Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolara 2 otobüs

SivasSpor.Com
08.04.2011, 08:36
http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg

Sivassporlu bir grup taraftar, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maça gidebilmek için destek istedi.

Buruciye Medresesi önünde toplanan bir grup taraftar adına açıklama yapan 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği İkinci Başkanı Serhan Kaburcuk, Büyükşehir Belediyespor maçında kendilerinin de takımlarının yanında olmak istediklerini söyledi.
İstanbul'da ''Hedef Olimpiyat'ta 58 bin taraftar olmak, sen yoksan bir eksiğiz'' sloganıyla bir kampanya başlatıldığını anımsatan Kaburcuk, “O 58 bin taraftarın içine Sivas'tan biz de gitmek istiyoruz. Sayın valimiz ve esnaflarımızın desteğini bekliyoruz. Şu anda maddi imkansızlar nedeniyle gidecek durumda değiliz. Takımıza destek veremiyoruz. İnşallah bu kampanya amacına ulaşır, bu 58 bin taraftarın başında Sivas'tan gelen taraftarın lokomotif olmasını istiyoruz. Bize destek olacak büyüklerimizi bekliyoruz, inşallah bize destek olurlar ve Sivas'tan maça gitmek isteyen taraftarları da bir şekilde götürürüz. Sivas bu potansiyele sahip ve bu işi yapacak insanlar var. İnşallah bu insanlar da bize destek olurlar” dedi.

Yeniçeriler taraftar grubu lideri Mesut Şahin ise bu konuda çeşitli girişimlerde bulunduklarını belirterek, ''Kimseyi muhatap bulamadık karşımızda. 3 gündür valiliğe gidiyoruz, belediye başkanına gidiyoruz, sivil toplum kuruluşlarına gidiyoruz ama şu anda hiçbir kişiden bize dönüş olmadı'' ifadesini kullandı.
Bu arada, valilik yetkilileri, valilik ve belediyenin taraftarların bu maça gidebilmesi için 2 otobüs tahsis ettiği, otobüslerin yakıtının ve yol giderlerinin de karşılanacağını bildirdi.

Hürdoğan

Efsane Yeniceri
08.04.2011, 09:21
böyLe organizasyonlarda SivasLı iş Adamlarının bize biraz destek olmaları gerek.

biz o kadar yolu Sivassporumuz için gidiyoruz. insallah gereken otobüsler Tahsis edilir. ve Sivastan daha fazLa otobüs kaLkar...

Alemdeyiz Yeniçeriler

Yusuf Çevik
08.04.2011, 09:23
Abi 2 otobüs çok az.Biraz daha sayıyı artırabilirdiniz.

58hsn58
08.04.2011, 09:32
ya adamlar dalga gecermis gbi is yapiyor... nolur sanki hayrina 5 otobus kaldirsaniz... hicmi sivasin, sivassporun hatiri yok bu iste...:mad: birkerede gosterin sivassporumuzun arkasinda durdugunuzu...

rallicifurkan
08.04.2011, 10:10
yazık çok yazık zamanı gelince ben sivassporluyum sivaslıyım ligde şampiyonluğa giderken herkes bivassporlu oluyor bir sürü iş adamı çıkıyor sivaslı ama iş maddi konuma gelince hiç ses yok burdan belediyeyide kınıyoruz 2 otobüs ne demek ya 58 bin kişi nasıl dolacak orası sivasta marka var öncü var v.s bunlardan sırf 5 otobüs gitmeli sponsorlar devreye girmeli

inadınayeniceri
08.04.2011, 10:41
yazık çok yazık zamanı gelince ben sivassporluyum sivaslıyım ligde şampiyonluğa giderken herkes bivassporlu oluyor bir sürü iş adamı çıkıyor sivaslı ama iş maddi konuma gelince hiç ses yok burdan belediyeyide kınıyoruz 2 otobüs ne demek ya 58 bin kişi nasıl dolacak orası sivasta marka var öncü var v.s bunlardan sırf 5 otobüs gitmeli sponsorlar devreye girmeli

Marka şimdilik desteğini çekti. Ama onlara bişey diyemeyiz. Bize çok destek oldular Allah razı olsun.

Öncü'nün ben bi kere olsun görmedim '' Gelin gençler buda bizden olsun'' dediğini. Tam aksine ne zaman bu konularla ilgili görüşmeye gitsek hep elimiz boş döndük. Çok saçma gerekçelerle geri çevrildik. Hani TV aracılığıyla yapılan toplu organizasyonlarda da hiç destekleri olmadı.

Biz geçen sene Kayseri deplasmanı için yapılan kampanyada TV programına bağlanıp '' Bir otobüste benden'' diyen ama iş otobüsü vermeye gelince telefonlara çıkmayan bir vekile sahibiz. Bu açıdan iş adamlarının vermemesi artık beni şaşırtmıyor.

Ve biz şu anda bu 2 otobüsü bulabildiğimiz için şükrediyoruz. Sayın Vali'mizden Allah razı olsun.

ready
08.04.2011, 11:00
lafa geldigi zaman sivaslı olacak iş icraate geldigi zaman fos çıkacaksın sivaslı dedigin lafla degil icraatla olur sivassporun üstünden pay alan iş adamları ticaret adamları iyi günde asıl kötü zamanında takımın yanında olun

58_babacan_58
08.04.2011, 11:07
HADİ BAKALIM GELİN GARDAŞ GELİN GELİRKENDE ETLİ EKMEK GETİRİN :D

burakkova
08.04.2011, 11:16
TSO, MARKA, KAPTANLAR, ER, TAŞTANLAR..
ve adını sayamadığım sivasımızın birçok zengini..
hepinizin en az 1 otobüs vermesi lazım..

burak58as553
08.04.2011, 11:24
2 otobüs cok valla.1 otobüs verselermiş keşke..

Bunlar bizimle dalgamı geciyor?Biz 58bin yiğido olmak istiyoruz onlar bize 2 otobüs veriyor..

ReFRaCToRY
08.04.2011, 11:30
Bu duruma şaşıran arkadaşlar şaşırmayın İstanbul gibi bir yere 2 otobüsü çok bile vermişler biz şurdan 3 saatlik GAYseri deplasmanına gitmek için kapıları çaldığımız da elimiz boş döndük bu bir gelişmedir yani(!) Sağol Sayın Valim...

merkez-2
08.04.2011, 14:26
Dernek otobüs istemez Dernekler resmidir ve rajona terstir Sadece zor durumda olduklarını anladık.

merkez-2
08.04.2011, 14:28
Gruplara lafımız olmaz.

ahhguzum
08.04.2011, 14:32
çok yazık çokkkk trabzonun rekorunu egale etmemiz lazım 61 000 diyorlar ama sanmam plaka için öyle diyorlar....58000 yapsak yeter...

Divriği58
08.04.2011, 15:49
Böyle kampanya olunmaz..halk ıstıyor ama beledıyelerden valilerden ses çıkmıyor..Trabzon i.b.b maçında kaç bin trabzonlu taraftar geldi.

Trabzondan kaç otobus kaldırdılar..dernekleri nasıl organıze çalıştı bınlerce ınsanı yıktılar stada..

Ya biz...?? Şampıyonluga gıttık onda bıle adam gıbı organızeler oluşturamadık..

Taraftar butun oluyor valiliklere beledıyeye kurumlara gıdıp yardım ıstıyor ses yok..
Asıl onların bıze demesı laızm butunluk olun bız yardımcı oluruz dıe bız yalvarıyoruz....Yazık Gerçekten yazıkkk...!!

SİVAS ULAN 58
08.04.2011, 15:53
2 otobüs mü? 5-6 tane kaldırın çokmu zor

relx58
08.04.2011, 16:31
yazıklar olsun sivaslı okadar zengın iş adamı varkı 5 tane otobus kaldırramıyormu sızın gibi sivaslı olmaz olsun

sinan-58
08.04.2011, 17:30
bazı arkadaşlar 2 otobüse tepki vermiş 5-6 otobüs verilse demiş bu 2 otobüs ayarlanana kadar neler çekildi gidilmedik yer kalmadı sağolsunlar 2 tane otobüs verildi ama kayseri maçındaki gibi yine rezillik olacak MAN ile istanbul yolu çok zorlu olacak sevdamız uğruna katlanacağız artık

58VoLkAn58
08.04.2011, 18:08
Bu ne yaa !

58.000 yiğido diyoruz 5.000 değil ! :mad:

sinansakru
08.04.2011, 19:17
Maça gelecek olan Arkadaşlar ; Gelirken yanınızda 4-5 tane kırmızı beyaz balon getirirseniz 58. dk şovumuz daha görkemli olur ..

Dikkate alınmalıdır!

carizma0658
08.04.2011, 19:18
deil 2 otobüs 2000 bin otobüs feda OLSUN YİGİDOYA BİZE ASIL BİZE HERYERİN SİVAS OLDUGUNU HERKESİN BİLMESİ GEREKİYOR ARTIK...

fatih585858
08.04.2011, 19:25
bazı arkadaşlar 2 otobüse tepki vermiş 5-6 otobüs verilse demiş bu 2 otobüs ayarlanana kadar neler çekildi gidilmedik yer kalmadı sağolsunlar 2 tane otobüs verildi ama kayseri maçındaki gibi yine rezillik olacak MAN ile istanbul yolu çok zorlu olacak sevdamız uğruna katlanacağız artık

Kardeş, inşallah sizin gibi taraftarlarımızın sayısı artarda, takımımızı daha iyi yerlerde görürüz. Ayrıca Yeniçerilere ve maça İstanbul dışından gelecek tüm taraftarlarımıza, hayırlı yolculuklar diliyorum..

B.DUMANLI
08.04.2011, 20:11
Iki yildan beri ayni olaylar,zoraki kaldirilan otobüsler ve düsme hattindaki Sivasspor.Artik sayet bu yil ligde kalirsak bir daha bu durumlara düsmeyelim,biz taraftar olarak bunlari hak etmiyoruz.Artik dogru dürüst bir takim kurun ,bu durumlara düsmeyelim.

ZiDaNe58
08.04.2011, 20:20
kime yetecek 2 otobüs dalga geçer gibi iş yapıyolar adamlara bak

HababamHa
08.04.2011, 20:22
Vay be fazla söze gerek kalmamış.Başka zaman olsa şöyle sivaslıyız böyle sivassporluyuz derler iş icrata gelince kaybolurlar...yazık çok yazık yine valimiz sağolsunki iki otobüs tahsis etmiş ya oda olmasaydı..

58MUAMMER58
08.04.2011, 20:33
SİVASTAN İSTANBULA 2 OTOBÜS KALDIRILMASI ÇOK ÜZÜNTÜ VERİCİ,SİVASTA 16 İLÇE VE BELDELER VAR,HEPSİNİNDE OTOBÜSLERİ VAR,İSTESELER OTOBÜS TAHSİS EDERLERDİ,LAFA GELDİMİ MANGALDA KÜL BIRAKMAYAN S T O BAŞKANI ,CANIMIZ DEDİĞİMİZ BELEDİYE BAŞKANI ENAZ 5 OTOBÜS ,KALDIRMALIYDI, İŞADAMLARINDAN BİRŞEY BEKLEMİYORUM KİMSE SİVAS İÇİN KILINI KIPIRDATMAZ,ONLAR CEPLERİNİ NASIL DOLDURACAKLARININ PEŞİNDE ,TARİH BOYU BU BÖYLE OLMUŞTUR. GELECEK OLANLARA YOLUNUZ AÇIK OLSUN DİYORUM.

erol_58
08.04.2011, 22:27
yokmu bu memleketin sahibi yazıklar olsun

final
09.04.2011, 07:33
şimdi isim zikrederek söylüyorum memleketin küçük esnafını bitirme noktasına getiren marka,öncü,mükaş ve pazaristan bu firmalara bukadar şube açtıran sivasın belediyesi,tic odası ve esnaf odaları neden şimdi bunlardan 5 er adet otobüs istemiyor. hadi memleketi sömürenler görelim sizi arkadaşlar bu adamlar sivas spora destek olmuorsa bizde onlara olmayalım

inadınayeniceri
09.04.2011, 08:51
şimdi isim zikrederek söylüyorum memleketin küçük esnafını bitirme noktasına getiren marka,öncü,mükaş ve pazaristan bu firmalara bukadar şube açtıran sivasın belediyesi,tic odası ve esnaf odaları neden şimdi bunlardan 5 er adet otobüs istemiyor. hadi memleketi sömürenler görelim sizi arkadaşlar bu adamlar sivas spora destek olmuorsa bizde onlara olmayalım

Yukarıda da söyledim bunu Marka'yı hedef almayalım bence. Yanlış anlamayın Marka'da çalışmıyorum veya Marka'yla bir akrabalığım yok :) Ama bizler vefanın ne anlama geldiğini bilen insanlarız. Bu deplasmanda vermedi diye Marka şöyle Marka böyle diyemeyiz. Şampiyonluğa oynadığımız sene Antep, sonraki senelerde Kayseri, Ankara. Bu deplasmana 3-5 tane otobüs veren bir firma Marka. Onun dışında bu senin ikinci yarısı hariç ne zaman gittiysek bizi boş çevirmeyen bir firma Marka. Geçmişte ve bugün ne 1 Lira ne 1 Lt mazot desteğinde bulunmayanlara tepki göstersek daha iyi olur bence. Marka'nın zamanında yaptığı destekleri hiçe saymak olmaz.

B.DUMANLI
09.04.2011, 10:29
Eskiden sanayi ve ticaret odasi ve cesitli kuruluslar destek veriyorlardi.Fakat onlarada kizmamak lazim.Onlar gecen yillarda desteklerini verdiler.Transferler kötü yapilinca kendimizi ligin dibinde bulduk.Yapilan transferlerle bunun böyle olacagi belliydi.Sayet ara transferlerde bu yeni oyuncular alinmamis olsaydi Sivas su anda belkide tabelanin altini boylardi.

sebasteia
09.04.2011, 14:08
valla öyle her önemli maç öncesi destek turlarına çıkmak sivasspor taraftarına yakışmıyor! vermezlerse vermesinler. herkes kendi imkanını kullansın. en doğrusu da bu zaten!

inadınayeniceri
09.04.2011, 14:30
valla öyle her önemli maç öncesi destek turlarına çıkmak sivasspor taraftarına yakışmıyor! vermezlerse vermesinler. herkes kendi imkanını kullansın. en doğrusu da bu zaten!

Sanırım pek deplasmanın yok?

yigidoyuzz
09.04.2011, 15:15
Bizim İş adamlarımzda iş yok ki sivası sahiplenmiyorlar bile, Tv58 de yapılan programda tv58 sayesinde 7-8 tane araç toplandı geçen maçlarda neden sahipsiz bırakılıyoruz anlamıyorum MARKA ÖNCÜ bu milletden para kazanıyor ama hiç destek olmuyor bu halka ..

Tarkan ÇeLik
09.04.2011, 17:52
Bu Sıkıntı Yıllardır Var Sivas'ta.. Tribünü Kovalayan Arkadaşlarım da iyi bilir bu tür sıkıntıları.. Neler Çekiliyor Her Deplasman Öncesi.. Yazık ki ne yazık..!

pover58
09.04.2011, 18:58
Bu duruma şaşıran arkadaşlar şaşırmayın İstanbul gibi bir yere 2 otobüsü çok bile vermişler biz şurdan 3 saatlik GAYseri deplasmanına gitmek için kapıları çaldığımız da elimiz boş döndük bu bir gelişmedir yani(!) Sağol Sayın Valim...

canım kardeşim elbet gönül isterki 50 otobüs çıkarabilelim ama bizim büyük esnafımız sadece halkı soymakla meşgulsivassporu düşünen kim.marketim dilek kapandı bu iki market istedigi gibi soyar artık halkımızı dilek hiç olmazsa bunları firenliyordu.
1- 2 otobüsü valilik ve belediye verdi tek valilik degil.
2-kayseri ile ugraşmasak daha iyi olacak onlar bizim komşumuz ,dalaşmak kimseye fayda getirmez.şimdi diyeceksinki onlar bize yigidog dedi bırakın onların cahilligine sayın onlar geçenseneki neidügü bilinmiyen forma videosununun acısını çıkardılar kafalarına göre yedikleri dayakta cefası oldu.o videonun sivas veya sivaslıyla alaksaı yok halbuki.
3-bence 58 000 pek mümkün gözükmüyor gruplarımız giderse yeter yeniçeri ler yigido gençlik çılgınlarda gitse yeterli bence nedenmi maça diyip gidenler maça filan gitmeden geri geliyor.kaldıki 5 otobüs çıksa 250 kişi eder iş istanbuldaki yigidolara düştü hadi buyurun 3 milyon 4 milyon diye övünüyoruz hiç olmazsa 40 000 olmalıyız.

serhatcan
10.04.2011, 11:25
yav sizin kendinize hayrınız yokki başkasının hayrı olsun. bu işi belediyebaşkanı ile milletvekilleri pekala organiz<e eder ve destek verir. ama maalesef sizin seçtiğiniz belediyebaşkanlarıyla milletvekilleri:)))))sizin birbirinize hayrınızın olmadığı dünyaya bakışaçınızı bi değiştiremediğiniziden ve nasıl bi zihniyetteki insanları seçtiğinizden belli.

Gattuso58
10.04.2011, 12:38
arkadaşlar ben kocaelide oturyorum.kocaelispor deplesmanlar en az beş otobüsle gidiyor.biz hedef koymuşuz 58.000 diye adamlar bize 2 otobüs veriyor.Gidin babanızla dalga geçin.sivastur var kızıldağ turizm beldiye otobüsleri var ne biçim insanlar bunlar yazıklar olsun üst sırada olduğumuz zaman ALLAH'ın her gün açıklama yapıyorlardı.Sivası kullanarak reklam yapıyorlardı.Vestel markası manisaspor eskide alt sıralarda olduğu halde sponsorluğu devam ediyordu.bizim sponsorumuzda bence yömetim sivasspor eski günleri döndüğü zaman SİVASLI ŞİRKETLER MARKALAR TEKLİFLERİNİ TERS ELİ İLE İTSİN İYİ GÜNDE HERKES BİZE DOST OLUR ARKADAŞLAR