67081 (http://resimzade.com/Show.html?i=27983&token=67081)
Maç: İ.B.Belediyespor - Sivasspor
Tarih: 10 Nisan 2011
Saat: 14:00
Stad: Olimpiyat Stadyumu
Türkiye'nin ve Dünya'nın neresindeysen HAYDİ MAÇA!!!
Sivasspor.com üyelerini maçta görmek İSTİYORUZ!!!
SİVAS ULAN 58 04.04.2011, 16:06 HERKES BU MAÇTA SİVASLILARIN KİM OLDUĞUNU GÖRMELİ VE GÖRECEK
Doğanşar58 04.04.2011, 16:16 İnşaallah hava bekledigimiz gibi güzel olur havanın güzel olması bir çok taraftarıda stada çekmek için yeterli olacaktır diye düşünüyorum benim için farketmez hayırlısıyla karda olsa kışta olsa takımımızı desteklemek için stadda olacagım...:D
DoomsDay58 04.04.2011, 16:20 Bu maça gitmek boynumuzun borcudur.
Yusuf Çevik 04.04.2011, 16:40 inşALLAH 58.000 bin Yiğido olur.Haydi bütün Sivas`taki taraftarlar ve İstanbul`daki taraftarlar,nerde Yiğido varsa gelsin maça :)
Haydi YIGIDOLAR gösterin SIVASLIYI....Istanbulda nufusu encok olan Sivaslilar deniliyor,hadi bakalim gösterin....bu bizim icin bir firsat birlik beraberlik nasil oluyormus SIVASLI nasil oluyormus gösterin Türkiyeye, bakin lazlar nasil yapiyor utandirmayin...........58 askina..............
Dolması ve taşması lazım stadınnnn...
serkan_ozcan58 04.04.2011, 17:11 sivaslıyım diyen herkesin tribündeki yerini almaya birlik beraberliğe ve tarihe geçmeye davet ediyorum...inşallah beklentilerimiz boş çıkmaz
necmettin_akcay 04.04.2011, 17:17 sivaslıyım diyen herkesin tribündeki yerini almaya birlik beraberliğe ve tarihe geçmeye davet ediyorum...inşallah beklentilerimiz boş çıkmaz
aynen tüm sivaslıların birlik ve beraberliğiyle oaradan galibiyetle ayrılacağız inşallah pazar günü oarayı 58 bin değil 60 bin i geçer
favori58 04.04.2011, 17:46 Arkadaşlar,öğrendiğime göre,akşam tv 58 ve srt bu konuya ağırlık vererek canlı bağlantılar kuracakmış. buradan herkese sesleniyorum,artık bu iş ulusal basınada yansıdı geri dönüş yok,onun için her sivcaslo mutlaka en az 10 sivaslının bu maça gitmesine vesile olsun,bir kişiden ne olacak demeyin tanıdık,bildik herkese söyleyin onlarda tanıdıklarını getirsin, Bu iş birazda onur meselesi oldu. Haydi sivas ayağa kalk bu iş onur meselesi oldu.
Arkadaşlar,öğrendiğime göre,akşam tv 58 ve srt bu konuya ağırlık vererek canlı bağlantılar kuracakmış. buradan herkese sesleniyorum,artık bu iş ulusal basınada yansıdı geri dönüş yok,onun için her sivcaslo mutlaka en az 10 sivaslının bu maça gitmesine vesile olsun,bir kişiden ne olacak demeyin tanıdık,bildik herkese söyleyin onlarda tanıdıklarını getirsin, Bu iş birazda onur meselesi oldu. Haydi sivas ayağa kalk bu iş onur meselesi oldu.
Bu seslenişimiz duyulacaktır kanallarımızda ve heryerde HAYDİ MAÇA yani...
Tv58 in bu organizasyona destek vermesi çok güzel. Yerel kanallar arasında en fazla izlenen kanal olduğunu düşünüyorum. Özellikle bu hafta Beşiktaş galibiyetiyle Sporaktif programı daha fazla izlenecektir. Olimpiyat Stadında rekor kırma zamanı gelmiştir. Duyanlar duymayanlara duyursun. Haftasonu Olimpiyattayız. Haydi Maça...
favori58 04.04.2011, 17:54 Durma! Haydi İstanbul'daki hısım akrabanı ara ve maça davet....!
B.DUMANLI 04.04.2011, 19:08 Sivasspor´u seven kisiye zaten haydi maca denilmez.Icinde Sivasspor sevgisi olan kisi zaten stadyumda yerini alacak.Cünki sahada gurur duyacagi bir takim var.
ZiDaNe58 04.04.2011, 19:12 dolmasını herkes istiyor ama 20 bin kişi giderse gene iyi..cünkü büyük maçlarda bize ayrılan 1000-1500 kişilik yerleri bile dolduramıyoruz
58Taraftar 04.04.2011, 19:55 haydi ISTANBUL macaaaaa, doldurun stadi gösterin taraftarligi
58MUAMMER58 04.04.2011, 20:27 OLİMPİYAT STADININ 58 bin kişi olarak dolması için ,burada kemikleşmiş 15 20 bin kişilik taraftar kitlesi var,onların enaz 2 3 kişiyi ikna edip stada getirmesi gerekir,şam piyon olduğumuz yıl karagümrük maçında 30 bin kişi vardı,o gelenler 1 kişi, daha getirse 60 bin oluruz,ben hepsine gittim yine gideceğim umarım 58 bini buluruz,tahminim 30 bin kişiyi geçemeyiz,58 bini ancak sivasın bu statda evsahibi olduğu bir maçta makul fiyatla bilet satarak bulabiliriz,inşallah buhafta kazanırız kaçkişi gelirse gelsin.maç saati 16 olması gerekirdi,çünkü stad çok sapa yerde ,karagümrük maçındada maç saati 14 tü,15 olduğunda halaa stad yollarında binlerce sivaslı, yüzlerce araç halaa geliyordu,korkum aynısı olacağıdır.
merkez-2 04.04.2011, 21:20 aynen tüm sivaslıların birlik ve beraberliğiyle oaradan galibiyetle ayrılacağız inşallah pazar günü oarayı 58 bin değil 60 bin i geçer
Neco paltonu alırım bu sefer..Fener maçında gözüme kestirdiydim başaramadım..Haberin ola yedekle gel
şarkışla 58 04.04.2011, 21:45 Bencede 20 bini geçmez.2. Ligde iken daha coşkulu ve daha ilgili taraftarımız vardı.
necmettin_akcay 05.04.2011, 08:55 Neco paltonu alırım bu sefer..Fener maçında gözüme kestirdiydim başaramadım..Haberin ola yedekle gel
kardeş tanıyamadım dedğindende bişey anlamadım kendini bir tanıt bakalım tanışıyormuyuz olimpiyatta görüşelim sen sivasın neresindensin
keske benimde imkanim olsa gelsem hollandadan oraya...:mad:
Arkadaşlar olimpiyat stadına gitmek isteyen arkadaşlardan biletler benden ulaşım sağlayacak varsa Ataşehir örnek mahallesinden 10 kişinin bileti benden ilgilenen arkadaşlar mesaj atsın i.zgr@mynet.com
|