Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalımbay ailesi çok mutlu!
yigidoyuzz 05.04.2011, 19:23 http://www.hurdogan.com/img/5783.jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay kadar eşi ve çocuklarıda Beşiktaş maçı sonrasında büyük mutluluk yaşadı.
Sivasspor-Beşiktaş maçını tribünden izleyen Rıza Çabımbay'ın eşi Leyla Çalımbay ile kızları Tuğçe ve Ayça maç sonunda büyük mutluluk yaşadılar.
Kaynak : Hürdoğan
Onlarda mutlu bizlerde mutluyuz. Güzel haberin için teşekkürler....
ZiDaNe58 05.04.2011, 19:41 e hem sivaslılar hemde babaları ve esi sivassporun teknik direktörü tabikide sevinecekler ;)
hasanim58 05.04.2011, 19:50 hocam ALLAH seni ailenle mutlu etsin insallah sende bizi basarilarinla seninle gurur duyyoruz hocam ALLAH ina kurban senin seninle yuzumuz guldu
HababamHa 05.04.2011, 20:15 Rabbim aile sadetinizi daim eylesin hocam..
adalı harun 05.04.2011, 20:55 memleketin çoçuklarının memleketlerinin takımlarını izlemeleri
babalarının dogduğu sehrin takımını seyretmeleri beni gururlandırırözümüz sözümüz bir biz sivaslıyız
sivasın sivaslıdan başka dostu yoktur
rıza hocayı geçte olsa getiren yönetime teşekkür ederim,hem bu şehrin çocuğu hemde sivas mozağiği bizi kimse bölemez biz kardeşiz.
resulsivasspor5 05.04.2011, 21:18 sevinecekler tabikide onlarında hakkı ;)
58MUAMMER58 05.04.2011, 21:47 İNŞALLAH, AİLE OLARAK,ömür boyu mutlu yaşarlar,babalarının memleketi onlarında memleketi,sevinmeleri, çok doğal ,teşekkürler hepsinede.
Nekadar guzel birsey iste, bende orda olsaydim aynen o sekilde bende sevinirdim vallah...:D insallah sivasspor ailesi olarak hep sevineceyiz..!!!
B.DUMANLI 05.04.2011, 23:17 Sivasspor puan alamadigi zamanlar,Riza hocamizla birlikte aileside üzülüyordu.Riza hocamizin sevinci ayni zamanda ailesininde ortak sevinci .Sevinmek haklari.
yigidoyuzz 06.04.2011, 09:31 Daha güzel günler bizi bekliyor futbolcularında katkısı çok büyük onlara ve ailelerine de teşekkür ediyorum.
erdaleren58 06.04.2011, 10:42 cok güzel bir tablo riza hocanin babasida orada hem melmeketinin basarisi icin hemde oglunun basarisi icin babasida gururlaniyordur melmeketine faydali bir evlat yetistirdim diye ibrahim toramanda 58 nolu formadan vaz gecti sanki sivasli olmaktan utaniyormus gibi-.
ahmettunc 06.04.2011, 13:44 rıza hocayı geçte olsa getiren yönetime teşekkür ederim,hem bu şehrin çocuğu hemde sivas mozağiği bizi kimse bölemez biz kardeşiz.
Evet Sevgili kardeş, Sivas bir mozaik, bizlerde o mozağin katmanlarıyız. O mozaik umarız hiç bir zaman çatlamaz ve Sivas da zarar görmez. Sivas ; Ozanların, Yidoların , Halayların memleketi bu değrlerimizi iy kullanmalıyız. İşte Rıza hoca ailesinin Sivas sevdası. Rıza hoca sayesinde şehir kendini bulacak.Siyasilerin yapamadıklarını futbolla bizler yapacağız.Bu şehire hiç yıkılmayacak kardeşlik temellerini atacağız. Saygılarımla.
eyupkocak 06.04.2011, 16:06 sivassporumuzun morinyosu ol rıza hocam herşey para değill :)
favori58 06.04.2011, 18:10 Sivasın gurur Rıza hocaya ailesiyle birlikte mutluluklar dilerim.
Onlar gerçek yiğit,gerçek yiğido.
blacksky 06.04.2011, 21:06 cok güzel bir tablo riza hocanin babasida orada hem melmeketinin basarisi icin hemde oglunun basarisi icin babasida gururlaniyordur melmeketine faydali bir evlat yetistirdim diye ibrahim toramanda 58 nolu formadan vaz gecti sanki sivasli olmaktan utaniyormus gibi-.
Adam 58 numarayi giyerken cok kufur yedi kendi memleketinde.. sonraki sezon birakti.. o konuda sutten cikmis ak kasil degiliz gozden kacirmayalim.
|