Orijinalini görmek için tıklayınız : HEP BERABER OLİMPİYAT'A
SivasSpor.Com 05.04.2011, 12:17 http://resimzade.com/Show.html?i=27990&token=67688
Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu Olimpiyat Stadyumunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Sivasspor`umuzun artık her karşılaşmanın Ligde kalmak için kader maçı olduğunu biliyoruz.
Sivasspor`umuzun son haftalarda üst üste aldığı puanlarla düşme hattından uzaklaşmasını devam ettirmek ve rakiplerimizi demorize etmek için İBB maçı çok büyük öneme sahiptır. Artık her maç Sivasspor için kader maçıdır.
Bu önemli maçta Taraftara büyük görev düştüğünü hepimiz biliyoruz. Sivasspor için Olimpiyat stadının deplasman olmadığı, İstanbul'daki binlerce Sivaslının takımına sahip çıktığını göstermenin tam zamanı, takımı uçurumun kenarından çekip almak artık Yiğidolara düşüyor.
Haydi Yiğidolar 12. Adamın oyuna girme zamanı gelmiştir.
İstanbul’da bulunan Yiğidolar 10 Nisan Saat: 14 00’de Olimpiyat Stadında görev başına ...
Taraftar sayısını arttırmak, maça organizeli bir şekilde gitmek ve takımımızı maç boyunca desteklemek için; İstanbul ve çevresinde ikamet eden, imkanı bulunan yiğidolarımızı Olimpiyat Stadyumuna davet ediyoruz.
Bağımsız taraftar sitesi www.sivasspor.com olarak tüm yiğidoları Olimpiyat Stadyumunda görmeyi arzuluyoruz.
Haydi yiğidom maça...!
Hedef Olimpiyat'ta 58 Bin Yiğido
İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Sivasspor’umuz arasında oynanacak zorlu mücadelede tüm Yiğidoları Olimpiyat Stadyuma davet ediyoruz.
Çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından başlatılmış olup, taraftar grupları tarafından da desteklenen, ''Hedef Olimpiyat'ta 58 bin taraftar olmak, sen yoksan bir eksiğiz'' sloganıyla başlatılan kampanyaya Sivasspor Kulübü olarak destek vermekteyiz. Sivasspor’umuz için hayatini önem taşıyan bu zorlu karşılaşmada İstanbul’da ve çevre illerde yaşayan tüm Sivaslı hemşerilerimizi takımımıza destek vermek için Atatürk Olimpiyat Stadyumu’na davet ediyoruz.
En büyük destekçimiz olan taraftarlarımızın da desteğiyle oynadığımız son beş maçın dördünü kazanarak büyük bir çıkış yakalayan Sivasspor’umuzun İstanbul BB. maçında da takımımıza destek için Olimpiyat Stadı’nda 58 bin Yiğido’yu aramızda görmek istiyoruz.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Sivasspor’umuz arasında oynanacak Turkcell Süper Lig 28. hafta maçı 10 Nisan 2011 Pazar günü saat 14:00’te Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak.
Şimdi destek zamanı haydi Yiğidolar sevdanı yalnız bırakma...
sivasspor.org.tr
bortecine 05.04.2011, 12:22 İstanbulda sivaslıyım diye gezen herkeze bu maça gidip desteklemek düşüyor. Çok önemli maç.
58akif34 05.04.2011, 12:27 piyasada ne kadar kombine varsa ve bedava bılet varsa hepsını toplamaya calışıyorum ne kadar adam götürsem maca o kadar kardır
adalı harun 05.04.2011, 12:40 maça gidecek yiğidolara simdiden tesekürler
mecnun başkanda biletlerin ucuz olması için ugraşıyormuş sayınbaşkanım hallet bu işi dolduralım olimpiyatı
Rallim58 05.04.2011, 12:43 Sivassporumuz için bir çok alanda anlma ifade edecek bu karşılaşmada Olimpiyat Stadyumunun tıklım tıklım olması ile mesajlar verilmiş olacaktır.
-Stadyumdaki taraftarın doluluk oranı ile, İstanbulda yaşayan Sivaslıların (yiğidolarımızın) hep söylenilen 1.5 milyon üzerinde bir nüfusa sahip olup olmadığımızın göstergesi olacaktır.
-Yiğidoların baskısı sonucu alınacak galibiyetle, son günlerde seri galibiyetler zincirine bir yenisini daha ekleyerek, ulusal alanda yorumculuk yaparak Sivassporumuza dil uzatan hakem eskisine de ayrıca cevap niteliği taşıyacaktır.
-En önemlisi ve daha da etkin olacağını düşündüğüm olay ise, Bayramda dahi buluşma görüşme fırsatı bulamayan, nüfusunda Sivas yazan, hatta kendisi İstanbulda doğduğu halde Sivas'lı olup, Sivaslılarla biraraya gelememiş taraftarlarımızın buluşma, görüşme, tanışma ve kaynaşma günü olacağına ,inanıyorum.
Haydi yiğidim maça, Haydi yiğidom Olimpiyata...
ZiDaNe58 05.04.2011, 12:46 2.5 milyon sivaslının oldugu bi yerde 70 bin kisilik stadı dolduramıyosak ayıp bize.
sinansakru 05.04.2011, 12:55 KIRMIZI BEYAZZ BİZİM İÇİN İSTANBULA BASS.
ŞAMPİYON SİVASSPOR
Arkadaşlar olimpiyat stadına gitmek isteyen arkadaşlardan biletler benden ulaşım sağlayacak varsa Ataşehir örnek mahallesinden 10 kişinin bileti benden ilgilenen arkadaşlar mesaj atsın i.zgr@mynet.com
basayev58 05.04.2011, 13:10 BEN VARIM!!!
BENSİZ BİR EKSİKSE...
ELLİSEKİZBİNİNCİ OLMAYA VARIM!!!
ELİMDEN GELİYOR VE İMKANIM VAR İKEN YORULMAYA,PARA HARCAMAYA,DESTEK VERMEYE VARIM.
SİVAS’LIYIM DİYOR İSEM,SİVAS’I SEVİYOR İSEM...
EKMEĞİNİ YEMİŞ İSEM, SUYUNU İÇMİŞ İSEM...
SİVAS’LI BİR EMMİM SAÇIMI OKŞAMIŞ, BİR NİNEM HAYIR DUASI ETMİŞ İSE...
ÇAVUŞBAŞINDA KIZAĞA BİNMİŞ,CINCIH OYNAMIŞ,TOPA VURMUŞ İSEM...
MAHLENİN ARMUDUNA ELMASINA ÇÖRDÜĞÜNE HESAPSIZ DALMIŞ İSEM...
KIZILIRMAK İLKOKULUNDA OKUMAYI ÖĞRENMİŞ İSEM...
SİGORTA HASTANESİNDE ATEŞİMİ DÜŞÜRMÜŞLERSE BEN KÜÇÜKKEN...
İSTASYONDA YÜRÜMÜŞSEM ARKADAŞLARIMLA...
KİMLE OYNADIĞIMIZIN İDRAKİNDE OLMADIĞIM YAŞLARDA BİLE MAÇLARA GİTMİŞSEM...
ÇERMİĞİNDE ÇİMMİŞ İSEM...
YUKARI TEKKE BAĞRINA BASMIŞSA ATAMI,DEDEMİ...
BEN BÜYÜMÜŞÜM, VE ADAM OLMUŞSAM...
ŞİMDİ EŞ-DOST BENİ SİVASLI BİLİYORSA...
ÜÇ KELAMDAN SONRA SİVASSPORU SORUYORSA...
GÜNAYDIN YİĞİDO DİYORSA BİRİ...
BU SİVASSPOR SİVAS’LININ DEĞERİYSE...
BEN SİVAS’TAN ÇIKTIM AMA TOPRAK BİZİ BIRAKMADIYSA...
GURBETTE SILANIN DERDİNE DÜŞMÜŞ İSEM...
DERDE DÜŞMEK GEREK İSE...
ÇAĞIRILMIŞ ISEM...
İBRAHİM ALEYHİSSELEMA SEVDALI KARINCA MİSALİ GİDERİM...
KAÇ BİN GELİR,KAÇ BİN GELMEZ HESAPLARINA GİRMEDEN,
BEN KENDİMİ BİLİRİM,
SİVAS’A BORCUM BİTMEZ AMA,HESAPTAN Bİ ÇELTİK DÜŞERİM.
TÜM SİVAS SEVDALILARINA DUYURULUR!!!
<Sivasspor58> 05.04.2011, 13:22 Resmi internet sitesi
http://www.sivasspor.org.tr/giris/04-04-2011-sivasspor-olimpiyat.PNG
İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Sivasspor’umuz arasında oynanacak zorlu mücadelede tüm Yiğidoları Olimpiyat Stadyuma davet ediyoruz.
Çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından başlatılmış olup, taraftar grupları tarafından da desteklenen, ''Hedef Olimpiyat'ta 58 bin taraftar olmak, sen yoksan bir eksiğiz'' sloganıyla başlatılan kampanyaya Sivasspor Kulübü olarak destek vermekteyiz. Sivasspor’umuz için hayatini önem taşıyan bu zorlu karşılaşmada İstanbul’da ve çevre illerde yaşayan tüm Sivaslı hemşerilerimizi takımımıza destek vermek için Atatürk Olimpiyat Stadyumu’na davet ediyoruz.
En büyük destekçimiz olan taraftarlarımızın da desteğiyle oynadığımız son beş maçın dördünü kazanarak büyük bir çıkış yakalayan Sivasspor’umuzun İstanbul BB. maçında da takımımıza destek için Olimpiyat Stadı’nda 58 bin Yiğido’yu aramızda görmek istiyoruz.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Sivasspor’umuz arasında oynanacak Turkcell Süper Lig 28. hafta maçı 10 Nisan 2011 Pazar günü saat 14:00’te Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak.
Şimdi destek zamanı haydi Yiğidolar sevdanı yanlız bırakma...
Sivasspor Kulübü Resmi İnternet Sitesi sivasspor.org.tr
Bu maçta yiğidolar olimpiyata akın akın akacak ben buna inanıyorum.Bu maçın saati hem ist daki yiğidolar için hemde çevre illerden gelecek yiğidolar için gayet uygun bi saat.
Haydi Yiğidolar Olimpiyat'ı İnletelim Tüm Türkiye'ye Dinletelim.
DoomsDay58 05.04.2011, 13:28 Bu maçta yiğidolar olimpiyata akın akın akacak ben buna inanıyorum.Bu maçın saati hem ist daki yiğidolar için hemde çevre illerden gelecek yiğidolar için gayet uygun bi saat.
Haydi Yiğidolar Olimpiyat'ı İnletelim Tüm Türkiye'ye Dinletelim.
Maçın zamanı adeta bizim için ayarlanmış gibi inşAllah 58.000+ yı yakalarız.
SivasLady 05.04.2011, 13:37 dilerim bu sefer gercek tribün görürüz ve stad kirmizi beyaza bürünür,
gelenler en az Sivasspor atkisiyla gelmeli yoksa kirmizi veya beyaz renkle birseyler giysinler
ulasimin cok zor oldugu icin gidecek taraftara simdiden tesekkürler
Sivasspor sevdasi icin bu yol engel olmaz
Haydi Yigidom Olimpiyat`a
Insallah bu stadi dolduracagiz... millet gorsun yigidolari... bu sadece bu sezonluk degil, her sezon bunu goremek isteriz insallah...
58_babacan_58 05.04.2011, 14:05 OLİMPİYATA AKIYORUZZZZZZZZZZZ:rolleyes:
HababamHa 05.04.2011, 14:19 Fatihin aslanları İstanbulu fetetti,Yiğidolarda olimpiyatı fetedecek.
Akın akın akalım olimpiyata taraftar nasıl olurmuş BozBaykuşlar görsün.:)
cılgınsivas58 05.04.2011, 15:37 şu ana kadar kaç kişi oldu haberi olan varmı
yigido yakup 05.04.2011, 15:57 arkadaslar benim bütün yigidolardan bir ricam her girdikleri sitede her haberin altina yarum yazsinlar 58 bin sivasli olimpiyatda bulusuyor sen yok bir eksigiz diye.bence belki bu sekilde cok daha farkli sekilde insanlara ulasabiliirz.
ahhguzum 05.04.2011, 16:05 haydi maça nolur ya şu belediye bizi şampiyonluktan etti bizi herdefasında ezdi şimdi de biz ezelim artık zamanı geldi bir kere yendik daha adamları....haydi maça istanbul gitmeyen sivaslıyım demesin...
SİVAS ULAN 58 05.04.2011, 16:32 inşallah o stadı yakacaz az kaldı
Yusuf Çevik 05.04.2011, 16:42 inşALLAH hep beraber stadı dolduracağız.
Stada gelmeyen Sivas'lıyım deyip ortalıkta gezmesin..Dosta düşmana gücümüzü göstermek için,Buca'nın,Konya'nın Kasımpaşa'nın,Karabük'ün Antalya'nın,Manisa'nın,Antep'i n bize rakip bile olamayacakalrını göstermek için o stadı doldurmalıyız!
kangallıwert 05.04.2011, 17:32 Arkadaslar bu haftaki olimpiyatdaki Sivas-İbb macına 58.000 sivasspor taraftari olarak yerimizi alacagiz..Desteklerinizi bekliyoruz...
subasi29 05.04.2011, 17:44 olimpiyat stadinda buyuk bir sivas taraftari olacak insallah heryerde bu haberi paylasalim
burak58as553 05.04.2011, 18:07 Allah izin verirse Pazar günü orada olacagım..
58_babacan_58 05.04.2011, 18:37 İstanbul Dikim evinden 3 münibüs gidiyoruz stada,desteğe devam akıyoruz olimpiyataa....
HababamHa 05.04.2011, 19:16 Haydin yiğidolar bukadarmıyız.BozBaykuşları ziyaret etmek istemezmisiniz.:)
favori58 05.04.2011, 19:33 Arkadaşlar olimpiyat stadına gitmek isteyen arkadaşlardan biletler benden ulaşım sağlayacak varsa Ataşehir örnek mahallesinden 10 kişinin bileti benden ilgilenen arkadaşlar mesaj atsın i.zgr@mynet.com
Helal olsun senin gibi sivaslıya.
Senin bu yazdıklarını okurken duygulandım,keşke bütün sivaslılarda senin gibi duyarlı ve milliyetçi olsalar.
Sivasdan sana kucak dolusu selamlar İozgur.
istabul için büyük sivas diyor isek haydi olimpiyata...
her sivaslı maca cagrı için FACEBOOK ta paylaşsınki KATILIM COGALSIN
PAYLAŞIM SİTELERİNDE OLİMPİYATA CAGRISINI HERKES PAYLAŞSIN MACA SEYİRCİ CEKME ORANINI FAZLALAŞTIRIR
PAYLAŞIM SİTELERİNDE OLİMPİYATA CAGRISINI HERKES PAYLAŞSIN MACA SEYİRCİ CEKME ORANINI FAZLALAŞTIRIR
Lütfen yapacağınız paylaşımların, özellikle ajansspor platformunda yaparken Trabzonlu taraftarlarla polemiklerinize dikkat edin.
58MUAMMER58 05.04.2011, 21:08 SİVASSPORUN PAZAR GÜNÜ OLİMPİYAT STADINDA hayati önem taşıyan maçına tüm yiğidoların destek olmasını bekliyorum,inşallah herzaman olduğu gibi bende orada olacağım,kaç kişinin geleceği çok önemli değil,bu maçı kazanmamız önemli,herkes tmm ligde kaldık diyorda,henüz herşey bitmedi,bu haftayı gördükten sonra,kaygılarım arttı,daha 7 tane final maçımız var,matematiksel olarak işi garantilemeden rahatlık yok ,inşallah stadı tamamen doldururuz,bu kalabalık hem mevcut oyuncuların hangi takımın oyuncuları olduğunu hatırlatır ,hem sivasa gelmek isteyen yabancı oyunculara referans olur,25 bin kişilik stad yapmak isteyenler kapasiteyi tekrar gözden geçirir,birlik beraberlik içinde olduğumuzu tüm herkese , dosta düşmana göstermiş oluruz,siyasiler ,belediye ve genel seçimlerde, sivaslıların ağırlığını hisseder,kısaca tiribünler ne kadar çok olursa okadar bize faydası olacaktır,maça gelecek tüm yiğidolara şimdiden çok teşekkür ederim,pazar günü mahşer yerinde buluşmak üzere.A.E.O
majestik_cold 05.04.2011, 22:00 arkadaşlar maç için küçük bir pankart düşünüyoruz 3 metre filan yazı dikat çekici olmalı önerisi olan varmı
dedebali58 05.04.2011, 22:01 Sivasın büyüklüğünü göstermek için iyi bir fırsat inşallah başarıyle altından kalkarız
sandal5877 05.04.2011, 22:04 bir zamanlar yalovadan giderdik şimdi gurbetin gurbetine düştük ....
şarkışla 58 05.04.2011, 22:16 Benide bekleyin yanıma 3 kişi alıp geliyorum.:D
B.DUMANLI 05.04.2011, 22:22 Bu mac icin baskanda ,Riza hocada cagrida bulundular bakalim ,bu cagri Istanbul´da yasayan Sivas´lilari ne kadar etkiliyecek.
poolat58 05.04.2011, 22:29 maça gidecek arkadaşlara önerim çok dikkat çekici pankartlar hazırlayın -.lig tv kameraları çeksin ki daha iyi gösterelim gücümüzü haber olsun tüm spor programlarına.YİĞİDONUN GÜCÜNÜ GÖRSÜNLER BAKALIM...:D
favori58 05.04.2011, 22:58 arkadaşlar maç için küçük bir pankart düşünüyoruz 3 metre filan yazı dikat çekici olmalı önerisi olan varmı
İŞTE PANKARATA YAZI;
SİVASSPOR SENİNLEYİZ....
öğretmen 05.04.2011, 23:46 PANKARTA ŞU DA OLABİLİR
SEVDAMIZIN PEŞİNDE
GİDİYORUZ GÜNDÜZ GECE
58akif34 06.04.2011, 07:54 bana 20 tane bilet gelecek ama biz 5 kişiyiz bakalım eğer dedikleri kadar bilet getirirlerse stat önünde dağıtırim muhtemelen
mustafaarslan 06.04.2011, 08:15 bana 20 tane bilet gelecek ama biz 5 kişiyiz bakalım eğer dedikleri kadar bilet getirirlerse stat önünde dağıtırim muhtemelen
Kardeş oraya gelen bir şekilde girer elinde bilet varsa gitmeyecek arkadaşları gitmek için ikna edebilirsin biletin hatrına giderler...
HababamHa 06.04.2011, 08:27 Arkadaşlar olimpiyat stadına gitmek isteyen arkadaşlardan biletler benden ulaşım sağlayacak varsa Ataşehir örnek mahallesinden 10 kişinin bileti benden ilgilenen arkadaşlar mesaj atsın i.zgr@mynet.com
Seni tebrik ederim, yiğidoya yakışanda bu zaten.
mustafaarslan 06.04.2011, 08:33 Tarihi bir gün olacak gelmeyen çok şey kaçırır, maça gelenler yıllar geçsede unutamayacagı anı olacak. Çocuklarınıza ve torunlarınıza bende ordaydım demek istiyorsanız orda olun....
58akif34 06.04.2011, 09:13 Kardeş oraya gelen bir şekilde girer elinde bilet varsa gitmeyecek arkadaşları gitmek için ikna edebilirsin biletin hatrına giderler...
bakalım bıletler bı gelsınde hallolur hersey
ARKADAŞLAR BAĞCILAR TABYADAN 3 OTOBUS KALKACAK ,BAĞCILAR VE CİVARINDAN GELMEK İSTEYENLERE DUYURULUR ,GELMEK İSTEYENLER EN GEÇ 12.30 DA TABYA SİVASLILAR DERNEĞİ GARANTİ BANKASI ÖNÜNDE OLSUNLAR .YOL TARİFİ VE İRTİBAT İÇİN YARDIMCI OLURUM:
HACI FIRAT
0533 559 1403
anadolu yakasından gidicek olanlar maça ulaşım sorunu yasıyolarsa özelden msj atsınla yardımcı olmaya çalşırım
sivassasivas 06.04.2011, 13:54 stso'dan otobüs talebinde bulunan warmı gidecek mi bilgisi olan varmı ?
58Taraftar 06.04.2011, 14:45 bu mac bizler icin deplasman degil, imkani olan herkes gitmeli, bi sürü organizasyon var zamani olan katilsin, hersey sivasspor icin
turkojan 07.04.2011, 09:46 Şenyurt köyü derneği olarak 90 kişi gidiyoruz sayı dahada artacaktır
yiğidosalim58 07.04.2011, 11:06 haydi yiğidolar bu maa pazar günü bütün işleriiz bırakın bu maça gelin
ben ve12 arkadaşımı götürecem maca.herşey sivas için..
Biletler Biletix'te satışa çıktı arkadaşlar.
Bir kişi 15 TL.
Öncesinde almanızda fayda var.
Çünkü maç sabahı bilet satış gişesi yoğun olacak.
Bi bakıyoz boz baykuşlar bizden fazla oluyor:D
58 bin
eroltas58 07.04.2011, 16:52 Diyari gurbetten geliyoruz varimiz yokumuz sivassporumuz icin geliyoruz 4 arkadasla hollandadan geliyoruz,butun yigidolari davet ediyoruz nerede yasiyorsaniz gelin gosterelim sivasin taraftarini turkiyeye.
Adamin biri sormus? gardas sen nerelisin deyi cevabini size birakiyorum.Haydi yigidolar doldurun bu stadi.
basayev58 07.04.2011, 18:07 Bordo-Mavi değil Kırmızı-Beyaz olacak ogün Istanbul...
yiğidolar geliyor bekle olımpıyat
herkes orda olurda ben olmazmıyım herkes 10 kişi 100 kişi geliyoruz diyo valla ben kız arkadaşımla gelicem aslen Sivaslı değil ama Sivassporlu oldu inşallah 58.001 inci taraftarımız olur staddaki gönül isterdiki bi gruba katılıp bütün olmak ama arkadaşım olduğu için uzak durmam icab eder o gün tüm Yiğidoları orada görmek dileğiyle Herkese Saygılar...
eN AZ 58.000,- kişi gitmeli.
58VoLkAn58 07.04.2011, 21:53 İstanbul'da en çok Sivaslılar varmış.
Bunların bir kısmı gelse rahat 58.000 oluruz.
Haydi herke Olimpiyat'a..! ;)
deli_yigido 07.04.2011, 22:04 Geliyoruuuuuuuuz ! (:
dogukan58 07.04.2011, 22:28 son istatistiklere göre yaklasık 709.500 kişi sivaslının oldugu bir mega kentte
58000 i bulmak işten degil ama forumlara baktıgımda yazanların cogunlugu karamasar ve inancsız bu yaklasıma ..................ben de diyorumki en az 35 bin kiş oluruz bu hafta olimpiyatta....
pharmaklas 07.04.2011, 22:38 Haydi bakalım. Dökülelim yollara. 10 Nisanda her yer Sivas.
sebasteia 08.04.2011, 07:57 meteorolojiden alınan bilgiye göre pazar günü istanbul parçalı bulutlu, 11-12 derece sıcaklık. yağmur ihtimali çok düşük. sağanak yağmur yok! futbol için uygun bir hava! tüm hemşerilerimizi çoluk çocuk, eş dost, akraba, kardeş olimpiyat stadyumuna bekliyoruz!!! gebze'den tekirdağ'dan, bursa'dan, izmir'den.... heryerden buyurun gelin! şovumuzu yapalım. tek yumruk olalım!
sebasteia 09.04.2011, 14:36 Resmi internet sitesi
http://www.sivasspor.org.tr/giris/04-04-2011-sivasspor-olimpiyat.PNG
Şimdi destek zamanı haydi Yiğidolar sevdanı yanlız bırakma...
Sivasspor Kulübü Resmi İnternet Sitesi sivasspor.org.tr
tribünlerin böyle olmaması için hiçbir neden yok! formasını, atkısını, bayrağını kapan gelsin!
biletimi aldım allah izin verirse yarın maçtayım yanımda 8 kişi daha getiriyorum maça hayırlısı inşallah yeneriz
kamışlı58 09.04.2011, 15:38 PAZAR GÜNÜ YAĞMUR YAĞACAKMIŞ KARDA YAĞSA ALLAHIN İZNİYLE YÜRÜYEREKTE OLSA GİDECEGİM
SİVASSPORUMUZ İÇİN DEĞER
kamışlı58 09.04.2011, 15:39 BİZİM ÖNÜMÜZDE KİMSE DURAMAZ YETERKİ BİRLİKTE OLALIM
BENDE TEKİRDAĞDAN GELİYORUM.GÖRSÜN TÜRKİYE SİVASIMIN GÜCÜNÜ
bende bugün sivaslıyım dedim yanımda 1 kişiyle yarın anadolu yıldızını desteklicez inş.
ressam58 09.04.2011, 19:04 Buca da yenmiş. ya inşallah şu adamları yeneriz.
http://www.spor60.com/yigidolara-destek.html
Arkadaşlar İstanbul Tokatspor Taraftar Grubu Onbeşliler ' de yarın olimpiyatta olacağını duyurdu...
maça gelmeyen top olsun.:)
Tokatlı-Sivaslı hemşeridir. Helal olsun onlara..
|